KERESÉS search-close

edzés

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "edzés"

EXTRA: VV Renátó végre megmozgatta VV Frut

VV Renátó keményen megizzasztotta VV Frut, bár a fiú nem biztos, hogy így képzelte az első közös testmozgást.

Padlót fogtak a Reggeli műsorvezetői, Béres Alexandra mozgatta át Zsófit és Gergőt

Ismét bezártak az edzőtermek, nem lehet csoportos órákra, edzésekre járni. Béres Alexandra, fitnesz világbajnok segítette abban, hogyan ne hagyjuk el magunkat ebben a helyzetben.

Katus Attila személyre szabott tréninget tart online

Mi van akkor, ha nem tudunk edzőterembe járni, sem uszodába, sem más aktív sportot űzni? Katus Attilának van egy jó ötlete, amit el is mesélt a Reggliben! 

Miért járhatnak edzésre a gyerekek, amikor a járvány miatt már sehol sem lehet zárt térben sportolni?

A szabadidős csoportos sportolás már nem engedélyezett, de az utánpótlás versenyek valamint az amatőr futball bajnokságok folytatódhatnak. Az edzéseket is meg lehet tartani, ha versenyszerű a sportolás célja. A korábbi tiszti főorvos szerint viszont a sportoló gyerekek közössége kockázatot jelenthet a járvány terjedésében.

RÓKA ADRI: „Alapvetően gumicukron és csokin éltem”

Róka Adri látványos átalakuláson eset át az elmúlt időben. Egészen pontosan azóta, hogy a világjárvány felütötte a fejét. A Konyhafőnök VIP legutóbbi szériájának ezüstérmese egy privát edzőterembe jár, ahol abban az egy órában csak vele foglalkoznak és így edzőjén kívül senkivel nem találkozik.

Hogyan vigyáznak egymásra a koronavírus idején az edzőtermekben?

A konditerembe járás javítja az immunrendszert és az agyműködést, elűzi a stresszt, kreatívabbá tesz és még az önbizalmat is növeli. Azonban a koronavírus-járvány miatt most egyre többen félnek lemerészkedni az edzőtermekbe, de joggal?

KISS VIRÁG: Radikálisan átalakította az étrendjét a baba érkezése miatt

Kiss Virág mindössze 8 kilót hízott a terhesség alatt, amit csupán egy hét alatt le is faragott magáról. Szerinte a teste így hálálta meg neki a 2012 óta tartó kőkemény edzéseket és a szigorú diétázást

Új kihívásra készül Rubint Réka!

Rubint Réka izmosabb, mint valaha: a fitneszkirálynő hatalmas változáson ment keresztül. Ráadásul az Alakreform idén ünnepli a 10. születésnapját, aminek alkalmából Réka 10 kihívást fog teljesíteni. Hogy miről is van szó? Kiderül a videóból!

Végre jól érzik magukat a bőrükben, az Éhezők Viadala verseny az egész életüket átformálta

A most következő nők és férfiak túlsúllyal és az azzal járó pszichés problémákkal küzdöttek. Aztán találkoztak Ferivel, beneveztek az általa kitalált fogyókúrázó versenybe és mind azt állítják, hogy megváltozott az életük. Van, aki 20, más 75 kilót dobott le. A csoportos fogyás, a közös szenvedés segítette őket és soha nem kritizálták egymást. Feri pedig végre megbecsült, sikeres edzőnek érezheti magát velük és mellettük.

ÉHEZŐK VIADALA: 78 kilót fogyott másfél év alatt Móni

Móni egész életében duci volt, vagy épp molett, máskor pedig kövér. Mindig is probléma volt a súlyával, hiába figyelmeztette gyerekorvos, iskolaorvos, nemigen figyelt oda az étkezésre, és sportolni sem sportolt soha. Mindenféle diétát kipróbált, a szülei külön főztek neki, de minden módszer csak ideig-óráig működött, aztán a leadott kilók újra felszaladtak rá. Az elmúlt másfél évben azonban Nagy Ferenc Gábor közösségében minden megváltozott.

Molnár Gusztáv kemény fogyókúrába kezdett!

A Drága örökösök Szlávenjét alakító színész elhatározta, hogy lead pár kilót, és egészséges életmódra vált. Hogy miért döntött úgy, hogy ezentúl jobban odafigyel az edzésre és az étkezésekre, azt Molnár Guszti maga mesélte el a Reggeliben.

Csak a genetikán múlik? Geszler Dorottya a bomba alak titkáról!

Egy csinos hölgy számtalanszor megkapja, hogy „Jajj, neked könnyű, biztos jó a genetikád…” De tényleg csak ezen múlna? Ki mással, mint a most is bomba formában lévő Geszler Dorottyával beszélgettünk.

Fluor Tomi július óta 13 kilótól szabadult meg kőkemény diétával

Fluor Tomi az elmaradt koncertszezon ellenére az év nyertesének érzi magát. Július óta 13 kilótól szabadult meg kőkemény diétával, amire saját bevallása szerint nem lett volna ideje, ha nem áll le az egész világ. Tomi 190 cm magas, ehhez most 87 kiló, ami elég jó aránynak számít. A súlyával már nagyjából elégedett, de mivel szigorú diétával adta le a felesleges kilókat, most az izomépítés a cél.

Van, ahol engedik, máshol felfüggesztették a délutáni sportfoglalkozásokat az iskolákban

Van, ahol engedik, máshol felfüggesztették a délutáni sportfoglalkozásokat az iskolákban. A járvány miatt a kormány azt javasolja az iskoláknak, átmenetileg ne tartsanak délutáni edzéseket vagy szakköröket. Egy budapesti gimnázium igazgatója azt mondja, egy-egy ilyen foglalkozáson kevesebb diák van egy légtérben, mint előtte egész nap az osztálytermekben. A Pedagógusok Szakszervezete szerint az iskolák egy része a külsős edzők és a csapatok keveredése miatt döntött úgy, hogy felfüggeszti ezeket a foglalkozásokat.

Katus Attila begipszelt lábbal is megtalálta a módot az edzésre

Egy látszólag ártalmatlan mozdulat a focipályán, mégis 6 hét lábgipsz lett az eredménye. Katus Attila mankóval, bicegve közlekedik már két hete miután a Prémium Médiaválogatottal egy pályaavató meccset játszottak Szakmáron. A vidám, baráti találkozó egy szerencsétlen mozdulat után fordult rosszra és a korábbi aerobik bajnokot kórházba kellett vinni, ahol azonnal megműtötték a lábát.

Csak alapos vizsgálat után kezdhetik meg az edzést az élsportolók

Akár az életüket is kockáztathatják azok az élsportolók, akik túl korán kezdenek újra edzeni a koronavírus-fertőzés után. A vírus ugyanis nem csak a tüdőt, hanem a szívet is károsíthatja, amely a nagy fizikai terhelésnek kitett sportolók esetében különösen veszélyes lehet. Az Országos Sportegészségügyi Intézet friss ajánlása szerint a fertőzésen átesett sportolók legalább 2, de akár 4 hét várakozás, és alapos kardiológia kivizsgálás után kezdhetnek újra fokozatosan edzeni.

Ági három hónap alatt teljesen átformálta a testét

Nemcsak, hogy a komfort zónájából kellett erőteljesen kimozdulnia, de még embert próbáló is volt az a 3 hónap, ami alatt Ági felkészült a fitness versenyre. A semmiből, nulla tapasztalattal vágott bele egy olyan kalandba, amit csak nagyon kevesen, de akkor is több éves edzés után vállalnak.

Női testépítők: izmos, mégis nőies formák

Evelin és Niki a pizza helyett a fehérjét választotta és akármilyen kemény a diéta, imádnak versenyezni a testükkel.

MEGYERI CSILLA: „Én Zsoltit kockahassal ismertem meg”

Csilla évek óta noszogatta szerelmét, hogy változtasson, Zsolti hajthatatlan volt, nem igazán érdekelte a feleslege. Barátja ajánlata viszont meggyőzte. A tét egy Fülöp-szigeteki utazás volt, de nem csak le kellett fogynia, a fogadás úgy szólt, kockásra kell gyúrnia a hasát, és legalább 6 kockát villantania kell szeptemberig.

71 évesen kezdett edzeni a szupernagyi!

Sosem késő testépítő karrierbe vágni, bizonyíték erre a 74 éves Joan MacDonald esete, aki már 71 éves is elmúlt, amikor edzeni kezdett. Magas vérnyomás problémái miatt döntött úgy, hogy életmódot vált, és megpróbálja a testmozgással karban tartani magát. Joan az eltelt három év alatt teljesen megváltozott, egy másik ember lett.

Férfias vagy szexi, ha egy nő nagyon izmos?

Futótűzként terjedt a világhálón a 22 éves erőemelőről készült riportunk, amit néhány hete láthattak a Fókuszban. Többen támadták az egykor nőies megjelenésű díjugratót, aki 4 évvel ezelőtt nyergelt át a testépítés és az erőemelés világába és akinek ettől megváltozott a testalkata. Kevesen törődtek a világ és Európa-bajnoki címmel és a két világcsúccsal, amik az elhivatott versenyzőnek köszönhetően Magyarország hírnevét öregbítették. A kommentelők javarészt a miérteket és a hogyanokat keresték: miért gyúrta ennyire ki magát és hogyan lehetséges egy ekkora átalakulás?
A témával ide kattintva foglalkozunk még részletesebben.

Légtorna: egy mozgásforma, amivel kecsesen lehet jól szórakozni

Csüngnek, lógnak, tekerednek, spárgáznak, spiccelnek, majd kitartják a pózt. Légies könnyedséggel fűzik egybe a gyakorlatokat, közben az alakjuk észrevétlenül formálódik. Mert ez egy olyan mozgásforma, ahol kecsesen is egy jót lehet szórakozni.

Imádja a nem hétköznapi edzésformákat A mi kis falunk jóképű plébánosa!

Gyúrás, lovaglás, öttusa - igazi sportmániás A mi kis falunk papja. Schmied Zoltán sokszor a szabadban edzi magát, de nem csak a hiúsága miatt!

Nehéz elhinni, hogy a lemezlovas már kétgyermekes anyuka

Négy hónappal szülés után újra bombaformában a szexi Dj, Voksán Virág. Gyors átalakulása elsősorban saját maga miatt történt, mert nagyon zavarta, amit a tükörben látott. Elmesélte, milyen módszerekkel kerül egyre közelebb, hőn áhított célja felé.
Virággal készült interjút ide kattintva nézheted meg hosszabban.

Emese életmódváltással harmincnégy kilótól szabadult meg

Sokan, sokféleképpen mesélték már el fogyásuk történetét, itt a Fókuszban. Ha összeadnánk, hogy ők együtt hány kilótól szabadultak már meg összesen, elképesztően nagy számot kapnánk. És most Emese is hozzáteszi a magáét.

140 kilót fogyott egy férfi, de mitől sikeres egy fogyókúrázó vagy egy módszer?

140 kilót fogyott egy férfi, azt mondja így élte túl a koronavírust. Anyja halála után döntött úgy, hogy változtat az életén, már barátnője is van. Legutóbb a divattervező Makány Márta fogyása váltott ki nagy visszhangot. Bemutatjuk a legsikeresebb fogyókúrázókat.

Akár ezer edző is lapulhat a zsebedben ezzel az appal!

Koller Tamás és Tóth Máté Bence egy edző platformmal érkezett a Cápák elé 20 millió forint reményében.

Lilu beszólt a vállalkozóknak

A két srác egy sport applikációval érkezett a cápák elé. Ennek fényében a műsorvezető nem tudta szó nélkül hagyni az egyik vállalkozó megjelenését...

30 kiló túlsúly helyett formás izmokat épített Gáspár Laci

Gáspár Laci három évvel ezelőtt a teljes életmódváltás mellett döntött. Azóta több, mint 30 kilótól szabadult meg, hosszú tincseit is dobta, a bő ingeket pedig izomtrikóra cserélte. Évek óta az RTL Klub egyik legnépszerűbb és most már a legizmosabb szereplője. A konditeremben találkoztunk vele, hogy elmesélje a súlyzók, hogyan változtatták meg az életét.

GÁSPÁR LACI: Egészségesebbnek, könnyedebbnek, fiatalabbnak érzem magam

Gáspá Laci 24 éves korában szerepelt először a televízióban. Ekkor szembesült vele, hogy nem olyan a külseje, mint amilyennek látni szeretné magát. Akkor döntött úgy, hogy mellőzni fogja az édességeket, amiről nagyon nehezen mondott le. Az étrend mellett a mozgásra is nagyobb figyelmet szentelt, 3 évvel ezelőtt kezdte azt a munkát, aminek ma látja eredményét.

Ők az ország legkeményebb erőemelői

Az ország legkeményebb erőemelői nem elégszenek meg egy egyszerű konditermi edzéssel, ők nehezített pályán versenyeznek: szinte bármilyen tárgyat képesek megemelni.

Vigyázat: ezek a túledzettség veszélyei!

Bizony könnyen előfordulhat, hogy valaki túlzásba viszi a testmozgást. Kisó hívta fel a figyelmet az egyáltalán nem szokatlan jelenségre.

Gyakran félrelépsz? Ez a magyar fejlesztésű eszköz erre nyújt megoldást!

Gaál Attila egy saját fejlesztéssel érkezett a Cápák elé, ami a Stability Workout nevet viseli.

Edzőterem van a testünkben, avagy ezért válaszd a saját testsúlyos edzést

Annak érdekében, hogy hibátlanul és hatékonyan tudjuk akár otthon is csinálni a saját testsúlyos edzést, Mádai Emese funkcionális edző volt a segítségünkre.

Hogyan lehet egy nő ötvenen túl is bikinimodell, fitnesznagyi vagy testépítő?

A kor nem számít, csak a sajtnál és a bornál. Mondják azok, akik bár már nem huszonévesek, az idő mégsem fog rajtuk. Testük ruganyos, izmaik feszesek. Tíz, de van, aki akár húsz évet is letagadhatna az életkorából. Egy 59 éves amerikai bikinimodell, egy 63 éves ausztrál fitnesznagyi és egy 53 éves magyar testépítő árulja el, hogy mi a titka, annak, hogy ebben a korban is feszesek az izmaik!

A Superman apuka produkciója mindent vitt

Sebestyén Imre a hétköznapokban egy építőipari munkás, de szabadidejében egy igazi hős!

Ilyen az, amikor egy párost még jobban összehoz a karantén!

Hegyi Dóra és Demeter Bence profi sportolók, és ezt a Made in Karanténba küldött videójukkal is bebizonyították.

Ìgy éreznek azok a sportolók, akik újra elkezdhetik az edzést

Birkózni és judózni még nem lehet, hiszen nem tudják betartani a másfél méteres távolságot azok, akik edzésre járnak, az egyéni sportolók azonban mindannyian elkezdhetik újra az intenzív gyakorlást. A teniszező Babos Timi egyelőre nem mer belegondolni, hogy első fontos versenye Kínában lenne.

Újra edzenek az úszók

Újrakezdték az úszók - rendkívüli biztonsági intézkedések között, vizsgálatok után kezdhették el az edzéseket azok a sportolók is, akik korábban megfertőződtek a koronavírustól. Bohus Richárd is közéjük tartozik. A világbajnoki bronzérmes úszó csapattársaihoz hasonlóan betegség nélkül úszta meg a fertőzést, örül az edzésnek, ám azt mondja, nagy a bizonytalanság a sportolók között.

Így kösd szorosabbra a viszonyodat a főnököddel – sportoljatok közösen!

Petya mindent megtesz, hogy Andor kedvében járjon: még egy olyan dologba is belemegy, ami nemcsak kellemetlen, hanem ciki is.

Koronavírus tesztjük eredményét várják a Liu testvérek

A rövidpályás gyorskorcsolya olimpiai és Európa-bajnok Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang már hetek óta nem látták egymást személyesen. Ők is házikaranténban vannak. Igaz, nem egyedül. Barátnőjükkel együtt vészelik át a veszélyhelyzet heteit, sőt mindkettőjüknek van egy-egy új háziállata is. Sándoron és Ádón is elvégezték a koronavírus-tesztet, abban reménykednek, hogy a negatív eredmények után elkezdhetik újra a közös edzéseket. 

Hagymával boxolnak, könyvvel erősítenek

Kreatív karantén-edzéseket tart online egy dorogi tréner. Szenczi Zsuzsa férjét is rávette a közös tornázásra. Mindent felhasználnak, amit otthon találnak. A Pécsi Vasutas Sportkör ifi focistája is alternatív megoldást talált az edzésre, WC papír gurigával dekázgat.

KREATíVAN: karantén edzések otthoni eszközökkel

Hagymával boxolnak, könyvvel erősítenek és ásványvízzel tornáznak. Kreatív karantén-edzéseket tart online Szenczi Zsuzsa, aki férjét is rávette a közös tornázásra.

Otthon is lehet mozogni


szerző:
2020.03.18. 18:18
Otthon is lehet mozogni

A profi és az amatőr sportolókat is érinti a járvány: sokan a szabadban edzenek, de vannak, akik az otthonukban próbálnak rendszeresen mozogni. Számukra egyre több online videó is elérhető a közösségi oldalakon. Az országos tisztifőorvos szerint, aki tünetmentes, az sportolhat a szabadban, de tartsa be a járványügyi előírásokat.

Az Isten háta mögé költöztek, hogy teljesüljön a gyerekek álma

Elköltöztek egy pici faluba, külföldre, ahol csak egy bolt van és összesen 350-en laknak, azért, hogy a gyerekeik edzeni tudjanak. A lehető legtöbbet, a legjobb körülmények között. Senki sem adott garanciát arra, hogy a 9, 6, vagy 5 éves közül bárkiből is olimpiai bajnok lesz majd. A Szentiványi család mégis bevállalta. A most kilenc éves Júlia miatt elsősorban, aki másfél évesen látott egy rajzfilmet és az álma akkor megszületett.

Mire elég napi tízezer lépés?


szerző:
2020.01.30. 08:14
Mire elég napi tízezer lépés?

Jövő hét hétfőn, elkezdjük a 10.000 lépéses Reggeli kihívást: egy hétig itt a Reggeliben minden műsorvezető mérni fogja mennyi lépést tesz meg egy hét alatt. Ramiék azonban előtte kiderítették Nagy Bettina személyi edzőtől, mire is elég az a 10.000 lépés egy nap alatt.

5 tipp, hogy felkészült legyél a Survivorre!

Ha elmúltál 18 éves, egészséges vagy és szeretnéd próbára tenni magad a Survivorben, jelentkezz, és gyere el február 1-jén a Survivor napra! Joe megosztja veled tanácsait, hogyan érdemes felkészülnöd a megmérettetésre! Figyelem, mindenki csak saját felelősségére próbálja ki a videóban elhangzottakat!

Schobert Norbi a Fókusz kamerája előtt reagált az őt ért vádakra

Hadat üzentek Schobert Norbinak a hírességek, miután egy megdöbbentő videóban durván kritizálta az anyukákat. Össztűz alatt a fitneszguru, aki a Fókusz kamerája előtt mondta el, hogy mi volt a célja a botrányos videóval! A teljes interjút nézd vissza ITT!

50 felett is bomba formában!

Ági édesanya, feleség, reggeltől estig dolgozik és közel az ötvenhez bomba formában van. Ottó és Tibor is a senior korosztályt képviselik - nem is akárhogyan. Dagadnak az izmok és majd kicsattannak az erőtől és az egészségtől. Miért és hogyan csinálják?

Mennyire veszélyes várandósan edzeni?

Meddig, mit és hogyan sportolhat egy nő, amikor gyereket vár? Riportunk főszereplői olyan anyukák, akik végig sportoltak a terhességük alatt és egyáltalán nem bánták meg!

Tippek a túlélőktől - Így készülj fel fizikálisan a Survivorre!

A Survivor egykori játékosai, Alexandra és Iliász segítenek, hogyan érdemes felkészülnöd a 2020-as túlélőshow-ra! Készen állsz? Akkor jelentkezz!

Magány ellen is jó az edzőterem

Volt, aki családi ebéd előtt ugrott be edzeni, volt, aki azt mondta, azért, mert számára a karácsony is olyan nap, mint a többi. Az RTL Híradó egy fővárosi konditeremben forgatott délelőtt, ahol sokan edzettek karácsony másnapján. A dietetikus tapasztalata szerint, van, aki 2-3 kilót is hízik az ünnepek alatt.

Rippel Feri kézen állva készült a főzésekre!

Az artista hűen magához készülődik minden versenynapon. Tornával, egy kis jógával és természetesen kézen állással pörgette fel magát a főzések előtt.

 

Hűha! Gáspár Laci boxedzést tartott Zdroba Patriknak...

Laci ismét ellátogatott az edzőterembe, és Burai Renátó után most egy másik mentoráltját vitte magával. 

Vasvári Vivien egyedülálló anyaként is helytáll

Néhány hete még Vasvári Vivien válásától volt hangos a sajtó, de ma már úgy tűnik, hogy Vivi feldolgozta a történteket és újra a régi. Azt mondja, most számára legfontosabbak a gyermekei, egy új kapcsolatba is csak kompromisszumokkal kezdene bele.

Volt, aki 16 más 39 éves korában kezdte a sportot - ott voltunk a Fitparádén

A legnépszerűbb edzőtermi sportokra épülő versenyre többgyerekes anyukák is jelentkeztek, hogy megmutassák, a szülés után is lehet bomba formája egy nőnek. Volt, aki tizenhat más harminckilenc éves korában kezdte a sportot. A testépítő férfiak között is akadt, aki negyvenen túl vette fel a harcot az öregedéssel.

Ákos kapott egy utolsó esélyt az edzőjétől

Ákos kiharcolt magának egy utolsó lehetőséget a focicsapatban… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Mennyire hatásosak a furcsa edzésmódszerek?

Különleges edzésmódszerek, amik nem a szokványos konditermi súlyzózással, aerobic mozgással, vagy monoton futással formálják a testet és ápolják a lelket. Ma már mindenki megtalálhatja a számára megfelelő mozgásformát. Nem az a lényeg, hogyan mozog, hanem az, hogy kitartó legyen, és soha ne adja fel!

Ajjaj: így üvölteni még sosem hallottuk Szappanos Tibit!

Az örökös mindent megtesz, hogy erősítse a focicsapatát, de az elképzelés szembe találkozik a realitással…

A legújabb részt ITT tudod visszanézni!

Egykori edzője csábította vissza Ákost a focizáshoz

Ákos találkozott egykori edzőjével, aki visszacsábította őt a pályára…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkora kattints ide!

Tamás hátba támadja Bécyt?

Ákos kiöntötte lelkét a régi edzőjének. Tamás megpróbált megváltozni Flóra miatt. Evelin megharagudott Dávidra.

Borit kiakadt Alesszia kritikáján

Bori képtelen volt megérteni, hogy miért szeretik a vendégek jobban Alesszia óráit, mint az övéit…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Peller Mariann és Papp Gergő fejest ugrottak a kangoo jump edzésbe

A Reggeli házigazdái a saját bőrükön tapasztalhatták meg az egyre népszerűbb sport rejtelmeit. Ebben Rékasi Nóri, személyi edző volt a segítségükre. 

Annamari egyet szeretne, ha barátnője vele edzene

Annamari sokat változtatott az életében, hogy lefogyhasson. Neki sikerült, most azonban barátnőjét szeretné rávenni, hogy kövesse a példáját. Vajon Anikó hogyan dönt? A teljes adásból kiderül!

Gömöri András Máté brutálisan kigyúrta magát

Testépítő bajnok lett az Operett Színház sztárja Gömöri András Máté, teljesítményével a több éve versenyzőket is maga mögé utasította a rangos naturál testépítő bajnokságon, több kategóriában is első helyen végzett. Máté az extrém diétájának köszönhetően nyolc hónap alatt közel húsz kilótól szabadult meg. A 26 éves színész, - aki négy éve Polyák Lilla párja is – azt mondta kemény megmérettetés mélypontjaiból a kedvese és az edzője rántotta ki.

Olimpia helyett játékkonzol?


szerző:
2019.06.26. 18:00
Olimpia helyett játékkonzol?

Kristóf úgy érzi, tanítványa nagyon rossz úton jár, hiszen szenvedélye akár a sportsikereire is negatív hatással lehet. Itt megnézheted a teljes beszélgetést!

Lennél Ábrahám személyi edzője? A rajongója igen!

Enikő minden álma az volt, hogy végre találkozhasson kedvencével, Ábrahámmal. Persze, két különleges kéréssel is készült az énekesnek. Hogy Ábrahám igent mondott-e az ajánlatára, a teljes adásból kiderül.

Zsolt gazdának saját konditerme is van!

Zsolt életében a mezőgazdaság mellett a testépítés is fontos szerepet játszik, ráadásul van egy saját konditerme is! Meglestük őt edzés közben!

Ha úgy érzi, ott lehet Zsolt és Ön között az a bizonyos szikra, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/zsolt oldalon, vagy küldje Zsolt nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra.

Zsolt gazdának a mezőgazdaság mellett van még egy szenvedélye

Saját edzőterme van Zsoltnak, aki Tápiószentmártonban vezet gazdaságot, de esténként szeret súlyokat emelgetve megizzadni, majd lepihenni. Vagy nem pihenni, hanem élni.

NYÁRI DIA: „Az emberek többsége nem azt látja a tükörben, ami igazából van”

Dia hetente többször igyekszik eljutni az edzőterembe, ahova magával viszi kisfiát is. Zétény nagyon nyitott és barátságos, bármivel eljátszik, amíg anyukája sportol. Dia tuti módszere a fogyásra és az egészséges életmód megtartására a napi ötszöri étkezés és a rendszeres mozgás. Így alkalomadtán még egy kis bűnözés is belefér...

Szabó Győző harcos rutinja a kaszkadőröket is lenyűgözi

A színész igazi örökmozgó, akárcsak kisfia, éppen ezért évek óta nagy hangsúlyt fektet a különféle sportokra. Most megmutatta, mitől lett ennyire gyakorlott harcos.

Kíváncsi vagy Varga Iza egy napjára? Megmutatjuk!

Egy pörgős napot töltöttünk a Barátok közt sztárjával. Gondolta volna, hogy Varga Iza üzletembereket tanít mások előtt beszélni? És ez csak egy, amit a kétgyermekes anyuka művel. Varga Iza szédítő tempót diktál: forgatás, edzés, tanítás, de hogyan bírja? Megmutatjuk.
Iza a fotózásról és edzéséről még több részletet elárul, ha ide kattint.

Ezt látnod kell! Fehér Gyula az e-sport helyett kemény edzésbe kezdett!

Fehér Gyula elképesztő mozdulatokkal próbálja legyőzni ellenfelét a Cápák között következő adásában! Ne feledd, hétfőn 21:40-kor Cápák köztt az RTL Klubon!

A Liu testvérek edzésén jártunk, ahol minden kérdésünkre válaszoltak

Felkészülés alatt csak ritkán engednek kamerát a profi gyorskorcsolyázók közelébe. Ilyenkor minden idegszálukkal a versenyekre kell koncentrálniuk. Semmi nem zökkentheti ki őket. Edzőik szinte minden lépésükről tudnak. Nekünk most megengedték, hogy belessünk a legnépszerűbb gyorskorcsolyázó testvérpár felkészülésébe. Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang edzésén jártunk.

Liu Shaoang: „Bonyolult kapcsolatban vagyok”

Mára testvérével és a csapattal is sporttörténelmet írtak. És nem csak a legjobb helyezéseket, a legnagyobb hazai elismeréseket is bezsebelték úgy, hogy még alig múltak 20 évesek. Edzésükön, ahová ritkán engednek be kamerát, magánéletről is kérdezhettük a testvérpárt.

Liu Shaolin Sándor: „Lilivel még nagyon friss a kapcsolatunk”

Liu Shaolin Sándor évekig a brit világbajnok gyorskorcsolyázónővel, Elise Christie-vel járt. Viharos szakításuk után, két hónapja az X-Faktor egykori versenyzőjével, Péterffy Lilivel sodorta össze az élet. Pontosabban az internet. Elmesélte, hogyan jöttek össze.

Patrícia letarolta a fitneszvilágot

Bár a gyúrás egyre nagyobb divat és ma már minden ötödik lány fitneszmodell, de Patrícia mindenkire rávert jó pár kört. A 27 éves lány üstökösként robbant az A-listás fitneszcsillagok közé, ahol még a tökéletesnél is tökéletesebb test szükségeltetik. Ilyen alakhoz pedig heti 10 edzés szükséges, bár Patrícia izmaiban közel 20 év kondi van. Talán ennek is köszönheti, hogy elemi erővel tarolta le a fitneszvilágot.

 

ÉNB vs. VV9 - Ütős hétvége várható!

Ütős hétvégére készülnek az Éjjel-Nappal Budapest szereplői és a Való Világban még talpon maradt játékosok. Az ökölvívás amatőr és profi követői számára is tartogatnak meglepetést. A villalakók edzéseit már napok óta követjük, most megmutatjuk, hogy az Éjjel-Nappal Budapest boxolóival hogyan edz Joe.

ÉNB Joe boksz edzőnek állt


szerző:
2019.01.30. 11:18
ÉNB Joe boksz edzőnek állt

Az Éjjel-Nappal Budapest macsója már többször állt a ringben, most azonban új szerepben kell helytállnia.

Laurát zaklatták a munkahelyén

Laura kiakadt, amikor egy vendége zaklatni próbálta őt munka közben…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Hogyan szabaduljunk meg az ünnepi plusz kilóktól?

Van, aki kék dolgokkal veszi körül magát evés közben, más csak egyféle ételt eszik, úgy tűnik, mindig kitalál valaki új őrült és veszélyes fogyókúrás módszert, ami aztán terjed, mint egy vírus. A karácsonyi kajakóma után máris itt a farsangi időszak fánkkal és kolbásszal, mi azért néhány követhető praktikát adunk azoknak, akik vigyáznának alakjukra és testsúlyukra.
Tánczos Lilla modell és edző ide kattinta mutat pár gyakorlatot a plusz kilók leküzdéséhez.

MI LEGYEN A PLUSZ KILÓKKAL? Otthon is elvégezhető zsírégető gyakorlatok, kismamáknak is

Tánczos Lilla modell és edző nagyon tudatosan vág neki az ünnepi szezonnak, még úgy is, hogy mióta édesanya lett, még nem tért vissza az edzőterembe. Megmutatja, hogyan adhatjuk le a fölösleges kilókat.

Íme az Unikornis Team!

A villalakók különös módot találtak ki a testedzésre...

Fitt hét a Villában: Tippeld meg, mennyit híztak a villalakók!

A ValóVilág9 powered by Big Brother játéka a feléhez érkezett, a villalakók pedig a Fitt héthez. A mérlegelésen túl vannak, ezért most eljött a Te időd, hogy megtippeld, hány kilót szedett magára Adri, Greg, Hunor, Lacika, Reni, Roli, Vivien és Zsuzsu! A ma esti adsából minden kiderül!

Veszélyes a hirtelen diéta!

A karácsonyi lakomák után veszélyes lehet a hirtelen diéta - erre figyelmeztet az általunk megkérdezett dietetikus. Sokan ugyanis megijednek a hirtelen felszedett plusz kilóktól, koplalásba kezdenek vagy hirtelen terhelik meg a szervezetüket egy-egy komolyabb edzéssel.

Az edzőtermekre karácsonykor is igény van

Egy éve számoltunk be róla: van, aki már nem a bejglit vagy a töltött káposztát eszi, hanem sport közben izzad. Országszerte sok edzőterem kinyitott karácsonykor is: a törzsvendégek miatt, vagy azok kedvéért, akik már most lemozogják a karácsonyi ebédet, vacsorát.

Chris Hemsworth különleges edzésmódszere

Nem lenne könnyű helyzetben Chris Hemsworth, ha valaki megkérdezné tőle, milyen edzésmódszerre esküszik. Tökéletesen kimunkált izmaihoz ugyanis nem csak a konditermek jól ismert gépeit veszi igénybe, állóképességén is ugyan annyit dolgozik.

Hosszú Katinka rátalált az igazira?

Katinka már most gőzerővel készül a 2020-as tokiói olimpiára, és boldogabb mint valaha!

Szilágyi Áron vadászpilótának készült?

Elindult a sportszezon, a kardvívó pedig kőkeményen edz a közelgő megmérettetésekre. De vajon hogyan jött a sport az életébe?

Istenes Bence a ringben!


szerző:
2018.10.31. 08:00
Istenes Bence a ringben!

Istenes Bence körülbelül két éve kezdett el bokszolni, azonban az utóbbi időben nem hódolt a szenvedélyének. A Survivor forgatása során mégis jutott ideje a küzdősportra.

Dwayne Johnson keményebben fest, mint valaha!

Az akciósztárt eddig sem kellett félteni, ha edzésről volt szó, legújabb filmje kedvéért azonban még a NASA tudósai is besegítettek neki, hogy a lehető legjobb formáját hozza.

ZSÍRÉGETÉS TAKARÍTÁSSAL: De hogy megy ez Peller Annáéknél és Kabát Petiéknél?

Kabát Peti őszintén bevallotta, hogy nem kedveli a takarítást, főként a törölgetéssel áll hadilábon, azért azon ő is meglepődött, hogy az ablakpucolás csak úgy olvasztja a kalóriákat. Peller Anna pedig tovább is fejlesztette takarítás edzés kombót!

Edzés helyett takarítás: vajon melyik házimunka égeti a legtöbb kalóriát?

Mindenki szereti azt az érzést, amikor egy alapos takarítás után ragyognak a szobák, még ha a végkimerülésig is raktuk rendbe őket. De úgy tűnik nem csak emiatt érdemes takarítani. A Good Housekeeping Institute nyilvánosságra hozott egy tanulmányt, miszerint a házimunka intenzív formái nagy mennyiségű kalóriát képesek elégetni. Sőt! De hogyan zajlik a házimunka sztárjainknál?

Hogyan férnek meg egymás mellett a kemény edzések és a fellépések?

Sport vagy zene? A Wellhello énekesének döntenie kellett, merre tovább? Hogyan fér meg egymás mellett az edzés és a fellépések? És mit keresett Barcelonában?

Diaz még több részletet elárul a karrierjének kezdetéről, ha ide kattintasz.

Istenes Bence a világ egyik legmenőbb edzőtermében edz a Survivor forgatási szüneteiben

Istenes Bence tavaly egy kertben, csirkék közt edzett, amikor épp nem a Survivort forgatta a Fülöp-szigeteken, idén azonban egy sokkal menőbb helyen ugrálókötelezhet és súlyzózhat a műsorvezető.

Néha még Dwayne Johnson is csal

Nem csak a kifogástalan testű Insta-csajok osztanak meg táplálkozási tippeket, elég ránézni a Szikla Intsagramjára. Dwayne Johnson nem csak folytonos edzésekkel érte el, hogy ilyen hatalmasra nőtt, az étrendje is kulcsszerepet játszott ebben.

Hogyan lehet fizikálisan felkészülni a Survivorre? Istenes Bence bemutatja a gyakorlatokat!

Istenes Bence egy mindenki által könnyedén elsajátítható edzéstervvel készül a Survivorre. Szeptember 24-től Survivor - A túlélők viadala az RTL Klubon!

Ami az adásból kimaradt: Fecsó fel van spanolva

Ezzel garantáltan nem találkoztál az adásban: Fecsó úgy érezte magát, mint egy boxoló a ring előtt.

Jessica Biel élete egyik legnagyobb eseményére gyúr

A színésznő nagy eseményre készül: elnyerheti élete első Emmy-díját. Eközben természetesen Jessica híres férje is azon van, hogy  minden erejével támogassa gyönyörű feleségét. 

Sylvester Stallone nem hajlandó megöregedni

Sylvester Stallone legutóbbi videójában nem csak megemelt súlyok mérete a meglepő, hanem az arcára is kiülő elszántság is. Úgy látszik nem hajlandó megöregedni!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való