KERESÉS search-close

fricska

27 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "fricska"

A Fricska már keletet is meghódította

A fiúk ezúttal Pekingbe utaztak, ahol a fellépés mellett a város felfedezésére is jutott egy kis idejük. Természetesen egy szelfi a Tiltott Városban és a kínai nagy falon sem maradhatott el. Előbb viszont még táncoltak egy kicsit, a pekingi Parlamentben nyűgözték le gyorsaságukkal a közönséget.

Story Extra 2016-08-23


szerző:
2016.08.23. 17:25

Fókusz 2016-07-08


szerző:
2016.07.08. 18:55
A Fricska csuklótöréssel is szerepel a foci EB-n!

A táncos csapat a Britain's és a Hungary's Got Talent sikeres produkciójával ezúttal a franciaországi futball EB-n képviseli hazánkat holnap. Azért van még egy kis fricska a történetben.

A Fricska produkciója


szerző:
2015.12.19. 22:15

Fricska kisfilm


szerző:
2015.12.19. 22:07
Kialakult a Hungary’s Got Talent döntőjének végleges mezőnye

Szombat este lezajlott a Hungary’ Got Talent harmadik, egyben utolsó elődöntője, amelyen ezúttal két csapat és egy egyéni versenyző jutott tovább. Riporterünk már az előkészületek alatt ott volt a kulisszák mögött, hogy megnézze, ki hogyan készül az esti show-ra.

Kialakult a Hungary's Got Talent döntős mezőnye

A Hungary's Got Talent zsűrije teljesen kiborult az egyik produkciótól, és Dombit is Balázs hozta vissza a sokkból. Idézzük fel, mi történt a harmadik elődöntőben.
 

A Hungary’s Got Talent újabb továbbjutói

Szombaton este a harmadik élő show-val véget ért a Hungary’s got Talent elődöntője. A tíz produkcióból most is csak hárman juthattak be a döntőbe, a két legtöbb szavazatot kapott produkció, Molnár Nikolett és az Acro Maniacs automatikusan, a másik kettő közül pedig, miután a zsűri 2-2 szavazatot adott a Fricskának és Bangó Adriennek, a nézők döntése alapján a Fricska lett . Az igazin megmérettetés azonban csak most következik, ugyanis szombaton végre kiderül ki nyeri meg az első Hungary’s got Talentet. A stúdióban Molnár Nikolettel beszélgettünk.

Megvannak a Got Talent harmadik élő show-jának továbbjutói!

Ezzel teljes a december 19-ei finálé csapata. Klikk, és nézzék meg, kikről van szó!

A Fricska produkciója


szerző:
2015.12.12. 21:26

A Fricska kisfilmje


szerző:
2015.12.12. 11:30
Elképesztő produkciók a HGT 3. középdöntőjében!

Emlékeznek még rá, három héttel ezelőtt egy 25 éves lány ritmikus gimnasztikával ötvözve dobálta az üvegeket a levegőbe és mindig mindent elkapott a Hungary’s Got Talent válogatásán. A zsűritagoknak annyira tetszett a produkció, hogy Buda Julit az élő adásba repítették.

Velük találkozhat a holnapi Got Talent döntőjében!

Emlékeznek még rá, három héttel ezelőtt egy 25 éves lány ritmikus gimnasztikával ötvözve dobálta az üvegeket a levegőbe és mindig mindent elkapott a Hungary’s Got Talent válogatásán?

Fricska - Elődöntős produkció

Nézze meg, mivel sikerült bejutniuk a Hungary's got Talent legjobb 30 versenyzője közé!

A fura Guinness Rekordok közül az egyiket a Got Talent versenyője állította be

Tudja, mennyi volt a legtöbb, egy helyre összegyűlt Batman-jelmezes ember? És az megvolt, ki tartja a mélységi vízibiciklizés világrekordját? Ismeri az embert, aki a legmesszebb képes katapultálni a tejet a szemével? Íme a világ legszürreálisabb rekordjai, amelyek közül az egyiket a HGT nevezője tartja.

Got Talent: illúzió és attrakció

A Fókusz Plusz után azonnal kezdődik a Hungary's Got Talent imáron ötödik válogatója. A műsor hétről hétre vezeti a a nézettségi listákat, a show színpadán lenyűgőző és egészen szokatlan produkciókat is láthattunk. Itt van például a fiatal szobrászművész, aki festőművész barátjával a világon egyedülálló látványt produkál. Vagy az anyuka, akinek legfiatalabb rúdtáncos tanítványa a saját öt éves kislánya.

Emberre allergiás a kutya


szerző:
2015.07.11. 18:50
Emberre allergiás a kutya

Emberallergiát állapítottak meg egy kutyánál az Egyesült Államokban. A labrador-keverék egy évvel ezelőtt hiányos szőrzettel került egy indianai állatkórházba. Állandóan vakarózott és több nyílt sebe is volt. Senki sem tudta, hogy mi lehet vele a baj, míg egy orvos ki nem vizsgálta: kiderült a kutya allergiás az emberekre.

Fókusz 15-05-12


szerző:
2015.05.12. 17:55
Fókusz 15-05-12

Fókusz: Pimasz úr visszatér - A Fókuszban kezdte, Sophie Marceau-tól Faludy-ig mindenkivel forgatott, ezentúl az RTL-en alszik. Kiállnak magukért - Tibor ápolóként alig tudja eltartani a családját. Eddig másokon segített, most társaival együtt ő kér segítsége. Londoni magyar Fricska - A gödöllői fiúk elkápráztatták Simon Cowelt, és négy igennel továbbjutottak a Britains Got Talentben.

SIKER: Lenyűgözte a brit zsűrit a három magyar srác

A Fricska magyar táncegyüttes tagjai úgy érzik, a tavaly szeptemberi világrekord és a londoni szereplésük nemcsak a saját, hanem a magyarok közös sikere. Szeretnének ezen az úton továbbmenni, és az egész világgal megismertetni azt a fantasztikus erőt, ami a magyar néptánckultúrában lakozik.

A gödöllői fiúk elkápráztatták a brit zsűrit

Újabb magyar csapat, a villám lábú Fricska néptáncegyüttes kápráztatta el az angol közönség millióit. A Britain’s Got Talent zsűritagjai állva ünnepelték őket és aztán négy igennel juttatták tovább a 3 magyar gödöllői fiút.

Magyar fricska Londonban


szerző:
2015.05.12. 16:36
Magyar fricska Londonban

Újabb magyar csapat, a villám lábú Fricska néptáncegyüttes kápráztatta el az angol közönség millióit. A Britain’s Got Talent zsűritagjai állva ünnepelték őket és aztán négy igennel juttatták tovább a 3 magyar gödöllői fiút.

FRICSKA: Michael Flatley rekordját is megdöntötték

Pergő lábak és ritmusok. A fiúk olyan gyorsak, hogy szemmel szinte alig lehet követni őket. Mussza Ahmed még az ír világsztár gyorsasági rekordját is megdöntötte egyéniben: 1 másodperc alatt 41-szer csapott lábával és kezével. A gödöllői Fricska táncegyüttes pedig csapatban ért el világcsúcsot.

 

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-26

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Vera remeg, mint a kocsonya. Az Érzékeny lelkű nő a Kihívás után bevallotta Fecónak, hogy bár harcolni fog, mégis nagyon tart a vasárnapi Párbajtól.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való