KERESÉS search-close

gerilla

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gerilla"

Kommunista szabadcsapatok harcolnak az ISIS ellen Libanonban

Saját gerillacsapatok felállításával venné fel a harcot a dzsihádista terrorszervezet ellen a Libanoni Kommunista Párt. Az ország keleti határainál egyre nagyobb fenyegtést jelent az Iszlám Állam - a kommunisták úgy döntöttek, a hivatásos hadsereg mellett ők is kiveszik a részüket az ország védelméből.

Önzetlen segítség


szerző:
2015.03.05. 19:05
Önzetlen segítség

Munka után összejönnek a barátaikkal, sütnek-főznek valamit, aztán biciklire pattannak és egymás után végiglátogatják a környék összes bajbajutott, éhező emberét. A Gerilla Bike egy különleges társaság, amelynek százak, sőt, talán mára már ezrek köszönhetik az életüket. Nem kéri őket senki, ők attól boldogok, hogy önzetlenül segíthetnek másokon.

Sütnek, főznek, hogy mások ne haljanak éhen

A Fókusz riportere, Újvári Mihály egy különleges gerillacsoportra bukkant. A csapat tagjai mindannyian rendesen dolgoznak, munkahelyük van. Időről-időre azonban találkoznak, magukkal hozzák, amijük van, ebédet készítenek, és bajbajutott emberek százait látogatják meg naponta.
 

Pokolgép robbant egy kolumbiai rádiónál

A kolumbiai fővárosban, Bogotában heten sérültek meg egy autóba rejtett bomba robbanása miatt.

Ámokfutó orosz katona Csecsenföldön

Kalasnyikov géppisztolyával lelőtte alakulatának parancsnokát és két társát a férfi.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való