KERESÉS search-close

fenyegetés

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fenyegetés"

Vince veszélybe sodorja Szonját

Az építésznek szembe kell néznie a múltban elkövetett hibájával és azzal is, hogy még Szonját is bajba sodorhatja.

Matricáznak és könyvesboltokat fenyegetnek szélsőséges csoportok

Gyűlöletkeltő matricákat ragasztott egy szélsőjobboldali csoport azokra a könyvesboltokra, amelyek árusítják a Meseország Mindenkié című gyerekkönyvet. A kiadó ezért jogi lépéseket tervez. A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülete szerint a matricázás mellett több könyvesboltot és könyvterjesztőt is megfenyegettek az utóbbi napokban szélsőségesek. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint azonban a megbélyegző matricázás belefér a véleménynyilvánítás szabadságába.

Zsarolással szereztek lakást

Zsarolással és fenyegetéssel szerzett meg egy lakást a gyanú szerint, és augusztus eleje óta negyed millió forintnyi közösköltség és vízdíjtartozást halmozott fel egy pár Borsodnádasdon. Az ózdi rendőrség a napokban fogta el őket, viszont a lakás jelenleg is az övék, mert a régi tulajdonos hivatalosan nekik ajándékozta. Az áldozatot azóta nem látták a környékbeliek.

Végezni akart az őt korábban elítélő bírónővel

Nem akarta megölni a bírónőt, csak börtönbe szeretett volna menni - ezt mondta az Ítélőtáblán az a nő, aki végezni akart az őt korábban elítélő bírónővel. Ezért most jogerősen 2 év 8 hónapot kapott. A nő azt mondta: nincs társadalom-biztosítása, és azért akart börtönbe kerülni, hogy ott megkapja a gyógyszereit.

Tamarát elrabolták és késsel fenyegették a para bohócok!

Tamara gyanútlanul beült a bohócnak öltözött Sanyi mellé az autóba, arra azonban nem számított, hogy egy rablás résztvevőjévé és egyben túszává válik...

Idegesítették az étterem vendégei, láncfűrésszel fenyegette meg őket

Láncfűrésszel fenyegette meg egy étterem vendégeit egy férfi Luxemburgban. A szomszédban lakó férfit valószínűleg zavarta a hangzavar. Végül nem bántott senkit, de a rendőrök azért lefoglalták a fegyverét.

Az iskolaőrségről is kérdezték Orbán Viktort

Nem fogja eltűrni, hogy diákok szülei tanárokat fenyegessenek - ezt mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a Parlamentben az iskolaőrség kapcsán. Szerinte, ha egy intézményben nincs egy erős pedagógusi kar, akkor az iskolaőröknek kell akár fizikai erőt alkalmazva rendet tartani. A DK szerint a kormány rossz megoldást választott a probléma megoldására.

Egy 16 éves lányt is prostitúcióra kényszerítettek

Brutálisan megkínzott, fenyegetett, fogva tartott és prostitúcióra kényszerített fiatal lányokat egy családi bűnbanda Abonyban. Egy lakásotthonból csábították el őket, egyikük csak 16 éves volt. Az idősebb lányt Olaszországba is kivitték dolgozni.

Zoltán nem hagyta magát: nekiment Ludmannak!

Mikor az építési vállalkozó a nőgyógyász családját is megfenyegette, a férfi nem bírt megálljt parancsolni dühének... 

„Tűnj el Rokocáról, de villámgyorsan, és örökre!”

Sándor elérte Imrénél, hogy kilépjen a becsületes zsandárhadnagy szerepből, és a hatalmával visszaélve megfenyegesse a borászt és az egész Torzsa családot.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Megfenyegette, majd meg is kötözte feleségét

Megkötözte feleségét egy férfi a Tolna megyei Tamásiban, és ebben 17 éves fia is segített. Előzőleg kiderült, hogy a nőnek hónapok óta viszonya lehetett egy másik férfival is. Emiatt többször életveszélyesen megfenyegette az asszonyt. Amikor a rendőrök házkutatást tartottak a családnál, engedély nélkül tartott puska és lőszerek is előkerültek.

VEREKEDŐ DIÁK: Fenyegette és leköpte tanárát

Először a tábla előtt lökdösi. Majd leül, de pár pillanat múlva ismét felpattan a székéből és indulatosan megy a tanár felé a diák. A felvételt tegnap készítették Nagykátán. Jól hallható, ahogy a fiút az osztálytársai bíztatják és ujjonganak, amikor megpöcköli a tanár állát. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete szerint egyre gyakrabban történik ilyesmi, mert nem tisztelik a tanárokat. Videó forrása: Kuruc.info

Anasztáz Alessziának: „Tönkreteszem az életedet...“

Anasztáz rájött, hogy Alesszia okozta Sanyika balesetét... Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Irán bosszúval fenyegetőzik

Bosszúval fenyeget Irán, miután az amerikaiak légicsapásban likvidálták az ország kémfőnökét, Kászim Szulejmánit. Donald Trump szerint a tábornok meggyilkolása jogos önvédelem volt, de - mint mondta - nem akar háborút a perzsa állammal. Az olaj ára a konfliktus kiéleződésének hatására meredeken emelkedni kezdett.

Ostrom alatt a bagdadi amerikai nagykövetség

Megfenyegette Donald Trump Iránt a bagdadi amerikai nagykövetség elleni támadás miatt. Az amerikai elnök szerint a külképviselet elleni rohamért Teherán a felelős, noha Irán szerint nincs köze hozzá. A helyzet egy amerikai légicsapás miatt vált pattanásig feszültté. A Szíriában és Irakban végrehajtott amerikai akcióban 25 síita harcos vesztette életét.

Mihalik Enikő: „Aki hozzányúl a sütőmhöz, megverem!”

Enikő nem akarta, hogy megint eltűnjenek az elemei. Később azonban kiderült, hogy más problémákkal is meg kell küzdenie.

Cooky megfenyegette Rácz Jenőt

A rádiós műsorvezető teljesen kiborult, hogy újra halat és rákot kell készítenie… azonnal be is szólt a séfének.

Nemcsak a fizikai bántalmazás a bűncselekmény, hanem a fenyegetés is

Elítélte a bíróság azt a két férfit, akik közül egyik baseball ütővel fenyegetett egy homoszexuális párt a Nagykörúton. Első fokon mindkettőjüket 2 év próbára bocsátotta. A melegjogokért küzdő Háttér Társasaság ügyvivője szerint fontos, hogy a bíróság kimondta: nemcsak a fizikai bántalmazás a bűncselekmény, hanem a fenyegetés is.

Késsel fenyegette az eladót, elmeállapota miatt nem büntethető

Elmeállapota miatt nem büntethető – az RTL Híradó információi szerint ezért elképzelhető, hogy nem kell börtönbe mennie a férfinak, aki májusban a saját lakása alatti zöldségesboltot akarta kirabolni Szombathelyen. Késsel fenyegette az eladót, a bevételt követelte. A héten vádat emeltek ellene. Az ügyészség kényszergyógykezelésre küldené.

Halálos fenyegetést kapott a Drága örökösök szereplője!

A kérdés csak annyi, hogy mennyire veszi komolyan ezt az üzenetet Ökörapáti polgármestere.

A legújabb részt ITT tudod visszanézni!

Garancia, hogy nem bántják?

Pályázattal vagy megbízási szerződéssel akarta rávenni kihívóját a tiszafüredi fideszes polgármester, hogy lépjen vissza, ezt állítja az Egri ügyek nevű portál egy hangfelvétel alapján. A rögzített beszélgetésben az is elhangzik, hogy az ellenzéki politikus írásos garanciát kapott volna arra, nem bántják a családját, ha visszalép. Spisák György feljelentést tett, a fideszes polgármestert szerdán hiába kerestük.

Tamás Bécy-nek: „Ha tovább fenyegetsz, földbe döngöllek…”

Tamás és Bécy között egyre feszültebbé vált a hangulat…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Márk a Bécy-házba betörve fenyegette meg Borit

Egy reggeli incidens után Márk ismét betört a Bécy-házba, hogy megfélemlítse Borit…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Márk pénzt követelt Boritól és Rolandtól

Orsinak vigyáznia kellett Tedire. Roland és Teó nyomozni kezdtek Márk után. Dávid bizonyítani akart Evelinnek.

Plakátozás közben fegyvert fogott az aktivistákra egy férfi

Fegyvert fogott rájuk egy férfi - ezt állítják plakátozó aktivisták Miskolcon. Épp egy ellenzéki jelölt tábláját tették ki, amikor az egyik házból kirohant egy férfi. Ő stábunknak kamerán kívül azt mondta, a teherautóját féltette, mert rongálóknak nézte a plakátozókat. Szerinte csak gumilövedékes puska volt nála, és azt sem fogta rá senkire.

VV ZSUZSU: Sokan elhiszik, hogy én állok a kamu profil mögött!

VV Zsuzsunál betelt a pohár! A ValóVilág győztesét telefonon zaklatták és a nevében egy kamu profilt is létrehoztak, ami elég nagy követőtáborral rendelkezik. Zsuzsu már a rendőrségen is járt és magánnyomozót is fogadott!

Videóban fenyegetőzött a késelő, majd végzett gyermeke édesanyjának új élettársával

Közösségi oldalára feltöltött videóban már napokkal a támadás előtt fenyegette későbbi áldozatát a 38 éves, gyilkossággal gyanúsított férfi. Gyermeke anyjának új élettársával végzett hétfő este egy koncert közben Polgáron. A 41 éves áldozat mellett ott állt lánya is. Ő az RTL Híradónak azt írta, a történtek óta pszichológushoz jár és nyugtatót szed.

Márk webkamerás vetkőzésre kényszerítette Alessziát

Márk követelni kezdte Alesszia tartozását, a lánynak azonban nem volt pénze…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Egyre több gyereket ér valamilyen támadás az interneten

Zaklatás, zsarolás, fenyegetés – egyre több gyereket ér valamilyen támadás az interneten, Magyarországon. A csalók általában intim fotókat kérnek a fiataloktól, amikkel aztán visszaélnek, sőt: zsarolják is őket azokkal. Ezért a rendőrök szerint mindig óvatosnak kell lenni. Ha viszont mégis baj történik, a Gyermekmentő Szolgálat honlapján mostantól bárki bejelentést tehet. Az eseteket az ügyészség is vizsgálja majd.

Laura részegen fenyegette meg Evelint

Bulizás közben Laura óva intette Evelint…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Titkos menedékhelyen bújtatják a menekülthajó kapitányát

Annyi fenyegetést kapott, hogy titkos menedékhelyen bújtatják a Sea Watch 3 nevű menekülthajó kapitányát. A 31 éves német nőt kedden engedte szabadon az olasz bíróság, azóta nem tudni, hol van. A Sea Watch szombaton, az olasz tiltás ellenére, 40 menekülttel a fedélzetén kötött ki Lampedusa szigetén.

Elmenekült a veresegyházi család a dühöngő fiú elől

Elmenekült a család a dühöngő fiú elől. Húga szerint a férfi magát többször hasba szúrta és szétverte a családi ház berendezését. A veresegyházi lány arról beszélt a Híradónak, hogy a bátyja évek óta drogfüggő. Állítása szerint a néhány napja az anyjukat fojtogatta, és megfenyegette az autista öccsét is.

Légpuskával lőtte arcon anyját egy részeg férfi

Életveszélyesen megfenyegette, majd légpuskával arcon lőtte édesanyját egy részeg férfi a Pest megyei Maglódon. Az asszony súlyosan megsérült, kórházba vitték. A támadás még 2017 őszén történt, a férfi ellen most emeltek vádat. Akár három évet is kaphat.

Segítség! Fenyeget az exem…


szerző:
2019.06.06. 18:00
Segítség! Fenyeget az exem…

Timi a volt barátjától szeretne megszabadulni, aki a szakításuk óta folyamatosan keresi a lányt. Sőt, a zaklatástól sem retten vissza. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Káromkodott és meg is fenyegetett egy férfit egy áruház biztonsági őre

Agresszíven kiabált, káromkodott és meg is fenyegetett egy férfit egy áruház biztonsági őre még szerdán. Egyik nézőnk videót készített az esetről. Szerinte majdnem tettlegességig fajult az ügy. A férfi állítólag siketnémának mondta magát és pénzt kéregetett, a vásárlók panaszkodtak rá és társára. A biztonsági szolgálatot ellátó cég szerint az őrt érte először támadás, és helyesen járt el. A rendőrség nyomozást indított.

Gyula halálosan megfenyegette Szilvit

Szilvi megpróbálta magával vinni testvérét, amikor Gyula közbelépett…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Karesz Olivérnek: „Egy gazdag kis ficsúr vagy, semmi több…”

Karesz letámadta Olivért, mert úgy érezte, Lili új pasija helyettesíteni akarja őt…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tomi megfenyegette Fördős Zét

Miközben Zé értékelte Tomi ételét, a versenyző felhívta rá a műsorvezető figyelmét, hogy úgy kóstoljon, hogy mindent megjegyez...

Játékpisztollyal támadt tanárára egy 14 éves fiú

Játékpisztollyal követelt pénzt volt magántanárától egy 14 éves fiú, most emeltek vádat ellene. Még tavaly ősszel támadt a 76 éves asszonyra, amikor az kijött a csengetésre. Azt mondta neki, vagy ad pénzt vagy lelövi. Az idős nő most azt mesélte, nem volt biztos benne, hogy játék- vagy valódi fegyvert lát. A tinédzser végül pénz nélkül elszaladt.

Feltételesen volt szabadlábon, amikor végzett szomszédjával

Többször fenyegetőzött, hogy megöli későbbi áldozatát, de nem hittek neki. Ezt mondták az utcabeliek az RTL Híradónak arról a férfiről, aki hétvégén megölte 88 éves szomszédját a Pest megyei Pándon. Információink szerint a gyilkosság gyanúsítja feltételesen volt szabadlábon, amikor végzett szomszédjával. Két éve súlyos testi sértés és garázdaság miatt ítélték el, de a büntetését 3 évre felfüggesztették.

Alvilág: Nórát megfenyegetik, Natasát pedig elrabolják!

Az Alvilág ezen a héten is tovább folytatódik, most ráadásul még a főszereplő egyik gyermeke is veszélybe kerül.

Pisztollyal fenyegetőzött az autós

Fegyverrel fenyegetett meg egy autós egy másikat a napokban Pécs belvárosában. A támadó nem adott elsőbbséget a másik kocsinak, majd amikor annak vezetője kiszállt, hogy megnézze, ütköztek-e, pisztolyt fogott rá. Egy éven belül ez már a második hasonló eset a baranyai megyeszékhelyen: tavaly márciusban a parkoló őrökre rá is lőtt egy férfi, akit azóta elítéltek.

Ervin megfenyegette Lipták nyomozó családját

Elszabadultak az indulatok Lipták és Ervin beszélgetése közben.

KUTYÁJÁT AKARTÁK MEGMÉRGEZNI: Egy hét alatt kétszer is talált mérget a társasház bejáratánál

Kiszely Nóra először egy közösségi oldalon, névtelenül kapott fenyegetéseket. Azt írták, hogy vigyázzon a saját és kutyája testi épségére. Néhány nappal ezután szórta ki valaki a mérget Győr egyik társasházánál. A fiatal nő azt mondja, másfél éve él velük Benő. Szerinte nem agresszív, szófogadó. Gyakran ugat, de emiatt a házban nem szólt még senki. A környéken családi házak is vannak, szinte mindenhol tartanak kutyát.

 

Csak enni adtak a futtatott lányoknak

Prostituáltként dolgoztatott magyar lányokat Bécsben az a banda, melynek tagjait a napokban fogták el a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai. A gyanú szerint áldozataik pénzét elvették és szinte csak enni adtak nekik, ha pedig panaszkodtak, akkor megfenyegették, vagy megverték őket.

Ádám adóssága miatt támadtak rá Nórára

Nóra mindössze egy napot kapott arra, hogy összeszedjen kétmillió forintot...
 

Az iskolában fenyegettek késsel

Késsel támadta meg az iskola udvarán játszó diákokat két általános iskolás Pécsen – ezt állítja az egyik megkergetett gyerek apja. Az alsósok épp a zeneórájukra vártak az udvaron, amikor a nagyobbak késsel fenyegették meg őket. A rendőrök kivonultak, de nem állapítottak meg jogsértést.

Bombariadó Ökörapátiban?!

Hoppá! Veszélyben forog Ökörapáti és annak lakossága?! Megfenyegették a polgármestert!

Puska csapdába ejtette Karolát

Karolát ismét meglátogatta Puska…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Lali álruhában kémkedett Reni után

Tamara tovább szervezte az esküvőt. Karolát újra megfenyegették. Lali nyomozni kezdett Joe ügyében.

Karolát brutálisan megfenyegették Szilárd tartozása miatt

Puska megjelent a tetoválószalonban és megfenyegette Karolát…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Szilárd összeverve könyörgött Karola segítségéért

Bécy-hez váratlan vendég érkezett. Szilárd segítséget kért Karolától. Milán, Karesz és Tedi pasis napot tartottak.

Karola kódolt fenyegetést kapott levélben

Karola furcsa levelet kapott Szilárdtól…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Horrorvideó: gyilkossággal fenyegetőzött a téglási férfi

Csak a barátaival akarták egymást ugratni, ezért készítette még korábban a rémisztő videót - úgy tudjuk, ezt mondta a rendőröknek a 23 éves férfi, akit csütörtökön fogtak el Tégláson. Budapesti általános iskolásokhoz is eljutott a felvétel, amin késsel a kezében azzal fenyegetőzik, megöli azt, aki nem küldi tovább a videót. Az ügyben zaklatás miatt indult nyomozás.

„Félsz a haláltól? Ha nem küldöd tovább ezt a videót, akkor ez a kés megtalál.„  Így kezdődik az a videó, amely az egyik fővárosi általános iskola diákjai között terjed. A felvételen egy kamasz, késsel a kezében, azt magyarázza egy karácsonyfa előtt, hogy milyen fájdalmas, ha valakinek elvágják a torkát. 10-11 éves gyerekek osztják egymás közt a videót, többen közülök halálra rémültek. Sofi Gyula gyermekpszichiáter azt javasolja, hogy mindenképpen vegyük komolyan gyermekünk félelmét, mert ha kinevetjük, azzal csak rontunk a helyzeten.
A Híradó riportját ide kattintva nézheti meg.

Joe dührohamot kapott Ádám látogatásától

Ádám megjelent Joe albérletében, amit a férfi nem tolerált…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Roland és Teó csúnyán felsültek a megvásárolt bárjukkal

Karesz képtelen volt egyszerre dolgozni és gyermeket nevelni. Rolandék úgy érezték, megtalálták a tökéletes bárt. Joe újra megkereste Renit.

Borit megfenyegette a klub új táncoslánya

Szonja és Bori között tovább élesedtek az ellentétek, amikor az új táncoslány belekötött Boriba…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Borinak elege lett Bécy-ből és felmondott

Orsi tovább őrlődött Joe és az anyja között. Evelin gyanakodni kezdett Isabelre. Bori életében még tovább nőtt a feszültség.

Joe-t a műhelyében fenyegette meg Reni exe

Reni ex-férje megjelent Joe műhelyében, hogy megfenyegesse a férfit…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Halálos fenyegetést kapott Vasvári Vivien

Egy rosszindulatú kommentelő nemcsak Vivit, de születendő babáját is célpontba venne.

Hogy él Pásztor Anna a fenyegetések árnyékában

Pásztor Anna kirobbanó személyiség, nem nehéz rajongani érte, de a beteges imádat azért, amivel egy férfi hónapokon át üldözte, mostanra rendőrségi ügy lett. Anna vagány nő, és nem hajlandó félni, de az élete átalakult, amióta gyilkossággal fenyegették...

Újra késsel közelített egyik rajongója Pásztor Anna felé

Az énekesnő múlt szombaton, a 4-6-os villamoson zenélt csapatával, a Házon kívül stábja is ott forgatott vele. A koncert előtt lépett oda a sztárhoz egy férfi, aki előhúzott a zsebéből egy kést, mondván: azzal kér autogramot. Pásztor Anna bár megrémült, de azonnal kikapta a kezéből a kést. Azt mondta, nem hajlandó félelemben élni.

Bécy Isabel miatt fenyegette meg Evelint?

Evelin Bécy előtt vádolta meg Isabelt megcsalással, miután talált a lánynál egy félreérthető fotót…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Joe megtámadta Reni ex-barátját

Miután Reni volt barátja zaklatni kezdte a lányt az utcán, Joe felkereste a pasit. A szép szóra azonban nem hallgatott, így este ismét összetűzésbe került a két férfi…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Teó három órát kapott, hogy törlessze az adósságait

Miután kiderült, hogy Teó igazából életben van, a behajtók is rátaláltak a férfira és a családjára…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Teó hazugsággal csalt ki Karolából félmillió forintot

Joe fellélegezhetett, mikor megtudta, hogy Teó életben van. Bencét és Marcit megfenyegették Teó tartozása miatt. Lili rájött, hogy hibát követett el.

Teót megfenyegették: egy hete maradt kifizetni a tartozásait

Teót megtalálták a pókercápák, akiknek pénzzel tartozik, és világossá tették neki, hogy egy hete maradt egyenlíteni az adósságát…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Roland késsel a kezében találta meg a rettegő Annát

Sanya megjelent a Bécy-villában, és megfenyegette Annát, aki rémülten fordult Rolandhoz segítségért…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Teó részegen randalírozott az utcán és Szofiéknál

Joe-nak rá kellett jönnie, hogy ő sem lesz már fiatalabb. Teó szembesült azzal, hogy mennyi mindent vesztett el. Anna Boriék kedvében akart járni.

Roland és Sanya Anna kórházi ágya mellett estek egymásnak

Amikor Roland megtudta, mi történt Annával, egyből a lányhoz rohant a kórházba...

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Káoszt okozhatnak Trump szankciói

Kína, Irán, Oroszország után Erdogan török elnök is ellenállásra szólított fel az amerikai gazdasági nyomásgyakorlással szemben, miután a török líra zuhanórepülésbe kezdett az országot fenyegető amerikai szankciók miatt. Észak-Korea a nukleáris leszerelési egyezmény felmondásával, Megvegyev orosz elnök pedig a gazdaságin kívül "egyéb" ellenlépésekkel fenyegette meg Washingtont.

Marci öngyilkossággal fenyegette Bencét

Hosszas keresés után Bence megtalálta Marcit, amint épp egy tetőről készült leugrani…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Marci Bencének: „Szakítasz Orsival, vagy leugrom a tetőről…”

Bence és Orsi Marci után kutattak. Lali Bécy-től kért munkát. Dani és Lili útjai újra és újra keresztezték egymást.

Késsel akart Pásztor Annára támadni

Elvakult rajongója akarta megkéselni Pásztor Anna énekesnőt egy budapesti koncerten. A férfi a cipőjébe rejtette a kést – azzal támadt volna pénteken az Anna and the Barbies frontemberére egy szórakozóhelyen.  A rendőrök elfogták, őrizetbe került. Holnap letartóztathatják. Pásztor Anna egy Facebook-videóban mesélte el, hogy a férfi már egy éve bombázta szerelmes üzenetekkel.

FENYEGETVE: Pásztor Annát nagyon megviselték a történtek

Elvakult rajongója akarta megkéselni Pásztor Anna énekesnőt az Anna and the Barbies pénteki Budapest Parkos koncertjén. A 30 év körüli férfi egy kést rejtett a cipőjébe. Az énekesnő a Facebookon mesélte el, hogy az elvakult rajongó már több mint egy éve zaklatta az interneten.

Marci ujját Teó tartozása miatt törték el

Teó pókerezéssel próbált pénzt szerezni egy új lakásra, de miután veszített, az ellenfele Marcin tette egyértelművé: jobb, ha mielőbb megkapja a pénzét…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

10 éve postást vert a plébános, aki most gázkamrával fenyegetőzik

10 éve a győrvári postást verte meg az a plébános, aki a napokban golyó általi halált vagy gázkamrás kivégzést helyezett kilátásba annak, aki a Vas megyei Hegyfalun a Mária-szobor előtt nyomta el cigarettáját.

Gyűjtést szerveznek a meggyilkolt inárcsi asszony családjának

A Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete az alapítványi számlájára várja az adományokat. A háromgyermekes asszonyt, aki a helyi családsegítőben dolgozott, múlt héten gyilkolta meg egy férfi, aki kilakoltatástól tartott. A szakszervezet szerint más családsegítő szolgálatoknál is előfordul, hogy fenyegetik a dolgozókat.

 

Tragikus: leszúrták a családsegítő asszonyt

Zokogott a feleségének állított mécsesek fölött, teljesen összetört a meggyilkolt inárcsi asszony férje. Információink szerint a nőt korábban is fenyegették a családsegítő munkája miatt, félt, hogy egyszer bántani fogják. Kedd délelőtt rontott be a családsegítő irodába egy helyi férfi, aki leszúrta az asszonyt.

 

Bankokat fenyegetett, elítélték

Börtönbe kell mennie annak az asszonynak, aki másfél év alatt nyolc pénzintézetet fenyegetett bombával. Több mint négyezer embert kellett miatta kikísérni az épületekből.

Teó baseball ütővel fenyegette meg Joe-t

Joe-nak már korán reggel rosszul indult a napja, amikor találkozott Orsival és Marcival, a fiú pedig ügyetlensége miatt letörte a motorjának az egyik tükrét, ami miatt Joe kénytelen volt Teóval is konfrontálódni. Elment Tamás lakására, hogy beszéljen Teóval, ahol megtudta Tamástól, hogy Tamara a korábbi intelmei ellenére továbbra is vakon mindent annak rendel alá, hogy Teó kedvében járjon. Joe ezen felbosszantva magát elment a bárba, ahol a saját szemével is meggyőződött róla, hogy milyen a viszony Tamara és Teó között. A két férfi összeveszett, és egészen odáig fajult a dolog, hogy Teó felajánlotta, hogy ökölharcban rendezzék a dolgot. Később azonban Teó nem ment el a megbeszélt helyre, Joe viszont észrevette, hogy a másik tükör is hiányzik a motorjáról. Ezután Joe kérdőre vonta Teót, aki elvesztette a fejét, és egy baseball ütővel rátámadt Joe-ra.

Dani Lilinek: „Fent van az interneten, ahogy terhesen összevered egy diákomat…”

Dalma jobban megismerte Laura és Gábor kapcsolatát. Joe és Teó között elszabadultak az indulatok. Danit zsarolni akarta egyik diákja.

Roland Annának: „Ha azt hiszed, hogy te bármit is érsz, nagyon tévedsz…”

Annát nagyon idegesítette, hogy Roland nem bírta abbahagyni a Sanya miatti beszólogatást. Bori jószívűen azt tanácsolta Annának, bízzon meg Rolandban, mire Anna meggondolatlan megjegyzést tett Rolandra, elbizonytalanítva azzal Borit szerelme megbízhatóságában. Roland borzalmasan fel volt dúlva, mert Bori kérdőre vonta őt. Kiosztotta Annát, aki visszavágott, amitől Roland csak még idegesebb lett, és csúnyán megfenyegette Annát. Anna borzalmasan kiborulva Sanya karjaiba menekült.

Nihat Ayse-nak: „Áldásomat adom rátok!”

Tamara féltette kapcsolatát Teóval. Anna összeugrasztotta Borit és Rolandot. Milán tovább dolgozott Nihat kibékítésén.

40 ezer doboz tejet vontak ki

Eddig több mint 40 ezer doboz tejet vontak ki a boltok a forgalomból a tejbotrány miatt. Szombaton több áruház kapott fenyegető üzenetet azzal, hogy megmérgezik a tartós, vagyis UHT tejeket, ha nem fizetnek több millió forintot. A tej terméktanács elnöke Híradónknak azt mondta, 3 kiskereskedelmi láncot érint a zsarolás.

 Rászoktak a kukázásra a vaddisznók

Kukákat fosztogatnak vaddisznók a budai Remete hegy lakóházai között. Az ott élők szinte minden éjjel találkoznak az állatokkal.

Terrorizálták társaikat a fiúk

Szökésben a 13 éves fiú, akinek ma kellett volna először bíróság elé állnia. 12 éves volt, amikor a vád szerint osztálytársával 2016 novemberében napi szinten terrorizáltak két, náluk fiatalabb diákot egy debreceni iskolában. Rendszeresen bántották és fenyegették őket.

Elfogták a margitszigeti rablókat

Két nap alatt három embert támadt meg a Margitszigeten az a két fiatal, akiket hétfőn fogtak el a rendőrök. Mindegyik áldozatukat megverték és egy pengével megfenyegették őket. Telefonokat és pénzt vittek el tőlük.

Tamás lebuktatta Szofit és Márkot

A Márkkal töltött nap után, Szofi hazudott Tamásnak. Tamás később bement a fodrászatba, ott azonban Tivadar elszólta magát, és Tamás számára kiderült, hogy nem is voltak Szofival bulizni. Tomi ezután rajtakapta menyasszonyát és Márkot, amint az utcán búcsúzkodtak. Joe és Gábor buzdítása után Tamás elment Márkhoz, hogy helyre tegye őt, azonban gyorsan rá kellett jönnie, hogy süket fülekre talált Márknál.

Teó Joe-nak: „Tartsd magad távol a barátnőmtől…”

Reggel Joe bocsánatot akart kérni Tamarától az előző napi veszekedésért, de szörnyű meglepetés várta. Amikor megtudta, hogy Tamara tegnap összejött Teóval, teljesen összetört. Tamarát lelkifurdalás gyötörte, amiért nem tudta személyesen elmondani neki a hírt. Teónak eközben tele a hócipője a Joe témával, és azt követelte, hogy Joe végleg tűnjön el Tamara életéből.

Ayse testvérei megfenyegették Milánt

Milán a fejébe vette, hogy Ő és Ayse szökjenek meg Budapestről. A lány SMS-ben küldte el neki, hogy hol találkozzanak, ám Ayse helyett a testvérei jelentek meg, akik Ayse mobiljával azért csalogatták oda Milánt, hogy végérvényesen beleverjék, hogy tartsa magát távol a húguktól. Milánt az utolsó pillanatban mentették meg a barátai.

Gábor: „Lehet, túlléptem egy határon Laurával…”

Csak azért, hogy Gábor Laurát provokálja, harmincezer forintot ajánlott fel neki azért, hogy kitakarítsa a lakását. Laura tudta, hogy Gábor csak borsot akar törni az orra alá, és magabiztosan belement a dologba. Derekasan tűrte Gábor jó pár próbálkozását, amelyeknek az a célja, hogy őt megalázzák. De amikor Gábor megtagadta, hogy fizessen neki, ellopta Gábor értékes kabátját.

Viszonzatlan szerelem miatt rabolt

Nem viszonozta szerelmét az eladónő, ezért kirabolta a kisboltot Komádiban hétfő délután egy férfi. A gyanú szerint kabátja alá kést rejtett, azzal fenyegette meg a nőt.

Nihat végleg eltiltotta Milánt Ayse-tól

Milán már nem bírta a titkolózást, ezért, hogy kicsit kiengesztelje, Ayse meglepte őt egy randival. Az apja azonban azonnal hazarendelte Ayse-t. Mikor Milán csalódottan hazavitte a barátnőjét, a lány tiltakozása dacára megcsókolta az ajtóban. Nihat meglátta őket, és nekitámadt a fiúnak. Ayse hiába vette a védelmébe barátját, Nihat hajthatatlan volt, kirúgta Milánt és eltiltotta őket egymástól.

Gábor: „Tamara miatt teljesen elfogom veszíteni a barátomat…”

Tamara megmutatta, mennyire megváltozott. Lali és Gábor megpróbálták elterelni Joe figyelmét a szerelmi bánatáról. Milán és Ayse lebuktak.

Vízhiány fenyegeti a világot!


szerző:
2018.03.22. 07:58
Vízhiány fenyegeti a világot!

A Föld vízkészlete véges, amiről hajlamosak vagyunk megfeledkezni. De most a dél-afrikai Fokvárosban előállt vízhiány ismét felhívta rá a világ figyelmét. Korlátozásokat vezettek be, és eljöhet a Nulladik Nap, amikor is elzárják a csapokat. Ráadásul ez a modern nagyvárosokat is elérheti. Korábban gondolni sem mertünk arra, hogy egyszer csak elfogy a víztartalékuk. Hegedűs Ákos, világutazó fotográfust az ezredforduló óta foglalkoztatja a klímaváltozás. A világ sok pontján látta, fotózta a fennálló helyzetet. 

Bartha Zsoltot választás elé állították?

A Rózsa tulajdonosa sosem volt ilyen nehéz helyzetben, ugyanis hét évvel ezelőtt választania kellett: vagy a bisztrót választja, vagy a fiát. Sosem volt ilyen nehéz helyzetben!

Karesz vajon megtudja valaha, hogy Lili tőle terhes?

Kareszék megpróbálták felvidítani Lilit. Szofiékat megfenyegették. Marci és Orsi bulizni mentek.

Szofit és Tivadart megzsarolták az üzlettel

Szofi és Tivadar reggel reményteljesek voltak, amikor egy Tivadar által szerzett fontos megrendelő bukkant fel a fodrászatban a lányával, Piroskával. Amikor azonban Piroska ismét megjelent, miközben mindketten az aznap esti nyitóparti előkészületeinek kellős közepén voltak, Szofi kínos helyzetbe került: a lány ugyanis leplezetlenül megzsarolta őket azzal, hogy új frizurára, stílustanácsadásra, és hasonlókra van szüksége, elvégre csak nem akarják feldühíteni Piroska apját.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való