KERESÉS search-close

előzetes

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "előzetes"

Egy új tanár Szilárd és Lilla közé állhat?

Egy durva éjszaka után Szilárd élelmiszert vásárol a szupermarketben a másnaposságára. A boltban a biztonsági őrrel próbálja megakadályozni, hogy egy 15 éves fiú lopjon. Amikor Szilárd felismeri a fiút az iskolában, büntetésre ítéli. Ám Dénes makacsul tiltakozik, nem akarja megcsinálja a kiszabott feladatot. Szilárd csak akkor hagyja őt békén, amikor rájön az okokra: a fiú nem tud rendesen olvasni és írni.

Szilárd felmond a suliban?


szerző:
2019.03.02. 20:00
Szilárd felmond a suliban?

Szilárd nyakkendőt és öltönyt húz, hiszen nagy bejelentésre készül. A Tanár következő részében minden megváltozik?

Szabó Győző verőemberként robban be az Alvilágba!

Kedden 21:10-kor jön az Alvilág második része, amiben nemcsak Szabó Győző tűnik fel.

A diákok egymásnak esnek a Tanárban?

Szombaton jön a sorozat hetedik része, amiben kesztyűt ragadnak a Kőrösi Csoma macsói, hogy a ringben bizonyítsanak.

Tanár - Az egyik diákról kiderül, hogy babát vár!

Lilla irodalmi szakkörének kirándulása a kísérő tanár betegsége miatt veszélybe került. Amikor Szilárd felajánlja, hogy elkíséri őket, mégis csak sor kerülhet a kirándulásra. Ám az újdonsült szerelmes Eszter nem igazán lelkes, ugyanis ő egy percet sem akar a barátja, Tomi nélkül tölteni. Amikor este a szálláson Eszter beüti a fejét és ezután a sebe miatt kórházba kerül, nem csak egy kötést kap a fejére, hanem egy meglepő hírt is – terhes! A fiatal párnak meg kell emésztenie ezt a hírt.

Cápák között február 18-tól az RTL Klubon!

Igazi világsiker az RTL Klubon! Olyan műsor hazai változata kerül képernyőre, mely az elmúlt másfél évtizedben már meghódította Angliát, Amerikát, Ausztráliát és Kanadát… Az izgalmas show-műsor 5 főszereplője - Apró Anna, Balogh Levente, Balogh Péter, Fehér Gyula, Moldován András - a Cápák, akik a pénzügyi világ valódi sztárjai. Elképesztően gazdag és sikeres üzletemberek, kíméletlen döntéshozók, akik egy tévéműsorban is kizárólag a legígéretesebb befektetésekbe szállnak be. A műsorra sok száz elszánt pályázó jelentkezett: nagyszerű ötleteikhez, találmányaikhoz üzleti partnert keresnek és biztosan meg is találják a számításukat, amennyiben meggyőzik a Cápákat. Heteken át szemtanúi lehetünk majd, hogyan lesz egy jó ötletből busásan jövedelmező üzlet, vagy akár annak is, hogyan lehet egy elsőre kiválónak tűnő prezentációval néhány perc alatt minden reményt elveszítve végleg elvérezni. A műsort, mely heves érzelmekkel, vitákkal, megrendítő fordulatokkal teli, csak erős idegzetű nézőknek ajánljuk!

BRUTÁLIS: itt a Kedvencek temetője legújabb előzetese!

Habár kaptunk már néhány kedvcsinálót, a mostani az eddigieknél is kegyetlenebb…

Isten veled, Magyarország: itt vannak az első képkockák!

Milyen az utolsó éjszaka Magyarországon? Milyen az első reggel az új hazában? Milyen mindent újrakezdeni egy teljesen idegen társadalomban? Az RTL Klub vadonatúj, február 18-tól minden hétfőn 22:10-től jelentkező dokusorozata a külföldön munkát kereső és oda kitelepülő magyarok életét mutatja be – de nemcsak sikersztorikat!

Elcsattan az első csók Nagy Ervin és Trokán Nóra között!

Szilárd és Lilla között elcsattan az első csók, mióta újra találkoztak, azonban megint felüti a fejét a régi bizalmatlanság... és természetesen Szeverin is.

Michl Juli veszélyes játékot űz a szerelemért

Szilárd diákja, Virág betegesen számolja a szervezetébe bevitt kalóriákat. Olyan pontosan, hogy ezzel már a barátnői, Petra és Annamari agyára megy. Nekik ugyanis teljesen más dolgokon jár az eszük, a fiúkon és a szexen. Amikor Szilárd megtudja, hogy Virág a „Pro Ana” iránt érdeklődik, először semmit sem ért. Csak amikor Lilla elmagyarázza neki, hogy egy olyan közösségről van szó, akik istenítik az anorexiát. A tények ismeretében Szilárd rájön, hogy aggódnia kell Virágért.

Íme az első képkockák a február 18-án induló Cápák között című műsorból!

Február 18-tól egy igazi világsiker lesz látható az RTL Klubon! Olyan műsor hazai változata kerül képernyőre, mely az elmúlt másfél évtizedben már meghódította Angliát, Amerikát, Ausztráliát és Kanadát… Az izgalmas showműsor 5 főszereplője a Cápák, akik a pénzügyi világ valódi sztárjai. Elképesztően gazdag és sikeres üzletemberek, kíméletlen döntéshozók, akik egy tévéműsorban is kizárólag a legígéretesebb befektetésekbe szállnak be. A műsorra sokszáz elszánt pályázó jelentkezett: nagyszerű ötleteikhez, találmányaikhoz üzleti partnert keresnek és biztosan meg is találják a számításukat, amennyiben meggyőzik a Cápákat. 9 héten át szemtanúi lehetünk majd, hogyan lesz egy jó ötletből busásan jövedelmező üzlet, vagy akár annak is, hogyan lehet egy elsőre kiválónak tűnő prezentációval néhány perc alatt minden reményt elveszítve, végleg elvérezni. A műsort, mely heves érzelmekkel, vitákkal, megrendítő fordulatokkal teli, csak erős idegzetű nézőknek ajánljuk!

IJESZTŐ: Megérkezett Zac Efron új filmjének előzetese!

A jóképű sztárt ezúttal egy vérfagyasztó alkotásban láthatjuk, méghozzá egy sorozatgyilkos szerepében.

Matthew McConaughey egy szál bugyiban falja az életet

Az Oscar-díjas színész új szerepben tündököl, és bizony a drogokat sem veti meg…

Itt az új Pikachu előzetes!


szerző:
2019.01.23. 13:46
Itt az új Pikachu előzetes!

Ráadásul egy új pokémont is láthatunk…

Ez lesz Stephen King legdurvább filmadaptációja?

A Kedvencek temetője című mozihoz újabb előzetes érkezett. Vigyázat: megtekinteni csak saját felelősségre!

 

Nem csak orvoshoz, kávézni is járt a házi őrizetében M. Richárd

Nemcsak orvoshoz, kávézni is ment. Letartóztatták a tavaly májusi Dózsa György úti baleset egyik gyanúsítottját. A férfi eddig házi őrizetben volt, otthonról csak orvoshoz mehetett volna, de ezt a szabályt már többször is megszegte. Februárban még csak pénzbüntetést kapott emiatt, most azonban letartóztatták.

Rossz versek - Trailer 1


szerző:
2018.11.09. 11:05
Rossz versek - Trailer 1

Az első teaser után megérkezett az első igazi, hosszabb előzetes is Reisz Gábor, a Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan alkotójának új filmjéhez!

TOP5 film, amit még várunk idén

Közeleg az év vége, de moziba járni mindig érdemes! Lássuk, melyek azok az alkotások, amiket tutira ne hagyjatok ki az elkövetkező két hónapban.

A TANÚ: Nézze meg a digitálisan felújított film előzetesét!

Digitálisan felújították, így kerül ismét moziba Bacsó Péter legendás filmje, A tanú. Az 1969-ben készült film az 50-es évek személyi kultuszát figurázza ki, ahogy elkészült, 10 évre betiltották.

Exkluzív - Árulás a Survivor új részében?!

A Survivor játékosai között egyre inkább kiéleződik a helyzet - így van ez még a szövetségesekkel is!

Itt az új Stephen King-film előzetese!

A világhírű író regényének filmváltozata minden bizonnyal az egyik legvérfagyasztóbb horror lesz a mozikban…

Rossz versek - Teaser 1


szerző:
2018.10.08. 11:04
Rossz versek - Teaser 1

Reisz Gábor decemberben érkező új filmje igazán különlegesnek ígérkezik az első képsorok alapján.

Nézd meg te is a Rossz versek első előzetesét!

Reisz Gábor decemberben érkező új filmje igazán különlegesnek ígérkezik az első képsorok alapján.

Hihetetlen! Christian Bale ismét átalakult egy szerepért!

Kijött a „Vice” című film első előzetese, amiben a színész viszi a főszerepet, és önmagához híven ismét felismerhetetlen. Az Oscar-szobor ismét kopogtathat Bale-nél?

Megérkezett a Dark Phoenix előzetese!

X-Men rajongói örvendjetek, itt a legújabb mozi trailere, ahol Jean Grey elszabadul, Jessica Chastain fehér hajjal hátborzongat és X Professzor yodázik.

Lesd meg velünk Mary Poppins visszatérését!

Képeket, apró részleteket és természetesen egy-két elcsepegtetett hírt már hallhattunk az ikonikus film folytatásáról, most viszont itt az első, teljes trailer! Nézzük!

Íme az első képkockák a Survivor legújabb évadából!

Survivor - A túlélők viadala szeptember 24-től minden hétköznap 19 órakor az RTL Klubon!

Ez lesz a legkegyetlenebb Halloween!

A klasszikus horrorfilm feldolgozására alig egy hónapot kell várnunk, de addig is itt egy újabb előzetes…

Megérkezett a Van Gogh-film előzetese!

Az Oscar-jelölt Willem Dafoe főszereplésével készült alkotás hamarosan a nagyvásznon hódít, de addig is itt a trailer…

X - A rendszerből törölve


szerző:
2018.09.05. 13:02
X - A rendszerből törölve

A Liza, a rókatündér író-rendezője (Ujj Mészáros Károly) és főszereplője (Balsai Móni) új, közös filmje, különleges látványvilágú, erős hangulatú, hátborzongató thriller, a műfaj kivételes és emlékezetes darabja. A filmben nagyszerű színészek szerepelnek, köztük Molnár Áron, Kulka János, Básti Juli, Szirtes Ági, Fekete Ernő, Kőszegi Ákos, Schneider Zoltán, Olasz Renátó és Szabó Győző.

Zokogásban tört ki Sánta Laci felesége

A nagysikerű reality új évadában ezúttal kilenc pár költözik össze, hogy a Sebestyén Balázs által vezényelt, hetekig tartó küzdelem végére eldöntsék: ki lesz az idei év Nyerő Párosa? A győzelem titka ugyanaz, mint a jó párkapcsolaté: csak az nyerhet, aki ismeri a társát, bízik a döntéseiben, jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban.

Augusztus 27-én kezdődik a Nyerő Páros új évada!

A nagysikerű reality új évadában ezúttal kilenc pár költözik össze, hogy a Sebestyén Balázs által vezényelt, hetekig tartó küzdelem végére eldöntsék: ki lesz az idei év Nyerő Párosa? A győzelem titka ugyanaz, mint a jó párkapcsolaté: csak az nyerhet, aki ismeri a társát, bízik a döntéseiben, jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban.

„Nekem most lett elegem ebből az egészből...”

Gáspár Laci nehezen viseli, ha ismeretlen eredetű folyadékot öntenek a nyakába, de Nikiért bármire képes. Nyerő Páros újra augusztus 27-től az RTL Klubon!

Less bele a Nyerő Páros új évadába!

Sebestyén Balázs és Kis Berni nem bírta megállni nevetés nélkül, ahogy Solti Ádám fejjel próbál átjutni az ajtón. Nyerő Páros újra augusztus 27-től az RTL Klubon!

Hoppá! Kristen Stewart baltás gyilkos lesz…

Bár a színésznőt korábban már láthattuk horrorban, vadonatúj filmjének előzetesétől a hideg is kirázott bennünket!

Vigyázz, nehogy lemaradj a hétvégi előzetes dömpingről!

A San Diego-i Comic-Connak köszönhetően rengeteg újdonságot kaptunk az elmúlt napokban. Összegyűjtöttük a legfontosabb trailereket egy helyen, így még keresgélnetek sem kell.

SIKER: Díjat nyert a Virágvölgy című film

Díjat nyert Csuja László Virágvölgy című filmje a Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztiválon. A filmet augusztus 30-án mutatják be a magyar mozikban.

Less bele Hollywood legfiatalabb üdvöskéjének új filmjébe!

Timothée Chalamet az idei Oscar-jelölése után egy csapásra berobbant a filmes világ elitjei közé, ráadásul hamarosan érkezik a vadonatúj mozija.

Előzetesben a volt főszerkesztő

Költségvetési csalás gyanúja miatt előzetesbe került Dlusztus Imre, a Délmagyarország egykori főszerkesztője, költő, a Hír Televízió egykori egyik alapítója. Az ügyészség szerint a cégvezető valótlan dokumentumokkal hívta le a mórahalmi Mini Hungary Park nevű projektre megítélt több száz milliós uniós támogatást.

 

 

Imádjuk az Így neveld a sárkányodat folytatását!

Végre megérkezett az első trailer és poszter is a sárkányos cukroskodás harmadik részéhez. Fogatlan még mindig imádnivaló és szerelmes, Hablaty pedig szakállban szexiskedik. Zseni!

Te vajon kitalálod, ki tér vissza a Mátyás király térre? - VIDEÓ!

2018: A nagy visszatérések éve! Hamarosan egy régi ismert arcot köszönthettek a képernyőn.  Van tippetek? ;)

Sztárparádé a titokzatos hotelben – Bad Times at El Royale előzetes

Többek között a Szürke ötven árnyalata, és a Bosszúállók-filmek sztárjaival érkezik Drew Goddard új mozija, amiben hét ismeretlen, egy titokzatos múltú szállóban keveredik valami csúfságba.

Itt a Robin Hood magyar előzetese!

Nem kell már sokat várnunk a Magyarországon forgatott feldolgozásra. Nincs is erre jobb bizonyíték, mint maga a trailer…

Itt a Pillangó első előzetese!

Az Oscar-díjas film remake-je idén nyáron kerül a mozikba, a trailer pedig már meg is érkezett!

Itt az új Mission Impossible: Fallout trailer!

Februárban már megkaptuk a filmplakátot és az első előzetest is, most viszont egy újabb kisfilm látott napvilágot!

Videón a hármas metró támadói!

Az internetre töltött fel valaki egy felvételt, amin az látszik, hogy a graffitizők összefújkálják a kocsikat. Márciusban a Pöttyös utcai megállónál annyi szürke festéket fújtak szét, hogy a köd miatt a környékbeliek hívták a tűzoltókat.

Alvó betegeket fosztottak ki a debreceni kórházban

Két tizenéves fiatalt gyanúsít a rendőrség. Az RTL Híradó úgy tudja, a tolvajok szerda hajnalban mentek be a kórházba, egyikük a folyosón figyelt, míg társa egy ápoló és több beteg telefonját is ellopta. A rendőrök elfogták a gyanúsítottakat, és mindkettőjüket előzetes letartóztatásba helyezték.

Megalapozott a gyanú, de kiengedik Gyárfást

Gyárfás Tamás, akit kiengedtek az előzetesből, a gyanúsítás és a bűnügyi őrizet elrendelése ellen is panaszt jelentett be.

Kiengedték a fogdából a gázolót

Kiengedték a fogdából azt a nőt, aki vasárnap a zebrán gázolt el egy édesanyát és egy négy éves kisfiút Nagykanizsán. A kisfiút életveszélyes állapotba vitték kórházba, de úgy tudjuk, már kikerült az intenzívről.

Mozipercek Kiss Ramival és Lakatos Márkkal

Ezek a filmek várnak rátok a hétvégén!

Egy nő miatt kellett meghalnia

Egy nőn veszhettek össze - ezért gyilkolhatott. Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a 25 éves férfit, aki a gyanú szerint vasárnap éjjel brutálisan megölte ismerősét Nyíregyházán. Úgy tudni, egy elhagyatott vasúti sínhez hívta, ahol együtt ittak, majd információink szerint egy nőn összevesztek.

Itt a Terminal első hivatalos előzetese!

Két hete már kaptunk egy rövidke kedvcsinálót a májusban érkező moziból, most pedig annál is többet!

Előzetes letartóztatásba került a pécsi lövöldöző

Csütörtökön számoltunk be arról, hogy egy dühös autós gumilövedékkel lőtt három parkolóőrre, akik a jegyét akarták ellenőrizni, de az nem volt neki. Végül vett egy szelvényt, de amikor az ellenőrök le akarták fotózni, tüzet nyitott rájuk. A három őr könnyebben megsérült, a támadásért a férfi akár három év börtönt is kaphat.

 

Így fest Margot Robbie a végzet asszonyaként!

Mint ahogy azt már megírtuk, Margot végül leszerződött az új Tarantino filmre Sharon Tate szerepére, most pedig megérkezett a vadonatúj filmjének egyik előzetese is.

Kijött a legújabb Harry Potter-film előzetese!

A Legendás állatok és megfigyelésük 2 idén novemberben érkezik a mozikba, és végre a fotók után most egy trailerben is bepillanthatunk az újabb kalandba. Előre figyelmeztetünk minden rajongót: egy-két kép láttán megdobban majd a szívetek.

Újra előzetesben Czeglédy Csaba

A volt szocialista politikus, akit költségvetési csalással gyanúsítanak, múlt héten került szabadlábra, mert független képviselőjelölt lett, és így mentelmi jogot kapott. Egy nappal később azonban újra őrizetbe vették.

Alig egy napig volt szabadlábon Czeglédy Csaba

Újabb bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja az ügyészség Czeglédy Csabát, és részben erre hivatkozva megint őrizetbe vették. A volt szocialista politikus alig egy napig volt szabadlábon.

Rontó Ralph visszatér! Itt az új rész előzetese!

Majdnem hat évet kellett várnunk, hogy a főgonosz-hős Ralph megkaphassa a következő történetét. Végre kijött az első ízelítő a második részből. Nézzük, mi vár ránk!

Czeglédy szabadulhat a jelöltség miatt

Szabadulhat az előzetesben lévő felfüggesztett szocialista politikus. Czeglédy Csabát 6 milliárd forintos költségvetési csalással gyanúsítják. Most úgy döntött, indulna a választáson, össze is gyűlt az ehhez szükséges ajánlás. Mivel képviselőjelöltként megilleti a mentelmi jog, akár napokon belül szabadulhat.

Félelem a szextől? Ez az új romantikus dráma bizony erről szól!

Saoirse Ronan egyre intenzívebben szárnyal a filmvásznakon a 2015-ös Brooklyn óta, erre pedig csak rápakolt az idei Lady Bird sikere. Most egy új romantikus filmet készített, aminek eléggé meglepő a témája.

3 dolog, amit eddig tudunk a Hihetetlen család 2-ről

A méltán népszerű animációs mese folytatása nyáron érkezik a mozikba. Lássuk, mivel nézünk szembe!

Keleti Györgyit ártatlanul csukták le?

Pont egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy több mint 12 millió forintos kártérítésre is számíthat Keleti Györgyi, akit az olasz bíróság ártatlannak talált. Ugyanis 3 hónapig volt előzetes letartóztatásban, ezért  perli be az olasz államot. Keleti Györgyit prostitúció elősegítésével vádolták meg 2011-ben. Olasz ügyvédje telefonon nyilatkozott a Fókusznak.

A Jurassic World 2 egyre őrültebben néz ki! Itt az új előzetes!

A 2015-ös előd folytatása immár a második előzetesét is megkapta, és be kell látnunk: ez a kedvcsináló egy teljesen másik végéről fogja meg a filmet. A hangulat most lett igazán világvégeszerű!

Rejtjelek 3. évad - Hamarosan a Cool-on!

A Rejtjelek új évadában még több rejtélyre, akcióra, és fordulatra számíthatunk - hamarosan a Cool-on!

Meryl Streep meghal a Mamma Mia 2-ben?!

A legnagyobb guilty pleasure, ami létezik a világon, az bizony a Mamma Mia. A második felvonása miatt is pörgünk rendesen, viszont a legújabb előzetese után egyre nagyobb bennünk a gyanú, hogy a főszereplőnk nem igen lesz benne…

Rémület és földönkívüliek A mi kis falunk második évadában?

Pajkaszeg egy olyan hely, ahol minden úgy tökéletes, ahogy van! Akkor mégis hogyan kerülnek ufók ebbe a zsák faluba? A közönségkedvenc sorozat sok-sok riadalommal február 3-án folytatódik az RTL Klubon!

Pajkaszeg visszavár! Megérkezett A mi kis falunk második évadának első előzetese!

Február 3-án folytatódik A mi kis falunk című sorozat! Ha kíváncsi vagy, hogy milyen izgalmak történnek mostanában Pajkaszegen, nézd meg az előzetest!

VV Fanni holtteste még mindig nem került elő, mi lesz így a gyanúsítottal?

Másfél hónapja keresik VV Fanni holttestét a rendőrök, egyelőre hiába. A lány meggyilkolásával ifjabb B. Lászlót gyanúsítják, aki ellen személyi szabadság korlátozása és emberölés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A férfi májusig biztosan előzetes letartóztatásban marad, de mi lesz azután, ha addig sem kerül elő a holttest?

Tragédiába fordult az ünneplés

Újévi gyilkosság: előzetes letartóztatásba került a vajdasági férfi, aki a gyanú szerint megverte majd megfojtotta barátnőjét január elsején Szegeden. Az áldozat rokona azt mondta Híradónknak, a fiatalok nem voltak egyedül, a szomszéd szobában sem hallottak semmit az egészből.

Íme 2018 legnagyobb kasszasikerei egyetlen videóban!

Tegnap már elárultuk, hogy melyik filmek vettek le minket a lábunkról 2017-ben, most pedig lássuk, milyen nagyszabású alkotások várnak minket idén!

Nem hiszed el, mi derül ki A szabadság ötven árnyalata előzeteséből!

Kielemezhettük már korábban a soron következő rész legszexibb képkockáit, sőt már azt is tudjuk, hogy eléggé akciódús lesz a folytatás. Most viszont olyan meglepő fordulat derült ki, hogy eldobjátok az agyatokat.

Jogos védelemre hivatkoznak


szerző:
2017.12.28. 18:15
Jogos védelemre hivatkoznak

Jogos védelem volt - ezt állítja annak a 20 éves román fiatalnak az ügyvédje, aki Oroszlányban kedden halálosan megsebesített egy 21 éves fiút. A fiatalember egy barátjával rátörte az ajtót a román fiatalra, és a gyanú szerint egy késsel a kezükben féltékenységből rá is támadtak. Ő azonban megszerezte a kést és mindkét támadóját megszúrta.

Kukkants be az Ocean’s Eight első előzetesébe!

Már tűkön ülünk az érkező alkotás miatt, hiszen nem is akármilyen színésznőkkel tér vissza sokak kedvenc filmsorozata. Most pedig bele is leshetünk néhány jelenetbe!

A politikus, akit a bíróság nem, de a parlament bűnösnek nyilvánított

Az MSZP-s Czeglédy Csaba politikus, ügyvéd és üzletember is. Most épp előzetes letartóztatásban van, a gyanúsítás szerint 3 milliárd forintnyi adót és áfát nem fizetett be. Czeglédy ügye azért is érdekes, mert hiába csak gyanúról beszélünk még, a Fidesz már hivatalosan is bűnösnek könyvelte el az ellenzéki politikust, és olyanokat is a fejéhez vág, amikkel kapcsolatban még nyomozás sem folyik.

Hatalmas jégeső zúdult a táborra!

A külföldön és hazánkban is egyaránt hatalmas népszerűségnek örvendő valóságshow immáron a harmadik évaddal jelentkezik az RTL Klubon. 2008. október 6-án jelentkezett be az RTL Klub élőben először a dzsungelből, majd heteken keresztül nézhettük, hogyan boldogulnak celebjeink a helyi állatok és növények között. Az Angliában, Amerikában, Németországban, Franciaországban és Hollandiában is elsöprő sikert aratott reality kalandjátékban ezúttal is híres emberek kerülnek olyan környezetbe, ahol minden komfortot nélkülözve kell majd kitartaniuk és túlélniük a megpróbáltatásokat. Küzdelmes, embert próbáló napjaikat a nézők mától mindennap nyomon követhetik az RTL Klub műsorán. Ismét kalandra, túlélésre és kitartásra hívja a dzsungel hazánk közismert személyiségeit. Ezúttal Anger Zsolt, Cicciolina, Halász Klaudia, Herczeg Zoltán, Kabát Péter, Koholák Alexandra, Köllő Babett, Lukács Miki, Pintér Tibor, Pumped Gabo, Tóth Andi és Wossala Rozina vállalkoznak arra, hogy túléljenek az afrikai dzsungelben. A Kiss Ramóna és Puskás Peti műsorvezetésével látható dzsungelreality a hét minden napján az RTL Klubon.

A Jurassic World 2 szakít az eddigi hagyományokkal! Itt az előzetes!

A héten már kaptunk pár kedvcsinálót a legújabb részhez, most viszont kijött a teljes előzetes, és emberek, úgy tűnik, hogy most jó irányba indultak el a készítők. Elrugaszkodtak Spielberg-filmjeitől, és lehet, hogy ez menti meg őket!

Jönnek a Jurassic World 2 dínói! Fussatok!

Steven Spielbergnek köszönhetően egy életre megfertőződtünk a dínó-lázzal, pont ezért is pörögtünk fel megint, hiszen a héten megkapjuk a Jurassic World 2 első előzetesét. Most pedig kijött egy rövid kis ízelítő!

Itt a Jön a baba harmadik adásának előzetese!

Az Elekes családba gyors egymásutánban születtek a gyerekek. Négy lány! Náluk állandó a ricsaj, az ének, a tánc és az újratervezés. Ettől persze még nem különlegesek. Az viszont nagyon ritka, hogy egy családban 4 gyerekből 3 úgynevezett okuláris albínó legyen. De ez egy kicsit sem keserítette el őket. Elekesék úgy döntöttek, jöhet az ötödik gyerek. Hátha fiú lesz!

Jön az ötödik baba: holnap új résszel folytatódik a Jön a baba!

Szombat délután háromkor ismét egy megható történettel folytatódik a "Jön a baba Hadas Krisztával".

Megérkezett a Love, Simon előzetese!

A regény rajongói már tűkön ülve várták a filmadaptációt, amihez végre-valahára az előzetes is napvilágot látott. Mutatjuk!

Megkaptuk az év előzetesét: a Bosszúállók 3 annyira epikus, hogy sírunk!

Ma hivatalosan is megkezdődött az Infinity War! A Marvel kiadta az első trailert a grandiózus hőseposz következő részéről, amitől, már most mondjuk: te is eldobod az agyad! Új korszak nyílik a hős-filmek égiszén!

Pulóverébe tömte a lopott pénzt

Csaknem két és félmillió forintot tömött a pulóvere zsebébe a bankrabló, akit csütörtökön menekülés közben ütött el egy teherautó Budapesten. Fegyvert fogott a pénztárosra, így jutott hozzá a pénzhez.

Gyújtogatás egy takaró miatt

Emberölés kísérletével vádolnak egy hajléktalan férfit, mert tavaly novemberben felgyújtotta azt a bolt mögötti sarkot, ahol aludtak. Egyikük a helyszínen meghalt. A rendőrök még aznap éjjel elkapták, azóta előzetes letartóztatásban van. Úgy tudjuk, azért gyújtotta fel társait, mert azok lehúzták róla a takarót.

Hallgat a Belügyminisztérium

Nem találtak bizonyítékot arra a nyomozók, hogy védett állami vezető elleni merényletre készült az a két hatvan év feletti férfi, akiket két éve vettek őrizetbe.

Két és fél milliárdos csalás

Több mint két és félmilliárdos csalás miatt csaptak le a NAV-osok egy őrzővédő cégre és munkaerő közvetítőkre. A gyanú szerint a cég a közvetítőkön keresztül úgy foglalkoztatta az alkalmazottait, hogy a vagyonőrök után senki sem fizette a terheket. Az ügyben 26 gyanúsított van, köztük cégvezetők, nyolcan már előzetesben vannak.

Megérkezett az előzetes Steven Spielberg új filmjéhez!

Az elmúlt hónapokban sorra szivárogtak ki a kisebb infók a Postról, és most végre-valahára a trailer is megjelent!

Margot Robbie ismét megőrült!


szerző:
2017.11.02. 13:02
Margot Robbie ismét megőrült!

A színésznő újra megcsillogtatja tehetségét, ráadásul ezúttal egy életrajzi filmben láthatjuk a 27 éves Robbiet! Nézd meg te is az I, Tonya című mozi előzetesét!

Ez lehet 2017 legbetegebb filmje!

Újabb hivatalos plakát jelent meg az Egy szent szarvas meggyilkolása című filmhez, ami december 28-án startol a mozikban!

Leolvad az arcod: itt az új Star Wars előzetes!

Az utolsó jedikből már korábban is láthattunk részleteket, egy fotósorozat kapcsán is beleshettünk a kulisszák mögé, most viszont megindult a premier előtti hajrá: beleborzongtunk a legfrissebb előzetesbe!

Hinnye! Itt az Útvesztő 3 előzetese!

Közel egy év után végre révbe ért a trilógia befejező része: tegnap megjelent a Halálkúra első trailere is!

Megjelent az év egyik legjobban várt szerelmi történetének előzetese!

Guillermo Del Toro új filmje, a The Shape of Water egy néma lány és egy halember románcát meséli el. Nem is akárhogyan! Kukkants bele az trailerbe!

A plakát után végre itt van a teljes Lara Croft előzetes!

Akcióból, brit akcentusból és persze fegyverekből sincs hiány a Tomb Raider reboot első hivatalos előzetesében, mégis picit furcsán áll ez a szerep a törékeny Vikandernek. Csekkoljátok le velünk!

Angelina Jolie vagy Alicia Vikander? Ki a jobb Lara Croft?

Ezt a kérdést már eddig is pedzegethettük magunkban, azonban most kijött a reboot első hivatalos plakátja, sőt nem sokkal a kép megjelenése után ki is adták a film első teaserjét.

Jennifer Lawrence-ből Budapesten lett a világ legszexibb kémje!

Kijött a kis hazánkban forgatott Red Sparrow első előzetese, és konkrétan leesett az állunk, amikor megláttuk benne az Oscar-díjas színésznőt. Ajánljuk, hogy jó legyen, mert erősen rápörögtünk erre a filmre!

Végre megnézhetjük A szabadság ötven árnyalata előzetesét!

Jó, pontosítunk: elő-előzetesét! De a lényegen ez mit sem változtat: jó minőségben leshetjük meg, ahogyan Jamie Dornan pucérán mászkál ki a tengerből, ja és esküvőznek, mézesheteznek, meg akcióznak is egy kicsit Dakota Johnsonnal. Felpezsdültél már?

Rács mögött marad S. Ábel

Rács mögött marad a gyorséttermi lövöldöző. A bíróság úgy döntött, hogy feltételesen sem töltheti szabadlábon büntetése hátralévő részét a 29 éves volt joghallgató, aki többször a plafonba lőtt egy XI. kerületi gyorsétteremben, még 2013-ban. Most újabb bűncselekménnyel gyanúsította meg a rendőrség. Három hete kapták el, mert a gyanú szerint robbanóanyagot készített budafoki lakásában.

Kapával fenyegette a rendőröket

Kapával fenyegette a rendőröket egy 27 éves férfi a Borsod megyei Sajóládon. Családi veszekedés miatt hívták őket a házhoz, mikor a járőrök szerint a családfő rájuk támadt. A férfi anyja viszont azt mondta stábunknak, hogy fia nem akarta bántani a rendőröket. A feltételezett támadó most előzetes letartóztatásban van, ha bűnösnek találják, 8 év börtönt is kaphat.

Három, kettő, egy... Két hét múlva kezdetét veszi az RTL Klubon a Survivor! Nézd meg az embert próbáló túlélőshow második előzetesét!

Zuglói gázoló: azt hitte, egy kutyát ütött el

Azt gondolta, hogy egy kutyát ütött el, a kokaint pedig a baleset után fogyasztotta - információink szerint ezzel védekezik a zuglói gázoló. A nő tavaly novemberben okozott halálos balesetet, a napokban emeltek vádat ellene. Az ügyészség szerint a drogot a gázolás előtt fogyasztotta, ezért nem vette észre időben a 85 éves áldozatot, pedig lett volna ideje megállni. A nő továbbhajtott, majd egy szépségszalonba ment. Január óta házi őrizetben van.

Íme az első képkockák a hamarosan induló Survivorből!

Játssz! Küzdj! Éld túl! Augusztus 28-án kezdetét veszi a világ egyik legnépszerűbb túlélő show-ja. Elhoztuk nektek a Survivor első előzetesét!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való