KERESÉS search-close

garnéla

20 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "garnéla"

Walkó Csaba a Kifőzdében:

Walkó Csaba A Konyhafőnök VIP után a mi konyhánkban is megcsillogtatta főzőtudományát. Az énekes a garnélás saláta készítése közben mesélt a főzős műsorban szerzett tapasztalatairól és élményeiről, valamint azt is megosztotta velünk, hogy a családjának milyen ételeket szokott elkészíteni.

László óriási dilemmában volt, a séf tanácsa végül megihlette

László még sosem dolgozott ilyen formában garnélával, és nem tudott választani a fejében áramló ötletek közül. Zé tanácsára végül megállt és átgondolt mindent, végül pedig a séf ötlete adott neki ihletet.

Ádám megállás nélkül módosítgatta a receptjét

Ádám folyamatosan módosítgatta a receptjét, hezitált, nem tudta eldönteni, hogy melyik irányba induljon el a garnélával. Zé javaslatára végül megpróbált egyetlen verziónál maradni.

Rozina: „Így kell egy versenybe megérkezni öt fiú közé!”

Heni egyedüli lányként akart bizonyítani az első napján. Noha, a répa püréje elsőre nagyon csípősre sikerült, korrigálta a hibát és még a fiúkat is maga mögé utasította: megszerezte az előnyt.

A versenyzőknek sikerült megküzdenie a garnélákkal?

Miután mindenki elkészítette a saját garnélás ételét, jöhetett a zsűri! Kóstoltak és kielemezték a versenyzők tányérjait.

Henié lett az előny az első feladatban

Heni nagyon boldog volt, hiszen már az első napján bizonyítani tudott és maga mögé utasította az öt fiút!

Mediterrán ráksaláta és bazsalikomos aioli

Tomit megdicsérte a zsűri, amiért nagyon szépen tálalt és precízen készítette el a salátát. A mártás azonban túlzottan fokhagymás lett és a rákra sem figyelt oda eléggé.

Rózsa borssal sült csíkos ostoros garnéla

Dávid tányérját a zsűri elnagyoltnak nevezte, miután a túlságosan kevés rák mellé, túlzottan sok tésztát tálalt. Valamint a mellette lévő saláta egyáltalán nem illet a tányér többi eleméhez.

Csíkos ostoros garnélatócsni vörös lencsével és cukorborsóval

A zsűri hiányolta a - már megszokott - kreativitást László ételéből. Az elemeket jól elkészítette, az irány is jó lett volna, azonban nem volt elég bátor ebben a feladatban.

Vörös currys sárgarépa püré zöldségekkel és ostoros garnélával

Henit igazán megdicsérte a zsűri, hiszen már az első napján bizonyítani tudott. Egyedül azt hiányoltak, hogy a pak choi elveszett a tányéron és nem volt karakteres íze.

Pirított garnéla hideg bulgursalátával

Zé szerint szerencsétlenül tálalta a garnélákat. Az ízek azonban kellemesek lettek, a paprikákat azonban nem kellett volan nyersen beledobnia a bulgursalátába.

Tigrisrák farok üvegtészta salátával, szezámos ráktallérokkal, marinált édesköménnyel és garnélamártással

A zsűri szerint Ádám tökéletesen készítette el a rákot, mutatós és finom lett. Azt viszont sajnálták, hogy Ádám nem tudta, hogyan bánjon az üvegtésztával, pedig jó elegyet alkotott volna a roppanós zöldségekkel.

Garnélás risotto


szerző:
2016.10.17. 20:20
Garnélás risotto

Zé kíváncsian várta, hogy Barnának sikerült-e megtörnie a risotto átkot, sajnos nem így lett. Hiszen risotto helyett inkább egy sós tejberizst kaptak. A tálalát azonban megdicsérte, korrekt lett.

A női rivalizálás Ottilia vesztét okozhatja?

Miután Kriszti kicserélte a kedvenc alapanyagaikat, Ottiliának garnélával kellett dolgoznia. Ez azonban nagy kihívás volt neki, hiszen nem szereti az ilyen ételeket.

Garnéla saláta


szerző:
2016.09.26. 20:10
Garnéla saláta

Ottiliának a második feladatban meg kellett válnia kedvenc alapanyagától és helyette Kriszti garnélájával kellett dolgoznia. Ennek ellenére sikerült egy esztétikailag gusztusos tányért összeraknia. Noha, nem minden eleme lett jó, a zsűrinek tetszett az étel.

„23 nem fizető ember szégyen”

Gordon most négy egyetemista fiatalt kapott maga mellé a konyhába, akik már az előételnél megküzdöttek a hideg olajban sütés betegségével. A garnéla krémes pirítósok nem lettek a vendégek kedvencei.

Gordon most négy megtermett férfiembert kapott maga mellé a konyhába, akik még a nyári levest (diós pesztóval) is nagy adagban mérik.

Hogyan kell a garnélát megpucolni?

A második feladatban garnélával kellett dolgozniuk a Konyhafőnök Junior versenyzőinek. Ezeket viszont még elő is kellett készíteniük. A séf pedig azt is megmutatta nekik, hogy hogyan!

Főzés mellett a zseniális gyerekcsíny is belefért!

Párba rendeződtek a Konyhafőnök Junior versenyzői, hogy bebizonyítsák: csapatban is jól tudnak dolgozni. Nem csak a munkáról szólt azonban a csütörtöki adás, szemtanúi lehettünk az eddigi legviccesebb gyerekcsínynek is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való