KERESÉS search-close

feldolgozások

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "feldolgozások"

A Homeland sztárja mozis főgonosz lesz!

Damian Lewis ugyanis az Ocean’s-filmek női remake-jéhez, az Ocean’s Ocho című mozihoz írt alá, most pedig el is árult egy-két dolgot a karakteréről.

Posztmodern tombolás a Postmodern Jukebox koncertjén!

Teltházas, frenetikus koncertet adott az amerikai Postmodern Jukebox nevű együttes Budapesten: a kilenctagú csapat újraképzelt, modern popslágerek stílusában adták elő a korábbi jazz és ragtime zenéket, valamint az 1920-as és 1950-es évek swing-klasszikusait.

 

Fókusz 11-11-09


szerző:
2011.11.09. 20:10
Fókusz 11-11-09

Fókusz: A Fókuszban megszólal az az apuka, aki a hatalmas ütéstől szinte semmire sem emlékszik az egyiptomi buszbalesetből. Csütörtökre minden sérült megérkezik Budapestre, és az áldozatokért is elindult egy katonai repülő. Slágerek, amelyek feldolgozásuk után váltak híressé, és előadók, akikről megfeledkezett a világ! Vajon kitől lett híres Alexa Mizuja, hányan írták át a Quimby slágerét? Megtaláltuk az eredeti szerzeményeket!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való