KERESÉS search-close

főzés

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "főzés"

EXTRA: Így készíts nokedlit Villa módra!

A videóból nem csak a nokedli készítés buktatóit ismerhetjük meg, hanem szókincsünket is bővíthetjük egy új gasztronómia kifejezéssel, ami nem mást, mint a „Dikk a nagy leve”.

Kórházi dolgozóknak főztek

Nyírségi lapcsánkával és babgulyással lepte meg a kiskunhalasi kórház dolgozóit egy nyíregyházi mesterszakács. Szoboszlai Gyula nem futárral küldte az ételt, hanem az intézmény udvarán főzte meg. Másutt is sokan támogatják valamilyen módon az egészségügyi dolgozókat.

Dekoratív nők A Konyhafőnök VIP-ben, akik szeretnék ledönteni az előítéleteket

Három gyönyörű nő, akik életük során számtalanszor találkoztak negatív előítéletekkel a külsejük miatt – és rendre le is győzték ezeket. Jelenleg A Konyhafőnök VIP-ben igyekeznek bebizonyítani, hogy jóval több van bennük, mint azt sokan, első ránézésre feltételezik.

Hódi Pamela egyszerre tudta meg, hogy terhes és koronavírusos

A Konyhafőnök VIP egyik kékkötényes versenyzője, Hódi Pamela volt a Reggeli vendége. Kíváncsiak voltunk, hogy milyen érzésekkel vágott bele Pamela a versenybe? Mi volt számára a legnagyobb kihívás az első héten és hogyan küzdöttél meg a malaccal.

Rezes Judit A Konyhafőnök VIP-ben túllépett a komfortzónáján

Már egy hete izgulhatunk és szoríthatunk a képernyők előtt A Konyhafőnök VIP versenyzőinek, akik között idén – Szabó Győző után felesége – Rezes Judit színésznő is megméretteti magát. Jenőtől már kötényt is kapott, most pedig elmesélte nekünk, hogy mennyire érezte magát komfortosan a konyhai versenyhelyzetekben.

A KONYHAFŐNÖK VIP: Kihívások és célok a kötényszerzés után

A Konyhafőnök VIP idei szériája mindössze négy napja tart, de már szinte minden megtörtént. Csütörtökön például az egykori X-Faktor felfedezett először nem kapott kötényt, de Ákos végül meggondolta magát, és visszahívta, szerencsére még azelőtt, hogy Patrik kiért volna a parkolóba.

Kik próbálják idén lefőzni egymást A Konyhafőnök VIP-ben?

Gáspár Bea volt a Konyhafőnök VIP első szériájának győztese. A fináléig hatalmas küzdelmek árán jutott el, csak úgy, mint Király Peti és Sztarenki Dóri, a gasztro reality további évadainak győztesei. Hétfőn pedig már a verseny ötödik évada veszi kezdetét, ahol eddig sosem látott és kifejezetten bonyolult feladatokkal kell majd megbirkóznia a konyhapult mögé merészkedő 30 hírességnek. 

Sárközi Ákos: Olyan feszültségek lesznek a Konyhafőnök VIP-ben, mint még soha

November 9-én indul A Konyhafőnök VIP legújabb évada, amelyben ismét hazai hírességek mérhetik össze konyhai tudásukat. Hogy mi várható az idei évadtól, arról a műsor egyik séfjét, Sárközi Ákost faggattuk!

Két hét múlva startol a Konyhafőnök VIP 5. évada

Két hét múlva elstartol a Konyhafőnök VIP ötödik évada, ahol kiderül, hogy ki a legpengébb sztár! Hujber Feri mellett többek közt Ganxsta Zolee, Oroszlán Szonja, Király Linda, Bódi Sylvi, Erdei Zsolt, Pokorny Lia és Hódi Pamela is beáll a konyhapultba, hogy megküzdjön a 10 millió forintos nyereményért és a 2020-as Konyhafőnök VIP címért.

Anger Zsolt titkos gasztro projektjéről árult el néhány részletet!

Az ország Endre bája nemrég Rácz Ernőként is tarolt. Anger Zsoltot díjazták a Tanárban való alakításáért: a színész a legjobb mellékszereplő kategóriában vehette át a Televíziós Újságírók Díját. Erről és új gasztronómiai projektjéről is faggattuk őt!

ARMANDO: Már régebb óta tervezgeti a lánykérést

A Konyhafőnök idei nyertesének lakásának minden pontján barátnőjéről készült képekbe botlunk. 4 éve barátaik hozták össze őket, azóta amikor csak tehetik, együtt vannak. Ez utoljára a nyáron volt lehetséges, ugyanis Jade állatorvosként Londonban dolgozik.

„Mindent mélyhűtve szopogatunk…”

„Melyik általad készített ételért rajong a párod?” – tette fel Balázs a kérdést, ami után ismét meglepő tények láttak napvilágot a párosokról.

A Fináléban Ádám a testvérén vezette le a feszültségét

A piros csapat versenyzője Alexet és Matyit választotta maga mellé: a főzés elején Ádám szépen leosztotta a feladatokat, de hamar kiderült, a segítők nem úgy hozták a munkatempót, mint ahogy azt a konyhafőnök várta, és emiatt több nézeteltérés is adódott, főleg a testvérek között.

Armando: „10-ből 10-et adnék a csapatomnak, annyira jól éreztem magam!”

A kék csapat finalistája nagyon boldog volt, mikor kiderült, hogy Kinga és Krisztián lesznek a segítői. Armando a csapatát higgadtan és bizalommal irányította, így végig szoros munkatempóban és tökéletes egyetértésben tudtak dolgozni.

GÁSPÁR BEA: Egészsége miatt döntött a műtét mellett

Gáspár Bea 3 évvel ezelőtt nyerte meg a Konyhafőnök VIP-t, azóta számos főző videót készített és gasztro eseményeket is tartott. De a műtét előtti hónapokban már erre sem volt képes.

Handi ámokfutását már Ákos sem bírta szó nélkül

A versenyzőknek Jenő utasításai alapján, azaz diktálás után kellett megalkotniuk a tökéletes tányért: a szoros munkatempótól Handi többször bepánikolt, és végül szó szót követett.

Óriási szivatás: ledöbbentek a versenyzők a piactéren!

Zoli jól érezte, hogy valami csalafintasággal kell szembenézniük ebben a fordulóban és bizony be is igazolódott a jóslata.

Ádám le akarta üvölteni Kinga fejét!

A konyhafőnök nem volt elégedett a lány munkájával, azonban Kinga nem hagyta magát… a veszekedésüktől volt hangos a konyha.

Handi üvöltve próbálta irányítani a csapatát

A konyhafőnök egyáltalán nem találta a közös hangot a saját embereivel, emiatt nagy feszültségben főztek a pirosak.

Zét nem kímélték a konyhafőnökök: mindenki vele veszekedett

Ákos a mindenesét küldte le a versenyzők közé: tegyen rendet a csapatok között, hogy időben megnyithasson az étterme – csakhogy ennek nem mindenki örült.

Edit: „Nem bírom tovább ezt a nyomást!”

A kék csapat versenyzője egymás után kétszer mehetett fel elsőként a galériára, és emiatt úgy érezte, ismét nagyot kell villantania – így a feszültség egyre csak nőtt benne.

Handi dührohamot kapott Armando miatt

A piros csapat versenyzője úgy érezte, ismét direkt hátráltatták őt és nem is leplezte az indulatait…

Zoli pánikrohamot kapott az egyik alapanyag miatt

A műsorvezető észrevette, hogy Jenő versenyzője nagy bajban van és mikor odament, hogy segítsen neki, megdöbbenve tapasztalta: sokkal nagyobb a probléma, mint azt először gondolta.

Néma csönd és leállás a konyhában: ilyen hátráltatás még nem volt!

A versenyzők először nagyon megörültek a mostani feladatnak, később azonban szembesülniük kellett azzal, hogy Zé azért tartogatott számukra egy meglepetést.

A Konyhafőnök leghumorosabb versenyzőjéhez, Ármán Edithez látogattunk el

A Konyhafőnök leghumorosabb versenyzője - ezt a címet Ármán Edit már biztosan megnyerte. Ha ő megszólal, az általában nevetésbe fullad. Az aranyköpéseit pedig érdemes lenne papírra vetni, simán tele lehetne írni velük egy jegyzetfüzetet. De Edit nem csak a műsorban ad okot a derűre, hanem bárhol, ahol megjelenik. Főleg, ha vele van ikertestvére, Bea is.

Zoli felhúzta Zét: a műsorvezető kidobta az egyik ételét

A piros csapat versenyzőjétől egyetlen egy dolgot kért Zé főzés közben – nem jött össze…

Matyi szembeszállt Rácz Jenő akaratával?

A séf többször is felszólította a piros csapat konyhafőnökét, hogy a tanultak alapján készítse el a majonézt... Matyi viszont megpróbált egy kicsit kötekedni mentorával.

Rácz Jenő vs. Sárközi Ákos: ki a konyhafőnök?

A két séfnek is be kellett állnia főzni, azonban előtte el kellett dönteni, ki lesz a csapatvezető…

Zé lett Rácz Jenő eddigi legnagyobb hátráltatása?

A séf kihúzta, hogy a barátja tíz percig segíthet neki a főzésben… Zé ezt kihasználva folyamatosan dumált neki, amit már a versenyzők is nehezen viseltek.

Máté: „Nem tudom, ki volt, de innen üzenem, hogy elküldeném a jó édesanyjába”

A konyhában kitört a káosz, amikor a versenyzők észrevették, hogy csúnyán összekeveredtek a májvirágok…

Kinga még csak húszas évei közepén jár, de  versenyzésben már bőven van rutinja

Európa- és világbajnok sportoló, kutyakozmetikus és most éppen A Konyhafőnökben bizonyítja tudását. Kajó Kinga még csak huszas évei közepét tapossa, de a versenyzésben már van rutinja bőven. A spárga, a cigánykerék, a szaltók és a különböző akrobatikus elemek neki meg sem kottyannak.

KAJÓ KINGA: „Muszáj volt megtanulnom főzni magamra”

Kinga nagyon szeret főzni, és ahogy megismertük, nem fogja egykönnyen feladni. Ki tudja, lehet, hogy a sporthoz hasonlóan, itt sem ismer majd lehetetlent és ő lesz az, aki A Konyhafőnök képzeletbeli dobogójának tetejére áll.

Hogyan lesz egy sebészből a főzés szerelmese?

Orvos, családapa, imád főzni, és ha mindez még nem lenne elég, maratont is fut és keményen edz doktor Rokszin A Konyhafőnök versenyzője. De hogy viselkedik a műtőben, és milyen lesz, ha a konyhapult mögé áll? A barátai rá sem ismernek a gasztroreality Ricsijére.

Jenő kiakadt: Tamás irányítás helyett csak apáskodott Molnár Bencével

Tamás óriási segítséget kapott az egykori Junior második helyezettel, azonban nem tudta jól kihasználni a segédjét és ezzel a mentorát is felhúzta.

Rácz Jenő még sosem ügyetlenkedett a konyhában… egészen idáig!

A sztárséf főzési technikáján még Zé is nagyon meglepődött, aminek persze megvolt az oka.

A séfek csak olyanokat akarnak a csapatukba, akik bírják a strapát

Hogy kinek sikerül megérteni és magáévá tenni Herczeg Zoltán tanácsait, na és persze a séfekkel kiegészült kritikáit, az hamarosan kiderül. Na meg az is, hogy milyen meglepetéseket tartogat még a Tábor. Kedden és szerdán pedig újabb kiképzők érkeznek, akik szintén kőkeményen megmondják a véleményüket.

Ahogy ígértük, ez a fesztivál idén sem marad el! - Ma este jön a megújult Konyhafőnök

Ahogy ígértük, ez a fesztivál idén sem marad el! A Konyhafőnök stúdiója ma este újra benépesül, ahol az amatőr szakácsok mind azt szeretnék bebizonyítani, ők a legérdemesebbek az ország Konyhafőnöke címre, na és persze az ezzel járó 10 millió forintra. Ehhez nem kell mást tenniük, minthogy a legjobb formájukat hozzák és az ételükkel lenyűgözzék a zsűrit.

VV Zsuzsu és Erik is a győzelemre hajt a Konyhafőnökben!

Ismerős arcok járulnak a séfek elé – Zsuzsu könnyek között, Erik pedig a tőle megszokott magabiztossággal. A ValóVilág kilencedik szériájának nyertese és a Love Island szépfiúja is a győzelemre hajt: Zsuzsu bizonyítani szeretné konyhai tudását, míg Erik elkápráztatná a séfeket a főztjével. Igaz, könnyebb dolga volna, ha egy hölgy is erősítené az ítészek táborát.

Egy visszatérő versenyző, akinek korábban nem szegte kedvét a kudarcélmény

Egy visszatérő versenyző, akinek korábban nem szegte kedvét a kudarcélmény. Visváder Tamás 2014-ben, A Konyhafőnök első szériájában egyszer már megmérette magát. Akkor inkább kevesebb, mint több sikerrel. Most viszont újult erővel, na és persze rengeteg gyakorlással a háta mögött vágott neki A Konyhafőnöknek, hogy bebizonyítsa, igen is ott a helye a legjobbak között.
Hogy hogyan teljesít második nekifutásra Tamás, és milyen botrányok övezik majd a válogató feszült pillanatait, az kiderül augusztus 3-tól, minden hétköznap este A Konyhafőnökből. Hiszen tudják: ez a fesztivál nem marad el!

Péter megfűszerezte a vacsoráját egy kis beatbox-szal!

Ahogy Szabó Győző fogalmazott: Péter kevergette a semmit, miközben a szájával tolta a mindent!

Szívátültetésre váró fiú segít a houstoni gyerekkórház konyháján

Nem mindennapi kissegéd tűnt fel a houstoni gyerekkorház konyháján. A 14 éves Hunter Henry szívátültetésre vár, de addig, amíg erre nem kerül sor, úgy döntött, hasznosan tölti az idejét. Betegtársainak saját receptjei alapján készít menüt, melybe még gyógynövényeket is tesz, ezzel is segítve felépülésüket.

Életmód-tipp: íme Peller Mariann és a klasszikus bolognai

A Reggeli műsorvezetője a nyaralások alkalmával ritkán ragad fakanalat, ám ha mégis, bevonja az egész családot.
 

Finom étel kevés alapanyagból? Peller Mariann segít!

A Reggeli nézői megszokhatták már, hogy Peller Mariann a kiegyensúlyozott, tudatos táplálkozásban hisz. Ezúttal megmutatta, hogyan lehet igazán kevés alapanyagból nagyon jó ételt készíteni.

Rácz Jenő kiszolgálja szerelmét a konyhában

A Konyhafőnök séfje és párja, Gyuricza Dóri egy éve vannak együtt, ráadásul már együtt is élnek. Erről meséltek a Reggeliben.

A Konyhafőnök VIP versenyzői megmentették Fördős Zé karácsonyát!

Elindult a műsorvezető új sorozata! A Fördős Zé bemutatja: Figyu, van egy kis gond! részeiben a  gasztro reality sztárjai ugranak be Zé helyett a Street Kitchen konyhájába, hogy ünnepi ételeket készítsenek.

Főzd meg Róka Adri és Sztarenki Dóri ételeit a Finálé előtt!

Óriási este vár mindenkire, hiszen Adri és Dóri mérkőznek meg a konyhában a győzelemért. Addig azonban még van idő egy gyors főzésre: mindkét versenyző hozott egy-egy ünnepi finomságot a Street Kitchenbe. Nektek melyik jön be jobban?

Így jutott el Sztarenki Dóri a Fináléba!

Rácz Jenő versenyzője több fóbiájával is szembesült a verseny alatt, azonban igazi harcosként mindig kiverekedte magát a veszélyes helyzetekből. Nézzük a legemlékezetesebb pillanatait!

Így jutott el Róka Adri a fináléba!

Sárközi Ákos versenyzője rengeteget készült a versenyre, amit igyekezett minél jobban megmutatni a tányérjain. A feszkók és a kemény kritikák azonban még őt sem kerülték el. Összegyűjtöttük a legemlékezetesebb pillanatait!

A Konyhafőnök VIP a véghajrájához érkezett

Pénteken kiderül, végül ki győzedelmeskedik A Konyhafőnök VIP-ben, de addig még sorra búcsúzunk a versenyzőktől. Valakitől ma este is.

Fördős Zé bemutatja: Figyu Gerendásy Gábor, van egy kis gond!

Fördős Zé ezerrel készül a karácsonyra, azonban valami mindig megakadályozta a forgatásban. Éppen ezért a Konyhafőnök VIP sztárjait hívta segítségül, hogy mutassák be kedvenc ünnepi receptjüket. Ez a Fördős Zé bemutatja: Figyu, van egy kis gond!

A legegyszerűbb ételeket is feldobja valamivel Wossala Rozina

Wossala Rozina, ahogy ő fogalmaz, a „kocsmárosságot” mostanra magas szintre fejlesztette. A vidám, energikus és mindig kíváncsi Rozina már műsorvezetőként is bizonyított. Joggal kérdezik sokan, hová lett, miért tűnt el egy kicsit a közös Reggeleinkből, a szemünk elől a világjáró gasztronómus?
Ide kattinta kiderül mi az a flexitáriánus és miért követi ezt az életmódot Rozina.

ROZINA: A közös étkezéseknek közösségteremtő ereje van

Rozina az elmúlt öt évben szinte a szemünk előtt valósította meg az álmait és éli azokat a mai napig. Igaz, most kevesebbet láthattuk őt a képernyőn, de nem tűnt el végleg a kamerák kereszttüzéből. Kedden este a TV Paprikán ad pár tanácsot, ha elakadnánk a karácsonyi menüsor összeállításakor.

Balhék és sérülések – ez történt eddig a középdöntőben!

A séfek és csapataik óriásit meneteltek a középdöntő első hetében, ahol három fős csapatokban harcoltak a pontokért. Egy valakinek azonban távoznia kellett. Összegyűjtöttük a legfontosabb pillanatokat.

Sárközi Ákos szabályt szegett?

András előnye volt, hogy 5 percre megkapta a séfét segítségnek. Annyira belelendültek a zselébe, hogy az idővel sem foglalkoztak.

Mától a kékek veszik birtokba a konyhát

A piros csapat 5 nap alatt megfeleződött, és már csak hatan vannak versenyben A Konyhafőnök VIP trófeáért. Ám Rácz Jenő hírességeinek akadnak kihívói bőven: mától a kékek veszik birtokba a konyhát. Hogy a kékek közül kik lesznek azok, akik a középdöntőbe is befőzik magukat, az a héten kiderül A Konyhafőnök VIP-ből.

Rácz Jenő velük küzd tovább a középdöntőben!

Véget ért az első elődöntő hét, ahol a séf megkezdte 12 versenyzője kiképzését. Idézd fel velünk, hogyan alakult ki a piros csapat top 6-os mezőnye.

Séfek a pultban: tanuld meg Rácz Jenőtől a buggyantott tojást!

Rengeteget tanulhatunk a séfektől már úgy is, ha a Konyhafőnök VIP-et nézzük, Rácz jenő most viszont külön nektek készült egy egyszerű tanáccsal. Így készül a buggyantott tojás!

Ezen a héten pirosba borul A Konyhafőnök VIP stúdiója

Ezen a héten pirosba borul A Konyhafőnök VIP stúdiója. Hétfőtől 5 napon át Rácz Jenő versenyzői lesznek terítéken, akik a küzdelmes kötényszerző napok után most újult erővel és új reményekkel indulnak neki a főzésnek. Az elődöntő hét bizony sokkal keményebb lesz, mint az előző, hiszen a piros csapatból is csak a legjobbak menetelhetnek tovább A Konyhafőnök VIP-ben.

Mindent tudsz a Konyhafőnök VIP első hetéről? Teszteld!

Máris eltelt egy hét a versenyből, úgyhogy itt az idő, hogy leteszteljétek mennyire figyelitek az adásokat. Jöjjön az első Konyhafőnök VIP - Terítéken a sztárok kvízünk!

Indulnak az elődöntők! A séfek megkezdik a kiképzést!

A Válogató hét után mindkét séf kiválasztotta azt a 12-12 versenyzőt, akikkel neki vágnak a verseny felkészítő szakaszának. Kíváncsi vagy, mi vár rájuk és kikről van szó pontosan? Segítünk!

Fördős Zé bemutatja: Figyu Rippel Feri, van egy kis gond!

Fördős Zé ezerrel készül a karácsonyra, azonban valami mindig megakadályozta a forgatásban. Éppen ezért a Konyhafőnök VIP sztárjait hívta segítségül, hogy mutassák be kedvenc ünnepi receptjüket. Ez a Fördős Zé bemutatja: Figyu, van egy kis gond!

Rippel Feri azonnal kimenti a csávából Fördős Zét?

Fördős Zé nagy bajba került a Street Kitchen forgatáson, ezért gyorsan felhívta Ferit, hátha be tud ugrani helyette. De vajon mi történt Zével? Várd ki a videó végét...

Rippel Feri karácsonyi vagdaltja karfiol pürével

Szeretnéd te is elkészíteni Rippel Feri ünnepi Street Kitchen vagdaltját? Akkor most duplán segítünk: itt nemcsak a pontos receptet találod meg, de újra megnézheted a videót is, ahol Feri bemutatja a legfontosabb lépéseket.

Róka Adri túlszárnyalta Kabát Petit?

A zsűrit lenyűgözte első ételével, amit begyakorolt ugyan, de a séfek így is sok lehetőséget láttak benne.

Taktika vagy ízvilág? Ez alapján értékelték a fiúk a lányok főztjét!

A lányok mindent bevetettek, hogy lenyűgözzék főztjükkel a srácokat. Így pontozták őket a fiúk!

A Konyhafőnök VIP a Nyerő Párosban: a lányok megcsillogtatták főzőtudásukat!

Amíg a lányok a konyhában tüsténkedtek, a fiúk mindent elkövettek, hogy kizökkentsék őket!

Sárközi Ákos: „Nem hiszem el, hogy nem sikerül…”

November 11-én jön a Konyhafőnök VIP legújabb évada, ahol nem csak a sztárok lesznek terítéken!

Hiába a csillámos tetoválás és az ínycsiklandó steak, eluralkodott a feszültség a villában!

A fiúk egy közös főzéssel, a lányok pedig egy igazi csajos estével próbálták oldani a kialakult feszültséget, de arcmaszk és csillámos tetoválás ide vagy oda, nem jártak sikerrel.

Nyári Dia gyakran főz egy szál bugyiban

A színésznő alig várta, hogy végre-valahára megmérkőzhessen a Konyhafőnök konyhájában. Fiatal anyukaként már most hatalmas tapasztalata van a gasztronómiában, most pedig azt is elárulta, hogyan főz kisfiával. 

Görgényi Fruzsi már évek óta készül a Konyhafőnökre

Bár a Barátok közt színésznőjét kislányként nem igazán érdekelte a konyha világa, egy nagy szerelem gyökerestül megváltoztatta a gasztronómia iránti szeretetét. Mára már a főzés is egy hatalmas szerelem az életében.

Varga Győző: „Nem főzök sokat, de nagyon szeretek enni”

Az énekes imádja a hasát, és bár állítása szerint nem igazán mozog otthon a konyhában, a Konyhafőnökre igyekezett lelkiismeretesen felkészülni.

Kammerer Zoltán szívesen elvinné a séfeket kajakozni

Mivel a sporoló a mai napig keményen edz, nem tudott annyit készülni, mint szeretett volna. Meg is fordult a fejében a nagy kérdés: vajon fordított esetben hogyan teljesítene Sárközi Ákos és Rácz Jenő a kajakban?

Gesztesi Máté főzéssel és receptekkel álmodik

A színész annyira belelovallta magát a Konyhafőnökre való felkészülésbe, hogy már alvás közben sem tud másra „gondolni”.

Cooky: „Sok-sok pofont fogunk kapni a séfektől”

A műsorvezető már most tisztában van vele, hogy hatalmas stresszel jár majd a verseny. Nem is véletlen ez, hiszen eddig nem sűrűn főzött időre, pláne nem két Michelin-csillagos séfnek!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való