KERESÉS search-close

forgatás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "forgatás"

Íme a tisztességtelen ajánlat kulisszatitkai!

Kardos Eszter és Egyházi Géza egy igazán pikáns jeleneten van túl. A forgatás után elmesélték, hogyan élték meg a közös munkát.

Lovas Rozi a forgatásra, A mi kis falunk eddigi részei a képernyőre térnek vissza!

A pajkaszegiekből sosem elég! Nemcsak az újdonsült anyuka, Lovas Rozi tért vissza a sorozat forgatására, hanem a A mi kis falunk előző epizódjai is a képernyőre minden hétköznap este. Visszanézzük a legemlékezetesebb pillanatokat Gyuriék balhéjától a falu papjának meglepő showműsoráig.

Forgatáson lepték meg a szülinapos Liptai Claudiát

Forgatás közben lepték meg Liptai Claudiát, még a férje is beosont A Tanár című sorozat helyszínére, hogy felköszöntse. A népszerű színésznő műsorvezető és családja szinte egyszerre ünnepli a születésnapját. Megmutatjuk mit kapott a lányától és milyen azt is, milyen vallomással készült.

LIPTAI CLAUDIA: Sok mindent megkaptam az élettől, ezért semmivel kapcsolatban nincs hiányérzetem

A színésznő elárulta nekünk, hogy a nagy meglepetéseket sosem szerette igazán, mert zavarban van az ilyen helyzetekben. A szerdai születésnapján kora reggeltől estig forgatott, ezért is jutott eszébe a férjének, hogy mi lenne, ha meglepné Claudiát és a stábot egy különleges tortával. Pataki Ádám sokáig az iskola egyik félreeső termében várakozott, hogy nehogy észrevegye az ünnepelt.

Újabb forgatási képeken A mi kis falunk 5. évada!

Vajon mit csinál Szifon?

Zámbó Krisztián legújabb dalában új stílussal próbálkozik

Időutazásra hívja Zámbó Krisztián a közönségét. Legújabb dalában egészen 1995-ig repít vissza minket az időben, ő akkor 16 éves volt. Nem csak új dallal, hanem új zenei stílussal is próbálkozik, méghozzá a rappeléssel. A dalhoz készült videoklip forgatásán egyedül a Fókusz stábja lehetett ott.

Újraindult a Drága örökösök forgatása

Ismét akcióban a Drága örökösök csapata, szerdán végre újrakezdődhetett a forgatás. A népszerű sorozat stábja március 16-án ment önkéntes kényszerszünetre a koronavírus-járvány miatt. Akkor még nem lehetett tudni, milyen hosszú lesz a leállás. Végül majdnem 4 hónapig tartott. A Drága örökösök rajongóinak tehát nem kell aggódniuk, lesz folytatás, de addig is kiélhetik a sorozatfüggőségüket, hiszen a Fókuszt követően minden hétköznap kezdődik a Barátok közt, utána pedig jönnek a Jófiúk!

SZABÓ GYŐZŐ 50: Még csak most kezdődik minden!

Hogyan éli meg Szabó Győző, hogy 50 éves lett, és miként ünnepelte a kerek évfordulót? Győző mesélt a gyermekkoráról, mostani életéről és a színészetről.

Elindult A Tanár 4. évadának forgatása

A Tanár című sorozatnak eddig 3 évada készült el. A sikersorozat pedig folytatódik, Nagy Ervin nemrég egy fényképpel tudatta közösségi oldalának követőivel, hogy elindult a 4. évad forgatása. A sorozat, amit nagyon sokan szeretnek. Talán azért, mert többek között mai fiatalokról mesél, néha viccesen, néha pedig komolyan, de mindenképpen olyan témákat érintve, amelyek rengeteg embert foglalkoztatnak.

 MINI HOLLYWOOD: újra megtelik a magyar filmstúdió

Magyarország egyik legnagyobb filmstúdiójában is hamarosan beindul az élet, ahol legutóbb a Dűne című produkcióban forgatták a sivatagi jelenetek egyes részeit. Hogy milyen követelményeknek kell megfelelniük a hazánkba érkező amerikai filmeseknek, arról Tóth Mihályt az Origó Filmstúdió marketingvezetőjét kérdeztük.

Ott voltunk A mi kis falunk ötödik évadának forgatásán

Nem csak a színészek, de az egész stáb jókedvűen kezdett bele ismét a munkába. A koronavírus miatt csak némi késéssel tudták elkezdeni a felvételeket. A szereplők és a kreatív vezető szerint is, hihetetlen gyorsan eltelt az idő a sorozat kezdete óta. A mi kis falunk sikere az elejétől fogva töretlen, és immár az ötödik évadra készülnek.

Elkezdődött A mi kis falunk 5. évadának forgatása!

A veszélyhelyzet miatt a tervezettnél kicsit később kezdték el A mi kis falunk ötödik évadának forgatását a már jól ismert helyszíneken. Udvaros Dorottya, Reviczky Gábor és Csuja Imre nagyon örült, hogy újra együtt dolgozhatnak, a jó hangulatra most volt panasz. 

Várkonyi András távozik a Barátok köztből?

Mivel a színész veszélyeztetett korú, a biztonsága érdekében otthon kell maradnia. Na de mi lesz így Vili bácsi karakterével?

Évadzáró epizódjához érkezik a Mellékhatás, izgalmakból most sem lesz hiány!

Holnap este évadzáró epizódjához érkezik a Mellékhatás, izgalomból pedig a végjátékban sem lesz hiány. Váratlanul megjelenik a színen Móni kisfiának édesapja, Ati, akiről hamar kiderül, hogy nem érdemes vele ujjat húzni. Az Atit játszó Molnár Áron elismerte, hogy nyomasztó az ilyen forgatás, ugyanakkor fontosnak tartja, hogy ilyen szerepeket is elvállaljon, szerinte ugyanis neki az is feladata, hogy hitelesen mutassa be a világ problémáit - jelen esetben a családon belüli erőszakot.

Tom Cruise a világűrben forgatna

Ha a színész a világűrben dolgozhatna, azzal filmtörténelmet írna, ám hogy erre lesz-e lehetősége, még a jövő zenéje, a tárgyalások jelenleg is folynak az amerikai űrkutatási hivatallal.

Összegyűjtöttük a Hangya legizgalmasabb kulisszatitkait!

Kíváncsi vagy a legjobb fun factekre, amiket csak találtunk a filmmel kapcsolatban? Akkor ez a te cikked!

Március eleje óta otthon van Lilu – hogy viseli a bezártságot?

Lilu tavaly még hatalmas pocakkal követte a vállalkozók életét a Cápák közöttben, idén pedig már két fiával, Dáviddal és Félix-szel a kanapéról izgulnak. Az otthonukat lassan már két hónapja nem hagyták el, csak a közértig merészkednek.

LILU: Ez egy olyan időszak, amire mindig emlékezni fogunk

A Cápák között forgatást március elején fejezte be a stáb, Lilu ezután egyből karanténba vonult a családjával. Az idejük nagy részét amúgy is otthon töltik, így sok minden nem változott az életükben.

Kulisszák mögött: Mindig jó a hangulat a forgatásokon

Újra jelentkezik az RTL Klub visszaszámláló riportműsora, a Toplista. A műsorvezető ezúttal is Szabó Zsófi lesz ;)

Hogy viselik a karantént a Barátok közt színészei?

A megújult képi világú Barátok közt forgatása jelenleg szünetel, a színészek néhány hétig házi karanténjukból, csupán online tarthatják a kapcsolatot egymással. Betartják a kijárási korlátozást és ők sem mozdulnak ki otthonról. Várkonyi Andrással, Ábrahám Edittel és a sorozatban újonnan érkező Bánfalvy Ágnessel beszélgettünk.

„Most vagyok túl az első szexjelenetemen!”

A Love Island egykori párkeresőjének izgalmas kalandban volt része – az élményeit pedig örömmel osztotta meg velünk.

SZTARENKI DÓRA: Ilyet eddig nem tapasztaltam

Dóra addig a bizonyos forgatási napig szinte biztos volt benne, hogy nincs tériszonya, ennek ellenére a feladat rendesen próbára tette. Nemcsak a magasság, hanem a hideg és a szél is nehezítette a dolgát a Mellékhatás forgatásán.

A Mellékhatás színészeinek jócskán ki kellett lépniük a komfortzónájukból

Be lehet-e árazni egy gyereket, és ha igen mi az ára? Mit tehet meg egy házaspár azért, hogy gyereke legyen? A nagy sikerrel indult Mellékhatás című sorozatban a színészek nemcsak érzelmileg kerülnek szélsőséges helyzetekbe. A nőgyógyászt alakító Adorjáni Bálintot majdnem eltemette a folyékony beton, Sztarenki Dórának meg tíz emelet magasban kellett egyensúlyoznia.

Így készült: A híres rokocai álarcosbál kulisszatitkai!

A színészek mellett a stábtagok is álarc mögé bújtak, hogy ők is részt vehessenek a Bátrak földje egyik legmeghatározóbb eseményén. Légy te is a részese a Fókusz kameráján keresztül!

SZTARENKI DÓRA: Izgultam, hogy mi van, ha rosszul vágom fejbe

Ma este A mi kis falunk után kezdődik az RTL vadonatúj sorozata a Mellékhatás. Sztarenki Dóra, Panácz Annát alakítja a sorozatban, aki Dr. Széphelyi Zoltán feleségének, Bertának az unokahúga. A fiatal édesanya azért küzd, hogy visszakapja kislánya felügyeleti jogát. A színésznő a forgatás kulisszáiról mesélt nekünk.

Az új színészek még szebbé tették a Tanár forgatását!

Nagy Ervin, Trokán Nóra, Liptai Claudia, Elek Ferenc és Anger Zsolt a közös forgatásokról és a harmadik évad legjobb pillanatairól meséltek. Egy tutira közös bennük: rengeteget nevettek együtt!

Így élte meg Papp Barbara a szenvedélyes jeleneteket a kamerák előtt

Epres Adélt alakító színésznő őszintén vallott arról a forgatásról, amikor igen intim pillanatokat kellett átélnie Pesák Ádámmal.

Tovább bonyolódnak a szálak a Bátrak földje következő részében

Egymást váltották az érzelmes és a drámai fordulatok a Bátrak földje sorozatban. Bár a nézők közül sokan reménykedtek, hogy valami az utolsó pillanatban közbejön, de végül Eleket mégis felakasztották a telenovellában. Mindeközben a Rokocai kastély lakói már az eljegyzési bálra készülnek, amit beárnyékol a bárónő váratlan rosszulléte, így bonyolódnak tovább a szálak a ma esti Bátrak földjében is.

Scherer Pétert a forgatási szünetekben is apának szólították a lányok

A sorozat színészei elárultak néhány érdekességet az Apatigris forgatásáról!

Világhírnév felé tart Bözsi és Vilmos?

A féltékeny feleség teljesen felforgatta a reklmstúdiót, ezért hűséges férje bejelentette, mégsem vállalja a szereplést. De Kázmér nem hagyta magát - igen komoly kötbért kellett volna fizetniük a nyugdíjasoknak. A végeredmény magáért beszél…

Vili bácsi életre szóló kalandba keveredett a „nem szégyellős lányokkal”

Claudia mesteri ötlete, miszerint Kertész Vilmos legyen egy menő sörreklám arca, a megvalósítás fázisába került: a forgatás varázslatos hangulata és a gyönyörű modellek azonnal magával ragadták Vili bácsit.

BÁNKI GERGŐ: Egy idő után megszoktam, hogy 1 méterről lelőnek

A színész által alakított karakternek, Lacinak paintballoznia kellett A mi kis falunk forgatásán. Élményeiről mesélt nekünk, a szombat esti részben pedig kiderül, hogy, miként végződik a pajkaszegi paintball összecsapás. Azért is érdemes végig nézni a szombati részt, mert a végén igazán nagy durranás várható, ami nagyot fog szólni.

Hollywoodtól kezdve a magyar filmgyártáson át az RTL sorozatait is érinti a járvány

A Drága örökösök alkotói és a színészek is önkéntes karanténba vonultak, hiszen a járvány miatt az ő forgatásaik is egy időre szünetelnek. A jelenlegi évadot ez már nem érinti, bár szinte semelyik sorozat és film sem úszta meg a leállást. Hollywoodtól kezdve a magyar filmgyártáson át mindenki kényszerpihenőn van, ami a művészeknek is egy komoly próbatétel, amiért nem dolgozhatnak.

A Babát alakító színésznő a korabeli természetes gyógyítás titkait is tanulmányozta

Különleges helyszínek és érdekességek, a Bátrak földjéről és megmutatjuk azt is, miként vették fel a pénteki rész bunyóját. A kosztümös sorozatot számos autentikus környezetben forgatták, ezt a rendhagyó helyszín viszont teljesen a berendezők alakították ki, Babának, a javasasszonynak.

Kulisszavideó: így sérült meg Torzsa Sándor

A sorozatban Imre jól helybenhagyja a fiatal borász fiút, aki csúnya sérülést szerez: a valóságban ez hogyan is nézett ki, azt most itt megnézhetitek.

Aradi Balázs ezért búcsúzik a Barátok közttől és Berényi Balázstól!

A fiatal színész elárulta, miért volt nehéz az utolsó jeleneteket leforgatni, illetve megtudtuk, miért döntött úgy több mint hét év után, hogy elhagyja a Mátyás király teret.

Szifon, Baki és Matyi filmsztárok lettek!

A három közmunkás nem mindennapi lehetőséget kapott: együtt játszhattak Kamarás Ivánnal.

Hogyan lehet háborús övezetben forgatni?

A Fókusz Plusz stábja egy Oscar-díjra jelölt rendezővel találkozott, aki már megjárta a poklok poklát, a mai napig háborús övezetben forgat Szíriában. Talal Derki olyan családba jutott be, ahol az apa dzsihádista katonáknak képzi ki gyermekeit!

Hogy kerül Szulejmán a Bátrak földjére?

A hosszú forgatási napokat egy igen érdekes „játékkal” dobták fel a készítők…

NOSZTALGIA: visszavittük a Bátrak földje színészeit a Rokoczai birtokra

A Bátrak földje c. telenovellának kalandos felvételei a színészek számára is különösen izgalmasak voltak. A Fókusz stábjának Kenderes Csaba és Bárnai Péter mesélt –többek között- arról is, hogyan zajlott köztük a „pofozós” jelenet!

Hajdu Steve kedvéért Ökörapátiban is kitör a golf-mánia

A Drága örökösök Palágyi Sándora golfversenyt rendez a faluban. De vajon a golfrajongó Hajdu Steve ötlete volt a viadal? Rami és Gergő kiderítték! Steve emellett élete első játékfilm rendezéséről is mesélt.

ByeAlex szerint Manuel megérdemli a sikert

Csupán egy napja jelent meg ByeAlex és egykori mentoráltja, Manuel közös videoklipje, máris elsők a legnépszerűbb videomegosztó csatornán a legfelkapottabb klipek között. A videoklipet egy óbudai fotóstúdióban forgatták és minden volt, ami Alex és Manuel szerint a sikerhez kell: Alex zenekara, egy szexi csaj, és egy menő autó.

A rendező nem szereti, a színész elneveti - így forgatják a sorozatok intim jeleneteit

Szenvedélyes csókcsaták és sokat sejtető ágyjelenetek már minden napi és heti sorozatban előfordulnak. Az intim jelenet forgatása azonban korántsem olyan intim, mint azt a nézők a képernyők előtt ülve láthatják.

Kardinális problémát feszeget Csőre Gábor karaktere

A színész Torzsa Mihály karakterével mutatta be azt a kellemetlen szituációt, ami független attól, hogy 1865-öt vagy 2020-at írunk. De Csőre Gábornak nem ez volt az egyetlen kedvenc jelenete a forgatások alatt.

Hatalmas pofonokat kapott A mi kis falunk új szereplője

Polgármester választás Pajkaszegen! A mi kis falunk szombati részében küzd meg egymással Károly és Kati. Az esélylatolgatások előtt idézzük fel, az idei év első részét, amiben két új szereplőt is megismertek a nézők, akik egy csapásra felborították a készülő esküvőt.

GÖMÖRI ANDRÁS MÁTÉ: A figura, akit alakítok egy városi fószer, aki kicsit tőrőlmetszett

A mi kis falunk 4. évadának 1. részében két új szereplőt is megismertek a nézők, akik egy csapásra felborították a készülő esküvőt. Szarvas József mellett váratlanul toppant be Ildikó pasija is, akit Gömöri András Máté alakít, és aki a mai napig jókat derül milyen bakival kezdődött a második forgatási napja. 

UDVAROS DOROTTYA: Minden pofon után megpusziltam és bocsánatot kértem tőle

Udvaros Dorottya és Szarvas József hosszú évek óta játszanak együtt a Nemzeti Színházban, de nem csak kollégák, igazán jóban is vannak egymással. A mi kis falunk forgatásán Szarvas Józsefet mégis egy jó nagy pofonnal fogadta Udvaros Dorottya első közös jelenetükben.

Mekkora felfordulást okozhat Lékai-Kiss Ramóna felbukkanása Ökörapátiban?

Új év, új évad. Egy hete indult el a Drága örökösök, ma este pedig egy meglehetősen ismert színésznő debütál a sorozatban. Megmutatjuk, hogyan forgatták az első jeleneteket Lékai-Kiss Ramónával Ökörapátiban. Rami Franciskát játssza a sorozatban, egy anyukát, aki a kislányát viszi a lovardába lovagolni, ahol alaposan bolygat fel mindent. Danival kokettál és a faluban is sok minden történik még vele.

A világsztár csellista klipforgatásán járt a Fókusz stábja

A Fókuszt érte az a megtiszteltetés, hogy ott lehet a világsztár csellista, Hauser klipforgatásán a Szépművészeti Múzeum egyik csarnokában. A 33 éves horvát virtuóz a világhírnevet a 2Cellos nevű duó tagjaként ért el. 2011-ben akkor formabontónak számító videóval jelentkeztek, Michael Jackson „Smooth Criminal” című számát dolgozták fel.

Kulisszatitok: egyvalamiben nagyon egyetértenek a Bátrak földje színészei

Az RTL Klub vadonatúj sorozatának sajtóvetítésén megkértük a színészeket, hogy meséljenek nekünk a forgatásról, és arról, hogy milyen élményben volt részük.

Bátrak földje - hamarosan új sorozat érkezik az RTL képernyőjére

Egy zsandár, egy báró kisasszony, egy szobalány és egy borászfiú – ők négyen állnak a kiegyezés idején, Magyarországon játszódó történet középpontjában, amit egy báró és egy paraszt család tagjainak szűnni nem akaró szembenállása is végigkísér majd. Hamarosan egy olyan új magyar napi sorozat érkezik az RTL Klub képernyőjére, amilyen korábban még nem volt látható. Ismerjék meg a Bátrak földje, azaz a Rokocza nevű kisváros lakóit.

A Konyhafőnök VIP versenyzői bevették a Street Kitchen bázisát!

Fördős Zé bajba került, de szerencsére a Konyhafőnök VIP versenyzői beugrottak helyette. Nézzetek be velünk a forgatásokra!

Hatalmas bakik az X-Stage forgatásán - Összegyűjtöttük a legviccesebb pillanatokat

Szabó Zsófi és Lali már sok közös X-Stage forgatáson vannak túl, de még a rutinos párossal is megesik, hogy felvétel közben bakiznak, vagy csak szimplán megfeledkeznek a kamerák ottlétéről. Összegyűjtöttük az idei évad készítésének legviccesebb pillanatait, hogy ti is beleshesseteka kulisszák mögé!

Kulisszatitkok: így készült a Nofilter!

Dubinyák Réka a Nofilter írója és rendezője az RTL Klub Reggeli műsorában mesélt az RTL Most+ legújabb sorozatáról.

Szolgálunk és bakizunk - 1. évad 8. rész

Nevetésre fel! A korábbi bakikat itt tudod visszanézni: 1. rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész, 5. rész, 6. rész, 7. rész

Megmutatjuk, hogyan forgatták A mi kis falunk legintimebb jeleneteit!

Váratlan fordulatokban nem volt hiány A mi kis falunk múlt szombati részében: Kati megtudta, hogy a polgármester házat akar építeni magának a tóparton és ehhez el akarja adni a közös otthonukat, ezért dühében eldönti, hogy elindul a testvére ellen a polgármester választáson. Zsolt pedig Dóri mellett ébredt, éppen akkor, amikor Viki visszatért hozzá. Ennek a jelenetnek a felvételei azért voltak különösen nehezek, mert Tibor meztelenül, Zsuzsi pedig mindössze egy bugyiban feküdt az ágyban a forgatáson Mutatjuk a nagy félrelépés kulisszatitkait!

BAKIK: Ripli Zsuzsi interjú, amibe kutyái is beleszóltak

A nézők már csak a tökéletes végeredményt látják a képernyőn, pedig egy-egy forgatásból a bakik sem maradhatnak ki. Riporterünk A mi kis falunk bombázójával készített interjút, amibe Ripli Zsuzsi kutyusai is beleszóltak!

A mi kis falunk szereplői lassan a mi kis hőseink lesznek!

A mi kis falunk szereplői lassan a mi kis hőseink is lesznek, olyanokat vállalnak be a sorozat mellett vagy épp a kedvéért. Stoki a forgatás után eldobta a bringát és a szerepét meghazudtoló módon futotta le a félmaratont, Molnár Áronnal együtt. Míg a falu papja Dórin gyakorolta az újraélesztést!

Megkínlódtak a Szabó Győző-babával a Jófiúk forgatásán

Még Szabó Győző is meglepődött élethű másán. A Jófiúk forgatásán azonban váratlan nehézséggel találták szembe magukat a színész kollégái. Túlságosan nehéz volt a merev tekintetű hasonmás ahhoz, hogy csak úgy áthajítsák a korláton. Ezen persze Győző röhögött a legjobban. 

Miller Dávid imádta a Jófiúk forgatását

Szeptember elsején vadonatúj vígjátéksorozat indult az RTL Klubon: a Jófiúk. A Palit alakító Miller Dávid volt Ramiék vendége, akit azonnal kifaggattak a forgatás részleteiről és persze a magánéletéről is...

Jönnek a Jófiúk, akik szolgálnak és vétenek

Szeptember 1-jén este kezdődik az RTL Klub legújabb sorozata, amelyben három peches rendőr hétköznapjait követhetjük nyomon. Kapitány Iván rendezőtől A mi kis falunkban, vagy épp az Üvegtigrisben már megszokott humor lesz ennek a vígjátéksorozatnak is az alapja, és persze a parádés szereposztás. Az RTL új sorozatának forgatásait már tavasszal elkezdték, ahol természetesen mi is ott voltunk. A színészekkel együtt fedeztük a legfontosabb helyszíneket a rendőrőrstől kezdve a hálószobákig, ahol biztos, hogy mindig történik majd valami olyan, ahová szakszerű védelem kell. Erre vannak a Jófiúk.

Pokorny Lia teljesen átalakította külsejét a Jófiúk kedvéért!

A színésznő egy lobbanékony családanyaát alakít a sorozatban, akinek merőben más a kinézete, mint neki. Lia azonban imádja, hogy teljesen átalakult a szerepért. De milyen lehet a munka egy sorozat forgatásán? Mindent elmesélt!

Nádai Anikó:

Vasárnap folytatódik a Házasodik a gazda második évada! Júniusban, az első epizódban már megismerhettük a gazdákat. A társkereső reality műsorvezetője Nádai Anikó mesélt a forgatásokról és természetesen a gazdákról is.

Exkluzív: nézd meg velünk, hogyan készült a Love Island előzetese!

Kíváncsiak vagytok, milyen egy óriási stábbal forgatni? Most megmutatjuk! Benézünk a kulisszák mögé, ahol a kreatív ötlettől a megvalósításig vezetünk titeteket.

Le kellett állítani a Drága örökösök forgatását: súlyos allergiás tüneteket produkált az egyik színész!

Le kellett állítani a Drága örökösök forgatását, mert a Józsit alakító Varga Balázsnak súlyos allergiás tünetei voltak. Hogy pontosan mi történt, és azóta hogyan változtatott az életén, arról a színész mesélt a Reggeliben!

Szabó Győző életének legnehezebb időszakát dolgozza fel a Toxikoma

Július eleje óta forog a Toxikoma című új magyar nagyjátékfilm, amely egy igazán megrendítő, igaz történetet mutat majd be a nézőknek, Szabó Győző életének legnehezebb időszakát, amikor 9 évig élt a drogok fogságában. A filmben a 30-as éveiben járó Győzőt, Molnár Áron alakítja. A hiteles alakítás érdekében a színész komoly kutatómunkát végzett a forgatás előtt: szociális munkásokkal és aktív szerhasználókkal is találkozott, de Győző is sokat segített neki abban, hogy minél jobban megértse a függők mindennapjait.

Az X-Faktor mentorai már a Táborban keresik a tehetségeket!

Tovább dübörög a tehetségkutató forgatása. Az énekeseknek már a Táborban kell bizonyítaniuk. Nézz be velünk a kulisszák mögé!

Bajor Lili szinte saját magát alakítja a Barátok köztben, szerinte édesapja büszke lenne rá

Hámori Eszter és Bajor Imre lánya, Lili kedd este tűnt fel először a Mátyás király téren. És bizony nem utoljára láthatták őt a Barátok közt rajongói. A készítők elárulták, hogy a színésznő által megformált karakter a jövőben is bekopogtat majd mindenki kedvenc társasházába.

HIVATALOS! Jön a Drága örökösök 2. évada! - FOTÓ

Megérkezett az első fotó a Drága örökösök 2. évadának forgatásáról!

Ott voltunk a formabontó új vígjáték, a Pesti balhé forgatásán!

Már javában forog Lóth Balázs sikervárományos vígjátéka. A Pesti balhé nem csak humoros és akciódús, de látványban is újat mutató filmnek ígérkezik. A történet szerint 15 év után újra találkoznak egy gyerekkori banda tagjai, akikből mára útjukat kereső, vagy éppen elvesztő harmincasok lettek. Egy tragikus haláleset rántja össze ismét a társaságot, amelynek következtében együtt elhatározzák, hogy valóra váltják balesetben elhunyt barátjuk nagy álmát: belopják összetéveszthetetlenül egyedi képét egy egész Budapestet izgalomban tartó képaukcióra.

Vajon hány állatot simogatott meg Nádai Anikó a Házasodna a gazda első részének forgatása alatt? Összeszámoltuk!

Legyen szó lovakról, pónikról, malacokról, szarvasmarhákról, kecskékről, bárányokról vagy kutyákról, Nádai Anikó imádja az állatokat! Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint extra videónk, amiben összeszámoltuk, hogy hány állatot simogatott meg a Házasodna a gazda műsorvezetője az első adás forgatása alatt!

Aradi Balázs hihetetlen kulissza titkokat árult el a Barátok köztről

Bence, aki a sorozat legnagyobb rajongójának tartja magát végre találkozhatott kedvenc színészével, Balásszal, akit gyorsan ki is faggatott a sorozatról. Vajon a színész teljesíti rajongója kérését? A teljes adásból kiderül!

Megkezdődött az X-Faktor forgatása! Nézz be a mentorokkal a kulisszák mögé!

2019-ben megújult zsűrivel indul útjára a tehetségkutató, a Válogató hét felvételei pedig már el is kezdődtek. Szerencsére, Rami és a mentorok most sem hagyták fotók nélkül a rajongókat.

Újra rendez Enyedi Ildikó


szerző:
2019.06.12. 19:55
Újra rendez Enyedi Ildikó

Az Oscar díjra jelölt Testről és lélekről után újra rendezői székbe ült Enyedi Ildikó. A feleségem története című filmben olyan világhírű színészeket láthatunk majd, mint a James Bond lányt alakító Léa Seydoux, a holland származású Gijs Naber és a francia Louis Garrel.

TAMÁSKA GABI: „Ez lesz a nyár slágere!”

Tamáska Gabi Fluorral és Lotfi Begivel közösen készítette el legújabb dalát. Most megmutatjuk milyen volt a klipforgatás a kulisszák mögött! Az összeállításból olyan kulisszatitkok is kiderülnek például, hogy hogyan segítették le Gabit a fáról a forgatás során vagy miért nem egy leányálom a sivatagban forgatni! Galériánkat a forgatásról megnézheted: ITT!

Less be A mi kis falunk 3. évadának kulisszái mögé!

Szombaton véget ér a 3. évad, de addig is íme néhány érdekesség róla!

GYERTEK ÁT KULISSZA: Miért akar Ábel Anita a „sárkányok anyja” lenni?

Ábel Anita és Vadon Jani jól összeszokott párost alkotnak Balázs nappalijában. Az évadzáró epizódra őket nevezték ki a humorfelelősnek, a páros pedig kicsit sem tartja féken a száját...
A Fókusz riportját az évadzáró adásról itt nézheted meg.

Milo Afrikában forgatott


szerző:
2019.06.03. 19:35
Milo Afrikában forgatott

VV Milo 15 évvel ezelőtt nyerte meg a Való Világot, aztán a reflektorfényből hátralépett, most már a kamera mögött dolgozik. Tévéműsorokban, filmekben, legutóbb pedig a világ egyik legszegényebb afrikai országában forgatott. Az Afrikárt Alapítványnak segített.

Kit Harington bevonult egy luxus rehabilitációs intézetbe

Kit Harington bevonult egy luxus rehabilitációs intézetbe. A Trónok Harcában Havas Jon-t alakító brit színészt nagyon megviselte a sorozat utolsó évadának forgatása. Harington főleg alkoholproblémái és a stressz miatt döntött úgy, hogy elvonóra megy, ahol sajtóhírek szerint már egy hónapja lábadozik.

Ferenc pápával forgat az RTL Klub!

Első alkalommal kísérheti végig magyar forgatócsoport a katolikus egyházfő útját.

Napok óta Budapestről posztol Jason Momoa

Napok óta Budapestről posztol Jason Momoa és Josh Brolin! Az Aquaman és a Bosszúálló-filmek sztárjai a Dűne című filmet forgatják a fővárosban. Momoa és másik szereplőtársa, a Csillagok Háborúja-filmekből ismert Oscar Isaac szombat este a Grammy-díjas gitárművésszel, Al Di Meolával is találkozott koncertje után.
A színészek közösen muzsikáltak a backstage-ben, amiről Kleb Attila, művészeti vezető részletesen beszámolt stábunknak.

Irány az ég felé: felhőkarcolótúra New York-ban

Rengeteg ember és gombamód szaporodó óriási épületek mindenhol. Első látásra leginkább ez jellemzi New York-ot, a világ második legnépesebb városát. Képzeljünk el egy alig másfélszer akkora várost, mint Budapest, ahol majdnem annyian élnek, mint egész Magyarországon. Amikor viszont már nincs elég hely a Nagy Almában és nem tudnak hová építkezni, akkor felfelé terjeszkednek, vagyis irány az ég felé a felhőkarcolókkal és ezek csillagászati áraival.

Spanyolországban az Éjjel-Nappal Budapest

Maga mögött hagyta a hűvös tavaszt az Éjjel-Nappal Budapest két sztárja, Bori és Karola, akik Spanyolországba utaztak a sorozat kedvéért.

Pesák Ádám: „Én nem vagyok egy csajozós!”

A Barátok közt színésze elárulta nekünk, miért szereti Harmath Gergő karakterét, illetve kiderült, hogy mi a legnagyobb különbség közöttük, sőt, némi magánéleti dologra is fény derült.

Négy hónapon át tarolt a Drága örökösök

Óriási sikerrel futott az RTL Klub képenyőjén négy hónapon át a Drága örökösök, mely egy igazi sikertörténet lett.

Ezen tuti nevetni fogsz: így bakiznak a Drága örökösök!

Akár hiszed, akár nem, Ökörapátiban sem sikerül minden elsőre - íme egy csokornyi baki az első évadból! Teljes epizódokért irány az RTL Most, további érdekességekért pedig a dragaorokosok.hu!

A tűzzel játszottak a Barátok közt sztárjai

Tavaly ezen a napon mutattuk be: bár a történet kitalált, a lángok nagyon is igaziak. Egy kis lángból egy pillanat alatt óriási tűzvész keletkezhet, és a sorozatban meg is történik a katasztrófa: kigyullad a Rózsa Bisztró! Az egyik legveszélyesebb jelenet forgatásánál jártunk!

Izgalmas fordulatok az Alvilág utolsó előtti részében

Az Alvilág utolsó előtti része különösen sok izgalmat tartogat: többek között az egyik gyerek gyanút fog arról, hogy ki lehetett az apja gyilkosa, valamint ebben az epizódban láthatják a nézők azt az akciójelenetet, amit a sorozat készítő fél napig forgattak. Balsai Móni és Szabó Győző különleges tréninggel készültek az új rész felvételeire.

A USNK a metál-rockot játszó AWS-sel forgat

Az X-Faktor győztese, a USNK nem unatkozik. Alig egy hét telt el új klipjük, a Parihardkor óta, és már készül is a következő klip, amit a metál-rock bandával, az AWS-sel forgatnak közösen. A srácokban közös, hogy rajonganak a Limp Bizkitért és a Linkin Parkért, így jött a rap és a metál összehozása.

ALVILÁG: Új kihívás elé állították Balsai Mónit

Balsai Mónit új kihívás elé állították az Alvilág forgatásán! Már eddig is sok próbatételen van túl: hosszan úszott és futott, hajót és teherautókat is vezetett. Most a jégpályán kellett teljesítenie.

 

SZABÓ GYŐZŐ: Ki ne örülne egy kemény akciójelenetnek?

Szabó Győzőt igazi kemény, alvilági figuraként láthatják a nézők az Alvilágban. A sorozat forgatása során a kaszkadőr szakértőknek könnyű dolguk volt vele, hiszen a színész évek óta különböző küzdősportokat űz.

Szabó Győző őt verte meg a legtöbbször az Alvilágban

A sorozat legújabb Kibeszélőjében Bujáki Zsófi és Szabó Győző meséltek a közös munkáról és a kedvenc forgatási élményeikről. Kíváncsi vagy, kit vert meg állandóan a színész?

Kardos Eszter elárulta, milyen érzés volt a Rózsa bisztróban szülni!

A sorozat története szerint Illés Vanda a Rózsa bisztórban ad életet kisfiának, mindenki nagy örömére. Megkérdeztük a színsznőt, Mérai Katit és Varga Izát arról, hogyan élték meg a hihetetlenül izgalmas jeleneteket.

Zámbó Krisztián és az ő „jó asszonya”

A jó asszony tényleg mindent megbocsájt? Az anno nagy vihart kavart Zámbó Jimmy nótát most a fia dolgozta fel. Krisztán még videóklipet is forgatott édesapja slágeréből VV Béci, alias Young G és VV Leo segítségével. És még a barátnője is ott volt, de vajon egyetért a dalszöveggel?

Kíváncsi vagy Varga Iza egy napjára? Megmutatjuk!

Egy pörgős napot töltöttünk a Barátok közt sztárjával. Gondolta volna, hogy Varga Iza üzletembereket tanít mások előtt beszélni? És ez csak egy, amit a kétgyermekes anyuka művel. Varga Iza szédítő tempót diktál: forgatás, edzés, tanítás, de hogyan bírja? Megmutatjuk.
Iza a fotózásról és edzéséről még több részletet elárul, ha ide kattint.

Hatalmas tömeg A mi kis falunk különleges közönségtalálkozóján!

A rajongók A mi kis falunk szereplőit és rendezőjét faggathatták kulisszatitkokról, és ők nézhették meg először a 3. évad folytatását is. Aki aláírást kért, egy különleges autogramkártyát kapott, amin a Mi kis falunk karakterei a magyar kártyán tűnnek fel, mindenki egy- egy lapon. Ennek a fotózásán a Fókusz stábja is ott volt, az itt készült felvételeket megnézhetik ITT.

Mi a vágyad, more? Győző Londonban teljesít kívánságokat!

Az RTL+ hamarosan induló, vadonatúj műsorában bármi megtörténhet, és bizony meg is történik! Mutatjuk!

KULISSZÁK MÖGÖTT: Nézd meg A mi kis falunk szereplőinek fotózását úgy, ahogy máshol nem láthatod!

Különleges fotózással készültek közönségtalálkozójukra Pajkaszeg lakói! Pózolás közben azért volt egy kis idejük, hogy a forgatáson szerzett élményeikről meséljenek. Mindenki nagyon élvezte a munkát, azt mondták mostanra ért teljesen össze a csapat. 

Nádai Anikó csúnyán lebuktatta ÉNB Lalit

A műsorvezető nem köntörfalazott sokat, és szépen elárulta volt kollégáját. Ezeket a gusztustalanságokat művelte Lali az Éjjel-Nappal Budapest forgatásain.

Az Öt másodperc játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Öt másodperc játékot is!

Fegyverek az Alvilágból: nézz be a kulisszák mögé!

A sorozatban már nem egy veszélyes fegyverrel találkozhattunk, de milyen lehet ezekkel dolgozni? És milyen szabályokra kell odafigyelni? Kiderítettük!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való