KERESÉS search-close

elrablás

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "elrablás"

Elrabolták és ismeretlen helyen fogva tartják Marija Kolesznyikovát

Elrabolták és ismeretlen helyen fogva tartják a fehérorosz kormányellenes megmozdulások fő szervezőjét, Marija Kolesznyikovát. Sajtóforrások szerint a belügyi szervek Ukrajnába akarták áttoloncolni, ám az útlevele összetépésével meghiúsította tervüket. Ő volt az ellenzék három női vezetője közül az utolsó, aki még az országban tartózkodott.

Fókusz Anno: 3096 nap fogság, válogatott kínzások, elrabolt gyerekkor

3096 nap fogság, válogatott kínzások, elrabolt gyerekkor. Natascha Kampusch 2006-ban szabadult ki a földi pokolból. 2010-ben pedig Budapestre látogatott, és felidézte a 8 éves szolgasors legmegrázóbb pillanatait. Az osztrák lány 10 éves volt, amikor iskolába menet elrabolta a 36 éves férfi, és egy ablaktalan, föld alatti odúba zárta.

Alvilág: Nórát megfenyegetik, Natasát pedig elrabolják!

Az Alvilág ezen a héten is tovább folytatódik, most ráadásul még a főszereplő egyik gyermeke is veszélybe kerül.

Fókusz 2017-06-20


szerző:
2017.06.20. 18:55
Ramóna és Fece elrabolják Mírát

Barbi reggel még mindig kétségbe van esve, mivel Ramóna vissza akarja kapni a gyerekét. Joe azonban meg van győződve róla, hogy meg tudja győzni Ramónát és a barátját ennek az ellenkezőjéről. A fiatalok meglátogatják őket, és egy durva vita után Fece és Ramóna elviszik magukkal a kis Mírát.

Borit elrabolják vidéken

Helgáék meg akarják leckéztetni Borit, ezért betuszkolják egy autóba, és elrabolják. Gyuszi segítségével végül Karoláék rátalálnak Borira, aki épp madárijesztő-ruhában menekül a falusi lányok elől.

Borit keményen megleckéztetik Helgáék

Bori egyedül maradt a tanyán, és miután Gyuszi a barátnőjeként mutatta be őt a szüleinek besokallt, és elhatározta, hogy egyedül visszautazik Budapestre...

9. évad, 15. rész - A fiatal mostoha

A laborba fiatal lány holtteste érkezik. Az azonosítás nem könnyű, mert a testet lúgba mártották, és a fogait is szándékosan szétroncsolták. Hamarosan kiderül, hogy egy igen gazdag család sarja, aki azonban a jólét ellenére boldogtalan volt, s régóta a szökést tervezgetett szerelmével. Booth arra is fényt derít, hogy nem sokkal halála előtt a lányt elrabolták és óriási váltságdíjat követeltek érte. Vajon a mostoha keze van a dologban?

Elrabolták a Forma-1 főnök anyósát

Bernie Ecclestone harmadik feleségének anyjáért több mint 36 millió dollárt, azaz 10 milliárd forint váltságdíjat kérnek az emberrablók. A bűncselekmény az olimpiára készülő Brazíliában történt, Sao Paulóban.

Négy éve rabolta el édesanyja a kis Ildikót apukájától

Szeptemberben már járt nálunk az a kétségbeesett édesapa, Andrea Tonello és ügyvédje, akitől már lassan 4 éve elvitte édesanyja kislányát, azóta is minden erejével azon van, hogy újra láthassa. Az ügy azóta több fordulatot is vett, az édesanya irreális elvárásokkal állt elő és nem hajlandó biztosítani a kis Ildikó láthatását az édesapa számára. Az ügyben, tegnap Olaszországban is zajlott egy tárgyalás, ahol a láthatásról döntött a bíróság. A legfrissebb eredményekről most Győrbiró Dorottyát, Andra ügyvédjét kérdeztük, a vonalban pedig itt volt velünk Andrea Tonello!

Baljós helyzetek – hogyan mondjunk nemet?

A következőkben a tegnap reggel nálunk járt – elrabolt - győri fiú,Patrik esete kapcsán arról beszélgetünk Tománé Mészáros Andreával, hogy hogyan mondjuk nemet és hogyan előzzünk meg egy-egy baljós helyzetet.

Késsel támadt a rendőrökre


szerző:
2015.02.11. 18:05
Késsel támadt a rendőrökre

Órákon át fogva tartotta volt élettársát és annak unokatestvérét egy férfi Budapesten. Nem tudott beletörődni abba, hogy a nő szakított vele, ezért átcsalta magához. A férfi meztelenre vetkőztette, és összeverte őket, majd levágta a hajukat egy késsel.

Nem emberrablás volt, csak félreértés?

Az RTL Híradó megtalálta azt a 16 éves lányt, akinek elrablását édesanyja jelentette be. A tini szerint senki nem zárta őt be.

Veszélybe került Benkő feleségjelöltje!

Elrabolták, hetekig fogva tartották és megerőszakolták Benkő egyik feleségjelöltjét.

Életveszélyben a fogságban lévő házaspár

A szomáliai kalózok rosszul bánnak azzal a brit házaspárral, akiket több mint száz napja raboltak el az Indiai-óceánon.

Ideiglenes letartóztatásban az orosz anya

Az asszony nem járult hozzá gyorsított kiadatásához, ezért Magyarországon marad.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való