KERESÉS search-close

fogadás

97 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fogadás"

Fogadás miatt fogyott le Megyeri Csilla vőlegénye

Megszabadult sörhasától Molnár Zsolti. Megyeri Csilla vőlegénye jó pár éve küzdött a kilókkal, de igazán csak egy fogadás miatt vett erőt magán, hogy ledobja túlsúlyát.

MEGYERI CSILLA: „Én Zsoltit kockahassal ismertem meg”

Csilla évek óta noszogatta szerelmét, hogy változtasson, Zsolti hajthatatlan volt, nem igazán érdekelte a feleslege. Barátja ajánlata viszont meggyőzte. A tét egy Fülöp-szigeteki utazás volt, de nem csak le kellett fogynia, a fogadás úgy szólt, kockásra kell gyúrnia a hasát, és legalább 6 kockát villantania kell szeptemberig.

Exkluzív jelenet: Tícián, a legyőzhetetlen!

Egy biztos, nem érdemes Tíciánnal fogadni...

Tícián ezt csúnyán elveszítette

A srác fogadást kötött Zsófival. Veresége után a lány nem kis büntetést szabott ki Tíciánra.

Dia fogadásból jött össze a párjával

A nő a középiskolában egy doboz cigarettáért csavarta el Miki fejét, ám évekkel később újra egymásra találtak. Azonban a családalapítás után nem várt problémák ütötték fel a fejüket… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

László ittasan fogadott, most egyszarvú úszógumival hódít

A férfi a haverjaival random módon keresett rá egy Laura nevű lányra, akit egy doboz sörért randevúra is elhívott. Vajon beteljesül a románc? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Emlékszel még, miben fogadott Zé a séfekkel?

A Konyhafőnök – Visszavágó Elődöntői alatt a séfek izgalmas „parancsot” adtak ki Zének, amit a verseny Fináléján kellene teljesítenie. Vajon tartja a szavát?

Fördős Zé lemegy hídba???

Zé fogadott Sárközi Ákossal, a séf pedig betartotta az ígéretét. Kíváncsi vagy, Zé is így tett-e? Ma 19:35-kor kiderül a Konyhafőnök - Visszavágó legújabb részében!

Zé fogadást kötött a séfekkel!

Imre Kata értékelése közben igazán kreatív ötlete támadt a zsűrinek: a séfek kitalálták, hogy Zé festesse be a haját kékre és pirosra... Vajon bevállalja?

A britek megtették tétjeiket Harry és Meghan első gyermekének nemére

A briteknek már szokásukká vált a királyi család életeseményeire is fogadást kötni. Így Harry és Meghan első gyermekének nemére, sőt a leendő kisbaba nevére is megtehették tétjeiket.

Evelin egy fogadásra tette fel Joe szabadságát…

Evelin kihívta Dömét egy játékra, a Joe óvadékához hiányzó 1,5 millió forintért…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Evelin kockára tette Joe szabadságát

Evelinék megpróbálták megszerezni a hiányzó ötmilliót. Kareszhez váratlan látogató érkezett. Orsi lehetőséget kapott a jótékonykodásra.

Király Peti: „Nem tudom, hogy Kabát tényleg ennyire hülye, vagy csak játssza!”

Narancsból még sosem csinált így senki sem levet... Kabát Peti sajátosan préselte le a gyümölcsöt, amin nemcsak Király Peti, de még a zsűri is jót nevetett.

Tényleg ikreket vár Harry herceg felesége?

Feltételezések szerint ikrekkel várandós Harry herceg felesége, Meghan Markle. Már javában zajlanak a fogadások a kisbaba nemét illetően, az egyik fogadóirodában pedig meglepően sokan tippelnek arra, hogy a hercegné ikreket vár.

Karesz Lilinek: „Kihívlak egy fogadásra, 24 órára terhes leszek!”

Karesznek meggyőződése volt, hogy terhesnek lenni nem is akkora nehézség, mint azt Lili megéli, ezért kötöttek egy fogadást.

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Rolandot tényleg ártatlanul börtönözték be

Joe-ban újra felizzott a Tamara iránti szerelme. Sanyát kiengedték a kórházból. Karesz és Lili fogadást kötöttek.

Fogadási láz a királyi esküvő miatt

Kék vagy sárga kalapban lesz-e a királynő? Elton John, Ed Sheeran, esetleg a Coldplay szórakoztatja-e majd a vendégeket? A királynő fejfedőjének színe és az esetleges fellépők a legnépszerűbb témák az angol fogadóirodáknál a közelgő hercegi esküvő kapcsán. Windsorban, ahol szombaton a menyegzőt tartják, már az előkészületek utolsó simításai zajlanak.

Gábor a fogadással a kocsiját is bukta!

Eljött az idő, hogy Gábor beváltsa a fogadás tétjét, vagyis pinkre kell festetnie a kocsiját, de az utolsó pillanatban mégis visszakozott. Joe és Lali azonban követték, és elkötötték a kocsiját. Gabinak ezután az átfestett autóval még el is kellett vinnie a barátait egy körre.

Tamás Márknak: „Ha még egyszer meglátlak, visszakerülsz a börtönbe”

Kiderült Lili terhessége. Teó újra találkozott Márkkal. Gábor elveszítette a fogadást.

Joe megcsinálta! Több száz nőt tanított meg twerkelni

Eljött Joe nagy napja: ma 500 nőt kellett megtanítania twerkelni! Gábornak hála, aki ellazította Joe begörcsölt izmait, már semmi sem állt a rendezvény útjában, csak Joe zilált idegei, amit egy kis itallal próbált meg megnyugtatni. Az alkoholnak és a fájdalomcsillapítónak hála Joe annyira szétesett, hogy úgy tűnt, nem fog tudni fellépni.

Joe teljesen szétcsúszott a nagy pillanata előtt

Eljött Joe nagy napja. Tamást kikészült az elmaradt esküvőjük napján. Milán féltékeny lett.

Tamara meglepő rádióüzenetet küldött Joe-nak

Eljött a nagy twerk fogadás napja. A netes rádió felhívást intézett a nőkhöz, hogy minél többen jöjjenek el twerkelni. Teljesen váratlanul Tamara is üdvözlő hangüzenetet küldött Joe-nak, ami csak a megerősítette azt az érzését, mennyire hiányzik neki Tamara, és mennyire vágyik rá. Később a műhelyben, gyakorlás közben meghúzódott Joe a dereka, amitől nem tudott megmozdulni.

Lalinak újra mulatós koncertje lesz!

Lali elhatározta, hogy koncertet ad a Bécy-klubban. Lili kikészült a rá váró abortusz miatt. Eljött a twerk fogadás napja.

Joe: „Nem hiszem el, hogy pont velem történik ez…”

Dani és Lili tisztázni próbálták a baba kérdést. Joe főpróbát tartott. Laurát kikosarazta egy modellügynökség.

Joe csúnyán beégett a twerk-fogadás főpróbáján

Joe reggel még optimista volt, és azt hitte, el tud érni valamit a Tamarához intézett rádióüzenettel. Amikor Tamás arra bíztatta, hogy koncentráljon a twerkes fogadásra, Joe belement, bár voltak kétségei. Mindenesetre igyekezett figyelmen kívül hagyni Teó gúnyolódását, sőt, engedett Tamás rábeszélésének is, hogy este tartson a klubban egy főpróbát. Amikor eljött a nagy pillanat, Joe nadrágja elszakadt, amitől a férfinak megint csak elege lesz az egész fogadásból.

Joe megelégelte Teó hazugságait

Joe teljesen ki volt borulva, és úgy döntött, inkább lemondja a versenyt, még mielőtt Tamara tudomást szerezne róla. Késő volt azonban, Gyöngyi már mesélt Tamarának a fogadásról. Joe még megpróbált Tamarával beszélni, a lány viszont elhajtotta, amitől Joe teljesen összeomlott.

Teó nyilvánosan megalázta Joe-t

Miután minden összeesküdött Joe és a twerk-kihívása ellen, már-már beakarta dobni a törölközőt. Eközben Teó a háttérben kitalált egy mesét, és előadta a webrádió riporterének, hogy Joe célja az eseménnyel, hogy barátnőt találjon magának. Tamás meghívta az esti Karola-búcsúztató partira Joe-ékat is, még jelmezeket is vitt nekik, de amikor indulás előtt Joe meghallotta, hogy elhangzik a felhívás a rádióban, bepánikolt, hogy az utolsó lehetőségét is el fogja játszani Tamaránál.

Gábor és Laura számára kellemetlen volt az ébredés

Joe lelkesedése reggel jelentősen alábbhagyott, amikor lakótársai is értesültek a fogadásáról. Gábor azonban nem engedte, hogy barátja visszalépjen, ráadásul Niki időközben beszervezett egy netes rádiót is, hogy népszerűsítse az eseményt. Amikor Joe találkozott a riporterrel, kénytelen volt belátni, hogy innen már nincs visszaút, a fogadásuk önálló életre kelt. Ráadásul később Teó is kiröhögte Joe-t emiatt, akiben erre feltámadt a becsvágy, hogy bizonyítson Teónak. Mindeközben Gábor és Laura átélték a részeg együttlétük utáni kellemetlen reggelt.

Hanna és Balázs különös fogadást kötöttek

A Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. február 19-ei epizódjaiból!

Berényi Balázs nem hagyja magát!

Hanna és Balázs különös fogadást kötöttek. Vajon ki nevet majd a végén?

Shay Mitchell meztelenül futkározott az utcán!

A Hazug csajok társasága sztárja hihetetlen dolgot művelt, és valószínűleg egyetlen rajongója – sőt ő maga – se gondolta volna, hogy ezt meg meri tenni. Egy szál bugyiban sokkolta a szomszédait.

Miért van Tom Hardy-nak Leonardo Di Caprióról tetoválása?

Leo mindent tud. Ezt tetováltatta alkarjára Tom Hardy. Leanardo Di Caprióval fogadtak még 2016-ban az Oscar gála előtt. Leo úgy tartotta Hardy-t jelölni fogják a szoborra.  Ő viszont nem bízott magában. A fogadás tétje egy tetoválás volt, amelyet a győztes jelölt ki.

 

Tom Hardy magára tetováltatta Leonardo DiCapriót?

A két színész még a 2016-os Oscar-díjátadó előtt kötött fogadást, és úgy tűnik, hogy Hardy bevállalta a vesztesnek járó nem mindennapi büntetést.

Brutális! Jani durva verekedésbe keveredett…

Béla fenyegetése után Jani felkötötte a gatyáját, és mindent megtett azért, hogy visszaszerezze az elveszett pénzt. Vilmos barátja rögtön a segítségére sietett, aki nem csupán szavakkal támadt a bukmékernek…  

A teljes adásért kattints IDE!

Ildikó: „Tudtam, hogy ez az egész csak egy színjáték”

Miután Jani elszórta Béla utolsó forintját is, a fiú összeszedte magát, hogy bevallja a bűnét. Az ügyvéd alig tudott hinni a fülének, és nem tudta leplezni a dühét, ráadásul szerencsétlenségére Ildikó is rájuk nyitott…

A teljes adásért kattints IDE!

A végzet elérte Sebestyén Balázst

Két évvel ezelőtt jelentettük be a hírt, hogy Sebestyén Balázs hamarosan kopasz lesz. Kiderült, hogy mindenről egy fogadás tehetett, és a korábban nagy dohányos Rákóczi Ferenc. Balázs nem csak fogadni mert rá, hanem fogadott is, hogy műsorvezető társa képtelen lesz három hónapig kibírni, hogy ne gyújtson rá.

Karesz és Milán minden pénzüket elvesztették

Karesz és Milán gokartozni indultak, hogy elköltsék a parti-szervezéssel megkeresett pénzüket, amikor két lány kihívta őket egy léghoki-versenyre. Miután azt könnyűszerrel megnyerték a fiúk, visszavágót ajánlottak nekik a gokart pályán, amit azonban már csúfosan elbuktak, így elveszítve minden pénzüket.

Ez volt minden idők legjobb fogadása a ValóVilágban!

Három évvel ezelőtt a valóságshow hetedik szériájának első beköltözi, Dani, Laci és Dennis úgy döntöttek, fogadnak egyet. Hogy miben? Természetesen abban, hogy ki lesz a Villa alfahímje, és a nyertesnek minden kérését teljesíteniük kell majd. Hát kérem szépen, ki is lett a Villacsődör?

Rozina: ˝Tibi te engem ki akarsz nyírni!˝

Rozina ma élete ugrására készült, hiszen a Reggeli épületének a tetejéről, 10 méteres magasságból szerette volna a mélybe vetni magát. Épségére Tibi mellett, Piroch Gábor kaszkadőr vigyázzot. Vajon Rozina leugrott végül?

Bori rástartol Danira, de a srác kikosarazza őt

Roland arra kényszeríti Borit, hogy kísérje el Danit a hajóra, mivel Gréti nem tud elmenni. Bori elmegy Danival, és a közös nap végén rányomul a fiúra, de durva kosarat kap.

Sebestyén Balázst utolérte a végzet! – Mutatjuk!

Pontosan egy évvel ezelőtt, a híres műsorvezető fogadást kötött kedves kollégájával, Rákóczi Ferivel. A tét nem volt kevesebb csak annyi, ha Feri abba tudja hagyni a dohányzást, akkor Balázs szépen levágatja a gyönyörű szép haját. A fogadást elbukta a két gyerekes apuka, és onnan már nem volt megállás.

Roland hazudott Grétinek az új klubjukról

Miután a macsó felfedezett egy üresen álló épületet, bevette Grétit is az üzletbe. Mivel neki nem volt elég pénze, szerencsét próbált egy fogadóirodában, de útközben elveszítette a pénztárcáját…

Előző rész (2016. december 02.)

Roland szerencsét próbál egy fogadóirodában, de útközben elveszíti a pénztárcáját. Bori meghívja magához az anyját és a bátyját. Szilvi bevallja, hogy szerelmes az egyik kollégájába, Botondba.

Kovács Dóri elfoglalta Istenes Bence öltözőjét

Kovács Dóri a második élő show napján komoly kihívás elé állította Istenes Bencét. A sütievő verseny tétje az volt, hogy ha Dóri nyer, elfoglalhatja Bence öltözőjét. Az X-Stage műsorvezetője gyorsaságának köszönhetően megnyerte a fogadást, így a harmadik élő show napjára beköltözött Bence öltözőjébe.

Istenes Bence meztelenül adott interjút?

Bizony így volt! Pontosabban három évvel ezelőtt történt az a kis incidens, mikor is a műsorvezető ádám-, azaz párnakosztümben állt ki a Fókusz kamerái elé. Hamar kiderült, egy fogadásról volt szó, amit csúnyán elveszített Bence, és mivel ő mindig betartja a szavát, így történhetett meg, hogy meztelenkedett egyet az X-Faktor stúdiójának folyosóján.

Kovács Dóri bűnbe vitte Istenes Bencét egy fogadás kedvéért

Az X-Stage műsorvezetője kihívás elé állította Istenes Bencét, aki nem akármit tett kockára a játék kedvéért.

Miért gratulált Colleen Bell Gálvölgyi Jánosnak?

Míg Hajdu Steve nem tudta elképzelni, milyen lehet a parlamenti büfé, addig az amerikai nagykövet egy fogadás alkalmával többször is kezet rázott Gálvölgyi Jánossal.

Evelin és Soma túlteljesítették a fogadást?

A srác többször bepróbálkozott már Evelinnél, aki rendszeresen visszautasította Soma közeledését. Viszont van, ami mind a kettőjüknek szent, méghozzá a fogadás...

Sebestyén Balázs meglepő dolgot üzent rajongóinak

Arról már beszámoltunk, hogy a Kicsi Óriások és a Nyerő Páros műsorvezetője fogadásból ugyan, de fejet hajtott a közösségi média előtt és elindította saját nyilvános oldalát. Nos, a jó hírünk az, hogy a napokban meg is született az első hivatalos posztja. Íme!

Soma így éri el célját Evelinnél?

A srác már többször bepróbálkozott a lánynál, de a legújabb taktikája úgy tűnik, a fogadáskötés lett. A közelgő Párbaj ehhez jó alapul szolgál, a tét pedig nem is akármi!

Kristóf vissza akarja szerezni Maját

Kristóf először Szilvihez fordult segítségért, hogy ketten megbékítsék Maját. A pároshoz végül Evelin is csatlakozott, így hármasban ötöltek ki egy tervet a lány meggyőzésére…

Kristóf  bevallotta: érez valamit Maja iránt

Kristóf különös helyet választott arra, hogy maga mellé állítsa Szilvit, az őszinteségi rohamával..

Kristóf belezúgott Majába?

Evelin elmondja Majának, hogy fogadást kötöttek rá. Maját mélyen megrázza a közlés, hogy Kristóf ezek szerint végig becsapta. A hallottak után Maja nem akar többet hallani a fiúról...

Maja Kristófnak: „Te vagy a legjobb edző a világon!”

Maja lefutotta a félmaratont. Kristóf eközben egyre jobban élvezte a lány társaságát, ami Szilvi nemtetszését váltotta ki. Megfenyegette Kristófot: ne játsszon a lány érzéseivel!

Maja Kristófnak: „Minek kellett elcsábítanod?”

Már csak egy nap van hátra Maja félmaratonjáig: ha Kristóf meg akarja nyerni a fogadást, akkor igyekeznie kell! A közös edzésen Kristóf mindent belead és folyamatosan egyre közelebb is kerülnek egymáshoz Majával. Végül a lány nem bír tovább ellenállni a srácnak később azonban lelkiismeret furdalása lesz…

Lóri legemlékezetesebb pillanatai

Csobbanás a medencébe, fogadáskötés Evelinnel, majd ennek végrehajtása, és az ebből kiinduló viták sorozata volt meghatározó Lóri életében az elmúlt 16 napban.

Kristóf: „Az út Maja ágyába az én félmaratonom”

Mivel Kristófnak még mindig nem sikerült célt érnie Majánál, ezért trükkökkel próbál érvényesülni a közös edzés során. A lány ezen persze teljesen megsértődik, de később kezd megenyhülni, valamiről, azonban nincs tudomása...

VV Dennis az interneten csajozik!


szerző:
2016.07.13. 17:40
VV Dennis az interneten csajozik!

Figyelem hölgyeim a Való Világ legutóbbi szériájának szereplője párt keres, méghozzá nem is akármilyet! Érdekel? Mutatjuk, ahogyan azt is, hogyan tudtok jelentkezni!

A Ramsay-család kolbász partit tartott!

Miután levágták  a hetekig nevelgetett malacokat kolbászt készítettek belőlük. Emellett egy fogadás is eldöntetett: vajon érezni lehet a disznó húsán, hogy máshogy etettük? Most kiderült.

Nem elmebeteg – 61 milliót eljátszott

Beszámítható az ügyészek szerint a pénzszállító, aki tavaly októberben 61 millió forintot lopott el, majd az egész összeget feltette Tippmixen egy kosármeccsre. Ügyvédje ugyanis korábban azzal védekezett, hogy a férfinak mentális zavarai vannak, ezért vitte el a rábízott pénzt. Amit mind elbukott, mert a csapat, amelyre fogadott, elvesztette a meccset.

Drex az őszinteségével nyeri meg a fogadást

Roland egy fogadást ajánl Drexnek: az nyer, aki egy előzőleg kiválasztott lányt előbb lefektet. Drex belemegy a fogadásba, és a becsületességének hála, megnyeri a fogadást, így Roland kénytelen őt királynak szólítani.

Drex felmond a Kamu bárban?

Drex és Roland megnyerik a billiárdmeccset, aminek a tétje nem más, minthogy Roland ismét a lakóhajón lakhasson, de Karesz a fogadás ellenére hallani sem akar erről.

Balázst élő adásban nyírták meg

Balázs bevállalta. A showmant ma reggel élő adásban kopasztották meg. Balázs néhány hónapja fogadott Rákóczi Ferivel, aki le akart szokni a dohányzásról. Balázs kijelentette, hogy ha kollégája december közepéig kibírja anélkül, hogy rágyújtson, lenyíratja a haját kopaszra, és Feri állta a szavát.

Balázs bevállalta!


szerző:
2015.12.18. 17:32
Balázs bevállalta!

A showmant ma reggel élő adásban kopasztották meg. Balázs néhány hónapja fogadott Rákóczi Ferivel, aki le akart szokni a dohányzásról. Balázs kijelentette, hogy ha kollégája december közepéig kibírja anélkül, hogy rágyújtson, lenyíratja a haját kopaszra, és Feri állta a szavát.

Lottózóba ment a rábízott pénzes zsákokkal

Kosármeccsre fogadott a rábízott 61 millió forintból, de az összes pénzt elvesztette. A 49 éves volt pénzszállító biztonsági őr a bíróságon azzal védekezett, hogy játékfüggő, és megrészegítette a pénz látványa. Október 19-én kellett két bankból elhoznia a pénzeszsákokat, egy lottózóba ment velük. Miután vesztett, maga jelentkezett a rendőrségen.

Drex nekimegy bátyjának

Mielőtt Roland elutazik, elárulja Mirinek, hogy csak fogadásból feküdt le vele, mire Drex összeverekszik testvérével.

Miri lefekszik Rolanddal

Roland megígéri Drexnek, hogy távol tartja magát Miritől, ám mikor helyzet adódik, Roland mégis kihasználja, és lefekszik Mirivel.

Roland és Drex Miriben fogadnak

Roland reggel megint gyávának nevezi Drexet, Drex belemegy a fogadásba, hogy a két testvér közül ki tudja előbb lefektetni Mirit.

Regina összejön Grétával

Reggel Regina izgatott, mert az új kiszemeltjével lesz randija.

Emese megtudja, hogy Lali fogadásból hajtott rá!

Lalinak nem marad más választása, mint beavatni Pétert a fogadásba, hogy minél előbb eltűnjön, Péter azonban véletlenül elárulja Lalit Emese előtt.

Lali elbukja a fogadást

Lali erősen elhatározta, hogy nem eszik több édességet, és még a lakótársaival is fogadott erre.

Meztelenül sétáltak az aluljáróban

Meztelenül sétált két fiatalember a belvárosban szombat este. A Boráros téren fotózták le őket, amint csurom vizesen, anyaszült meztelenül sétáltak át az aluljárón. A szemtanúk szerint valószínűleg fogadásból vehették le ruháikat. A fotókat az egyik boltos készítette, aki szerint a fiatalok csurom vizesek voltak. Ez már a második hasonló eset volt a héten, korábban egy lány sétált pucéran a városban.

Előzetes: Meztelenül sétált két fiatalember a belvárosban

A két férfit szombaton este, a Boráros téren fotózták le, amint csurom vizesen, anyaszült meztelenül sétáltak át az aluljárón. A szemtanúk szerint valószínűleg fogadásból vehették le ruháikat. A fotókat az egyik boltos készítette, aki szerint a fiatalok csurom vizesek voltak, azt gyanítja, hogy esetleg átúszhatták a Dunát. Vidámnak, de mégis feszültnek látta őket. Részletek a Híradóban.

Sokat vesztettek a brit bukmékerek

Hatalmas pénzeket buktak a brit fogadóirodák, mert az egyik legvalószínűbb keresztnevet, a Saroltát választotta Vilmos és Katalin a lányuknak. A brit királyi család legifjabb tagja, aki a hercegi pár második gyereke, szombaton született, és teljes nevén úgy hívják: Sarolta Erzsébet Diana.
 

Amerika kapitány és Star-Lord újra jótékonykodásra adta a fejét

A februári Twitter-fogadásuk után Chris Evans is követte Chris Pratt példáját, és Amerika kapitány jelmezben látogatott meg pár beteg gyereket egy seattle-i kórházban.

Szanyi bocsánatot kért


szerző:
2014.10.15. 19:00
Szanyi bocsánatot kért

Megúszta egy figyelmeztetéssel Szanyi Tibor az úgynevezett Gój Motorosok brüsszeli kiutaztatását. Az MSZP etikai tanácsa ezzel lezártnak tekinti az ügyet

Exkluzív interjú Chris Eatonnel


szerző:
2014.05.28. 17:00
Exkluzív interjú Chris Eatonnel

A labdarúgás mára egy elkeseredett háború frontvonalává változott. Az egyik lövészárokban szervezett bűnözőcsoportok, amelyek fogadási csalásaikkal dollár milliárdokat keresnek. Az arcvonal másik oldalán pedig a tiszta és becsületes játék szerelmesei.

Fókusz 14-02-11


szerző:
2014.02.11. 19:55
Fókusz 14-02-11

Fókusz: A király otthona - Bejutottunk Michael Flatley gigantikus kastélyába! Az ír sztepptánc világsztárja zűrös múltjáról is mesélt! Izgulnak érte - A szerelem jobban megviseli, mint a párbaj! Krisztián szülei aggódva figyelik a fejleményeket! Megölik a pillanatot - Magyarok és világsztárok, akik grimaszukkal bármelyik fotót képesek tönkretenni. Egy fogadáson mi is kipróbáltuk a hatást!

Fókusz 12-11-07


szerző:
2012.11.07. 20:50
Fókusz 12-11-07

Fókusz: Vége a titkolózásnak - Ördög Nóri beismerte, hogy gyermeket hord a szíve alatt. Már túl van a 12. héten! Curtiz Majkával fogadott és vesztett, a nyílt utcán kellett levetkőznie. A gazdák választottak, de hogyan élték meg ezt azok a hölgyek, akik nem nyerték el a tetszésüket?

Curtis és a meztelen igazság


szerző:
2012.11.07. 19:23
Curtis és a meztelen igazság

Curtis a Fókusz stábja és Majka előtt ledobta ruháit és lerótta tartozását. A legőrültebb fogadások tétjei között meglepően sokszor szerepel, hogy a vesztesnek mindent le kell vetkőznie.

Peru: szabadulás a szenvedésből


szerző:
2012.02.16. 20:56
Peru: szabadulás a szenvedésből

Egy magyar férfi drogcsempészés miatt került Peru legkegyetlenebb börtönébe. Azonban a Fókusz egyik riportjának köszönhetően kegyelmet kapott, így már a család is készülődhet a fogadására.

Behúzott kézifékkel startolt a brit királyi frigy

Vasárnap kiderült: Vilmos és Cathrine behúzva felejtett kézifékkel távoztak az esküvőjük utáni fogadásról.

Fogadásból fulladt a Tiszába

A Tiszába fulladt egy 33 éves férfi szerda este. Barátaival ivott a parton, és úgy döntött: bebizonyítja, milyen sokáig bírja a víz alatt.

Overdose még mindig befutó


szerző:
2011.06.10. 17:42
Overdose még mindig befutó

Nemcsak az angol bukmékerek, a fogadók is bíznak Overdose-ban.

Fogadási csalások hazai résztvevőkkel

Magyar telefonszámok is szerepelnek annak a szingapúri férfinek a híváslistáján, akit márciusban fogtak el Finnországban.

Milliókat hozott neki a vébéláz

Egy angol focirajongó 650 ezer fontot, azaz átszámítva 220 millió forintot nyert fogadásaival a dél-afrikai foci vb-n.

Letartóztatások a focivébé árnyékában

Illegális fogadások gyanújával csaknem hétezer embert vettek őrizetbe négy ázsiai országban.

Malaca van a Szerencsejáték Zrt-nek

Csúcsot döntött a Szerencsejáték Zrt. a héten: 3 milliárd 750 millió forint folyt be hozzájuk.

Fogadjon örökbe egy parkot!


szerző:
2010.05.12. 18:11
Fogadjon örökbe egy parkot!

Egyetemisták a szegedi Stefánia parkot fogadták örökbe, ezzel vállaják tisztán tartását.

Szente Vajk veszített Nagy Sanyival szemben

Vajk egy vesztett fogadás után olyasmire kényszerült, amit korábban sosem tapasztalt.

Egy partiszervező is belógott a Fehér Házba

Egy harmadik hívatlan vendég is bejutott az amerikai elnök novemberi fogadására.

Tagadják, hogy belógtak a fogadásra

A fehér házi fogadásra besétáló amerikai házaspár tagadja, hogy hívatlanul jutott be az eseményre.

Kaszálnának sztorijukkal Obama vendégei

Százezrekért adott volna interjút egy pár, akik bejutottak Obama egyik fogadására.

Obamával is kezet ráztak a besurranók

Az elnöki vacsorára belógott házaspárt várhatóan birtokháborítás miatt állítják bíróság elé.

Tovább dagadhat a sportfogadási botrány

A német hatóságok szerint még több mérkőzésről derülhet ki, hogy megbundázták.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való