KERESÉS search-close

gasztronómia

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gasztronómia"

Ínycsiklandó tészták minden évszakban!

Lehet paradicsomszószos, tejszínes alapú, krumplis, túrós. grízes, mákos, diós és még sokáig sorolhatnánk a tésztaételek szinte kimeríthetetlen tárházát. Az igazán jó tésztaételek és házi tészták titkát igyekeztünk kideríteni.

A cél ma estétől a legpengébb sztár cím megszerzése

Ma este indul A Konyhafőnök VIP ötödik évada, ahol szerdáig minden este 10-10 híresség mérheti össze tudását a konyhában. Már az első feladatban komoly nehézségeket okozhat az, hogy bizony ebben a konyhában nem mozognak otthonosan. A cél ma estétől a 10 millió forintos főnyeremény és a legpengébb sztár cím megszerzése.

Anger Zsolt titkos gasztro projektjéről árult el néhány részletet!

Az ország Endre bája nemrég Rácz Ernőként is tarolt. Anger Zsoltot díjazták a Tanárban való alakításáért: a színész a legjobb mellékszereplő kategóriában vehette át a Televíziós Újságírók Díját. Erről és új gasztronómiai projektjéről is faggattuk őt!

Kovács Lázár így vezette be Papp Gergőt a gasztronómia világába

Hamarosan itt vannak az ünnepek, előtérbe kerül a vadhús, ami sokaknak egy kihívást jelenthet. Kovács Lázár erre is tudja a megoldást és megmutatta a Reggeli nézőinek, hogyan kell elkészíteni!

Ételek, amelyeknek nemcsak az elfogyasztásához, hanem az elkészítéséhez is gyomor kell!

Bikahere, harcsagyomorpacal, uborkás nyalóka és rántott sertésfenéklyuk. A világ legbizarrabb ételeibe kóstolunk bele, amely szinte egy igazi gasztronómiai merénylet az átlag háziasszonyok ellen. Ősrégi és most újra trendi harapnivalók, amelyeknek nem csak az elfogyasztásához, hanem az elkészítéséhez is erős gyomor és idegzet kell. Mit mond ezekről a Fördős Zé és mit gondol a pszichológus?

Ma kiderül, hogy kettejük közül ki lesz az ország új Konyhafőnöke

Armando vagy Ádám? Ádám vagy Armando? Elérkezett a nagy nap, amikor is eldől, hogy kettejük közül ki lesz az ország új Konyhafőnöke. Kicsivel több, mint egy hónapnyi kőkemény versenyt tudhatnak a hátuk mögött, mi pedig most megmutatjuk, hogyan is jutottak el idáig. De előtte nézzük, hogy a mai este két abszolút főszereplője, hogyan vág neki az utolsó megmérettetésnek.

Cserepes Ádám önmagáról is sokat tanul A Konyhafőnökben

Cserepes Ádám azt mondja, A Konyhafőnökben nem csak az ételekről és a gasztronómiáról tanul rengeteget, hanem önmagáról is. A verseny minden pillanatát élvezi, és ha most kellene jelentkeznie, habozás nélkül újra megtenné. Most Matyival és Erikkel megmutatták ők, hogyan képzelik el a BBQ-s street food-ot.

A Konyhafőnök versenyzője szívesen tartana gasztro workshopokat

Ki mondta, hogy a gasztronómia és az építészet nem fér meg egymás mellett? Gaál Krisztián nagyon nagyot húzott, amikor saját tervezésű 3D-s formájába öntötte Rácz Jenő arcképét. Sajnos a verseny számára véget ért A Konyhafőnökben, de hamarosan újabb ötletekkel fog előrukkolni.

SÁRKÖZI ÁKOS: „Olyan új ötletek születtek a karantén alatt, amibe be fogom vonni Évit is!”

A gasztronómia világa is eléggé megsínylette a koronavírus-járvány időszakát. Így volt ezzel Sárközi Ákos is, akinek nem volt választása: kényszerszabadságra ment. Nehezen élte meg, hogy nem tudott dolgozni, viszont olyan új ötleteket talált ki, amiket biztosan kamatoztatni tud majd a konyhában!

LAKATOS MÁRK: Tengerre néző szobák, fine dining éttermek - nyaralás Horvátországban

Márk egy igazi luxusnyaraláson vett részt az elmúlt egy hétben, amiről videóblogot is készített. Összesen három helyszínen töltötték el ezt az egy hetet útitársával.

KARANTÉN KANTIN: Receptkönyv a koronavírus idejére

A veszélyhelyzet kihirdetése után kezdtek el gondolkodni a gasztronómia legismertebb magyar szereplői, hogy miként tudnák hasznosítani tudásukat egy jó cél érdekében. Így született meg egy digitális receptgyűjtemény. A recepteket úgy állították össze, hogy azok alkalmazhatóak legyenek a jelenlegi karanténkonyhás helyzetben.

Wossala Rozinát egy humanitárius gép menekítette ki a dzsungelből!

A világjáró gasztronómus két és fél hetes kalandtúráról akart hazautazni Peruból, amikor nem is értette miért törölték az összes repülőjáratot. Napokig nem tudták mi történt a világban, amíg ők a dzsungelben voltak. Hogy végül még két hét rémálom után hogyan került itthon hatósági karanténba azt a Fókusznak mesélte el Wossala Rozina!

Környezetbarát séfek és tanítványaik

A Konyhafőnök séfje Sárközi Ákos nemcsak a hobbijai miatt népszerű, akár egy rocksztár. Rácz Jenővel együtt az elmúlt években valódi véleményformálókká lettek. Az ország legrégebbi étteremkalauzának felelős kiadója szerint: nem lehet nem figyelni rájuk és követni őket, a többi újító szellemű, környezetbarát séffel együtt.

A Konyhafőnök VIP versenyzői megmentették Fördős Zé karácsonyát!

Elindult a műsorvezető új sorozata! A Fördős Zé bemutatja: Figyu, van egy kis gond! részeiben a  gasztro reality sztárjai ugranak be Zé helyett a Street Kitchen konyhájába, hogy ünnepi ételeket készítsenek.

Főzd meg Róka Adri és Sztarenki Dóri ételeit a Finálé előtt!

Óriási este vár mindenkire, hiszen Adri és Dóri mérkőznek meg a konyhában a győzelemért. Addig azonban még van idő egy gyors főzésre: mindkét versenyző hozott egy-egy ünnepi finomságot a Street Kitchenbe. Nektek melyik jön be jobban?

Így jutott el Sztarenki Dóri a Fináléba!

Rácz Jenő versenyzője több fóbiájával is szembesült a verseny alatt, azonban igazi harcosként mindig kiverekedte magát a veszélyes helyzetekből. Nézzük a legemlékezetesebb pillanatait!

Így jutott el Róka Adri a fináléba!

Sárközi Ákos versenyzője rengeteget készült a versenyre, amit igyekezett minél jobban megmutatni a tányérjain. A feszkók és a kemény kritikák azonban még őt sem kerülték el. Összegyűjtöttük a legemlékezetesebb pillanatait!

A Konyhafőnök VIP a véghajrájához érkezett

Pénteken kiderül, végül ki győzedelmeskedik A Konyhafőnök VIP-ben, de addig még sorra búcsúzunk a versenyzőktől. Valakitől ma este is.

A legegyszerűbb ételeket is feldobja valamivel Wossala Rozina

Wossala Rozina, ahogy ő fogalmaz, a „kocsmárosságot” mostanra magas szintre fejlesztette. A vidám, energikus és mindig kíváncsi Rozina már műsorvezetőként is bizonyított. Joggal kérdezik sokan, hová lett, miért tűnt el egy kicsit a közös Reggeleinkből, a szemünk elől a világjáró gasztronómus?
Ide kattinta kiderül mi az a flexitáriánus és miért követi ezt az életmódot Rozina.

ROZINA: A közös étkezéseknek közösségteremtő ereje van

Rozina az elmúlt öt évben szinte a szemünk előtt valósította meg az álmait és éli azokat a mai napig. Igaz, most kevesebbet láthattuk őt a képernyőn, de nem tűnt el végleg a kamerák kereszttüzéből. Kedden este a TV Paprikán ad pár tanácsot, ha elakadnánk a karácsonyi menüsor összeállításakor.

Rácz Jenő velük küzd tovább a középdöntőben!

Véget ért az első elődöntő hét, ahol a séf megkezdte 12 versenyzője kiképzését. Idézd fel velünk, hogyan alakult ki a piros csapat top 6-os mezőnye.

Mindent tudsz a Konyhafőnök VIP első hetéről? Teszteld!

Máris eltelt egy hét a versenyből, úgyhogy itt az idő, hogy leteszteljétek mennyire figyelitek az adásokat. Jöjjön az első Konyhafőnök VIP - Terítéken a sztárok kvízünk!

Indulnak az elődöntők! A séfek megkezdik a kiképzést!

A Válogató hét után mindkét séf kiválasztotta azt a 12-12 versenyzőt, akikkel neki vágnak a verseny felkészítő szakaszának. Kíváncsi vagy, mi vár rájuk és kikről van szó pontosan? Segítünk!

Fördős Zé bemutatja: Figyu Rippel Feri, van egy kis gond!

Fördős Zé ezerrel készül a karácsonyra, azonban valami mindig megakadályozta a forgatásban. Éppen ezért a Konyhafőnök VIP sztárjait hívta segítségül, hogy mutassák be kedvenc ünnepi receptjüket. Ez a Fördős Zé bemutatja: Figyu, van egy kis gond!

Rippel Feri azonnal kimenti a csávából Fördős Zét?

Fördős Zé nagy bajba került a Street Kitchen forgatáson, ezért gyorsan felhívta Ferit, hátha be tud ugrani helyette. De vajon mi történt Zével? Várd ki a videó végét...

Rippel Feri karácsonyi vagdaltja karfiol pürével

Szeretnéd te is elkészíteni Rippel Feri ünnepi Street Kitchen vagdaltját? Akkor most duplán segítünk: itt nemcsak a pontos receptet találod meg, de újra megnézheted a videót is, ahol Feri bemutatja a legfontosabb lépéseket.

Borsófehérjéből húsmentes hamburger? Mi van?

Oroszországban is megjelent a húsmentes hamburger. Egy moszkvai étteremben ettől a héttől kapható a vegán burger, ami állítólag ugyanolyan érzést nyújt, mintha valódi húsból készült ételt ennénk.

Lali belevetette magát a ciprusi gasztronómiába

A Love Story műsorvezetője egy tradicionális étteremben kóstolta meg a helyi ételkülönlegességeket.

Kávé az ételekben? Naná!


szerző:
2019.08.14. 11:04
Kávé az ételekben? Naná!

Tudtátok, hogy a kávé kiválóan erősíti a húsok zamatait? Sőt, rengeteg módon felhasználható még a gasztronómiában. 

Miért nem lehet a magyar éttermekben friss balatoni halat enni?

Hozzáértők szerint nincs is finomabb a Balaton vizében nevelkedett halnál, mi mégis Argentínából szállított hekket, kambodzsai fogast vagy kazah süllőt eszünk. Miért?

A Konyhafőnök zsűrije új tagokkal bővül

A Konyhafőnök ítészeihez minden nap új ember csatlakozik. A vendégzsűrik csakis az ételekre koncentrálnak majd, így csak a legjobbak juthatnak közelebb a célhoz, ami ezen a héten már a séfkabát megszerzését, vagyis a döntőbe jutást jelenti. A középdöntő második szakaszában mindenkinek alaposan fel kell kötnie a kötényét!

Illatos Izabella a legjobb balatoni fagyi

Illatos Izabella - ez a neve az idei legjobb balatoni fagylaltnak. A szőlőízű finomságot egy gyenesdiási fagyizóban alkották meg. Nemcsak a helyiek, hanem a tóhoz érkező turisták is megkóstolhatják. Tavaly rekordszámú, csaknem kétmillió látogató volt a Balatonnál, a turisztikai szakemberek azt remélik, minimum ennyien idén is lesznek.

Elérkezett a kukták utolsó lehetősége bekerülni a séfek csapatába

Mindenki A konyhafőnök akar lenni, ám a bonyolult receptekkel kirakott konyhakő hosszú útján sokszor kell bizonyítaniuk. Viszont, ha nem kapnak kötényt péntek este akkor rövid úton távoznak a pult mögül. Már most nagy a tét, a séfeknek is sok múlik ezen, hiszen csak jó szakácsokkal nyerhetnek ők is a végén.

BRÉKING! Hajós András új zenei műfajt teremtett

Úgy tűnik, a műsorvezető megtalálta a piaci rést a popiparban. Íme a „gastro song”!

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Éld át, milyen Konyhafőnök versenyzőnek lenni!

Sárközi Ákos, Rácz Jenő és Fördős Zé versenyt szerveztek a Konyhafőnök konyhájában egy sajtóesemény keretein belül, hogy az újságírók is átéljék, milyen a csapataikban főzni. Három csapat, tizenkét versenyző, egy főétel és hatvan perc. Az óra pedig indul: MOST!

Lesd meg velünk, milyen gasztro fogások lesznek a Story Gálán!

Barna Zsanett és Krasznai Norbert közösen meéltek róla, milyen desszertekkel készülnek az eseményre. Sőt, még egy gyors bemutatót is tartottak!

RIPLI ZSUZSI: sült kígyót már evett, a skorpiót is megkóstolta volna!

Ripli Zsuzsi Mexikót, Kambodzsát és Malajziát pipálhatta ki a bakancslistájáról. A gyönyörű színésznő arról is mesélt Fókusz stábjának, hogy milyenek a helyi ízek! A teljes riportot ITT a nyaralásról készült galériát pedig ITT lehet visszanézni!

Kiderült, hányadik lett a magyar csapat a Bocuse d’Or döntőjén!

A 2019-es gasztro összecsapáson rengeteg ország képviseltette magát, köztük Pohner Ádámmal az élen a magyarok is. Nézzük, milyen helyezést értek el.

Hamarosan kezdődik a Bocuse D’Or

A magyar csapat fél éven keresztül készült a nagy napra, hogy bizonyíthassanak. A verseny részleteiről nemcsak Sárközi Ákos, de Hamvas Zoltán, a Magyar Bocuse D’Or Akadémia elnöke is mesélt.

Titokban tesztelt éttermeket a sztárséf

A világ egyik legjobb séfje tesztelt titokban magyar éttermeket az elmúlt napokban. Utoljára ma kóstolt bele egy fővárosi étterem menüjébe az olasz Enrico Crippa. Híradónk ott lehetett, amikor a séf felfedte magát. Kiderült: álnéven jelentkezett be, és még a szállodai szobáját sem a saját nevére foglalta. Azt is elárulta, hogy mi tetszett neki a legjobban.

Téli pop-up: Fördős Zé ütős receptekkel készül a télre!

Nem tudod, hogy milyen recepthez nyúlj hirtelen a téli nyugalomban? Nem kell aggódni, hiszen Fördős Zé ütős ételeket hoz nekünk még az ünnepek alatt is. Gasztro-kalandokra fel!

Lakatos Márk az ízek szerelmese!

A Reggeli házigazdája végérvényesen rákattant a gasztronómiára. Olyannyira, hogy még egy szakácskönyvet is piacra dobott.

Álompasik a Konyhafőnökből - Markó Robi és Jaskó Bálint a konyhában is bizonyítottak!

Helyesek, sikeresek a szakmájukban, és még főzni is tudnak. Igazi álompasik, akik most A konyhafőnök VIP – A séfek csatájában bebizonyíthatják, hogy nem csak a nőket, hanem az ízeket is meg tudják bolondítani.

Libasült, újbor és fonott kalács Márton napján

Aki Márton napján libát nem eszik, egész évben éhezik – tartja a mondás. Nem éheztek, akik ezen a hétvégén ellátogattak a szentendrei Skanzenbe. Szent Márton püspök a 4. században született Pannóniában, a legenda szerint egy libaólban rejtőzött el, mert nem akart püspök lenni. Ám a ludak hangos gágogásukkal elárulták.

MÁRTON NAP: Mi a tökéletes libasült titka?

Hogyan készül a tökéletes, puha, Márton napi libasült? Most megtudhatják!

Új szerelem jött Fehér Balázs életébe!

Az egykori énekes és modell jó pár évre eltűnt a köztudatból. Mit csinált a három év alatt? Honnan jött az új szerelem és a Konyhafőnök VIP-A séfek csatája?

Márk hihetetlen gasztro-élményt szerzett Koreában

A műsorvezető újra izgalmas helyeken járt, amiről boldogan mesélt Raminak. Persze, amikor a picit meghökkentő polip ételéről mesélt, akkor még Rami is ledermedt.

Ő az a 27 éves magyar séf, aki másodjára nyerte el a Michelin-csillagot

Egy évvel ezelőtt Rácz Jenő elnyerte a gasztronómia Oscar-díját, vagyis másodszor is megkapta a Michelin-csillagot. Az ismert séf Csepelről indult és Sanghai-ig jutott. És mindössze 25 évesen lett konyhafőnök.

Látnod kell: ilyen a mexikói óriás szendvics

Több száz ember összehangolt munkájával készült egy óriási szendvics Mexikóvárosban. A 70 méteres finomságot húsokkal, paradicsommal, hagymával és avokádóval ízesítették.

Görgényi Fruzsina minden pénzét erre költené…

Az első munkahely mindig meghatározó és természetesen az első fizetés is. Szerintetek Fruzsina hova szaladt először, amikor megkapta élete első fizuját?

Merre húznak a magyar hírességek ízlelőbimbói?

A Story Extra stábja utánajárt annak, hogy a sztárok szíve mely nemzet konyhájának főztjéhez húz. Sokan külföldre utaznak egy jót enni.

 

A kínai ízek legismertebb mestere otthonába és éttermeibe is elkalauzolt minket

27 éve él itt, már hosszabb ideje, mint hazájában. Wang mester neve már fogalom főváros szerte, de igazi arcát csak kevesen ismerik. Wang mester Józsefváros kínai labirintusának mélyére, jó barátja éttermébe kalauzolt minket, ahol meséltek a kínai ízek világáról, a munkamorál, az életstílus különbözőségéről és arról, hogy ennek ellenére miért imádják annyira Magyarországot.

5 fogásos menü a mestervizsgára

Tonhal tataki maracujás sárga céklával, vagy éppen forró zellertea füstölt pisztrángos cukkinivel – többek között ilyen ételekkel készültek azok a séfek, akik ma tették le a mestervizsgájukat. A zsűri azt is nézte, hogy milyen alapanyagot használtak, és milyen eljárással készítették el az 5 fogásos menüt.

Makói hagymás velővel töltött, paprikamártásos szűzlabda

Makói hagymás velővel töltött, paprikamártásos szűzlabda lett Magyarország étele. Idén először hirdettek ilyen versenyt. Az egyik fontos szempont az volt, hogy az éttermi csapatok kizárólag hazai alapanyagokból főzhettek. A cél pedig az, hogy felfrissítsék a középkategóriás éttermek magyaros kínálatát. Persze az ország ételét több helyen is meg lehet majd kóstolni.

 

Wossala Rozina New York-i gasztrokalandozásai

Wossala Rozinával közvetlenül New Yorkba repültünk, ahol a legtitkosabb bárba is elmentünk, amiről a szesztilalom óta csak a beavatottak tudnak! Azt pedig még most felejtsék el, hogy Amerika gasztronómiája csak hotdogból és hamburgerből áll!

Csajos délután: Otthonában látogattuk meg az újdonsült konyhafőnököt!

Még egy hete sincs, hogy Böröcz Zsófi elnyerte a Konyhafőnök címet és vele együtt a 10 millió forintot! De ennél sokkal-sokkal többet nyert! Egy igaz barátot! A verseny 4. helyezettjével, Bencsik Emerenciával ugyanis nemcsak a Konyhafőnök alatt alkottak "álomcsapatot", azóta is tartják a kapcsolatot. Most pedig egy igazi csajos délutánjukba csöppentünk.

Így emlékezik vissza A Konyhafőnök három zsűritagja a műsor forgatására

Ma lesz A Konyhafőnök 5. évadának Fináléja! Gáspár Bea és Fördős Zé a Reggeli stúdiójában mesélt az elmúlt időszak élményeiről és tapasztalatairól, valamint a Séfet is kapcsoltuk Sanghajból!

Keleti Andrea:

Keleti Andrea gyermekei már 12 és 17 évesek, így bátran otthon meri hagyni őket felügyelet nélkül, hogy férjével kettesben romantikázhassanak.

Vágó Piros a gasztronómiára cseréli a rádiózást

Vágó Piros úgy döntött, hogy maga mögött hagyja rádiós pályafutását, és új kihívásokat keres. A műsorvezető A Konyhafőnök című műsor hatására a gasztronómia felé kezdett el kacsingatni.

Gombóc, kaviár és pezsgő a Gourmet Fesztiválon

Gombóc, kaviár és pezsgő az idei téma a pünkösdi Gourmet Fesztiválon. Eljön a világ tizedik legjobb éttermének osztrák séfje, de érkeznek Lengyelországból és Isztambulból is séfek.

Ezt ette Ferenc József

Rombuszhal homárszósszal és aszpikos borjúmirigy. Ez is része volt annak a többfogásos menünek, amit Ferenc József 1882-ben egy februári napon ebédelhetett a gödöllői kastélyban. Nemcsak a menüt, hanem az étkészlet is bemutatják a királyi kastély új kiállításán. Azt ismerhetik meg, hogy milyen gasztronómiai szokások jellemezték az európai arisztokráciát.

Az igazi olasz pesto titka


szerző:
2018.04.10. 09:11
Az igazi olasz pesto titka

Olasz hét a Reggeliben. Ma az is kiderült, hogyan készül az igazi pesto. A témával kapcsolatban Tóth Gábor, élelmiszeripari fejlesztőmérnök volt Mariann és Miki vendége.

Íme Wossala Rozina bakancslistája!

A Konyhafőnök egykori zsűritagja a Celeb vagyok, ment ki innen! után sem mondott nemet az utazásra, és bizony ezúttal is hihetetlen élményekkel gazdagodott.

Rácz Jenő nem ismer pardont a konyhában

Gáspár Bea mellett az új Michelin-csillagos séfnek kell bizonyítaniuk A Konyhafőnök indulóinak. Akik ezúttal is egymással, az idővel, a kamerákkal is küzdenek. A jóképű, látszólag szelíd séf is messziről indult, Rácz Jenő a világ egyik legjobbjaként nem ismer pardont a konyhában.  

 

Mennyire fontos a nő főzőtudománya egy párkapcsolatban?

Fördős Zé, Aradi Balázs és Rácz Jenő mesélik el, mennyire fontos számukra, hogy választottjuk hogyan jeleskedik a főzés tudományában.

 

Gondoljuk újra a köreteket!


szerző:
2018.03.13. 07:46
Gondoljuk újra a köreteket!

A Kifőzdében Dér Heni kuszkuszt és zöldségeket készít, amik igen egészségesek, de azért azt kimondhatjuk, hogy a magyar átlag ízlése nem biztos, hogy ez. Szarka Dorottya, dietetikus többek között arra is választ adott, hogy hogyan és milyen köretekkel tudjuk színesebbé és legfőképpen egészésgesebbé tenni az ételeinket.

Hagyjál főzni! avagy sztárpasik a konyhában!

Amelyik konyhában Istenes Bence a háziúr ott garantált a totális káosz és a jókedv. Pont egy évvel ezelőtt tettük fel a kérdést: de, hogy ki lesz képes az őskáoszt megállítani? Hogy Aurelio vagy Gáspár Laci, az már csak a hétfői adásból derült ki. Az biztos, hogy a Hagyjál főzni! felvételein, azért Valkó Eszterék is tudtak meglepetést okozni.

Ki lesz A Konyhafőnök harmadik zsűritagja?

A Konyhafőnök legújabb szériájában Fördős Zé és Gáspár Bea biztosan ott lesz a zsűritagok között, kedd este pedig azt is megtudhatják, ki egészíti ki őket trióvá.

 

Gáspár Bea váltja Wossala Rozinát

A hír igaz! Gáspár Bea új szerepben tér vissza az RTL képernyőjére, ő lesz ugyanis a Konyhafőnök legújabb évadának egyik zsűritagja.

Kifőzde: Nyári Dia még forgatások közben is szívesen főz

A Barátok közt színésznőjét nem kell félteni a konyhában, hiszen rengeteg családi vacsoráért felelt már, sőt egyszer még a karácsonyi menüt is bevállalta. Vajon hogyan teljesíti Sváby András mai feladatát?

Újra együtt a Konyhafőnök páros: Sváby András és Peller Anna!

A műsorvezető felelt a mai napon a Kifőzde finomságaiért, de nemcsak ezzel a feladattal nézett szembe. Annával, egykori Konyhafőnök csapattársával felidézték kedvenc gasztro-emlékeiket, sőt a többszörös apuka még a családjáról is mesélt egy kicsit.

Kifőzde: Kovács Dóri feltalálta a só levest!

Pityóka, dörgölő, lapító? Kovács Dórinak elsőre meggyűlt a baja Domokos László gasztro feladványával. Főzés közben a picikori síelései, az utazásai és természetesen az imádott műsorvezetés is szóba kerültek. Azonban az igazi izgalom a főzés vége felé jött el, amikor sikerült beleborítania az egész sótartót a levesébe...

Alexa újra szembekerült az imádott babbal a Kifőzdében

A Konyhafőnök VIP egykori versenyzője most újra megcsillogtathatta főzőtudományát a Reggeli konyhájában. Vajon mit süt ki Zámbó Krisztián darált húsos-babos alapanyagaiból?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való