KERESÉS search-close

erőszak

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "erőszak"

Kóros alkoholos állapotban támadt az ultrafutónőre

Egy szakvélemény szerint kóros alkoholos állapotban volt az a férfi, aki tavaly októberben edzés közben támadt rá Makai Viktória ultrafutóra. Brutálisan megverte és megpróbálta megerőszakolni. Az ügyvéd szerint ez enyhítő körülmény lehet, ezért a letartóztatás megszüntetését kérte, de a bíróság ma sem engedte szabadon a támadót.

Rendőrök vitték el az ismét erőszakoskodó Vilmost

Vilmos ismét rátörte az ajtót Kareszékra, szerencsére azonban pont megérkezett a rendőrség…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Erőszakkal vittek ki egy terhes nőt a metrókocsiból biztonsági őrök

Botrányt okozott Svédországban egy videó, amelyen az látszik, hogy biztonsági őrök erőszakkal visznek ki egy terhes nőt a metrókocsiból. Azért léptek fel ellene, mert nem mutatta meg a jegyét. Minderről pedig felvételt is készített valaki. A történteket most a rendőrség és a közlekedési vállalat is vizsgálja.

Teó Nitrónak: „Annyira kellemetlen, valahogy le kell építenem Karolát…”

Karesz segélyhívást kapott. Teó tovább ügyködött a tervén. Roland rögtönzött koktélja lenyűgözte egy fontos vendégét.

Két nővel is erőszakoskodott

Két órán belül két nőt próbált megerőszakolni egy harminc éves férfi Miskolcon. A támadó vasárnap éjszaka először a belvárosban, tepert le egy gyanútlan nőt, aki segítségért kiáltott, ezért a férfi elmenekült. Néhány órával később újra próbálkozott egy miskolci lakótelepen. A férfi a kiszemelt nőt a bérházak közé húzta, de ő dulakodás közben megharapta, ezért a támadó végül otthagyta. A férfit a napokban a bíróság letartóztatta.

Megverte és megerőszakolta társát két fiú az aszódi nevelőintézetben

Megrázó történet!
Megverte és megerőszakolta társát két fiú az aszódi nevelőintézetben. Tárgyalásuk most kezdődött. Tettükre nem adtak magyarázatot a bíróságon. Egyikük csak annyit mondott, valahogy belement a bajba. Az erőszak előtt rovarirtó spray-t loptak az egyik tanártól. A gázzal bódították el magukat.

VV Adri: „Nem mindegy, hogy milyen példát mutatunk az embereknek”

A lány szerint Krisztián nem méltó a 36 millió forintra, hiszen a durva viselkedése többször is kicsapta nála a biztosítékot. De vajon mi történik akkor, ha a fiú tér vissza győztesként a közelgő Párbajról?

12 éves kislánnyal erőszakoskodott a budapesti férfi

12 éves kislányt akart megerőszakolni egy férfi Budapesten, elfogták a rendőrök. A gyerek szombat reggel iskolába tartott, amikor a támadó a 8. kerületben berántotta egy kapualjba és erőszakoskodott vele. A halálra rémült kislánynak sikerült kiszabadítania magát és elmenekült.

Minden ötödik nőt bántalmaznak

Magyarországon minden héten meghal egy nő erőszak miatt, minden ötödik nőt rendszeresen bántalmaznak. Ráadásul az esetek többségében családon belüli az elkövető. November 25. - a Nők elleni erőszak megszüntetésének világnapja! A Ciklus Egyesület egy táncos produkcióval hívták fel a figyelmet a problémára. A résztvevők között ott volt Makai Viktória, ultrafutó, akit néhány hete az utcán támadtak meg.

Erőszak a Fekete Pénteken

Lövöldözés, késelés, tűzriadó, pánik, tolongás és őrület. Így zajlott a Black Friday az Egyesült Államokban. New York államban két férfit szúrtak le a nagy vásárlási lázban. New Jersey-ben egy vevő átlőtte egy másik csuklóját. Idén egy halálos áldozata és 6 sebesültje volt a leárazási erőszaknak.

Bezárta osztálytársait és megverte tanárát egy pécsi diák

Bezárta osztálytársait a tornaterembe, és megverte tanárát egy 15 éves diák egy pécsi alapítványi iskolában tavaly novemberben. Az ügyben a rendőrség most zárta le a nyomozást. Szakértők szerint az iskolákban egyre gyakrabban fordulnak elő hasonló, erőszakos esetek.

Egy hónapig biztosan börtönben lesz az afgán erőszaktevő

Letartóztatták azt az afgán férfit, aki a gyanú szerint szexre kényszerített egy nőt még két hónapja Budapesten. Ausztriában fogták el, pénteken került Magyarországra. A bíróság szerint bármikor megszökhet, ezért tartóztatták le, egy hónapig biztosan börtönben lesz.

Hűtőszekrény mögé bújva találtak meg Makai Viktória támadóját

A spájzban, a hűtőszekrény mögött lapulva találták meg a rendőrök Makai Viktória futónő támadóját. A férfi meztelen volt. A férfi egy céges buliban volt előtte, ahol ivott is, ezután támadta meg a futónőt.

Megszólalnak a szülők, akiknek négyéves kislányát a gyanú szerint megerőszakolták

A Fókuszban megszólalnak annak a négyéves kislánynak az elkeseredett szülei, akit három hete súlyos sérülésekkel ők vittek az ügyeletre. Az édesanya Krisztina és az édesapa Lucian is azt állítja fatális tévedés történt. Azt mondják, a kislányt baleset érte. 

Nevelőszülőkhöz került az a 4 éves kislány, akit a gyanú szerint megerőszakoltak

Kiengedték a kórházból, de családja helyett nevelőszülőkhöz került az a 4 éves kislány, akit a gyanú szerint néhány hete megerőszakoltak Cegléden. A Fókusznak most nyilatkozott a kislány édesanyja is, aki ugyanazt mondta, mint a férje: a gyerekre egy súly esett, ez okozta a sérüléseit. A rendőrség továbbra is szexuális erőszak gyanúja miatt nyomoz.

A térfigyelő kamerák buktatták le a támadót

Súlyos büntetés lehet a sapkarablásból. Akár nyolc év börtönt is kaphat az a miskolci férfi, aki erőszakkal akarta elvenni egy 16 éves fiútól a sapkáját és a kabátját. A fiú ismerősei a segítségére siettek, ezért a rabló zsákmány nélkül menekült el a helyszínről. A térfigyelő kamerák azonban lebuktatták a támadót.

Férje mentette meg az erőszakolótól az ultramaraton-bajnok futónőt

Hogyan védheti meg magát egy nő, ha megtámadják? A férjén és talán a szerencsén múlt csak, hogy nem erőszakolták meg az ultramaraton bajnok futónőt, Makai Viktóriát.

A ceglédi négyéves kislányt baleset érte vagy megerőszakolták?

Az édesapja csak nekünk mesél a történtekről. Milyen eredménye lesz a hazugságvizsgálatnak és a DNS teszteknek?

Nem bizonyítható az erőszak

Felmentette a bíróság azt a fiatalt, aki a vád szerint két évvel ezelőtt megerőszakolta nem egészen 12 éves iskolatársát. Két barátja pedig segített neki ebben. A 15 éves fiú egy évfolyamra járt a lánnyal. A vád szerint az iskolához közeli erdőbe mentek, és míg két barátja őrködött, kétszer is megerőszakolta. 

Brutális: megerőszakolhatták a négyéves kislányt Cegléden

Megerőszakolhattak egy négyéves kislányt Cegléden, a rendőrség szexuális bántalmazás gyanúja miatt indított nyomozást. A kisgyerek egy ipari telephelyen él a szüleivel, ott történhetett az erőszak. Medence- és lábsérülésekkel vitték kórházba, onnan Budapestre küldték őket, ott állapították meg az orvosok, hogy megerőszakolhatták. A kórház értesítette a rendőröket is. Az RTL Híradó megtalálta a telephelyet, ahol a család él.

Roland megpróbálta ráerőszakolni magát Borira

Roland reggel berontott Borihoz, a lány azonban keményen elküldte ex-barátját…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Sok a fizikai és szóbeli erőszak az iskolákban

Továbbra is gyakori a megalázó hangnem az iskolákban és előfordulnak pofonok is. Ez derül ki az oktatási ombudsman legfrissebb összegzéséből. És egyre nagyobb gondot okoz a sérült gyerekek megfelelő iskoláztatása.

Egy 11 éves kislány szexuális erőszakkal vádolt meg két ismert sportolót

Nincs, aki ne kapná fel a fejét egy olyan hírre, hogy két 50 évesnél idősebb felnőtt megerőszakolt egy 11 éves kislányt. Az egyik hírbe hozott felnőtt Kósz Zoltán egykori vízilabdázó, aki megvádolt társával vízilabdaiskolát üzemeltet. Hogy valójában mi történt vagy mi nem történt, azt pontosan csak a vádakat megfogalmazó kislány és a két sportoltó tudhatja. Most Kósz Zoltán verzióját ismerhetik meg.

Nyilvánosság elé állt, de tagadja, hogy megerőszakolta volna a kislányt

Pszichológus és igazságügyi orvos-szakértő vizsgálta meg a 13 éves kislányt, aki szexuális erőszak gyanújába kevert egy 220-szoros magyar válogatott vízilabdázót és az olimpiai bajnok kapust, Kósz Zoltánt.

Azt állítja, magyar vízilabdázókkal létesített szexuális kapcsolatot 11 évesen

Vízilabdázó élsportolókról állítja egy tizenhárom éves lány, hogy szexuális együttlétre vették rá még 11 éves korában. A kislányt képviselő ügyvéd szerint igaznak tűnik a gyerek állítása.  A rendőrség szexuális erőszak gyanúja miatt nyomoz. A lányt hétfőn vizsgálja meg pszichológus és nőgyógyász. A rendőrség hivatalosan még nem gyanúsította meg a két férfit.

Élsportoló vízipólósok erőszakolhatták meg a 11 éves kislányt

Vízilabda edzők erőszakolhatták meg 11 éves tanítványukat. Úgy tudni, hogy az egyik sportoló olimpiai bajnok. Embert próbáló volt végighallgatni a ma már 13 éves kislány beszámolóját a történtekről - nyilatkozta a kislány ügyvédje.

Felmentették a diákjait ütlegelő nyíregyházi matektanárt!

Az RTL Híradóban januárban mutattunk be egy videót, melyen az látszik, hogy másfél perc alatt 20-szor üti meg diákját a pedagógus, szerinte csak haverkodásból. A tanár ellen eljárás indult, munkaviszonyát is felfüggesztették. A szerdai ítélet szerint azonban nem élt vissza hatalmával és a gyerekeket sem veszélyeztette. Az ügyész fellebbezett, így az ítélet nem jogerős.

Félholtra vertek egy munkást a lakók Budapesten

Erről az Index írt először. Egy Facebook-posztra hivatkozva azt írták: két karbantartó dolgozott Kőbányán, egy gimnáziummal szemben, még kedden. Több lakót viszont zavart a zaj, ezért lementek a munkásokhoz, hogy szóljanak nekik.

Saját édesanyját rúgta hasba egy férfi

Saját édesanyját rúgta hasba egy férfi múlt csütörtökön, Tolnán. A késő este bódultan hazaérő támadó ételt követelt anyjától. De mert a nő nem adott neki enni, belerúgott. A asszonynak több bordája is eltört, és a lépét is ki kellett venni. A férfit életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsítják, a bíróság ma döntött a letartóztatásáról.

 

Sanya ájultra verte Annát

Miután Anna rájött, hogy Sanya hazudott, kérdőre vonja barátját. Arra azonban nem számított, hogy milyen következményei lesznek ennek....

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Sanya kórházba juttatta Annát

Lali kétségbeesetten jött rá, hogy közeledik 30. szülinapja. Tamara és Joe akadályokba ütköztek. Anna rájött az igazságra.

Agresszív utasok és megvert buszsofőrök

Egy buszsofőrt megkéseltek, egy másikat pedig úgy megvertek az utasok, hogy eltört a keze. Az elmúlt napok megdöbbentő esetei után agresszió specialistával próbáljuk megérteni, mi történt velünk?

Vádat emeltek a 15 éves lányt megtámadó fiatal ellen

A 26 éves férfi még februárban akarta szexre kényszeríteni a tinédzsert Győrben: lefogta, a haját tépte és azzal fenyegette, ha nem teszi azt, amit kér, megöli. A tini sikoltozását a rendőrök hallották meg, ők mentették meg az erőszakoskodótól. A férfi alig két hónappal azután támadta meg a lányt, hogy vádat emeltek ellene, mert két hónapos kislányát úgy megverte, hogy a gyereknek több bordája is eltörött.

Erőszakoló tinik: vádat emeltek

Vádat emeltek két fiú ellen, akik tavaly októberben szexre kényszerítettek egy 17 éves lányt egy budapesti gyermekotthonban. Az eset után a lány azonnal szólt a nevelőknek, a rendőrök pedig elfogták a 16 és 17 éves fiúkat.

Brutális: Leütötték, majd megerőszakolták

Leütöttek, megerőszakoltak és kiraboltak egy munkába induló nőt Veresegyházon. Az eset még múlt hétfőn történt. Az RTL Híradónak azt mondták a helyiek, sokkolták őket a történtek. Van, aki a támadás óta, unokájával együtt várja a vonatot az állomáson.

 

Így húzódott el több mint 5 évig a lúggal leöntött nő ügye

5 év és számtalan tárgyalás után Renner Erika életében csütörtökön lezárult egy korszak. A Kúria 11 év börtönbüntetésre ítélte támadóját. A lúgos támadással vádolt 5 gyermekes családapát, B. Krisztiánt korábban már háromszor elítélték, de most már a döntés jogerős, fellebbezésnek helye nincs .

 

MEGSZÓLALT A MOLESZTÁLÓ HITOKTATÓ NEVELT FIA: „5-6 éves lehettem, amikor ez kezdődött”

Sokkolta, hogy újra gyerekek közelébe kerül - megszólalt Híradónknak a molesztáló hitoktató férfi nevelt fia, akivel éveken keresztül szintén erőszakoskodott. Múlt héten számoltunk be arról a tatabányai iskoláról, ahol a hitoktató előzetes letartóztatásba került, miután 7 és 9 éves tanítványait próbált molesztálni. Kiderült, korábban már hat évet ült börtönben, mert többször megerőszakolta akkor még kiskorú nevelt fiát.

Sírt a lány, de ő megerőszakolta

Három és fél év börtönbüntetést kapott az a szír férfi, aki megerőszakolt egy 25 éves budapesti lányt. Egy szilveszteri buliban találkoztak, majd együtt felmentek a férfi ismerősének lakásába. Ő azonban egyre durvább lett a lánnyal, aki már sírva könyörgött neki, hogy engedje el. Végül megerőszakolta.

 

Gyerekotthonban élő lányokat futtattak

Rendszeresen verték őket és kábítószert tömtek beléjük, így kényszerítettek a gyanú szerint fiatalkorú lányokat prostitúcióra Borsod megyében. Egy novajidrányi pár egy gyermekotthon lakóit környékezte meg, majd a 15 év körüli lányokat Kassára vitték, a szexért kapott pénzt pedig elvették tőlük.

„Innentől nem vagy a fiam!”

Miután Hanna és Milán nevelőanyukája, Erika a férje halála után más férfi mellett találta meg a boldogságot, a testvérpár úgy érzi, hogy Erika elhanyagolja őket. A nő viszont azt állítja, nevelt fia kezet emelt rá…

Roland Annának: „Ha azt hiszed, hogy te bármit is érsz, nagyon tévedsz…”

Annát nagyon idegesítette, hogy Roland nem bírta abbahagyni a Sanya miatti beszólogatást. Bori jószívűen azt tanácsolta Annának, bízzon meg Rolandban, mire Anna meggondolatlan megjegyzést tett Rolandra, elbizonytalanítva azzal Borit szerelme megbízhatóságában. Roland borzalmasan fel volt dúlva, mert Bori kérdőre vonta őt. Kiosztotta Annát, aki visszavágott, amitől Roland csak még idegesebb lett, és csúnyán megfenyegette Annát. Anna borzalmasan kiborulva Sanya karjaiba menekült.

Brad Pitt megfenyegette Harvey Weinsteint!

Gwyneth Paltrow egy rádiós interjúban elárulta, hogyan védte őt meg akkori barátja, Brad Pitt a szexuális zaklatással vádolt Harvey Weinsteintől.

Tűzoltó kapta el a rablót

Mintha pallóval lökték volna meg – ezt mondta az RTL Híradónak az az idős asszony, akit az utcán támadott meg egy nő Budapesten, még áprilisban. Miután hátulról ellökte őt, elszaladt a táskájával, de egy közelben lévő tűzoltó meghallotta az asszony kiabálását, és elkapta a rablót.

 

ERŐSZAKOS RABLÁS:

Egy idős asszonyt az utcán támadott meg egy nő Budapesten, még áprilisban. A támadó és áldozata szerdán a bíróságon nézett egymás szemébe. A korábban drogfüggő nő furcsa mód azzal védekezett, hogy aznap reggel 120 szem nyugtatót vett be – ezután támadta meg a nőt, de már megbánta.

Joe Lalinak: „Tűnjetek el, gyűlöllek benneteket!”

Lali bajba keveredett a faluban. Roland és Bori egy sérült kisállatról gondoskodtak. Levente felfedte az igazi arcát Laurának.

Élete végéig börtönbe zárhatják Bill Cosbyt

Akár 30 évre, élete végéig börtönbe zárhatják Bill Cosbyt a tegnapi ítélethirdetés alapján. A vád szerint színész-komikus 2004-ben az otthonában kábított el majd erőszakolt meg egy egyetemista kosárlabdázót, Andrea Constand-et, aki karrierjéről szeretett volna beszélgetni a sztárral.

Barátok közt: Bartha Zsolt nem először veszti el a józan eszét!

A Rózsa tulajdonosa egyáltalán nincs jó passzban, szinte a gödör fenekén van. Öt évvel ezelőtt sem volt a topon, mikor még Szentmihályi Zsófival élt együtt. Az egyik pillanatban elveszti Zsolt a fejét, és a hálóingben lévő Zsófit egyszerűen kidobja a lakásból.

Készül az első #metoo film


szerző:
2018.04.12. 07:40
Készül az első #metoo film

Puszild meg! - ezzel a mondattal kezdődött Magyarországon a #metoo botrány. Mára viszont már egy könyv és hamarosan egy film is foglalkozik ezzel a kérdéskörrel. A témával kapcsolatban Kovács Bálint, újságíró és Nagy Zoltán, rendező volt Anna és Gergő vendége.

Egyre több az erőszak Londonban

Egyelőre képtelen megfékezni a rendőrség az utcai erőszakot, amelyet brutális késelések jellemeznek. A múlt éjszaka például 6 tizenévest szúrkáltak össze támadóik. Mind többen követelik a polgármester lemondását

Saját lányaival erőszakoskodott

Húsz év fegyházbüntetést kapott az a férfi, aki éveken át zaklatta szexuálisan saját lányait. A vád szerint hét gyermeke közül négyet is megerőszakolt 2009 és 2012 között, mikor még 12 évesek sem voltak. Az ügyre akkor derült fény, amikor az egyik lány terhes lett. 

Béla erőszakkal fenyegeti Angélát

A lány egyre közelebb jár az igazsághoz? Az biztos, hogy nevelőapja mindent megtesz azért, hogy a titok titok maradjon!

A teljes adásért kattints IDE!

Könyökével verte társa fejét

Újabb brutális diákverés – ezúttal Szegeden. Videóra vették, ahogy egy lány összeveri osztálytársát iskola után az utcán. Először megrúgta, majd a földre vitte és ott a könyökével többször fejen ütötte áldozatát, aki szintén egy lány. A Híradónknak nyilatkozó tanulók szerint a megvert diák régóta kötekedett másokkal. Az ügyben a rendőrség nyomoz.

 

Hazugsággal vetették el nem kívánt gyermeküket

Vádat emelt az ügyészség az ellen a nő ellen, aki nem akarta megtartani a gyerekét, ezért inkább azt hazudta, hogy egy buliban begyógyszerezték, megerőszakolták, így esett teherbe. Az eset még 2015-ben történt. A nőt a vád szerint akkori barátja buzdította arra, hogy hazudjon a rendőröknek, mert már csak így tudták elvetetni nem kívánt gyermeküket. 

 Brutális iskolai verekedés

Az esetről egy nézőnk küldött videót. A felvételen az látszik, hogy egy lány egy másik fejét rugdossa és a hajánál fogva húzza a földön az osztályteremben. Úgy tudjuk, egy keszthelyi középiskolában történt. Az iskola igazgatóját hiába kerestük.

 

ISKOLAI VEREKDÉS: Megdöbbentő erőszak

Hogy pontosan miért robbant ki a vita a tizenévesek között, egyelőre nem tudni. A felvételen az látszik, hogy egy lány egy másik fejét rugdossa és a hajánál fogva húzza a földön az osztályteremben. Az esetről egy nézőnk küldött videót.

Hátborzongató részletek a kakucsi gyilkosságról

Újabb hátborzongató részletek derültek ki a kakucsi gyilkossági ügy első tárgyalásán. A vád szerint 2016-ban egy húsz éves fiatal ölte meg volt gyermekkori szerelmét. A fiú egy diszkóból vitte haza a lányt, akivel előbb romantikázott az erdő szélen, majd szeretkezés közben megkéselte.

Lalit befenyítették Orsi osztálytársai

Lali teljesen bepörgött, amikor reggel megtudta, hogy Orsinak egy írót, és egy könyvet kell bemutatnia az iskolába. A lány beleegyezése nélkül megjelent, és sikerült őt leégetnie. Amikor Orsi egy osztálytársa provokálni kezdte, Lali azon volt, hogy kínos helyzetbe hozza a srácot. A végén azonban minden fordítva sül el, és Orsi kiosztotta Lalit, amiért megjelent az iskolában. Laliról ráadásul kikerült egy felvétel a netre, amitől ő teljesen kikészült.

Veintraub Barna: „Mocskos, szemét állatok!”

A férfi egy pillanatra azt hitte, hogy a markában van a Berényi család, mikor egy váratlan dolog történt.

14 év a molesztáló tanárnak

Megrázó történet. 14 évre ítélte a bíróság azt a volt nevelőtanárt, aki az ügyészség szerint 36 gyereket molesztált az elmúlt években. Egy XI. kerületi gyermekotthonban, valamint a csepeli Burattino iskolában molesztálta áldozatait, akik közül többen még 12 évesek sem voltak.

 

Székhez kötözték áldozatukat

Két napig egy székhez kötözve ült egy idős férfi Miskolcon, miután kirabolták. Életveszélyes állapotban vitték kórházba. A rablók betörtek a lakásba, majd addig verték az áldozatukat, amíg elárulta a bankkártyája pin kódját, majd kártyáját, a pénzét és az aranytárgyait is elvitték.

Döbbenetes szexuális zaklatási ügy Lappföldön

Döbbenetes szexuális zaklatási ügyre derült fény Lappföldön. Évtizedeken át molesztáltak több mint 150 gyereket és felnőttet egy kistelepülésen. A falu lakói között voltak az erőszaktevők és az áldozatok is, sőt volt, aki áldozatból később támadó lett.

 

Pofozta, rúgta a diákokat

Bántotta a diákokat, egy év öt hónap felfüggesztett börtönre ítélte a bíróság azt a kaposvári tanárt, aki a vád szerint többször pofozta, falhoz nyomta és bokán rúgta a tanulókat a hetesi általános iskolában.

Szereposztó díványok mindenütt?

Egy Hollywoodban kirobbant zaklatási botránnyal kezdődött: már több mint 60 nő vádol egy sikeres producert. Az ügy majdhogynem globális mozgalmat kelt. Magyarországon is. Sárosdi Lilla színésznő egy 20 évvel ezelőtti szexuális zaklatással vádolja Marton László rendezőt, aki azóta rendezői és oktatói munkáját is felfüggesztette. A zaklatás különféle formái mindennapi életünk részei, de ha éppen nincs botrány, nem veszünk tudomást róla. Miért? Gregor Anikó szociológus, Máriási Dóra és Szemán Dénes pszichológusok.

#Metoo – több millió nőt zaklattak

Már több millióan jelezték a közösségi oldalakon, hogy ők is áldozatul estek szexuális zaklatásnak. "Me too", azaz én is - ezzel a hashtaggel jelezheti bárki, hogy érintett az ügyben, a mozgalomhoz pár nap alatt itthon is több ezren csatlakoztak. A nőket érő erőszak ellen küzdő szervezetek szerint ez csak a jéghegy csúcsa, hisz csak a munkahelyeken a nők majdnem felét zaklatták már.

Öt évig raboskodtak a tálibok fogságában

Megölték a kislányát, a feleségét pedig többször is megerőszakolták. Ezt mondta az a kanadai férfi, aki családjával öt évig raboskodott Afganisztánban a tálibok fogságában.

Katalán káosz: erőszak vagy tárgyalás?

Vannak, akik a hadsereggel tennének rendet Katalóniában, mások kétségbeesetten próbálják tárgyalóasztalhoz ültetni a madridi és a katalán kormányt, mielőtt elszabadulna az erőszak. A tartomány függetlenségének kérdése szélsőségesen megosztja a spanyol társadalmat.

Gábor erőszakoskodott Zoéval

Zoé fellelkesülve ért haza vidékről, úgy döntött tovább küzd Gáborért. Amikor azonban megjelent a fiúnál, hogy beszéljenek, Gabi erőszakosan kitette őt a lakásból. Joe és Lali is megpróbáltak Gábor lelkére beszélni, de hiábavalónak bizonyult a próbálkozásuk.

Elszabadult erőszak és többszáz sérült a népszavazáson

A Katalónia függetlenségéről szóló népszavazást megakadályozni igyekvő hatóságok, és a katalán civilek között súlyos összecsapások törtek ki a város több pontján. Az eddigi hírek szerint több mint 400-an megsebesültek. Kollégáink, Pásztor Gábor és Farkas Balázs is ott voltak az egyik helyszínen, ahol a rendőrök gumilövedékeket vetettek be a békés tüntetők ellen.

Rátámadt a nőre, hét évre ítélték el

Hét év börtönre ítélte a bíróság azt a férfit, aki a vád szerint megpróbált megerőszakolni egy nőt a XV. kerületben. A támadás tavaly októberben történt, egy vasúti átjáró közelében. A vádlott végül nem erőszakolta meg áldozatát, csak a mobilját tudta elvenni. A rendőrök még a közelben elfogták. Azóta börtönben van, mivel korábban egy másik bűncselekmény miatt jogerősen több mint két évre ítélték.

 

Lánya megerőszakolásával vádolják, elsírta magát a bíróságon

Figyelem megrázó történetet! Elsírta magát a bíróságon az a férfi, aki a vád szerint többször megerőszakolta a lányát a Pest megyei Tápiószelén. Az ügyészség szerint gyógyszerrel elkábította, ezután erőszakoskodott a gyerekével. A kislány teherbe esett, 14 évesen gyereket szült apjának. A férfi részben bevallotta tettét, de azt mondta, csak egyszer közösült a lányával.

Meghalt a megtámadott asszony

Meghalt a kórházban az az idős asszony, akit brutálisan összevertek, majd kiraboltak az otthonában Göncruszkán szombat éjszaka. Két férfit gyanúsítanak a támadással. Előzetes letartóztatásukról csütörtökön döntött a bíróság. A rablók gyalog mentek át a szomszéd faluból, ahol rátörték az ajtót az asszonyra, aki felébredt a zajra. Miután megverték, egy tévét és ékszereket vittek el a lakásából.

 

Sörrel itatták a kiskutyát

Sörrel itatott egy kutyát egy férfi Veresegyházon, egy ház udvarában. Erről videó is készült. A felvételen hallani, amint egy szórakozó társaságból többen is arra buzdítják a férfit, hogy itassa meg a 8 hónapos Buksit, amit ő meg is tesz – egy üveges sörrel. A kutya ezután alig tudott lábra állni, de nem lett baja. Másnap az állatmentők szabadították ki az udvarból, most náluk van. A rendőrök állatkínzás miatt eljárást indítottak a férfi ellen.

Sokkolóval nevelik a diákokat

Elektromos sokkolópisztolyokkal terrorizálják a diákokat a biztonsági őrök az amerikai középiskolákban. Az ezt bizonyító megdöbbentő felvételeket a bántalmazott fiatalokat képviselő ügyvéd hozta nyilvánosságra. Az egyetlen közös dolog az egyes esetek között, hogy az erőszak kárvallottjai kivétel nélkül fekete diákok.

Elsírta magát a neonáci vezető

Megijedt az erőszaktól a korábban erőszakot hirdető amerikai neonácik vezetője. Sírva panaszolta el a nyilvánosságnak az interneten, hogy a charlestonville-i gázolásos merénylet óta úgy érzi, vadásznak rá, sőt, a rendőrség is le akarja tartóztatni. Bár eddig további gyilkosságokkal fenyegetőzött, most már azt állítja, ők mindig is békés, törvénytisztelő polgárok voltak.

Azt hitte megölte a szeretőjét

Úgy tudta megölte a szeretőjét, majd elbiciklizett a rendőrségre. Azt mondta holttestet talált a Komárom-Esztergom megyei környéken. Később beismerte, hogy ő bántotta az asszonyt, azt viszont nem tudta, hogy túlélte a támadást. Emberölés kísérlete miatt indult eljárás a férfi ellen. A nőt a tatabányai kórházba vitték életveszélyes sérülésekkel. Most az intenzív osztályon ápolják.

 

Előző rész (2017. július 28.)

Joe maga alatt van Barbi Annecyba költözése miatt. Karesz már alig várja a nyomozós rendezvényt, amire meghívta Mesit. Ildikó erőszakosan győzködi Paulát, hogy neki kellene betölteni Barbi megüresedett helyét.

Tőlük vásároltak az erőszakolók

Gyógyszerekből és háztartási szerekből készült kábítószert is árultak a borsodi dílerek, akiket hétfőn fogtak el a rendőrök. Egy kesznyéteni nőt és két férfit helyeztek előzetes letartóztatásba. Az RTL Híradó úgy tudja, tőlük vásárolták a kábítószert azok a fiatalok is, akik egy hónappal ezelőtt elkábítottak és megerőszakoltak egy fiatal lányt a borsodi faluban.

Charlize Theron: „Úgy éreztem, haldoklom”

Az Atomszőke című film a mai napon startolt a mozikban, az Oscar-díjas színésznővel a főszerepben, akinek komoly árat kellett fizetnie, hogy valóban atom legyen a filmvásznon.

Botrányos fellépő a vizes vb-n!

Bíróság ítélte el a vizes vb sztárfellépőjét. Cee Lo Greent egy nő szexuális erőszakkal vádolta Amerikában. Végül a bíróság csak azt látta bizonyítottnak, hogy drogot tett a nő italába, ezért a sztár felfüggesztett büntetést kapott és közérdekű munkára ítélték. A többszörös Grammy-díjas énekes az eset után azt mondta: szerinte nem számít nemi erőszaknak, ha az áldozat nincs eszméleténél. Az egyik nővédelmi egyesület szerint ilyen sztárt nem kellett volna meghívni. A vb szervezői szerint a kiválasztásnál az énekes kiemelkedő karrierje volt a fő szempont.

Erőszakos tüntetésekre készülnek a G20 csúcstalálkozó előtt

Aranyozott Trump-parókák, pompás bútorok, a német "Hazug hírek" című újság egy példánya. Egyebek közt ezekkel a tárgyakkal figurázza ki egy hamburgi szálloda lakosztálya a német városba érkező amerikai elnököt. Hamburgban tartják holnap és holnapután a világ 20 legnagyobb gazdaságát tömörítő csoport vezetőinek csúcstalálkozóját. A városban már több tüntetést is tartottak, a rendőrség erőszakra számít.

Verekedős videót töltött fel Twitterére Donald Trump

A 2007-ben készült videón eredetileg Donald Trump egy megrendezett jelentben ütlegel egy pankrátort, de a közösségi oldalára kitett postban az ellenfele arca helyén egy CNN-es logó van. Az amerikai elnök eddig sem kedvelte a hírcsatornát, és erről rendszeresen dühös posztokban írt Twitterén, de ilyen erőszakos megnyilvánulása eddig még nem volt a CNN ellen.

Roland erőszakoskodni kezd Grétivel

Gréti keményen beolvas Rolandnak és kijelenti, hogy Roland a számára halott. A srác megbántódik és leissza magát, aztán munka közben ittas állapotban újra számon kéri Grétit a raktárban. Mivel Gréti nem hallgat rá, erőszakkal megcsókolja, amit Dani is megtud...

12 éves lányát erőszakolta meg, 9 év fegyházat kapott

Kilenc év fegyházbüntetésre ítélték első fokon a brutális apát. A vád szerint a férfi két évvel ezelőtt megerőszakolta 12 éves lányát, majd megfenyegette, hogy megveri, ha szólni mer róla bárkinek. Az erőszak azonban mégis kiderült, a kislány ugyanis terhes lett. A férfi akár már négy év múlva szabadulhat. A gyerek anyja nyilatkozott Híradónknak, felháborítóan enyhének tartja az ítéletet.

Súlyosabb büntetést kaptak az erőszakolók

Kizavarta a bíró az egyik erőszakoló hozzátartozóját, miután a nő többször is megzavarta az ügyész beszédét a Debreceni Ítélőtáblán. Két 19 éves fiatal ügyében hirdettek ítéletet, akik tavaly februárban harmadik társukkal a belvárosból magukkal vonszoltak egy 17 éves lányt, majd egy panelház lépcsőjén meg akarták megerőszakolni. Egy lakó meghallotta őket és hívta a rendőröket. A harmadik támadó már a büntetését tölti, a ma elítéltek 9 és 7 év börtönt kaptak.

 

Erőszakra buzdítja katonáit az elnök

Három nő megerőszakolását engedélyezte katonáinak Rodrigo Duterte Fülöp-szigeteki elnök, miután hadiállapotot vezetett be az ország muszlim többségű déli részén. Szavait, amelyeket állítólag csak viccnek szánt, hatalmas nemzetközi felháborodás követte.

„Belenyomták a fejemet a wc-be!” – Megdöbbentő történet derült ki Bandi múltjából!

Miklós nem bírja tovább, és kifaggatja Bandit, hogy mi is történt azon az ominózus napon, mikor csúnyán összevert valakit. A válaszra még ő sem volt eléggé felkészülve. 

Evelin:

Evelin elmegy Lábodi Endréhez, de helyette megint a fiát, Balázst találja az irodában. Az megismétli erkölcstelen ajánlatát: akkor szerzi meg számára a klubot, ha kifejezi a háláját. Evelin ezen nagyon feldühödik és megfenyegeti a fiút, hogy ha nem szerzi meg neki a klubot, azzal fogja megvádolni, hogy megerőszakolta őt.

Evelin túl messzire megy a fenyegetésével

Endre felhívta Rolandot, és közölte vele, hogy neki és Grétának adja a Voilát. Roland egyből Evelin orra alá dörgölte a sikerüket, de a lány nem hagyta annyiban, és megfenyegette Balázst...

TÁMADÁS UTÁN: félholtra verte a hajléktalant

Egy középkorú férfi félholtra vert egy hajléktalant Tatabányán, ráadásul egy óvodánál fényes nappal . A brutális jelenetet felvételre vette egy nő, aki hiába kiabált a támadónak az nem hagyta abba a verést. A rendőrök már elfogták a férfit.

Évekig erőszakolta lányait

Saját lányain követett el erőszakot éveken át egy férfi a Borsod megyei Szegiben. Most kezdődött a bírósági per. A vád szerint hét lánya közül négyet bántalmazott szexuálisan, mindannyian 12 éven aluliak voltak. Mindez akkor derült ki, amikor az egyik lány terhes lett az apjától. Vádlott a gyerekek anyja is, aki állítólag tudta, hogy férje fajtalankodik a gyerekeivel, de semmit sem tett. A bírósági tárgyalás zárt ajtók mögött zajlik, amit a gyerekek védelmével indokoltak.

Kutyáit is bánthatta

Csontsovány kutyákat vittek el az állatvédők a napokban egy családtól a Baranya megyei Sellyén. Kiderült, hogy gazdájuk az a férfi volt, aki a gyanú szerint unokahúgát molesztálhatta. Ellene szexuális erőszak és kiskorú veszélyeztetése miatt indított eljárást a rendőrség néhány hete. A férfi már előzetesben van. Hogy a család miért nem etette a két kutyát, arról nem akartak nyilatkozni.

Erőszak! Sosem látott őszinte és felkavaró interjú!

Őszinte és felkavaró volt az egész interjú. Így írta le a Takáts Zsuzsannával készített beszélgetés hangulatát a riporter, Papp Gergely. A 73 éves nő, akit Kiss László és két társa még fiatalon megerőszakolt, csak a Fókusz Plusznak nyilatkozott az 55 évvel ezelőtti bűncselekményről.

Ludwig mégis életben van?

Úgy tűnt, Ágnes és Liza túl vannak a nehezén, és már soha többé nem kell Ludwigtól tartaniuk. Vagy mégis?

Megerőszakolta nevelt lányát

Többször megerőszakolta nevelt lányát egy férfi a Szabolcs megyei Bökönyben. Mindez az után derült ki, hogy a lány 2015-ben, 15 évesen terhes lett. A nevelőapát kedde jogerősen 12 év fegyházra ítélte a Debreceni Ítélőtábla.

Unokahúgával fajtalankodhatott

Négy és fél éves unokahúgával fajtalankodhatott egy férfi a Baranya megyei Sellyén. A gyanú szerint 2014 nyarától 2015 májusáig több tucatszor molesztálta a rá bízott kislányt. Kiderült, hogy a nagybácsi többször áthívta az egyik barátját is, aki szintén bántotta a gyereket. A rendőrség szexuális erőszak és kiskorú veszélyeztetése miatt nyomoz. Mind ketten előzetesben vannak. Megrázó történet.

Fókusz 2017-04-19


szerző:
2017.04.19. 17:25
Féltékenység és csalódás a Barátok köztben!

Pontosan négy évvel ezelőtt a sorozat Hannája úgy döntött, nem leplezi féltékenykedését, és harcolni fog szerelméért, Balázsért. A „beszélgetés” sajnos más irányt vett, és komoly következményei lettek a szörnyű féltékenységnek. 

Fókusz 2017-04-11


szerző:
2017.04.11. 17:25
Apját késelte meg

Édesapját késelte meg egy salgótarjáni férfi. Szombat este annyira összevesztek, hogy a fiatalember kést rántott és kétszer megszúrta az apját. A szomszédok Híradónknak azt mondták, nem értik a történteket, mert a család csendesen élt, szinte sohasem veszekedtek. Az apát könnyű sérülésekkel vitték kórházba, a fiú a lakásban várta meg a rendőröket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való