KERESÉS search-close

gazdák

35 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gazdák"

Anikó nem kímélte a gazdákat

A műsorvezető nem féltette a gazdákat és bátran feltett nekik olyan kérdést is, amire egyáltalán nem számítottak.

Vicces pillanatok: Anikó szívét rabul ejtették a gazdák házi kedvencei!

A műsorvezetőnek igen kalandos találkozásokban volt része.

Itt élnek a gazdák, gazdasszonyok! Csodáld meg a gazdaságukat madártávlatból is!

Ismerd meg Betti és Böbe gazdasszony, valamint Peti, Pisti, Roland, Sanyi, Szabolcs és Zsolt gazda környezetét!

Így telik Peti gazda egy napja!

Peti gazdának megvan a napi rutinja, amit próbál mindig betartani.

Ha szívesen megismerkednél Petivel, akkor kattints az rtl.hu/gazda/peti weboldalra, vagy írjd meg Viberen Peti nevét a 06 30 995 9595-ös számra.

Összegyűltek a Gazdák, hogy megnézzék, kik lesznek az utódjaik

A Házasodna a gazda legújabb évadára a tévénézők mellett a tavalyi párkeresők is nagyon figyeltek. Zsolt gazdánál jöttek össze, hogy megnézzék, kik lesznek az utódaik. Most megmutatjuk, ki kivel szimpatizál, és a párkereső gazdaasszonyok is elmondják, milyen szempontok szerint választanának társat, szerelmet maguknak.

Exkluzív: Nézz bele a Házasodna a gazda 3. évadába!

Vasárnap 18:50-kor az RTL Klubon bemutatkoznak a gazdák! Ne feledd, itt a lehetőség, hogy megtaláld az igaz szerelmet!

Bemutatkoznak a gazdák!

Két gazdaasszony és hat gazda csak arra vár, hogy szerelemmel a szívedben rátalálj. Június 7-én 18:50-kor az RTL Klubon megismerheted a házasodni vágyó gazdákat.

2020 lehet a szerelem éve a magányos gazdaszívek számára

Hónapok óta nem hallottunk róluk, és most újra itt vannak a gazdák, együtt. Balázs, Botond, Zsolt és Misi. De nem hiányozhat Niki gazdasszony sem, és itt van Nádai Anikó, aki ismét a Házasodna a gazda háziasszonya lesz. A gazdák most egy agrárkiállításon gyűltek össze, és a műsor standjának helyet adó cég egyik vezetője is úgy véli, a magyar gazdatársadalom hálás lehet ennek a műsornak, mert az ismeretlenség homályából kiléphettek a nagyközönség elé.
Ide kattintva minden információt megtalálnak és jelentkezni is lehet. Talán éppen 2020 lesz a szerelem éve a magányos gazdaszívek számára!

Újra bikára ült Botond gazda

Újra bikára ült Botond gazda. A lányok előtt szánta rá magát a veszélyes mutatványra, pedig évek óta nem rodeózott. A gazda ara jelöltjei szokás szerint nem tudták, milyen kalandban lesz részük. Hogy miként fogadták, hogy Botond kedvükért még egyszer utoljára bikára ül, és vajon sikerül-e sérülés nélkül megúsznia élete utolsó rodeóját a vasárnapi Házasodna a gazda adásából kiderül.

Megállíthatatlanul tombolnak az erdőtüzek az Amazonas vidékén

Továbbra is megállíthatatlanul tombolnak az erdőtüzek az Amazonas vidékén. Brazíliában a hadsereg bevetése ellenére egyre nagyobb területen ég az őserdő, Bolíviában válságtanácskozást hívott össze a kormány, mert a nemzetközi segítségnyújtás ellenére sem tudják megfékezni a lángokat. A szomszédos Paraguay-ban is drámai a helyzet, a gazdák már az állatállományukat sem tudják megmenteni a tűz terjedésétől.

Nádai Anikó:

Vasárnap folytatódik a Házasodik a gazda második évada! Júniusban, az első epizódban már megismerhettük a gazdákat. A társkereső reality műsorvezetője Nádai Anikó mesélt a forgatásokról és természetesen a gazdákról is.

Hét év után visszatérnek a gazdák az RTL-re!

Hét év után visszatérnek a gazdák az RTL Klubra! A sikerműsor folytatásában most már nem csak urak keresik a szerelmet, hanem a modern gazdálkodás amazonjai is várják az igazit. Bemutatjuk a nyolc szerelemre éhes szántó-vető csábító közül azt a négyet, akik szintén keresik társukat az életen át tartó traktorútra.
Hogy a gazdák, hogyan képzelik el szívük választottját, arról ide kattintva tudhatsz meg többet.

Nagyon kell a csapadék, és jön is

Nyugaton ősz, keleten nyár, kettészakadt az ország időjárása. 15 fok különbség volt a legalacsonyabb és legmagasabb hőmérséklet között. A következő napokban pedig sok eső várható, főleg a Dunántúlon. A gazdák ennek örülnek, mert a jó terméshez még bőven szükség van csapadékra.

Macskapsziché: ahány cica, annyi lélek?

Macskapsziché, többek közt erről is szólt az sajtótájékoztató, ahol híres macskatartók, és szakértők meséltek tapasztalataikról.

Újabb őrület: a szőrfestészet nagymesterei

A kutyákkal szinte már mindent csináltak a gazdáik, de ami most következik, arra még a sokat látott Fókusz nézők se biztos, hogy felkészültek. A legújabb őrület ugyanis, hogy a kedvencek szőrét használják a gazdák művészi alapanyagként. Íme a szőrfestészet mesterei.

Vádemelés szabálytalan földbérleti ügyekben

Vádemelést javasol a rendőrség az ügyészségnek a hortobágyi földbérlések ügyében. Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese tett feljelentést korábban, szerinte ugyanis a 2013-ban földbérlésre kiírt pályázatokon a szabályokkal ellentétben nem csak helyi gazdák nyertek. A nyomozást a napokban lezárták és 3 olyan nyertes pályázót is találtak, aki valószínűleg csak papíron lakik közeli településen.

Panaszkodnak a gazdák a belvíz miatt

Dolgoznának a gazdák, de esélyünk sincs arra, hogy a földekre menjenek. Az RTL Híradónak nyilatkozó termelő szerint tehetetlenek a belvíz ellen. A rengeteg csapadék ugyanis nem folyik el a földekről, a környező árkok is színig teltek. Az országban már 39 ezer hektár van víz alatt. Ahol nem a belvíz, ott az árvíz fenyeget. Ipolytarnócon 9 család attól retteg, mikor kell újból elhagyniuk otthonukat.

Hamarosan indul a földlicit

Szántóföldek nélkül nem lesz az államnak birtokpolitikája, mert nem lesz hozzá szántóföldje, mivel a szántók 90%-át eladja a kormány. A nagyobb földekre 2 hét múlva kezdődik a licit, a kisebbeket már árulják. A kormány szerint a föld legyen a gazdáké és 300 milliárdos bevételt remél - az ellenzék szerint kormányhaverok és spekulánsok jutnak majd földhöz.

Földeladás rohamtempóban

Majdnem 400 ezer hektárnyi állami föld, az összes állami földterület egy teljes ötödének majdhogynem pánikszerű eladása. Nem bérbe: tulajdonba. Megkérdeztük az illetékes államtitkárt, Bitay Mártont, majd külön az ellenzék két képviselőjét: Gőgös Zoltánt, az MSZP elnökhelyettesét, és Sallai R. Benedeket, az LMP képviselőjét, aki agrárpolitikus és egyben gazdálkodó is.

Házon kívül 15-04-08


szerző:
2015.04.08. 23:35
Házon kívül 15-04-08

Házon kívül: Kiküldetés - Drága utak, titkok és furcsa magyarázatok. Legelő nélkül - Hazugságok az állami földpályázatokon. Jót akart - Óvodát nyitott volna, de erős ellenfele akadt.

A legtöbb magyar sem lehet földtulajdonos

Az új földtörvény 9 és fél millió magyar embert megfoszt attól, hogy földtulajdonosok legyenek, de ez az ára annak, hogy külföldiek ne vásárolhassanak magyar földet. Ezt mondta Lázár János egy vidéki gazdafórumon. Szavai szerint a kormány célja, hogy háttérbe szorítsa a nagyvállalkozásokat. Emellett a kormány megvédi a gazdákat a finánctőkétől is. A DK szerint a kormány épp az ellenkezőjét teszi, mint amiről beszél.

Kötelező volt a kutyaregisztráció

Sokan számíthatnak 30 ezer forintos bírságra, mert kutyájukat nem regisztrálták az úgynevezett kutyanépszámlálásban. Egy 2012-es törvény kötelezi erre a gazdákat, minden négy hónaposnál idősebb kutya esetében. Érdemes utána nézni, hogy van-e még ideje a tulajdonosoknak regisztráltatni a kutyájukat, mert vannak települések, ahol már lejárt a határidő.

Nem gondolták, hogy földadó lehet belőle

Az egyik jogszabály lehetőséget ad az önkormányzatoknak arra, hogy adót vessenek ki a földtulajdonosokra. A gazdák háborognak, szakmai szerveztük sarcról beszél, a minisztériumban pedig úgy döntöttek, módosítást kérnek a kormánytól.

Milliós károk érik a gazdákat a víz miatt

Vízimadarak úszkálnak a gabonatáblában és térdig érő vízben áll a kukorica a Siófok környéki termőföldeken. Dühösek a gazdák, mert nem tudják betakarítani a termést, becslések szerint a káruk több százmillió forint lehet. A vízügytől várnának kártérítést: szerintük azért úsznak a földjeik, mert a Sió csatornán túl intenzíven engedik le a felesleges vizet a Balatonból.

Házon kívül 14-09-10


szerző:
2014.09.11. 00:20
Házon kívül 14-09-10

Házon kívül: Elegük lett - Kisemmizett gazdák az állami földpályázaton. Bevásárlás - Százmilliárdokat költ el a Magyar Nemzeti Bank. Imádják - Egy étterem, ahol az étel és a személyzet is különleges.

Nincsenek állataik az új földbérlőknek?

Sehol az új bérlők, ezért állataikkal együtt ott maradnak, ahol vannak és tovább gazdálkodnak- még ha ezzel törvényt is sértenek.

Hárommilliót telefonáltak össze a 1749-en

A segélyszám mellett az ünnepi rendezvények is kínálnak lehetőséget az adakozásra.

Falánk madarakkal viaskodnak a gazdák

Vadludak eszik ki a földből a vetőmagokat a dél-lengyelországi földeken.

Útblokádokkal tiltakoznak a horvát gazdák

Azt mondják, ha továbbra sem sikerül megállapodniuk a támogatásokról, akkor traktorjaikkal az autópályákat is megbénítják.

Fennakadás lehet a horvát határon

Szlavóniában csütörtökön országúti gazdatüntetések miatt lehetnek fennakadások.

Magyar tejet automatából!


szerző:
2009.05.25. 08:52
Magyar tejet automatából!

A gép ugyanúgy működik, mint egy italautomata.

Esőre várnak a gazdák


szerző:
2009.05.11. 08:53
Esőre várnak a gazdák

Már tízmilliárdos károkat okozott az aszály idehaza a gazdáknak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való