KERESÉS search-close

fiatalok

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fiatalok"

Kerítésléccel és puszta kézzel támadtak meg egy férfit

Kerítésléccel és puszta kézzel támadt rá és rabolt ki négy fiatal egy 50 éves férfit a gyanú szerint szombat hajnalban Nyíregyházán. A legfiatalabb támadó csak 14 éves. A csapat kifigyelhette, hogy a férfi egyedül sétál az állomás felé. Mobiltelefont, tabletet és készpénzt raboltak. Órákon belül elfogták őket, és az elrejtett értékek is előkerültek. Ráadásul nem is akárhogyan: a tableten beállított ébresztő, éppen a házkutatáskor szólalt meg.

Egyre több a fiatal koronavírus-fertőzött

Több mint 55 ezer koronavírusos fertőzés egyetlen nap alatt. A járvány kezdete óta eddig még sehol a világon nem jegyeztek fel egy nap alatt annyi új esetet, mint csütörtökön az Egyesült Államokban. A legtöbben Floridában kapták el a kórt. Egyre több a fiatal koronavírusos. Vannak közöttük olyanok, akik egymással versenyeznek, hogy ki fertőződik meg előbb.

Huszonévesek, és már milliárdos befektetőkkel tárgyalnak

Fiatalok, tele ambíciókkal és tervekkel. A Cápák között második évadában egyre több huszonévest ismerhetnek meg a nézők, akik új szemléletükkel és formabontó ötleteikkel teljesen lenyűgözik a Cápákat. És mivel ők is voltak fiatalok, nagyon jól tudják, hogy milyen erő lakozik egy kezdő vállalkozóban.

404 ezer forint megtakarítás

404 ezer forint. Átlagosan ennyi megtakarítása van egy fiatalnak Magyarországon azok közül, akiknek egyáltalán van spórolt pénzük. Egy friss felméréséből viszont az is kiderül, hogy a 19 és 29 év közöttiek csaknem fele egyáltalán nem tesz félre.

Előzetes: Örökifjú sztárok a Toplistában!

A Toplista következő adásában az örök ifjúság titkát kutatjuk. Kiderül, hogyan érik el a sztárok, hogy jóval fiatalabbnak tűnnek a valódi koruknál. Van olyan híresség, aki már elmúlt 30, de ma is tinédzsernek néz ki, de olyan is, aki 25 évet is letagadhatna - és bizony le is tagadja. Időtlen csillagok és kortalan szépségek - az adás végén pedig kiderül, ki a legfiatalosabb magyar sztár.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való