KERESÉS search-close

fájdalom

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fájdalom"

Menjen vagy maradjon, mi legyen a bölcsességfoggal?

Van, aki ékszerként újrahasznosította, de alapvetően csak a baj van velük. Ezek a bölcsességfogak, melyek rengeteg kínt tudnak okozni. Nem csak a fogunk, hanem a fejünk is fájhat tőlük: megtartásukról vagy eltávolításukról gyakran még a fogorvosok is eltérő véleményen vannak.

Hunor már szívesen rárántana...

A fiú testi vágyai egyre inkább felerősödnek, Rolinak viszont a szíve sajog barátnőjéért. 

Reni üvöltött a fájdalomtól!

A boksz gála után újra megtörtént a baj: Reni megcsúszott a fürdőszobában, ami miatt megint kiugrott a válla...

Greg komoly fájdalmat okozott Hunornak

Hunor a könnyeivel küszködött, mikor Greg szándékosságának köszönhetően erős fájdalmak gyötörték.

Szívfacsaró! Mi történt Rolival?

Hatalmas fájdalom és elviselhetetlen gyötrelem ült ki VV Roli arcára. Hogy pontosan mi is történhetett a fiúval, az a ma esti adásból kiderül! ValóVilág9 powered by Big Brother ma este 21 órától az RTLII-n, érdemes lesz velünk tartani!

Greg megsértődött a lányokra?

A fiú kissé zokon vette, amiért Reni és Zsuzsu nem hívták magukkal a közös vlogukba, ám nem rejtette véka alá érzéseit, és szemtől szemben megbeszélte a dolgot a lányokkal...

A zene gyógyító ereje


szerző:
2018.11.29. 07:41
A zene gyógyító ereje

Jáger Bandi már két éve dolgozik együtt Malek Andival, és ezúttal is egy közös koncertre készülnek. Sőt, olyan dalokat írnak, ami valóban lélekből jön, és akár orvosság is lehet a fájdalomra.

Mi történt Csokival?

A Kiválasztott teljesen magába fordult, és úgy érzi, a Párbajt is el fogja veszíteni. Era és Reni is próbálta nyugtatgatni, de nem sok sikerrel...

Zsuzsu:

Miután Zsuzsunak meggyűlt a baja a körmeivel, Adri sietett a segítségére, ám a lány még így is "csillagokat látott" a fájdalomtól...

Hogyan bírja ki Vivi Radics nélkül?

Radics távozása után a lány teljesen maga alá került, és az egyik buli alkalmával az alkoholba fojtotta bánatát. Reni próbálta vigasztalni a lányt. 

Molesztálták a Muzsika TV sztárját!

Sihell Vanessza most úgy döntött, történetével kiáll a nyilvánosság elé, hátha bátorságából erőt merítenek sorstársai. Az énekesnőnek nem volt könnyű elmesélni az igazságot, és többször sírva fakadt a Story Extra kamerája előtt.

 Roland nekiment Bori új pasijának?

A kettétört szívű fiú sehogy sem tudja feldolgozni szerelme elvesztését, és most érzéseit sem tartotta vissza...

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

 

Gyász: hogyan dolgozzuk fel?

Bele is lehet betegedni a feldolgozatlan gyászba, amelynek lefolyása a szakemberek szerint legalább egy év. A Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetének docense egy évvel ezelőtt nyilatkozta a Híradónak, hogy a mai társadalom nem nagyon tud mit kezdeni a gyásszal, sőt azt várja a környezet, hogy rövidebb ideig tartson ez az időszak.

Fájdalmas búcsút vett Bayezid a gyermekeitől

A herceget egyszerűen semmi se tudja megállítani, így eljött annak is az ideje, hogy Bayezid elbúcsúzzon gyermekeitől és szerelemétől. A pillanat, amikor magára hagyja párját és gyermekeit, szívszorító és rettentően szomorú.

Magyar hírességek, akik testközelből élték meg 1956-ot

Két évvel ezelőtt az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékére a Fókusz énekeseket, sportolókat, színészeket és ismert embereket keresett meg, hogy meséljenek arról, ők hogyan élték meg a forradalmat és a szabadságharcot. Sokan nem vállalták. Volt, aki bevallotta, hogy meglőtték és majdnem meghalt, erről azonban hat évtized távlatából sem tudott beszélni.

Gábor napok óta óriási fájdalmakkal küzd!

A Gábor lábán lévő csípések begyulladtak, és ez akár a srác játékára is kihathat. Dávid őszintén bízik benne, hogy szövetségese mihamarabb felépül.

Emlékezzünk együtt a Linkin Park énekesére!

A zenekar frontemberére, Chesterre emlékeztek a bandatagok az egy évvel ezelőtti videójukban, a One more light-ban. Koncert alatti és turnézás közbeni, soha nem látott felvételek is előkerültek a tragikus hirtelenségben elhunyt énekesről. A dal éppen arról szól, hogy valakit elveszítünk, és hogyan tudjuk mindezt feldolgozni, a világsztár halálával pedig új értelmet nyert az egész dal.

Hihetetlen titok derült ki Berényi Attiláról!

Három évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon derült ki a szörnyű titok, amit Attila csak egyetlen egy embernek mesélt el. Nézd vissza a sorozat egyik legemlékezetesebb jelenetét!

Eljött a nagy pillanat: Ádám bevallja Natasának az igazat?

A fotós lépten-nyomon Rudi szellemét látja, és kezdi úgy érezni, hogy teljesen becsavarodott. Hogy a lelkiismeretét tisztára mossa, ráébred, hogy csak egy dolgot tehet…

Hürrem: „Hagyd el a palotát, Szümbül! Indulj!”

A szultána egyelőre nem veszi komolyan a betegségét, és azt sem, amit az orvosok mondtak neki. Az aga ezzel ellentétben nagyon aggódik Hürrem életéért, emiatt el is árulja az uralkodónak, hogy a Valide halálos betegségben szenved. Ezzel a lépésével azonban elérte, hogy Hürrem kitiltsa őt a palotából és elküldje azt az embert, akiben mindennél jobban megbízott.

Bartha Zsolt fájdalmas búcsút vett Vida Ruditól!

Senki sem tudja feldolgozni, hogy a fiatal ex-katona elhunyt…

Megrendítő: elvesztette egész családját, utoljára engedett be stábot közös otthonukba

Éva a férjét, lányát, menyét és hat hónapos unokáját veszítette el egyszerre egy balestben. Először és utoljára engedett be stábot abba a házba, ahol a szeretteivel élt és ahová a tragédia után sokáig nem volt ereje belépni.

 

Vigyázz! Ez nagyon fog fájni…

Kinga nagy vallomással érkezett: barátnőjének, Mercédesznek szeretné felnyitni a szemét. Kinga ugyanis úgy tudja, hogy Merci párja megcsalta őt…

Beatrix köddé vált


szerző:
2018.06.14. 18:00
Beatrix köddé vált

Mikor Marianna lánya, Beatrix egyik napról a másikra felköltözött Budapestre, az édesanya szíve teljesen összetört, ráadásul el sem tudta érni a lányát.  Sőt, öngyilkosságot is megkísérelt…

Berényi Attila: „Ennek a házasságnak vége!”

Miután Juli bevallotta a férjének, hogy igazából kibe is szerelmes, azóta Attila az okokat és a válaszokat keresi.

Szulejmán: „Volt bármilyen szereped Musztafa halálában?”

Az uralkodó nem tudott és nem is tud megküzdeni Musztafa halála óta érzett lelkiismeret-furdalással, és azzal a tudattal, mi van akkor, ha ártatlanul halt meg a fia, és sosem akart Musztafa lázadni, csak Hürrem koholmánya az egész. Így eljött a nap, mikor Szulejmán Hürrem szemébe néz, és felteszi neki azt a kérdést, melyet bár ne tett volna fel sohasem.

„Ennél nincs rosszabb”


szerző:
2018.05.16. 18:00
„Ennél nincs rosszabb”

Mónika imádja fia, Gergő volt barátnőjét, hiszen szerinte „egy tünemény”, ráadásul menyeként is szívesen elfogadná. Viszont a fiatalok egy ideje szüneteltetik kapcsolatukat, Mónika szíve pedig megszakad fia boldogtalansága miatt…

Elhunyt a Barátok közt főszereplőjének lánya, Várkonyi Andrea

Hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után vasárnap elhunyt Várkonyi Andrea színésznő. A Barátok közt főszereplőjének, Várkonyi Andrásnak a lánya ezen a héten lett volna 39 éves. A Barátok közt és az RTL Klub osztozik a család gyászában.

Ki örökli Prince vagyonát?

Prince 300 millió dollárra, azaz több mint 87 milliárd forintra becsült vagyonát nem lesz egyszerű felosztani az örökösök között, hiszen gyereke még csecsemő korában meghalt, feleségeitől elvált. Egy évvel ezelőtt, az énekes halálának első évfordulóján, jelent volna meg egy új Prince album, de ezt egy amerikai bíróság jogvédelmi okokból máris megakadályozta. Egyébként máris ő az ötödik a legtöbbet kereső halott világsztárok listáján.

A világhírű énekesnő 10 évig élt terrorban férje mellett

Tavaly számoltunk be arról, hogy Mel B-t több éven keresztül bántalmazta és terrorban tartotta a férje. A Spice Girls egykori énekesnője tavaly megszerezte gyerekeinek felügyeleti jogát és megkapta a távoltartási végzést. Az énekesnőt fizikailag és lelkileg is bántotta férje, volt, hogy az ausztrál X-Xaktor felvétele után ököllel arcon csapta. Nemcsak az életét, a karrierjét is tönkre akarta tenni. Volt párja azzal is megfenyegette, hogy kiteregeti korábbi közös házi videóikat.

Rékasi Károly: „Már nincs halálfélelmem!”

A színésznek újra szembe kell néznie a kilátástalansággal és a fájdalmakkal, ugyanis az általa alakított karakter, Barha Zsolt sorsa kísértetiesen hasonlít a sajátjához...

Meghal Pajkaszeg polgármestere?

Károly hirtelen rosszul lesz, és Janó sem tud túl sok jó hírrel szolgálni... Vajon túléli a polgármester? Szombaton este kiderül A mi kis falunk évadzáró epizódjából!

Megható pillanat: Cihangir utolsó útja a mennybe vezet!

A fiatal herceg feladta a harcot: egyszerűen nem tudott megbirkózni Musztafa elvesztésével és az apja iránti gyűlölettel. Cihangir végül Szulejmán karjai között hunyt el.

Csuja Imre megrendítő vallomást tett!

A színész pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon először beszélt a nyilvánosság előtt tizennégy évvel ezelőtt elhunyt fiáról, és arról, hogy magát hibáztatja Gergő haláláért. Szerinte nincs annál nagyobb trauma, amikor a szülőnek kell eltemetnie gyermekét. Hiába tettek meg mindent fiúkért, már késő volt a segítség. Csuja Imre őszinteségével arra hívja fel a szülők figyelmét, hogy segíteniük kell, amikor védtelen és érzékeny kamasz gyereküknek sebezhető a lelke.

Segítségért kiált Pajkaszeg polgármestere!

Megint becsípődött Károly dereka, ám ezúttal a biciklin ülve érte a fájdalom. Vajon valaki a segítségére siet?

Ijesztő, ahogy Zsolt őrjöngő vadállattá változik!

A Rózsa tulajdonosa teljesen elvesztette az eszét, és még attól sem riadt vissza, hogy bántalmazza a beosztottját.

Mi az a hidegallergia?


szerző:
2018.03.01. 19:13
Mi az a hidegallergia?

A manapság már szokatlanul fagyos időjárás pszichésen sokakat megvisel, de akadnak olyanok is, akiknek fizikailag fáj, hogy repkednek a mínuszok.

Hajni: „Olyan, mintha nem is az én lányom lenne”

Reni néhány éve költözött el anyukájától, Hajnitól, és már a saját családjával él. Hajni viszont a mai napig nem tudja feldolgozni, hogy lánya kirepült a fészekből. Sőt, úgy érzi, hogy Reni már nem is szereti őt.

Örökre lezárult egy korszak: Musztafa meghalt!

A herceg hiába reménykedett a szíve mélyén abban, hogy az apja mégsem ítéli halálra, és hiába vágyott Szulejmán szeretetére, sosem kaphatta meg. Musztafa sorsa megpecsételődött azzal, mikor belépett a sátorba, ugyanis soha többé nem hagyhatta el élve azt.

Gigi megtudja, hogy Hedvig mit titkol előle!

Hanna, Peti és Ádám próbálták megóvni a szép szőke lányt, de hiába, megtudta az igazságot.

Nagy nehézség árán, de megérkezett Zorán!

Kriszta sosem érzett még akkora fájdalmat, amit Zorán születésekor, de szerencsére azonban megszületett a kisfiú 3560 grammal és 49, 5 centivel.

Kriszta fájdalma a stábot is megrázta

Hiába szült öt gyermeket Kriszta, ekkora fájdalmat egyik babánál sem érzett...

Láttad már sírni Berényi Miklóst?

Öt éve történt, pontosan ezen a napon, hogy a Berényi Kft. cégvezetője nem bírta visszatartani a sírást, mikor halott testvérére, Andrásra gondolt. Az emlékek nemcsak András hiánya miatt voltak fájók, hanem azért is, mert a testvérének haláláért Miklós volt a felelős.

Isten hozott Kováts Abigél!

A gyönyörű kislány 4,33 kilogrammal és 58 centivel jött a világra. Mind a baba, mind az édesanya igen büszke lehet magára.

˝Meg akartam halni!˝- Petronella, Balázs, Lotti és Abigél igaz története

A szülési utáni depressziót nem szabad félvállról venni, és beszélni kell róla, pont úgy, mint Petra és Balázs, akik megjárták már egyszerre a poklot és a mennyet, és most újra belevágtak a gyermekvállalásba. Persze bonyolultabb ennél a történet, mert azt nem gondolták, hogy ismét szembe kell nézniük a kórral.

Barbi egy szörnyű kapcsolatból menekült el

Rengeteg bántalmazott nő van Magyarországon, akiknek erőt adhat Barbi története. Neki és lányának sikerült elmenekülnie a szörnyűségek elől, és most egy szebb és boldogabb életet élhetnek.

Illendő a Facebook-on szakítani?

Dia és Sándor szerelme sosem ismert határokat. A lányt éppen ezért sújtotta villámcsapásként az a fél oldalas szöveg a Facebook-on, amiben párja szakított vele. Dia sehogy sem tudja megérteni, hogy miért nem lehetett személyesen megbeszélni a dolgokat, és azt sem, hogy mi volt a szakítás valódi oka.

Mariann a szülés utolsó szakaszába lépett

A szülésznő rengeteget segített a vajúdó édesanyának, többek között a labdával és a vajúdóolajjal.

Megszületett Benedek


szerző:
2017.12.09. 16:00
Megszületett Benedek

A kisfiú 3300 grammal, és 52 centivel érkezett a világra, a szülei és persze a mi örömünkre.

Istenes Bence ápolásra szorul?

Öt évvel ezelőtt az After X műsorvezetőjének szörnyű kínokat kellett kiállnia egy régebbi sportsérülésének köszönhetően. Az akkori X-Faktor versenyzői közül Antal Timi és Szabó Dávid meglátogatta az ápolásra szoruló Istenes Bencét.

Probléma adódott a szülőszobán!

Hiába vajúdott aktívan Kriszta, a baba csak nem akart előbújni. Az orvos szerint ennek sajnos több oka is lehet. 

Elkezdődött: megállíthatatlan Mihrimah bosszúhadjárata!

Fatma cselszövésében nemcsak a szultána szíve tört össze, hanem az önbecsülése is. Mikor Mihrimah megtudta Rüsztemtől, hogy a szerelmeslevélnek hitt irományt nem is egy férfitől kapta, hanem magától Fatmától, teljesen belerokkant. Hiába a hercegnő Hürrem lánya, valószínű így a bosszú sem fog elmaradni.

Ezek voltak a Survivor legkeményebb pillanatai

Összegyűjtöttük azokat a pillanatokat a Survivorből, amikor a legdurvább megpróbáltatásokon kellett keresztülmennie a szigetlakóknak. Egy dolog biztos: szenvedésből nem volt hiány a túlélőshow-ban!

Bréking: Rékasi Károly visszatér a Barátok köztbe!

A színész a ma Reggeli műsorban elárulta, hogy hamarosan újult erővel forgathat a „Mátyás király téren.”

Nóri szerint Anita fájdalma csak színjáték...

Nóri ugyanolyan sérülést szerzett a párbajon, mint Anita, és bár saját bevallása szerint neki sem kellemes a seb tisztítása és fertőtlenítése, ő mégsem úgy reagál, mint Anita. Nóri szerint ugyanis a lány szenvedése csak azt a célt szolgálja, hogy ő legyen a középpontban.

Anita még sohasem élt át ekkora fájdalmat!

Anita vállán lehorzsolódott a bőr a kúszós játék során, a sebbe ragadt homokszemeket pedig Gergő próbálta kitisztítani. Anita hihetetlen fájdalommal küzdött, de muszáj volt tűrnie, hogy ne gyulladjon be a sérülése.

Egyre súlyosabb Lady Gaga betegsége!

Az énekesnő már az európai turnéját is lemondta…

X-Faktor: fájdalom és könnyek

Három évvel ezelőtt a Fókusz stábja a színfalak mögé is beosont, és a félresiklott fellépőkkel készített riportot. A felvételeken jól látszik, nem Tóth Marci volt az egyetlen, akinek a produkciója valósággal összeomlott a színpadon: ma már mást énekelne a trombitáló fia mellett táncoló Márta, és a 75 éves István is.

Klaudia:

Klaudia szörnyű fájdalmakat él át, és egyelőre fogalma sincs, hogy mi történhetett vele. A szőke lány lábujján egy hatalmas, gyulladt dudor látható, amitől alig bír lábra állni...

Feri csalódottan tért vissza a kórházból...

Feri kórházi látogatása után visszatért új törzsébe, ahol egy igencsak rossz hírrel fogadták a többiek... Barbarának azonban sikerült őt felvidítania tervével!

Krisztián félelme erősebb volt a győzni akarásnál

Bálint és Tamás után Krisztián is úgy döntött, hogy feladja a küzdelmet. A srácnak elviselhetetlen fájdalmai voltak a begyulladt, gennyes csípései miatt, és bár az orvosok antibiotikum kezelés mellett bent tartották volna őt a játékban, ő mégis a távozás mellett döntött. Ha kíváncsi vagy, hogy miért ezt az utat választotta Krisztián, kinek szurkol a továbbiakban és mi lesz az első dolga a Survivor után, nézd meg exkluzív interjúnkat!

Krisztián:

Miután Bálint feladta a játékot, Krisztiánból is kibukott, hogy óriási fájdalmakkal küzd, és már ő sem bírja sokáig. Vajon kitart a Buwaya játékosa?

 Laci: „Csak egyetlen lehetőséget kérek!”

László többször is bűnbe esett: összesen hat alkalommal csalta meg barátnőjét, egyszer pedig meg is ütötte őt. Ildikónál betelt a pohár, és szakított a férfivel, aki most azért érkezett Anikóhoz, hogy visszakapja szerelmét. Vajon sikerrel jár?

A Heti Hetes rendhagyó adással indult!

Három évvel ezelőtt a humor nagyágyúi az akkor egy hónapja elhunyt kollégájukra és barátjukra, Bajor Imrére emlékeztek. A megható pillanatokban bővelkedő műsor felvételén a Reflektor stábja is jelen volt.

Sav égette meg az utast a BKV-n?

Először égető fájdalmat érzett a buszon. Otthon vette észre, hogy a combja egy tenyérnyi felületen megégett. Ezt mondta az RTL Híradónak az a nő, aki valamilyen maró anyagba ülhetett néhány napja a 31-es buszon. Sebe azóta sem gyógyult meg. Azt mondja: fontolgatja, hogy perelni fog. A sebe miatt napokig nem tudott dolgozni. A mai napig nem tud lehajolni, leguggolni. Az ügyben megkerestük a rendőrséget. Kiderült, hogy a napokban máshol is történt hasonló eset.

Itt a vége Joe és Barbi házasságának?

Joe és Barbi közös programot szerveznek, ahol a férfi rákérdez a kapcsolatuk jövőjére. Barbi válasza annyira feldúlja őt, hogy Joe-t végül kórházba kell szállítani.

Újabb szövevényes szívügyek az Éjjel-Nappal Budapestben

Nagy szerelmek és fájdalmas szakítások mindenki életében előfordulnak, nincs ez másképp az Éjjel-Nappal Budapest sztárjainak esetében sem. Négy évvel ezelőtt a Reflektor magazin utánajárt azoknak a történeteknek, melyek a sorozat szereplőivel történtek meg.

Ő Pumped Gabo példaképe! Nézzétek!

Kevesen tudják, de a „pumpáló” srác példaképe Zyzz, aki 18 éves koráig egy sovány srác volt, akit ezért osztálytársai folyamatosan bántottak és megjegyzéseket tettek rá a testalkata miatt. Ekkor határozta el, hogy mindent megváltoztat az életében. Lemondott a finom falatokról és minden nap, órákig kínozta magát az edzőteremben.

Szabó Zsófi: „Életem legcsodálatosabb utazásán”

A gyönyörű műsorvezető fantasztikus pillanatokat osztott meg közösségi oldalán. Egy olyan különleges helyen járt, ahol lelke is megnyugvásra talált.

Barátok közt: Juli életveszélyes helyzetbe került!

Öt évvel ezelőtt a Mátyás király tér majdnem porig égett, ugyanis Gizi egy óvatlan pillanatban elejti az égő cigarettáját, amit ott is hagy. Az ittas nőnek eszébe sem jutott, hogy ebből akár tragédia is lehet, így gyorsan be is zárta a padlást. A bökkenő csak az volt, hogy Juli épp ott bujkált.

Csodálatos összefogás egy beteg kisfiúért!

Hat évvel ezelőtt szomorú történetet mutatott be a Fókusz stábja: Misko anyukája azt mesélte, amikor kiderült számukra, hogy fiúknak milyen ritka betegsége van, három napig csak sírtak. Aztán összekapaszkodtak, és el kezdték felkutatni a hasonló problémákkal küzdő családokat.

„Belenyomták a fejemet a wc-be!” – Megdöbbentő történet derült ki Bandi múltjából!

Miklós nem bírja tovább, és kifaggatja Bandit, hogy mi is történt azon az ominózus napon, mikor csúnyán összevert valakit. A válaszra még ő sem volt eléggé felkészülve. 

Gábor:

Gábor átveri Nikit, de később bocsánatot kér tőle, és megpróbálja felnyitni a szemét, hogy egy ilyen jó csajnak semmi keresnivalója társkereső oldalakon. Niki bevallja neki, hogy szeretné, ha lenne végre normális párkapcsolata, és lefekszik Gáborral...

Joe képtelen legyőzni a fájdalmát

Gábornak ekkor zseniális ötlete támad, és Joe-nak sikerül levezetnie a benne felhalmozódott feszültséget, és jobb kedvre derül. A lakásban Míra cuccait látva azonban be kell látnia, hogy nem olyan egyszerű legyőznie a fájdalmát.

Gyógyíthatatlan beteg az X-Faktor énekese?

Pont egy éve, ezen a napon derült ki Király L. Norbiról, hogy egy vele született rendellenesség okozza a kínzó hátfájását. A Story Extra stábja az énekest egy specialistákhoz vitte, akik különleges feladatsort állítottak össze a számára, hátha maga mögött hagyhatja gyötrelmeit.

Szulejmán – Az uralkodó kegyetlen döntést hozott!

Pont egy évvel ezelőtt Szulejmán úgy dönt, száműzni fogja húgát, Haticét. De mielőtt meghozná a drasztikus döntését, meglátogatja testvérét, aki nem tudott megbocsátani az uralkodónak, és még mindig Ibrahim pasát gyászolja.

Megható pillanat! – Ibrahim emléke újra megkísérti Szulejmánt

Az uralkodó sokat gondol régi barátjára, és mikor a pasa kedvenc hegedűjátékát véli felcsendülni, egyszerűen magába zuhan. Ibrahikm és Hatice lánya az, aki oly szépen hegedül, és aki majdnem megríkatja Szulejmánt.

Szentmihályi Zsófi: „Gusztustalan vagy, hányok tőled”

Talán már csak kevesen emlékeznek rá, de két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon, a Barátok közt Zsófija véget vetett párkapcsolatának. Sajnos nem csak egy egyszerű szakításról van szó, ugyanis kiderül, hogy Bartha Krisztián megcsalta Zsófit.

Stella végre találkozhatott édesanyjával

A fiatal lány már nagyon régóta készült erre a találkozásra. Szembenézhet édesanyjával, akivel eddig még sosem találkozott. 

Stella édesanyja: „Életem legnehezebb döntése volt lemondani rólad”

Nem adta fel Stella a harcot, és végül találkozhatott az édesanyjával a börtön falain belül. Megrázó és egyben megható beszélgetésben volt része, amire nem biztos, hogy a kiskamasz teljesen fel tudott készülni.

ByeAlex: „Mi lesz, ha a fájdalom hatására elájulok?”

A 2016-os X-Faktor mentora közösség oldalán élőben közvetítette, ahogy egy tűvel átszúrták a szemöldökét, ugyanis az énekes úgy döntött, piercinget csináltat magának. Mutatjuk a végeredményt! 

Szulejmán – Ezektől a vallomásoktól garantáltan meg fogsz hatódni! VIDEÓ!

Egy évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon szedtük össze a híres török sorozat két igen megható vallomását. Szulejmán és Nigar asszony lelki tusáját követhetjük nyomon. Mindketten a meggyilkolt Ibrahim pasát hiányolják, természetesen más okból, de a fájdalmuk pontosan ugyanolyan erős, és megható. 

Leírhatatlan érzelmek! – 25 év után újra találkozott apa és fia!

Szüsz János sajnos pontosan tudja, mennyire üres és szomorú a szív, ha apa és félig-meddig anya nélkül nő fel az ember. Egy olyan hősről beszélünk, aki „gyerekként megjárta a hadak útját” és mára már ő maga a családfő, ugyanis édesapa lett, három gyönyörű lurkó támasza és mindene…

Ati könnyek között búcsúzott Dávidtól

A kiesett fiú azt üzente Dávidnak, hogy itt az ideje, hogy higgyen magában, mert meg kell nyernie ezt a játékot. Ati megesküdött arra, hogy kint mindent meg fog tenni azért, hogy a barátja legyen az első, és ő vihesse haza a fődíjat.

A két párbajozónak megrázó élményben volt része

A két párbajozónak, Ginának és Atinak sokkoló élményben volt része. Kaptak egy pici eszközt, ami rázott, és a másik negatív tulajdonságait emlegetve kellett gratulálniuk egymásnak. További részletek a ma esti összefoglalóban, 22:00-tól!

Tóth Gabi: „Vége!”


szerző:
2016.11.29. 15:00
Tóth Gabi: „Vége!”

Öt évvel ezelőtt ért véget az énekesnő egyik igen meghatározó kapcsolata. A média akkortájt Kásás Tamással hozta össze, sőt egy kibontakozó párkapcsolatról beszélt már mindenki, mikor Gabi megelégelte és a kameránk elé állt. Őszintén vallott arról, hogyan és miért szakított egykori szerelmével, és könnyeivel még az interjú alatt is küzdött.

Izomláz: egy jó kondi sosem rossz?

A Villa egy pulzáló fájdalommá változott: mindenki nyögött és szenvedett az izomláztól. Alig bírtak mozogni.

Rudi mit gondolt? – Áginál erőszakkal semmit sem ér el!

A volt katona hiába mutatja magát erősnek, és macsónak. Nagyon is tudjuk, eléggé megviselte, hogy Aliz kidobta őt, így kézenfekvő, ha teheti, másnál keresi a vigaszt.

Szülni harmóniában és teljes nyugalomban?

A szülés, bármilyen körülmények között is történik, óriási trauma és küzdelem lehet egy nőnek. Talán éppen ezért is próbálnak ki az anyukák minden új módszert, hogy enyhítsék a fájdalmukat. Az egyik ilyen lehetőség a hipnózisban szülés, ami valójában, relaxált állapotot jelent a legnehezebb pillanatokban is.

Kevésnek tartja a büntetést a lúggal leöntött nő

Élete végéig tartó fájdalom, megcsonkított testrész és soha be nem gyógyuló lelki sebek. Ezektől szenved Erika, akit egykori szeretője, egy orvos, lúggal öntött le, miután a nő eltávolodott tőle. A kegyetlen ügy már több mint négy éve húzódik, és még mindig nincs jogerős ítélet.

 

Ne görcsöljünk, van megoldás! - Mit tegyünk vese- és epeprobléma esetén?

Sokszor előfordulhat, ha kicsit zsírosabbat, vagy nehezebb ételt fogyasztunk, begörcsölhet az epénk. Ekkor ne szégyelljünk segítséget kérni, a görcsoldók ilyenkor nagyon jótékonyan tudják csillapítani a mérhetetlen fájdalmat. Ha láz és hányás is társul a görcshöz, azonnal forduljunk orvoshoz.

Pucéran küzdött meg fájdalmával Vivien

Vivien szerette volna leápolni a testét, de a hangjából ítélve, ez fordítva sült el. Ennek ellenére nem adta fel, hiszen mindent az intim testájának öröméért...

Bali bég: „Többé nem lehetek együtt veled!”

Bali bég Szulejmán legfőbb bizalmasa, mely áldás, de egyben átok is. A hősszerelmes katonának egyáltalán nincs könnyű dolga, ugyanis hiába dobog a szíve egy velencei nőért, ha az uralkodó parancsot ad arra, hogy felejtse el a lányt, akkor nincs mit tenni, véget kell vetnie a kapcsolatnak. Hiába lelte meg a boldogságot, el kell engednie, még akkor is, ha szíve mást parancsol. Eljött hát a pillanat, Bali bég szépen és fájdalmas elbúcsúzik szerelmétől.

Ne féljünk az endoszkópos vizsgálattól – Életet menthet!

Ez az a vizsgálat melyről sosem beszélünk szívesen, sőt addig kerüljük, míg általában baj nem lesz. A vastagbélrák az egyik legsűrűbben előforduló daganatos megbetegedés hazánkban. Kevesen tudják, de rendszeres szűréssel meg lehetne előzni, és amit még fontos megjegyeznünk, hogy a vizsgálat közel sem olyan fájdalmas és kellemetlen, mint ahogy azt sokszor mondják.

Praktikák seggfájás ellen

A biciklik nyerge nem épp a legkényelmesebb ülőalkalmatosság, és erről mindegyik villalakó tudna mesélni. Evelin azonban nem adja fel, és különböző praktikákkal igyekszik javítani helyzetén... Legalábbis elméletben!

EpésKérdés – Mit tegyünk, ha görcsöl?

Sajnos nagyon kevés az olyan ember, aki még nem élt át vese-, epe- esetleg menstruációs görcsöket. Szerencsére mára már ezek gyorsan és professzionálisan orvosolható fájdalmak. Mik segíthetnek ilyenkor? Itt a megoldás!

Mikor sírtál utoljára?


szerző:
2016.09.28. 17:25
Mikor sírtál utoljára?

Már Bridget Jones-tól is megtanultuk, hogy milyen megkönnyebbülést okoz egy kiadós sírás, miközben otthon, egyedül az ágyban átszellemülve nézünk egy romantikus filmet. Mikor sírtál egyedül és miért? Ez a nap kérdése.

Rudi: „Tiszta lappal!” – VIDEÓ!

A szerelemnek múlnia kell, és ha múlik, akkor bizony borzasztó nehéz még létezni is. Az ex-katona nem tud túllépni Alizon, és hogy a közelében maradjon, egy ajánlatot tesz a lánynak.

Rudi ajánlatott tesz Aliznak

Úgy tűnik, Rudi nem bírja elviselni, hogy Aliz szakított vele, ezzel egy cselhez folyamodik, és felajánlja a barátságát a lánynak. 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való