KERESÉS search-close

elfogadás

67 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "elfogadás"

NYÁRI DIA: „Nem azért fogytam le, mert a férjem akarta volna, hanem azért, mert így vagyok egészséges!”

Nyári Diát a szülés utáni súlytöbblet sosem zavarta, elfogadta magát úgy, ahogy van – és így volt ezzel gyermeke apja is. Ezért egyáltalán nem ért egyet Schobert érveivel. A teljes riportot visszanézheti ITT!

A Szólíts a neveden c. könyv írójával beszélgettünk!

André Aciman a világ egyik legismertebb írója. A Szólíts a neveden c. könyv szerzője, a Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár, illetve az Athenaeum vendége volt, dedikálásáért hosszú órákig álltak sorba a rajongók, mi pedig abban a szerencsés helyzetben volt, hogy beszélgethettünk is vele!

Jocó leghőbb vágya, hogy pasija elfogadja kislányát

A fiatal fiú nagyon reméli, hogy párja, Attila megbékél előző kapcsolatából született kislányával. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Body shaming: szégyelni való, mert mások megszólják a testünket?

A body shamingről valószínűleg még nem sokan hallottak, pedig szinte mindenkit érint. Egy kutatás szerint a nők 93%-a tapasztalt már olyat, hogy kritizálták testi adottságai miatt. Ráskó Esztert, Cinthya Dictatort és Dér Henit is érte már negatív kritika, elmondták, hogyan dolgozták fel.
Cinthya Dictator ide kattinta elmeséli őt mivel cikizték, és hogyan védekezett ellene.

Veronika csak szóban elfogadó a melegekkel szemben?

Bencét sokszor kirekesztették osztálytársai a homoszexualitása miatt, ám arra álmában sem mert gondolni, hogy legjobb barátnője is hátat fordít majd neki. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Rozália: „Pofátlan vagy és szemtelen!”

István tizenhat évesen vallotta be otthon másságát, ám édesanyja a mai napig a fejéhez vágja a dolgot. Ekkor indul be náluk a valódi veszekedés… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Balázs csak nővérével osztotta meg titkát, ő mégis elárulta őt

A férfi a féltestvérével szeretne kibékülni, aki édesanyjuk halála után mindent kiteregetett a családnak. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Izabella saját maga szabadul meg lánya exétől?

Bár az édesanya először nehezen fogadta el Rebeka másságát, mára már rádöbbent, mennyire büszke rá. Ezt most szóvá is tette neki, és a lány volt barátnőjéhez is volt egy-két szava… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Egyre többen szeretnének tenni a nyitottságért

Fenyvesi Zoltán, Makranczi Zalán, Döbrösi Laura, Pusztai Olivér, Lang Györgyi, Szinetár Dóra, csak néhányan azok közül, akik csatlakoztak a Nyitottak vagyunk nonprofit szervezet kezdeményezéséhez. Miklós Melinda ügyvezető elmesélte, hogy a szervezetet hat éve három cég hozta létre, és azóta több mint ezer olyan cégnek és szervezetnek a közössége, aki mind alapértékének tekinti a nyitottságot.

DÖBRÖSI LAURA: Büszke vagyok rá, hogy egy ilyen sokszínű világban élek

Fenyvesi Zoltán, Makranczi Zalán, Döbrösi Laura, csak néhányan azok közül, akik csatlakoztak a Nyitottak vagyunk nonprofit szervezet kezdeményezéséhez. Döbrösi Laura,  Makranczi Zalánhoz hasonlóan színészként és magánemberként is fontosnak tartja, hogy beszéljünk az elfogadásról.

MAKRANCZI ZALÁN: „Szeretünk úgy csinálni, mintha elfogadóak lennénk”

Fenyvesi Zoltán, Makranczi Zalán, Döbrösi Laura, csak néhányan azok közül, akik csatlakoztak a Nyitottak vagyunk nonprofit szervezet kezdeményezéséhez, ahol alapértékének tekintik a nyitottságot. Zalán azt vallja, hogy nyitottnak és elfogadónak lenni mindig kifizetődő,  hosszútávon legalábbis.

FENYVESI ZOLTÁN: „Nem értettem, hogy miért kezelnek másként”

Fenyvesi Zoltán, Makranczi Zalán, Döbrösi Laura, csak néhányan azok közül, akik csatlakoztak a Nyitottak vagyunk nonprofit szervezet kezdeményezéséhez. Zoli egész életét kerekesszékben töltötte, soha nem tudott járni. Sajnos sokszor megtapasztalta már, milyen az, amikor másként kezelik az emberek.

 

Szivárványos matricák 200 helyen

Nyitva mindenki előtt azaz Open for all - ilyen matricákat ragasztanak mostantól a budapesti szórakozóhelyekre és szállodákra. Persze csak azokra, ahol vállalják, hogy nemtől, bőrszíntől és szexuális irányultságtól függetlenül bárkit szeretettel látnak. A szivárványos matricák kitalálói szerint ezzel nem csak a vendégeket segítik, hanem a vendéglátósok is jól járnak, akár anyagilag is.

 

Kata sírva kérte édesanyját: fogadja el párját

Kata húsz évvel idősebb párjával érkezett Anikóhoz, akinek elmondta: édesanyja sehogyan sem fogadja el Miklóst. Vajon Kata és anyukája kibékülnek egymással? A teljes adásból kiderül!

RENDHAGYÓ: Divatbemutató az elfogadásért

Rendhagyó divatbemutatót tartottak Szombathelyen, ahol éppen azok voltak a sztárok, akiket a társadalom sok esetben kirekeszt magából. Kocsis Tamás vak, Szakály Petrának pedig a bal lába 1 centivel rövidebb, mint a jobb. 8 éves korában gázolta el egy autó. A főszervező azt mondta, nekik ők igazi szupermodellek!

Rendhagyó divatbemutató fogyatékkal élőkkel

Rendhagyó divatbemutatót tartottak Szombathelyen, ahol fogyatékossággal élők voltak a manökenek. Mosolyogtak és integettek, akár a profi modellek – még ha lépteik kicsit bizonytalanabbak is voltak. A szervezők célja, hogy az emberek elfogadóbbak legyenek.

Hiába bizonyított Balázs, nem akarják befogadni a törzsbe...

Balázs és Eszter egy hatalmas hallal tértek vissza a játékból, azonban még ez sem volt elég a srácoknak ahhoz, hogy elismerjék Balázs teljesítményét, és befogadják őt a törzsbe.

Humen Fesztivál: merjük elfogadni egymást

„A fociban mindent szabad, egyedül melegnek lenni nem.” ez a mondat a Mario című svájci romantikus filmben hangzik el, amit sok más díjnyertes filmmel együtt a hétvégén vetítenek a Human fesztiválon. Azon a kulturális, összművészeti találkozón, ahol mindenről lehet beszélni. Az idézett mondat igazságáról is például. Hogy a hétköznapokban is merjük megismerni és elfogadni egymást.

Óriási sikert ért el egy fekete, transznemű, kerekesszékes modell

Óriási sikert ért el egy fekete, transznemű, kerekesszékes modell, Aaron Philip; aki szerződést kapott a világ egyik vezető amerikai ügynökségétől. Aaron a divatvilágban szeretné hirdetni az elfogadást, és harcolni a testi fogyatékosok, feketék és transzneműek jogaiért.

PUSKÁS PETI: ünnepeljük a világ sokszínűségét

A szombati melegfelvonulás után a Budapest Pride afterparty-ján a világ sokszínűségét ünnepelték az emberek, ahogyan az egyik fellépő a The Biebers is, akik nagy megtiszteltésnek vették, hogy koncertezhettek a bulin, mert kiállnak az elfogadásért.

Nagy tömeg a melegfelvonuláson

Nagy tömeg vonult végig Budapest belvárosán az elmúlt órákban. A melegfelvonulás az egy hónapig tartó Pride záróeseménye volt. Kordont csak néhány helyen állítottak fel, ellentüntetők kisebb csoportja több helyen hangoskodással próbálta megzavarni a rendezvényt, amely éppen az elfogadásról szól.

PRIDE: „Merj nagyot ámodni!”

Fiatalok, öregek, kicsik, nagyok, magyarok, külföldiek – a szervezők adatai szerint csaknem 10 ezer ember vonult együtt a 23. Budapest Pride-on. Az idei fesztivál mottója, hogy „merj nagyot álmodni”. Támogatóként 35 ország nagykövetsége állt a rendezvény mellé.

Együtt a sokszínűségért!


szerző:
2018.07.02. 09:10
Együtt a sokszínűségért!

A sokszínűségről és elfogadásról szól majd a hétvége. Fontos, hogy ez ne csak két napra korlátozódjon, hanem mindenkit fogadjunk el olyannak amilyen. Ezt vallják a Rainbow Party szervezői is. Vendégeink Szkiba Zsuzska író, és Erdélyi Ferenc programigazgató!

A ruha teszi az embert?


szerző:
2018.05.15. 18:00
A ruha teszi az embert?

Mónika a nővére, Brigi öltözködési szokásán szeretne változtatni, hiszen a gót stílus miatt sosem alakult ki közöttük az az igazi testvéri kapcsolat, ráadásul Mónikánál már teljesen betelt a pohár.

„Nekem asszony kell, nem férfi”

Tünde már nem boldog a párkapcsolatában, hiszen férje, Attila nem igazán békült ki felesége stílusváltásával. A tetoválások, a piercingek és a felnyírt haj miatt ugyanis teljesen megváltozott a nő külseje.

Színesbőrűként Magyarországon - Mit tapasztalt Tücsi?

Kiábrándító és megdöbbentő élményben volt része Csepregi János írónak, aki egy buszon utazott a fővárosban és egyszer csak arra lett figyelmes, hogy egy barna bőrű lányt hangosan szidalmaztak... Tücsi pedig gyermekkorából emlékezik hasonló történetekre. 

Hoppá! A fiamból a jövő héten nő válik…

Bár Kálmán családja eddig is tisztában volt a fiú másságával, a tervezett nemátalakító műtétről még sosem hallottak. Kálmán most felkészült a nagy vallomásra, hiszen már időpontja is van az operációra, méghozzá a jövő héten!

Kék lufikkal az autistákért

Több száz ember engedett kék lufit a magasba az autistákért Debrecenben. Az akció célja az volt, hogy az autisták elfogadására buzdítsanak.

 

Te elfogadnád, ha a szerelmed a testéből élne?

Zsuzsanna a viharos párkapcsolatát szeretné rendezni. Az elején minden szépen indult, de mivel János nem tudta elfogadni párja munkáját, a kapcsolatuk hamarosan megromlott. A nő viszont nem adja fel…

Lian múló hóbortnak tartja öccse homoszexualitását

Leon a bátyjával, Liannal szeretné elfogadtatni másságát, akinek korábban már előhozakodott a témával, de Lian szerint öccse csak „hülyeségeket beszél”, és bosszantani akarja őt.  

„Férfiúval ne hálj úgy, amint asszonnyal hálnak”

Lénárd és Gergő már másfél éve alkotnak egy párt, de egy közeli barátjuk, Erzsike sehogy sem tudja elfogadni a fiúk kapcsolatát. Szerinte ugyanis a bibliai tanításokat kéne figyelembe venniük, mert ha nem, barátai a pokolban éghetnek el…

Bianka: „Fogadj el olyannak, amilyen vagyok”

Bianka édesanyjával, Tündével szeretné elfogadtatni másságát, aki folyton-folyvást azzal győzködi lányát, hogy hagyjon fel ezzel az „életmóddal”, hiszen ő unokákat szeretne. Bár az anyuka tudott lánya identitásáról, nem is gondolta volna, hogy már 9 hónapja boldog párkapcsolatban él.

Sándor: „Nem tudtam a meleg kapcsolatot tolerálni”

Sándor már a tönkrement házassága alatt elkezdett férfiakkal ismerkedni, és hamarosan rá is talált a szerelem Árpi személyében. Bár először nagyon nehezen fogadta el a tényt, hogy egy fiút szeret, mára már 5 éve élnek együtt. Árpi azonban többször is hűtlen volt hozzá, és Sanyi sehogy sem tud túljutni a félrelépések gondolatán. Elmúlt már a szerelem?

Elfogadásra tanítanak a betegségüket felvállaló tinik

Ugyanolyanok, mint bármelyik tizenéves lány. De, ami leginkább összeköti őket, az a neurofibromatózis. Egy különös kór génjeikben, aminek hatására furcsa kitüremkedések jelentek meg a testükön.

 

Andi végleg elveszíti a fiát?

Norbi a másságát szeretné elfogadtatni édesanyjával, Andival. A fiú már általános iskolás kora óta tudja, hogy a fiúkat szereti, de hosszú éveken át elfojtotta ezt magában. Norbi egy táskával érkezett a stúdióba, jelképezvén az Andinak adott ultimátumát: ha édesanyja nem fogadja el őt, kiköltözik Londonba.

Denisz: Én azt akarom, hogy te elfogadd magad!

Denisz és Deni nyolc éve legjobb barátnők. Mindketten a lányokhoz vonzódnak, és bár az első találkozás alkalmával Denisznek nagyon megtetszett Deni, barátok maradtak. Deni az elmúlt években rengeteg kezelésen esett át, hogy még férfiasabb legyen, és Denisz most azért jött a műsorba, hogy megértesse vele: ő úgy jó, ahogy van!

Deni:

Bár Deni lánynak született, úgy éli az életét, mint egy heteroszexuális. A lány hangja a hormonoknak köszönhetően jóval mélyebb, mint régen, így nem csoda, hogy a körülötte lévőket sokkolja, mikor meglátják a személyigazolványán szereplő Viktória nevet.

Deni volt, hogy fiúként mutatkozott be exbarátnője családjának

Deni megismerkedett egy lánnyal, elkezdtek járni, de megbeszélték, hogy a lány szüleinek nem árulják el, hogy Deni valójában lány. Mikor Deni elment a pszichiátriára, Dánielként mutatkozott be, de barátnője anyukája is abban a kórházban dolgozott, így kénytelen volt bevallani az igazságot...

Erika bármit megtenne, hogy eltűnjenek lánya tetoválásai

Becky imádja a tetoválásokat, és rengeteg színes varrás díszíti a testét. Becky összes tetoválása jelentéssel bír, a legtöbb legjobb barátja emlékére készült. Becky testvéreként szerette Patrikot, azonban most nem egykori legjobb barátjának, hanem anyukájának szánja legújabb tetoválását. A lány anyukája nem örül Becky mániájának, de a 21 éves lány mindenáron azt szeretné, ha Erika elfogadná extrém külsejét.

Vitiligó? Mi ebben a furcsa?

Csoportos fotózásra készül néhány lengén öltözött nő és férfi egy budapesti műteremben. Mindannyian vitiligósok. Ez a speciális bőrbetegség, a foltos festékhiány hozta össze őket. Foltjaikat legtöbben sokáig szégyellték vagy most is szégyellik. Tapasztalataik szerint ugyanis az emberek furcsán néznek rájuk.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Tamara:

Az Anikó #show felvétele után Tamarának lehetősége nyílt, hogy üzenjen a fiainak.

Tamara legnagyobb vágya, hogy egyszer elfogadják a fiai

Bár Tamás férfinek született, most már Tamaraként él. Saját elmondása szerint már gyerekkorában vonzották a női ruhák, de nem foglalkozott ezzel, és megpróbálta egy átlagos férfi életét élni. Tamarának öt gyermeke született, azonban amióta elhagyta a feleségét és eldobta a régi életét, nem találkozott a fiaival. 1,5 évvel ezelőtt rátalált a szerelem, és nagyon boldog párkapcsolatban él Elvirával, boldogságuk azonban nem felhőtlen, hiszen Tamarának hiányoznak a gyerekei. Az Anikó #show stábja megkereste Tamara egyik fiát, Barnabást, és mindent megtett annak érdekében, hogy rendeződjön az elmérgesedett viszony...

Önzetlen szerelem: Edina támogatja Zoli hormonkezelését

Ha valaki meglátja Zolit, egy teljesen hétköznapi férfit lát, azonban Zolinak már gyerekkora óta van egy furcsa szokása. A férfi ugyanis rendszeresen női ruhákat ölt, és nem tagadja, mennyire jól érzi magát nőként. Zoli azért jött Anikó műsorába, hogy elmondja menyasszonyának: szeretne belevágni kicsit jobban ebbe a nőiesedésbe. Edina már sokszor látta Zolit női ruhában, és bár nehéz volt elfogadnia, úgy érzi, mellette kell hogy legyen. Korábban volt már példa arra is, hogy mind a ketten női ruhában léptek utcára, de vajon mit szól ahhoz, hogy vőlegénye hormonkezeltetni szeretné magát?

Fókusz Plusz 2017-05-27


szerző:
2017.05.27. 18:50
Momminity blog: ahol valódi anyák a valódi arcukat mutatják

Rengeteg nő szenved a külseje miatt, főleg a szülés után, bár a közösségi oldalakon igyekeznek a legjobb formájukat megmutatni. A Mommynity blog szerzői, Ócsai Dorka és Somlai Dudi szerint fontos az elfogadás, ezért is hozták létre ezt az anyaközösséget.

Kristóf: „Mit képzelsz te magadról?”

Az ex-tűzoltó apja most túl messzire ment, és már nemcsak a fia életébe akar beleszólni, hanem Tóbiáséba is. A következmények pedig magukért beszélnek!

„Nyitottak vagyunk”


szerző:
2016.11.18. 18:30
„Nyitottak vagyunk”

A sokszínűség és a nyitottság jegyében tartanak konferenciát Budapesten. A „Nyitottak vagyunk” címet viselő előadássorozat arra hívja fel a figyelmet, milyen előnyökkel jár a vállalati szférában a sokszínűség. A legújabb kutatások szerint ugyanis a 18 éven felüli diákok 83%-a választaná azt a munkahelyet, amelyről tudja, hogy nyitott, az ott dolgozókat nem diszkriminálják. Az esemény aranyfokozatú támogatója az RTL Magyarország, a konferencián előadást tartott Vidus Gabriella és Kolosi Péter is.

Játszótér fogyatékkal élő gyerekeknek

Az elfogadás jegyében adtak át egy olyan játszóteret Nyíregyházán a belvárosban, ahol fogyatékkal élő és egészséges gyerekek együtt játszhatnak. A játékok speciális kialakításának köszönhetően a kerekesszékben ülők is kipróbálhatnak mindent.

Egy hihetetlen fogyás története: Bea és lánya, Evelin

Öt éve, hogy a Fél Kettő műsorában vendég volt Gáspár Evelin és Bea asszony. A fiatal lány kendőzetlenül, őszintén mesélt kilóiról, a szigorú életmódról és arról, hogyan tudott leadni több mint 18 kilót.

Transzneműség:

Szabó Zsófia kisfiúként látta meg a napvilágot. Gyerekként kardozott és katonának képzelte magát, de mindig is azt érezte, hogy valamiért nem illik a többiek közé.

Pride – Mindenki egyenlő!

Minden eddiginél több támogató segítette idén a Budapest Pride-ot. Délután ezrek vonultak végig a budapesti Andrássy úton át a Kossuth térre. Az utcákat hermetikusan lezárták a rendőrök. A nyitottak vagyunk elnevezésű kezdeményezéshez a RTL Magyarország is csatlakozott. A Pride, illetve a melegfelvonulás azt fejezi ki, hogy mindenki egyenlő.

DEMONSTRÁCIÓ:

Linczényi Márkó, a Kolin énekese  és képzőművész barátja, Weiler Péter a miniszterelnök nyilatkozatának apropóján szerveztek zenés demonstrációt a belvárosban. Így fejezték ki, hogy nem értenek egyet Orbán Viktor kijelentésével  ami szerint csak egy férfi és egy nő házasságát hívják családnak. A zenés demonstráció szimbóluma az országkörte lett. Mindez az elfogadást jelképezi mások iránt, hiszen nem vagyunk egyformák.

STOHL ANDRÁS: „Te is más vagy, te sem vagy más”

Hat órán át tartó esten lépett fel 48 színész a Centrál Színházban. Immár harmadszor tartottak ingyenes felolvasó maratont. A színészek idén olyan művekből idéztek, amelyek a másság témájával foglalkoznak. Stohl András is egyike volt a felolvasóknak, aki szerint fontos, hogy legyenek ilyen különleges estek.

Szépségverseny, ahol egyáltalán nem baj, ha a jelölt túlsúlyos

Van egy szépségverseny, ahol plusz pont járhat az extrém narancsbőrért, és egyáltalán nem baj, ha a jelölt túlsúlyos. A teltkarcsú hölgyek ezúttal fürdőruhában is megmutatták alakjukat. Volt köztük bokszoló, focista, és bolti eladó is és mind azt mondják, önbizalom növekedést és nagyobb elfogadottságot remélnek ettől a versenytől.

Attila megcsalta Julit, és nem hiszitek el, hogy kivel!

Egy kis segítséggel ugyan, de az ügyvédnő beleegyezik, hogy végső búcsút vegyen Robitól. Attila szívből segít az özvegynek, miközben – talán észre se veszik – egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

Fogyatékkal élő gyerekek mesélnek

Mesével a fogyatékkal élő gyerekek elfogadásáért. A Kézenfogva Alapítvány bővíti korábbi programját, így már csaknem 30 óvodában 4 ezer gyerek találkozhat az elfogadásról szóló meseelőadással, amelyet speciális nevelésű gyerekek tartanak. Szakemberek szerint, ha időben megtanítják a gyerekeknek, hogyan viszonyuljanak sérült társaikhoz, felnőtt korukban nem lesznek előítéleteik.

VITILIGO:

Adrienn-nél 5 éves korában jelentkezett a pigmenthiánnyal járó bőrbetegség. Gyerekkorában sokat bántották miatta, de ma már megtanulta elfogadni, sőt szeretni is magát olyannak, amilyen. A fotózást azért vállalta, hogy megismertesse ezt a betegséget, és más vitiligósokat is arra buzdítson, hogy mutassa meg magát.

Hogyan változik meg egy nő teste a szülést követően?

Mi változik meg egy anyában a szülést követően? Mennyire fontos nekik testük a szülést követően? Miért fontos, hogy elégedettek legyenek magukkal? Miért fontos, hogy elfogadják azt, amit a tükörben látnak? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ Hadas Krisztával és Almádi Zsuzsával.

DJ Dominique ismét jó ügy mellé állt

A 90-es évek elejétől Várkonyi Attila, vagy ahogy a legtöbben ismerik, DJ Dominique egy olyan kezdeményezést indított útjára, ami mára koncertsorozattá nőtte ki magát az országban. Az idei fő mondanivaló az integráció és az elfogadás. Rengeteg fogyatékkal élő és halmozottan hátrányos fiatal él az országban, akiknek korlátozott lehetőségeik vannak arra, hogy eljárjanak szórakozni, koncerteken vehessenek részt, és éljék egy átlagos iskolás vagy tinédzser életét. DJ Dominique most is rájuk szeretné felhívni a figyelmet, miközben a koncert segítségével próbálja közelebb hozni az épeket és a fogyatékkal élőket. A kezdeményezésről DJ Dominique-al, Szabó Lászlóval, a Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetségének elnökével, és Bárány Attilával beszélgettünk.

A cigányság értékes része a társadalomnak

A szervezők szerint ezt szeretnék megmutatni a nemzetközi roma napon. 1971-ben április 8-án ült össze az első Roma Világkongresszus.

Hétköznapi roma hősök, akik megdolgoztak a sikerért

Hétköznapi és ismert roma emberek, akiket az őket ért hátrányos megkülönböztetés arra inspirált, hogy bizonyítsanak és sikereikkel kitűnjenek környezetükből. Gál Petra riportja.

Sérült ember és sérült kutya barátsága

Hihetetlen kötődés alakult ki egy beteg fiú és egy beteg kutya között az egyik amerikai városban. Mindketten súlyosan mozgássérültek, ezért segítségére szorulnak. Az ott élők szerint barátságuk mások elfogadására tanít.

Nem téma a gyerekek között a fogyatékosság

A Kézenfogva Alapítvány több intézménnyel közösen indított programot az óvodákban, hogy a kicsiknek természetes legyen, ha például egy sérült társukkal játszanak. Szerintük így elkerülhető, hogy később előítéleteik legyenek a fogyatékkal élő emberekkel szemben.
 

A parkolóautomaták nyomában


szerző:
2012.07.06. 20:14
A parkolóautomaták nyomában

Miért van, hogy a parkolóautomaták tíz dobásból kétszer fogadják el a kétszáz forintost? Megkerestük a parkolótársaságokat és a pénzt verő Magyar Nemzeti Bankot. Az a felháborodott ügyvéd is kameránk elé állt, akit megbüntettek, mert az ő 200-asát sem fogadta el az automata.

Máris népszavazást akarnak az alkotmányról

Az új alkotmány elfogadása után kevesebb, mint egy órával népszavazást kezdeményetek az alaptörvényről.

Gyermektábor a kölcsönös elfogadásért

A kölcsönös toleranciára tanítják a felső tagozatos korú gyerekeket Balatonlellén.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való