KERESÉS search-close

foltok

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "foltok"

Vitiligó? Mi ebben a furcsa?

Csoportos fotózásra készül néhány lengén öltözött nő és férfi egy budapesti műteremben. Mindannyian vitiligósok. Ez a speciális bőrbetegség, a foltos festékhiány hozta össze őket. Foltjaikat legtöbben sokáig szégyellték vagy most is szégyellik. Tapasztalataik szerint ugyanis az emberek furcsán néznek rájuk.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Két év után tönkrement a bicikliút

Több százmillióba került, két éve adták át és már tele van hibákkal. A Hatvan és Boldog közti bicikliútnak vannak olyan szakaszai, amik kettérepedtek. A kátyúkat bitumennel töltötték fel, a két éves kerékpárút így most járható. Azt, hogy kinek a hibájából ment tönkre, egyelőre nem lehet tudni.
 

Napi Doktor: Egy titokzatos bőrbetegség, a vitiligo

Akiket érint a vitiligo nevű bőrbetegség, átélhették már a látható különbözőség érzését, különösen, ha az arcukon, kézfejükön jelennek meg a fehér foltok. Erről a nem hétköznapi bőrbetegségről beszélgettünk.

Bélrendszeri megbetegedések


szerző:
2015.03.27. 18:00
Bélrendszeri megbetegedések

Az emberek egy része, ha azt hallja, hogy sztóma, nem szívesen beszél róla, mert kellemetlennek érzi a témát. Mások pedig egyszerűen nem is tudják mit jelent ez. Pedig gyakran alkalmazzák, daganatos elváltozások esetén ezt a műtéti beavatkozást, mely során a bél még egészséges részét a hasfalon készített nyíláson keresztül vezetik ki.
 

Miről árulkodnak a foltjaink?


szerző:
2015.03.27. 18:00
Miről árulkodnak a foltjaink?

Az izzadás mindennapos, de előfordul, hogy indokolatlan. Vajon ennek mi állhat a hátterében?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való