KERESÉS search-close

extra videó

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "extra videó"

Milyen kapcsolatban áll a Dinó Liptai Claudiával? Utánajártunk!

A Dinót arról kérdeztük, mit szól hozzá, hogy a Nyomozók szinte egybehangzóan azt tippelték, hogy ő Liptai Claudia. Vasárnap 19 órától Álarcos énekes az RTL Klubon!

Kiderült, hogy mi volt a Maki baja az első adásban!

Emlékeztek még a Makira az első részből? A Nyomozók arra gyanakodtak, hogy valami baja lehet a maszkosnak. Íme az igazság! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

A Tigris bevallotta, hogy mit érez Csobot Adél iránt!

Az első adásban amint Csobot Adélra terelődött a szó, a Tigris ágyéka azonnal lüktetni kezdett... Így reagált a történtekre a ragadozó! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Megható pillanat: A Banán teljesen elérzékenyült!

Az egész stúdió állva tapsolt a Banán első produkciója után. Vajon megismétlődhet mindez a következő adásban? Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Ezért forgatta a szemét a Baba a Nyomozók tippjei közben!

A Baba elárulta, hogy minek hallattán forgatta meg a szemeit! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Fény derült a titokra! Ezért világít a Béka haja!

A breki elárulta, hogy miért fényes a frizurája! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Az Elefánt videóban üzent a Nyomozóknak!

Az Elefánt arra inti a Nyomozókat, hogy ne hallgassanak Lacira. Vajon mire utalt az Álarcos? Vasárnap 19 órától Álarcos énekes az RTL Klubon!

Kulisszatitkok: Így készülnek az Álarcosok a harmadik show-ra!

A Banán, a Baba, a Maki, a Béka, az Elefánt és a Dinó elárulta, mivel készül a következő adásra! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Vakon vannak a Nyomozók? Íme az Álarcosok véleménye!

Megmutatjuk, hogyan értékelték az Álarcosok a Nyomozók eddigi teljesítményét! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Hoppá! Illés Máté keverte Harmath Gergő kulacsába az altatót?

Juli fiának indítéka a plátói szerelem. Máté ugyanis odáig van Adélért, már többször megpróbált keresztbe tenni Gergőnek, de eddig sikertelenül…

Hoppá! Novák Laci keverte Harmath Gergő kulacsába az altatót?

Novák Laci sosem kedvelte a Harmath fiút, az utóbbi időkben pedig ellenséget látott benne. Hiszen Gizi szakított Lacival, miután megcsalta őt Ildikóval, ekkor Gergő sokat segített Gizinek. Abban is, hogy ráébredjen: férje egy semmirekellő alak. Ezek után Laci már labdába sem rúghat feleségénél.

Hoppá! Illés Vanda keverte Harmath Gergő kulacsába az altatót?

Vandának egy kellemetlen találkozás miatt lehetett oka kiiktatni Gergőt. Vanda ugyanis tisztességtelen ajánlatot kapott egy üzletembertől, ám abban a reményben, hogy a férfi segít neki kijutni Kínába a beteg kisfiához, belement a játékba. Vanda épp a titkos légyottról sietett haza, amikor a szállodában meglátta őt Gergő, majd később kérdőre is vonta, de Vanda kihátrált a kínos helyzetből. 

Hoppá! Berényi Claudia keverte Harmath Gergő kulacsába az altatót?

A Harmath fiúnak több rosszakarója van. Berényi Claudia az, aki legjobban haragudhat rá, hiszen Gergő nem sokkal a baleset előtt szinte kisemmizte az üzletasszonyt. Rengeteg pénzt vett el tőle, ami miatt Claudia tajtékzott a dühtől, és megfogadta, hogy bosszút áll ellenfelén. 

Kimaradt jelenet: Mindenki táncol - de nem úgy, mint Gáspár Laci!

Az Elefánt produkciója közben Gáspár Laci képtelen volt egy helyben ülni, táncra perdült a Majka dal hallatán. Íme a tánc vágatlanul! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Kimaradt jelenet: Megtrollkodták Istenes Bencét a Nyomozók!

A Nyomozók nem bírtak magukkal az Álarcos énekes forgatási szünetében, és megtréfálták a műsorvezetőt. Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Kimaradt jelenet: Ezért lett a Cica a leleplezett!

A Nyomozók döntése alapján a Cica fedte fel magát a legutóbbi adásban. Mutatjuk, hogy miért! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Extra: Először szólalnak meg az Álarcos énekes következő adásának versenyzői!

A Cica, a Bika, a Röfi és a Kakas exkluzív interjúban árulták el, mit szólnak, hogy szerepelhetnek az Álarcos énekes második évadában, és hogyan készülnek a megmérettetésre. Vasárnap 19 órától Álarcos énekes az RTL Klubon!

Felismerhetetlenné vált Kardos Eszter karaktere

A színésznő elárulta, milyen érzés volt számára a nagy átváltozás.

Extrém bejövetelekkel készül Istenes Bence az Álarcos énekes 2. évadára

Így emlékszik vissza az Álarcos énekes műsorvezetője az első évadra! Ha kíváncsi vagy, hogy mi mindent tartogat Istenes Bence a nézők számára az új szériában, nézd meg extra videónkat! Szeptember 6-án 19 órától Álarcos énekes az RTL Klubon!

Így készül Gáspár Laci a Nyomozó szerepre az új évadban!

Gáspár Laci az előző évad tapasztalataival felvértezve vág bele a második évadba, amire jobban készül, mint bármire! Szeptember 6-án 19 órakor Álarcos énekes az RTL Klubon!

Hargitai Bea: „Nagyon készülök a Nyomozó szerepre!”

Az Álarcos énekes első évadában ő volt az Alien, az új szériában pedig Nyomozóként lép elő Hargitai Bea, aki elárulta, hogyan készül a nyomozásra. Szeptember 6-án 19 órától Álarcos énekes az RTL Klubon!

Fergeteges a hangulat az Álarcos énekes forgatási szünetében is!

Az IstenEst népszerű slágere, a Lesz még rosszabb hallatán táncra perdült a stúdióközönség és a műsorvezető is az első rész forgatásán! Vasárnap 19 órától Álarcos énekes az RTL Klubon!

Exkluzív előzetes: A Nyomozók már készen állnak a nyomozásra!

Hamarosan kezdetét veszi a nyomozás! A Nyomozók már elfoglalták a helyüket! Ma 19 órától Álarcos énekes az RTL Klubon!

Exkluzív interjú az Egérrel: „Imádtam az első évadot!”

Vasárnap 19 órakor kezdődik az Álarcos énekes új évada! Az első adás egyik versenyzője, az Egér elárulta, hogy tetszett neki az első évad, milyen érzés számára részt venni az új szériában, és az is kiderül, hogyan készül a produkciójára!

Izgalmas részletet árult el az első produkciójáról a Kaktusz!

Bemutatkozik az Álarcos énekes első növény versenyzője! Vasárnap 19 órakor kezdődik az új évad az RTL Klubon!

Ágota úgy látja, alkalmazkodott, Ádám úgy érzi, megalázták!

A piros csapatnak nem volt zökkenőmentes az első közös főzése, ugyanis a versenyzők között nagy volt a feszültség – a dolog érdekessége, hogy már mindenki másképp látja a történéseket.

„Ezt nem bírtam elviselni, ezért dublőrt hívtak”

Domokos Laci szinte minden extrém forgatási jelenetet bevállalt az elmúlt 11 év során, kivéve egyet, amit utólag sem bánt meg, közben az egyik leghumorosabb jelenet is az eszébe jutott. 

„Megpróbálták huncut játékokkal újraéleszteni a kapcsolatukat”

Mérai Kata felidézte a régi idők legviccesebb jeleneteit, de azt is elárulta nekünk, hogy számára mi volt a legemlékezetesebb, legmeghatóbb pillanat.

A konyhán kívül is nagy az egyetértés a kék csapatban!

Kemény főzésen vannak túl Ákos versenyzői, de a mosoly egyszerűen letörölhetetlen az arcukról – hogy miért, arról ők maguk meséltek.

Handiék bevallották: ha együtt főznek, olyanok, mint az őrjöngő állatok

Matyi és Handi abban egyetértettek, hogy főzés közben egyszerűen átalakulnak, megőrülnek. Ehhez viszont Zolinak is volt némi hozzáfűzni valója.

Alex és János helyretették Krisztiánt?

A kék csapat első főzése során Krisztián volt a konyhafőnök, akinek meggyűlt a baja a feladattal: többek között erről is kérdeztük a fiúkat.

„Izával nagyon jó barátok lettünk”

Karalyos Gábor elárulta nekünk a legviccesebb pillanatát, és azt is, miért hálás a sorozatnak.

„Akkorát zakóztam, hogy mindenki odafutott hozzám rémülten”

Varga Iza több mint 21 éve játssza Balogh Nórát a sorozatban: számtalan izgalmas pillanatról, megható jelenetről és extrém forgatási élményről mesélt nekünk.

„Árpád elhatározza, hogy megjavul, kilép az alkoholizmusból”

Ismerjétek meg Harmath Árpád karakterét, akit Földes Tamás alakít.

„Olyan érzése volt, mint mikor a halak a szardíniában egymás mellé vannak téve”

Szilágyi Zsuzsa számára egy liftben felvett jelenet volt a legextrémebb forgatási helyszín, de örömmel felidézte nekünk a legviccesebb és a legmeghatóbb jelenetit is.

„Úgy fogadtak, mint egy győztes hadvezért”

Várkonyi András megható őszinteséggel mesélt a sorozatban eltöltött éveiről: felidézte nekünk a legviccesebb pillanatokat, a legmeghatóbb eseményeket, de a legextrémebb forgatásról sem feledkezett meg.

„Sosem felejtem el, hogy 16 évesen autót loptam”

Kardos Eszter elmesélte nekünk, hogy az elmúlt 14 évben mi volt számára a legmeghatóbb, legviccesebb és a legemlékezetesebb pillanat, amit a sorozatban átélt.

„Erotikus jelenetet kellett produkálnunk”

Tóth Károly elárulta mi volt számára a legmeghatóbb, legextrémebb és a legviccesebb pillanat, illetve az is elárulta, miért nem fogja elfelejteni a sorozatban töltött napjait.

„A sok móka és kacagás közben, azért néha minket is érnek tragédiák”

Gyebnár Csekka szívesen emlékezett vissza a Barátok közt régi jeleneteire, és több olyan eseményt is kiemelt, melyeket sosem fog elfelejteni.

VV Anett újra indulna a ValóVilágban!

Béres Anett a ValóVilág harmadik szériájának egyik játékosa volt. Így emlékszik vissza a lány a Villában töltött időre! Jelentkezz a 10. évadba ide kattintva!

„A legmeghatóbb pillanat volt, hogy megnyíltak nekem az emberek!”

Pesák Ádám elárulta nekünk, hogy melyek voltak a legmeghatóbb, legviccesebb és a legextrémebb pillanatai a Barátok köztben.  

„Kettő napig forgattunk egy hangárban és fent a levegőben”

Papp Barbara elmesélte nekünk, melyek voltak a legmeghatározóbb, legizgalmasabb és a legviccesebb jelenetei a Barátok köztben.

Tihanyi Tóth Csaba: „Furcsa lesz Gizi nélkül

A színész elárulta nekünk, hogy mit szeret Novák Laci karakterében, de arról is szó esett, hogy a Mátyás király tér Macija pontosan min mehet keresztül, miután elhagyta őt a felesége.

Jön a 10.000. epizód: ünnepelj te is a Barátok közt csapatával!

A sorozat újabb mérföldkőhöz érkezett: ma este láthatják a nézők a 10.000. epizódot, ami számos fordulatot tartogat a rajongóknak. A készítők, a stáb és a színészek pedig méltón megünnepelték ezt a nem mindennapi pillanatot.

Íme a tisztességtelen ajánlat kulisszatitkai!

Kardos Eszter és Egyházi Géza egy igazán pikáns jeleneten van túl. A forgatás után elmesélték, hogyan élték meg a közös munkát.

A Love Island hősszerelmese, a VV győztese és Pókember – idén ők is indulnak a Konyhafőnök címért!

Körbenéztünk a megújult, botrányoktól hangos Konyhafőnök castingján, ahol ismerős arcokba is botlottunk! Ne felejtsétek el: 20:10-kor kezdődik az új évad!

Zé felfedte az új évad legnagyobb meglepetését!

Hogy miben lesz más a Konyhafőnök 7. évada, azt a műsorvezető elárulta nekünk!

Milo jó tanácsa: így tudod megnyerni a ValóVilágot!

Milo 16 éve jött ki a Villából, és a mai napig jó szívvel gondol vissza a ValóVilágra. Íme a VV3 nyertesének legszebb emlékei a VV-ről, és néhány hasznos tipp, ami akár receptként is szolgálhat a győzelemhez. Jelentkezz az új évadba ide kattintva!

Best of VV: Az eddigi győztesek legjobb pillanatai egy videóban

Csokorba szedtük a ValóVilág győztesek legemlékezetesebb pillanatait. Éld át Te is életed legnagyobb kalandját, és jelentkezz a ValóVilág 10 powered by Big Brotherbe!

Filmes szakember lett Milóból a ValóVilágnak köszönhetően!

Miután Milo megnyerte a VV3-at, két diplomát szerzett, és kezdetben tévés, majd filmes szakemberként helyezkedett el. Olyan népszerű sorozatokban kapott munkát, mint az Éjjel-Nappal Budapest vagy a Bátrak földje! Inspirál Milo története? Kattints ide, és jelentkezz a ValóVilág10 powered by Big Brotherbe!

VV Soma jövőjét a ValóVilág alapozta meg!

A VV8 powered by Big Brother győztese szerint a ValóVilág egy hatalmas élmény, ami ráadásul segített neki elindulni az életben. Kattints ide, és jelentkezz!

Aurelio: „A ValóVilág győzelemmel én mindent elértem az életem során, amit szerettem volna!”

A VV6 győztese szerint minden embernek a ValóVilágban a helye, aki be akarja bizonyítani a világnak, hogy különleges. Kattints ide, és jelentkezz!

Ezért érdemes jelentkezni a ValóVilág10-be VV Zsuzsu szerint!

A ValóVilág történetének első női győztese elárulta, hogy szerinte kiknek érdemes szerencsét próbálnia a valóságshow új évadában! Kattints ide, és jelentkezz!

A CleverCup megálmodói állták a sarat, de egy dologgal nagyon nem értenek egyet!

Az okospoharat pitchelők nagyon meggyőzőek voltak a Cápák számára, azonban befektetést végül mégsem kaptak. Így élte meg Kriszta, Dávid és András a Cápák közöttben való szereplést!

A Cápák szerint nem a Midrate-nek dolgozik az idő - Így reagált a vállalkozó!

Balogh Péter, Fehér Gyula és Tomán Szabina kiértékelték Orszáczky István pitchét. Ezt gondolja az online közösségi pénzváltó tulajdonosa a vállalkozását ért kritikákról!

„Ez a hátránya annak, hogyha egy kőkemény szakmabeli is ül a hallgatóságban!” - Cloud 9 kritika

A Cápák kiértékelték a Cloud 9 fagylalt desszerteket pitchelő vállalkozó üzleti beszédét. Vajon miért nem kapott befektetést Márk? És hol tart a műsor forgatása óta a céljai megvalósításában? Kiderítettük!

Megtörtént a befektetés! A Cleango lesz a Cápák eddigi történetének egyik legizgalmasabb projektje?

Kaczur Áron szerint teljesen egyértelmű, hogy ez az iránya az autómosásnak. Fehér Gyula és Balogh Péter pedig remélik, hogy egy igazi sikersztori fog kikerekedni a Cleangóból.

A Cápák a Connect Fitnessről: „Nagyon kellett figyelnünk, hogy megértsük...”

A Cápák kiértékelték a Connect Fitnesst pitchelő srácok üzleti beszédét. Extra videónkban Tóth Máté Bence is megszólal, aki elmeséli, hogy számukra milyen élmény volt a Cápáknak bemutatni a vállalkozásukat.

Így értékelték a Cápák a magyar terminátor táncos pitchét!

Kollár Steve táncolva pitchelt a Cápáknak a hétfői adásban. Extra videónkból kiderül, milyen véleménnyel voltak róla és a vállalkozásáról a befektetők, és hogyan élte meg a műsorban való szereplést a magyar terminátor.

Alubaba kritika: Cápák vs. az alapító az újrahasznosított sörösdobozokról!

Környezettudatos, vagy sem? Újrahasznosított csomagolóanyag vagy vegyipari termék? Extra videónkból kiderül, hogyan látják a befektetők, és mit gondol az Alubaba alapítója ezekről a kérdésekről.

„Ez egy fantasztikus sikersztori lesz!” – Meska és a Cápák megkezdték a közös munkát

Tomán Szabina és Balogh Levente is beszállt Meska vállalkozásába, Balogh Péter pedig megvásárolta a művész cápás festményét. Extra videónkból kiderül, hogyan alakul a közös munka Németh Emese és a befektetők között, valamint megmutatjuk, hova került Petya festménye.

Extra videó: „Ő egy olyan srác, akit kidobnak az ajtón, és bemegy az ablakon!”

Balogh Leventét és Balogh Pétert elvarázsolta Dombi Soma határozottsága. Extra videónkból kiderül, hogyan értékelték a Cápák a srác pitchét!

„Azt éreztem, hogy nekik nincs ehhez a témához közük” - Shirt n Belt kritika

Tomán Szabina, Balogh Péter, Balogh Levente és a Telekom PR/Social vezetője kiértékelték Varga Dániel és Sántha Bálint pitchét!

Nem adja fel! Visszatér a kutyachipes vállalkozó a Cápák közé?

Boros Balázs pitchét kiértékelték a Cápák, a vállalkozó pedig megfogadta a befektetők tanácsait, és megígérte, hogy legközelebb visszatér!

A nyalókakészítők eladnák a cégüket, de a Cápák szerint ez nem egy cég

Megmutatjuk, hogyan látták a befektetők Zsuzsa és Gergely vállalkozását, és miként élték meg a Wand Company alapítói a befektetőktől kapott visszajelzéseket.

Péter gazda: „Mindenem a halászat!”

Péter gazda minden nap hajnal ötkor kel, de ezt egyáltalán nem bánja, hiszen akinek a munkája a hobbija, az nem tehernek éli meg a mindennapokat.

Ha szívesen megismerkednél Petivel, akkor kattints az rtl.hu/gazda/peti weboldalra, vagy írjd meg Viberen Peti nevét a 06 30 995 9595-ös számra.

Mi volt a baj? Azonnal levette a Cápákat a lábukról, mégsem kapott befektetést

Novák Blanka pitche a befektetők szerint 10/10-es volt, mégsem tettek ajánlatot a lánynak. Kiderítettük, hogy miért!

A Cápák kielemezték, hogy a kutyakaja miért „nagy sztori”!

Íme a Cápák véleménye a nyers kutyaeledellel foglalkozó Barf Magyarországról!

EXTRA: A Cápák szerint ő egy alkotó üzletember, aki otthon felejtette az üzletember énjét

A Cápák véleményezték Steierlein Péter pitchét, és az ízmester is megszólalt a témában!

Az egyszerű sokszor nagyszerű, de „ez már túl egyszerű volt!” - MintaZalma kritika

Kádár Imre pitchét Balogh Levente, Balogh Péter, Tomán Szabina és Szabó Béla, a Magyar Telekom Nyrt. Márka- és Kereskedelmi Kommunikációs Igazgatója értékelték.

Balogh Péter magára ismert a csokikészítő vállalkozóban: „Én is munkamániás voltam!”

Vasmatics Marci pitchét kiértékelték a Cápák. Balogh Péter beismerte, hogy egy időben ő is a munkájának élt.

Tomán Szabina és a Tebe tulajdonosa belevetették magukat a közös munkába!

Balogh Péter és Tomán Szabina kiértékelték Pocsaji Csilla pitchét, a vállalkozó pedig elárult néhány kulisszatitkot a befektetőjével közös munkáról!

„Ő sokkal jobb szakember, mint vállalkozó!” - Stability Workout kritika

A Cápák összefoglalták Gaál Attila pitchének erősségeit és gyengeségeit, és a vállalkozó is megosztotta tapasztalatait a Cápák között kapcsán, reagálva a befektetők véleményére.

Ilyen állatokkal találkozhattok a gazdák, gazdasszonyok tanyáján!

A gazdákban, és a gazdasszonyokban egy közös már biztos van: imádják az állataikat. Örömmel és büszkén mutatták be a házi kedvenceket.

Ilyen társra vágynak a gazdák, gazdasszonyok!

Betti és Böbe gazdasszony, Peti, Pisti, Roland, Sanyi, Szabolcs és Zsolt gazda elárulták, számukra milyen egy jó párkapcsolat és pontosan milyen társat keresnek maguk mellé.

Csodáld meg Roland gazda ruzsai tanyáját madártávlatból is!

Roland gazda burgonyatermesztéssel foglalkozik 30 hektáron.

Ha Roland felkeltette az érdeklődésedet, akkor jelentkezz az rtl.hu/gazda/roland oldalon, vagy küldd el Roland nevét Viberen a 06 30 995 9595-ös számra, hogy személyesen is megismerkedj vele!

Csodáld meg Pisti gazda hevesi tanyáját madártávlatból is!

Pisti gazda Hevesen él, ahol mezőgazdasági őstermelőként dolgozik. Gazdaságában állattenyésztéssel és szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozik.

Ha úgy gondolod, Pisti lehet az igazi férfi az életedben, akkor jelentkezz az rtl.hu/gazda/pisti oldalon, vagy küldd el Viberen Pisti nevét a 06 30 995 9595-ös számra.

Csodáld meg Peti gazda szalatnaki birtokát madártávlatból is!

Peti gazda Baranya megyében Szalatnakon él szüleivel, ahol 190 hektáron gazdálkodik.

Ha szívesen megismerkednél Petivel, akkor kattints az rtl.hu/gazda/peti weboldalra, vagy írjd meg Viberen Peti nevét a 06 30 995 9595-ös számra.

Szabolcs gazda rengeteget tanult a hibáiból

A tanítóiról és személyiségének fejlődéséről mesélt őszintén Szabolcs gazda.

Ha szívesen megismerkednél Szabolccsal, akkor jelentkezz az rtl.hu/gazda/szabolcs weboldalon, vagy írj Viberen a 06 30 995 9595-ös számra mindössze ennyit: Szabolcs.

Csodáld meg Zsolt gazda erdélyi birtokát madártávlatból is!

Zsolt gazda Zetelakán gazdálkodik. Marháin kívül a vadállatokat is gondozza, ugyanis vadőrként is dolgozik.

Ha úgy érzed, hogy szívesen megismerkednél Zsolttal közelebbről, akkor jelentkezz az rtl.hu/gazda/zsolt oldalon, vagy küldd el Zsolt nevét Viberen a 06 30 995 9595-ös számra!

Zsolt gazda: Ilyen állatok élnek a tanyáján!

Zsolt gazda a marháira kifejezetten büszke, főleg Juliskára, Mariskára és Boriskára – de különleges kapcsolatot ápol a vadonélő medvékkel is.

Ha úgy érzed, hogy szívesen megismerkednél Zsolttal közelebbről, akkor jelentkezz az rtl.hu/gazda/zsolt oldalon, vagy küldd el Zsolt nevét Viberen a 06 30 995 9595-ös számra!

Ilyen társra vágyik Zsolt gazda!

Zsolt gazda olyan társat keres, aki szereti az életet, szereti a természetet és nem esik kétségbe egy kis házimunkától.

Ha úgy érzed, hogy szívesen megismerkednél Zsolttal közelebbről, akkor jelentkezz az rtl.hu/gazda/zsolt oldalon, vagy küldd el Zsolt nevét Viberen a 06 30 995 9595-ös számra!

Betti gazdasszony bemutatja a gazdaságát!

Hogy miért váltott állattenyésztésről növénygazdálkodásra Betti gazdasszony, arról a videóban mesél.

Ha szívesen megismerkednél Bettivel személyesen is, akkor jelentkezz az rtl.hu/gazda/betti oldalon, vagy Viberen küldd el Betti nevét a 06 30 995 9595-ös számra.

Csodáld meg Betti gazdasszony lénárddaróci tanyáját madártávlatból is!

Betti gazdasszony Lénárddarócon él egy gyönyörű szép helyen körbevéve dombokkal, erdőkkel, sok-sok mezővel és talán még több szántóval.

Ha szívesen megismerkednél Bettivel személyesen is, akkor jelentkezz az rtl.hu/gazda/betti oldalon, vagy Viberen küldd el Betti nevét a 06 30 995 9595-ös számra.

Peti gazda: Ilyen állatok élnek a tanyáján!

Peti sertéstartásról váltott szarvasmarhatartásra, és ennek okairól a videóban mesél.

Ha szívesen megismerkednél Petivel, akkor kattints az rtl.hu/gazda/peti weboldalra, vagy írjd meg Viberen Peti nevét a 06 30 995 9595-ös számra.

Így telik Peti gazda egy napja!

Peti gazdának megvan a napi rutinja, amit próbál mindig betartani.

Ha szívesen megismerkednél Petivel, akkor kattints az rtl.hu/gazda/peti weboldalra, vagy írjd meg Viberen Peti nevét a 06 30 995 9595-ös számra.

Roland gazda gyermekeiről mesélt

A gyermekeivel eltöltött pillanatokat Roland gazda mindig nagyra értékeli, és ha úgy van, akkor a gazdaságba is besegítenek a fiúk.

Ha Roland felkeltette az érdeklődésedet, akkor jelentkezz az rtl.hu/gazda/roland oldalon, vagy küldd el Roland nevét Viberen a 06 30 995 9595-ös számra, hogy személyesen is megismerkedj vele!

Így telik Roland gazda egy napja!

Roland gazda elárulta, hogy mindig előre megtervezi a napját.

Ha Roland felkeltette az érdeklődésedet, akkor jelentkezz az rtl.hu/gazda/roland oldalon, vagy küldd el Roland nevét Viberen a 06 30 995 9595-ös számra, hogy személyesen is megismerkedj vele!

Csodáld meg Sanyi gazda abonyi tanyáját madártávlatból is!

Sanyi gazda Abonyban él, ahol növénytermesztéssel és állattenyésztéssel foglalkozik.

Ha úgy érzed, hogy Sanyi lehet az igazi, akkor jelentkezz az rtl.hu/gazda/sanyi oldalon, vagy küldd el Viberen Sanyi nevét a 06 30 995 9595-ös számra.

Csodáld meg Böbe gazdasszony dunaszentbenedeki családi gazdaságát madártávlatból is!

Böbe gazdasszony Bács-Kiskun megyében él. Dunaszentbenedeki családi gazdaságukban növénytermesztéssel, állattenyésztéssel és sajtkészítéssel foglalkoznak.

Ha úgy érzed, te vagy az a férfi, aki meg tudná hódítani Böbe szívét, akkor ne habozz, jelentkezz az rtl.hu/gazda/bobe oldalon, vagy írd meg Böbe nevét Viberen a 06 30 995 9595-ös számra!

Sanyi gazda: Ilyen állatok élnek a tanyáján!

Sanyi gazda imádjai az állatait: a sertéseket és a szarvasmarhákat.

Ha úgy érzed, hogy Sanyi lehet az igazi, akkor jelentkezz az rtl.hu/gazda/sanyi oldalon, vagy küldd el Viberen Sanyi nevét a 06 30 995 9595-ös számra.

Így telik Szabolcs gazda egy napja!

Szabolcs már este megtervezi a másnapot, hogy minden rendben legyen a gazdaságában.

Ha szívesen megismerkednél Szabolccsal, akkor jelentkezz az rtl.hu/gazda/szabolcs weboldalon, vagy írj Viberen a 06 30 995 9595-ös számra mindössze ennyit: Szabolcs.

Sanyi gazda: „Én már 10 éves koromban szerepeltem a tévében!”

Már fiatalon is „sürgő-forgó” volt Sanyi gazda, akiről kiderült, hogy nem először szerepel a tévében.

Ha úgy érzed, hogy Sanyi lehet az igazi, akkor jelentkezz az rtl.hu/gazda/sanyi oldalon, vagy küldd el Viberen Sanyi nevét a 06 30 995 9595-ös számra.

Így telik Sanyi gazda egy napja!

Az állatok etetésével kezdődik Sanyi gazdának a napja.

Ha úgy érzed, hogy Sanyi lehet az igazi, akkor jelentkezz az rtl.hu/gazda/sanyi oldalon, vagy küldd el Viberen Sanyi nevét a 06 30 995 9595-ös számra.

Így telik Böbe gazdasszony egy napja

Böbe gazdasszonynak általában hajnal ötkor kezdődik egy napja, és sokszor este nyolckor fejeződik be.

Ha úgy érzed, te vagy az a férfi, aki meg tudná hódítani Böbe szívét, akkor ne habozz, jelentkezz az rtl.hu/gazda/bobe oldalon, vagy írd meg Böbe nevét Viberen a 06 30 995 9595-ös számra!

Böbe gazdasszony: Ilyen állatok élnek a tanyáján!

Böbe gazdaságában a legfontosabb állatok a “lányok”, azaz a szarvasmarhák.

Ha úgy érzed, te vagy az a férfi, aki meg tudná hódítani Böbe szívét, akkor ne habozz, jelentkezz az rtl.hu/gazda/bobe oldalon, vagy írd meg Böbe nevét Viberen a 06 30 995 9595-ös számra!

Csodáld meg Szabolcs gazda bajai gazdaságát madártávlatból is!

Szabolcs gazda Baján él. A lakóhelyétől 27 kilométerre lévő gazdaságában almatermeléssel foglalkozik.

Ha szívesen megismerkednél Szabolccsal, akkor jelentkezz az rtl.hu/gazda/szabolcs weboldalon, vagy írj Viberen a 06 30 995 9595-ös számra mindössze ennyit: Szabolcs.

Ilyen társra vágyik Szabolcs gazda!

Szabolcs gazda számára a legfontosabb az őszinteség és a kisugárzás.

Ha szívesen megismerkednél Szabolccsal, akkor jelentkezz az rtl.hu/gazda/szabolcs weboldalon, vagy írj Viberen a 06 30 995 9595-ös számra mindössze ennyit: Szabolcs.

Pisti gazda: Ilyen állatok élnek a tanyáján!

Pisti szíve csücske Tyson, ő a gazdaság gerince.

Ha úgy gondolod, Pisti lehet az igazi férfi az életedben, akkor jelentkezz az rtl.hu/gazda/pisti oldalon, vagy küldd el Viberen Pisti nevét a 06 30 995 9595-ös számra.

 

Pisti gazda: „Az életemben mindig szerepet játszott a sport”

A videóból kiderül, hogy Pisti gazda miért tartja fontosnak, hogy minden nap időt szakítson az testedzésre.

Ha úgy gondolod, Pisti lehet az igazi férfi az életedben, akkor jelentkezz az rtl.hu/gazda/pisti oldalon, vagy küldd el Viberen Pisti nevét a 06 30 995 9595-ös számra.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való