KERESÉS search-close

feszültség

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "feszültség"

DUDÁS MIKI & SZIGLIGETI IVETT: „Teljesen vakon voltunk odabent”

Mikiék úgy érzik, mindenkivel sikerült jó viszonyt kialakítaniuk. Szerintük azért, mert nem generáltak feszültséget, és nem is szóltak bele a többiek dolgába, emellett őszintén és egyenesen játszottak.

Virág: „Nem akartam, hogy neki ez rossz élmény legyen. Ez fáj!”

A két lány kutyája összetűzésbe keveredett, ami hatalmas vitát szült, emiatt Virág egy komoly döntést hozott.

„Ki az az ember, aki engem meg mer kérdőjelezni?”

„Olyan agresszív vagy!” – háborodott fel Máté. Persze Jenőt sem kellett félteni: a Michelin-csillagos séf kapásból visszaszólt a színésznek.

„Zsani kiabáló hangjától az élettől is elmegy a kedvem!”

A Belmondo frontembere a falra mászott Zsani kiabálásától, aki ráadásul állandóan sürgette őt…

BEST OF: Ezek voltak a Konyhafőnök legnagyobb balhéi!

Az idei Konyhafőnök sem volt feszültségmentes, a hátráltatások és a csapatfőzések most is kihozták a versenyzők ideges oldalát. Nézzük, melyek voltak a legemlékezetesebb pillanatok!

A Fináléban Ádám a testvérén vezette le a feszültségét

A piros csapat versenyzője Alexet és Matyit választotta maga mellé: a főzés elején Ádám szépen leosztotta a feladatokat, de hamar kiderült, a segítők nem úgy hozták a munkatempót, mint ahogy azt a konyhafőnök várta, és emiatt több nézeteltérés is adódott, főleg a testvérek között.

Handi üvöltve próbálta irányítani a csapatát

A konyhafőnök egyáltalán nem találta a közös hangot a saját embereivel, emiatt nagy feszültségben főztek a pirosak.

Ádám: „Ágota, ha nem sikerül elfogadni, ki a séf, nem leszünk jóban!”

A piros csapat versenyzőjének nagyon nem tetszett, hogy nem ő az irányító, és ezt minden egyes másodpercben Ádám tudtára is adta, aki viszont nem sokáig tűrte ezt az állapotot.

Ismét forr a levegő a két Korea között

Felrobbantotta az észak-koreai hadsereg a Dél-Koreával közös összekötő irodát. A Fókusz 2018-ban, néhány héttel a két Korea közötti békekötés előtt forgatott alig 2 kilométerre a mostani robbantástól. Észak-Korea számára jó ürügy volt, hogy civil szervezetek ismét Észak-Korea ellenes röplapokat, lemezeket, pendrive-okat és Kim Dzsong Un-t kifigurázó karitúrákat juttattak el Észak-Koreába.

Aliz dühében óriási őrültséget csinál

Teljesen összeomlik Aliz, mikor meglátja Krisztián katonai egyenruháját.

Kétszer annyi a baleset, amióta enyhültek a korlátozások

Ne autózás közben vezessük le a járvány miatt felgyülemlett feszültséget – ezt kéri a rendőrség, miután kiderült: kétszer annyi a baleset, amióta enyhültek a koronavírus miatt elrendelt korlátozások. Március második felében – a korlátozások bevezetése után – heti szinten alig több mint száz baleset történt az utakon, a korábbi 300-hoz képes, de mindez csak néhány hétig tartott.

Egyre nagyobb a feszültség a bérbeadók és bérlők között

Tízből nyolc üzlet zárva van, a kereskedők szerint azonban a legtöbb helyen mégis fizetniük kell a bérleti díjat. Emiatt egyre nagyobb a feszültség a bérbeadók és bérlők között, bár a problémáról kamera előtt nyilatkozni senki nem akart. Az Innovációs és Technológiai Minisztériumnál és a Magyar Bevásárlóközpontok Szövetségénél annyit közöltek, hogy keresik a megoldást.

Kiss András kiakadt a feszültség miatt!

Andrást nagyon bántotta, hogy rosszul dolgoztak együtt a csapattal az előző feladatban. Nem tudott ezen túllépni...

Mihalik Enikő megbánta, hogy nem ő lett a főnök

Enikő maga helyett Adrit nevezte ki séfnek, azonban főzés közben megbánta ezt a döntését, akkora volt a feszültség a csapatban.

Mihalik Enikő kiakadt a csapattársára

A modell úgy érezte, hogy Feri egyáltalán nem adta a pontos elképzeléseit nekik, ezt pedig csak fokozta, amikor kiderült: nem hoztak fel a piactérről egy elengedhetetlen alapanyagot.

Elszabadultak az indulatok: Leo nem fogta vissza magát

A fiatal fiúnak „eldurrant az agya” és igen csúnyán beszólt Anettnek, aki pedig nem bírta ki könnyek nélkül a kemény helyzetet.

Visszatért, mégis remegve távozott a Mentorház színpadáról

Zdroba Patrik számára 2018-ban pont ennél a fordulónál ért véget az X-Faktor. Hiába a tehetség és a rutin, az izgalom mégis eluralkodott a versenyzőn…

Dallos Bogi vigasztalta az X-Faktor versenyzőjét

Horváth Jázmin nem bírta ki könnyek nélkül a rá nehezedeő nyomást, és úgy érezte, fel kell adnia a versenyt. Vajon az X-Faktor női mentorának sikerült lebeszélnie végzetes döntéséről?

Gödöllei Emánuel és Ruszó Tibi csúnyán kihúzták a gyufát…

A Táborban a tetőfokára hágott a feszültség, ami egy kicsit sem könnyítette meg a versenyzők helyzetét. Vajon mivel rúgta el a pöttyöst a két srác a csapattársaiknál?

Egy versenyző már a Tábor legelején feladta a versenyt!

Szinte alig kezdődött el a megmérettetés, valaki már cserben is hagyta csapattársait. Voltak, akik kirekesztve érezték magukat, és voltak, akiknek az angol szöveggel gyűlt meg a baja.

Fluor Tomi a szavazás után fakadt ki: „Én ezt most le szeretném tisztázni!”

Tomi a szimpátiaszavazás után nem bírta magában tartani a gondolatait az elmúlt napok feszültsége kapcsán, és tiszta vizet szeretett volna önteni a pohárba.

Istenes Bence: „Ez annyira fárasztó és érthetetlen!”

Elérkezett egy újabb nap a Nyerő Páros villában, a feszültség azonban még mindig kézzel fogható a párok között.

Előzetes: Óriási a feszültség a Nyerő Páros villában! (10.30.)

A Nyerő Páros rajongói már készülhetnek, hiszen újra benépesül a villa és Sebestyén Balázs próbára teszi a sztárpárok szerelmét. A nagy sikerű sztárpárshow új évadában ezúttal nyolc pár költözik össze, hogy a hetekig tartó küzdelem végére eldöntsék, ki lesz az idei évad Nyerő Párosa! Az új évad sztárpárosai: Kocsis Dénes színész, aki elsősorban az Operettszínház előadásaiból lehet ismerős a nézők számára és menyasszonya Mészáros Petra pszichológus, Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf, a Konyhafőnök zsűrije és festőművész felesége, Sárközi Éva , valamint az RTL Klub műsorvezetője, Istenes Bence és párja, Csobot Adél énekesnő, az X-Faktor felfedezettje, Fésűs Nelly színésznő és férje, Vajtó Lajos üzletember, Kéri Krisztián , aki az első magyar férfi Louis Vuitton modell és párja, Lóránth Eni szintén nemzetközileg elismert modell, Fehér Balázs énekes-dalszerző, a Carbonfools egykori frontembere és kedvese, Dr. Monda Eszter tudományos munkatárs, jövőkutató, Sáfrány Emese légtornász-oktató és párja, Hornyák Ádám labdarúgó edző, valamint Fluor Tomi rapper és párja, Szabó-Sarkadi Emese vokalista-dalszerző nekivág a megmérettetésnek A sztárpárok próbatételeit egy játékmester is izgalmasabbá teszi, Kabát Peti személyében. Csak az nyerhet, aki jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban. Nyerő Páros - az RTL Klubon!

Nem alakult jól a közös vacsora: „Az egyik legkellemetlenebb este volt”

Az öt pár egy közös vacsorát tartott, azonban a feszültség kézzel tapintható volt egész este.

Hiába a csillámos tetoválás és az ínycsiklandó steak, eluralkodott a feszültség a villában!

A fiúk egy közös főzéssel, a lányok pedig egy igazi csajos estével próbálták oldani a kialakult feszültséget, de arcmaszk és csillámos tetoválás ide vagy oda, nem jártak sikerrel.

Bence és Ádám fekvőtámaszokkal készültek Lajos érkezésére

A konfliktust gerjesztő játék másnapján a fiúk viccesen készültek a Lajossal való találkozásra.

A barátom mindenkit lenéz, elegem van!

Renátó nagyon szereti barátját, akivel azonban van egy kis gondja. Martin mindenkivel lekezelően beszél és nem foglalkozik mások érzéseivel. Vajon megoldódik ez az ellentét? A teljes adásból kiderül!

Zsani, a „tetves lány”


szerző:
2019.06.04. 18:00
Zsani, a „tetves lány”

A 16 éves lány anno ő maga vezette be édesanyját a live videózás rejtelmeibe, de ma már nagyon bánja. Anyukája ugyanis eléggé ráfüggött a dologra, ráadásul a vicc kedvéért csúnya dolgot terjeszt saját lányáról. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Dráma a konyhában: Bogi revansot vett Kozin

Miután a csapatos feladatoknál Kozi elvette Bogiék tésztáját, a lány szerette volna ezt visszaadni neki. Éppen emiatt a középdöntő kapujában a csapattársának adta a hátrányt.

Bea mindenkit meglepett: üvöltve irányította csapattársát

Bea egyáltalán nem örült neki, hogy Tomival kellett egy csapatban főznie. Éppen emiatt, egy pillanatra sem hagyta, hogy a fiú akarata érvényesüljön.

Az egyik versenyző visszaszólt a séfeknek?

A két séf lement a pultokhoz, hogy megnézzék, hogyan haladnak a versenyzők az ételeikkel. Az azonban még őket is meglepte, amikor a tanácsukkal azonnal szembement az egyik versenyző.

Vallási feszültség Srí-Lankán

Megtorlástól tart a Srí-Lankai muzulmán kisebbség a húsvéti robbantásos merényletek után, és többen rendőrőrsön kerestek menedéket. A merényletsorozatban, amit iszlám szélsőségesek hajtottak végre, több mint 250-en vesztették életüket, pedig a titkosszolgálatoknak pontos információik lehettek a támadásról.

Miért folyamatos a feszültség Kovács Dóri és Király Peti között?

Hatalmas a feszültség a Konyhafőnökben! Kovács Dóri és Király Peti 5 évig alkotott egy párt, így nem meglepő, hogy sokkal több mindent engednek meg egymással szemben a műsorban. A Story Extrának elsőként mesélnek arról: milyen magukat visszanézni a tévében, megbántak-e valamit és azt is elárulják, hogy mi is a kettejük közti folyamatos feszültség oka.

X-Faktor: fokozódik a feszültség!

Egy évvel ezelőtt a mentorok szerinti leggyengébb és legerősebb produkció távozott szombat este az X-Faktornól, ami azt is jelentette, hogy Bereznay Dániel Gigit hibáztatta a kiesése miatt.

X-Faktor: izgalmas pillanatok, és drámai jelenetek!

A helycserés válogatás nagyon idegtépő volt az X-Faktor táborban két évvel ezelőtt. Az utolsó pillanatban is volt, akinek fel kellett állni a biztosnak érzett helyről. Sőt egyikük már másodszor került ilyen helyzetbe, így ki is akadt mindenki: Gáspár Laci, a lány szülei, az énekes, és a többi mentor is.

Az X-Faktor: dráma, és ami mögötte van!

Az X-Faktor készítői egy évvel ezelőtt jelentették be, hogy Nagy Krisztián feladta a versenyt. Hogy miért érezte úgy a fiatal férfi, hogy túl nagy falat neki az X-Faktor, azt ő maga mondta el a Fókusz kamerájának.

„Ne nézzél már hülyének!”

A túl sok ellenségeskedés miatt a villalakók a riportszobába lettek száműzve egy kis „összemelegedés” reményében, ám a feszültség így is tapintható volt a levegőben…

Megszólalt Fanni feltételezett gyilkosának nagybátyja

VV Fanni holttestét továbbra sem találják, így egyre feszültebb mind a sértett, mind a gyanúsított családja. Brodmann Péter, B. László nagybátyja, egyben korábbi védője először nyilatkozott a Fókusznak, és rögtön megragadta az alkalmat, hogy oda szúrjon a másik oldalnak.

„Úgy ki kellett volna őket innen penderíteni már...”

Laciék bukták a legtöbb pénzt a legutóbbi játékon. Niki értetlenül állt a történtek előtt, és biztosra vette, hogy Viviék taktikából pontoztak úgy, ahogy.

Kefir egyre ingerültebb


szerző:
2018.09.03. 20:14
Kefir egyre ingerültebb

Mariann úgy érzi, hogy ha rajta múlik, megnyerik a következő kihívást is, de ehhez az is szükséges, hogy Kefir is partner legyen a játékban.

Angelina Jolie szítja a feszültséget?

Tovább dúl a háború Angelina Jolie és Brad Pitt között, és egyre inkább bizonyossá válik, hogy a feszültséget a színésznő szítja. Angelina olyannyira messzire ment már, hogy az még ügyvédjének is sok.

Rüsztem pasa: „Ettől a perctől a házasságunk nem más, mint egy érdekszövetség!”

Mihrimah láthatóan belehabarodott az őt gyógyító spanyol orvosba, aki szinte már-már viszonozta a szultána féltve őrzött érzelmeit. Azonban Mihirmah elkövette azt a hibát, hogy azt hitte, Rüsztem ebbe nem fog beleszólni. Ennek ellenére a pasa majdnem megölte a férfit, mikor meglátta a házukban, és féltékenységében még a szultánának sem kegyelmezett. 

Magyarország utolsó gettójában járt a Fókusz stábja

Magyarország egyik utolsó gettójában egyre jobban nő a feszültség. Sajtóhírek szerint ki akarják innen szorítani a problémás lakókat. A Fókusz stábja is kíváncsi volt arra, hogy mi a helyzet észak-kelet Magyarország egyik legnagyobb városában, ezért ellátogattunk a helyszínre, a Hámán Kató utcába.

 

Máté:

Az összeomlás szélére kerültek A Konyhafőnök versenyzői. Az óriási nyomás, a feszültség, az egyre keményebb feladatok, na és persze a karnyújtásnyira lévő döntő mindenki idegrendszerét megviseli. Mátéét is.

Óriási balhék A Konyhafőnökben!

Vitatkozás, ordibálás és sírás? Ezek a szavak jutnak eszükbe először A Konyhafőnök versenyzőinek, ha a középdöntőre gondolnak. Ekkora csetepaté azonban még egyetlen szériában sem kerekedett…

„Sovi, nyugodj már le!”

Sovitól már mindenki megszokta, hogy túlpörög a konyhában, azonban a középdöntő kapujában akkora feszültség volt benne, hogy minden eddiginél erősebben tört ki rajta a pánik. Beszélni sem tudott, amikor Zé és a Séf odamentek hozzá.

Tenya újra bepróbálkozott Tóth Andinál?

A Celeb vagyok, ments ki innen! szerelmi vallomása óta újabb adok-kapok alakult ki Andi és Tenya között. Az üzengetést és az újabb találkozót egy közös musical esélye pattintotta ki.

Joe Lalinak: „Amióta visszajöttél, megint csak feszkó van…”

Lali megérkezett Budapestre, de a hazatérése problémásan indult. Hatalmas egész napos pótszilvesztert akart tartani, de senki nem akart vele bulizni, ráadásul Orsival is összeveszett. Lali a fejébe vette, hogy újra összehozza Joe-t és Tamarát, ami nem várt bonyodalmakhoz vezetett.

Karácsonyi feszültségoldás

Nemcsak örömöt, sokaknak rengeteg feszültséget jelent a karácsony. Különösen az előkészületek járhatnak idegesítő nyűggel. Erre találta meg a megoldást néhány londoni fiatal.

Fókusz 2017-12-13


szerző:
2017.12.13. 17:20
Ez van, ha a Villában egyszer elszabadulnak az indulatok!

Három éve, pont ezen a napon, egy evőversenyt tartottak a villalakók. A fekete csapatot Dennis, a fehéret Laci képviselte. Miután a verseny lezajlott, a két csapat tagjai levezetésképpen gyorsan össze is vesztek egymással, és persze egyelőre csak gondolatban, de egyből elkezdték dobálni egymásra a kiválasztó jelet.

Fókusz 2017-10-30


szerző:
2017.10.30. 17:20
Áron: „Nem jó, hogy ha stresszelsz minket Anna!”

A sárgáknál is akadt egy kis feszültség, hiszen Anna annyira aggódott, hogy folyamatosan Zalut és Áront sürgette. A fiúknak végül a sarkukra kellett állniuk.

Ilyen egy elsősegélynyújtó tanfolyam Piros és Gizi módra!

A feszültség egyre csak fokozódik a két nő között…

Fókusz Plusz 2017-09-09


szerző:
2017.09.09. 18:50

Fókusz Plusz 2017-08-26


szerző:
2017.08.26. 18:50
Előző rész (2017. augusztus 15.)

Vajon hogy alakul Ábel és Nóra találkozója? Vajon sikerül Hannának és Péternek legyűrni a köztük lévő feszültséget? Hogy birkózik meg Emília a könyvét ért kritikákkal? Sári egyre otthonosabban érzi magát Alizéknál.

Következő rész (2017. augusztus 15.)

Vajon hogy alakul Ábel és Nóra találkozója? Vajon sikerül Hannának és Péternek legyűrni a köztük lévő feszültséget? Hogy birkózik meg Emília a könyvét ért kritikákkal? Sári egyre otthonosabban érzi magát Alizéknál.

Csúnya véget ért a hercegek vacsorája!

Hiába testvérek, hiába nőttek fel együtt, egyre nagyobb a feszültség a hercegek között. Mihrimah egy békülős, minden kibeszélős estét szeretett volna tarani, ahol a szereteté és az őszinteségé lett volna a főszerep. Kár, hogy a vacsora végén Selim és Bayezid már nemcsak szavakkal bántották egymást, hanem a veszekedés tettlegességik fajult.

Előző rész (2017. július 07.)

Péter és Natasa közt nő a feszültség. Nóra és Ábel szorosabbra fűzik a kapcsolatukat. Stella megpróbálja közelebb hozni egymáshoz Gizellát, Lászlót és Pirost. Miklós bevallja Bandinak, hogy ő a felelős András haláláért.

Következő rész (2017. július 07.)

Péter és Natasa közt nő a feszültség. Nóra és Ábel szorosabbra fűzik a kapcsolatukat. Stella megpróbálja közelebb hozni egymáshoz Gizellát, Lászlót és Pirost. Miklós bevallja Bandinak, hogy ő a felelős András haláláért.

Karola és Szilárd szexszel temetik a múltat

Karolát sokkolta, mikor reggel a rendőrség kihallgatta őt. Miután Karola hazaért a rendőrségről, Gréti biztosította arról, hogy ez önvédelem volt, Karolát mégsem hagyták nyugodni a nevelőotthonban töltött régi borzalmas idők emlékei...

Doma:

Rozs Erika és Gaál Viktor párterápián feszültek ismét egymásnak a házasok. Adrienn meg van róla győződve, hogy Domának az a problémája, hogy nem akar vele lefeküdni. A férj azonban egész mást állít...

Adrienn úgy érzi, Doma megalázta őt

Doma levélben foglalta össze gondolatait a párterápia után, viszont Adrienn nem volt kíváncsi rá. Inkább kifejtette férjének, hogy mennyire megbántotta őt a szavaival.

Érezhető a feszültség Rita és Zoli között

A nászúton zajló vita hosszú távon is rányomta a bélyegét a házasok kapcsolatára. Ritának már egyáltalán nincs kedve beszélgetni Zolival, aki továbbra is úgy érzi, hogy neki van igaza. Soós István úgy látja, kezdik lezárni az esélyt hogy bármi is legyen kapcsolatukból.

Fókusz 2017-03-27


szerző:
2017.03.27. 17:25
Igor és Karola egy lőtéren vezette le a feszkót

Karola délután elkíséri Igort a lőtérre. Megtudja, hogy Igor azért foglalkozik ezzel a sporttal, hogy a szorongását kompenzálja, de Karolában a lövészet pont az ellenkező hatást váltja ki.

A feszültség nagy, az ételek borzalmasak

A Zocalo nem csak a belső viszályok miatt csúszik lefelé a lejtőn. Miután Gordon megkóstolta az ételeket, szembesítette a tulajt és a szakácsot, hogy mekkora bajban is vannak. Az ételek ugyanis förtelmesek.

Vivi, a legstresszesebb villalakó újra akcióban!

Miközben Vivi pakolta Zsolti cuccait, Soma újra akcióba kezdett, és poénkodással próbálta oldani a feszültséget. A srác rosszkor szólalt meg, ugyanis Vivi nagyon feszült volt a közelgő Párbaj miatt. Később Zsolti beszélt a lánnyal, és megígértette vele, hogyha kiesik, akkor sem törik össze!

 

Zsolti és Krisz végre kibeszélték magukból a feszültséget?

A titkos szavazás alatt, Zsolti rögtön tudta, hogy Krisztiántól kapta a "legelviselhetetlenebb" szavazatot. Miután mindenki kitombolta magát, elvonultak, hogy kettesben megbezsélhessék, miért is van harag kettejük között.

Elszabadultak az indulatok a titkos szavazáson!

Ki a legszerethetőbb? És a leggyávább? A legelviselhetetlenebb? Hiába zajlott titokban a szavazás, az eredmények hallatán nem kis feszültség alakult ki a Villában.

„A csapattal nem volt problémánk, a konyhafőnökkel viszont igen!”

A kibővült kék csapatnak Tomi vezetésével kellett főznie a Gundel étteremben, ami viszont nem volt feszültségmentes. A közös munkáról és a csapatban kialakult összetartásról kérdeztük őket!

A bulinegyed nem igazán buli az ott lakóknak

Mi tehet valaki, ha hetente háromszor üvöltöznek, verekednek, és kimondhatatlan dolgokat művelnek az ablaka alatt a beton részeg bulizók? A budapesti belváros bulinegyede már évek óta az egyik legkedveltebb magyar turistalátványosság. Csakhogy, ami az ide látogató szomjas vendégeknek móka, az az ott lakóknak hatalmas bosszúság. Miért nincs megoldás és mit mondanak a kocsmatulajdonosok? 

Óriási ellentét a zöld csapatban: Móni és Roland egymásnak feszültek

A zöld csapat tagjai közül Móni és Roland nem igazán értették meg egymást a konyhában. Miközben Roland hiányolta, hogy feladatokat osszanak rá, Móni semmiben sem bízott, amit a csapattársa készített.

Soma:

Miutén Soma ráosztotta, hogy tekernie kell, Mici kijelentette, hogy nem hajlandó. Végül Krisztián megnyugtatta és rávette a feladatra. Tekerés közben Somával újra egymásnak feszültek.

Zseraldin: „Nagyon csalódott vagyok, hogy nem én mentem vissza”

Egy igazi macskaháborúnak lehettünk szemtanúi a ValóVilág vasárnapi Párbaján. Mici és Zseri nem kímélték egymást, még a műsorvezető sem tudta kordában tartani az indulatokat.

Előző rész (2016. október 17.)

Vajon mit kell tennie Miklósnak a szabadságáért? Hogyan próbálja oldani a feszültséget Margó? Vajon mit tud meg Emília Félixről? László úgy dönt, mégis csak költözni szeretne.

Következő rész (2016. október 17.)

Vajon mit kell tennie Miklósnak a szabadságáért? Hogyan próbálja oldani a feszültséget Margó? Vajon mit tud meg Emília Félixről? László úgy dönt, mégis csak költözni szeretne.

Feszült pillanatokat eredményezett a váratlan Kiválasztás

A villalakók nem voltak felkészülve a hirtelen jelölésre, ráadásul eléggé felfokozott érzelmi állapotban érte őket a hír. A Kiválasztás után a kellemetlen beszélgetések vették kezdetüket...

Vicces és megható percek a Kicsi Óriásokban

Könnyek is hullottak, tapsvihar is kitört, a zsűri pedig állva tapsolt! Szombaton bravúros, vicces és megható perceket szereztek nekünk ismét a Kicsi Óriások.

Hogyan élhetünk stressz nélkül?

Sokan szeretnék kevesebb feszültséggel élni az életüket. A stressz egy külső inger, amire a szervezetnek válaszolnia kell, de van egy jó hírünk!

Egyre nő a feszültség a Nyerő Páros tagjai között

Valódi érzelmek és igazi viták – akár csak a való életben. A Nyerő Párosban a szereplők legbensőbb titkaiba is beleshetünk. Vajon hogyan látja a kapcsolatokat egy szakértő, és milyen jövőt jósol a pároknak.

Éhségsztrájkolnak a magyar határnál

Mostanra több ezer ember gyűlt össze a magyar-szerb határ szerb oldalán Horgosnál, hogy megpróbáljanak bejutni az Európai Unióba. A lassú ügyintézés miatt egy kisebb csoport éhségsztrájkba kezdett. A Helsinki Bizottság szerint borítékolható, hogy az egyre növekvő tömeg miatt a feszültség robbanni fog. Bakondi György belbiztonsági főtanácsadó szerint nincs lehetőség gyorsabb ügyintézésre, mert az nem lenne biztonságos, és nincs rá több emberük.

Roland és Bori edzése szexbe torkollik

Bori és Roland egy bootcamp edzésen akarják levezetni a felgyülemlett feszültséget. Amikor a kemény versengés ellenére sem tudnak győztest hirdetni, annyira felcukkolják egymást, hogy az agresszív hangulat szexbe fordul át.

Elkezdődött a bontás a Városligetben

Újra feszült a helyzet a Városligetben. Kedden elkezdték bontani az egykori Hungexpo épületeit. A ligetvédők szerint az építők nem védik meg a fákat a munkálatoktól. Az építtető szerint szeretnék, csak nem tudják, mert nem tudják bevinni az ehhez szükséges építőanyagokat. A tüntetők ugyanis kívülről elbarikádozták a bejáratot.

Éhinség és balítélet


2016.03.30. 09:52
Éhinség és balítélet

Két dolog bibliai igazságként feszül a Farm világában, mégpedig az, hogy friss a levegő és a feszkóra való késztetés az emberekben. Így első körben talán ennyit a margóra, egyébként pedig az éhezés tovább rombolja a társaság uniós törekvéseit. Tanulság: a korgó gyomor bomlasztja a demokráciát.

Tovább fokozódik a feszültség a Farmon

Miután felkerült a piros kendő Danira, csoportokban folytatták a tervek szövögetését a farmerek.. A kiválasztott srác egyelőre nagyon biztos a dolgában...

Következő rész (2016. március 17.)

Ágnes feszültségekkel teli vacsorát ad vendégeinek. Gizellához vagy Lászlóhoz húz Ottó szíve?  Elkészül-e Bözsi és Vilmos az első vendég fogadásáig? Mikor szakadnak el Zsófi idegei?

Roland és Dávid legjobb barátok lesznek?

Dávid unatkozik, mivel Kristóf elment, Marci nem ér rá, és az utóbbi időben Millával sem könnyű a helyzet. Dávid Rolanddal tölti a napot, és úgy érzi: új barátra tett szert.

Diplomáciai feszültség a meggyilkolt kém miatt

Az orosz külügyminisztérium visszautasította a vádat, miszerint Vlagyimir Putyin utasítására mérgezték volna meg kilenc évvel ezelőtt a Londonban élő orosz ex-kémet, Alexander Litvinyenkót. Londonban bekérették az orosz nagykövetet az ügy tisztázására, David Cameron brit miniszterelnök pedig bejelentette, hogy zárolni fogják mindazok számláját, akiknek köze lehetett a gyilkossághoz.

Orvosok: külföldre, vagy más pályára mennek?

Tartós nagyfeszültség a magyar egészségügyben, szánalmas fizetések, rossz körülmények, külföldön dolgozó magyar orvosok tömegei – ezt nagyjából mindannyian tudjuk. De az orvosok elvándorlásának pontos tényeit és adatait nemigen ismerjük. Hogy hányan, hova, miért mentek-mennek el. Ma mindehhez közelebb fogunk jutni. Varga Júlia, az MTA Közgazdaságtudományi Intézetének tudományos főmunkatársa 9 évig kutatta a magyar orvosok külföldre vándorlását és magyarországi pályaelhagyását.

Karácsonyi időbeosztás okosan

A karácsonyt megelőző pár nap, vagy adott eetben hét, sokaknak valódi rémálommá változtatja az ünnepi készülődést, a ráhangolódást, ugyanis azok a bizonyos előkészületek, mint a bevásárlás, főzés, a fa beszerzése, befaragása, feldíszítése komoly terheket ró a családtagokra, és akkor még nem beszéltünk a háromnapos instant rokonlátogatásokról, ami sokszor komoly logisztikázással és nem kevés feszültséggel jár… Arra voltunk kíváncsiak, hogy sztárvendégeink, Györgyi Anna és Hajdu Steve mennyire tudatosak ebben, valamint, szakértőt is hívtunk, Hamar Domonkost, akitől azt szeretnénk megtudni, hogyan is kell ezt jól csinálni, vagyis karácsonyi időbeosztás okosan!

Mik a török játszma tétjei?

Katonai konfliktus Oroszországgal, kötélhúzás az Unióval, több mint kétmillió szír menekült, kurdok, belső feszültségek. És: mindeközben a NATO második legnagyobb katonai erejével bíró Törökország a sokszereplős szíriai polgárháború kellős közepén találja magát.

Ez történt a 49. héten


szerző:
2015.12.04. 21:25
Ez történt a 49. héten

Nóra és Júlia kapcsolata rendeződni látszik. Liza karrierje komoly veszélybe kerül. Rudinak nem marad pénze az adóssága visszafizetésére, ezért Róbert azt veszi el tőle, amit valaki olyannak szán, aki nagyon fontos neki. Miklós és Róbert kapcsolata egyre feszültebb és minden eszközzel próbálnak elégtételt venni egymáson. Gizi élete újabb fordulatot vesz, de könnyen lehet, hogy ez az út a lejtő aljára vezet. Ludwig új bérlőt ajánl Attilának, de Ágnes közbelép és megakadályozza a tervet. Amikor Ludwig ezt megtudja, összevesznek, és a veszekedéssorozat végén megbocsáthatatlan dolgot tesz a feleségével.
 

Előző rész (2015. december 3.)

Vajon a Róbert és Rudi közt feszülő ellentét végleg tönkre teszi Aliz és Luca kapcsolatát? Sikerül Attilának kitérnie Ludwig gyanús ajánlata elől? Képes lesz-e Nóra ismét megbocsátani Róbertnek?

Következő rész (2015. december 3.)

Vajon a Róbert és Rudi közt feszülő ellentét végleg tönkre teszi Aliz és Luca kapcsolatát? Sikerül Attilának kitérnie Ludwig gyanús ajánlata elől?  Képes lesz-e Nóra ismét megbocsátani Róbertnek?

Pedagógusok:  elégedettség vagy egyre növekvő feszültség?

A hivatalos szöveg: elégedett tanárok, jó hangulat, emelkedő bérek. Aki ezt másképpen látja, feszült tanárokról, rossz légkörről, bérezési trükkökről beszél. A hivatalos szöveget az államtitkár mondja, szerinte minden rendben, de egy szakszervezet a miniszterelnökhöz fordult és sztrájkot akar. Mindkettőjüket meghallgatjuk.

Hogy működnek csapatban a Konyhafőnök Juniorok?

Fokozódik a feszültség a Konyhafőnök Juniorban, hiszen alig pár nap választja el a versenyzőket a döntő hetétől, itt már senki sem szeretne kiesni. A héten csapatban küzdenek a továbbjutásért a kis kukták: ezúttal a kék csapat volt a vendégünk, vagyis Bogi, Zádor és Jázmin.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való