KERESÉS search-close

fogyás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fogyás"

Végre jól érzik magukat a bőrükben, az Éhezők Viadala verseny az egész életüket átformálta

A most következő nők és férfiak túlsúllyal és az azzal járó pszichés problémákkal küzdöttek. Aztán találkoztak Ferivel, beneveztek az általa kitalált fogyókúrázó versenybe és mind azt állítják, hogy megváltozott az életük. Van, aki 20, más 75 kilót dobott le. A csoportos fogyás, a közös szenvedés segítette őket és soha nem kritizálták egymást. Feri pedig végre megbecsült, sikeres edzőnek érezheti magát velük és mellettük.

ÉHEZŐK VIADALA: 78 kilót fogyott másfél év alatt Móni

Móni egész életében duci volt, vagy épp molett, máskor pedig kövér. Mindig is probléma volt a súlyával, hiába figyelmeztette gyerekorvos, iskolaorvos, nemigen figyelt oda az étkezésre, és sportolni sem sportolt soha. Mindenféle diétát kipróbált, a szülei külön főztek neki, de minden módszer csak ideig-óráig működött, aztán a leadott kilók újra felszaladtak rá. Az elmúlt másfél évben azonban Nagy Ferenc Gábor közösségében minden megváltozott.

Gelencsér Péter újra kedvet kapott hozzá, hogy Vasember legyen!

Gelencsér Péter az egyik legsikeresebb magyar pókerjátékos. 2010-ben Las Vegasban világbajnok lett, eddigi hivatalos élő nyereménye 800 000 dollár, ez nagyjából negyed milliárd forint. Az elmúlt években azonban komoly veszteség is érte a tíz éve még igencsak duci játékost: elveszített több, mint 30 kilót. Mármint kilogrammot. Péter 2012-ben teljesített az első Ironman versenyét, a felkészülésbe akkor még jelentős túlsúllyal vágott bele.

Peller Mariann tíz, Nyári Dia húsz kilótól szabadult meg, de hogyan érték el az álomalakot?

A férjeik már leállították volna őket, de Nyári Dia és Peller Mariann ezúttal nem hagyta magát. Dia több, mint húsz, Mariann tíz kilót fogyott. Élvezik, hogy új testben új lélekként élnek, de miért nem ment ez nekik korábban? Doktor Tóth végre azt is elmondja, hogy egyáltalán miért olyan nehéz fogyókúrázni?

PELLER MARIANN: „Sikerült elérnem, hogy jól érezzem magam a saját testemben”

Peller Mariann, a Reggeli háziasszonya 10 kilót fogyott.  Hosszú út vezetett el odáig, hogy csinosnak lássa magát. 36. születésnapjára lepte meg magát egy szakember által összeállított, személyre szabott étrenddel. Azt elismeri, hogy anyaként és háziasszonyként ilyen étrendet tartani plusz feladatot jelent, ő például mindig négyfélét szokott főzni. De azt mondja, minden áldozat megéri, hogy végre jól érzi magát a testében.

DR. TÓTH TAMÁS: „Ha fogyókúrázni könnyű lenne, akkor mindenki karcsú lenne, én meg fül-orr-gégész lennék”

Dr. Tóth Tamás obezitológus elárulta, hogy mik a leggyakoribb tévhitek a fogyással kapcsolatban. Például, hogy a fogyás nem az, amit a mérleg mutat, hiszen fogyás alatt a zsírból fogyást értjük. Elmondta azt is, hogy miért olyan átkozottul nehéz pótolni az evésből kieső örömforrást fogyókúra esetén, és hogy mivel érdemes pótolni azt.

Fluor Tomi július óta 13 kilótól szabadult meg kőkemény diétával

Fluor Tomi az elmaradt koncertszezon ellenére az év nyertesének érzi magát. Július óta 13 kilótól szabadult meg kőkemény diétával, amire saját bevallása szerint nem lett volna ideje, ha nem áll le az egész világ. Tomi 190 cm magas, ehhez most 87 kiló, ami elég jó aránynak számít. A súlyával már nagyjából elégedett, de mivel szigorú diétával adta le a felesleges kilókat, most az izomépítés a cél.

FLUOR TOMI: Az a terv, hogy olyan szép és izmos legyek mint Diaz

Talán most már kijelenthetjük, hogy 2020-ban bármi megtörténhet. Még az is, hogy az ország egyik kedvenc zenekarának frontembere a fellépőszettjét edzőruhára cseréli és kőkeményen belevág az izomépítésbe. Tomi szerint ez az év rengeteg jó dolgot hozott számára. Készül a forgalmi vizsgájára, hogy 10 év után végre befejezze és megszerezze a jogosítványát. Emellett énektanárhoz is jár és több Wellhello dal is készülőben van.

Ezért szabadult meg csaknem 20 kilótól Varga Feri!

Varga Ferinél évekkel ezelőtt diagnosztizáltak 2-es típusú cukorbetegséget, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Életmódváltásának köszönhetően közel 20 kg-t fogyott, most pedig elindította saját főzőcsatornáját, hogy másoknak is segítsen.

Ötven kilótól szabadult meg Adele

Nem kevesebb mint fél mázsa túlsúlytól szabadult meg Adele az elmúlt hónapokban. Az énekesnő egy megengedő, ugyanakkor mégis szigorú fogyókúrával próbálkozott, sikerrel. Lényege, hogy sok mindent lehet fogyasztani, amit más diétákban nem.

Gyomorszűkítő műtéte után közel 15 kilót fogyott Gáspár Bea

Fájdalmai voltak, de ma már újra fantasztikus formába került Gáspár Bea. Közel 15 kilótól szabadult meg. 92 kilós volt mikor úgy döntött belevág a gyomorszűkítő műtétbe. Most 2 és fél hónap után 75 kiló körül jár, ez azonban nem ment áldozatok nélkül.

GÁSPÁR BEA: Egészsége miatt döntött a műtét mellett

Gáspár Bea 3 évvel ezelőtt nyerte meg a Konyhafőnök VIP-t, azóta számos főző videót készített és gasztro eseményeket is tartott. De a műtét előtti hónapokban már erre sem volt képes.

Gézu már 27 kilót fogyott, de még így is 275 kilót nyom

A 17 éves Rácz Géza elhatározta, kitör Pándról, hogy máshol is megismerjék őt. A híre pedig lassanként nemcsak a falun, de országhatárokon átível. Egyre többen kíváncsiak a közel 300 kilós fiúra, egyre többen követik őt. A közösségi médiáig hosszú út vezetett, nem volt egyszerű, sőt egyre csak nehezebb. Ugyanis Gézu elhatározta, hogy felhagy a mértéktelen evéssel és ivással, az egészség útjára lép.

Bajor Lili 17 kilót fogyott A Rubens lány címszerepe óta

Bajor Lili egyértelműen szülei nyomdokaiba lépett: ő is a színészi hivatást választotta. És hogy az alma nem esett messze a fájától az is jelzi, Bajor Imre csodás lánya A Rubens lány című kisjátékfilmben nyújtott alakításáért megkapta a legjobb női címszerepért járó díjat a Bujtor István Filmfesztiválon. A film a testi komplexusokról szól, ami manapság szinte mindenkit érint. Lili a szerep óta 17 kilót fogyott és életében először saját magáért csinálta. Korábban nagyon sok atrocitás érte a súlya miatt, főként a nők kritizálták.

Indul az Alvás Hete a Reggeliben! Szakértőinkkel az alvásválságról és az alvászavar okozta betegségekről beszélgettünk

Nyugodtan, pihentetően végig aludni az éjszakát sokaknak csak egy vágyálom. Az alvászavarok hátterében számos probléma állhat, lehet az valamilyen betegség, okozhatja  a stressz vagy akár a megváltozott munkarend és a  szokások is. Éppen ezért az alvászavar kezelése nem elsősorban abban áll, hogy altatót íratunk fel. Ezen a napon indul a Reggeliben az Alvás Hete sorozatunk, amelyben felhívjuk a figyelmet az alvászavar okozta betegségekre, és hasznos ötleteket is adunk ezek megelőzésére és gyógyítására.

Fogadás miatt fogyott le Megyeri Csilla vőlegénye

Megszabadult sörhasától Molnár Zsolti. Megyeri Csilla vőlegénye jó pár éve küzdött a kilókkal, de igazán csak egy fogadás miatt vett erőt magán, hogy ledobja túlsúlyát.

MEGYERI CSILLA: „Én Zsoltit kockahassal ismertem meg”

Csilla évek óta noszogatta szerelmét, hogy változtasson, Zsolti hajthatatlan volt, nem igazán érdekelte a feleslege. Barátja ajánlata viszont meggyőzte. A tét egy Fülöp-szigeteki utazás volt, de nem csak le kellett fogynia, a fogadás úgy szólt, kockásra kell gyúrnia a hasát, és legalább 6 kockát villantania kell szeptemberig.

Újabb sokkoló fotót posztolt magáról Adele

A világhírű énekesnő mellett az utóbbi hónapokban biztosan elsétáltunk volna, ha szembe jön velünk az utcán. Látványosan lefogyott, amit láthatóan nem csak ő, hanem a rajongók is imádnak. Legújabb képén bikiniben pózol, ezt a tőle szokatlan fotót a követői meg is hálálták.

Hírességek, akik nagy fogyásukkal sokkolták a közvéleményt

A világsztár énekesnő, Adele legújabb fotóján szinte felismerhetetlen. A vékony, szőke, sminknélküli, hullámos hajú nő semmiben sem hasonlít arra az emberre, akit a világ megismert. Amíg a rajongók és a szakemberek is csak találgatják fogyókúrájának indítékait és módját, addig mi végignéztük kik azok a hírességek, akik nagy fogyásukkal szintén sokkolták a közvéleményt.

A hollywoodi sztárok új diétájával fogyott le Wossala Rozina!

Szinte rá sem lehet ismerni Wossala Rozinára az életmódváltása után. Látványosan sokat fogyott, pedig nem volt könnyű dolga!

Emese életmódváltással harmincnégy kilótól szabadult meg

Sokan, sokféleképpen mesélték már el fogyásuk történetét, itt a Fókuszban. Ha összeadnánk, hogy ők együtt hány kilótól szabadultak már meg összesen, elképesztően nagy számot kapnánk. És most Emese is hozzáteszi a magáét.

KITARTÁS: 70 kilóra akart lefogyni, most 56 kilót nyom

Emese figyelemreméltó fogyása mögött hatalmas kitartás, akaraterő és elszántság lakozik. A 23 éves lány megküzdött mindennel, ami a túlsúllyal harcolókat éri – nem csak a felesleges kilóit cipelte magával.

140 kilót fogyott egy férfi, de mitől sikeres egy fogyókúrázó vagy egy módszer?

140 kilót fogyott egy férfi, azt mondja így élte túl a koronavírust. Anyja halála után döntött úgy, hogy változtat az életén, már barátnője is van. Legutóbb a divattervező Makány Márta fogyása váltott ki nagy visszhangot. Bemutatjuk a legsikeresebb fogyókúrázókat.

Győzike úgy érzi, élete legjobb formájában van, 48 kilót fogyott

A siker sukár, ez volt Győzike mottója, amikor egy jó évtizeddel ezelőtt polgármesterjelöltként indult Nógrádmegyeren. Most pedig az is lehetne, hogy a showman sudár. A 46 éves énekes és valóságshow szereplő ugyanis most élete legjobb formájában van. Ő legalábbis így érzi.

30 kiló mínusz: így fogyott Brigi öt ruhaméretet

Élete legfájdalmasabb időszakaként emlékszik Brigi azokra az évekre, amikor a 163 centis magassága ellenére a mérleg 86 kilót mutatott alatta. Brigi hihetetlen akaraterővel vágott bele az életmódváltásba, de pajzsmirigybetegként hatalmas küzdelem volt számára a fogyókúra első időszaka.

Közel 30 kilótól szabadult meg Király Linda

A női test adottságai sokkal változatosabbak annál, mint hogy csak párduc test vagy plus size létezzen. A strandszezon pedig a testpozitív gondolkodás főpróbája is egyben. Király Linda egy betegségnek köszönhetően sokat küzdött a súlyával, az elmúlt év pedig a teljes változásról szólt nála.

Dietetikussal fejtettük meg Adele fogyásának titkát!

Pár hete egy elképesztő fotót posztolt magáról Adele, aki gyönyörű alakjával büszkélkedett el rajongóinak. Azonban nem mindenkinek nyerte el a tetszését a csodás énekesnő 40 kg-os fogyása. De vajon hogyan tudott lefogyni, és egy ilyen súlyleadás milyen hatással van a szervezetre? Takács Hajnalka dietetikus volt a segítségünkre.

30 kiló túlsúly helyett formás izmokat épített Gáspár Laci

Gáspár Laci három évvel ezelőtt a teljes életmódváltás mellett döntött. Azóta több, mint 30 kilótól szabadult meg, hosszú tincseit is dobta, a bő ingeket pedig izomtrikóra cserélte. Évek óta az RTL Klub egyik legnépszerűbb és most már a legizmosabb szereplője. A konditeremben találkoztunk vele, hogy elmesélje a súlyzók, hogyan változtatták meg az életét.

GÁSPÁR LACI: Egészségesebbnek, könnyedebbnek, fiatalabbnak érzem magam

Gáspá Laci 24 éves korában szerepelt először a televízióban. Ekkor szembesült vele, hogy nem olyan a külseje, mint amilyennek látni szeretné magát. Akkor döntött úgy, hogy mellőzni fogja az édességeket, amiről nagyon nehezen mondott le. Az étrend mellett a mozgásra is nagyobb figyelmet szentelt, 3 évvel ezelőtt kezdte azt a munkát, aminek ma látja eredményét.

65 kilótól szabadult meg a 28 éves anyuka, de hogyan sikerült lefogynia?

Kiss Dorina azt meséli, világéletében voltak súlyproblémái. Már akkor 40 kilót nyomott, amikor elkezdte az általános iskolát, alkatára pedig nem csak a diákok, hanem a tanárok is megjegyzéseket tettek. Kislánya születése után már 126 kilót nyomott, majd minden elszántságát összeszedte, és elhatározta, hogy megszabadul a felesleges kilóktól. Teljes eddigi életmódján változtatnia kellett. Rögtön tudta, mi a fogyás kulcsa: el kell hagynia a cukrokat és a szénhidrátokat. Mindössze ennyi változtatással már az első hónapban le is adott 15 kilót!.

FOGYÁS: „Az egyetlen dolog, ami kellett hozzá, az akaraterő”

Kiss Dorina másfél év alatt 65 kilótól szabadult meg. Azt mesélte, kiskorától kezdve voltak súlyproblémái, de igazán kislánya születése után hízott meg: akkor 126 kilót mutatott a mérleg. Dorinának újévi fogadalma volt a fogyás, s bár nem titkolja, hogy az elején nagyon nehéz volt, állítja, a fogyáshoz csak elszántságra és akaraterőre van szükség.

A legfurcsább celebdiéták

Ha attól lehet fogyni pár kilót, hogy egy ételmérgezés miatt minden kijön, akkor inkább hagyják. És ez csak egy veszélye azoknak a sokszor hihetetlen diétáknak, amivel a sztárok is próbálkoznak. Biztos, hogy nagyon jól néznek ki a fotókon 10-20-30 vagy még több kiló mínusszal, de orvosi diagnózist valamiért sosem látunk a képek mellett. A hírességek szinte mindent kipróbálnak, hogy vékonyabbak legyenek, kezdve az egyszínű ételektől a fűződiétáig. Már a nevük is furcsa.

Keleti Andi elárulta a fogyása titkát!

A táncosnő bevallotta: bár az elmúlt időben felszedett néhány kilót, mostanában igyekszik odafigyelni a testmozgásra és a táplálkozásra. Tartsatok vele ti is! 

Elhatározta, hogy változtat az életén, 62 kilót adott le

Nincs több kellemetlen megjegyzés, sok XL-es ruhadarab és önbizalomhiány, van viszont egy dögös anyuka, aki ma már örömmel pózol a kamera előtt. Joggal büszke magára Renáta, mert mindenféle segítség nélkül, saját erőből szabadult meg mind attól a túlsúlytól, ami 36 éven át csak rakódott és rakódott rá.

Hét XL-es ruhákat hordott Gábor

Kétszázhúsz kilósan döntött a fogyókúra mellett. Gábor a Fókuszban elmeséli, hogy hízott egyre nagyobbra, úgy hogy észre sem vette. Pedig már nem tudott lehajolni sem, ha megpróbált leülni a földre elgurult. Hét XL-es ruhákat hordott, Gábor azt mondja nem olcsó hatalmasnak lenni és nem is egészséges.

Betti az XXL-es méretet öt év leforgása alatt S-esre cserélte

Történetünk főhőse sokak számára ad majd óriási motivációt. Rámutat arra, hogy az akaraterő csodákra képes. Bebizonyítja azt is, hogy érdemes küzdeni a céljainkért. Merthogy Zahorecz Betti nem csak, hogy ledobott magáról 40 kilót, hanem a mozgás, egészen pontosan a futás megszállottjává vált.

Az anorexia nem csak az ételhez, az élethez való viszonyt is megváltoztatja

Anorexia. Egy torz kép a tükörben mindent meghatároz. Nem csak az ételhez, hanem az élethez való viszonyt is megváltoztatja. Sok-sok tényező kell hozzá, hogy kialakuljon, ha pedig már megtörtént, nehéz tőle szabadulni.

Kelemen Anna kikéri magának, hogy drogozna, vagy anorexiás lenne

Kelemen Anna jól van, nem ért egyet követőivel, akik csontsoványnak látják, és aggódnak érte. Azokkal sem ért egyet, akik a látványos fogyás hátterében droghasználatot vagy rendszertelen életmódot sejtenek. Őket egyébként ki is osztja. Anna állítja, nagyon is tudatosan, rendszeres napirend szerint él, és étkezik. Ő most látja a legjobb formában saját magát, akkor is, ha utolsó fotója minimum megosztotta az őt évek óta követőket.

KELEMEN ANNA: Így reagált a bántó kommentekre

Azt azért nem lehetne mondani, hogy Kelemen Annát felháborítanák a kommentek, a kritikákhoz hozzá szokott már. Újabban azonban egynémelyikre még válaszol is, arra kértük meg mi is, hogy tegye meg ezt a kedvünkért is.

Pataki Zita fontosnak tartja, hogy segítsen sorstársainak: „Ha én ezt mind tudom, akkor van gyermekem!”

Ha nem az időjárás jelentést hallhatjuk tőle, akkor egy ismeretterjesztő blogsorozatot készít a férjével, vagy éppen a fogyásban segít azoknak, akik segítséget kérnek tőle. És ha ez még nem foglalná le teljesen a hétköznapokban, akkor coachként is tevékenykedik. Hogyan tudja mindezt összeegyeztetni? Személyesen árulta el nekünk Pataki Zita!

Támadják, mások viszont egyetértenek Norbival, kik ők?

Az országos botrány új hullámai, ahol már a Norbi pártján állókat is támadják. Kelemen Anna és Dér Heni is elmondja, hogy miért és miben értenek egyet a fitnessguruval. Vajon akkor is ez történt volna, ha a hírességek nem kapják fel a videót?

KELEMEN ANNA: „Nem a szexualitásra helyezem a párválasztást”

Kelemen Anna mindig is szeretett tabutémákat feszegetni és az ezzel kapcsolatos véleményét is szívesen fejti ki rajongóinak. Legutóbb épp Norbi által felvetett szülés utáni fogyás kérdésben is állást foglalt, ami nem éppen az ő szakterülete.

Több, mint 15 kilótól szabadult meg Nyári Dia néhány hónap alatt

Hihetetlen átalakuláson esett át Nyári Dia: több, mint 15 kilótól szabadult meg, néhány hónap leforgása alatt. Diát, 2010-ben, a Barátok közt, Holmann Hannájaként ismerhették meg a nézők. Akkor a maihoz hasonló testalkattal debütált a képernyőn, később azonban az alakja változásnak indult. A súlytöbblet látszólag nem zavarta Diát, sokszor hirdette, hogy elfogadja testét úgy, ahogy van. Sőt. Teltebb idomait fehérneműben is vállalta, ezzel pedig sokak számára vált példaképpé. Most sem a hiúság vezette el az orvoshoz.

Mi állhat Adele drasztikus fogyásának a hátterében?

Az énekesnő elképesztő változáson ment keresztül az utóbbi időben. Szinte rá sem lehet ismerni!

Mi lehet Adele drasztikus fogyásának hátterében?

Adele elképesztő változáson ment keresztül. Az utóbbi években nem sokat hallhattunk róla, de most ismét mindenki rá figyel, és azt találgatja, vajon mitől fogyott le ilyen brutálisan? Akárcsak az énekesnő egykoron, úgy robbant be most a köztudatba az úgynevezett sirtfood diéta. Adele állítólag ezzel a módszerrel dobott le 45 kilót. Ennek lényege, hogy speciális növényi eredetű fehérjében gazdag ételeket kell fogyasztani, leginkább zöldségeket – leginkább turmix formájában.

BURAI RENÁTÓ: Elhagyva érezte magát az életben, de az X-Faktor új lendületett adott az életmódváltáshoz!

Burai Renátó 18 kilót fogyott 3 hónap alatt az X-Faktorban. A zenész arról is beszélt a Fókusz kamerájának, hogy miért érezte magát elhagyva miután hazatért külföldről!

Schobert Norbi újra könyvet írt!


szerző:
2019.10.24. 07:43
Schobert Norbi újra könyvet írt!

Norbi rengeteg embernek segítette már a fogyását és most is azon dolgozik, hogy minél több embernek át tudja adni azt a tudást, amit a helyes táplálkozásról, életvitelről munkája során megszerzett. Új könyvéről mesélt a Reggleiben.

50 kilót fogyott Jessica Simpson!

A korábban szex szimbólumnak számító énekesnő évek óta küzdött súlyproblémákkal, amit tovább fokozódott, amikor terhes lett. Volt, hogy 105 kilógrammot mutatott nála a mérleg, emiatt pedig csípő fájdalmakkal, tüdőgyulladással és trombózissal küzdött.

Elképesztő átalakulás: Makány Márta 41 kilót dobott le magáról

Makány Márta divattervező 41 kilót fogyott. Kilenc hónap alatt érte el mindezt, de a kitűzött cél még kicsit odébb van. A fogyással éveket tagadhat le, megfiatalodott és az egészségére is jótékony hatással van, hogy ekkora súlytól megszabadult - meséli. De mi a titka? És hogyan érte el az elképesztő eredményt? Márta bővebben mesél diétája titkáról: ITT!

MAKÁNY MÁRTA: Így fogyott le 41 kilót

Makány Márta azt mondta magáról, hogy ő sosem volt vékony lány. És ha valakire sokszor mondják, hogy kövér, akkor elhiszi magáról, hogy ez így is marad, ezen nem lehet/ nem kell változtatni. A divattervező azt mondja, az elmúlt 30 évben ő is számtalanszor nekifutott különböző diétáknak, aminek a legtöbb esetben kudarc lett a vége. Mégis azt mondja, érdemes 101-edjére és tenni egy próbát, mert egyszer mindenkinek sikerülni fog lefogyni.

Schobert Norbi űrhajós diétája csodákra képes

Orsi és Tomi 10 éve vannak együtt, de a nőnek 4 éve nem sikerül teherbe esnie. Az orvosok fogyókúrát tanácsoltak, és Norbinak köszönhetően már most rengeteg kilót sikerült leadniuk. 

Annamari egyet szeretne, ha barátnője vele edzene

Annamari sokat változtatott az életében, hogy lefogyhasson. Neki sikerült, most azonban barátnőjét szeretné rávenni, hogy kövesse a példáját. Vajon Anikó hogyan dönt? A teljes adásból kiderül!

105 KILÓ FOGYÁS: Soha többé nem szeretne olyan kövér lenni

A százhalombattai férfi 7 évig ápolta magatehetetlen anyósát. Az állandó felügyelet alatt ő is súlyos beteg lett: 170 kilóra hízott, súlyos cukorbeteg lett és szívproblémái lettek. Azóta 105 kilót fogyott, és teljesen egészséges.

Bezerics Dani 90 kilót dobott le fél év alatt, mi a titka?

Bezerics Dani alig több, mint egy éve csaknem 200 kilót nyomott. Mint általában a fogyni vágyók, először Dani is a biológiai szempontokat mérlegelte és fogyókúrás tippeket keresett, mégsem járt sikerrel. Aztán kiderült, amitől rettegett, hogy a cukorbeteg.

ÉTELFÜGGŐSÉG: Így fogyott 90 kilót az ismert szakács, Bezerics Dani

Fél év alatt 90 kilót fogyott az ismert szakács és étteremtulajdonos, miután kiderült, hogy cukorbeteg. Bezerics Dani korábban is próbálkozott különböző fogyókúrás módszerekkel, sikertelenül. Az első valódi lépés számára az volt, hogy belátta ételfüggőségét. Éppen ezért szerinte az elhízásnak legtöbbször lelki okai vannak.

Mi történt Hajdú Péter testével?

Balázs nem tudta szó nélkül hagyni a producer megjelenését, és persze a többiek is gyorsan csatlakoztak hozzá. Na de mi a helyzet a szerelmi életével?

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Extrém fogyás: különleges módszerrel fogyott le Kovi

Állati zsír alapú étrenddel fogyott le Kovi 207 kilóról 122-re. Az egykori pornórendező még 20 kilótól szeretne megszabadulni. A producer arról is mesélt a Fókusz stábjának, hogy jelenleg mivel foglalkozik!

Megyeri Csilla így büntet: ˝Másfél hónapja nincs szex˝

Az influencer csak egyetlen módon tudta rávenni párját a fogyókúrára. Vajon hogyan viseli Molnár Zsolti a dolgot?

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

100 kilót fogyott a világ legkövérebb kisgyereke!

Nem mindennapi változáson ment át a világ legkövérebb gyermeke, az indonéz Arya Permana-t, akinek szigorú diétával, mozgással és több műtéttel sikerült megszabadulnia 100 kilótól.

Tovább csökkent a népesség

Csaknem 1500-zal kevesebb gyerek született tavaly decemberig, mint 2017 első 11 hónapjában - ez derül ki a KSH legfrissebb adataiból. A kormány évek óta segíti adókedvezménnyel és lakhatási támogatással a gyerekvállalást, de a Párbeszéd szerint ez csak a gazdagoknak elérhető. A kormány úgy reagált: „nem bevándorlókkal, hanem a gyermekes családok támogatásával kell dolgozni a népesedési problémákon”.

8 kilót fogyott Rakonczay

Csaknem 8 kilót fogyott, az arcán és a kezén fagyási sérülések lettek, de az expedíció minden perce megérte - ezt mondta Rakonczay Gábor, miután hazaérkezett. Az extrémsportoló hétfőn érte el a Déli-sarkot. Ő az első magyar, akinek ez gyalog, külső segítség nélkül sikerült. Sörrel ünnepelt, majd két napig csak aludt és evett, hogy visszaszerezze erejét.

MI LEGYEN A PLUSZ KILÓKKAL? Otthon is elvégezhető zsírégető gyakorlatok, kismamáknak is

Tánczos Lilla modell és edző nagyon tudatosan vág neki az ünnepi szezonnak, még úgy is, hogy mióta édesanya lett, még nem tért vissza az edzőterembe. Megmutatja, hogyan adhatjuk le a fölösleges kilókat.

Kevesen tartják meg az újévi fogadalmaikat

Fogyás, rendszeres mozgás, és takarékoskodás. Ezek a leggyakoribb újévi fogadalmak. Felmérések szerint majd minden második ember megfogad valamit szilveszterkor. Megtartani azonban csak nagyon kevesen, 10-ből 1-2 ember tudja. Az RTL Híradónak nyilatkozó pszichológus szerint, akkor tudjuk megtartani a fogadalmakat, ha nem hirtelen döntjük el és pontos tervet is készítünk, hogyan szeretnénk elérni a célt.  

Fitt hét a Villában: Tippeld meg, mennyit híztak a villalakók!

A ValóVilág9 powered by Big Brother játéka a feléhez érkezett, a villalakók pedig a Fitt héthez. A mérlegelésen túl vannak, ezért most eljött a Te időd, hogy megtippeld, hány kilót szedett magára Adri, Greg, Hunor, Lacika, Reni, Roli, Vivien és Zsuzsu! A ma esti adsából minden kiderül!

Tóth Gabi elérte az álomsúlyát!

Az énekesnő az utóbbi időben új célt tűzött ki maga elé: le akart adni pár kilót. Most megvalósította az álmát.

PELLER ANNA: 100 kiló volt általános iskolában, a színműveszetin találta meg önmagát

Peller Anna őszintén vallt a Fókusz stábjának egykori súlyproblémáiról! Az interjúból az is kiderül, hogy férje, hogyan segítette a fogyásban, illetve miért került a színművészetin a komika szerepben!

40 kilót fogyott a bloggerlány, most a diéta miatt bántják

Holényi Zita néhány évvel ezelőtt 91 kilós volt, elege lett mások megjegyzéseiből, ezért egy különleges diétába kezdett, aminek segítségével edzés nélkül negyven kilót fogyott.

Brutálisan lefogyott az X-Faktor egykori versenyzője

Az énekes teljes életmódváltással és edzői segítséggel adott le 60 kilót.

Nem fogod elhinni, hogy hány kilót fogyott Robi, Gábor és Vera!

A Holtak Szigete utolsó párbaján kiesett Gábor, Vera és Robi együtt hagyták el a szigetet, és egyből egy orvosi kivizsgálásra mentek, ahol kiderült, hogy hány kilót dobtak le a Survivor kezdete óta. További érdekességekért a három játékosról nézd meg exkluzív videónkat!

70 kilótól szabadult meg Győzike?

„Addig vagy híres, kisfiam, amíg támadnak” – mondta Győzike három évvel ezelőtt. A BeleValó műsorvezetője az mondta, ő betartja nagyapja tanítását, és nem bánja, ha mindenki őrá céloz az újságok címlapján, vagy épp az interneten. A Fókuszban pedig arról nyilatkozott 2015-ben, hogy hetven kilótól szabadult.

Győzike hamarosan visszatér a képernyőre!

Győzike bombaformában van! Az elmúlt időszakban több mint 20 kilót fogyott, ezért a tükörben hol Ricky Martinnak, hol David Beckhamnek látja magát. De nem csak emiatt boldog, hanem azért is, mert hamarosan újra műsorvezetőként tűnik fel az RTL II-n.

Molnár Anikó sohasem gondolta volna, hogy emiatt nem tud lefogyni

Molnár Anikó médiaszereplései az elmúlt 6 évben többnyire arról szóltak, hogy szeretne megszabadulni túlsúlyától, de ez nem megy. Úgy tűnt, ő egy főállású fogyókúrázó, aki sosem fogy le. Evési kényszere és hatalmas étvágya mögött nem sejtett semmilyen egészségügyi problémát. Véletlenül került orvoshoz. A terheléses cukor vizsgálat azonban kimutatta, hogy inzulinrezisztenciája van.

MOLNÁR ANIKÓ: Inzulinrezisztenciája miatt hízott 105 kilósra

Az egykori ValóVilág hős az utóbbi években főként túlsúlya miatt és sikertelen fogyókúrái miatt került az érdeklődés középpontjába. Anikónak mindig is testkép zavara volt, sohasem látta magát reálisan. Véletlenül került orvoshoz, ahol kiderült inzulinrezisztanciája van, emiatt jöttek rá falási rohamok.

Gáspár Győző hamarosan visszatér a képernyőre

Gáspár Győző hamarosan visszatér a képernyőre, de nem csak emiatt lehet boldog, hanem nagyobbik lánya átalakulása miatt is.

Hogyan őrzik alakjukat a topmodell édesanyák?

Szülés után tizenkét nappal mutogathatja-e magát egy szupermodell, vagy egy átlagos anyuka? A testükből élő modell édesanyák mondják el, hogyan őrzik alakjukat és mi a válaszuk rosszmájú bírálóiknak.

 

Elég a féltékenységből!


szerző:
2018.07.04. 18:00
Elég a féltékenységből!

Enikő ultimátummal készült a párjának, Attilának, akinek az örökös féltékenysége teljesen kikészíti a lányt. Sőt, az állandó viták miatt több mint öt kilót fogyott.

Mi Dér Heni szexi alakjának titka?

Dér Heni nagyon sokat változott az elmúlt években, és ezt a szexi formáját folyamatosan tartani is tudja. Mi a titka? Most kiderül!

Sztárok, akik évekig küzdöttek a kilók ellen

Rengetegen hajszolják manapság a tökéletes külsőt, és több olyan hírességet is ismerünk, akik régóta harcolnak a túlsúllyal. A Peller nővérek például sosem titkolták ezt a félelmüket…

Singh Viki nem csak maga miatt fogyott le

Singh Viki pár hónap alatt 10 kilót fogyott - nem csak maga, hanem párja miatt is! Hogy miért? Viki elárulta! A teljes beszélgetést itt találjátok.

Singh Viki 10 kilót dobott le, ez a titka!

Vendégünk Singh Viki, aki tíz kilót adott le magáról néhány hónap alatt. A csodálatos fogyás nem csak a közérzetére, de a párkapcsolatára is hatással van. A részleteket ő meséli el!

Hogyan került bombaformába Horváth Éva?

A reflektorfényben élő sztárok sokszor a gyorsabb regenerálódás mellett teszik le a voksot. De mi a titka azoknak, akiknél látszólag nyoma sincs a terhesség kilenc hónapjának? Ilyen például Horváth Éva is.

Márk: „Hiába eszem, nem nagyon látszik meg”

Bár sokan irigykedhetnek Márk kijelentésén, a fiú egy cseppet sem elégedett önmagával. Egy korábbi balesete miatt Márk nagyon sokat fogyott, így egyik barátja, Zsolt rá szeretné venni a fiút a rendszeres testedzésre. Szeretné, ha barátja nem lenne többé annyira „vékonyka”.

Fogyjunk együtt!


szerző:
2018.04.12. 18:00
Fogyjunk együtt!

Melinda egy diétának köszönhetően 1 év alatt 37 kilót fogyott. A nő azonban nagyon aggódik nővére, Eleonóra miatt, és szeretné, ha ő is követné a példáját. Ösztönzésképpen még egy fürdőruhát is hozott magával. A cél, hogy nővére beleférjen a nyári strandidőre…

Molnár Anikó újra bombaformában

Az egykori ValóVilág szereplő, Molnár Anikó régóta küzdött a plusz kilókkal, de most úgy néz ki, hogy újra bombaformába kerül.

Molnár Anikó leadott 10 kilót

10 kilót adott le Molnár Anikó és még további 15-től szabadulna meg szívesen. A ValóVilág egykori szereplője egy 5 éven át tartó, boldogtalan párkapcsolatból lépett ki nemrég, szerinte ez volt a fordulópont.

 

Duciból bombanő? Mutatjuk!


szerző:
2018.04.02. 05:00
Duciból bombanő? Mutatjuk!

Négy éve, ezen a napon Ildikó elmesélte a Fókusz kameráinak, hogy még kisgyerekkorában szedte magára a tetemes súlyfelesleget, amitől 16 éves koráig nem is tudott megszabadulni. Most elmeséli, hogy hogyan sikerült legyőznie mégis a kilókat.

30 kilót hízott egy szerep kedvéért a magyar sztár!

Külföldi színészektől láthattunk már hasonló átváltozást, itthon viszont egyedülálló ez a teljesítmény!

Fogyóznia kellett a szuperszakácsnak

Kritikus mértékű fogyásáról mesélt Gordon Ramsay - mint kiderült, egészsége megőrzése mellett a házasságának megmentése is szerepet játszott a dologban. Az amerikai Konyhafőnök mesterszakácsa eleinte attól tartott, édesapja sorsára jut, aki 53 évesen, szívelégtelenségben hunyt el. Azonban felesége is ultimátumot adott Ramsaynek: ha nem szabadul meg súlyfeleslegétől, elhagyja. A két ok 25 kiló leadásra sarkallta. 

Gáspár Laci 17 éves kora óta nem látta a bordáit

Hihetetlenül jó formában van az énekes, ugyanis elképesztően lefogyott. Lacinak 20 kilótól sikerült megszabadulnia, amit közösségi oldalán dokumentált, de most a Reggeliben is láthatták az RTL Klub nézői.

Ezeket fogadták meg kedvenc sztárjaink 2018-ra!

Itt az újabb év, vele együtt pedig az újabb fogadalmak, amiből a sztárok sem maradhatnak ki. Vajon kinek, mi az ígérete? Mutatjuk!

Hegedűs Misi közel 80 kilótól szabadult meg!

A férfit hatalmas meglepetés érte, amikor májusban Dr. Tizedes György, plasztikai sebész elvállalta a gyomorműtétjét. Azóta szinte rá sem lehet ismerni Misire, aki elárulta: amióta megszabadult a „zsírbörtöntől”, teljesen szabadnak érzi magát.

 

 

30 ezerrel kevesebben vagyunk

Egyelőre nem hozza a várt népesedési fordulatot a CSOK. A Statisztikai Hivatal legfrissebb adatai szerint csökkent a születések, és nőtt a halálozások száma. Idén az első 8 hónapban majdnem 30 ezerrel fogyott az ország lakossága - negyedével többel, mint az előző év azonos időszakában. A Fidesz mégis azt mondja: eredmény, hogy javultak a tendenciák a korábbiakhoz képeset. Az MSZP szerint viszont megbukott a családtámogatási rendszer.

Mi a gyors fogyás titka?


szerző:
2017.10.17. 16:10
Mi a gyors fogyás titka?

Dr. Tóth a gyors és hosszútávon haszontalan önsanyargatás helyett elárulta, hogyan fogyhatunk le.

Story Extra 2017-10-17


szerző:
2017.10.17. 15:40
A Survivor versenyzői visszatértek a civilizációba!

Olajos Lilla és Bodzán Benedek a túlélő show élményeibe avatták be a nézőket. Kitaláljátok, mennyit fogytak a verseny alatt? Lessétek meg a videót!

Mikrocenzus: fogyunk és öregszünk

Magyarország népesedési adatait kénytelenek vagyunk kitüntetett figyelemmel követni. Tekintettel arra, hogy mindenféle kormányzati erőfeszítés ellenére is kevés gyerek születik, hogy sok fiatal ember külföldre ment és megy dolgozni, és egyre többen vannak az idősek, akik sokféle tényezőnek köszönhetően egyre tovább élnek. A kis népszámlálás, azaz a mikrocenzus most publikált népességi adatait segít megérteni két szakember.

Misi fél mázsától szabadult meg pár hónap alatt

Az életét veszélyeztette 158 kilósan Misi, amikor négy hónappal ezelőtt a Reggeliben sorsfordító pillanatának lehettünk részesei. Ahogy ő fogalmazott, "visszakapta az életét", ugyanis Dr. Tizedes György, plasztikai sebész ingyen vállalta gyomor bypass műtétét.

Fókusz 2017-10-05


szerző:
2017.10.05. 17:20
Schobert Norbi: „Nekem ez jelenti az életet

A fitneszguru több ezer embert fogyasztott le az évek során, és bizony mindannyian a szívéhez nőttek. Norbi elárulta a hatékony fogyás titkát, majd hozzáfűzte, hogy minden fejben dől el.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való