KERESÉS search-close

felvétel

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "felvétel"

BKV-s fedélzeti kamerák felvételei alapján azonosították a rablókat

BKV-val ment rabolni egy páros a napokban Budapesten. A villamos és a busz fedélzeti kamerái felvették őket, és mivel nem volt rajtuk maszk, ezek alapján azonosították őket. Egy kisboltot fosztottak ki a II. kerületben, késekkel támadtak az eladóra és a bevételt követelték. A két férfit két nap alatt elfogták, már letartóztatásban vannak. 

Felvette egy autós, ahogy közvetlenül a kocsija előtt átugrik egy szarvas

Pár centin múlott az ütközés. Videóra vette egy autós, ahogy átugrik a kocsija előtt egy szarvas. A sofőr azt mondta Híradónknak, biztos volt benne, hogy nem tudja elkerülni a több mint 100 kilós állatot. A felvételen az is látszik, hogy az első állat után egy második is átszalad az úton.

Egyesek szerint ufók láthatóak az asztronauta felvételén

Egy asztronauta lenyűgöző felvételeket készített a sarki fényről. A nemzetközi űrállomásról rögzített képsorokon azonban szokatlan dolgot vett észre. Négy-öt egymáshoz viszonylag közel lévő fénypont látszódik egy pillanatra. Az orosz űrhajós nem tudta eldönteni mit láthatott, ezért az internetezőktől kért segítséget, akik persze azonnal ufót kiáltottak.

Fókusz Anno: Gördeszkára pattant a rédicsi pap

A hittérítés legmodernebb és kétségkívül legpörgősebb módját űzi a rédicsi pap. Zoltán atya reverendában felpattan a gördeszkára, és trükkjeivel az egész falut ámulatba ejti. Már a 90-es években is gördeszkázott, de igazán népszerű talán a 2010-es évek elején lett ezzel a különleges szokásával. Akkor forgattunk a településen, ahol él. Bárkivel beszéltünk mosolyogva emlegette a plébánost.

FELVÉTELEN: Tömegverekedés a 4-6-os villamoson

Előbb egy nő kezdett el kiabálni, aztán kitört a verekedés – egy fiatal nő pedig mindezt telefonjával rögzítette. A felvétel a budapesti 4-6-os villamoson készült, a szerda délutáni csúcsforgalomban. A tömegverekedésnek már két gyanúsítottja van.

Megdöbbentő felvétel készült a debreceni családi drámáról

Az öt éves Carolina az egyike annak a testvérpárnak, akiket apjuk még három hete vasárnap vitt el a debreceni élményparkból akaratuk ellenére. Az édesapa Ibizán él. Korábban úgy beszélték meg a szülők, hogy a láthatás itt legyen a parkban, mert a gyerekek szeretnek ide járni.

FELVÉTELEN A TORNÁDÓ: Több mint harmincan megsérültek

Harminchárman megsebesültek, amikor tornádó söpört végig a Kínához tartozó Belső-Mongólia egy településén. Egy farmer mobiltelefonjával végig videózott, amikor a forgószél elhaladt mellette. Először minden szürke volt; majd ahogy földet felkapó széltörcsér közelebb ért, sárga; végül teljesen elsötétült a kép. A tornádóban több - a helyiek lakóhelyéül szolgáló - jurta összedőlt vagy megrongálódott. A tűzoltók, mentők hamar a helyszínre érkeztek, és kórházba vitték a sérülteket, akik közül három állapota súlyos.

Kitüntették a kislányokról felvételeket készítő férfit lebuktató táborvezetőt

Kitüntették a táborvezetőt, aki a múlt héten lebuktatta azt a 38 éves férfit, aki titokban készített felvételeket kislányokról, az egyik győri szabadstrandon. Az öltözőkabinnál lett neki gyanús a férfi, kérdőre vonta, elvette tőle a baseball sapkát, amiben megtalálta a rejtett kamerát, és azonnal rendőrt hívott. A házkutatáskor további felvételeket találtak, hétfőn pedig letartóztatták a férfit.

NÉMETH ÁGOSTON: Az volt a szerencsém, hogy a teraszon voltam

Németh Ágoston, egy Bejrútban élő magyar férfi adott interjút az RTL-nek. A robbanáskor épp otthon tartózkodott, azt mondta, úgy érezte összeomlik a ház alatta, hirtelen valami hátra rántotta a testét, aztán már csak lakásának romjait látta maga körül.

Újabb videók kerültek elő az érdi tömegverekedésről

Egy fiatal pár szakítása miatt tört ki az érdi halálos tömegverekedés – ezt mondta híradónknak a helyi roma önkormányzat vezetője. A csütörtök esti utcai balhé óta több rendőr járőrözik a városban, a rendőrség és a városvezetés pedig mindenkit nyugalomra int. Közben újabb videók kerültek fel az internetre, amelyek a tömegverekedésről és az azt megelőző üzengetésről készültek.

SOKKOLÓ BALESET: Több métert repült a kislány

Sokkoló videót tett közzé egy 11 éves kislány balesetéről egy brit megyei rendőrség. A térfigyelő felvételén az látszik, hogy a gyerek megpróbál átrohanni egy forgalmas úton, de elüti egy arra haladó autó. A kislány több métert repült a levegőben, de csodával határos módon csak kisebb sérüléseket szenvedett. A rendőrök azt remélik, hogy a videóval sikerül felhívniuk a szülők figyelmét arra, mennyire fontos, hogy megtanítsák a gyerekeiknek, hogyan kell biztonságosan közlekedni.

Idős férfit pofozott meg egy biztonsági őr a Nyugati pályaudvaron

Megpofozott egy idős férfit a biztonsági őr a Nyugati pályaudvaron, miután vitába keveredtek. Erről az RTL Híradó egyik nézője felvételt készített. Miután a férfi elesett, az őr fellökte a mellette álló másik idős embert is. A MÁV-nál elhatárolódnak a történtektől. Azt mondják: a videón látható őrök egy külsős cég munkatársai, ott vizsgálják az esetet.

FELVÉTELEN: Bozótvágóval rabolt ki egy kisboltot

Bozótvágó késsel rabolt ki egy kisboltot egy férfi Siklóson szerdán koraeste - a bolt biztonsági kamerája rögzítette a támadást. A 20-as éveiben járó, vékony testalkatú férfi arcát maszkkal takarta el, fejére pedig kapucnit húzott. Így ment be az élelmiszerboltba, ahol megfenyegette az eladót és pénzt követelt. Amikor megkapta a bankjegyeket, elmenekült.

MEGDÖBBENTŐ: Szikrát szórva ment a kocsi

Hiányzott egy gumija, szikrákat szórva hasított az aszfalton egy kocsi Mátészalkán. Egy másik autós telefonnal videóra vette, a felvételt a Budapesti Autósok Közössége tette közzé. Ahogy elhalad mellette a másik kocsi, a lassításból is látni, hogy az Opel gumiabroncs híján a felnit húzza az úton, ami szikrát hányva karcolta végig az aszfaltot. A rendőrség megállította, szabálysértési eljárást indítottak a sofőr ellen.

Bedrogozva össze-vissza autózott egy 24 éves nő

Videón a drogos sofőr! Bedrogozva ült autóba egy 24 éves nő még májusban, az ámokfutásáról egy mögötte haladó autós készített videót, amit most tettek közzé. Ezen az látszik, hogy többször átsodródik a szembejövő sávba, máskor szinte állóra fékez a főút közepén. 20 kilométert hajtott így a 6-os főút mecseki szakaszán, de megúszta a balesetet. A rendőrök Bonyhád közelében fogták el, most szemtanúk jelentkezését várják.

LÁTVÁNYOS: Így néz ki madártávlatból az épülő Magyar Zene Háza

Hatalmas tetőszerkezet, amit különböző méretű és formájú lyukakkal szaggatak át. Az úgynevezett fénykutal azt a célt szolgálják, hogy a Magyar Zene Házának egész épületén átfusson a fény.

VÁGATLANUL: videón a katasztrófával végződő vasárnapi siklóernyős mentés

A felvételen látszik, hogy a siklóernyős hosszan hánykolódott a fába kapaszkodva az óriási szélben, amit a katonai helikopter rotorja keltett Vértesszőlősnél. Az őt tartó ág végül megadta magát, és a sportoló 20 méter magasból a földre zuhant. A férfi azóta is életveszélyes állapotban van.

KIGYULLADT: Alkoholt szállító teherautó kapott lángra Pécsen

Messziről látszott a gomolygó fekete füstoszlop, az viszont csak közelebbről derült ki, hogy egy üveges italokat szállító teherautó égett az egyik forgalmas pécsi út szélén a napokban. Egyik nézőnk késztett felvételt az esetről, amin az látszik, hogy a kocsi vezetőfülkéje méteres lángokkal ég, miközben az út másik oldalán gyalogosok sétálnak a járdán.

ROBBANTÁS: Egy 47 méter magas épületet semmisítettek meg

Robbantás Nyírbátorban! Egy 47 méter magas, használaton kívüli gabonatárolót semmisítettek meg a szakemberek. A detonáció után a vasbeton épület kártyavárként omlott össze. A helyén a tervek szerint az Unilever épít új raktárépületet.

Videó forrása: Bátor Média

           

Karok nélkül, siketen és némán próbált meg kirabolni egy ékszerüzletet

Karok nélkül, siketen és némán próbált meg kirabolni egy ékszerüzletet egy fiatal fiú Brazíliában. Az elképesztő jelenetet rögzítette az üzlet biztonsági kamerája. A 19 éves, tolószékes rablót a helyszínen elfogták a rendőrök.

Különös viselkedésével Nagy László azonnal magára vonja a nyomozók figyelmét

Amikor Nagy Lászlót először behívják a kapitányságra, különös viselkedésével azonnal magára vonja a nyomozók figyelmét. A házkutatás aztán minden kételyt eloszlat: lakásán előkerülnek a korábbi rablásoknál és gyilkosságoknál használt tárgyak. Nincs kétség, hogy a móri gyilkossal ülnek szemben. Az elképesztő bizonyíték-arzenál ellenére ő folyamatosan tagad.

Megmutatjuk, mitől olyan különleges a Mellékhatás képi világa

A Mellékhatásban sok minden más, a képi világ pedig szinte már hollywoodi, ami teljesen visszaadja a sorozat hangulatát. A tökéletes végeredményhez minden apróság hozzájárul, például egy jól megválasztott ruha, vagy egy megfelelő színű étel vagy ital is. A sorozat operatőrének, Gosztola-Schenker Ábrisnak a feladata nem csak annyiban merült ki, hogy a forgatási napokon a kamera mögé ült, már a felvételek kezdete előtti 1-1,5 évben is ötletelt, helyszíneket keresett, és megálmodta a képi világot.

Fókusz anno: felismered ballagási felvételeiken a magyar hírességeket?

2009-es riportunkban például Kasza Tibi, Debreczeni Zita vagy Véber István ballagási házi videóit láthatják. Ezeket a felvételeket akkor a kérésünkre keresték és mutatták meg nekünk és együtt emlékezhettünk vissza a fiatal éveik egyik legkülönlegesebb pillanatára.

Óriási indulatokat váltott ki a határátkelőnél készült felvétel

Óriási indulatokat váltott ki az a videó, melyt egy kamionos tett közzé közösségi oldalán. A férfi a videóban azt mondja: arra volt kíváncsi, hogy a magyar hatóságok miként ellenőrzik.  A veszélyhelyzet bejelentése óta ugyanis az Olaszországból hazatérő magyarok két hétre karanténba kerülnek. Ez a kamionsofőrökre is vonatkozik. A rendelkezések szerint büntetés jár, a szabályszegőknek. A kamionos videója miatt a rendőrök ellen eljárás indult.

BALESET: Fedélzeti kamera rögzítette a karambolt

Előzésből visszatérő személyautó elé kanyarodott egy furgon hétfőn Körmend határában a 86-os főúton. A teherautó vezetője valószínűleg nem láthatta az előzést, mert a kamion, amit a vétlen kocsi előzött eltakarta előle a jelenetet.

11 farkast kaptak lencsevégre a Bükkben

Fegyelmezetten, libasorban sétált bele és nézett farkas szemet egy úgynevezett kameracsapdával 11 farkas még január végén a Bükkben. A helyi Nemzeti Park azonban most közölte a nem mindennapi képsorokat, ahogy természetes közegükben örökítették meg az elmúlt években hazánkban egyre jobban elterjedt vadon élő állatokat.

Felhajtott a járdára, átgázolt egy füves területen - videón a szabálytalan sofőr

Videón a szabálytalan sofőr - felhajtott a járdára, és átgázolt egy füves területen, így kerülte ki a dugót egy autós Miskolcon. A manővert egy rendőrségi autó kamerája rögzítette. A kocsit egy asszony vezette, mögötte ült a tíz éves fia. Azonnal megállították, akár egy évre is bevonhatják a jogosítványát.

A breaktáncos tűzoltó felrobbantotta az internetet

Cipőjét köti be a tűzoltó, majd társa zenét keres az autórádión. Megszólal egy olyan dal, amire a tűzoltó rögtön breakelni kezd. Majd amikor érkezik a riasztás, gyorsan beöltözik, és elindul a bevetésre. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook-oldalára kitett videót már 10 ezrek látták alig két hét alatt.

Több milliót zsákmányoltak a kínai áruházból, a kamerák felvették az akciót

Legalább 15 millió forintot és 10 ezer eurót zsákmányolt a betörőpáros egy budapesti kínai áruházból. A férfi tavaly november másodikán egy nyitva hagyott ablakon jutott be. Segítője is volt: amíg ő az üzletben kiürítette a kasszákat, egy nő őrködött. Akciójukról felvétel készült. A rendőrök a videó alapján keresik a betörőket.

BRUTÁLIS: Videóra vették a bántalmazást egy kaposvári gyermekotthonban

Kamera rögzítette a kaposvári gyermekotthonban, amint az egyik bent lakó percekig ütötte és rúgta szobatársát. A rendőrség a videó alapján eljárást indított a bántalmazó ellen, aki az eset után megszökött, jelenleg körözik.

Túrázó készített telefonjával videót a bükki farkasokról

Izgalmas felvételek a bükki farkasokról: egy túrázó készített telefonjával videót egészen közelről a Bükkben élő ragadozókról január elején. A felvételen öt állat látszik, békésen sétálnak a fák között, egyikük mintha a felvétel készítőjére nézne. A fiatalember Híradónknak azt mondta, egyáltalán nem félt.

Medvét filmeztek az Aggteleki Nemzeti Parkban

Medvéről készített felvételt egy vadkamera az Aggteleki Nemzeti Parkban. Az állat egy fa körül keresgélt. Magyarországon az elmúlt években többször is láttak medvét, de a szakember szerint így is kicsi az esély, hogy bárki találkozzon eggyel.

Csoki miatt vitázott az egyik utassal az ellenőr

Csokit evett, ezért kellett leszállnia egy utasnak a villamosról Budapesten. Az ellenőr és az utas hangos vitájáról felvétel is készült. Nem értette az ellenőr, miért eszik csokit a férfi, ha megkérték, hogy ne tegye. A BKK úgy reagált: ugyan kollégájuk nem jól kezelte a helyzetet, de szerintük az eset előzménye az volt, hogy az utas későn lyukasztotta ki a jegyét.

Korrupció, ügyeskedés, százmilliók - mi az igazság?

Még az önkormányzati választások előtt jelent meg a Magyar Nemzetben és a Hír TV-n egy titokban rögzített felvétel, amelyen szerintük Lackner Csaba kispesti szocialista képviselő szerepel. Korrupcióról beszél, ügyeskedésről, százmilliós összegekről, és a felvétel még a drogozás gyanúját is felveti. Lacknert mindezek ellenére simán megválasztották, át is vette a mandátumát, igaz, botrányos körülmények között. Serdült Szilvia beszélt az ügy összes szereplőjével.

Egy fővárosi társaság kérhetett 10 milliót a Borkairól és Rákosfalvyról készült szexképekért

Nem győri, hanem valószínűleg egy fővárosi társaság kérhetett tízmillió forintot a Borkai Zsoltról és Rákosfalvy Zoltánról készült szexképekért. Ez is kiderül az RTL Híradó birtokába került hangfelvételekből, ezekből szombaton mutattunk be részleteket. Készítője szerint Póczik József volt labdarúgó kért pénzt Rákosfalvy Zoltántól az ügyvédet és a volt győri polgármestert ábrázoló kompromittáló képekért.

 

A nagy viharban oldalára dőlt egy moldáv tanker

Elszabadult egy moldáv tanker az ukrajnai Odessza kikötőjében. A nagy viharban elszakadt a horgonylánc, aztán az olajszállító az oldalára dőlt. Szerencsére nem volt benne rakomány. A legénységet kimentették, erről drámai felvételek készültek. A kapitányt súlyos állapotban vitték kórházba.

RUDLI: Több száz szarvas vonult át a 6-os úton

A felvételt a napokban készítette egy autós a 6-os főúton Zengővárkony közelében. Nyilatkozni nem akart, de azt mondta, a szarvas rudli legalább három percig vonultak át az úton.

Fedélzeti kamera rögzítette a gázolást

Autója fedélzeti kamerája rögzítette, ahogy a zebrán elgázolt egy kislányt. A gyerek épp iskolába tartott, amikor elütötték. Könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet. Mindez még szeptemberben történt Miskolcon, de a rendőrség most hozta nyilvánosságra a videót, hogy felhívják a figyelmet a körültekintő közlekedésre.

Lehallgatták az elnökséget?

A Párbeszéd elnökségi ülésein rögzítették azt a hangfelvételt, amelyen Karácsony Gergely hallható. Ezt állítja a párt társelnöke, Szabó Tímea, aki szerint több ülés hanganyagából vágták össze a felvételt. Úgy fogalmazott: törvénysértő, titkosszolgálati módszerekkel próbálják megbontani az ellenzéki egységet, ami a Fidesznek áll érdekében. A kormánypártnál erre úgy reagáltak: "egymás lehallgatása, beszédek kiszivárogtatása baloldali hagyomány."

Megrázó felvételek a budapesti buszbalesetről

Összetört busz, síró gyerekek, a járműről leszálló, egymásért aggódó utasok. Egy budapesti buszbaleset után készült videót tett közzé az egyik utas a legnagyobb videomegosztón. Az 5-ös busz autóval ütközött az I. kerületében. A baleset után két gyereket kellett kórházba szállítani. Megrázó felvételek következnek.

Börtönbe is kerülhetnek a buszt elkötő lányok

Akár börtönbe is kerülhetnek a lányok, akik részegen elkötöttek egy buszt még áprilisban a Csongrád megyei Sándorfalván. Lezárult a nyomozás, a rendőrök vádemelést javasolnak. Bebizonyosodott, hogy a három fiatal buli után, részegen lopta el a buszt, és annak, aki a volán mögé ült, jogosítványa sem volt. Minderről pedig videót is készítettek.

Magát videózta az ütközés pillanatában

Telefonjával videózta magát a Dózsa György úti baleset vádlottja az ütközés idején. A felvétel nemrég került elő, most vetítették le a bíróságon. A több, mint két évvel ezelőtti balesetben egy fehér luxusautó csapódott bele egy kanyarodó egyterűbe a Dózsa György úton. Ketten meghaltak, többen pedig súlyosan megsérültek.

Az amerikai haditengerészet elismerte, hogy valódiak az UFO-felvételek

Az amerikai haditengerészet elismerte, hogy valódiak azok az UFO-felvételek, amelyeket 2017-ben szivárogtatott ki a New York Times. Pontosabban azt ismerték el, hogy fogalmuk sincs, mik lehetnek a videókon látható, szárnyak és hajtóművek nélkül hangsebességgel száguldozó repülő objektumok. A felvételeket amerikai vadászpilóták készítették tiltott katonai légtérben, és egyelőre nincs rájuk magyarázat - a haditengerészet szerint azonban ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy földönkívüli járművek lennének, hiszen akármik is lehetnek.

Újabb részletek: A baleset pillanatában magát videózta M. Richárd

Telefonjával videózta magát a Dózsa György úti baleset vádlottja az ütközés idején. A felvétel nemrég került elő, most vetítették le a bíróságon.

 

Magát videózta M. Richárd a baleset pillanatában

Csütörtökön folytatódott a Dózsa György úti halálos baleset tárgyalása, ahol újabb részletek derültek ki. A törvényszéken bemutatott felvételen az látszik, hogy a vádlott, M. Richárd a mobiltelefonjával videózta magát a balesetet megelőző másodpercekben.

FÉLMARATON: 15 ezren futottak Budapesten

84 országból, 15 ezren futottak vasárnap délelőtt a 34. Wizz Air Budapest Félmaratonon. Volt, aki kerekesszékkel, volt aki életében először és volt, aki rutinosan teljesítette a 21 kilométert.

A Hősök sokkoló felvételt mutatott Milánnak és Bellának

Miután Bella és Milán belógtak a Hősök bulijára, Ék belecsempészett valamit az italukba. Ennek meg is lett az eredménye. Semmit sem tudtak magukról a buliban, amiről felvétel is készült.

A teljes adást itt nézheted meg!

Lemondott karcagi kapitány: „ez rágalom!”

A szerinte alaptalan rágalmazó médiahadjárat miatt mondott le a karcagi rendőrkapitány, illetve azért, hogy megtartsa a rendőrségbe vetett bizalmat. Ezt az ügyvédjén keresztül közölte Teleki Zoltán, aki egy felvétel szerint felelősségre vonta beosztottját, aki szabálytalan parkolás miatt feljelentette a helyi kórházigazgatót, fideszes önkormányzati képviselőt.

Szigort ígér az államtitkár a karcagihoz hasonló ügyekben

Szigorú fellépést ígér a Belügyminisztérium államtitkára, ha máshol is kiderülne olyan eset, mint Karcagon. Ott azután mondott le a rendőrkapitány, hogy nyilvánosságra került egy felvétel, amelyen arra kéri beosztottját, ne büntesse meg a szabálytalanul parkoló helyi kórházigazgatót, mert akkor nem fog tudni szívességeket kérni tőle az állomány orvosi ellátásához.

A velünk élő korrupció tökéletes példája

A korrupció ellen küzdő Transparency International szerint a velünk élő korrupció tökéletes példája az a hangfelvétel, amelyen a karcagi rendőrkapitány felelősségre vonja a beosztottait, mert megbüntették a tilosban parkoló kórházigazgatót. A felvételen a kapitány részletesen elmeséli, hogyan simítja el az ügyet. A Belügyminisztérium és a rendőrség három napja nem válaszol kérdéseinkre.

 

FESZTIVÁL: Mutatjuk, mivel kell megküzdenie annak, aki dínó jelmezben szeretne partizni

Amióta van Sziget, vannak olyan exhibicionisták, akik külsejükkel, vagy viselkedésükkel megpróbálnak kitűnni a tömegből. A beöltözés ennek az egyik legnépszerűbb módja, amiből riportereink sem maradhattak ki.

Különleges budapesti videót töltött fel az internetre Richard Nixon családja

A Nixon család a saját youtube csatornájára töltött fel egy videót, amelyen 1963. júliusában Budapesten bicikliznek. Egy körutazás alkalmával látogattak a fővárosba, és egy néma, de színes filmet készíttettek ezekről a napokról. Amikor a felvétel készült, még John F. Kennedy volt az elnök az Egyesült Államokban.

Az utolsó képek a hegymászókról

Előkerült a Himalájában májusban szerencsétlenül járt hegymászócsoportról egy videó, amely felehetően az utolsó felvétel róluk. Röviddel azelőtt készülhetett egyikük sisakkamerájával, hogy a nyolc embert elsodorta egy lavina. Hét holttestet már lehoztak a hegyről, egy brit hegymászót még mindig keresnek. A kamerát az őket kereső indiai katonák találták meg.

Egy férfi elkapta a második emeletről kizuhanó kislányt

Hihetetlen megmenekülést vettek videóra Törökországban. Egy kislány kimászott második emeleti lakásuk ablakán és kizuhant. Egy arra járó férfi előre látta, hogy baj lesz, és az utolsó pillanatban elkapta a csöppséget. A gyereknek az ijedtségen kívül, csodával határos módon, nem esett baja. Az esetről videofelvétel készült.

Eddig még nem hallott Freddie Mercury-felvétel került elő!

Egy a nagyközönség által még nem hallott Freddie Mercury-felvétel került elő. "Az idő nem vár senkire" című dalt 1986 áprilisában vették fel egy musical albumhoz, arra a lemezre azonban nem ez a verzió került. Ezen a változaton a néhány évvel később elhunyt legendás énekest mindössze egy zongora kíséri. A felvételt, amelyet kamerákkal videóra is rögzítettek, évtizedeken át nem találták.

TRÜKKÖS: autómosás közben lopott a taxistól

Burleszk az autómosóban: guggolva bujkált, így játszotta ki a kocsiját mosó taxist egy tolvaj Budapesten. A különös esetet biztonsági kamera rögzítette. A tolvajt az sem zavarta, hogy közben lelocsolja őt a sofőr – türelmesen megvárta, amíg ki tudja nyitni a vezetőoldali ajtót. Az ülés mellett lévő pénztárcát vitte el és az iratokat. A taxis semmit nem vett észre.

Még több kényes részletet rejthet az osztrák alkancellárt megbuktató felvétel

Egy bécsi ügyvéd állhat az osztrák alkancellárt megbuktató ibizai rejtett kamerás felvétel megszervezése mögött - erről beszélt a Die Presse napilapnak a videó másik szereplője, a Szabadságpárt azóta szintén lemondott frakcióvezetője. Az ügyvéd már korábban is gyűjtött terhelő anyagokat a szélsőjobboldali politikusról, megbízóját azonban nem árulta el. A videó teljes tartalmát továbbra sem hozták nyilvánosságra, de állítólag további kényes részletek várhatók.

Felvételen a veszprémi halálos verekedés

Az egyik veszprémi kocsma biztonsági kamerája rögzítette, ahogy két héttel ezelőtt két vendég összeverekedett. Egyikük, egy 47 éves férfi meghalt. Híradónk megszerezte a kocsma biztonsági kamerájának felvételét.

Eljárás az ámokfutó autós ellen

Eljárást kezdeményez a rendőrség az ellen a sofőr ellen, akinek az ámokfutását vasárnapi Híradónkban mutattuk be. Többször is átment a piroson, és a gyalogosok közé hajtott a zebrán. Mindezt egy másik autó fedélzeti kamerája rögzítette. A rendőrök azt mondják, hogy már megvizsgálták a felvételt.

MEGLEPETÉS: Edzésnek indult, lánykérés lett belőle

Nem mindennapi lánykérés! Edzőteremben kérte meg párja kezét egy tatabányai edző. A menyasszony hosszú másodperceking szóhoz se jutott, majd párja karjaiba vetette magát. A lánykérésről videó is készült, amit két nap alatt már több mint tízezren láttak.

Megdöbbentő felvételek a szökött rab üldözéséről

Nyilvánosságra hozta a rendőrség, hogyan szökött meg túszával a bíróságról a férfi, akit pénteken ítéltek el. A Fővárosi Törvényszék biztonsági kamerája mindent rögzített. Később térfigyelő és rendőrségi kamerák azt is felvették, ahogy Újpalotán szembeszáll vele egy sofőr, akinek luxusautóját próbálta megszerezni. A felvételeken az is látszik, ahogy a rendőrök több lövéssel leterítik.

Drámai képek a brazil gátszakadásról

Döbbenetes videókat hoztak nyilvánosságra a brazil hatóságok az ország déli részén egy hete történt gátszakadásról. A térfigyelő kamerák felvételei rögzítették, ahogy összeomlik a bánya zagytározójának gátja, majd lezúdul az irdatlan mennyiségű iszap, miközben a környéken emberek dolgoznak. A szerencsétlenségben 350-en meghaltak vagy eltűntek. Figyelem, megrázó felvételek következnek.

 

9 év börtönre ítélték gyermekpornográfiáért

Első fokon 9 év börtönre ítélték azt a férfit, aki évekkel ezelőtt pornográf felvételeket készített egy rábízott kislányról. Később számítógépén több ezer hasonló felvételt találtak, amelyeket az internetről töltött le, majd osztott meg. Az ügyészség súlyosabb ítéletet szeretne, ezért fellebbezett a döntés ellen.

Birkóztak a fegyverért – megrázó videón a lövöldözés

Drámai videófelvételt hozott nyilvánosságra az amerikai rendőrség egy körözött bűnöző elfogásáról. A férfi fegyvert rántott egy rendőrnőre, aki hosszú másodpercekig hadakozott vele. Végül egy másik rendőr tette ártalmatlanná a támadót, aki meghalt. Figyelem, megrázó felvételek következnek.

Menet közben telefonált a budapesti buszsofőr

Menet közben telefonált egy budapesti busz vezetője, az egyik utas erről felvételt is készített. Hiába szóltak többen is a sofőrnek, folytatta a mobilozást. A szakértő szerint ez nem csak tilos, de életveszélyes is, mert hosszabb a reakcióidő, ez pedig balesethez vezethet.

Börtönben készült videót posztolt egy szökött rab

A rab a szabadulása előtt, a budapesti Venyige utcai börtön zárkájában készült a felvétel, amit azután töltött fel a közösségi oldalra, hogy hazament. Oda viszont csak nyomkövetővel engedték, mivel egy másik ügye miatt lakhelyelhagyásra ítélte a bíróság. Néhány nap múlva levágta a lábáról a szerkezetet, a rendőrség azóta körözi.

Hihetetlen felvételt találtunk Sylvester Stallone-ról!

A 72 éves színész éppen a Rambo legújabb részét forgatja, miközben az eseményekről többször posztolt már ki képet és videókat is. Itt a legújabb!

Csodálatos felvételek: bálnák testközelből!

Olyan hihetetlen felvételt, melyet pont egy évvel ezelőtt mutattunk be a Fókuszban, ritkán látni: Argentínában bálnák sokaságáról készítettek felvételt, ahogy mintegy 50-100 méterre a parttól úszkálnak melegebb vizek felé. Egyszerűen csodás látványt nyújtottak a tengeri élőlények.

Élőben közvetítette saját halálát

Egy 31 éves román autós közösségi oldalára posztolta, ahogy vezet, de másodpercekkel azután, hogy elindította a felvételt, halálos balesetet okozott Erdélyben. Előbb hátulról egy traktornak hajtott, majd egy szemből érkező család kocsijának csapódott - azonnal meghalt. A vétlen autóban egy 9 éves kislány vesztette életét.

Felvételen: csoda, hogy túlélték a vonatgázolást

Az RTL Híradó megszerezte annak a biztonsági kamerának a felvételeit, amely rögzítette a múlt heti súlyos balesetet az egyik budapesti vasúti átjáróban. A kereszteződésben nem ereszkedett le a sorompó, és a fényjelzés sem működött. A sofőr a sínekre hajtott, ekkor érkezett a vonat. A kocsiban ülőknek, köztük két kisgyereknek, hatalmas szerencséjük volt: túlélték a karambolt. A MÁV vizsgálja, mi okozta a műszaki hibát.

Videón a genovai autópályahíd leomlásának pillanata

Az olasz rendőrség nyilvánosságra hozta a köztéri kamerák felvételeit a genovai autópályahíd leomlásának pillanatáról.

Videón a hídomlás pillanata


szerző:
2018.08.20. 17:00
Videón a hídomlás pillanata

Az olasz rendőrség nyilvánosságra hozta a köztéri kamerák felvételeit a genovai autópályahíd leomlásának pillanatáról.

Szembe ment a forgalommal – videóra vették

Egyik nézőnk vette videóra, hogy egy autós rossz irányban, a forgalommal szemben haladt a székesfehérvári elkerülőn. Fél perc alatt hat kocsival találta magát szemben. A szabálytalan sofőr végül lehúzódott és baleset nélkül megúszta az életveszélyes helyzetet.

Megrázó felvétel: felvette, ahogy lezuhannak

Megrázó felvételt készített telefonjával a kedden lezuhant mexikói gép egyik utasa a földbe csapódásról. A videón a pánikba esett emberek sírnak és fohászkodnak, majd a kényszerleszállás után próbálnak minél távolabb futni a lángoló roncstól. A balesetet végül mindenki túlélte, a legsúlyosabb sérülést a pilóta szerezte, aki ennek ellenére végig vezette a mentést.

VIDEÓN: az amerikai tömegtragédia

Tömegtragédia egy amerikai turistahajóval. Legkevesebb tizenegyen meghaltak, köztük gyerekek is, amikor elsüllyedt a kacsahajójuk a viharban Amerika egyik népszerű üdülőhelyének taván. A drámai eseményről egy másik hajó egyik utasa videót készített.

Felvette, ahogy lezuhannak

Videón a tragédia. Egy utas felvette, ahogy lezuhan a repülőjük. Múlt héten számoltunk be róla, hogy egy kisgép lezuhant Dél-Afrikában. Ketten meghaltak, húszan súlyosan megsebesültek. A minap napvilágra került videón az látszik, hogy a bal oldali hajtómű kigyullad, majd a repülő egy gyár épületére zuhan.

A teljes videót, ide kattintva nézheti meg.

 

Felvette az egyik utas, ahogy lezuhan a repülőjük

Múlt héten számoltunk be róla, hogy egy sétarepülésre indult kisgép lezuhant Dél-Afrikában, ketten meghaltak, húszan súlyosan megsérültek. A nemrég napvilágra került videón az látszik, hogy a bal oldali hajtómű kigyullad, majd a repülő egy gyár épületére zuhan.

Videón a tragédia - felvétel a zuhanó repülőről

A szerencsétlenség még a múlt héten történt Dél-Afrikában. Ketten meghaltak, húszan súlyosan megsérültek.

MADÁRTÁVLATBÓL A ROMOK: Így néz ki az oltás után a raktár

A lángokat szerdán délután kettő után sikerült teljesen elfojtani. A katasztrófavédelem szerint semmilyen káros anyag nem került a levegőbe. A cég az egyik legnagyobb elektronikai beszállítónak számít itthon. Részletek este az RTL Híradóban!

Titokban készült felvétel egy balul végződő rendőri akcióról

Egészen különleges, titokban készült felvételhez jutottunk egy rendőri akcióról. Valaki, az anyagból kiderül, hogy ki és miért, végig dokumentálta, ahogy rendőrök és mentősök behatolnak egy lakásba, ahol egy pszichiátriai beteg nő él. A családja aggódott, mert nem szedte a gyógyszereit, ezért kértek segítséget. Az akció azonban balul sült el, mert a nő karja valahogy eltört...

Videón az aranygyűrű-tolvaj!

Körülbelül hat perc alatt 4 gyűrűt lopott el egy férfi egy nyíregyházi zálogházból. Alaposan átnézte a készletet, amiből szinte észrevétlenül egyet-egyet a pénztárcájába csúsztatott, miközben társa az üzlet előtt figyelt - a gyanú szerint. A lopást felvette a bolt biztonsági kamerája, az RTL Híradó megszerezte a felvételt, ami alapján a rendőrség keresni kezdte a két gyanúsítottat.

Felvette a menekülőket a kamera

Kamera rögzítette, hogy fiatalok másznak ki egy lángoló épület udvaráról Egerben. A ház teteje égett, amikor kollégánk arra járt. A kocsijába szerelt kamera örökítette meg, hogy ketten átmásznak a kerítésen, majd elszaladnak.

Felvétel készült a gyilkosról?

Térfigyelő kamerák rögzíthették a nagyerdei gyilkosság előtti pillanatokat. A Dehir.hu szerint fényes nappal, a járókelők szeme láttára vonszolta be a fák közé áldozatát a 32 éves férfi. A helyi asszony holttestére múlt hétfőn találtak rá az arra sétálók.

 

Tényleg van élet a Földön kívül?

Pont egy évvel ezelőtt órák alatt bejárta az egész világot az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA legújabb felfedezése. Egy a mi Naprendszerünkhöz hasonlót fedeztek fel 40 fényévnyire, amelyben három olyan Föld-szerű bolygót is találtak, amelyen akár víz és élet is lehet.

Teó kikészült Marci döntésétől

Amikor Ayse újra feltűnt a hajón, Milán és Guszti elkezdtek versengeni a lány mobilszámáért. Ayse kihasználta, hogy balhéznak egymással a fiúk és elhúzott, ekkor azonban Milán és Guszti titokban követni kezdték a lányt, aki végül egy török teázóban kötött ki. Ayse újra felültette a fiúkat, de este mégiscsak megjelent a hajón és feladatot adott a srácoknak, amivel megszerezhették a telefonszámát.

Így vették fel A szabadság ötven árnyalata szexjeleneteit!

Több ízben megcsodálhattuk a legújabb részt, hiszen három előzetese is kijött már, most viszont a főszereplők meséltek egy kicsit az intim jeleneteikről. Meglepő titokról rántották le a leplet!

Lecserélték az egyik szereplőt a Rejtjelekben?

Ma este vadonatúj évaddal tér vissza a közkedvelt Rejtjelek című sorozat a Cool-ra. A magyar változat szinkronmunkálatai már javában zajlanak, azonban történt egy kis fennakadás.

EXKLUZÍV: felvételen az üldözés

Az RTL Híradó egyik nézője készített mobiltelefonjával videót a péntek esti budapesti rendőrségi akcióról.  A sofőr kilométereken át menekült a rendőrök elől. A X. kerületben akarták igazoltatni, de nem állt meg kocsijával. Végül Vecsés határában lesodródott az útról, ekkor sikerült elfogni. Kiderült, hogy kábítószert fogyasztott, mielőtt kocsiba ült. 

Élőben nézte a betörést

Egy év négy hónap börtönre ítélte a bíróság azt a férfit, aki tavaly áprilisban két pécsi lakásba is betört. Az egyikben kamera vette fel, ahogy kutat, a lakás tulajdonosa pedig élőben látta a munkahelyén, ahogy elviszik az értékeit. Azonnal rendőrt hívott, így hamar elkapták a betörőt.

Gyakran az életüket kockáztatták egy-egy jó felvételért

Világjáró stábunk tagjai gyakran az életüket is veszélybe sodorták egy-egy jó felvételért, exkluzív riportért, de így év végén már csak a szépre emlékezünk. A Fókusz most összefoglalta, hogy hol, és hogyan találkoztak riportereink magyar hírességekkel Philadelphiában, a világ legmagasabb épületében, vagy Tajvan szigetén.

 

Berkecz készítette a kiszivárgott felvételt

Berkecz Balázs, az Együtt elnökségi tagja készítette azt a felvételt, amelyen Karácsony Gergely obszcén módon beszélt a saját miniszterelnök-jelöltségéről. A politikus azt állítja, ugyan ő vette fel az Együtt elnökségi ülésén elhangzott beszédet, de csak 10 percre osztotta meg a közösségi médiában, és később nem ő hozta nyilvánosságra. Karácsony Gergelyt az MSZP már elfogadta miniszterelnök-jelöltnek, a DK viszont nem támogatja. Karácsony emiatt akár hátra is lépne, de a DK azt mondja, ettől függetlenül ők külön listán indulnak a választáson.

DÖBBENETES: Így olvad az északi-sarki jégtakaró

Az amerikai űrügynökség, a NASA grafikája azt mutatja: hogyan változott az északi sarkon a jégtakaró az elmúlt évtizedekben.

FELVETTÉK: Videón a bankrablás!

Híradónk birtokába jutott egy mobiltelefonos felvétel, amit valószínűleg az egyik ügyfél készíthetett a múlt csütörtöki rablásról.

Varga Viktort felizgatta a felbukkant hiúz

Hihetetlen történetet mesélt Cinthya és Viktor, raádásul még felvétel is készült a nem mindennapi esetről...

Drónnal a világkörül


szerző:
2017.08.16. 08:54
Drónnal a világkörül

Henry Kettner youtubernek igazi álommelója van. A vlogger az utazás szerelmese, ezt pedig meg is osztja a világgal. Magyarországon ő volt azt első, aki drón segítségével készített online utazóvideókat, de vajon van jövője ennek a nem mindennapi szakmának?

Tom Cruise nem bír leállni: megsérült forgatás közben!

A színész éppen a Mission: Impossible hatodik részén dolgozik, és vakmerőségének most meg is lett az ára: rosszul ugrott az egyik jelenetben! Vajon ezek után visszavesz a bátorságából?

Pauláék megtalálják Barbi tökéletes utódját!

Az utolsó utáni pillanatban betoppant a fodrászatba Tamara, és rögtön felajánlotta, hogy próbamunkaként megcsinálja Ildikó haját. Tamara levette a lábáról Alexát és Paulát, és felvették a lányt a szalonba.

Paula és Alexa új munkatárssal zárják a napot

Paula egész nap az új jelölteket kereste, de nem találta meg Barbi utódját. Aztán az utolsó pillanatban beesett Tamara, aki mindenkit levett a lábáról...

BRUTÁLIS: Felvették a frontális balesetet

Brutális balesetet vett fel egy nézőnk. A frontális ütközés Zámolynál történt, a személyautó sofőrje elaludt a volánnál, ezért egy kanyarban áttért a szemközti sávba, ahol belecsapódott egy kamionba, majd az árokba csúszott. Úgy tudjuk, a balesetben senki sem sérült meg.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való