KERESÉS search-close

gasztro

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gasztro"

Lukács Miki megsérült!😱😱😱


szerző:
2019.11.19. 09:00

Cooky kiakadt!😖


szerző:
2019.11.18. 21:00
MISI GAZDA RECEPTJE: grillezett vaddisznó steak a Gúti-erdőből

Misi gazda a saját maga termelte növényekből grillezett steak burgonyája istenire sikerült újburgonyával, spárgával és egy kis erdei gyümölccsel, valamint eperrel. Misi gazda a Fókusz kamerája előtt már bizonyította, hogy nemcsak a traktor kormányát forgatja profin, hanem a fakanalat is! Még július 10-ig lehet jelentkezni a társkereső gazdákra és gazdasszonyokra!

Misinél, a gasztro gazdánál járt a Fókusz stábja

A 200 hektáron gazdálkodó Misi megmutatta stábunknak, hogy nemcsak a traktor kormányét forgatja profin, hanem megvillantja gasztro tudományát is, amihez helyben termelt alapanyagokat használt. A nyírségi gazda azt is elárulta nekünk, hogy milyen társra vágyik!

A konyhafőnök: Ákos vagy Patrik lesz a befutó?

Mi kell ahhoz, hogy valaki tökéletes konyhafőnök legyen? Több héten át tartó fegyelem a pult mögött, tuti receptek kisujjból és kiskanálból. Valamint kreatív tálalási ötletek, hogy még véletlenül se tudjanak belekötni a séfek és még az utolsó zellerszál is a megfelelő helyen hajoljon! Na de ki képes erre? Nézd meg az esélylatolgatásról készült videónkat is: ITT!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való