KERESÉS search-close

elhagyás

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "elhagyás"

Elhagyja a Buckingham-palotát II. Erzsébet  

Elhagyja a Buckingham-palotát II. Erzsébet. A 94 éves brit uralkodó könnyen lehet, hogy már sosem tér vissza a megszokott feladataihoz és mostantól csak a képernyőn láthatják őt alattvalói. Erzsébet a vírushelyzet miatt helyezi át székhelyét a Windsori kastélyba és biztonsága érdekében valószínűleg egy darabig ott is marad.

A trianoni békediktátum miatt százezrek hagyták el otthonukat

A trianoni békediktátum következtében 4-500 ezer magyar hagyta le – a határon túlra került – szülőföldjét és költözött az anyaországba. Sokan voltak, akiknek menniük kellett, mert nem látták őket szívesen. Mások új hazájukkal nem tudtak megbékülni és költöztek szükséglakásokba, vagy éppen vasúti vagonokba.
A sorozat többi részéért kattintson ide.

24 évre eltűnt az édesapja, most válaszokat akar

Krisztiánt utoljára a születése napján látta édesapja, azóta semmit sem tud a fiáról, fel ismerte az utcán. Vajon Csaba megtudja válaszolni fia kérdéseit? A teljes adásból kiderül!

Laci egy héttel a szülés után otthagyta párját, most megbocsátást kér

A 21 éves fiú megijedt, amikor hazavitték Katával a kislányukat. Mióta otthagyta őket, nagyon megbánta a tettét. Vajon exe megbocsát neki és visszafogadja? A teljes adásból kiderül!

Anikó kétszer is elvesztette édesapját

Anikót kisbaba korában hagyta el édesapja, akit egészen 16 éves koráig nem is látott. Azonban az első találkozás után újra megszakadt a kapcsolatuk. Nem érti, Sándor miért hagyta megint magára.

Kegyetlen bosszú: döglött hallal töltötte fel volt pasija jakuzziját az elhagyott nő!

A 35 éves Zoe Jackson-t három hónap után azért hagyta ott milliomos szeretője, mert kiderült, hogy hat gyereke van! A lepattintott nő nagyon begurult a döntés miatt, melyet aztán egyedi módon torolt meg: döglött makrélával és halbelsőséggel töltötte meg a férfi medencéjét!

17 év után fogták el a nőt, aki kukába dobta újszülött gyermekét

Napra pontosan 17 évvel azután fogtak el egy 34 éves nőt, hogy megölte a csecsemőjét Székesfehérváron.  Az újszülöttet 1998. október elsején találták meg egy kukában. A kislány holtteste ágyneműbe és zacskóba volt bugyolálva, a szájába gyerekzoknit tettek.17 évvel ezelőtt a rendőrök nem találták meg a tettest, most azonban úgy tűnik megvan az anya, aki elfogásakor nem tiltakozott az ellene felhozott vádak ellen. A kérdés azonban akkoris felvetődik, hogy miért csak most, 17 év után sikerült az ügy végére járnia a hatóságoknak, mi történt az elmúlt több, mint másfél évtized alatt? Ennek szeretnénk most kicsit utánajárni Dr. Magyar Györggyel, aki most, mint független jogi szakértő volt vendégünk, és meglehetősen tapasztalt az ehhez hasonló, több évig, évtizedig elhúzódó ügyek terén is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való