KERESÉS search-close

fizikai erőszak

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fizikai erőszak"

Dóri párja gyakran toppan haza ittasan…

Viktor egy héten többször is a pohár fenekére néz, ráadásul az is előfordult már, hogy kezet emelt szerelmére. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Balhé a diszkóban: Máté megütötte barátját

A fiatal fiú úgy érzi, soha nem fog még egy olyan barátot találni, mint István. Ezért is bánja annyira, hogy egy buliban olyan hirtelen felkapta a vizet.  Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

ValóVilág: Brutalitás a szerelmesek között!

Ezen a napon, pontosan öt évvel ezelőtt számolt be a Reflektor arról, hogy a ValóVilág egyik szerelmespárja nagyon csúnyán elbánt egymással. Bizonyára mindenki emlékszik VV Cristofelre, aki meghódította VV Veronika szívét. A szerelmi történet sajnos más fordulatot vett, ugyanis a fiatal fiú csúnyán kezet emelt párjára.

Dina közel került a kizáráshoz

Amióta beköltöztek a Villába, a Dina-Soma-Tivy hármas folyamatosan heccelte egymást. A fiúk ezúttal is mindent elkövettek, hogy Dina kárára szórakoztassák magukat. Ám ezúttal Dina nem csínnyel viszonozta a bolondkodást, hanem hátba vágta Tivyt. Ezt viszont tiltja a Villa-szabályzat, a lány sorsáról a társai döntöttek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való