KERESÉS search-close

fóbia

37 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fóbia"

Sztarenki Dóri rosszul lesz a konyhában!

A színésznő kikészül a mai feladattól, ahol szárnyasokkal kell dolgozniuk. Annyira rosszul lesz, hogy a földre is le kell dőlnie…

Zitához nem szívesen mennek vendégségbe…

A nő imádja az egzotikus állatokat, így most egy madárpókkal és egy párduckaméleonnal érkezett a stúdióba. Leghőbb vágya, hogy megszerettesse kedvenceit barátjával, Jánossal. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A hüllő-imádatával a frászt hozza édesanyjára

Gina gyerekkora óta rajong a hüllőkért, édesanyja azonban retteg tőlük. Most rá szeretné venni anyukáját, hogy barátkozzon meg az állataival. A teljes adásból kiderül, hogyan reagált erre Éva!

Ildikó remegni kezdett Ycától…

A nő úgy érzi, hogy az utóbbi időben „megroggyant” a barátságuk Trixivel, ami nem is véletlen. Barátnője háziállata ugyanis kicsapta nála a biztosítékot. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A Barátok közt színésznője szembenézett a legnagyobb félelmével!

Nagy Alexandra a Szenzációs Négyes műsorában már bebizonyította, hogy a félelmeit legyőzve is képes a magasba légtáncolni – a hétvégén pedig a Magyar Nemzeti Cirkuszban teltház előtt debütált.

Sárközi Ákos Somának: „Ebben a versenyben legyőztél mindent!”

A séf nagyon büszke volt mentoráltjára, amiért le tudta győzni saját magát. Vajon zsűritársai is értékelik ezt a küzdelmet?

Soma a csigaevő szüzességét is elvesztette

Somának szembe kellett néznia a csiga fóbiájával: kézzel nem nyúlt ugyan hozzá, de bevállalta, hogy megkóstolja a saját főztjét!

Somának szembe kellett néznie a legnagyobb félelmével

Somának egyetlen fóbiája van, a csiga. Anita pedig pont ezt az alapanyagot nézte ki hátráltatásként, ami pont Soma asztalán landolt.

A Barátok közt egykori színészének szembe kellett néznie a legdurvább fóbiájával!

Hajnal János a napokban tért vissza Ausztráliából és Új-Zélandról, ahol rengeteg bizarr és izgalmas élményben volt része.

Félelem és fóbia: ezektől rettegnek a sztárok!

Mindenki retteg valamitől! Ez az érzés az emberiséggel egyidős, így természetesen, hogy a félelem a sztárokat sem hagyja nyugodni.

A rockzenész, aki retteg a pókoktól

Alexandra imádja a hüllőket, ráadásul negyven kígyóval él egy fedél alatt. Egyik legjobb barátja, Ákos rockzenészként elég sok extrém emberrel találkozott már, de barátnője hobbija a frászt hozza rá. Most eljött az idő, hogy egy brazíliai fehértérdű madárpókkal ismerkedjen meg közelebbről…

Félelmek fogságában


szerző:
2018.03.28. 17:45
Félelmek fogságában

Rettegés az anyóstól, halálfélelem a gomboktól, iszony a lyukaktól vagy paranoia a metrótól. Néhány fóbia a több száz közül, amelyek nap, mint nap rengeteg ember életét teszik pokollá. Van, aki annyira fél, hogy pánikrohamot kap vagy akár sikítva menekül, ha a rettegett dolog a közelébe kerül.

Bence és Berci romantikus kabóca röptetésétől garantáltan elolvadsz!

Miután Berci hatására Istenes Bence legyőzte a kabócától való félelmét, a két srác egymást kézenfogva engedte szabadon az állatot. Létezhet ennél romantikusabb pillanat?

Szóba sem áll testvérével, amióta megtudta, hogy mi a hobbija...

Eszter egyenes retteg a kígyóktól, így érthető, hogy teljesen kiborult, amikor a testvére hazaállított eggyel. A lány azt szeretné, ha Ricsi vagy kerítene magának egy barátnőt, akivel új otthonba költöznek a kígyókkal együtt, vagy új hobbit választana magának...

Katalin:

Katalin együtt él fiával, Józseffel, aki mániákusan gyűjti és tenyészti a pókokat. A kétségbeesett anya úgy érzi, hogy lassan kiszorítják őt az otthonából a nyolc lábú állatok, ezért meg szeretné beszélni fiával, hogy vessen véget hobbijának, és keressen végre magának egy barátnőt.

Annamari nem érzett semmit a hipnoterápia közben

Miután Annamari, Csenge és Laci elmondták, milyen fóbiájuk van, István felajánlotta, hogy egyiküket megpróbálja meggyógyítani. Miután Annamari lett a kiválasztott, behoztak egy madárpókot, hogy megbizonyosodjanak arról, a lány valóban retteg-e a nyolclábúaktól, aztán kezdetét vette a hipnoterápia...

Laci a résektől nem, de a hüllőktől annál jobban fél

Laci férfias megjelenése ellenére frászt kap a kígyóktól, bár még csak üvegen keresztül találkozott velük.

Annamari minden állattól fél, aminek négynél több lába van

Annamari annyira retteg a pókoktól, hogy a nyolclábúak látványától pánikrohamot kap. A lány fóbiája még kiskorában kezdődött, és valahányszor ízeltlábúakat lát, sikítani kezd.

Vilmos nem veszi komolyan felesége félelmeit

Vilmos nagyon szeretné, ha felesége úrrá lenne a félelmein, ugyanis szerinte Debóra nem fóbiás, csak hisztis, és a gyíkokra fogja, hogy nem segít a kerti munkákban. Vili azért jött el a műsorba, hogy tesztelje Debórát, és ha szerelme kiállja a próbát, megkapja az utolsó boxba rejtett meglepetést.

Rudolf retteg a házi kaszáspókoktól, és a 2.0-s repülő kaszáspókoktól

Kitti és párja négy éve alkotnak egy párt, egy éve pedig össze is házasodtak. A lánynak már kicsit terhes férje fóbiája, ugyanis Rudolf retteg a kaszáspókoktól. A férfi tudja, hogy nem bántanak ezek az állatok, mégis minden este lefekvés előtt reflektorral nézi körbe a szobát.

Szilvi retteg a hagyományos két-és négylyukú gomboktól!

Levente kicsit nehezen viseli barátnője fóbiáját, Szilvi ugyanis retteg a gomboktól. Levente nem hordhat inget, a lakástextileken pedig tépőzárra cserélte a gombokat. A férj azért jött el az Anikó Show-ba, hogy segítsen legyőzni kedvese félelmét.

Nádai Anikó rosszul lett Genitől, a madárpóktól

Anikó kíváncsi volt, Roland milyen pókokat hozott magával, így a srác kapva kapott az alkalmon, és bemutatta őket a műsorvezetőnek. Kiderült, hogy Anikónak pont olyan pókja volt, mint az Indiana Jones-ban látott madárpók, de sajnos hamar elpusztult. Miután a talk show háziasszonya megtudta, hogy a pókocska fenekén lévő két csáp a szövőszemölcs, megkérte Rolandot, hogy vigye oda hozzá a jószágot, így Anikó és Geni közelebbi viszonyba kerültek. 

Alföldi Robi elárulta, melyik állattól irtózik

A műsorvezetők fóbiákról és furcsa szokásokról beszéltek, Anna pedig elmesélte, hogy volt egy osztálytársa, aki retteg a kacsáktól. Szóba jött a nomophobia, vagyis a félelem a hordozható telefonnal való elérhetőség hiányától, az odontophobia, ami a fogaktól való félelmet jelenti, Alföldi pedig bevallota, hogy ranidofóbiás.
 

Angéla bevallotta: irtózik a zöldségektől!

Miután itt a karaj, hol a karajt játszottak Zével, Angéla azt is bevallotta, hogy olyannyira anti-vegetáriánus, hogy rosszul van a zöldségektől.

Claire Danes különös fóbiával küzdött

A Homeland sztárja nemrég elárulta, hogy miért volt diákként magányos, és hogyan sikerült legyőznie félelmét.

Fókusz Plusz 2016-11-19


szerző:
2016.11.19. 18:50
Gáspár Laci megmutatta tánctudását

Az X-Faktor egyik mentora olyat villantott, amivel teljesen lenyűgözött mindenkit. Lehet, hogy az éneklést leváltja a táncra? Egy biztos, jól megy neki a rázás!

Fókusz 2016-07-08


szerző:
2016.07.08. 18:55
Zalatnay Sarolta leküzdötte klausztrofóbiáját!

Nem könnyű együtt élni velük, mert meglehetősen szélsőséges reakciókat hozhatnak ki az emberből, legtöbbször szorongással karöltve. Ezek a fóbiák, amelyektől nem is olyan egyszerű megszabadulni. De vajon miért fél valaki a pókoktól, a magasságtól vagy éppen a bezártságtól? Meg lehet-e tőlük szabadulni? Vendégünk volt Zalatnay Sarolta – énekesnő, Szy Katalin – klinikai szakpszichológus.

Csodapók: Felrobbanó pók mamából több ezer pici pók szalad szét!

A pókfóbiával küzködők most forduljanak el. Egy az interneten keringő videón úgy tűnik, hogy egy nagy, rémisztő pókból egy pillanat alatt több ezer kicsi  pók lesz.

Mi áll a fóbiák hátterében?

Nem könnyű együtt élni velük, mert meglehetősen szélsőséges reakciókat hoznak ki az emberből, legtöbbször szorongással karöltve. De miért fél valaki a pókoktól, a magasságtól vagy éppen a bezártságtól? 

Fóbiák


szerző:
2015.02.11. 18:00
Fóbiák

Fél a madaraktól, esetleg nem mer beszállni a liftbe? Retteg, ha magas épületről kell lepillantania? Elképzelhető, hogy nem pusztán félelemről, hanem fóbiáról van szó. Dr. Tóth ismerteti a fóbiákat, és elmondja, hogy mitől van az, hogy az ember retteg bizonyos dolgoktól.
 

Fókusz 14-01-20


szerző:
2014.01.20. 19:55
Fókusz 14-01-20

Fókusz: Rettegés - Aurelio egy aprócska póktól kapott rohamot, amitől Kiss Ramóna is retteg. Lehet-e védekezni ellene? Valóra vált álom - Bár a Bythewayre szavaztak, nyertek, a debreceni pár egy világsztár londoni koncertjére repült. Vissza az életbe - Eszternek sikerült az, ami Schumachernek még nem, felébredt a kómából és újratanult mindent.

Rettegés: mit tehetünk a fóbia ellen?

Mindössze gyufafej nagyságú volt és tényleg csak a légynek tudott volna ártani. Aurelio mégis teljesen kikészült tőle. Sokan csak nevetnek a fiú kiborulásán, pedig az arachnophobia, vagyis a pókiszony komoly betegség.

Hogyan küzdjük le a félelmeinket?

Szinte mindenki küszködik valamilyen fóbiával vagy félelemmel. Szentpéteri Csilla például a metrózástól és a repüléstől retteg, Péterffy Lilinek pedig tériszonya van. Vannak rá módszerek, hogy tegyünk valamit a félelmeink ellen, és le tudjuk küzdeni őket.

Hecceli a nyáj a juhfóbiás kutyát - videó!

Juhiszonya van egy brit juhászkutyának, amiből következőn nem ő tereli a nyájat, hanem a nyáj őt, meg-megkergetve.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való