KERESÉS search-close

fekete párduc

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fekete párduc"

Egy foltos és egy fekete párduc kölyök érkezett a Kecskeméti Vadaskertbe

Egy foltos és egy fekete párduc kölyök érkezett a Kecskeméti Vadaskertbe. A nagymacska-bébik néhány napja érkeztek Szlovákiából. Még nagyon félénkek, mert sem egymást, sem az új környezetüket nem ismerik és óvni kell őket. Ezért még csak mi láthattuk őket.

Portré 14-07-06


szerző:
2014.07.07. 00:55
Portré 14-07-06

Portré: Az első nyári ismétlésben a legendás Aranycsapat kapusának, Grosics Gyulának a beszélgetését idézzük fel. Grosics Gyula 86 évesen, két szívinfarktuson is túl kiváló formában érkezett hozzánk, és olyan intenzíven mesélt élményeiről, mintha csak tegnap történtek volna.

A Fekete Párducra emlékezünk


szerző:
2014.07.04. 19:00
A Fekete Párducra emlékezünk

Az első nyári ismétlésben, a legendás Aranycsapat kapusának, Grosics Gyulának a beszélgetését idézzük fel. Grosics Gyula 86 évesen, két szívinfarktuson is túl, kiváló formában érkezett hozzánk, és olyan intenzíven mesélt élményeiről, mintha csak tegnap történtek volna.

Elhunyt a Fekete Párduc


szerző:
2014.06.13. 17:00
Elhunyt a Fekete Párduc

Családja szerint csütörtökön egy kontrollvizsgálatot követően került kórházba. Nyolcvannyolc éves korában, hosszú betegség után hajtotta fejét örök nyugalomra, a magyar labdarúgó-válogatott egykori legendás kapusa.

Portré 12-02-26


szerző:
2012.02.27. 00:35
Portré 12-02-26

Portré: Iskolát és stadiont neveztek el róla. Az olimpiai bajnok, világbajnoki ezüstérmes Fekete Párduc, az Aranycsapat legendája, Grosics Gyula mesél a Portréban!

Kórházba került Grosics Gyula

Pénteken kórházba szállították Grosics Gyulát, az Aranycsapat legendás kapusát.

Tatabányai stadiont „keresztelt meg” Grosics

Grosics Gyuláról, az Aranycsapat tagjáról stadiont neveztek el Tatabányán.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való