KERESÉS search-close

farkasember

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "farkasember"

Top 8 - A világ legszőrösebb embere

A világ legszőrösebb férfijának bőre 98 százalékát elfedik a szőrszálak. Gyermekkorában emiatt nagyon sokat csúfolták, nem is volt sokáig önbizalma miatta. Ám egy producer Hollywoodba vitte, ahol kisebb szerepeket kapott filmekben. Megjött az önbizalma, magabiztos lett, és elkezdtek udvarolni neki a lányok.

A Farkas köszörülheti ki a csorbát!

A X-Men világ legutóbbi filmje csalódást keltő volt a rajongóknak, a most mozikba kerülő Logan viszont mindenkit kárpótolhat. A történet szerint a mutánsok teljesen eltűntek, a Hugh Jackman alakította Farkas és Charles Xavier magukra maradtak. Azonban az ő kapcsolatuk is megváltozott. A professzorra rá sem lehet ismerni.

Látványos belépő a legszexibb férfitól

Helikopterrel érkezett, majd egy drótkötélen ereszkedett alá legújabb filmjének premierjére Hugh Jackman.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való