KERESÉS search-close

esküvő

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "esküvő"

Adél: „Azt szeretném, hogy Laci kísérjen az oltárhoz!”

Gergő nagyon szerette volna elmondani a párjának, hogy mit tudott meg Laciról, de az utolsó pillanatban meggondolta magát...

Új szabályok: tovább tarthat egy esküvő akár éjfélnél is?

A járvány megfékezése érdekében hozott kormányrendelet szerint szeptember 21-től este 11-kor be kell zárni a vendéglátóhelyeket, és lagzikat is csak eddig lehet tartani. A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége másként értelmezi a jogszabályt, a Fókuszban máris kiderül, szerintük mely esetekben tarthat tovább egy lakodalom éjfélnél is.

Hét év után elvette szerelmét Kefir, ott voltunk az esküvőn

Kefir és Mariann, vagyis Kecskés Tibor és Kecskés-Mihalyi Mariann augusztus 31-e óta férj és feleség. A nagy napjukat pedig egyedül a Fókusz követhette nyomon: egészen a Bazilikában tartott templomi szertartástól a hajnalig tartó mulatozáson át a másnapi morzsapartiig ott voltunk velük életük nagy napján.

KEFIR ÉS MARIANN: Az esküvő után rögtön bele is vágtak a babaprojektbe

Az ifjú házasok rövid időn belül gyerekeket is szeretnének. Hogy mennyit, azt még nem tudják: Kefir szerint addig nem állnak meg, amíg lesz fiuk és lányuk is. Remélik, hogy tíz év múlva már velük együtt fognak interjút adni, és ugyanolyan boldogok és szerelmesek lesznek, mint most, friss házaspárként.

Puskás Peti: ˝Olyan boldog vagyok, mintha az esküvőnkről értünk volna haza˝

Az Elsüllyedek miattad című játékban nyújtott teljesítményük annyira felvillanyozta őket, hogy alig bírták leplezni boldogságukat.

Menyasszonyok: tönkreteszi az esküvőjüket az új rendelkezés

Tönkreteszi az esküvőjét az új rendelkezés - ezt mondta az RTL Híradónak több menyasszony is, akik a következő hetekre szervezték a menyegzőt. Mivel a kormány szigorítása alapján este 11 óra után már nem lehet vendég a szórakozóhelyeken és az éttermekben, így a násznépnek is be kell fejeznie az ünneplést. Az Esküvői Szolgáltatók Érdekképviseleti Egyesülete átmenetileg korábbi kezdést javasol az ifjú pároknak.

Tovább szigorítja a járványügyi intézkedéseket Szlovákia

Tovább szigorítja a járványügyi intézkedéseket Szlovákia. Két lépésben betiltják a tömegrendezvényeket.

Ilyen volt Vivi és Fecsó álomesküvője!

Végre eljött a nagy nap! Bár a luxusbarátnők között a készülődés közben egyesek botrányszagot éreztek, valójában egészen másképp alakult ez a világraszóló lagzi. A teljes adást itt láthatod!

Fókusz Anno: Meglepetés kommandó Rubint Réka módra

Úgy átverték Schobert Norbit 10 évvel ezelőtt, hogy azóta is rendszeresen eszébe jut, mit művelt vele imádott felesége, Réka, a tudta nélkül. És ebben még mi is részt vettünk, óriási örömmel néztük, amikor potyogtak a könnyei a fitneszgurunak a nagy pillanatban. A legromantikusabb összeesküvéssel jön most az Anno rovatunk.

Barbi a mellrák diagnosztizálása után sem gondolt esküvője elhalasztására

Barbi már korábban is tabuk nélkül beszélt az állapotáról – azt is ő kérte, hogy így nevezzük, mert ő nem érzi magát betegnek Dió, azaz a mellrákja miatt. A diagnózis után egy dologban volt biztos: 2020. júniusi esküvőjét semmiképp sem fogja elhalasztani.

KIMARADT JELENET: Tekla és Máté esküvőjén keserédes lett a menyecsketánc

EXKLUZÍV: így ropta a táncot a násznép a fiatalok eskövőjén.

Fókusz Anno: Ott voltunk, mikor Győzike ötödjére is elvette Bea asszonyt

Gáspár Győzőről az egyik legromantikusabb férfi az országban. 27 évvel ezelőtt vette el Bea asszonyt. Először! Azóta pedig még ötször, összesen hat alkalommal. Ebben a riportban az ötödik esküvőjüket idézzük fel. 2008-ban mi is ott voltunk velük Siófokon.

Visszakérhették az esküvő árát

Újabb fenyegető videók kerültek elő az érdi halálos tömegverekedés előtti percekről. Ezeken is üvöltve üzennek a két család tagjai, akik csütörtök este estek egymásnak. Úgy tudjuk, hogy egy szakítás és az esküvő árának visszakövetelése okozta a vitát. Egy 50 éves férfit halálra késeltek. Feltételezett gyilkosát és a verekedés többi résztvevőjét vasárnap letartóztatta a bíróság.

Titokban ment férjhez a Barátok közt színésznője, Nyári Dia

80 fős násznép előtt, barátok közt mondta ki a boldogító igent Nyári Dia és Dani. A meseszerű menyegzőt a Budakeszi Arborétumban tartották és az ifjú pár elmondása szerint minden tökéletes volt a nagy napon. Dia 2018 nyarán távozott a Barátok közt-ből, és keserédes volt számára a búcsú. Hiszen több, mint 7 év után hagyta ott a barátok csapatát, hogy családot alapíthasson. Zétény 2018. július 17-én látta meg a napvilágot, két évvel később pedig ugyanazon a napon hivatalosan is összekötötték az életüket. Az esküvői videót köszönjük a Rotera Wedding Filmsnek.

ÁLOMESKÜVŐ: „Amikor először megpillantottam Diát, majdnem elsírtam magam”

Nyári Dia és férje Kovács Dani júliusban, kisfiuk 2. születésnapján mondták ki az igent a szeretteik és a barátaik körében. Diának fontos volt, hogy megéljék a pillanatot, és úgy érzi ez sikerült is, életük egyik legszebb napjaként emlékeznek vissza esküvőjükre, azóta is gyakran nézegetik a fotókat. Dani többször elérzékenyült a nagy napon, elsőre akkor, amikor először pillantotta meg a menyasszonyt. Az esküvői videót köszönjük a Rotera Wedding Filmsnek.

Győzike már nagyon tervezgeti az esküvőt – és ezúttal nem a sajátját!

Győzikének már rengeteg terve van az esküvőre! De ezúttal nem a sajátjára - abból már volt néhány - most inkább a lányok lagzijára készül, amelyekre már nagyon határozott elképzeléssel kalkulál. Ahogy például Virág is. Csak az a gond, hogy a showman ötletei igen távol állnak ettől. Egyedül a férj-jelölttel van kibékülve.

Korán kezdik a celebgyerekek

Amíg a 21 éves Beckham fiú exbarátnője kiborult a nyilvánosság előtt az esküvő hírére, addig a Beckham család teljes erőbedobással készül a nagy napra. A hírek szerint a hetedhét országra szóló ceremóniára 400 vendéget várnak Olaszországba. Nem ritka, hogy világsztárok gyerekei huszon éveik elején, vagy még korábban házasodnak. Justin Biber például sajnálja, hogy nem várt a szexszel addig, amíg el nem vette 20 éves szerelmét feleségül.  

Titokban ment férjhez II. Erzsébet kedvenc unokája

II. Erzsébet királynő esküvőjére 2000 ember volt hivatalos és a BBC rádión közvetítette a menyegzőt, ezzel szemben kedvenc unokája, Beatrix nagy napjáról mindössze néhány fotót láthattak az alattvalók. A hercegnő július 17-én titokban ment férjhez, miután többször kellett elhalasztania eredetileg május végére tervezett esküvőjét részben a koronavírus-járvány, részben pedig az apja, András herceg körüli pedofil botrányok miatt.

DOBÓ ÁGI & KIS CSABA: Nagyon meghitt, téli esküvőt szeretnének

Szintet lépett Dobó Ági és Kiss Csaba kapcsolata. Csaba, saját, 43. születésnapján végre feltette a nagy kérdést. Bár Ági, saját bevallása szerint, ha nem lennének videók, nem is emlékezne rá pontosan, annyira meglepődött.

Az esküvője napján mentett életet egy tűzoltó

Az esküvője napján mentett életet egy tűzoltó, amikor fának hajtott kocsijával egy férfi Püspökladányban. Esküvői fotózásuk után - még öltönyben, menyasszonyi ruhában - autózott hazafelé az ifjú pár, amikor látták a törött autót. A tűzoltó azonnal ellátta az erősen vérző sofőr sebeit, így adta át a mentőknek. A család alig hitte el, mi történt, azóta is hősként emlegetik a tűzoltót.

Menyasszony flashmobot szerveztek Rómában

Fehér ruhában és fehér esernyőkkel vonultak fel a mérges arák a Trevi-kútnál. Menyasszony flashmobot szerveztek Rómában. Ők mind olyan nők, akik a koronavírus miatt halasztották el az esküvőjüket.

A legújabb esküvői trend: alpakák a násznép között

Alpakák a násznép között, zöld esküvő és extrém helyszínek. Mik a legújabb esküvői trendek és milyenek lesznek a sztárlagzik idén nyáron?

Házi karanténba került a teljes násznép

Házi karanténba került a teljes násznép, miután egy hétvégi, tolnai lakodalomban egy koronavírussal fertőzött férfi is részt vett. A vőlegény Ausztriában dolgozó bátyját a munkahelyén tesztelték az esküvő után, róla kedden derült ki, hogy fertőzött. Több mint 60-an kerültek karanténba.

ESKÜVŐ: A vőlegény bátyjáról utólag derült ki, hogy fertőzött

A vőlegény, aki azt kérte, nevét ne használjuk, azt mondta Híradónknak, hogy az Ausztriában dolgozó bátyjáról utólag derült ki, hogy fertőzött. Több mint 60-an kerültek karanténba, de sem a násznép, sem a felszolgálók nem mutatják a betegség tüneteit.

Hét együtt töltött év után Kefir eljegyezte szerelmét

Hét év után Kefir eljegyezte kedvesét. De ismeri-e igazán a menyasszonyát? Úgy gondoltuk, a házasság és a gyerekvállalás előtt azért biztos, ami biztos kicsit leteszteljük őket. Megnézzük, mennyire ismerik önmagukat, és egymást.

KEFIR ÉS MARIANN: Egy eljegyzés története

Hét együtt töltött év után Kefir eljegyezte szerelmét. Mariann évek óta célozgatott, hogy szeretne kapni párjától egy májusfát - ez adta az ihletet Kefirnek a tökéletes lánykéréshez.

Sárközi Ákos nem várt sokáig a boldogító igennel

A konyhafőnök séfje 2018. márciusában ismerkedett meg Szegedi Évával, akit a Fókusz kamerája előtt októberben már el is jegyzett. Mindketten tudták, nincs mire tovább várni, ezért a hétvégén hivatalosan is összekötötték életüket a Balatonnál!

Íme néhány kulisszatitok Nyári Diáék esküvőjéről!

Nyári Dia és párja mégis meg tudják tartani az esküvőjüket. Kifaggattuk a színésznőt, hogy milyen lesz a menyasszonyi ruhája!

KARDOS ESZTERÉK: Szeretnék, ha gyermekük is emlékezne az esküvőjükre!

A Barátok közt színésznőjének és párjának Rúbennek az az egyik legnagyobb vágya, hogy kisfiúk Erik is emlékezzen az esküvőjükre, ha már ennyi időt vártak vele. A Fókusz stábja Kardos Eszteréket egy esküvői fotózásra kísérte el.

Ilyen egy esküvő a koronavírus járvány után

Dorottya és Ticiánó esküvőjén lehettünk jelen, a fiataloknak három hetük volt, hogy megszervezzék életük egyik legfontosabb napját. Azt mondják, most inkább belehúztak, nem akarták őszre halasztani a házasságkötést és a násznép összehívását, nehogy a koronavírus második hulláma ismét újratervezésre kényszerítse őket.

A mi kis falunk plébánosa mentette meg az online esküvőt!

Majdnem elmaradt Ági és Robi esküvője, de az utolsó pillanatban a dolgok jó fordulatot vettek...

Fókusz Anno: hintó helyett terepjárón vonult az ifjú pár

Abszolút nem zavarta őket, hogy a násznép jó része tetőtől talpig sárosan érkezett a nagy napjukra. Sőt tulajdonképpen mindenki betartotta a dress code-ot a rendhagyó esküvőn. 20 évvel ezelőtt dörmögő motorok és durva terepkörülmények között ünnepelte meg szerelmüket Andrea és Zsolt, ahová a Fókuszt is meghívták.

Az eljegyzés megtörtént, az esküvőre viszont még várniuk kell

Kocsis Dénes és menyasszonya Mészáros Petra éppen hatalmas lakásfelújításban vannak. Most ezzel a régóta halasztott feladattal foglalják el magukat, hiszen jelen pillanatban mind a ketten munka nélkül maradtak a vírus miatt. Remélik, hogy ősszel talán már a színházak is kinyithatnak. Ők addig is élvezik az állandó együttlétet, ami a kapcsolatukat ez idáig csak megerősítette.

Ez a vers fog elhangzani ByeAlex és Sztarenki Dóri esküvőjén!

Kémenes Örs szerelmes verset írt a karanténban, ami a két zsűritagról, Dóriról és Alexről szól.

Megvan, ki lesz Sztarenki Dóra és ByeAlex esküvőjén a ceremóniamester!

ByeAlexet és Sztarenki Dórit összehozta a Made in Karantén? Minden kiderül az utolsó adásban szombaton 20 órától az RTL Klubon!

Esküvő a karantén alatt? Így csináld!

Landesz Katalin, esküvőszervező válaszolt Anna és Mariann kérdésire. Vajon egy világjárvány idején hogyan tartsunk lakodalmat? Íme a szabályok!

Dér Heni húgának is elmaradt az esküvője

Szüleikkel, nagyszüleikkel sem találkozhattak személyesen az elmúlt három hónapban. Dér Heniék szép számú rokonsága a Vajdaságban él, ráadásul május 9-re rendes hagyományos nagy lakodalomra készültek. Heni húga végre férjhez ment volna szerelméhez, de ebben a helyzetben nem tehette. Most a Maradj haza magadnak! című műsorban meglepetés online esküvővel készülnek barátiak.

Kitolódik az idei esküvői szezon

Kitolódik az idei esküvői szezon. Bár júniustól a fővároson kívül mindenhol meg lehet tartani a legfeljebb 200 fős esküvőket, a koronavírus-járvány miatt elmaradt lagzikat már csak ősszel vagy télen tudják leghamarabb megtartani a párok az esküvői szolgáltatók szerint. Legalábbis ha ragaszkodnak a hétvégi időponthoz. A veszélyhelyzet miatt vannak, akik jövő nyárra ütemezték át az esküvőjüket, így már 2021-re is nehéz időpontot foglalni.

Esküvők a koronavírus-járvány idején

Összeborulós, sírva vígadós lagzi helyett, meghitt szertartás szabadtéren. Szonjának és Marcinak még a családtagok is csak messziről gratulálhattak, de ők ennek ellenére sem mondtak le arról, hogy egybekeljenek. Mi lesz a többi párral idén?

Újabb enyhítések vidéken

Újabb lazításokat jelentett be a kormány: hétfőtől Budapestet leszámítva mindenhol kinyithatnak a vendéglátóhelyek belső terei, és nyithatnak a hotelek és panziók is. Júniustól lehet esküvőket is tartani, amiken legfeljebb 200-an vehetnek részt. A megfelelő távolságot mindenhol tartani kell.

A világ legrövidebb házassága mindössze 3 percig tartott!

Ki ne képzelte volna el gyerekkorában a tökéletes esküvőt? Szinte minden nő már kislány korától kezdve habos-babos ruháról, feltűnő díszítésről és világraszóló lakodalomról álmodik. A mai statisztikák alapján azonban ez tényleg csupán leányálom, ugyanis a legtöbb házasság ma már válással végződik. És akadnak olyanok is, amelyek csupán napokig vagy akár csak néhány percig tartanak. Mutatjuk a rekordereket!

Meddig bírja az esküvőipar a leállást?

Március közepe óta nem tarthatnak itthon nagy létszámú lagzikat, és ez augusztus tizenötig biztosan így marad. Az esküvőiparban dolgozó fotósok, videósok, ceremóniamesterek, ruha- és gyűrűtervezők, zenészek és helyszínek hogyan mentik a menthetőt?

RUBINT RELLA: már készül a menyasszonyi ruha

Rubint Rella és focista párja ugyancsak 2020 telére vagy 2021 nyarára tervezték az esküvőjüket, de még ebbe a távoli időpontba is beleszólhat a koronavírus-járvány.

Petíció a lakodalom mellett

Már több mint 8700-an írták alá azt a petíciót, melyben arra kérik a kormányt, tegye lehetővé nem csak az esküvők, hanem a nagyobb létszámú lakodalmak megtartását is valamilyen formában. A jelenlegi szabályozás alapján most csak a polgári házasságkötésre van mód. A híradónknak nyilatkozó menyasszony szerint az emiatti bizonytalanság a legrosszabb.

BIZONYTALANSÁG: Mikor tarhatók újra lakodalmak?

A jelenlegi szabályozás szerint most csak a polgári házasságkötésre van mód. A híradónknak nyilatkozó menyasszony szerint az emiatti bizonytalanság a legrosszabb. Az általunk megkérdezett szakorvos szerint járványügyi szempontból egyelőre így a biztonságos.

Fókusz anno: Ilyen egy hamisítatlan bazi nagy roma lagzi

A menyasszony csak 14, a vőlegény pedig 19 éves volt, ezért anyakönyvvezető előtt nem kelhettek egybe. A szülők áldásukat adták a fiatalokra, majd káprázatos pompa és óriási vendégsereg kíséretében megtartották a lakodalmat. Így a menyasszony tisztán, érintetlenül léphetett frigyre az urával. 2005-ben a Fókusz egy igazán nagyvonalú romalagzira kapott meghívást. Az Anno rovatunkban most Roland és Claudia esküvőjére visszük el önöket.

Sándor hatalmas titok rejteget a családja előtt

A fiatal borász egy igen különleges pillanatban látogat haza: Rózsa és Jakab lakodalmára. Az ünnepi perceket azonban valami beárnyékolja, ugyanis Sándor arcára minden rá van írva.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Boldogító igen teljes védőfelszerelésben

Így esküdött örök hűséget egymásnak egy oroszlányi pár. A menyasszony ötlete volt, hogy április elsején, védőöltözetben házasodjanak össze. A koronavírus miatt rengeteg jegyespár tolja át az őszi-téli, vagy akár a jövő évi szezonra az esküvőjét. Aki megtartja, csak a hivatali előírások szerint teheti.

BOLDOGÍTÓ IGEN: Lábzsákban, kesztyűben, maszkban és védőszemüvegben

Pintér Noémi és Juhász Tamás tetőtől-talpig beöltözve keltek egybe. Rajtuk kívül még a két tanú volt ott esküvőjükön, ami a koronavírus-járvány miatt egészen rendhagyóra sikerült. Lábzsák, kesztyű, maszk és védőszemüveg - ilyen felszerelésebn csattant el az első hitvesi csók is. Április elsején keltek egybe. Azt mesélték nekünk, hogy a nagy felhajtást nem hiányolták, de a szülőket és a násznépet már annál inkább. Ők online követték az eseményeket.

Elhalasztott esküvők: bajban a házasulandó párok és a szolgáltatók is

Esküvő szájmaszkban kesztyűben? Hol és hogyan házasodhatnak össze a szerelmesek a koronavírusjárány idején? Zsuzsáék voltak az utolsó akik még templomban esküdhettek, -mit tehetnek a többiek? Mikorra és hogyan lehet elhalasztani lakodalmat, nászutat, és kibírja-e az esküvő biznisz a kényszerleállást?

 

 

KARANTÉN ESKÜVŐK: így ünnepelnek itthon és külföldön

A koronavírus-járvány miatt se keresztelőt, se misét, se esküvőt nem lehet bizonytalan ideig tartani. A Fókusz stábja megtalálta azt a hatvani párt, akik után bezárták a templom kapuit. Izraelben pedig a menyegzőt az udvaron tartották meg, a szomszédok pedig az erkélyről gratuláltak.

Kis híján lincseléssel végződött egy esküvő Pakisztánban

Kis híján lincseléssel végződött egy esküvő Pakisztánban, miután kiderült, hogy a vőlegény már nős. Első felesége ugyanis váratlanul megjelent a szertartáson, és hatalmas botrányt csinált. Az új menyasszony feldühödött rokonsága majdnem agyonverte a házasságszédelgőt, aki végül egy parkoló busz alá bújt el a násznép elől.

Kukkantsatok be Király Viktor titkos esküvőjébe!

Az énekes és szerelme nemrég mondták ki a boldogító igent, ráadásul hamarosan „érkezik az első kis király”. Vajon mi lesz a jövevény neve?

A MI KIS FALUNK: Íme Ildikó esküvői ruhája

Erdélyi Tímea színésznőnek ezúttal sem egy egyszerű szerepet kell alakítania. Timi azt mondja, bár nagyon élvezi a hercegnős ruhát, azért meggyűlt vele baja.

Budapest télen is népszerű esküvői helyszín!

Azt mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, na de hogy ennyire, az tényleg ritka. De közben az is igaz, hogy a szerelem nem válogat, és ezt már Sándorék is nagyon jól tudják. Sándor és Helena életükben először egy liftben találkoztak, amiből most esküvő lett, ahol az Amerikában élő magyar református feleségül vette félig perzsa-félig afgán származású muzulmán szerelmét. Téli esküvőt akartak, a budapesti Halászbástya pedig meseszép helyszínnek bizonyult.

Egy 18 évvel fiatalabb modellt vett feleségül Quentin Tarantino

Tavaly ezen a napon mutattuk be: az Oscar-díjas amerikai rendező az izraeli modell-énekes Daniella Picket vette el feleségül. A pár 2009-ben találkozott, de csak tavaly jegyezték el egymást.

Az év legmenőbb esküvőjét hozta össze a Szikla és Danny DeVito!

Dwayne Johnson és Danny DeVito épp tequilázgattak a mexikói naplementében, amikor úgy döntöttek, váratlan vendégként betoppannak a hoteljükben tartott lagziba.

Óriási lagzit csaptak a Barátok köztben! Emlékszel?

Egy évvel ezelőtt tartotta meg Tóbiás és Kristóf az esküvőjüket, amit a történet szerint a barátaik szerveztek meg nekik. A meglepetés ceremónia mellett további fordulatok és rég nem látott szereplők tétek vissza a sorozat 20 éves születésnapjára!

Megmutatta a „boldogító igent” Varga Balázs

A Drága örökösök Józsija, azaz Varga Balázs és párja, Fruzsi megmutatták a Fókusznak esküvői videójukat. Meséltek a nagy napról és a hosszas esküvői előkészületekről is.

A NAGY NAP: Így nősült meg a Drága örökösök Józsija

Romantikus lánykérés után egy egész évig szervezett esküvő – így kelt el Varga Balázs, a Drága örökösök Józsiját alakító színész. Feleségével, Fruzsival részletesen meséltek a készülődés izgalmairól és a nagy nap eseményeiről.

Koszorúslány autója gyulladt ki

Kigyulladt egy koszorúslány autója Andornaktályán, amikor egy figyelmetlen autós az esküvői menet közé hajtott. A koszorúslány megijedt, félrerántotta a kormányt, és egy fának ütközött, ezután gyulladt ki a kocsija. Senki sem sérült meg. Mátraházánál pedig egy autó és egy motor gyulladt ki, miután összeütköztek. A motorost combcsonttöréssel vitték kórházba.

Ásó, kapa, nagyharang - Budapest?

Már több, mint negyven országból jönnek házasságot kötni Magyarországra. Elsősorban Budapest romantikus és mesebeli környezete vonzza a párokat, ahol luxus körülmények között tarthatják meg az esküvőt. Akár nyolc millió forintot is kifizetnek azért, hogy a Budai Várban, a Halászbástányál vagy a Mátyás-templomban ünnepelhessen a gyakran sok nyelvű és sok hagyománnyal bíró násznép. Megmutatjuk hogyan!

Ada Németországba költözik a gyerekeivel!

Ada 4 éve van együtt orvos szerelmével, Mátéval. Eddig többlaki életet éltek: Máté Nürnbergben, Ada Pesten, a fiúk pedig Ada szüleivel Angliában éltek. Bár gyakran látogatták meg egymást, most nagy lépésre szánták el magukat: összeköltöznek Németországban!

Vérfürdő egy esküvőn, Kabulban

Mészárlás egy esküvőn az afgán fővárosban! 63-an meghaltak és több mint 180-an megsebesültek, amikor öngyilkos merénylők felrobbantották magukat. Sok a gyerek az áldozatok között. A támadást az Iszlám Állam terrorszervezet vállalta magára.

Mezítlábas esküvőt tartott az Oltári csajok sztárpárja

Horváth Sisa Anna és Jaskó Bálint közel két éve alkotnak egy párt, az esküvői hétvégéjükön a család mellett velük voltak a legközelebbi barátaik is. A színész párnak mindig fontos volt a természet közelsége, így nem volt kérdés, hogy életük fontos napján is ilyen környezetben szeretnének lenni, fesztelen mezítlábas esküvőt álmodtak meg.

ESKÜVŐ: Rendhagyó menyegzőjükről mesélt Horváth Sisa Anna és Jaskó Bálint

Barátok koncertje, fűben hempergés, kutyák és a csillagos ég. Fesztivál hangulatban kelt egybe Horváth Sisa Anna és Jaskó Bálint egy Balaton felvidéki kis település művészek által létrehozott majorságában. A család mellett velük voltak a legközelebbi barátaik, köztük a színészkollégák is.

A Barátok közt egykori sztárja a kameránk előtt mondta ki a boldogító igent!

A Fókusz nézői láthatják először a szerelmesek nagy napját!

22 évesen nősült meg a Barátok közt egykori sztárja

Szűk családi és baráti körben kötötte össze életét Pribelszki Norbi és szerelme. Norbit a nézők a Barátok köztből ismerhetik, jelenleg pedig zenész és dalszövegíró. Az ifjú párhoz az időjárás is kegyes volt. Szikrázó napsütésben mondhatták ki a boldogító igent.

„Hozzám jönnél férjül?”

Zsuzsa és párja tini koruk óta együtt vannak, három gyermekük született és nagyon szeretik egymást. Az édesanya viszont változtatni szeretne valamiben: házasodni akar. Hogy mit szól ehhez párja, a teljes adásból kiderül!

Oltári divat: utánanéztük a legújabb esküvői trendeknek!

Az örök trendek mellett, ami a romantikus, klasszikus, elegáns vonal, idén nagyon menők a rusztikus és vintage esküvőket felváltva a fesztiválos és hippi esküvők is. Itt egyáltalán nem kötelező a tűsarkú, sőt. Vannak még egyáltalán szabályok az esküvői öltözködéshez? Megmutatjuk, hogy mi a trendi idén, amikor már semmilyen elvetemült ötletnek nem szabnak korlátot.

Megmutatjuk, milyen volt Kiss Ramónáék álomesküvője

150 fős vendégsereg előtt mondta ki a boldogító igent Kiss Ramóna és Lékai Máté. Június végén, a Duna parton keltek egybe, teljes titokban. Nem voltak sztárallűrök vagy nehezen leszervezhető extra kívánságok. Azt szerették volna, hogy a vendégek akár mezítláb is táncolhassanak hajnalban és a rájuk jellemző jó hangulatban teljen az este. A menyegző tökéletes volt, olyan, amiről mindketten álmodtak.

 Ilyen harmincnégy koszorúslány kíséretében férjhez menni!

Egy amerikai nő 34 koszorúslány jelenlétében mondta ki a boldogító igent, a mennyasszony így is csalódott volt, hiszen ezt a létszámot eredetileg 50-re tervezte.

Párra talált Samu, a Katica Tanya magányos lámája

Végre megtalálta az igazit Samu, a patcai láma! Gazdái egy év hiába való keresés után társkereső hirdetést adtak fel, amire végre jelentkezett egy lámahölgy. Csütörtökön egy különleges szertartás keretein belül a frigy hivatalosság is vált.

 

Esküvőre vagy hivatalos? Akkor ide nézz!

Holdampf Linda elárulta, miben érdemes, és miben nem ajánlott esküvőre mennünk!

VIDEÓ: ott voltunk Solti Ádámék esküvőjén!

A Fókusz kamerája végig jelent volt a felejthetetlen eseményen. Mutatjuk!

Solti Ádámék esküvője igazi sztárparádé volt

70 fős násznép előtt mondta ki a boldogító igent Solti Ádám és kedvese Bernadett. Az esküvőn ott voltak a pár rokonai mellett a Barátok közt és a Nyerő Páros sztárjai is. A romantikus esküvő előkészületeibe mi is betekinthettünk, elkísértük a párt az úgynevezett torta kóstolásra, ahol több íz közül választották ki azt, amelyik mindkettőjüknek megfelelő.
A násznép meglepő jó kívánságait ide kattintva nézheti meg.

ÉLJEN AZ IFJÚ PÁR: Ezekkel a jó tanácsokkal látták el Solti Ádámékat a barátaik

Az év legőrültebb esküvőjén házasodott össze Solti Ádám és kedvese. A Barátok közt szereplőjének lagzija igazi sztárparádé volt, ahol a meghívott vendégeket kérdeztük, hogy mit kívánnak az ifjú párnak, vagy mit tanácsolnak a hosszú házasélethez.

Esküvő a Király családban!


szerző:
2019.06.24. 08:49
Esküvő a Király családban!

Viktor nemrég jegyezte el kedvesét, Virág Anitát - a részletekről az ifjú pár mesélt!

Mennyire ismeri egymást Solti Ádám és kedvese?

Solti Ádám és kedvese, Berni titkos esküvőjükről meséltek, Vasvári Vivi a horrorisztikus lánybúcsúról, most pedig az is kiderült, mennyire ismeri egymást az ifjú pár!

Vasvári Vivi anno ököllel rendezte le a pasikat!

Vasvári Vivi horrorisztikus lánybúcsút szervezett Solti Berninek - szó szerint! A részleteket ő árulta el!

Solti Ádám és Berni titkos esküvőjükről meséltek!

Solti Ádám és kedvese titokban keltek egybe, most viszont íme a részletek!

Sárközi Ákos feleségül vette festőművész szerelmét!

A konyhafőnök séfje 2018. márciusában ismerkedett meg Szegeid Évával, akit a Fókusz kamerája előtt októberben már el is jegyzett. Mindketten tudták, nincs mire tovább várni, ezért a hétvégén hivatalosan is összekötötték életüket a Balatonnál! Az esküvőről készült galériát megnézheted: ITT!

SÁRKÖZI ÁKOSÉK ESKÜVŐJE: A vőlegény többet készült az esküvőre, mint a menyasszony!

Az egyszerűségre törekedett Sárközi Ákos és festőművész szerelme, Szegedi Éva, amikor a Balatonnál megszervezték esküvőjüket. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a menü sajtos-tejfölös lángos volt, az esküvői torta pedig palacsinta, a násznép száma pedig nem haladta meg a tíz főt! Az esküvőről készült galériánkat megnézheted: ITT!

Sárközi Ákos a Balatonon vette el szerelmét!

A Konyhafőnök – Visszavágó során már megismerkedhettünk a séf párjával, akivel már a verseny alatt az esküvőjükre készültek. Most eljött a nagy pillanat! Nézzétek meg az esküvői képeket!

Erdogan volt Özil esküvői tanúja

Erdogan török elnök volt a focista Mesut Özil esküvői tanúja Isztambulban. Nemrég még a német labdarúgó válogatottban is játszott, de mindig is szívesen mutatkozott a Németországban sokat bírált Erdogannal. Emiatt sokszor támadták a focistát, majd Özil vissza is vonult a német válogatottból.

Híres zenészt kapott nászajándékba egy magyar pár

Két éve mutattuk be: sajnos csak ritkán és legtöbbször nem Magyarországon történik meg, hogy egy lakodalmon egy ismert énekes vagy zenekar tűnik elő a semmiből.

Ilyet még sosem láttál: Juliska sárkánnyal ment neki a vajnak!

A pirosaknál beszorult a gépbe a hideg vaj, Juliska viszont nem tudott mit kezdeni ezzel. Amikor ezt Rácz Jenő meglátta, kiakadt.

A pirosak a legrosszabb alapanyagokat adták a kékeknek

Miután Rácz Jenő csapata volt a jobb az első feladatban, a másodikban náluk landolt a lehetőség, hogy megszivassák a kékeket. Nem is fogták vissza magukat…

Sárközi Ákos és szerelme ilyen ételeket szeretne az esküvőjén

A második feladat előtt vendég érkezett a konyhába: Ákos menyasszonya, Évi. A szerelmesek együtt meséltek az esküvőjükről, a közös főzéseikről és természetesen az elvárásaikról.

A Konyhafőnök versenyzői főzik a szerelmes séf esküvőjére a menüt!

A séfek csatája egyre komolyodik, ugyanis Sárközi Ákos esküvői előkészületeibe is belekóstolnak A Konyhafőnök versenyzői! Hogy milyen elvárásai vannak a séfnek és szerelmének, Szegedi Évának? Kiderül a videóból!

Sárközi Ákos és szerelme a konyhában is egy csapatot alkotnak

A versenyzőknek a séf esküvőjére kell megalkotniuk a tökéletes menüt. Vajon mit várnak tőlük a szerelmesek, Sárközi Ákos és menyasszonya, Szegedi Éva?

Solti Ádám: „Rettegek az esküvőtől”

A Barátok közt színésze hamarosan oltár elé áll kedvesével, és bizony rendesen parázik a nagy naptól. Vajon mitől tart annyira?

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Kabaré és három esküvő az Éjjel-Nappal Budapestben

A romantikus spanyolországi esküvő után Budapesten is tartottak egy mennyegzőt az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai, Bori és Roland.

Roland egy hivatalos esküvővel lepte meg Borit

Roland elintézte, hogy hivatalosan is egybekeljenek Borival…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Rendőrök szakították félbe Bori és Roland esküvői partiját

Olivér újabb randit kért Lilitől. Evelin és Laura megtudták, hogy Dávid lefeküdt Lexy-vel. Bori és Roland hazaértek Barcelonából.

Karola nászajándékától elállt Roland lélegzete

Karola váratlan nászajándékkal lepte meg Rolandot és Borit…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való