KERESÉS search-close

erőszak

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "erőszak"

A sátoraljaújhelyi kórház egyik dolgozója erőszakolta meg a beteget

Az RTL Híradó információi szerint egy ott dolgozó erőszakolta meg az egyik beteget a sátoraljaújhelyi kórházban. Az esetről kérdeztük a rendőrséget, ahol telefonon megerősítették az információt, majd az alábbi közleményt adták ki:

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/orizetben-63

„Nem! Biztos, hogy nem Csongor volt!”

Luca nem akarja elhinni, hogy a barátja titokban bedrogozta és megerőszakolta őt…

„Ugye tudod, hogy végül úgyis az enyém leszel?!”

Csongor egyre biztosabb abban, hogy Lucát az ujja köré csavarta, azonban nem is sejti, hogy Aliz, Szonja és Timi már a nyomában vannak.

Négy gyereket lőttek le az Egyesült Államokban a hétvégén

Legalább négy gyereket lőttek le az Egyesült Államokba az elmúlt két napban. A legfiatalabb áldozat mindössze 6 éves volt. Atlantában, az eddigi információk szerint a rendőri erőszak ellen tüntetők végeztek egy 8 éves kislánnyal. Szakértők azonban úgy vélik, hogy az egyre több gyilkosság mögött nem az elmúlt hetek tiltakozáshulláma, hanem a koronavírus miatti bezártság állhat. 

Előzetes: Luca Csongorhoz költözik?

Aliz kiakad, amiért Szonja eltitkolta lánya terhességét. Luca pedig úgy dönt, él Csongor ajánlatával...

Egyre több gyerek eltűnésével hozzák összefüggésbe a McCann-ügy gyanúsítottját

Egyre több gyerek eltűnésével hozzák összefüggésbe azt a német férfit, akinek Madeleine McCann elrablását is a számlájára írják. Portugáliában kettő, Belgiumban és Németországban egy-egy, évekkel ezelőtti ügy aktáit nézik át újra.

Megvonnák a családi pótlékot azoktól, akiknek gyereke iskolai bűncselekményt követ el

Egy évre megvonnák a családi pótlékot azoktól a családoktól, ahol a gyerek iskolai bűncselekményt követ el - erről Horváth László fideszes országgyűlési képviselő beszélt az állami tévében. Szerinte ennek visszatartó ereje lenne. A jogvédő szervezetek szerint viszont ez a büntetés az amúgy is rossz körülmények között élő családokat csak még mélyebbre taszítaná.

3 új profil bukkant fel, ahol tinédzserek verik egymást

Egy erőszakos oldal eltűnt az Instagramról, helyette viszont 3 új profil bukkant fel, ahol tinédzserek verik egymást. Pénteken számoltunk be arról, hogy valaki gyűjti ezeket a brutális felvételeket. A rendőrség is vizsgálja a videókat. Az egyik új oldal kezelője azt írta a közösségi oldalra: a jogsértés nem az ő gondja. Ez azonban tévedés az RTL Híradónak nyilatkozó kiberbiztonsági szakértő szerint.

Kegyetlenül helybenhagyták Babát!

A javasasszonyt az éj leple alatt támadták meg: brutálisan megverték.

A legújabb részt ITT tudod megnénzni!

A bezártság miatt a házi karanténban súlyosbodhat a családon belüli erőszak

Magyarországon hetente legalább egy nő hal meg családon belüli erőszak miatt. Ez a szám még rosszabbá válhat a jelen helyzetben. Zárt ajtók mögött. És mivel a bántalmazott a házat is alig hagyja el, az esetleges sérülésnyomokkal sem kell elszámolnia senkinek. Kínában csak a bejelentett bántalmazások száma megháromszorozódott februárban – a tavalyihoz képest – a koronavírus okozta helyzet, vagyis a karantén, az összezártság miatt. Ha segítségre van szüksége, a következő telefonszámokat hívhatja:

NANE segélyvonal – +36 80 505 101

Patent segélyvonal – +36 70 2202 505

OKIT segélyvonal – +36 80 205 520

Egyre többen Eszenyi ellen

Hónaljra kent lekvár, szóbeli kivégzés, fizikai bántalmazás és tűrhetetlen hangnem - csak néhány részlet azokból a nyilatkozatokból, melyekben volt és jelenlegi kollegái beszélnek Eszenyi Enikőről. A Vígszínház igazgatójáról először a 24.hu-n jelent meg írás, mely szerint folyamatosan megalázza kollégáit. Azóta több, mint 50-en csatlakoztak. Eszenyi Enikővel nem tudtunk beszélni.
Molnár Áron, noÁr ide kattintva mondja el miért harcolnak Eszenyi Enikő ellen.

Az erőszakos és szexuális jellegű álmok nyomában

Valószínűleg sok nézőnk ma reggel is úgy kelt, hogy az egész éjszakát végigfutotta álmában, vagy éppen lezuhant valahonnan, de még az is lehet, hogy picit pikánsabb erotikus álmaik voltak. Miért van az, hogy a legtöbb álmunk az erőszakról vagy a szexualitásról szól?

Demonstráció a nők jogaiért

A nők jogaiért vonultak utcára a nőnapon Budapesten a Hősök terén. A párkapcsolati erőszak ellen is kiállnak a résztvevők.  Egy jótékonysági koncert és demonstráció is ez egyben. A helyszínen volt kollégánk is.

Belehalt a rendszeres bántalmazásba egy 38 éves nő

Belehalt a rendszeres bántalmazásba egy 38 éves nő a Hajdú-Bihar megyei Nagykereken. A rendőrök az élettársát, egy 57 éves férfit gyanúsítanak. Úgy tudjuk, az asszony halálát embólia okozhatta. A férfit vasárnap letartóztatták. Ha kiderül, hogy bűnös, nyolc év börtön is várhat rá.

Szexuálisan zaklatta, zsarolta a gyakornokot

Szexuálisan zaklatta egy győri étterem szakácsa a 17 éves gyakornoklányt, most emeltek vádat ellene. Az akkor 39 éves férfi még 2018 őszén kezdte zaklatni a pincérként gyakornokoskodó diáklányt. Mivel a lány visszautasította, támadója megütötte, majd megerőszakolta, amit videóra vett és később ezzel zsarolta áldozatát. A lány végül szüleivel együtt tett feljelentést.

Mindent beismertek a nádudvari verekedő tinik

Az előkészítő ülésen egyesével hallgatta meg a fiatalkorú vádlottakat a bíróság, mind ugyanazt mondták: bűnösek. A vád szerint a 15 és 17 éves kamaszlányok megalázták és összeverték iskolatársukat egy nádudvari játszótéren, amit harmadik társuk, egy fiú lefilmezett.

Hazaengedték a börtönből a kislánya megerőszakolásával vádolt férfit

Hazaengedték a börtönből azt a ceglédi férfit, aki azzal gyanúsítanak, hogy 2018 októberében megerőszakolta négyéves kislányát. Ügyvédje szerint egyre több szakértői vélemény támasztja alá az apa védekezését. Azt mondja, a kislány azért volt véres, mert rádőlt egy ötszáz kilós mérlegsúly. A gyereket apja maga vitte be a ceglédi kórházba. Ott megműtötték, de utána nem a családjához került vissza.

Kártérítést követel a brutálisan megvert nőtől támadója

Orosz Bernadett tavaly novemberben, egy nyilvános posztban számolt be arról, hogy volt párja a felismerhetetlenségig összeverte és kis híján megölte. A történteket részletesen kifejtette a bejegyzésben is, melyben teljes nevén nevezte meg a férfit, aki most a bírósághoz fordult emiatt, mondja a nő ügyvédje.

˝Az a vétkes, aki bánt és nem az, akit bántanak!˝

“Akkoriban a nők még jobban ki voltak szolgáltatva talán, de a pszichológiai mechanizmusa abszolút kortól független” – árulta el Szász Júlia (Rokoczay Anna) személyes véleményét a Bátrak földjében látott történtekről. 

Florian erőszakkal szerzi meg Annát?

A grófnak elfogyott a türelme, ezért úgy döntött, nem vár tovább arra, amiről azt gondolja, jogosan jár neki.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Szász Júlia: Anna bátran viselkedett az erőszakoskodás után

A színésznő karaktere egy borzasztóan ijesztő helyzetben találja magát: Florian megpróbálja megerőszakolni a bárókisasszonyt, aki egyáltalán nem hagyja magát és szembefordul a támadóval.

SZEXUÁLIS ERŐSZAK: Már rács mögött van az elkövető

Egy 25 éves győri férfit tartóztattak le a pest megyei 11 éves kislány elleni szexuális erőszak ügyében. Híradónk szerdán számolt be arról, hogy egy ismeretlen az egyik közösségi oldalon a kislánytól szexuális tartalmú képeket kért és ezekkel zsarolta. A gyerek apja a történtek után azonnal, már tavaly nyáron feljelentést tett.

Gyerekotthonok, ahol nem ritka a brutális és kezelhetetlen erőszak

Nemrég került ki a netre egy megdöbbentő felvétel: egy gyerekotthonos fiatal brutálisan megaláz és bántalmaz egy fiút. Az eset után persze vizsgálat indult, de amit láttunk, csak a jéghegy csúcsa. A sokszor kezelhetetlen erőszak nagyon is ott van az otthonokban, és hogy mi lehet belőle, arra is van példa a közelmúltból: a bicskei gyerekotthonban nőtt fel az a fiú is, aki pár hete minden előzmény nélkül megölte a szomszédnőjét, akit nem is ismert. A történtek hátterét kutattuk.

Először nem tartoztatták le a szexuális zaklatással vádolt lelkészt

Elsőre csak távoltartásra és lakhelyelhagyási tilalomra kötelezte a szexuális erőszakkal gyanúsított kunágotai lelkészt a bíróság. A férfit szilveszter reggel vitték el a rendőrök, mert a velük élő kislány azt állította, hogy a férfi szexuálisan bántalmazta. A lelkész három nap rendőrségi őrizet után azonban hazamehetett. Ügyészi fellebbezésre múlt pénteken tartóztatták csak le. Az RTL Híradó úgy tudja, hogy a bántalmazást bejelentő 14 éves kislány a férfi rokona.

Szexuális erőszakkal gyanúsítja a lelkészt nevelt lánya

Szexuális erőszak gyanújával letartoztatták a református lelkészt a Békés megyei Kunágotán. Az RTL Híradó úgy tudja, hogy a lelkészt 14 éves nevelt lánya jelentette fel. A rendőrök még szilveszterkor, otthonából vitték el a lelkészt. Ezután az egyházmegye vizsgálatot indított, majd felmentették a szolgálat alól. Az egyházmegye esperese szerint a lelkész mindig jól végezte a munkáját, a lány pedig másfél évvel ezelőtt egyszer már feljelentette, de akkor állítása szerint kiderült, hogy alaptalan volt a vád.

Újra politikai téma lett Magyarországon a családon belüli erőszak

Varga Judit igazságügyi miniszter zéró toleranciát hirdetett az erőszaktevőkkel szemben hétfőn közzétett videójában. Az ellenzék szerint azonban költséges kisfilmek gyártása helyett a kormánynak inkább az Isztambuli Egyezmény ratifikálásán kellene dolgoznia. A IX. kerület vezetése arra buzdítja az önkormányzatokat, hogy hozzájuk hasonlóan biztosítsanak védett lakásokat az áldozatoknak.

Magyarok őrizetben Dominikán

Az RTL Híradó információja szerint letartóztattak két magyar férfit a Dominikai Köztársaságban még novemberben. Úgy tudjuk, azzal gyanúsítják őket, hogy megerőszakoltak egy ott nyaraló amerikai nőt. Megkerestük a magyar Külügyminisztériumot, részleteket nem mondtak, de a letartóztatás tényét elismerték. A gyanúsítottaknak és családjuknak a havannai tiszteletbeli konzul segít.

12 éves fiút zaklathatott a 70 éves férfi

Első fokon 10 év fegyházbüntetést kapott az a mindszenti férfi, akit az ügyészség szexuális erőszakkal vádol. A 70 éves férfi ügye két éve kezdődött, akkor egy 12 éves fiú azt állította, hogy az idős embernél dolgozott és munka közben fogdosta a fenekét és a combját, majd közös, meztelen tusolásra biztatta. A férfi ügyét a gyerek védelmében zárt ülésen tárgyalta a bíróság. Úgy tudjuk a férfi ártatlannak vallotta magát, ezért az ítélet nem jogerős.

Dávid megpróbálta ráerőszakolni magát Borira

Dávid félreértette Borit, és megpróbált erőszakosan kikezdeni a lánnyal… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Kolumbiában is elfajultak a békésen induló kormányellenes megmozdulások

Újabb latin-amerikai országban tombol a tömeges erőszak. Kolumbiában is a békésen induló kormányellenes megmozdulások fajultak el. Az egyik városban már drogbandák és szélsőbalos gerillák háborúznak egymással a hatalomért. Amatőr videók készültek a fővárosban a brutális támadásokról, fosztogatásokról, gyújtogatásokról.

Megütötte volt párját egy debreceni rendőr

Nyomkövetőt kell viselnie és hetente egyszer hagyhatja el a lakását az a debreceni rendőr, aki a gyanú szerint zaklatta, megütötte és leköpte párját. Néhány nap alatt ez a többedik olyan ügy, amelyben nők válnak párkapcsolati erőszak áldozatává. A hasonló helyzetbe került nőkért és gyerekekért tüntettek Budapesten.

Dávid erőszakoskodni kezdett Evelinnel

Egy elfajult veszekedés közben Dávid erőszakossá vált, ami megrémítette Evelint… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Vigyázat! Felkavaró és durva jelenetre számíthatnak a sorozat nézői!

Harmath Szonjának egy olyan helyzettel kell szembenéznie, ami minden nő rémálma…

Több budapesti nőre is rátámadt

Gázspray-vel fújta le áldozatát, majd megverte és megpróbálta megerőszakolni – fél év után fogták el a rendőrök azt a férfit, aki több nőre is rátámadt Budapesten. Volt, akit egy éjszakai buszon nézett ki magának, majd hazáig követte, és a lépcsőházban kezdett vele erőszakoskodni. A megtámadott nők azonban ellenálltak, ezért a férfi végül mindig elmenekült. Úgy tudjuk: azzal védekezett, hogy megtetszettek neki a nők, de senkit nem akart bántani. A bíróság letartóztatta.

Megerőszakolta a nyugdíjas nőt

Hét év börtönre ítélte a bíróság azt a 21 éves férfit, aki a vád szerint megerőszakolt egy 69 éves nyugdíjas asszonyt Tiszarádon. Három napja az éjszaka közepén támadt rá az idős nőre, mondván csak egy szál cigarettát kér tőle. Az ügyész súlyosbításért fellebbezett, így a döntés nem jogerős.

Hajánál fogva rángatta az úton

Hajánál fogva rángatta végig az út mellett, majd átvonszolta a forgalmas úttesten élettársát egy férfi a Veszprém megyei Pápa határában. A bántalmazásról készült videón hallatszik, hogy a nő többször is segítségért kiabál és próbál menekülni. Az is látszik, ahogy több autós lassít, majd megáll, de senki sem szállt ki, hogy segítsen. A helyiek megdöbbentek a videón - a bántalmazott lány édesanyja azt mondta Híradónknak, lánya már nem akart együtt élni a férfival.

Életfogytig tartó fegyház a népligeti gyilkosnak

Életfogytig tartó fegyházbüntetést kapott, leghamarabb 25 év múlva szabadulhat a népligeti gyilkos. 2016 októberében előbb meg akart erőszakolni, majd brutálisan megvert egy 3 gyerekes anyát. Az áldozat később belehalt sérüléseibe. A gyilkost több mint egy évvel később fogták el. Kiderült, 4 másik nőt is megtámadott Budapesten, őket is meg akarta erőszakolni, egyikük életveszélyesen megsérült.

A megvert fiú fél iskolába menni, nehogy újra találkozzon támadójával

Fél iskolába menni az a 11 éves fiú, akit múlt héten vert össze boxerrel egy 14 éves iskolatársa Budapesten, egy játszótéren. Tanítás után egy padon ült a barátaival, amikor kicsúfolt egy lányt. A nyolcadikos fiú ekkor ütötte meg a fémből készült eszközzel. Az arcán, a vállán és a hátán sérült meg, kórházba vitték. A megtámadott fiú apja nem érti, hogy a támadó ellen miért nem indult fegyelmi az iskolában. Az igazgató szerint azért, mert mindez közterületen történt, így nem tehetnek semmit.
Az apukával készült beszélgetést itt nézheti meg hosszabban.

Testvérpár erőszakolhatott egy 50 éves nőt

Testvérpár vert és erőszakolt meg egy nőt a gyanú szerint Bélapátfalván. A helyi kocsmában mulatott szombaton a két bükkszentmártoni férfi, ott szemelték ki áldozatukat, egy 50 éves nőt. Úgy tudjuk, együtt hagyták el a kocsmát, a rendőrök szerint nem sokkal később történt az erőszak.

Megerőszakolhattak egy török cserediákot Orosházán

Szexuális kényszerítés Orosházán. A gyanú szerint megerőszakolt egy török cserediáklányt egy 19 éves fiatalember az Orosházához tartozó Rákóczitelepen. A fiatalok a hétvégi falunapon szórakoztak. Éjfél után egy fiú hazavitte a szülei házába a valószínűleg ittas lányt, ott történhetett az erőszak. A rendőrség nyomoz.

Katonai parádé és erőszak a kínai pártállam 70. születésnapján

Erődemonstrációt tartott a kínai pártállam, amely példátlan nagyságú katonai parádéval ünnepelte 70. születésnapját Pekingben. A sztálini zubbonyba öltözött kínai elnök és a rezsim többi vezetője ugyanott állt, ahol 1949. október 1-jén Mao Ce-tung kikiáltotta a Kínai Népköztársaságot. Eközben Hong Kongban elszabadult az erőszak. Amatőr felvétel készült arról, ahogy egy rendőr közelről rálő pisztolyával egy tüntetőre.

Szexuális erőszak miatt keresnek egy férfit Miskolcon

Szexuális erőszak miatt keresnek a rendőrök egy fiatal férfit Miskolcon. A gyanú szerint a fiatalember egy helyi egyetemi klubban erőszakoskodott egy részeg lánnyal még áprilisban. A lány leírása alapján fantomképet készítettek.

Lemondott a tárgyalásról a népligeti gyilkosság vádlottja

Mindent beismert és lemondott a tárgyalásról is a népligeti gyilkosság vádlottja. A férfi szüleit és gyerekkorát okolta azért, hogy agresszív és erőszakos emberré vált. 2016 októberében előbb meg akart erőszakolni egy 3 gyerekes anyát a Népligetben, akit aztán megölt. Több mint egy évvel később fogták el. Közben 4 másik nőt is megtámadott Budapesten. 

Összesen majdnem 60 év fegyházra ítélték azt a hét férfit, akik megerőszakoltak egy 15 éves lányt

Jogerősen is börtönre ítélték azt a hét férfit, akik két éve elkábítottak, majd egymás után megerőszakoltak egy 15 éves lányt Kesznyétenben. Összesen majdnem 60 év fegyházra ítélték őket, a legsúlyosabb büntetés 10 év. A vádlottak tagadták az erőszakot.

Több nővel is erőszakoskodhatott a 26 éves budapesti férfi

Már a nyáron is erőszakoskodott az a 26 éves budapesti férfi, aki pénteken fényes nappal Budapest belvárosában is meg akart erőszakolni egy nőt. A rendőrök térfigyelő kamerák felvételei alapján kapták el. A két korábbi eset - melyet ő maga mondott el a rendőröknek - Újpesten történt. Egy buszvégállomás közelében szemelte ki áldozatait, akiket nem tudott megerőszakolni, mert elmenekültek. De feljelentést tettek, így a férfi ügyeit most összevonják.

Fényes nappal támad a nőre

Rátámadt az utcán, majd bevonszolta egy lépcsőházba, és meg akarta erőszakolni áldozatát egy férfi Budapesten. Mindez fényes nappal, péntek délelőtt történt. A nőnek végül sikerült felmenekülni az emeletre, ott kért segítséget. Támadója elmenekült, de a rendőrök másnap elkapták, már őrizetben van.

Miért tűrik sokszor évekig a bántalmazást az áldozatok?

Hova fordulhatnak a bántalmazottak jogi és egyéb segítségért? Ki foglalkozik a lelki sebeikkel, hogy tovább tudjanak lépni? Magyarországon mi történik akkor, ha valaki kihívja a rendőrséget egy bántalmazás után? Ezekre a súlyos kérdésekre kerestük a választ, beleláthattunk a Patent Egyesület munkájába is.

Krisztiánt „az utca nevelte fel”

A fiú 14 éves volt, mikor apukája kitette őt az utcára, ám szülei azóta sem keresték. Krisztián most 27 éves... Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

 

Videón: meg akarta szerezni a 15 éves telefonját, fejbe ütötte a buszmegállóban

Videón a brutális támadás - karóval ütötte fejbe áldozatát egy 20 éves férfi Budapesten tavaly ősszel, most emeltek vádat ellene. Egy 15 éves fiú telefonját akarta megszerezni. A fiú egy padon ült, buszra várt, éppen SMS-t írt az anyjának, amikor a támadó leütötte. A rabló elmenekült, de a térfigyelő kamera lebuktatta. Kiderült, a rendőrök már jól ismerték.

9 millió dollárt ígértek egy tinilánynak, ha megöl és megerőszakol valakit

Kegyetlen gyilkosság az Egyesült Államokban! 9 millió dollárt, átszámítva 2 és fél milliárd forintot ígért egy férfi egy tinilánynak, ha megöl és megerőszakol valakit. A lány elfogadta az ajánlatot és megölte barátnőjét. Az erről készült videót elküldte a felbujtónak is. Aki erre fizetség helyett zsarolni kezdte, hogy feljelenti, ha nem erőszakol meg gyerekeket.

 Beperelte a rendőrséget egy többszörös balesetet okozó nő

Beperelte a rendőrséget egy többszörös balesetet okozó nő, miután egy járőr állítása szerint leteperte, és úgy bilincselte meg. Ügyvédje szerint a rendőr aránytalanul nagy erőszakot alkalmazott, ami miatt ügyfele megsérült. A floridai rendőrség szerint minden a szabályoknak megfelelően történt, és nyilvánosságra hozták kollégájuk testkamerás felvételét.

Megerőszakolták a fiát, majd azzal nyugtatták az anyát, hogy „a gyerek jól érzi magát”!

A gyerek jól érzi magát - ezzel akarták nyugtatni az anyát, miután közölték vele, hogy 11 éves fiát megerőszakolták. Csütörtökön számoltunk be arról, hogy a Békés megyei Speciális Lakásotthonban egy 16 éves szintén ottlakó fiatal a gyanú szerint megerőszakolta a kisfiút. A helyiek szerint a bentlakó gyerekek rendszeresen kimennek az utcára, és előfordult, hogy összeverekedtek, vagy másokra támadtak.

Szexuális erőszak egy békési gyermekotthonban

Egy 11 éves kisfiú az áldozat. Édesanyja Híradónknak azt mondta, hogy fia erős gyógyszereket szed és kábult volt, ezt használhatta ki a 17 éves erőszaktevő. Őt már letartóztatták. Az anyának a gondozók azt mondták, hogy ők nem hibáztak, de az asszony szerint, ha jobban figyelnek, meg lehetett volna akadályozni az erőszakot.

Nem tett vallomást a momentumos Szarvas Koppány Bendegúz

Újabb Momentumos politikust gyanúsítottak meg hivatalos személy elleni erőszakkal a tavaly decemberi tüntetések miatt. Az ügyészség szerint Szarvas Koppány Bendegúz a túlóratörvény elleni tiltakozások alatt megdobálta a rendőröket, majd megpróbálta könnygázzal lefújni őket, és füstgránátokat is meggyújtott. A politikus nem tett vallomást. Az ügyészségen reggel a párt elnökét is meghallgatták, aki szerint koncepciós eljárás indult ellene és a videófelvételek bizonyítják az ártatlanságát.

Tagadja, hogy szexre kényszerített egy nőt egy étterem mosdójában

Vádat emeltek az afgán férfi ellen, aki az ügyészség szerint szexre kényszerített egy nőt egy belvárosi étterem mosdójában, még tavaly szeptemberben. A támadó ezután elszökött, végül Ausztriában fogták el egy Frankfurtba tartó vonaton. Ha bűnösnek találják, akár tíz évet is kaphat, de a férfi egyelőre tagadja, hogy erőszakoskodott volna a lánnyal.

 

Szilánkosra törte 5 hónapos kisfia kezét, az összes gyerekét elvették tőle

Látni sem akarják a faluban a gyerekverő apát, ezt mondják a Somogy megyei Ötvöskónyiban. A férfi a múlt héten úgy megverte 5 hónapos kisfiát, hogy szilánkosra tört az egyik karja. A brutális bántalmazás nyomait a családsegítő vette észre, így került kórházba a gyerek, ahol kiderült, a feje megsérült és súlyosan alultáplált.

 

11 éves lányát zaklatta az apa

Megrázó történet!
Fegyházba küldené az ügyészség azt a 42 éves őcsényi férfit, aki a vád szerint saját lányát zaklatta évekig. Hetente többször is szexuális együttlétre kényszerítette a 11 éves lányát, máskor pornográf képek készítésére kérte. Megfenyegette a gyereket, aki ezért nem beszélt senkinek az erőszakról. A bátyja vette észre a telefonján az apjuktól érkezett üzeneteket, a kislány csak ezután mondta el, hogy mi történt.

Hogyan lesz a vitákból veszekedés, aztán szóbeli bántalmazás?

Miért tűnhet úgy, hogy az egyik házasságot, kapcsolatot erősítik a viták és konfliktusok, a másik viszont elvérzik ettől és válás lesz a vége. A határvonal nagyon keskeny, a hosszútávú következmények azonban egészen mások egy párkapcsolati adok-kapok vagy a visszatérő verbális abúzus esetében.
Kabát Peti és Róka Adrienne ide kattintva többet mesélnek a konfliktusok megoldásáról.

Szofi a gyermekvállalás árán mentheti meg a fodrászatot

Tivadar Szofi segítségét kérte. André tovább provokálta Orsit. Zita visszautasította Diáékat.

Tömegverekedés Youtube-sztárok rajongótáborai között

Több mint száz rendőr is csak nehezen tudta megfékezni az utcai erőszakot Berlin központjában. Gumibotot, paprikaspray-t és könnygázgránátot is bevetettek. Az összecsapásban többen megsérültek, 9 embert pedig letartóztattak.

Kegyetlen tinik: miért kínozták élvezettel 16 éves társukat?

Egészen megrázó videót juttatott el valaki nemrég az RTL-nek: két tizenéves lány aláz és kínoz meg egy harmadik tinit. Mindezt felvették és posztolták is, de az igazi botrány akkor tört ki, amikor az RTL Híradó bemutatta a történteket. Nádudvart felkavarta az eset, és sokan keresik arra a magyarázatot, hogy mindez, hogy fordulhatott elő. Serdült Szilvia a történet összes érintettjét megkereste, hogy megértse, mi vezetett idáig.

Gyújtogattak és fosztogattak a sárgamellényesek Párizsban

Régen volt annyira erőszakos a sárgamellényesek tüntetése Párizsban, mint tegnap. A francia elnök lemondását követelő demonstrálók közé vegyült agresszív csoportok gyújtogattak, luxus üzleteket támadtak meg, fosztogattak, és egész nap utcai harcot vívtak a rendőrökkel. Csaknem 150 embert őrizetbe vettek.

Makai Viktória próbál megbocsátani támadójának

Dolgozik azon, hogy meg tudjon bocsátani támadójának - ezt mondta a bíróságon Makai Viktória futónő, akit tavaly ősszel akart megerőszakolni egy férfi Budapesten. A szexuális erőszakkal vádolt támadója csütörtökön többször elsírta magát a bíróságon.

Heten erőszakolhatták meg a 15 éves lányt

Összesen csaknem hatvan év szabadságvesztésre ítélték azt a hét férfit, akik másfél éve megerőszakoltak egy tizenöt éves lányt a Borsod megyei Kesznyétenben. A bíróság szerint a lányt elkábították, majd egy lakatlan házban megerőszakolták. Később egyre több férfi érkezett, akik sorra megbecstelenítették a lányt. A bíróság ma hozott ítéletet a férfiak ügyében.

​Videóüzenetben kért bocsánatot az egyik erőszakoskodó tinilány

Megrázó történet!
Videóüzenetben kért bocsánatot az egyik erőszakoskodó tinilány, aki társával még februárban brutálisan megvert és megszégyenített egy 16 éves diáklányt. A verekedést telefonnal rögzítették. A sokkoló felvételt szombaton mutattuk be a Híradóban. Ma az összevert lány és az őt nevelő nagymamája is nyilatkozott. Szerintük a bocsánatkérés kevés. Szeretnék, ha felelősségre vonnák a támadókat.
A tinilánnyal készült interjút ide kattintva nézheti meg hosszabban.

Nem erőszakoskodtak a vízlabdások

Nem történt bűncselekmény, ezért megszüntették a nyomozást Kósz Zoltán és Petőváry Zsolt vízilabdázók ellen. A két - ma már edzőként dolgozó - sportolóról egy 13 éves kislány azt állította, hogy évekkel korábban szexuálisan zaklatták. A sportolók ezt tagadták, és az ellenük indult nyomozással egyidőben rágalamzás miatt feljelentést tettek

Kóros alkoholos állapotban támadt az ultrafutónőre

Egy szakvélemény szerint kóros alkoholos állapotban volt az a férfi, aki tavaly októberben edzés közben támadt rá Makai Viktória ultrafutóra. Brutálisan megverte és megpróbálta megerőszakolni. Az ügyvéd szerint ez enyhítő körülmény lehet, ezért a letartóztatás megszüntetését kérte, de a bíróság ma sem engedte szabadon a támadót.

Rendőrök vitték el az ismét erőszakoskodó Vilmost

Vilmos ismét rátörte az ajtót Kareszékra, szerencsére azonban pont megérkezett a rendőrség…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Erőszakkal vittek ki egy terhes nőt a metrókocsiból biztonsági őrök

Botrányt okozott Svédországban egy videó, amelyen az látszik, hogy biztonsági őrök erőszakkal visznek ki egy terhes nőt a metrókocsiból. Azért léptek fel ellene, mert nem mutatta meg a jegyét. Minderről pedig felvételt is készített valaki. A történteket most a rendőrség és a közlekedési vállalat is vizsgálja.

Teó Nitrónak: „Annyira kellemetlen, valahogy le kell építenem Karolát…”

Karesz segélyhívást kapott. Teó tovább ügyködött a tervén. Roland rögtönzött koktélja lenyűgözte egy fontos vendégét.

Két nővel is erőszakoskodott

Két órán belül két nőt próbált megerőszakolni egy harminc éves férfi Miskolcon. A támadó vasárnap éjszaka először a belvárosban, tepert le egy gyanútlan nőt, aki segítségért kiáltott, ezért a férfi elmenekült. Néhány órával később újra próbálkozott egy miskolci lakótelepen. A férfi a kiszemelt nőt a bérházak közé húzta, de ő dulakodás közben megharapta, ezért a támadó végül otthagyta. A férfit a napokban a bíróság letartóztatta.

Megverte és megerőszakolta társát két fiú az aszódi nevelőintézetben

Megrázó történet!
Megverte és megerőszakolta társát két fiú az aszódi nevelőintézetben. Tárgyalásuk most kezdődött. Tettükre nem adtak magyarázatot a bíróságon. Egyikük csak annyit mondott, valahogy belement a bajba. Az erőszak előtt rovarirtó spray-t loptak az egyik tanártól. A gázzal bódították el magukat.

VV Adri: „Nem mindegy, hogy milyen példát mutatunk az embereknek”

A lány szerint Krisztián nem méltó a 36 millió forintra, hiszen a durva viselkedése többször is kicsapta nála a biztosítékot. De vajon mi történik akkor, ha a fiú tér vissza győztesként a közelgő Párbajról?

12 éves kislánnyal erőszakoskodott a budapesti férfi

12 éves kislányt akart megerőszakolni egy férfi Budapesten, elfogták a rendőrök. A gyerek szombat reggel iskolába tartott, amikor a támadó a 8. kerületben berántotta egy kapualjba és erőszakoskodott vele. A halálra rémült kislánynak sikerült kiszabadítania magát és elmenekült.

Minden ötödik nőt bántalmaznak

Magyarországon minden héten meghal egy nő erőszak miatt, minden ötödik nőt rendszeresen bántalmaznak. Ráadásul az esetek többségében családon belüli az elkövető. November 25. - a Nők elleni erőszak megszüntetésének világnapja! A Ciklus Egyesület egy táncos produkcióval hívták fel a figyelmet a problémára. A résztvevők között ott volt Makai Viktória, ultrafutó, akit néhány hete az utcán támadtak meg.

Erőszak a Fekete Pénteken

Lövöldözés, késelés, tűzriadó, pánik, tolongás és őrület. Így zajlott a Black Friday az Egyesült Államokban. New York államban két férfit szúrtak le a nagy vásárlási lázban. New Jersey-ben egy vevő átlőtte egy másik csuklóját. Idén egy halálos áldozata és 6 sebesültje volt a leárazási erőszaknak.

Bezárta osztálytársait és megverte tanárát egy pécsi diák

Bezárta osztálytársait a tornaterembe, és megverte tanárát egy 15 éves diák egy pécsi alapítványi iskolában tavaly novemberben. Az ügyben a rendőrség most zárta le a nyomozást. Szakértők szerint az iskolákban egyre gyakrabban fordulnak elő hasonló, erőszakos esetek.

Egy hónapig biztosan börtönben lesz az afgán erőszaktevő

Letartóztatták azt az afgán férfit, aki a gyanú szerint szexre kényszerített egy nőt még két hónapja Budapesten. Ausztriában fogták el, pénteken került Magyarországra. A bíróság szerint bármikor megszökhet, ezért tartóztatták le, egy hónapig biztosan börtönben lesz.

Hűtőszekrény mögé bújva találtak meg Makai Viktória támadóját

A spájzban, a hűtőszekrény mögött lapulva találták meg a rendőrök Makai Viktória futónő támadóját. A férfi meztelen volt. A férfi egy céges buliban volt előtte, ahol ivott is, ezután támadta meg a futónőt.

Megszólalnak a szülők, akiknek négyéves kislányát a gyanú szerint megerőszakolták

A Fókuszban megszólalnak annak a négyéves kislánynak az elkeseredett szülei, akit három hete súlyos sérülésekkel ők vittek az ügyeletre. Az édesanya Krisztina és az édesapa Lucian is azt állítja fatális tévedés történt. Azt mondják, a kislányt baleset érte. 

Nevelőszülőkhöz került az a 4 éves kislány, akit a gyanú szerint megerőszakoltak

Kiengedték a kórházból, de családja helyett nevelőszülőkhöz került az a 4 éves kislány, akit a gyanú szerint néhány hete megerőszakoltak Cegléden. A Fókusznak most nyilatkozott a kislány édesanyja is, aki ugyanazt mondta, mint a férje: a gyerekre egy súly esett, ez okozta a sérüléseit. A rendőrség továbbra is szexuális erőszak gyanúja miatt nyomoz.

A térfigyelő kamerák buktatták le a támadót

Súlyos büntetés lehet a sapkarablásból. Akár nyolc év börtönt is kaphat az a miskolci férfi, aki erőszakkal akarta elvenni egy 16 éves fiútól a sapkáját és a kabátját. A fiú ismerősei a segítségére siettek, ezért a rabló zsákmány nélkül menekült el a helyszínről. A térfigyelő kamerák azonban lebuktatták a támadót.

Férje mentette meg az erőszakolótól az ultramaraton-bajnok futónőt

Hogyan védheti meg magát egy nő, ha megtámadják? A férjén és talán a szerencsén múlt csak, hogy nem erőszakolták meg az ultramaraton bajnok futónőt, Makai Viktóriát.

A ceglédi négyéves kislányt baleset érte vagy megerőszakolták?

Az édesapja csak nekünk mesél a történtekről. Milyen eredménye lesz a hazugságvizsgálatnak és a DNS teszteknek?

Nem bizonyítható az erőszak

Felmentette a bíróság azt a fiatalt, aki a vád szerint két évvel ezelőtt megerőszakolta nem egészen 12 éves iskolatársát. Két barátja pedig segített neki ebben. A 15 éves fiú egy évfolyamra járt a lánnyal. A vád szerint az iskolához közeli erdőbe mentek, és míg két barátja őrködött, kétszer is megerőszakolta. 

Brutális: megerőszakolhatták a négyéves kislányt Cegléden

Megerőszakolhattak egy négyéves kislányt Cegléden, a rendőrség szexuális bántalmazás gyanúja miatt indított nyomozást. A kisgyerek egy ipari telephelyen él a szüleivel, ott történhetett az erőszak. Medence- és lábsérülésekkel vitték kórházba, onnan Budapestre küldték őket, ott állapították meg az orvosok, hogy megerőszakolhatták. A kórház értesítette a rendőröket is. Az RTL Híradó megtalálta a telephelyet, ahol a család él.

Roland megpróbálta ráerőszakolni magát Borira

Roland reggel berontott Borihoz, a lány azonban keményen elküldte ex-barátját…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Sok a fizikai és szóbeli erőszak az iskolákban

Továbbra is gyakori a megalázó hangnem az iskolákban és előfordulnak pofonok is. Ez derül ki az oktatási ombudsman legfrissebb összegzéséből. És egyre nagyobb gondot okoz a sérült gyerekek megfelelő iskoláztatása.

Egy 11 éves kislány szexuális erőszakkal vádolt meg két ismert sportolót

Nincs, aki ne kapná fel a fejét egy olyan hírre, hogy két 50 évesnél idősebb felnőtt megerőszakolt egy 11 éves kislányt. Az egyik hírbe hozott felnőtt Kósz Zoltán egykori vízilabdázó, aki megvádolt társával vízilabdaiskolát üzemeltet. Hogy valójában mi történt vagy mi nem történt, azt pontosan csak a vádakat megfogalmazó kislány és a két sportoltó tudhatja. Most Kósz Zoltán verzióját ismerhetik meg.

Nyilvánosság elé állt, de tagadja, hogy megerőszakolta volna a kislányt

Pszichológus és igazságügyi orvos-szakértő vizsgálta meg a 13 éves kislányt, aki szexuális erőszak gyanújába kevert egy 220-szoros magyar válogatott vízilabdázót és az olimpiai bajnok kapust, Kósz Zoltánt.

Azt állítja, magyar vízilabdázókkal létesített szexuális kapcsolatot 11 évesen

Vízilabdázó élsportolókról állítja egy tizenhárom éves lány, hogy szexuális együttlétre vették rá még 11 éves korában. A kislányt képviselő ügyvéd szerint igaznak tűnik a gyerek állítása.  A rendőrség szexuális erőszak gyanúja miatt nyomoz. A lányt hétfőn vizsgálja meg pszichológus és nőgyógyász. A rendőrség hivatalosan még nem gyanúsította meg a két férfit.

Élsportoló vízipólósok erőszakolhatták meg a 11 éves kislányt

Vízilabda edzők erőszakolhatták meg 11 éves tanítványukat. Úgy tudni, hogy az egyik sportoló olimpiai bajnok. Embert próbáló volt végighallgatni a ma már 13 éves kislány beszámolóját a történtekről - nyilatkozta a kislány ügyvédje.

Felmentették a diákjait ütlegelő nyíregyházi matektanárt!

Az RTL Híradóban januárban mutattunk be egy videót, melyen az látszik, hogy másfél perc alatt 20-szor üti meg diákját a pedagógus, szerinte csak haverkodásból. A tanár ellen eljárás indult, munkaviszonyát is felfüggesztették. A szerdai ítélet szerint azonban nem élt vissza hatalmával és a gyerekeket sem veszélyeztette. Az ügyész fellebbezett, így az ítélet nem jogerős.

Félholtra vertek egy munkást a lakók Budapesten

Erről az Index írt először. Egy Facebook-posztra hivatkozva azt írták: két karbantartó dolgozott Kőbányán, egy gimnáziummal szemben, még kedden. Több lakót viszont zavart a zaj, ezért lementek a munkásokhoz, hogy szóljanak nekik.

Saját édesanyját rúgta hasba egy férfi

Saját édesanyját rúgta hasba egy férfi múlt csütörtökön, Tolnán. A késő este bódultan hazaérő támadó ételt követelt anyjától. De mert a nő nem adott neki enni, belerúgott. A asszonynak több bordája is eltört, és a lépét is ki kellett venni. A férfit életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsítják, a bíróság ma döntött a letartóztatásáról.

 

Sanya ájultra verte Annát

Miután Anna rájött, hogy Sanya hazudott, kérdőre vonja barátját. Arra azonban nem számított, hogy milyen következményei lesznek ennek....

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Sanya kórházba juttatta Annát

Lali kétségbeesetten jött rá, hogy közeledik 30. szülinapja. Tamara és Joe akadályokba ütköztek. Anna rájött az igazságra.

Agresszív utasok és megvert buszsofőrök

Egy buszsofőrt megkéseltek, egy másikat pedig úgy megvertek az utasok, hogy eltört a keze. Az elmúlt napok megdöbbentő esetei után agresszió specialistával próbáljuk megérteni, mi történt velünk?

Vádat emeltek a 15 éves lányt megtámadó fiatal ellen

A 26 éves férfi még februárban akarta szexre kényszeríteni a tinédzsert Győrben: lefogta, a haját tépte és azzal fenyegette, ha nem teszi azt, amit kér, megöli. A tini sikoltozását a rendőrök hallották meg, ők mentették meg az erőszakoskodótól. A férfi alig két hónappal azután támadta meg a lányt, hogy vádat emeltek ellene, mert két hónapos kislányát úgy megverte, hogy a gyereknek több bordája is eltörött.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való