KERESÉS search-close

finálé

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "finálé"

Zsu Gregnek: „Megváltoztatjuk ezt a szériát!

Több hónap bezártság után már csak az utolsó órák izgalmaival kell megküzdenie a három finalistának. Most a nézőkön múlik, hogy Zsuzsu, Greg vagy Hunor térjen haza ma este győztesen a Villából. A tét óriási, hiszen a győztes 36 millió forinttal lesz gazdagabb. A villalakók sorsa most a nézők kezében! Szavazz az RTL24 applikációval és döntsd el te, hogy ki nyerje ValóVilág9 Powered by Big Brother fődíját! Finálé ma este 21 órától az RTLII-n!

Greg Zsuzsu hátán ér be a Fináléba?

Szőke herceg fehér lovon és a hercegnő, aki valójában ló. De ki tudja már ezt követni?!

36 millió jár annak, aki utoljára hagyja el a Villát - már csak négyen vannak

Egy hét sincs hátra a ValóVilág 9 powered by Big Brother fináléjáig, ez pedig már a vasárnap esti párbaj végeredményén is érzékelhető volt. Adri és Roli sem először mérettette meg magát, de a VV 9. szériájának eddigi 8 párbaján az egyik legszorosabb eredmény született.

Rozina, Bea és Pierre megtisztelőnek érezték, hogy visszatérhettek!

A Finálé napján újra kiegészült a háromtagú zsűri, hiszen Rozina, Bea és Pierre is segítettek nekik meghozni a nehéz döntést, hogy ki is legyen a Konyhafőnök VIP - A séfek csatája győztese.

Dobó Ági és Lotfi Begi újra egymásra találtak a konyhában

Ági és Begi a VIP 2-ben már főzhettek egy csapatban, akkor még a mécses eltörött a feszültségtől, ennek azonban most nyoma sem volt. Örültek, hogy már jól ismerik egymást a konyhában.

A zsűri Risztov Évinek is készült egy meglepetéssel

Risztov Éva hiába lett második a versenyben, a zsűri nem hagyta dicsérő szavak és természetesen ajándék nélkül őt sem.

Király Peti lett a Konyhafőnök VIP – A séfek csatája győztese!

A három órás főzés, a kóstolást és a zsűri hosszas vitáját követően megszületett a döntés. Fördős Zé bejelentette, hogy Peti nyerte meg a Konyhafőnök címet és a 10 millió forintot.

Király Peti köszönetet mondott Rácz Jenőnek!

A győzelem pillanata után elkaptuk a győztest és mentorát, hogy kifaggassuk, hogy érzik magukat. Peti köszönetet mondott Rácz Jenőnek, aki elmondta: nemcsak Petire, a kék csapat tagjaira is nagyon büszke.

Király Peti szexi menüvel készül a Fináléban!

A finalisták még a nagy főzésük előtt mindent leellenőriztek a színfalak mögött, hogy az alapanyagaik rendben vannak-e. Emellett természetesen Évi és Peti is elárulták, milyen lelki állapotban várják a Finálét!

USNK: Nem hitték volna, hogy ennyi embert megérint a zenéjük

Az X-Faktor fináléjába jutott versenyzőkkel beszélgettünk, és felelevenítettük velük az elmúlt hónapok legfontosabb állomásait és történéseit. Az USNK a magyar X-Faktor történetének legkeményebb melóját végezte el. 5 hét alatt, 5 saját dalt készítettek ByeAlex-szel, amelyet mind feltöltöttek a közösségi oldalakra.

STOLEN BEAT: Nem hittük, hogy eljuthatunk idáig

Az X-Faktor fináléjába jutott versenyzőkkel beszélgettünk, és felelevenítettük velük az elmúlt hónapok legfontosabb állomásait és történéseit. A Stolen Beat azt mondta nekünk, hogy mindig szépen apránként haladtak a feladataikkal, és meglepte őket, hogy hireteln már a fináléban kell zenélniük.

TAMÁSKA GABRIELLA: A műsor miatt magabiztosabb lettem az életben

Az X-Faktor fináléjába jutott versenyzőkkel beszélgettünk, és felelevenítettük velük az elmúlt hónapok legfontosabb állomásait és történéseit. Tamáska Gabriella azt mondta nekünk, hogy sokat köszönhet a műsornak, főleg magabiztosságot kapott és nem tudta elképzelni, hogy a top 3-ban végezzen.

Történelmet írtak az X-Faktor nyertesei!

Egy évvel ezelőtt a tehetségkutató döntőjében Ricco&Claudia történelmet írt, ugyanis először nyert csapat a magyar X-Faktorban. A Fókusz stábja egy egész napot töltött a nyertesekkel. Mutatjuk!

Egy végső párbajon csapott össze Fanni és Dávid!

A finalistáknak egy kötél segítségével kellett egyensúlyban tartaniuk az asztalt és a ráhelyezett fahasábokat. A Párbaj győztese elvehette az egyik "zsűritag" szavazatát.

Ezt gondolja az egykori játékosokból álló zsűri a finalistákról!

Mit gondolnak a már kiesett játékosok a túlélő fogalmáról? És vajon milyen véleménnyel vannak a két finalistáról? A videóból minden kiderül!

Így alakultak a szavazatok a Survivor Fináléján!

Nóri, Eszter, Alexandra és Emese Fannira, míg Tamás, Jérémy, Gábor, Beni és Vera Dávidra szavazott a Fináléban.

Ez történt a Survivor Fináléja után a kulisszák mögött!

A Survivor Fináléján az online stáb kamerái tovább forogtak, így meglesheted, mi történt a kulisszák mögött, miután Dávid megnyerte a 2018-as túlélő show-t!

Dávid a 2018-as Survivor győztese!

Dávid és Fanni is 5-5 szavazatot kapott a Fináléban, azonban mivel Dávid nyerte a Párbajt, ezért elvehette Robi szavazatát Fannitól, ezzel megnyerve a 2018-as Survivort.

Vera tiszta vizet öntött a pohárba a két finalistával kapcsolatban!

Mi volt Fanni és Dávid célja, amikor belevágtak a Survivorbe? Milyen kettejük kapcsolata? Többek között ezek a kérdések is megválaszolásra kerültek, valamint Vera is tiszta vizet öntött a pohárba a két finalistával kapcsolatban.

ÉNB Lali a Szenzációs Négyes egyéni győztese és az ország előadója

Az RTL Klub saját fejlesztésű vadonatúj műsorában, a Szenzációs Négyesben vasárnap hatalmas volt a tét. A döntőbe jutott csapat tagjai, a 30+-osok egymás ellen küzdöttek meg a végső győzelemért.

Az ország előadója címet ÉNB Lali nyerte!

ÉNB Lali nyerte a Szenzációs Négyes fináléját, és ezzel együtt ő nyerte meg az ország előadója címet is!

A 30+-osok együtt mindenkit legyőztek, de vasárnap kiderül, ki a Legjobb előadó!

Ilyen még nem volt! Az RTL Klub vadonatúj, egyedi, saját fejlesztésű, vasárnap esténként jelentkező Szenzációs Négyes - A generációk csatája című műsorában egyedülálló módon négy generáció küzd meg egymással a győzelemért. A sztárokból verbuvált csapatok négy tagúak, a hírességek számos műfajban versenyeznek egymással olyanban is, melyben otthonosan mozognak és persze olyan feladatokban is próbára teszik magukat, melyben még soha sem láttuk őket. A csapatok előadásait a csapattagok egyéni produkciói is színesítik. Csak a legjobb csapat lehet a generációk csatájának győztese, és közülük kerül majd ki a műsor végén a legjobb egyéni előadó. A Szenzációs Négyes csapatainak produkciót három fős zsűri és persze a nézők is véleményezik majd. A műsorvezető: Istenes Bence.

Szabó Simon: „Ez egy hihetetlen érzés”

Sinom nagyon bízott benne, de nem is gondolta volna, hogy a 30+-osok nyerik meg a generációk csatáját. Most teljes gőzzel a vasárnap esti fináléra készül, ahol két produkciót is bemutatva küzd majd a nézők és a zsűri szavazataiért. Finálé, vasárnak este a 19 órától, a Híradó után.

Nagy Alexandra: „A maximumot kell nyújtanom”

A színésznő minden erejével a vasárnapi esti Fináléra készül, hogy ő érdemelhesse ki a Legjobb előadónak járó elismerést. Finálé, vasárnak este a 19 órától, a Híradó után.

Vivi és Fecsó alig hitték el, hogy ők lettek a Nyerő Páros!

Mindössze egyetlen szavazat különbséggel bár, de Vivi és Fecsó nyerte meg a négy héten át tartó páros vetélkedőt. Sokszor azért maguk sem hitték volna, hogy megannyi veszélyzóna után végül övék lehet a trófea. A harmadik helyen Tomi és Dóri végzett. A műsor egyik legkeményebb feladatában véreztek el.

Fecsó: „Most már nem lehet azt mondani, hogy nem vagyunk Nyerő Páros!”

A 2018-as év Nyerő Párosa közvetlenül a finálé után adott exkluzív interjút, melyben elmondják, hogyan érintette őket a győzelem és hogyan emlékeznek vissza az elmúlt hetekre.

Kovács Dóri: „Felülmúltuk önmagunkat!”

Kovács Dóri és Tokár Tomi a Nyerő Páros fináléja után meséltek élményeikről és az utolsó megmérettetésről, ami során ismét bebizonyították, hogy igazi harcosok.

Sánta Laciék szavazata döntötte el, hogy ki a 2018-as év Nyerő Párosa!

A korábban kiesett párok szavazatai alapján dőlt el, hogy Gáspár Laciék vagy Vasvári Viviék nyerik a 2018-as Nyerő Párost.

Viviék nem győztek hálálkodni Gáspár Laciéknak a győzelmükért

Vivi és Fecsó szerint Gáspár Laciék nagyban hozzájárultak a győzelmükhöz, Lacit azonban váratlanul érte az utolsó szavazat, vagyis Sánta Laciék döntése.

Ki melyik párral szeretne a döntőbe jutni?

A párok a napot esélylatolgatással indították: vajon kinek milyen felállás lenne a legkedvezőbb a döntőben?

Ma minden eldől!


szerző:
2018.05.16. 16:46
Ma minden eldől!

A kétszeres UEFA Európa Liga-győztes Atlético Madrid vagy az 1999-es és 2004-es szezon másodikja hódítja el idén a trófeát? Ma este kiderül az RTLII-n! 

Mi dönthet a Marseille-Atlético döntőben?

A 2017/18-as szezon a csúcspontjához érkezett; az Olympique de Marseille az Atlético Madrid együttesével találkozik az UEFA Európa Liga döntőjében. Vajon a lyoni „hazai pálya” segíthet ellensúlyozni a papíron meglévő háromszoros különbséget? Vajon a madridi csapat 2010 és 2012 után újra a csúcsra ér? Vagy a franciák az UEFA Bajnokok Ligája után behúzzák az EL-t is?

Nagy Eszter lett a Szuperdöntő győztese!

Intenzív hetet tudhatnak maguk mögött a finalisták, amit a háromórás finálés menüjük elkészítésével koronáztak meg. Ezután már a zsűrin volt a sor, hogy döntsenek: Márk vagy Eszter érdemli meg jobban a Szuperdöntő fődíját és a Konyhafőnök címet.

Emlékszel még Eszter legemlékezetesebb pillanataira?

A finálés menüsorok végigkóstolása után a zsűri felidézte az intenzív egyhét legizgalmasabb eseményeit. Márk és Eszter mélypontjait és szárnyalásait is megbeszélték.

Kóstold végig Eszter finálés menüsorát!

A háromórás főzés után jöhetett a zsűri és az ételek kiértékelése. Márk és Eszter izgatottan nézték végig, ahogyan az ítészek mindent megkóstolnak és kiértékelnek. Nézzük, most Eszter ételeit!

Kóstold végig Márk finálés menüsorát!

A háromórás főzés után jöhetett a zsűri és az ételek kiértékelése. Márk és Eszter izgatottan nézték végig, ahogyan az ítészek mindent megkóstolnak és kiértékelnek. Nézzük, most Márk ételeit!

Márk, Ádám és László együtt vették fel a harcot a pepecselős elemekkel

Márk és az egykori top 3 igyekezett minél feszesebb tempóban elkészíteni a finálés menüsorát, azonban az óriási férfi kezeknek meg kellett küzdenie az apró, pepecselős elemekkel is. Vajon minden részlet felkerül a tányérokra?

Eszter idegességére egy ellenszer volt, a segítői!

Eszter próbált mindent szépen elosztani hármuk között, azonban az idő haladtával a drukkja egyre hevesebb idegeskedéssé alakult. Úgy tűnt, Mózesnek és Ottiliának kell minél inkább lenyugtatnia a finalistát.

Egykori versenytársaikkal főztek a finalisták!

Márk és Eszter is választhattak maguknak segítőket. Eszter a régi szériájából Mózessel és a Szuperdöntőben megismert Ottiliával küzdött a céljáért, Márk pedig egykori ellenfeleit (és azóta barátait) Ádámot és Lászlót kérte fel a segítőinek.

Máté: „Rengeteget nyertem ezzel a versennyel!”

Máté egyáltalán nem búslakodott, hogy ő lett a második helyezett, hiszen igazán kemény ellenfélnek tartotta Zsófit és megérdemeltnek tartja a győzelmét. Rengeteg élménnyel távozik a Konyhafőnökből, és a terveiből sem enged egy percig sem.

A Konyhafőnök győztese nem más, mint: Böröcz Zsófi!

Óriási küzdelmek, kihívások és természetesen megannyi főzés vezetett el a Konyhafőnök legnagyobb pillanatáig, amikor is a zsűri kihirdette Magyarország legújabb Konyhafőnökét. Zsófi a könnyeivel küszködve fogadta a győzelmét.

Így ünnepelt Zsófi: „Ezt most tényleg nem tudom szavakba önteni!”

Percekkel az eredményhirdetés után elkaptuk Zsófit, aki még akkor sem tudta igazán feldolgozni, hogy megnyerte a versenyt. A könnyeivel küszködve mesélt az érzéseiről, a főzéséről és persze a 10 milliós nyeremény jövőjéről is.

A zsűri büszkén és meghatottan emlékezett vissza a versenyre

Rengeteg időt töltöttek együtt, rengeteget nevettek, sokat tanultak és igazi kis család lettek. A Séf, Bea és Zé együtt elevenítették fel a Finálé és természetesen az egész verseny izgalmait.

Nézd vissza a Finálé legemlékezetesebb pillanatait!

Lemaradtál a Konyhafőnök 5. évadának legújabb részéről? Kíváncsi vagy, milyen kihívásokat kellett kiállnia a versenyzőknek? Akkor segítünk! Kattints a cikkre és nézd vissza az adás legizgalmasabb pillanatait!

Ezek voltak Zsófi legemlékezetesebb Konyhafőnök pillanatai!

Miután a zsűri végigkóstolta a finalisták ételsorát, leültek, hogy végigvegyék, mi is történt a verseny alatt Zsófival és Mátéval. Felidézték a legemlékezetesebb pillanataikat, a legjobb ételeiket és a legnagyobb mélypontjaikat is.

Kóstold végig a zsűrivel Zsófi finálés menüsorát!

A háromórás hajtás és folyamatos alkotás után jöhetett a zsűri és az ételek kiértékelése. Máté és Zsófi tűkön ülve nézték végig, ahogyan az ítészek mindent megkóstolnak és kiértékelnek. Nézzük, most Zsófi ételeit!

Kóstold végig a zsűrivel Máté finálés menüsorát!

A háromórás hajtás és folyamatos alkotás után jöhetett a zsűri és az ételek kiértékelése. Máté és Zsófi tűkön ülve nézték végig, ahogyan az ítészek mindent megkóstolnak és kiértékelnek. Nézzük, most Máté ételeit!

Máté szíve szerint mindent egyedül csinált volna végig

Máté nagyon nehezen adta ki a kezei közül a főelemek készítését, persze ő is tudta, hogy ez nem lehetséges. Zsófihoz hasonlóan náluk is sokszor adódott pánikhelyzet, de szerencsére a Séfre is mindig számíthatott a nehéz pillanatokban.

Zsófi: „Nagyon kivagyok, szükségem van rátok!”

Zsófi főzése nem sikerült feszültségmentesre, a főeleme és a desszertnek készülő panna cottája sem akart összejönni, ráadásul még Péter kérdezgetéseitől is teljesen befeszült. Vajon a fiúkkal sikerül kijavítniuk mindent?

Őrült izgalmak a serpenyők mögött!

Több héten át tartó küzdelem után ma este győztest hirdet az ország legnépszerűbb gasztrorealityje. Zsófi és Máté. Ők ketten a Konyhafőnök idei szériájának finalistái. De vajon melyikük nevét kiáltja majd Zé a végén? Ott voltunk közvetlenül az eredményhirdetés előtt.

Francia-spanyol döntő az UEFA Európa Ligában

Az Atlético Madrid jutott be az UEFA Európa Liga fináléjába, miután hazai pályán 1-0-ra jobbnak bizonyult az Arsenalnál. A spanyolok a döntőben a Marseille-lel csapnak majd össze.

Így emlékezik vissza A Konyhafőnök három zsűritagja a műsor forgatására

Ma lesz A Konyhafőnök 5. évadának Fináléja! Gáspár Bea és Fördős Zé a Reggeli stúdiójában mesélt az elmúlt időszak élményeiről és tapasztalatairól, valamint a Séfet is kapcsoltuk Sanghajból!

Wossala Rozina: ˝Embert próbáló volt ez a 3 hét!˝

A finálé után kameránknak mesélt Rozina arról, hogy milyen érzés a 2017-es Celeb vagyok, ments ki innen! ezüstérmesének lenni, hogy mi hiányzott neki a legjobban, és hogy hogyan élte meg az elmúlt három hetet.

Pumped Gabo a 2017-es Celeb vagyok, ments ki innen! 3. helyezettje

A 21 napos dzsungelreality fináléjáig Rozina, Kabát és Gabo jutott el. Nézd meg a "bronzérmes" legjobb pillanatait!

Elképesztő: így alakultak az eredmények az X-Faktor élő show-k előtt

Az eddig mindenki előtt rejtve maradt, hogy hogyan alakultak a finálé előtt az X-Faktor élő show-k állásai. A Fókusz most megkapta az adatokat, ki, mikor, hol végzett, és bizony meglepő tényeket találtunk. A végeredményeket megmutattak a finalistáknak.

 

X-Faktor győzelem a kulisszák mögött

Ricco&Claudia lett a 2017-es X-Faktor győztese. Ezzel pedig egy új korszak kezdődik a tehetségkutatóban, hiszen mostantól minden kategóriában nyert már versenyző az elmúlt hét évben.

Fókusz 2017-11-27


szerző:
2017.11.27. 17:20

Story Extra 2017-11-27


szerző:
2017.11.27. 15:40
Ricco&Claudia lett a 2017-es X-Faktor győztese

Döntöttek a nézők: Ricco és Claudia az idei X-Faktor győztese, akik egy luxusutazás és az egy éven át havi egymillió forintnyi készpénznyeremény mellett további 10 millió forinttal lettek gazdagabbak: ezt az összeget zenei karrierjük beindítására fordíthatják. De itt nem ér véget az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató műsora, hiszen jövőre is lesz X-Faktor! 

Best of: visszaidéztük a 2017-es X-Faktor legjobb pillanatait

Nézettségi csúcsokat ért el a 2017-es X-Faktor válogatója. Nem csoda, elképesztő figurák álltak a mentorok elé. Ki ne emlékezne például arra a férfira, aki woodoo babát gyártott. Gáspár Laci kis híján leharapta a fejét, úgy kiabált vele utána. De persze a legjobb előadások is megmaradtak mindenkinek.

Dobó Ági a Konyhafőnök VIP győztese!

A konyhafőnök cím és a tíz millió forintos nyeremény Dobó Ágié lett, aki a fináléban Anger Zsolttal küzdött meg.

Anger Zsolt finálés menüsora!

Zsolt a menüsorában azt szerette volna bemutatni, hogy milyen emlékeket gyűjtött, és milyen hibákból tudott tanulni a verseny folyamán.

Anger Zsolt boldog, hogy leszállhatott kicsit a Séf bolygójára

Zsolt egy pillanatig sem érezte szomorúnak magát, boldog volt, hogy részt vehetett a versenyben, és hogy belekóstolhatott a Séf világába. Nagyon örült Ági győzelmének, sőt kijelentette, ha bármikor és bármire szüksége lenne a Konyhafőnök VIP győztesének, rá számíthat!

Dobó Ági finálés menüsora!

Ági szerette volna a magyaros menüsorával megmutatni a zsűrinek, hogy az otthonról hozott hagyományokat hogyan képes ötvözni a versenyben tanultakkal.

Wossala Rozina: „Ebben az évadban sorsok dőltek el!”

Rozina nagyon boldog volt az eredményhirdetés után, nemcsak Ági öröme miatt, de mostanra jutott el odáig, hogy elhigyje: a második hely is egy elképesztő eredmény. Az egész évad egy igazán emberi élmény volt számára, hiszen nagyon családias hangulatban telt el ez a pár hét.

Zé és a Séf nem akarták elhinni, hogy véget ért a Konyhafőnök VIP!

A zsűritagok nehezen tudták elengedni, hogy másnap reggel nem a Konyhafőnök konyhájában kezdik a napot. Persze, boldogan és izgatottan emlékeztek vissza a második évad legemlékezetesebb pillanataira, és persze a finálé legnehezebb döntésére is.

Dobó Ági lett a Konyhafőnök VIP győztese!

Megannyi küzdelem, sírás, feszültség és persze boldog főzés után, elérkezett a nagy nap, a finálé napja. A háromórás főzést és a hosszas tanakodást követően a zsűri úgy döntött, hogy Dobó Ági állhat fel a képzeletbeli dobogó legmagasabb fokára. Ági nemcsak 10 millió forintot nyert ezzel, de övé lett a Konyhafőnök cím és a trófea is.

Íme Anger Zsolt legjobb Konyhafőnök pillanatai

A kóstolást követően nemcsak a finálés menüsoron gondolkozott el a zsűri, de végigvették a versenyzők legjobb, legdrámaibb és legkiemelkedőbb pillanatait. Emlékezz vissza te is a zsűrivel.

Kóstold végig a zsűrivel Anger Zsolt menüsorát!

Óriási drámák, küzdelmek és rohanós csapatmunka után Zsolt és Ági is elkészültek az ételeikkel. Ekkor már a zsűrin volt a sor, hogy mindegyik tányért kiértékeljék.

Kóstold végig a zsűrivel Dobó Ági menüsorát!

Óriási drámák, küzdelmek és rohanós csapatmunka után Zsolt és Ági is elkészültek az ételeikkel. Ekkor már a zsűrin volt a sor, hogy mindegyik tányért kiértékeljék.

Egy elejtett hús jelenthette Ági vesztét?

Ági, Zsófi és Ákos óriási nyugalomban és összhangban dolgozott az egész főzés alatt, azonban az utolsó percekben kitört a pánik: Ákos véletlenül elejtette a főelemüket. Mielőtt mindenki összeomlott volna, Ági higgadtan tovább vezette őket.

Zsolt üvöltve vezényelte végig segítőit a fináléban

Zsolt a főzés kezdetén átrendezte az egész konyhát, Beginek és Rudinak pedig részfeladatokat adott, és folyton kontroll alatt tartotta őket. Azonban a stílusával nem egyszer meglepte segítőit..., amit nem igazán éreztek helyénvalónak.

Story Extra 2017-11-24


szerző:
2017.11.24. 15:40
Megvannak az X-Faktor döntősei

Kialakult a döntő mezőnye az X-Faktorban: Gulyás Roland, Ricco és Claudia, valamint Serena Rigacci bizonyíthatnak a jövő heti fináléban.

 

Feri meg tud bocsátani Szandinak?

Bár Feri és Szandi barátsága szép virágzásnak indult, kapcsolatuk egy idő után megromlott, ráadásul Szandi a fináléban Iliászra szavazott, így gázolva ezzel Feri lelkébe. A páros most azért érkezett Anikóhoz, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba, ráadásul még a 2017-es Survivor győztese, Iliász is meglátogatta őket.

Kérdésekkel bombázták a két döntőst a

Mielőtt meghozta a tíztagú "zsűri" a döntést, feltehették kérdéseiket a döntősöknek, akik végre tiszta vizet önthettek a pohárba minden felmerülő konfliktussal kapcsolatban.

A 2017-es Survivor győztese: Iliász

Ha kíváncsi vagy, hogy ki kire szavazott a Végső Törzsi Tanácson, és mit szólt Iliász, amikor megtudta, hogy övé a "2017-es Survivor győztese" cím és a 20 millió forint, nézd meg a videót!

Exkluzív: less be velünk a finálé utáni tortapartiba!

Ugyan akadt pár könnycsepp is az eredményhirdetés után, nagyon jó volt a hangulat: áradt a konfetti és az összes junior nekiesett a győzelmi tortának. Nemcsak a finalistákat, de a zsűrit is megkérdeztük a nagy döntésről!

És a Junior Konyhafőnök nem más, mint: Kökény Anita!

Rengeteg feladat és sok-sok hasznos lecke vezetett a fináléig, ahol Bence és Anita mérkőztek meg egymással a konyhában. Végül csak egy valaki győzhetett. Anita könnyek között próbálta elhinni: ő nyerte a Konyhafőnök Junior második évadát!

Így jutott el Bence a fináléig

Rengeteg feladaton és kihíváson kellett átküzdenie magukat a finálistáknak. Nemcsak egyedül, de csapatban is főztek, rengeteg meglepő és ismeretlen alapanyaggal ismerkedtek meg. Vajon melyek voltak Bence legemlékezetesebb pillanatai?

Így jutott el Anita a fináléig

Rengeteg feladaton és kihíváson kellett átküzdenie magukat a finálistáknak. Nemcsak egyedül, de csapatban is főztek, rengeteg meglepő és ismeretlen alapanyaggal ismerkedtek meg. Vajon melyek voltak Anita legemlékezetesebb pillanatai?

Kóstold végig a zsűrivel a finalisták menüsorát!

A két és fél órás feszített munkát egy nagy és elegáns kóstolás követte. A zsűri végigkóstolta Anita és Bence összes ételét, előételtől a desszertig. Szerinted, hogy ízlettek nekik a finalisták ételei?

Bence teljesen felszabadult a két kis kuktája mellett

A fiú csapat szorgosan és jókedvűen esett neki Bence háromfogásos menüjének. A konyhafőnök mindent leosztott és jó ütemben haladtak a cél felé. Vajon a Danira bízott rizottó sikert arat a zsűrinél?

Beütött a baj: Anitának újra kellett terveznie!

Nyugodtan indult a főzés, mégis, egyszercsak beütött a káosz. Először a levesbetétnek szánt körte tűnt el, majd az utolsó 10 percre torlódott minden. Anita elszántan sütötte a kacsát, miközben kitálalta a háromfogásos menüsorát.

Lányok kontra fiúk a fináléban?

A két finalista, Anita és Bence segítőket is kaptak az utolsó nagy főzésükre: ők dönthették el, hogy Valival, Vikivel, Danival vagy Petivel szeretnének együtt dolgozni. Végül hamar kitalálták: a finálé nemcsak az ő csatájuk lesz...

Emlékeztek még? Ő nyerte a Farmot!

Pontosan egy évvel ezelőtt ért véget a Farm show, ahol a játékosoknak az ételtől kezdve, az áramon át mindent maguknak kellett előteremteni. Izgalmas pillanatokat élhettek át a nézők tavaly ilyenkor, ugyanis a szavazás lezárásakor 61-39 százalékot mutatott a két fantomkép. Majd néhány másodperc feszült várakozás után Anikó és Zé közösen hirdették ki a Farm győztesét, Gábort. A fiú örömében futkározott és hálálkodott: megígérte, hogy innentől kezdve minden vasárnap ott lesz a templomban.

Házasság első látásra: eljött az igazság pillanata

Végső állomásához érkezett a Házasság első látásra. A pároknak péntek este el kell dönteniük, hogyan tovább. Marad a gyűrű, vagy készítsék a válási papírokat? Mi az, ami a folytatás mellett szól, és mi az, ami ellene?

Figyeltél a Konyhafőnök VIP döntője alatt? Teszteld!

Véget ért a Konyhafőnök VIP, amelynek utolsó eredményhirdetésén Gáspár Bea örülhetett a legjobban, ugyanis megnyerte a versenyt! Az izgalmaknak azonban itt nincs vége! Teszteld a tudásod! Szemfüles voltál? Láttál minden részt? Akkor tudnod kell a válaszokat!

Gáspár Bea lett a Konyhafőnök VIP győztese!

Óriási, három órás versenyfutást és megannyi korábbi kihívást a háta mögött tudva, Bea örülhetett a legjobban a fináléban! A zsűri kihirdette, hogy ő volt a legjobb a Konyhafőnök VIP versenyzői között.

Bea csakis a titkos kabalájával akart főzni a fináléban!

Minden egyes kihívása során ugyanaz az öv tartotta a mikroportját, azonban a finálé napján egy másikat kapott. Persze, nem volt hajlandó enélkül bemenni a legnagyobb megmérettetésére! Visszaszerezte az egyik zsűritagtól!

Így jutott el Kati a fináléig!

A zsűri a végső döntés meghozatala előtt azokat a pillanatokat is felidézte, amiket Kati a finálét megelőző kihívások során alkotott. Az első étel, a tálalás-fejlődések és persze a csapat kalandok Ervinékkel is szóba kerültek.

Kiderítettük, mi volt Kati Konyhafőnök kabalája!

Kati sportolóként évekig magával hordott egy malackás hajgumit, ami majdnem az összes győzelménél nála volt. Mostanra azonban új kabalát-szokást talált magának, amit minden főzés előtt megtett!

Kóstold végig a zsűrivel Kati finálés menüsorát!

Mindkét finalista óriási küzdelmet vívott az utolsó főzésében, az idő lejártával azonban már minden a zsűri döntésén múlt. Kíváncsi vagy, hogyan értékelték Kati ételeit?

Ádám és Domi saját kabalájukat is bevetették Kati győzelméért

Kati Ádámot és Domit választotta maga mellé, hogy segítsenek neki a háromfogásos menü elkészítésében. A menüről, a közös munkáról és a konyhafőnökükről kérdeztük a két győztest!

Íme, Bea finálés menüsora!

Mindkét finalista óriási küzdelmet vívott az utolsó főzésében, az idő lejártával azonban már minden a zsűri döntésén múlt. Kíváncsi vagy, hogyan értékelték Bea ételeit?

Bea csapatában örömfőzés és balszerencse is akadt!

Ági és Kálmán élvezték a közös főzést Beával, a tavaszias menü is a szívükhöz nőtt. Persze, amikor a desszert miatt Bea elpityeredett, próbáltak még inkább ott lenni a konyhafőnökük mellett.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való