KERESÉS search-close

fluor tomi

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fluor tomi"

Tamáska Gabi egészen a Kanári-szigetekig utazott új videoklipje kedvéért!

A 2018-as X-Faktor női győztese, Tamáska Gabi Fluor Tomival és Lotfi Begivel közösen készítette el legújabb dalát. Részletek a videóban! A werkfotókat megnézheted: ITT!

Éneklő szépfiúk a Toplistában!

A ’90-es évek fiúbandái fénykorukban letarolták a női szíveket. De vajon mi lett a bandatagokkal, akik annak idején még az utcára sem tudtak kimenni a rajongók miatt?

Ki lesz a legjobb férfi előadó a Cometen?

Elkezdődött a visszaszámlálás! Két nap múlva érkeznek a sztárok a vörös szőnyegre, és az is kiderül, ki viheti haza a Comet gömböt a legjobb férfi előadó kategóriában. A Fókusz riportere a jelöltekkel készített interjút!

Fókusz 2017-10-10


szerző:
2017.10.10. 17:20
Sztártanácsok az első randira

Kustánczi Lia első randija egy temetőben volt, ahova beszöktek kiválasztottjával még tizennégy évesen. Na, de vajon Puskás Peti, Istenes Bence vagy éppen Fluor Tomi első randija is ennyire bizarr helyszínen volt? És mit gondolnak a témáról a középiskolások?

A teljes adást ITT nézheti meg!

Fókusz 2017-03-16


szerző:
2017.03.16. 19:00

Jelöltek egymás között!


szerző:
2016.11.24. 17:25
Jelöltek egymás között!

Istenes Bence jelenlétének két apropója is lesz az idei Comet-gálán. Egyrészt ő lesz az egyik műsorvezető Iszak Eszti mellett, de más miatt is lesz oka az izgulásra: legjobb social media szereplőként jelölték is a díjátadón. Ahogy egyik legjobb barátját is: Fluor Tomit, a Wellhello zenekar tagjaként. A két baseball-sapis együtt nevet közös Instagram-fotójukon - talán érzik már a győzelem ízét?

Story Extra 2016-10-25


szerző:
2016.10.25. 16:55
Sztárdömping a Cometen!

A Comet már nem csupán egy könnyűzenei gála, hiszen idén színészek és humoristák is lesznek a jelöltek között. A social media kategória egyik esélyese Kasza Tibi, aki úgy érzi, van némi helyzeti előnye a magyar hírességekkel szemben, akik még nem mindannyian fedezték fel a közösségi oldalakban rejlő lehetőségeket.

Portré 2016-07-10


szerző:
2016.07.11. 00:55

Fókusz 2016-06-08


szerző:
2016.06.08. 18:55

Fókusz Plusz 2016-05-28


szerző:
2016.05.28. 18:55
FLUOR TOMI: így küzd betegségével

A zenész is át tudja élni, hogy milyen, amikor a betegnek nincs kapcsolata a külvilággal. Az asztmája elmúlt, de az utóbbi években pánikbetegséggel küzdött. Már megvan a módszere ellene, leginkább a pozitív dolgokra való fókuszálásban hisz. Ezt ajánlja a Bátor Tábor lakóinak is.

Fluor és Beyoncé plágiumgyanúba keveredett?

Öt évvel ezelőtt vádolták meg Fluor Tomit azzal, hogy egy külföldi bandától – az LMFAO-tól – lopta el az utóbbi idők legnagyobb slágerének sorait. Beyoncé produkcióját pedig a Csillag születik és az X-Faktor táncos-koreográfusa, Papp Timi nézi értetlenkedve.

Randitippek egyenesen Fluor Tomitól

A zenész öt évvel ezelőtt nyilatkozott az RTL Klub kameráinak, olyan érzékeny témáról mint az ismerkedés, vagy a randizás. Lássuk, hogyan is csajozik Fluor!

Danics Dóra felejthetetlen élménnyel ajándékozta meg Fluort

A nyuszis magazin Man of the Year versenyén Fluor Tomi is ünnepelhetett, hiszen a legjobb frontember kategóriában ő kapta a legtöbb szavazatot.

Sohasem látott felvételek Fluor Tomiról

Emlékeznek még Fluor Tomi Mizu című nagysikerű slágerére? Gondolta volna, hogy több mint öt éves dalról van szó és az évek alatt 18 millónál is többször töltötték le? 

Kiss Ramóna mindent bevetett a sikerért

Dombinak viszonylag könnyű dolga volt, amikor ki kellett találnia a közismert dalokat. Úgy tűnik, Rami nem ismer határokat, ha a győzelem a tét!

A véleményvezérek találkozása

Idén is megrendezték a Pilvakert. A Story Extra pedig ott volt a zenészek és művészek utolsó próbáján. Nézzük, mi történt a srácokkal!

Fluor Tomi és Istenes Bence együtt zúztak Amszterdamban

Ki ne ismerné Istenes Bencét és Fluor Tomit? Bár a srácok folyton szívják egymás vérét, mégis gyakran csinálnak közös programokat, most épp Amszterdamba utaztak el együtt.

Sztár-szerelem van a levegőben!

Nem is akármennyire: mivel idén is eljött a Valentin nap, körülnéztünk kicsit a sztárvilágban: vajon kinél dúl most megállíthatatlanul a lámúr?

Nézze meg Fluor Tomi Daft Punk-os és Jézus-mackós sapijait!

Ennyire menő sapkákban még azt se bánnánk, ha lelapulna a frissen belőtt hajunk. A rapper ledobta a trendügyi atombumbát a stúdióra éppen ezen a napon, a 8:08-ban 8-án. Ilyen csodás együttállást csak ritkán láthat!

A sztárok kimaxolták a telet


szerző:
2016.02.04. 16:42
A sztárok kimaxolták a telet

Ezek a hazai hírességek tudnak élni. A hideg ellenére nem a szobájukban kuckózták be magukat egy jó meleg plédbe, egy forró ital és valamilyen olvasmányos könyv társaságában, hanem inkább úgy döntöttek, szembenéznek a mínuszokkal, na és persze a nem mindig békés hótakaróval.

Eseménydús évet zárunk


szerző:
2015.12.30. 19:00
Eseménydús évet zárunk

Micsoda év volt! Tele meglepetéseel és szürreális helyzettekel. Kiderült, semmi sem az, aminek látszik, a hírességek is esendőek. Sok celebritás került olyan helyzetbe, amelyre egy évvel ezelőtt rémálmában sem gondolt volna. Nézzük, hónapról-hónapra, hogy mi történt!

Celebeink évértékelésétől szem nem marad szárazon

Micsoda év volt! Tele meglepetéseel és szürreális helyzettekel. Kiderült, semmi sem az, aminek látszik, a hírességek is esendőek. Sok celebritás került olyan helyzetbe, amelyre egy évvel ezelőtt rémálmában sem gondolt volna. Nézzük, hónapról-hónapra, hogy mi történt!

Több mint 110 millió forint gyűlt össze a nélkülözőknek

110.195.000 forint. Ennyi gyűlt össze a tegnap esti élő adománygyűjtő gálaműsorunkon rászorulók számára. Az összeggel az Ökumenikus Szeretetszolgálat jövő évi munkáját segítették Önök, a nézők.

szeretet.éhség. - Összefog az ország 2015-12-28

A hagyományosan advent első vasárnapjától év végéig tartó gyűjtésre minden évben rendkívüli közösségi- és segélyakciókkal, illetve komplex kommunikációs kampánnyal hívja fel a társadalom figyelmét a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet. A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet és az RTL Klub egy közös, nagyszabású gála keretében buzdítja összefogásra a nézőket.

Hogyan kell helyesen fogat mosni?


szerző:
2015.11.27. 19:15
Hogyan kell helyesen fogat mosni?

Elkeserítő adatok vannak arról, Magyarország hol áll a világ szájhigiéniás listáján. Egyes felmérések szerint egy ember átlagosan egy tubus fogkrémet használ el egy évben, ami azért valljuk be, igen kevés

Fókusz 2015-11-27


szerző:
2015.11.27. 18:55
Fókusz 2015-11-27

Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

Fogas kérdés: Vajon hogyan mossuk?

Elkeserítő adatok vannak arról, Magyarország hol áll a világ szájhigiéniás listáján. Egyes felmérések szerint egy ember átlagosan egy tubus fogkrémet használ el egy évben, ami azért valljuk be, igen kevés.

ÚJABB kitárulkozás a Gyertek át kanapéjáról! Istenes Bentől Ábel Anitáig színt vallanak a sztárok.

Az RTL Villanyleó rovatának riportere soha sem pihen. A ma esti Gyertek át! előtt is mikorfonvégre kapta Sebestyén Balázs nappalijának új lakóit, hogy jól irányzott kérdései után sztárvendégeink megváltásnak érezhessék a mai játékokat!

Egy műsorban a két showman


szerző:
2015.10.16. 17:40
Egy műsorban a két showman

Nem volt még Magyarországon olyan showműsor, ahol ennyi egó elfért volna egy stúdióban. Sebestyén Balázs és Istenes Bence első személyes összecsapása már önmagában is kuriózum lenne, de bedobták még az oroszlánbarlangba Vadon Janit, Dombóvári Istvánt és Fluor Tomit is.

Elnöki Brandmánia!


szerző:
2015.09.25. 00:00
Elnöki Brandmánia!

"A YouTube a világ egyik legnagyobb zenei nagyszínpada is egyben!" - Zenészekkel, közösségi médiával és a bennük fantáziát látó szponzorokkal foglalkoztunk a Brandmániában.

GYERTEK ÁT: Házibuli és rengeteg nevetés Sebestyén Balázzsal

A Gyertek át szombat este! műsorvezetője, Sebestyén Balázs és vendégei meséltek a műsorról, kedvenc játékaikról és persze egymás szivatásáról. Illetve, felmerült egy Dombi-Geszti közös dal esélye is.

Reflektor 15-08-14


szerző:
2015.08.15. 01:15
Reflektor 15-08-14

Reflektor: Fluor Tomi nem trendi. A The Script exkluzív interjút adott a Reflektornak.

Insta-Love: Fluor Tomiéknál is szeretés van

Úgy tűnik, a nyár nem csupán a befőzés, hanem a szerelmes coming out-ok szezonja is. Nézzegess cuki és boldog embereket, és ígérjük, hogy egyből jobb lesz minden!

Reflektor 15-07-06


szerző:
2015.07.07. 02:00
Reflektor 15-07-06

Reflektor: Dévényi Tibor 60 évesen találta meg a boldogságot. Rekordszámú látogató volt a VOLT-on.

Fókusz 15-07-06


szerző:
2015.07.06. 19:25
Fókusz 15-07-06

Fókusz: Hova mehetünk? - Tunézia veszélyes lett, Görögország pedig ingatag? Mi a helyzet a kedvelt nyaralóhelyeken, változtatnunk kell-e utazási szokásainkon? Embertelen hőség - Az állatkertben jéggel, az utcákon árnyékkal, a kórházakban légkondival védekeznek. Már, ahol lehet. Elszállt a lány - Tóth Andi végigsikította az utat, de meglepte pilótáját azzal, hogy még több trükköt követelt.

Velünk történt


szerző:
2015.06.22. 11:21
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.
 

Reflektor 15-06-17


szerző:
2015.06.18. 01:10
Reflektor 15-06-17

Reflektor: Fluor Tomit megváltoztatta a szerelem. Kautzky Armand megmutatja féltett kincseit.

Fókusz 15-06-01


szerző:
2015.06.01. 19:25
Fókusz 15-06-01

Fókusz: Lesújtó állapotok - Pécsen eltemették a focit, a Pápának 12-en drukkoltak. Ott voltunk a bajnokságból kizárt csapatok utolsó mérkőzésein. Mr. Konyhafőnök - Hogyan szembesült a család a tízmilliós nyereménnyel? Riporterünk együtt utazott haza a Konyhafőnök győztesével. Cigiző óvodások - Gyerekek, akik már iskolás koruk előtt kipróbálták a cigarettát vagy a tömény szeszt. Tíz magyar óvodából kettő is megbukott.

Fluor Tomi balhés tini volt


szerző:
2014.12.05. 01:25
Fluor Tomi balhés tini volt

Az énekes nem titkolja, hogy zűrös kamasz volt, azóta azonban megkomolyodott, már amennyire tőle tellett. A bulikat persze a mai napig szereti, természetesen csakis füstmentesen.

Reflektor 14-12-04


szerző:
2014.12.05. 01:20
Reflektor 14-12-04

Reflektor: Boros Csabáéknál jártunk vendégségben. Fluor Tomi balhés tini volt.

Fluor szerint is ciki a cigi

Fluor Tomi a saját környezetében megpróbál mindenkit lebeszélni a dohányzásról, és ha már ez mindennapos téma nála, miért ne tehetné egy jó ügy miatt is? Akár a saját népszerű eszközével, rímekkel, dalban.

„A szex és az erőszak mindig elad”

Ganxta Zolee, Fluor és az Animal Cannibals tagjai elemzik, mitől megy a gettófeeling.

Fluor a csúcson lett pánikbeteg

A Nagyszám! második adása a legnagyobb parti himnuszokat idézi fel. Megszólal az adásban Fluor Tomi is, aki azt is elárulja, őt a legpörgősebb időszak leterítette a lábáról, még kórházba is került.

Reflektor 14-08-15


szerző:
2014.08.16. 00:20
Reflektor 14-08-15

Reflektor: A Placebo tagjai imádják Budapestet. Fluor Tomi egyedül bulizott a Szigeten.

Fluor Tomi egyedül bulizott a szigeten

A Mizu szülőatyja nemrég szakított a barátnőjével, így csütörtök este egyedül érkezett a fesztiválra. Mielőtt azonban könnyeket hullatna érte valaki, nem kell félteni, hisz tudjuk, ő egy igazi partiarc. Olyannyira, hogy az interjú közben alaposan megtréfálta riporterünket.

Fókusz Plusz 14-03-08


szerző:
2014.03.08. 19:30
Fókusz Plusz 14-03-08

Fókusz plusz: Szárnyaló lóerők - Exkluzív útinapló a világ leggazdagabb országából Fluor Tomival és Bessenyei Péterrel. Magyarok Abu Dhabiban. Váratlan meglepetés - Gyúrós Józsit meglátogatták egykori villatársai. Vajon honnan szerezte Simon a különös ajándékát?

8:08 – Minden reggel 13-10-08

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Fluor Tomi állatszőr allergiás

Fluor Tomi nem simogathatja az állatokat, mert allergiás a szőrükre. Ennek ellenére nagy állatbarát, ezért ha lehetősége adódik rá, hogy segítsen rajtuk, boldogan megteszi.

Fluor Tomi megkomolyodott?

Az énekes nemrég nálunk ünnepelte a 26. születésnapját, vagyis lassan kinő a tinisztár korból. Kifaggattuk, hogy mennyire komolyodott meg és milyen elhatározásra jutott idén nyáron.

Reflektor 13-08-12


szerző:
2013.08.13. 00:55
Reflektor 13-08-12

Reflektor: Voksán Virág David Guettából diplomázott. Exkluzív interjú a Blur zenekar különc tagjával.

Istenes Bence meglepte Fluor Tomit

A rapper a napokban ünnepelte a születésnapját, amelyről természetesen régi jó barátja, Bence sem feledkezett meg.

8:08 – Minden reggel 13-08-05

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Peller Anna és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Reflektor 13-07-15


szerző:
2013.07.16. 00:55
Reflektor 13-07-15

Reflektor: Szingli sztárok a Soundon. Tóth Szabiék a második gyereket tervezik.

Véget ért a balatoni móka


szerző:
2013.07.16. 00:55
Véget ért a balatoni móka

Fluor Tomi feleségre vadászott a Soundon. Vasárnap véget ért a nyár egyik legnagyobb fesztiválja, a Balaton Sound, amelyen a hazai sztárvilág színe-java megjelent. A négynapos bulin természetesen mi is ott jártunk, hogy megnézzük, hogyan buliznak a magyar hírességek.

Fókusz 13-07-15


szerző:
2013.07.15. 20:50
Fókusz 13-07-15

Fókusz: Bendegúz nyomában - Olvasztó Imre nemrég az otthonában fogadta a Fókuszt. Mi lesz a gyereksztárokkal, ha felnőnek? A legtökéletesebb - Regős Lili mindent vitt. A fitneszmodellt a világ legjobbjának választották. Mi lehet a titka? Az árnyak rejtélye - Kik azok, akik az Attractiont sikerre vitték? Megmutatjuk a csapatot úgy, ahogy még nem látták.

Európa kedvenc fesztiválja Zamárdiban tombolt

Az év legjobban várt fesztiválja, amelyet idén Európa kedvencének választottak. Vízpart, világhírű fellépők, gyönyörű bikinis lányok, és izmos félmeztelen fiúk.

Fluor Tomi az igazit keresi


szerző:
2013.05.07. 01:05
Fluor Tomi az igazit keresi

Miközben a rapper rajongótábora évről-évre gyarapszik, Tomit messziről elkerüli a szerelem. Az énekes megunta a magányos várakozást, repülőre ült és egészen Amerikáig repült, hogy felpörgesse kicsit a magánéletét.

Reflektor 13-05-06


szerző:
2013.05.07. 01:05
Reflektor 13-05-06

Reflektor: Bódi Sylvi pasiügyekben is kikéri az édesanyja véleményét. Fluor Tomi az igazit keresi.

Fókusz 12-12-28


szerző:
2012.12.28. 19:25
Fókusz 12-12-28

Fókusz: Micsoda évünk volt! - Szenzációk és botrányok, az öröm és a bánat könnyei. Jönnek 2012 legnagyobb pillanatai! Mutasd a mobilod - ...megmondom, ki vagy! Hírességek, akik beengedtek intim szférájukba. Hogyan tovább? - Mozifilm készült róla, miközben válaszúthoz érkezett. Fluor Tomi súlyos döntések előtt áll.

Curtis és a meztelen igazság


szerző:
2012.11.07. 19:23
Curtis és a meztelen igazság

Curtis a Fókusz stábja és Majka előtt ledobta ruháit és lerótta tartozását. A legőrültebb fogadások tétjei között meglepően sokszor szerepel, hogy a vesztesnek mindent le kell vetkőznie.

Mit rejt a sztárok hálószobája?


szerző:
2012.10.18. 21:00
Mit rejt a sztárok hálószobája?

Fluor Tomival filmeztünk az ágya mellett és Pirner Alma is beengedett minket otthonának legintimebb zugába. Mit árul el róluk, hogy milyen színű falak között, milyen tárgyakkal veszik körbe magukat?

Fókusz 12-10-18


szerző:
2012.10.18. 20:50
Fókusz 12-10-18

Fókusz: Komár premier - Elvisszel énekelt duettet! Először a Fókuszban hallhatják az elhunyt énekes halála előtt utolsóként rögzített felvételeket! Majdnem belehalt - Katus Attila átélte a szülés fájdalmait, kínjában végigüvöltötte a kísérletet! Mutasd a hálószobád!- A legtöbben titkolják házuk legintimebb helységét, Fluor Tomi és Priner Alma vállalta a leleplezést!

Fókusz 12-08-31


szerző:
2012.08.31. 20:20
Fókusz 12-08-31

Fókusz: Szembesítés - Mit éreztek, amikor először voltak az X-Faktor színpadán? Az egykori döntősöknek megmutattuk a régi felvételeket. Anti-celeb akció - Hogyan néznének ki a sztárok előnytelen külsővel? Voksán Virág és Fluor Tomi vállalkozott az átalakításra. Majdnem híres - Magyar zenekarok, akik idáljaikat utánozzák! Jöjjenek a Guns N' Roses, Bryan Adams vagy a Twisted Sisters magyar képmásai.

Fókusz 12-07-24


szerző:
2012.07.24. 20:05
Fókusz 12-07-24

Fókusz: Ártatlanul - Előd két és fél évig ült előzetesben, sorozatgyilkossággal gyanúsították. Most milliárdos kártérítést követel. Cuki vagy ciki? - Az „ízlésrendőrség járőrével”, Fluor Tomival és Zimány Lindával elemeztük az idei nyár utcai divatját. Csillagforduló - Szirota Jennifert interjú közben lepték meg Plazmáék. De ennél is nagyobb ajándékot kapott.

A divat vékony pengéjén egyensúlyozva

A 70-es évek hippijei, a 10 évvel későbbi cicanadrágosok, vagy a kilencvenes évek csupaszín bőgatyásai. Azt mondják, manapság szinte minden divat. Na de, melyik ruhadarab a cuki és mi inkább ciki? Nem mindegy.

Reflektor 12-07-17


szerző:
2012.07.17. 23:30
Reflektor 12-07-17

Reflektor: Fluor Tomi és Istenes Bence fesztiválkalandjai. Két Stohl egy színpadon.

Reflektor 12-07-16


szerző:
2012.07.17. 01:15
Reflektor 12-07-16

Reflektor: Sztárokkal buliztunk a Balaton Soundon. Sztárok a jojó-effektus fogságában.

Reflektor 12-06-27


szerző:
2012.06.27. 23:55
Reflektor 12-06-27

Reflektor: Stohl András veszélyes helyzetei. Balhés sztárok.

Csillag Születik 2012 - Elődöntő 12-05-26

Csillag Születik 2012 - Elődöntő: A versenyzők ismét dupláztak: először felelevenítették azokat a produkciójukat, amelyekkel bejutottak az élő adásba, majd egy új számmal is taroltak. A szavazatok lezárásával pedig kialakult az idei Csillag Születik döntőjének mezőnye.

Fókusz 12-05-21


szerző:
2012.05.21. 20:45
Fókusz 12-05-21

Fókusz: Lopott csók - Plazma most nem akar a csajokkal foglalkozni, a the KOLIN énekese viszont annál inkább. „Busz” Willis - A világsztárt még a 7-es buszból is kiválóan lehetett fotózni, bemutatkoznak titokzatos társai. Végzetes lavina - Ki a felelős a magyar hegymászó haláláért? Erőss Zsolt szerint emberi mulasztás történt az Annapurnán.

Havazin 12-03-18


szerző:
2012.03.18. 12:25
Havazin 12-03-18

Havazin: 70 méteres magasság, 150 kilométer/órás tempó, 6 G gyorsulás: Fluor Tomi és Világi Péter katapultált Ausztriában. A következő megmérettetés pedig a havas lejtőkön következett. Fluor snowboardot kapott a lábára. Hogy hogyan lavírozott és mekkorákat bukott a pályán, kiderül a Havazin adásából.

Fluor kalandos „túrája” Londonban

A rapper útnak indult, hogy életében először ellátogasson a brit fővárosba. Miután felfedezte a várost, londoni rajongói álmát is teljesítette: kinn is magyar parti szemüvegek tomboltak a magasban.

Fókusz 12-03-06


szerző:
2012.03.06. 20:45
Fókusz 12-03-06

Fókusz: Szembesítés - Seherezádé kameránk előtt döbbent meg volt szerelme, Claudio nyilatkozatán, és Gergő barátai is kiakasztották. Mizu London! - Fluor Tomi leigázta a brit fővárost, még a BBC-be is bejutott, igaz, csak kerülőúton. Kertészék - Németh Kristóf füllentett, hogy megkapja a szerepét, Fodor Zsóka pedig nem tud szabadulni Magdi anyustól.

Csak Csajok 11-09-21


szerző:
2011.09.21. 09:05
Csak Csajok 11-09-21

A Csak csajokban a családon belüli erőszakról és az agresszió jeleiről beszélgettünk.

Reggeli 11-09-21


szerző:
2011.09.21. 08:35
Reggeli 11-09-21

A szerdai Reggeliben kiderítettük mi lehet Zalatnay Cini álma, de megtudtuk azt is, mennyire elégedett a Fluor Tomitól kapott bánatpénzzel Kiszel Tünde.

Fókusz 11-09-19


szerző:
2011.09.19. 20:20
Fókusz 11-09-19

Fókusz: Tünde háborúja - Győzelmet aratott Fluor Tomi felett, aki másfél milliót fizetett, hogy elkerülje a bíróságot. AZ X-Faktor hősei - A sorsolóbiztos, a pókember, és a családapa eddig nem látott családi titkai. Haláli légfodrász - Ibolya 4 kilóméteres magasságban, szabadesés közben nyírta le egy férfi haját! Az extrém mutatványt csak a Fókuszban láthatják!

Fókusz 11-08-04


szerző:
2011.08.04. 20:20
Fókusz 11-08-04

Fókusz: Összejöttek! - Nikolas, Vastag Tomi és Király L. Norbi az X-Faktor óta először találkoztak mentorukkal. A buli hatalmas éneklésbe torkollt. Íme a világbajnok! - Gyurta Dani a nemzet új hőse. Kipihente magát és első interjúját a Fókusznak adta. A cunami után - Magyarok tettek csodát Srí Lankán. Exkluzív riport Ázsia gyöngyszeméről.

Tetőtől-talpig „furcsába” öltöztettük sztárjainkat

Ami néhány éve cikinek, ódivatúnak, nagypapásnak számított, anélkül idén egy trendi tini még a szobájából sem mozdul ki. Legalábbis ezt állítják azok, akik vállalták, hogy megmutatják mi az igazán menő.

Manipulálhatták a Mizu rekordletöltését?

10 milliónál is többen kattintottak Fluor Mizujának videoklipjére az interneten. Tényleg ekkora rajongótábora lenne Fluornak? A Fókuszban kiderítettük, lehet-e manipulálni a letöltés-számlálást.

Fókusz 11-08-01


szerző:
2011.08.01. 20:20
Fókusz 11-08-01

Fókusz: Mi történt Fluor Tomival? A Mizu sztár besokallt? Fluor lemondta szombati utolsó, békéscsabai koncertjét, az interneten nem sokkal a buli előtt közölte rajongóival, hogy rosszul lett. Este csak a Fókuszban mondja el, mi lesz vele.

Fluor Tomi besokallt?


szerző:
2011.08.01. 19:30
Fluor Tomi besokallt?

Lemondta szombati utolsó, békéscsabai koncertjét, az interneten pedig nem sokkal a buli előtt közölte rajongóival, hogy rosszul lett. A Fókusz kérdőre vonta Fluor Tomi.

Haddaway örülne egy magyar barátnőnek

A világsztár Szolnokon lépett színpadra, és kiderült, hogy bejönnek neki hazánk lányai. Ám azt is elárulta, szerinte egy kapcsolathoz idő kell, ő pedig rengeteget utazik.

Fókusz 11-07-15


szerző:
2011.07.15. 20:50
Fókusz 11-07-15

Fókusz: Megtaláltuk a világsztár magyar rokonságát! Néhány szentesi család igencsak megdöbbent, amikor Kesha a nevüket emlegette! A vallomás! Kiszel Tünde először meséli el, min ment keresztül az elmúlt időszakban. Bírósági perek, és újabb médiabotrányok kezdték ki az idegeit. Elcsukló hangon mesél Károllyal való szakításáról, és a Fluor Tomi-féle provokációról.

LMFAO: A banda, ami megihlette Fluor Tomit

Két bongyorhajú fiatalember, akik bulizásról és ivászatról énekelnek party-rock stílusban. Ők az amerikai electro-hop duó, az: LMFAO.

„Mizu” veled Fluor Tomi?


szerző:
2011.06.27. 08:47
„Mizu” veled Fluor Tomi?

Fluor és kolléganőnk Barabás Évi együtt „zúztak” a vasárnapi éjszakában. Karácson Tamás egyenesen Székesfehérvárról érkezett Budapestre.

Portré 11-06-26


szerző:
2011.06.27. 02:15
Portré 11-06-26

Portré: Stílusában nemcsak a rap és a hip-hop, de a jazz és az elektronikus zene elemei is megtalálhatók. Kétség nem fér hozzá, hogy tehetséges, hiszen 16 évesen nyerte meg az Animal Cannibals tehetségkutatóját. Egy infantilis játék eredménye lett a Mizu című dal, ami meghozta számára az ismertséget.

Irigyék meg(m)irigyelték Fluor Tomit

SP, azaz Sipos Péter az Irigy Hónaljmirigyből, vagyis IHM-ből még mindig kedveli Fluort. Akkor is, ha társai úgy döntöttek, hogy mindenüket fluorizálják, és a görbe tükröt végül magának az istenített tinisztárnak is megmutatják.

Fél kettő 11-06-24


szerző:
2011.06.24. 14:20
Fél kettő 11-06-24

Fél kettő: Megtalálta a békét - Vendégünk lesz Kulka János. Kaméleon - nőket ámító szélhámosok, vendégünk lesz az egyik áldozat. A fékezhetetlen - Fluor Tomi már az Irigy Hónaljmirigyet is megfertőzte a Mizuval.

Félbeszakadt Fluor Tomi fellépése

A korláthoz szorította a tömeg az első sorban álló fiatalokat Fluor Tomi szombati tatabányai koncertjén.

Reggeli 11-06-08


szerző:
2011.06.08. 08:35
Reggeli 11-06-08

Reggeli: Minden hétköznap reggel 6.55-től várjuk Önöket a legfrissebb hírekkel, információkkal, hétköznapi történetekkel, a sztárvilág pletykáival!

Esti Showder Fábry Sándorral 11-06-02

A Csillag Születik sztárjai, Oroszlán Szonja és Fáy Miklós. A magyar rap üstököse, a tini bálvány Fluor Tomi. A Csillag Születik tánc fenoménjai, az Everdance. A zenei színpadon a nyár slágerével a Kesh és a Mizu. Csak a Showder színpadán az Aranycsapat legendái, Buzánszky Jenő és Grosics Gyula és az aranylábú focikirály, Szalai Ádám.

Fókusz 11-05-27


szerző:
2011.05.27. 20:45
Fókusz 11-05-27

Fókusz: Fluor Tomi hallgat - Beyoncé pedig magyarázkodik! Magyarok a legújabb plágiumbotrányok főszereplői! Fluort megvádolták, hogy egy külföldi bandától lopott, Beyoncé pedig a Csillag Születik és az X-Faktor táncos-koreográfusának ötletét vitte sikerre? Alekosz döntéskényszerben - szülei viszont nagyon jól tudják, kit kellene választania. Kiderül melyikük áll Olga illetve Veronika oldalán és az is miért kap majd fejmosást Alek, ha végre hazaér.

Csak néhány kattintás a szerelem ára?

Helga és Attila sosem találkoztak volna, ha idegenkednek az internet kínálta lehetőségektől, amelynek persze vannak buktatói, de ha megfelelően használjuk, a boldogság csak néhány kattintás kérdése.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való