KERESÉS search-close

fiatalság

78 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fiatalság"

Ötven fölött is bomba formában

Feszes bőr, tökéletes lábak és irigylésre méltó kisugárzás. Ki mondta, hogy 50 fölött ez nem lehetséges? A szépség nem, csak a fiatalság mulandó, amit a most következő hírességek be is bizonyítanak. A korral jelentkező ráncok előbb vagy utóbb mindenkit utolérnek, kivéve Halle Berry-t, aki 53 évesen is bomba formában van. Akárcsak a Jóbarátok Mónikája, aki a minap az 56. születésnapját egy fejes ugrással ünnepelte, tökéletes testét pedig még a huszonévesek is megirigyelnék.

Íme az örök fiatalság titka!


szerző:
2020.06.09. 07:45
Íme az örök fiatalság titka!

Vera Wang idén nyáron lesz 71 éves, de valahogy "elfelejtett megöregedni". Vajon hogyan csinálja? Rábaközi Andrea elárulta!

Madonna már a saját vizeletét is képes meginni a fiatalsága érdekében

A 61 éves popdíva továbbra is mindent megtesz azért, hogy örökké fiatal maradjon, ha kell így. Hírek szerint ő is egyre nehezebben viseli, hogy meglátszik rajta az idő vasfoga, és legújabb turnéján is egyre többször panaszkodik fáradtságra.

„Nem éltem ki magam, nem diszkóztam...”

A 21 éves fiú már két gyermek büszke édesapja, ám párjával a „hepehupás” kapcsolatuk után szakításra került a sor. Vajon az lehetett a baj, hogy a fiatal apuka még nem élte ki magát igazán? Anikó segített választ kapni a kérdésekre. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Jennifer Lopez olyan szexi képeket posztolt magáról, hogy a szavunk elakadt!

J.Lo jövőre lesz 50 éves, de ez egyáltalán nem látszik rajta, sőt! Keanu Reeves mellett újabb vámpírra bukkantunk a sztárvilágban?

Végre beteljesül Luca és Bandi szerelme!

Már majdnem lemondtak egymásról a fiatalok, amikor Berényi Miklós közbelépett, és ismét megoldott egy nehéz helyzetet.

Így élnek a mai fiatalok!


szerző:
2018.06.22. 06:00
Így élnek a mai fiatalok!

Statisztikai adatok szerint a magyar huszonévesek fele él még a szüleivel. De az alacsony kezdő fizetések ellenére, az egyetem, és a riasztó lakásárak mellett hogyan élnek, és hogyan tudnak egyáltalán megélni a mai fiatalok? A Fókusz riportere tavaly ennek járt utána.

Mi az a musical.ly?


szerző:
2018.05.29. 18:00
Mi az a musical.ly?

Az új trend kifejezetten népszerű a mai fiatalok körében, hiszen te magad is sztárrá válhatsz. Mindössze annyit kell tenned, hogy egy adott zenére tátogsz és táncolsz.  Alexandra is nagy rajongója az új divatnak, ráadásul több mint 600 követője van. A kommentek miatt azonban párja egyre inkább féltékeny…

Barátok közt: Hanna és Peti összeházasodnak!

Pontosan három évvel ezelőtt történt, hogy Illés Peti bejelentette Julinak és Attilának, hogy megkérte Hanna kezét. A meglepődött szülők először fel sem fogták, mit mondott a fiatal fiú, de később sem nyugodhattak meg, ugyanis kiderült, hogy Hanna pedig igent mondott.

Barátok közt: ez volt az egyik legszebb szerelmi vallomás!

A híres sorozat egyik legromantikusabb és legcukibb szerelmi vallomását pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon láthatták a nézők. Ottó és Liza között egyre szorosabbá vált a kapcsolat, aztán a fiú egyszer csak kiöntötte Lizának a lelkét, és forrón megcsókolta a lányt.

Dévényi Tibi bácsi: „Ameddig lehet, a színpadon szeretném élni az életem”

Tibi bácsi már alig várja, hogy belépjen a stúdióba, hiszen imádja a beszélgetős műsorokat. A 70 éves lemezlovas még most is sorra járja a fesztiválokat, és állítása szerint ez tartja őt fiatalon.

Ezt gondolják a jövőjükről a mai fiatalok!

Pont egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy egy felmérés szerint minden tízedik magyar fiatal elmenne Magyarországról. Ráadásul 40%-uk fél attól, hogy nem lesz családja. Már akkor nehéz volt megfejteni, mi vezethet egy ennyire pesszimista jövőképhez…

Borotválkozással a fiatalságért?

Három évvel ezelőtti kutatás szerint a rendszeres, azaz heti háromszori borotválkozással akár 10 évet is nyerhetünk az öregedéssel szemben, hiszen a művelet állítólag a kollagén termelést stimulálja, kisimítja a ráncokat, bőrradírozó hatása van, a levágott szőr pedig nem lesz erősebb. Őrültség, vagy tényleg érdemes kipróbálni?

Fókusz 2018-01-12


szerző:
2018.01.12. 18:55
Barátok közt: bizony a drog rossz!

Hat évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon a Mátyás király tér Vandája egy átmúlatott éjszakaz után arra ébredt, hogy nem a saját ágyában van. Kiderült, hogy Szabi segített a szőke lánynak, aki előző éjszaka csúnyán szétcsapta magát. A legrosszabb még ekkor hátra volt, ugyanis Vanda táskájában a fiú talált egy kis drogot.

Mátyás szerint a szerelem kortalan

Bár Mátyás anno fogadásból jött össze Noémivel, most mégis a legszerelmesebbnek érzi magát. A 21 éves lány viszont attól retteg, hogy 18 éves párja még nem élte ki magát igazán, és legnagyobb félelme, hogy emiatt el fogja hagyni őt. Matyi azonban olyan komolynak érzi kapcsolatukat, hogy még Noémi kezét is megkéri…

Anikó lebuktatja Attilát?


szerző:
2017.11.02. 18:00
Anikó lebuktatja Attilát?

Anasztázia szeretne végre boldog lenni 20 évvel idősebb párjával, Attilával. Bár a lány szülei sohasem támogatták a korkülönbséget, Anasztázia mégis kitartott szerelme mellett. 6 év után viszont ellaposodott a kapcsolat, és a lány úgy érzi, hogy nem élte még ki magát igazán. Sőt, barátja hűtlenségéért sem menne már tűzbe. Anikónak viszont bizonyítéka is van!

Ádám egyre közelebb kerül Lucához?

A fiatal lány mindent megtesz, hogy a fotós karjaiban kössön ki!

Milliárdos 50-es vagy bölcs tinédzser lennél?

Komoly filozófiai kérdés elé állítottuk a sztárszülőinket. Azt kellett eldönteniük, hogy inkább lennének 50 évesek egy milliárd forinttal vagy újra 15 évessé válnának a mai bölcsességükkel karöltve.

Erika nem szeretné, hogy lánya Gáborral kösse össze az életét

Gábor másfél évvel ezelőtt Instagramon ismerte meg párját. Anna és Gábor azóta boldog párkapcsolatban élnek, de keveset találkoznak, ezért a fiú azt szeretné, hogy ha Anna elvégzi az iskolát, költözzön hozzá. A fiú nem is tétlenkedett, odaadta a lakácskulcsot Annának, a lány pedig rögtön igent mondott. Amikor megérkezett Anna anyukája, Erika, a fiatalok előadták neki jövöbeli terveiket, ő pedig bevallotta, hogy nem szeretné, ha lánya az első szerelme mellett horgonyozna le.

Story Extra 2017-06-20


szerző:
2017.06.20. 17:25
A 20 éves Szabolcs elárulta, mivel motiválja az embereket

Bár Lovas Szabolcs még csak 20 éves, motivációs trénerként dolgozik. A fiatal srác állítja, hogy a korától függetlenül hallgatnak rá az emberek, és sokan járnak az előadásaira.

Tegezés vagy magázás?


szerző:
2017.06.03. 19:20
Tegezés vagy magázás?

Máshogy tegezzük a barátainkat, és máshogy a bolti eladókat. A nyolcvanas években még 35 éves kor körül húzták meg az általános tegeződés határát – ez napjainkra inkább 40-45-re tolódott ki. Ennek egyik oka, hogy mi magunk is egyre tovább igyekszünk fiatalabbnak mutatkozni…

Zimány Linda hatalmas botrányba keveredett!

Három évvel ezelőtt a gyönyörű modellnek meggyűlt a baja a médiával, ugyanis egy bulizós estén nem mással, mint Jude Law-val kapták lencsevégre, amiből aztán nagy botrány keveredett. Hogy mi volt az igazság, arról maga Linda mesélt a Fókusznak.

Öregedés leállító programmal a fiatalság megőrzéséért

Nyertes Zsuzsa problémájára is gyógyírrel szolgált Kecskeméti-Tóth Lajos, aki 30 évig küzdött gyógyíthatatlan betegségével. Azóta nemcsak sajátjától szabadult meg, de másoknak is segít módszereivel.

Bandi óriási hibát követ el? – Szavazzatok!

Hiába, az aranyos kisfiúból egy magabiztos, jóképű fiatal férfi lett, aki nemcsak a haverok felé nyit, hanem már a lányok után is érdeklődik. A kérdés csak annyi, biztos Renáta a megfelelő barátnő a számára?

Gábor:

Gábor nemcsak Lalitól, de a többiektől is bocsánatot kér, különösen Joe-tól. Megígéri, hogy ismét a régi lesz és a fiatalság utáni vágyát egyelőre befejezettnek tekinti.

Gábornak alaposan félresikerül a botox kezelése

Gábor nem akarja elfogadni a tényt, hogy ráncosodik, ezért keres egy kozmetikust. A botox kezelés alaposan félresikerül, ugyanis a házhoz jövő kozmetikus egy csaló...

Zimány Linda megmutatta tökéletes kebleit?

Öt éve a Fókusz kamerái előtt mutatta meg szinte a tökéletesség határát súroló kebleit a szép szőkeség. Habár már akkor bevallottuk, eddig nem tűnt fel, hogy valami probléma lenne Linda „méreteivel”, vagy bármivel, a fiatal lány mégis úgy döntött, kés alá fekszik és rászánta magát a kebelműtétre.

Őrizzük meg fiatalságunkat!

A szépségápolás nagyon fontos a nők életében. Ildikó például férjének és két gyermekének szeretné a maximumot nyújtani fiatalos anyukaként. De hogyan lehetséges ez hosszas kórházi kezelés nélkül és fájdalommentesen?

Diának imponál Gábor fiatalos viselkedése

Miután Gábor a nap folyamán gúnyolódás tárgyává teszi magát ahelyett, hogy bizonyítana, mindenkit rábeszél, hogy lógjanak be az éjjeli jégpályára, ahol bebizonyítja, hogy milyen jó arc.

Istenes Bencének eljárt a keze?

A híres műsorvezető egy évvel ezelőtt, ezen a napon mesélt arról a Story Extrának, hogy bizony sokszor nemcsak a szája jár, hanem a keze is. Kiderült, Bence bokszolni jár, ami a testére, és az önbizalmára is jó hatással van. Hogy mennyire? Az a videóból kiderül!

Nyári Dia életébe beköszöntött a szerelem? – FOTÓ!

A fiatal színésznő mindig is ügyelt arra, hogy a nyilvánosság elől megóvja magánéletét. Most viszont kivételesen megosztott egy kedvesen „megkomponált” képet, ahol sejteni lehet, bizony már nincs egyedül.

Nem lehet eleget beszélni róla – Ő az Aloe vera!

Az ember egyik leghőbb vágya, hogy az öregedés folyamatait lelassíthassa. Nem kell ehhez csodaszer, elég, ha a finom gyümölcsök és zöldségek mellé Aloe verát is fogyasztunk.

ÉNB Marciról nosztalgiázunk!

A jóképű srác már a kezdetek óta egyik alapszereplője a sorozatnak. Nem nagyon volt olyan rész, melyben ne tűnt volna fel, így a távozása valóban megrázta a rajongókat. Marci a nőügyeit sosem titkolta. Igaz, nem tudja megszámolni, hány lánnyal bújt ágyba, de talán nem is ez a lényeg. Két évvel ezelőtt épp Karolával pezsdült fel a fiú viszonya. Nézzétek!

Milyen veszélyeket rejt a tinédzserkori testépítés?

Tavaly, ezen a napon a Fókusz stábja nekilátott megtudakolni, hogy valóban igaz-e a hír, fiatalon káros lehet a testépítés. Annyi bizonyos, a szakértő szerint a korai testépítés mindenképpen káros. Ha egy tini mégis strandizomra gyúr, a legfontosabb, hogy a törzsizmait is kellően megerősítse, hiszen a túlzott terhelés a növekedés rovására is mehet.

Új szívtipró tűnik fel a Mátyás király téren?

Két évvel ezelőtt kapott szerepet Gömöri András Máté a híres sorozatban. A Barátok közt Benjijét alakító színésznek rendkívül gyorsan nőtt a rajongó tábora, akik, főleg, a lányok köréből kerültek ki. A vele készült riportot itt tudod megnézni:

Ez a nő csavarta el a VV sztárjának fejét!

Öt évvel ezelőtt az ex-villalakó nagy örömmel újságolta a Fókusz stábjának a nagy hírt, hogy köszöni, nagyon jól van. Kiderült, elcsavarták Jerzy fejét. A villa szépfiúja úgy érzi, hogy megtalálta az igazit, így az első találkozás után összeköltözött szerelmével.

Fülig szerelmes az X-Faktor énekese!

Tavaly nyáron adott interjút Tóth Andi a Reflektornak, még pedig arról, hogy épp akkor ünnepelték szerelemével, a Spoon zenekar frontemberével hónapfordulójukat, fél évesek lettek. Az énekesnő arról is beszámolt, hogy hamarosan a Nyomorultak című musicalben is megmutathatja tehetségét, amelyben a Barátok közt sztárjával, Solti Ádámmal dolgoznak majd együtt.

Megtalálták a magyar Jackass-t!

Pontosan öt évvel ezelőtt a Fókusz riportere jogosan tette fel azt a kérdést a fiatal fiúnak, hogy nem félt-e a haláltól. Szundi Regináld az a srác, aki megbotránkoztatta a Csillag Születik nézőit és mentorait, ugyanis élőadásban felrohant a színpadra, ezzel majdnem tönkretéve rengeteg ember több hónapos munkáját. De közel sem ez volt a legdurvább mutatványa.

Felpezsdül a szenvedély Gizi és Laci között

Laciékat elönti a félelem, hogy vajon tényleg megöregedtek-e vagy csak túl aggódják a dolgot. A kompót főzésből végül egy spontán légyott parti lett. 

Visszatér a Barátok közt két sztárja

Egy kicsi pihenő, kiruccanás mindenkinek kell, főleg ha az év többi napján keményen dolgozik az ember. Hogy hova is utazott el Nyári Dia és Kiss Ramóna? Most eláruljuk!

Már a fiatalokat sem kíméli ez az időskori betegség

Az ízületi betegségek nemcsak az időseket fenyegetik, hanem a fiatalokat is. A genetika dönt el mindent, de szerencsére sporttal, mozgással, egészséges életmóddal lehet javítani a helyzeten.

Fókusz Plusz 2016-04-23


szerző:
2016.04.23. 18:50
Döbbenetes fotót posztolt Cher

Megállt az idő, na meg persze az ész. Cher az utóbbi időben több képet is megosztott anyukájáról, amikre nehéz szavakat találni. Az amerikai énekesnő 69 éves, édesanyja pedig nyáron lesz 90. Hihetetlen, nem?

Nyirokmasszázs a fiatalság titka

Az egészséges életmód mellett a mélykötőszöveti nyirokmasszázs is hozzájárulhat fiatalságunkat megőrzéséhez. Lássuk, hogyan működik!

Mi történt John Travoltával? – Majdnem elsírtuk magunkat

Hát igen, jó pár év eltelt már a Grease forgatása óta, utána se merünk számolni, hogy mennyi az annyi. Úgy látszik, a színész sem akar a számokkal foglalkozni, nagyon nem viseli jól az idő múlását, szinte már nem is hasonlít egykori önmagára.

Varga Izabella 20 évet is letagadhatna

Önök szerint hányadik születésnapját ünnepli a Barátok közt Dr. Balogh Nórája? Nehéz megtippelni, ugyanis a színésznő bomba formában van!

Szulejmán hölgyek, akiktől eláll a lélegzeted

A török szappanopera rendezői rendkívül izgalmas karaktereket álmodtak meg, de ez mit sem ért volna a tehetséges és gyönyörű színésznők nélkül. Ünnepeljük most őket, hiszen nélkülük a sorozat nemcsak szürke, hanem unalmas is lenne.

Mi az örök fiatalság titka?


szerző:
2016.03.23. 17:15
Mi az örök fiatalság titka?

Nem csak a hollywoodi sztárok között találunk olyan ismert hölgyeket, akik 50 vagy 60 év felett is remekül néznek ki. Utánajártunk, hogy mi a titka a magyar sztárhölgyeknek.

Ottó és Peti úgy dönt, kiengedik a feszültséget

A fiatalok lazulós napot tartanak a Rózsában. A hangulatért Peti felel, a koktélokért pedig Ottó.

A fiúk igencsak elengedték magukat – Ottó és Peti esete a koktélokkal

Robi halála óta kevés olyan pillanat volt Peti életében, ami egy kicsit is feledtette volna vele a szörnyű emlékeket. Aztán jött Ottó, kevert egy pár koktélt és a fiúk rendesen elengedték magukat.

Lilinek barátja van?


szerző:
2016.03.09. 21:25
Lilinek barátja van?

Ádám hirtelen elkomorul, mikor Lili megemlíti, hogy van barátja, akit Ödönnek hívnak.

Van valami a levegőben? Lilinek tetszik Ádám?

Lili nem hisz a fülének. Ádám egy lakást intézet a lánynak, ahova azonnal be is költözhet.

Jól látjuk? – Ádám és Lili flörtölnek egymással?

Van valami a levegőben, az már nem is kérdés. Viszont az igen, hogy egyszerű szimpátiáról van-e szó, vagy barátságról, netán másról? Ádám és Lili legszebb pillanatai következnek. Mi így láttuk!

Hanna féltékeny Lilire


szerző:
2016.03.01. 21:25
Hanna féltékeny Lilire

Hanna nem nézi jó szemmel Ádám, és Lili közt kialakult kedves viszonyt. A lány ki is borul.

Ránctalan lesz a jövő nemzedéke?

A brit, Newcastle University kutatói találtak egy olyan enzimet, ami megelőzi a ráncok kialakulását. 

Lili meglepi Ádámot

Hanna vendége igen meglepi Ádámot. Úgy tűnik a lány nemcsak vacsorára jött hozzájuk, szívesen maradna kicsivel tovább.

Váratlan fordulat! Új szereplőt üdvözölhetünk a Barátok köztben

Hogy ki is ő? Fiatal, gyönyörű, és rendkívül tehetséges. Ami biztos, üde színfolt lesz a Mátyás király tér lakói életében.

Egy gyermeket akartak, három lett belőle

Nikolett boldog és kiegyensúlyozott kismama csak akkor esett kétségbe amikor nem tudta megkülönböztetni az ikreket. Párjával egy babát terveztek, azt mondja nem érti miért kellene szégyellniük, hogy ilyen korán lettek szülők.

Tizenkilenc évesen három kislány anyukája

Nikolett boldog és kiegyensúlyozott kismama, aki csak akkor esett kétségbe, amikor nem tudta megkülönböztetni az ikreket. Párjával egy babát terveztek, azt mondja nem érti miért kellene szégyellniük, hogy ilyen korán lettek szülők.

A Barátok közt Hannája meghódította a Dolomitokat

Hannát alakító Nyári Dia örömmel mondott igen a Havazin című műsor felkérésére, mivel neve ellenére, imádja a téli sportokat. A fiatal színésznőt ennyire felszabadultnak, spontánnak és viccesnek talán még sosem láttuk.

Fiatalság vagy bolondság?


szerző:
2016.01.13. 17:47
Fiatalság vagy bolondság?

Mit gondolnak a sztárok? Mi jár a fejükben? A nap kérdése mindig hírességeink gondolatai körül mozog, egy-egy téma kapcsán. Most nehéz kérdés elé állítottuk őket!

Amit megtehetsz 20 évesen, de 30 évesen már nem

Buliból menni suliba vagy dolgozni, egy csomó felesleges kacatra elverni a pénzt, elhagyni mobilt vagy pénztárcát, őszintén megmondani a véleményünket a főnöknek..csak egy pár dolog, amit huszonéves fejjel megtörténik az emberrel, mondhatnánk az is fiatalság..bolondság..aztán később már mindenki csak nevet magán, hogy mi mindent megengedett magának. Hogy vannak ezzel a sztárok? Vendégünk volt Boros Lajos, Molnár Andi, Müller Attila és Csordás Ákos.
 

Papadimitriu Athina bomba formában van!

Sok színésznő titkolja a korát, ám ő azt mondja, nem csinál ebből ügyet, sőt. Bár a hatodik x-et is betöltötte, korát meghazudtoló tempót diktál. Hogy mi tartja őt fiatalon, azt most elárulta nekünk.

Lukács Sándor hetvenhez közel is érzi a fiatalos erőt!

A fiatalokat is megszégyenítő tempóról, házasságról és munkáról valamint arról a titokról faggattuk, amely az évtizedek során mindig is övezte.

A képzett fiatalok hagyják itt az országot

Körülbelül 350 ezer magyar él külföldön a KSH egyik legfrissebb becslése szerint. Többségük érettségizett, vagy diplomás fiatal. Az MSZP szerint ők a szegénység elől menekültek az országból. Rétvári Bence államtitkár Híradónknak azt mondta, a kormány abban bízik, hogy a külföldi munka után hazajönnek a fiatalok.

Hatvan felett is bombaformában!

Ungár Anikó és Csepregi Éva koruk ellenére még mindig irigylésre méltóan néznek ki. Sokak örömére elárulták, mi is a titkuk.

Fókusz 14-04-01


szerző:
2014.04.01. 18:30
Fókusz 14-04-01

Fókusz: Túszejtés - Visszafordult egy Budapestre tartó Lufthansa gép. Német lapinformációk szerint egy légiutas kísérőt ejtett túszul egy férfi. Kutya félmilliárdért - Mit tudnak a világ legdrágább állatai? Bemutatjuk az ország luxus kedvenceit. Szexi ötvenesek - Hogyan őrizte meg alakját Bíró Ica, vagy Nyertes Zsuzsa? Az örök fiatalság titkai.

Mindenki a fiatalság titkát kutatja

Kovács Kati például a sportra esküszik, az énekesnő ugyanis a tenisz szerelmese. Olyannyira hogy ezért még füllenteni is képes volt gyermekkorában csak azért, hogy edzésre mehessen. Kati őszintén mesélt a Reflektor riporterének a családjáról és gyermekkori szenvedélyéről is.

Reflektor 12-09-18


szerző:
2012.09.19. 00:25
Reflektor 12-09-18

Reflektor: Sztárhajak: A frizurák sem adják könnyen magukat. Mindenki a fiatalság titkát kutatja.

Reggeli - Csak csajok 11-12-02

Reggeli - Csak csajok: Valóban váláshoz vezethet a csóktalanság, lehullt a lepel az örök fiatalság titkáról? Ezekre a kérdésekre a pénteki Csak csajokban választ kaphatunk.

Ungár Anikó fiatalságának titka az anyukája

Ungár Anikó anyukája nemrég ünnepelte a 100. szülinapját. Anya és lánya a Reflektor kamerái előtt elevenítették fel Anikó gyermekkori emlékeit, de kiderült az is, hogy mi a hosszú élet titka Titi néni szerint.

Fókusz Plusz 11-08-13


szerző:
2011.08.13. 20:00
Fókusz Plusz 11-08-13

Fókusz Plusz: Mindent a szépségért! - Mit vállalnak a hölgyek, csak, hogy megőrizzék a fiatalságukat? Rejtélyes módszerek a Drakula-terápiától a piócázásig. Slágergyárosok - Kik állnak a legnagyobb zenészek és legismeretebb dalok mögött? Kinek köszönheti a sikert Zámbó Jimmy, Charlie, vagy a Bonanza Banzai?

Fél Kettő 11-06-06


szerző:
2011.06.06. 14:20
Fél Kettő 11-06-06

Fél kettő: Beszéljünk róla? - A legtöbb gyerek nem is fogja fel, ha szexuálisan zaklatják. Csodákra képes - Hogyan fejleszthetjük az agyunkat? A győztes - László Attila megnyerte a Csillag születiket. Vendégünk volt az énekes.

Reggeli 10-09-14


szerző:
2010.09.14. 09:05
Reggeli 10-09-14

Reggeli: A mai műsor az egészség jegyében zajlott, kiderítettük mit ehetünk és mit tehetünk egészségünk és fiatalságunk megőrzése érdekében, de nálunk járt az X-Faktor szerelmespárja, Varga Lilla és Bartha Ákos is.

Mónika – A kibeszélőshow 10-07-22

A látszat csal; én nem öregszem!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való