KERESÉS search-close

eljegyzés

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "eljegyzés"

Eljegyezték a többszörösen Grammy-díjra jelölt Demi Lovatót

Öt hónap után eljegyezték a többszörösen Grammy-díjra jelölt amerikai énekesnőt, Demi Lovatót. Az örömhírt Instagram oldalán közölte, ahol a gyűrűjét is megosztotta a rajongóival.

Simon: „Hozzám jössz feleségül?”

A srác bármeddig képes elmenni, hogy megtartsa élete szerelmét. De ehhez biztos, hogy Claudiának is lesz egy-két szava…

Saját születésnapján kérte meg szerelme Dobó Ági kezét

Dobó Ágit és Kis Csabát 2010-ben láthattunk először együtt az RTL Klub képernyőjén, közvetlenül azután, hogy az akkor még jogászhallgató modellt Miss World Hungarynek választották. Ráadásul pénteken ismét szintet lépett a kapcsolatuk: Csaba, saját, 43. születésnapján végre feltette a nagy kérdést. Bár Ági, saját bevallása szerint, ha nem lennének videók, nem is emlékezne rá pontosan, annyira meglepődött.

DOBÓ ÁGI & KIS CSABA: Nagyon meghitt, téli esküvőt szeretnének

Szintet lépett Dobó Ági és Kiss Csaba kapcsolata. Csaba, saját, 43. születésnapján végre feltette a nagy kérdést. Bár Ági, saját bevallása szerint, ha nem lennének videók, nem is emlékezne rá pontosan, annyira meglepődött.

Eljegyzési hullám söpört végig a sztárvilágban!

Vőlegény lett Beckhamék 21 éves fia. A hétvégén megkérték a 27 éves olimpiai bronzérmes, világbajnok és hatszoros Európa-bajnok úszónő, Kapás Boglárka kezét is. Timmy Trumpet pedig még barátnőjeként szólította színpadra a magyar származású Anettet, aztán néhány perc múlva már menyasszonyként mutatta be mindenkinek.

Hét együtt töltött év után Kefir eljegyezte szerelmét

Hét év után Kefir eljegyezte kedvesét. De ismeri-e igazán a menyasszonyát? Úgy gondoltuk, a házasság és a gyerekvállalás előtt azért biztos, ami biztos kicsit leteszteljük őket. Megnézzük, mennyire ismerik önmagukat, és egymást.

Az eljegyzés megtörtént, az esküvőre viszont még várniuk kell

Kocsis Dénes és menyasszonya Mészáros Petra éppen hatalmas lakásfelújításban vannak. Most ezzel a régóta halasztott feladattal foglalják el magukat, hiszen jelen pillanatban mind a ketten munka nélkül maradtak a vírus miatt. Remélik, hogy ősszel talán már a színházak is kinyithatnak. Ők addig is élvezik az állandó együttlétet, ami a kapcsolatukat ez idáig csak megerősítette.

„Ott, abban a pillanatban összetört a szívem”

Imre nem tudja túltenni magát azon, hogy Anna még mindig érez valamit Sándor iránt, emiatt pedig drasztikus lépésre szánja rá magát.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Az előkelő eljegyzési bálon ármányból és izgalmakból sem lesz hiány!

Kamarazenekar, elegáns báli ruhák, különleges maszkok, tucatnyi statiszta – így készült a Bátrak földje csapata az előkelő eljegyzési bál felvételére.

Exkluzív: ˝Ez nem olyan egyszerű, hogy akarta ezt a lányt és mégse ment utána Bécsbe...˝

Kenderes Csaba felmentené karakterét, Sándort, amiért nem volt ideje kiruccangatni Bécsbe, hogy szerelmet valljon Annának. Szász Juli pedig elmesélte, hogy a bárókisasszony még soha életében nem volt ennyire boldog, mint most a titkos kirándulás után - ami bizony nagyon mély nyomot hagy az életében...

Exkluzív:

"Szokták mondani, hogy milyen a kémiája a két színésznek..." - az eljegyzés utáni csókjelenetnél kíváncsi volt az Imrét és az Annát játszó színész is, hogy mi fog történni a kamera előtt. Szász Juli és Bárnai Péter őszintén meséltek a jelenet kulisszatitkairól a Fókusz kamerájának.

Bárnai Péter: ˝Ezért a hölgyért az utolsó lélegzetéig küzdeni fog˝

Annát annyi trauma érte, hogy szinte fellélegzés volt számára, amikor megérkezett a hős megmentője, ismét. Szász Juli és Bárnai Péter most beavattak minket karaktereik - Anna és Imre érzelmeibe.

FRESH ANDI: „Soha sem voltam még ennyire kiegyensúlyozott”

Villányi Andi életében néhány év alatt gyökeres változások köszöntöttek be. Budapestről egy szlovákiai faluba, Helembára költözött, és egyáltalán nem hiányzik neki a fővárosi nyüzsi. Mostani párját több, mint 15 éve ismeri, a barátság pedig 24 óra alatt fordult szerelembe. Egyetlen dolgot tartott meg régi életéből: a fellépéseket. Új életéről, extrém hobbijairól és jövőbeli terveiről is mesélt nekünk.

Tamás eljegyezte Flórát

Tamás meglepte Flórát. Szofi kellemetlen hírt kapott a szülinapján. Ákos és Norbi problémákkal küszködtek.

Hoppá! Lacika megkérte Ildikó kezét?!

Lacika összeszedte minden bátorságát, hogy megkérje Ildikót valamire... megdöbbentő a válasz!

A barátnőm még az eljegyzési gyűrűjét is eladta, hogy csokit vehessen

Mobiltelefon, eljegyzési gyűrű és még megannyi ajándék… párja mégis mindenen túlad, ráadásul mindig édességre költi a pénzt. Gyula megelégelte, hogy ennyi pénz megy ki emiatt az ablakon. A teljes adásból kiderül, megtudják-e beszélni.

Dani egy részeg éjszakán elhagyta a jegygyűrűt

A fiú egyszer már meg szerette volna kérni barátnője kezét, ám egy kis bibi miatt nem jött össze a dolog. Ezúttal talán sikerrel jár? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Zsolt megkérné 25 évvel idősebb párja kezét

A fiatal fiú szorosabbra szeretné fűzni párkapcsolatát, és egy picit sem zavarja a korkülönbség. Most egy jegygyűrűvel készült szerelmének. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Esküvő lesz a sztárpárnál?


szerző:
2019.09.18. 10:00
Esküvő lesz a sztárpárnál?

Két éve számoltunk be róla: öt év elteltével és egy évvel kisfiuk születése után, Istenes Bence végre feltette kedvesének a nagy kérdést és megkérte a kezét. Adél persze könnyek között, azonnal igent mondott, a részleteket pedig Bence vlogján, együtt mesélték el.

Gergely és Alexa évekig éltek titokban

Mikor a férfi összejött a párja húgával, hosszú ideig senkinek sem volt tudomása a kapcsolatukról. Most azonban már szabadon felvállalhatják érzelmeiket, és a lánykérés sem maradhat el. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Timi nem tudott magáról, mikor megcsalta barátját

Ricsi az élete szerelmét szeretné visszahódítani, és még a lány hűtlenségét is meg tudná bocsátani. De mégis mi történt pontosan azon a csalfa éjszakán? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Katalin megkéri Kinga kezét?


szerző:
2019.09.06. 18:00
Katalin megkéri Kinga kezét?

A bocsánatkérés után a lánykérésre is sor került, de vajon mi lett a válasz? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Vissza akarta szerezni exét, helyette lánykérést kapott...

Mária kidobta gyermeke apját, amikor megtudta, hogy félrelépett. Azonban hiába mentek szét, azóta sem tudja elfelejteni Gábort. A férfi azonban nemcsak meglepő választ adott, de egy gyűrűvel is készült Anikónál. De kinek? A teljes adásból kiderül! A teljes adásból kiderül!

Fagusz öt gyűrűvel szeretné megkérni szerelme kezét

A fiú nagyon romantikus tervet eszelt ki: egyre több gyűrűvel szeretné komolyabbra fonni kapcsolatát barátnőjével, aminek a legvége egy eljegyzés. Vajon Ági mit szól majd a másodikhoz? A teljes adásból kiderül!

Révbe ért a Gyűrük ura sztárja, Elijah Wood

Los Angelesben kapták lencsevégre a Gyűrűk ura sztárját, miközben producer kedvesével vásárolgattak. A fotók láttán feltűnik, hogy Mette-Marie Kongsved pocakja szépen gömbölyödik, sőt a gyűrűs ujján ott díszeleg az a bizonyos ékszer, amiről feltételezhető, hogy jegygyűrű.

Józsi végre megkéri Janika kezét?

A férfi már régóta tervezgeti a fiúkérést, de eddig soha nem volt hozzá elég bátorsága. Talán most eljött a nagy pillanat? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Istvánt a saját édesanyja vette rá, hogy félrelépjen?

István és Margit már 10 éve együtt voltak, amikor a férfi megismerte az édesanyját. Az anyuka viszont annyira nem fogadta el Margitot, hogy fiát összehozta valakivel. Vajon rendeződhet a viszony a két nő között? A teljes adásból kiderül!

Esküvő a Király családban!


szerző:
2019.06.24. 08:49
Esküvő a Király családban!

Viktor nemrég jegyezte el kedvesét, Virág Anitát - a részletekről az ifjú pár mesélt!

Patrik nagy vágya, hogy gyűrűt vegyen a nyereményből

Főzés közben Zé kiderítette, milyen tervei lennének a 10 millió forintos nyereménnyel Sárközi Ákos versenyzőjének. Patrik megható választ adott.

Megmutatjuk, hogy milyen lesz Solti Ádám és Berni új álomotthona!

Solti Ádám és menyasszonya, Solti Bernadett megmutatta nekünk készülő családi fészkét! Elárulták azt is, hogy gyereket is szeretnének és nyáron hivatalosan is összekötik az életüket. A ház ötödik éve készül, ami egyben a kapcsolatuk szimbóluma is lehetne, hiszen Ádám nem sokkal a megismerkedésük után vágott bele a projektbe. A kapcsolatuk is - a házhoz hasonlóan – sok buktatóval épült, fejlődött, és Berniék erről kendőzetlenül őszintén beszélnek is!

Tóth Gabi kisbabát vár


szerző:
2019.04.29. 19:35
Tóth Gabi kisbabát vár

A 31 éves énekesnő közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt, hogy pár nappal Krausz Gáborral való eljegyzése után kiderül, hogy az addigi rosszulléteit várandósság okozza. Az X-Faktor egykori mentorának kevés esélye volt arra, hogy teherbe essen, ugyanis néhány évvel ezelőtt átesett egy súlyos betegségen…

Új taggal bővült Sárközi Ákosék családja!

A séf és festőművész menyasszonya javában tervezgetik az esküvőjüket, de még a nagy nap előtt egy másik fontos lépésre szánták el magukat.

Jennifer Lopezt eljegyezték!


szerző:
2019.03.14. 19:24
Jennifer Lopezt eljegyezték!

Jennifer Lopez és párja, Alex Rodrigez a hétvégén ugyanazt a képet hozta nyilvánosságra és osztották meg követőikkel az örömhírt: jegyben járnak. Szerdán további négy képet posztoltak, amelyeken látszik, ahogy Alex letérdel, felteszi a nagy kérdést, majd az igen után egymás nyakába borulnak. Hogy mennyibe kerülhet a jegygyűrű az is kiderül a riportból!

Sárközi Ákosék megtalálták az esküvőjük helyszínét?

A Konyhafőnök séfje és menyasszonya tavaszra tervezik a nagy napot, és most még az is lehet, hogy új részletet pipálhatnak ki az esküvő szervezésében.

Bori felbontotta eljegyzését Rolanddal

Bori megelégelte Roland viselkedését…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Eljegyezték Adát!


szerző:
2019.02.21. 14:14
Eljegyezték Adát!

A gyönyörű műsorvezető kezét külföldön kérték meg, nem akármilyen körülmények között!

Szakított Lady Gaga és vőlegénye

Az énekesnő és párja hivatalosan is felbontották eljegyzésüket.

Eljegyezték Jennifer Lawrence-t?


szerző:
2019.02.06. 10:45
Eljegyezték Jennifer Lawrence-t?

Nagyon úgy néz ki, hogy az Oscar-díjas színésznőnek megkérték a kezét.

Chris Pratt már össze is bútorozott menyasszonyával

A színész pár napja osztotta meg a nagyközönséggel a hírt, hogy szerelme, Katherine Schwarzenegger igent mondott neki. Bár az esküvőről még nem tudunk semmit, a közös életbe máris belevágott a pár.

Chris Pratt máris eljegyezte barátnőjét!

Alig egy év telt el a színész válása óta, nemrég bejelentette a nagy hírt: újra megházadosik! Egy fotót is posztolt a lánykérés pillanatáról.

Nősülni készül az akciósztár

Három éve számoltunk be róla: Rosie Huntington Whiteley arany ruhájában beragyogta a Golden Globe díjátadót, de nem csak a szikrázó flitterek miatt. Ott tündökölt az ujján egy hatalmas gyémántgyűrű is. Már hivatalos a hír, hogy a modell igazán csak a boldogság miatt ragyogott az eseményen, mert párja, Jason Statham eljegyezte! A 28 éves modell és a 48 éves szívtipró 6 éve élnek szerelemben, de úgy tűnik, most jön csak a java!

Bori és Roland eljegyzési intim piercinget csináltatnak?

Bori és Roland úgy döntöttek, hogy az eljegyzési gyűrű helyett, valami kevésbé megszokott dologgal mutatják ki egymás iránti szerelmüket…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Roland Borinak: „Éjfélkor várlak a Szabadság hídon. Ha eljössz, feleségül veszlek…”

Roland ultimátumot adott Borinak: éjfélkor várja őt a Szabadság hídon, ha Bori ott lesz, összeházasodnak…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Joe önmaga árnyéka lett a börtönben

Evelin és Gábor meglátogatták Joe-t. Tamás nyomozni kezdett Isabel után. Roland ultimátumot adott Borinak.

Hatalmas gyűrűt adott David Guetta szerelmének

David Guetta eljegyezte barátnőjét. Az 51 éves francia dj ezekben a napokban Miamiban piheni ki párjával a hatalmas party-kat.

Eljegyezte barátnőjét Cristiano Ronaldo

Az egyik portugál újság információi szerint az ötszörös aranylabdás sztárfocista barátnője, Georgina Rodriguez igent mondott a lánykérésre és már az esküvői ruháját keresi…

Lagzira készül Bálint Ferenc

Részlet a Showder Klub 22. évadának 4. részéből:

A Szomszédnéni Produkciós iroda tagja hamarosan oltár elé áll kedvesével, ám az esküvői előkészületekkel rendesen meggyűlik a baja…

Nézd meg a teljes adást az RTL Moston!

Így kérte meg Sárközi Ákos kedvese kezét

Megkérte barátnője kezét Sárközi Ákos, aki nem habozott a válaszadással, így már jegyben járnak.

Lady Gaga nem verte nagy dobra az eljegyzést

Lady Gaga mindössze pár szóval ismerte el a pletykát, ami hetek óta kering vele kapcsolatban: valóban jegyben jár szerelmével.

Sárközi Ákos eljegyezte szerelmét!

A Konyhafőnök séfje hetek óta készült a nagy napra, hogy végre megkérje párja kezét. Ráadásul igazán különleges módon tette fel a kérdést.

Eljegyezték Lady Gagát!


szerző:
2018.10.17. 09:39
Eljegyezték Lady Gagát!

Nem csalás, nem ámítás: több hónapnyi találgatás után most már hivatalos a dolog!

Justin Bieber máris megnősült?!

Pár hónappal azután, hogy megkérte a kezét, az énekes állítólag már el is vette a milliomos modellt.

Tokár Tamásék jövő ősszel oltár elé állnak

Tomi és párja, Dóri már egy ideje tervezgetik az esküvőjüket, azonban nem akarják elkapkodni a nagy napot. Eljegyzésükről és a terveikről meséltek a Story Extrának.

Bécy egy hét után jegyezte el új barátnőjét

Evelin megismerte Bécy új barátnőjét. TJ emlékeztette Danit a Lilivel való múltjára. Orsi megelégelte, hogy Joe nem törődik vele.

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Dani: „Szakítanom kell Lilivel, hogy újrakezdhessem az életemet…”

Evelin megismerte Bécy új barátnőjét. TJ emlékeztette Danit a Lilivel való múltjára. Orsi megelégelte, hogy Joe nem törődik vele.

Nick Jonas feleségül veszi 10 évvel idősebb szerelmét

Priyanka Chopra és az énekes hagyományos indiai eljegyzési ceremóniát tartott Mumbai-ban.

Teó lánykérés közben támadt rá Joe-ra

Joe romantikus estét szervezett, ahol megkérte Tamara kezét, de a meghitt pillanat tragédiába fordult, amikor Teó megjelent…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Eljegyezték Görgényi Fruzsinát, vagy nem?!

A Barátok közt színésznője a Reggeliben véget vetett a róla szóló pletykáknak, és kiderült az igazság...

Vastag Csaba eljegyzős kedvében van

Szellemesen reagált kapcsolatukat érintő pletykákra Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina. A sztárpárról tegnapelőtt jelent meg egy hír több helyen is, ami egy fotó alapján találgatta: talán eljegyezték egymást a fiatalok. A hír futótűzként terjed, de nem volt igaz.

Gyűrű van, eljegyzés nincs?


szerző:
2018.07.27. 16:50
Gyűrű van, eljegyzés nincs?

Jennifer Lopez gyűrűsujját ismét egy diónyi briliáns ékesítette keddi születésnapi partiján. Azonnal szárnyra kelt a pletyka, hogy talán végre negyedjére is menyasszony lett az énekesnő, ám Jennifer egyelőre nem erősítette meg a hírt.

Nick Jonas két hónap után kérte meg kedvese kezét!

Nick Jonas két hónap után jegyezte el 9 évvel idősebb barátnőjét!

A Barátok közt egykori sztárja csodálatos meglepetésben részesült!

A Barátok közt egykori színésznője, Munkácsy Katával varázslatos dolog történt: párja, a Madách Színház művésze, Serbán Attila megkérte a kezét. Három évvel ezelőtt számoltunk be a nem mindennapi eljegyzés részleteiről.

Költözés vagy eljegyzés? Reni melyik férfit választja?

Zoltán szerette volna visszakapni barátnőjét, Renit, azonban a nagy vallomások között kiderült, exe végig csak kihasználta, sőt azóta már új szerelme van. A végén még egy eljegyzés is megkavarta a dolgokat.

Selena Gomez reagált Justin Bieber eljegyzésére?

Állítólag a fiatal énekesőt egyelőre hidegen hagyják a pletykák, habár az egyik sejtelmes üzenete nem teljesen erről árulkodik.

Távol az anyós! Jöhet a lánykérés?

Ricsi már nyolc éve együtt van a párjával, de a fiú az anyósa miatt még nem tudta feleségül venni szerelmét. Most ismét megpróbálkozott az eljegyzéssel.

Rékasi Károly eljegyezte kedvesét

Úgy tűnik, komolyabbra fordult a Barátok közt színészének és párjának a kapcsolata, melyről egy Olaszországban készült fotó is árulkodik!

Eljegyezte barátnőjét Justin Bieber!

A sztár, a botrányhős, az örök tini, milliók kedvence és bálványa megkérte barátnője kezét!

Újra eljegyezték Jennifer Lopezt?

Eljegyezhette párja Jennifer Lopezt - legalábbis rajongók százai gondolják így. Az egész pletyka egy Instagram-posztból indult ki, amelyen szerelmével heverészik a tengerparton. Az énekesnő rikító fürdőruhájánál is feltűnőbb hatalmas - feltehetően - gyémántgyűrűje, ami eljegyzésük jelképe lehet.

Dobó Ági kész a lánykérésre: Élő adásban üzent párjának!

Az egykori szépségkirálynő nem titkolja, hogy mennyire örülne már az eljegyzésnek. A Reggeli házigazdáinak pedig azt is elárulta, mikor, hol és hogyan képzeli a romantikus alkalmat.

Balázs: „Te vagy a legtökéletesebb nő a világon!”

Balázs féléve van együtt Brigivel és hamar oda is költözött a lányhoz és annak édesanyjához. Azonban a legtöbb vitájuk éppen az anyósjelölt miatt van, aki túlságosan beleszól az életükbe. A fiú éppen ezért szeretne végre külön költözni és közös életet kezdeni szerelmével, sőt egy komoly lépésre is elszánta magát!

Gyebnár Csekka egy életen át menyasszony szeretne lenni

A színésznő és szerelme nem igazán házasságpártiak, ráadásul Csekkában egy régi csalódás miatt is van egy kis házasság-ellenzés. Mióta együtt vannak, persze sok minden változott az életében: elmesélte, hogyan fejelte le az ajtófélfát, amikor párja megkérte a kezét.

Óriási dolog történt Kiss Ramónával!

Az X-Faktor műsorvezetője pont egy évvel ezelőtt egy hétfői napon posztolt ki egy fotót közösségi oldalára, amin a pár szerelmesen egymásra néz, és mindeközben ott van Rami ujján az eljegyzési gyűrű. Kiss Ramónát pont egy évvel ezelőtt jegyezték el!

Eljegyezték Ariana Grandét!


szerző:
2018.06.12. 14:29
Eljegyezték Ariana Grandét!

Már önmagában az is nagy szó, hogy a fiatal énekesnő hamarosan elkel, de az még sokkolóbb, hogy mennyi idő után mondott igent kedvesének.

Milán megkérte Ayse kezét

Ma kellett Milán szüleinek és Ayse családjának újra találkozniuk, hogy megismerkedjenek egymással. Nihat ezt ideális alkalomnak tartotta arra, hogy török módra hivatalosan is odaígérje Milánnak Ayse kezét. Habár Milán tudta, hogy Ayse csak azért mondta a szüleinek, hogy össze fognak házasodni, hogy időt nyerjen, mégis úgy gondolta, hogy ha romantikusan megkéri Ayse kezét, a lány örülni fog. Ám amikor Ayse véletlenül ráakadt az eljegyzési gyűrűre, úgy érezte, hogy Milán átverte őt. Milánnak kétségei támadnak a lánykérést illetően, ám mivel már nem visszakozhat Nihat előtt, végül érzelmesen megkérte Ayse kezét.

Ayse Milánnak: „Ez az eljegyzés botrányos, bele lettünk kényszerítve…”

Joe osztálykirándulásra vitte Orsiékat. Milán megakarta kérni Ayse kezét. Dalma hazudott Laurának.

A volt-nincs jegygyűrű


szerző:
2018.05.31. 18:00
A volt-nincs jegygyűrű

Ágit nemrég jegyezte el a párja, Dani, ám a fiú egy hétre rá már más lánynak kezdett el írogatni. A friss menyasszony teljesen összeomlott, és a bizalma is megingott a jegygyűrűt illetően. Sőt, már nem is hordja!

Eljegyezte barátnőjét a Fókusz műsorvezetője!

Tokár Tomi álomszerű és romantikus módját választotta a lánykérésnek.

Iszak Eszti újra jegyben jár Dobrády Ákossal?

Talán ismét jegyben jár Iszak Eszter, legalábbis erre enged következtetni a jegygyűrű az ujján, melyet egy fotózáshoz vett fel. Azonban nem ez az egyetlen kép az ékszerről!

A dühös vőlegény elpusztította a gyűrűt

Patrik annyira féltékeny volt menyasszonyára, Rékára, hogy a szakítást követően „összetörte” az eljegyzési gyűrűt. A fiú viszont nemrég döbbent rá arra, hogy még mindig szerelmes exébe, így most ismét meg szeretné kérni a kezét.

Kudarcba fulladt Krisztián meglepetése?

Ugyan nem szándékosan, de rendkívül kínos helyzetbe hozta vőlegényét Aliz…

Megkérik Imre kezét?


szerző:
2018.04.27. 18:00
Megkérik Imre kezét?

Éva előző párja végig megcsalta őt a kapcsolatuk alatt, így a nő nem hitt már a szerelemben, de Imre mellett ismét rátalált a boldogság. Olyannyira, hogy még a férfi kezét is megkérné!

Feleségül veszi szerelmét a valóságshow-hős!

2016. augusztus 29-én ismerhette meg az ország azt az ex-villalakót, aki a játék óta komoly döntésre szánta rá magát, ami hamarosan az egész életét megváltoztatja.

Csak eljegyzési party volt, nem esküvő

A híresztelésekkel szemben csak eljegyzési party-t tartott Gwyneth Paltrow és Brad Falchuk - egyelőre még nem házasok.

Szerelmes évődés Solti Ádám és Kis Bernadett

Az egyik legszebb szerelmes hónap az április, ezért egész héten BOLDOG szerelmespárok jönnek a Reggeli stúdiójába. Ma egy három éve jegybenjáró pár volt Anna és Gergő vendége, akik nem igazán tudtak megegyezni a közös esküvőjüket illetően.

Készülnek az esküvőre!


szerző:
2018.04.09. 08:25
Készülnek az esküvőre!

Adri elmesélte, hogy zajlott a lánykérés. Mariann kérdésére pedig azt is elárulták a szerelmesek, hogy mikor mondják ki a boldogító igent.

VV Dávid: „Ezt minden pasi csinálja”

VV Dávid és Brigi már az esküvő előtt állnak, viszont a lány sehogy sem tudja elviselni a volt villalakó internetes flörtölgetéseit. A lány ultimátummal érkezett: Dávid vagy felhagy rossz szokásával, vagy különben felbontja az eljegyzésüket.

Márk a halálos ágyán kérte meg Angéla kezét

A srác kitartott a végsőkig, hogy utolsó lehelletével megkérhesse szerelme kezét.

A teljes adásért kattints IDE!

Nono segített elpróbálni a lánykérést

Márk szerette volna, ha a nagy pillanat tökélesen sikerül, ezért megkérte kislányát, Noémit, hogy vegyék át együtt az eljegyzést.

A teljes adásért kattints IDE!

EXKLUZÍV! Mire Márk rászánta magát a lánykérésre, ez történt...

Márk az egész világnak meg akarta mutatni korábban lánykérést, mint szerelmének zálogát, ám az idő múlásával rájött, hogy ez a romantikus pillanat csak rá és szíve választottjára tartozik. De lehet, hogy már túl késő?

˝Nektek össze kéne házasodnotok!˝

Nonónak konkrét elképzelései vannak Angéla és Márk kapcsolatát illetően, amit meg is osztott édesapjával. Vajon mit tesz most a hősszerelmes producer?

A teljes adásért kattints IDE!

˝Kéresd már meg magad Márkkal!˝

Béla kigondolta, hogy hogyan mentheti meg a lovardát, ám Ildikóval és Pirossal nem sokra ment, így rájött, hogy Angéla lesz az ő embere. Ugyanis számára az lenne a legkedvezőbb, ha a legidősebb Erdész lány szerezné meg Tünde néni hozományát.

A teljes adásért kattints IDE!

Amíg nincs eljegyzés, nincs szex!

Kedves fiúk! El tudnátok képzelni, ha életetek szerelmét a közeletekbe sem engednék a szülők, egészen addig, míg meg nem kéritek a kezét? Sőt, még szex sincs addig! Azt gondolnánk, hogy ez manapság már régimódi szokás, Márió viszont pontosan ebben a helyzetben sínylődik.

Aggodalomra semmi ok: Lehel megoldja a lánykérést!

Kornél lánykérési terve nem jött össze a moziban, és mivel nem volt B terve, ezért Lehel úgy döntött, ő lesz az, aki ismét megoldja a szerelmesek problémáját...

˝Szeretnél-e hozzám jönni feleségül?˝

Lehel terve működött! Ezt a meglepetést már senki sem tudta elrontani, így Kornél végre feltehette a sorsdöntő kérdést!

 

A teljes adásért kattints IDE!

Exkluzív! Kulisszatitkok Piros és Kornél eljegyzéséről

Michl Juli és Ember Márk meséltek arról, hogyan élték meg a várva várt jelenetet. Sőt, még egy csók is elcsattant a színészek között...

Amikor a lány kéri meg a fiú kezét

Az Éva és Gábor közötti 12 év korkülönbség egy cseppet sem zavarja a párt, hiszen szerintük manapság már nem lehet korlát a szerelemben. Sőt, Éva úgy érzi, ma már egy nő is megkérheti a párja kezét. Így is tett, és feltette Gábornak a nagy kérdést.

Gyuri végre eljegyezte Erikát!

Miután Erika egy idegen nőt talált a nappalijukban, Gyurinak nem maradt más választása, kénytelen volt megkérni Erika kezét. Nézd vissza a romantikus eljegyzést!

Így tudta meg a falu, hogy Gyuri elveszi Erikát!

Erika úgy döntött, hogy világgá kürtöli a boldogságát. Gyuri persze mit sem sejtett az egészről, sőt egy pillanatra megkettőződött. Vagy csak túl sokat ittak Szifonék?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való