KERESÉS search-close

gyógyulás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gyógyulás"

Koronavírusos lett Papadimitriu Athina, magas lázzal dőlt ágynak

Papadimitriu Athinát október utolsó napján terítette le a vírus, estére 39 fokos láza lett. Előző nap 3 órás tereplovagláson vett részt, és már érezte, hogy nincs teljesen rendben, este még egy előadáson vett részt, majd másnap elhatalmasodott a betegség rajta. Annyira gyenge volt, hogy két lépés után pihennie kellett, nem volt étvágya, sem ételt sem italt nem kívánt.

Mit tegyünk, ha valaki elkapja a koronavírust a családban?

Mi van akkor, ha a családban valaki elkapja a vírust, mi van akkor, ha a család összes tagja elkapja, és mi van akkor, ha nem tudunk szeparáltan élni egymástól, míg meg nem gyógyulunk? Csomó kérdés merül fel, amiről kevés információnk van, de vendégünk most segített megválaszolni, dr. Kirschner András, családorvos.

Átestek a koronavíruson, de máig szenvednek következményeitől

Kevesen vannak már olyanok, akiknek a szűk ismeretségi körében ne fordult volna elő koronavírus-fertőzött. Bárki láthatott olyat, aki enyhe tünetekkel megússza, de olyat is, aki viszont nagyon megszenvedi a COVID-ot. Riporterünk olyanokkal találkozott, akik súlyos tünetekkel estek át a betegségen, de most, hetekkel vagy hónapokkal a gyógyulás után is még nyögik a fertőzés következményeit. Máig sem teljesen egészségesek, és csak reménykednek abban, hogy ez hamarosan megváltozik.

Előzetes: Átestek a koronavíruson, de még jóval később is szenvednek tőle

Hosszútávú hatások, lassú gyógyulás, akik sokáig nyögik a következményeket. Házon kívül kedden este, a Barátok közt után!

Újabb műtét és sugárkezelések után jól van Karda Bea

Karda Beánál tavaly novemberben diagnosztizáltak másodszor melldaganatot. Azon a bizonyos őszi napon kora reggel egy tévéfelvétel előtt kapta meg a szörnyű diagnózist, amiről a stúdióban senkinek sem beszélt. Profiként tette a kötelességét, és mosolyogva vitte végig a forgatást, ám belül ordítani tudott volna. Az énekesnő betegségéről hosszabban is mesélt, mit megnézhetnek IDE kattintva.

Hogyan lehet kizárólag nyers ételekkel jól lakni, gyógyulni, egészségesen élni?

Nálunk is hódít az amerikai filmsztárok egyik kedvenc életmódja, a nyers vagy élőételes diéta. Gwyneth Paltrow szerint a hosszan tartó szépség is a tisztító erejű gyümölcsöknek és zöldségeknek köszönhető. Madonna, Woody Harrelson, Megan Fox, Demi Moore és Sting is sütés, főzés nélkül dőzsöl az asztalnál. De hogyan? Glória daganatos betegsége miatt étkezik így, és azt mondja meggyógyult!

Több mint négy hónap alatt gyógyult ki a koronavírusból egy férfi

Több mint 4 hónap alatt gyógyult ki a koronavírusból egy New York-i férfi. Még márciusban került kórházba, és olyan gyorsan romlott az állapota, hogy az orvosok már lemondtak róla. Mégis felépült. Az Egyesült Államokban viszont még mindig több tízezer új beteget diagnosztizálnak naponta, és számos európai országban is újra szigorítanak a járványveszély miatt. 

Áll és biciklizik is már Zente

Egy speciális biciklin már tekerni is tud egy rövid ideig Zente. A SMA-s bükkösdi kisfiú éppen fél éve kapta meg a génterápiás kezelést, amire 700 millió forintot gyűjtött össze a család felajánlásokból. Ha vége a járványnak, Zente Milánóba utazik, ahol újabb eszközöket készítenek neki ahhoz, hogy tovább fejlődhessen.

Evelin túl van a tüdőtranszplantáción és komoly tervei vannak

Evelin még csak 17 éves, de már le kellett mondani a legnagyobb szerelméről, a táncról, túl van egy tüdőtranszplantáción és már akkor karanténba kényszerült, amikor mi még nem. Viszont ő ettől sokkal keményebb, komoly tervei vannak és ezért már minden értelemben fellélegezhet.

EVELIN: Transzplantációja miatt - a koronavírustól függetelnül is - egy évig karanténban kell maradnia

Sápadt volt, vékony és örökké fáradt - így forgattunk először Evelinnel. Ráadásul otthon is csak oxigéngéppel tudott létezni. Január végén csörrent meg a várva-várt telefon, hogy megérkezett az a szerv, ami megmentheti az életét. Édesanyja alig akarta elhinni, hogy lánya végre meggyógyul.

 

 

Segít neki a gyógyulásban, ha ad magára

Hamarabb gyógyul, ha ad magára, például ha sminkeli magát - ezt mondta híradónknak az a 16 éves újhartyáni lány, akinek január végén volt kétoldali tüdőátültetése. Evelin karácsonykor még életveszélyes állapotban volt, oxigénpalack nélkül sehová sem mehetett. Ma már otthon lábadozik, és folyamatosan posztol magáról az egyik közösségi oldalon. Nemcsak a betegségéről beszél kendőzetlenül, hanem a hobbijairól is, például az arc- és körömfestésről.

Könnyes búcsút vett a Mátyás király tértől Balázs, Vanda és Marci

Juli és Claudia nagyon nehéz szívvel engedte el a fiatalokat Kínába, hiszen nem lehet tudni, hogy mikor fognak hazatérni.

A legújabb részeket ITT tudod megnézni!

Marcinak Kínában van esélye a gyógyulásra?

Úgy tűnik, mégis van remény arra, hogy Vanda és Balázs kisfia meggyógyuljon.

Először beszélt kameránk előtt Kutai Kinga kisfia betegségéről!

Először beszélt a nyilvánosság előtt kisfia betegségéről a ValóVilág egykori üdvöskéje. Kutai Kinga azért törte meg a csendet, mert hallássérült kisfia már túl van a nehezén és a küldetésének tekinti, hogy tapasztalataival segítsen a hozzá hasonló szülőknek átvészelni életük legnehezebb időszakát. Az interjút hosszabban ITT lehet visszanézni!

Már erősödnek a karjai és a háta az SMA beteg Leventének

Erősödnek a karjai és a háta is az SMA beteg Hosszú Leventének. Novemberben kapta meg a 700 millió forint értékű génterápiát, amelyre közösségi összefogásból jött össze a pénz. A 90 napja karanténban lévő kisfiúról édesanyja készített videókat, ezeken Levente büszkén mutatja új képességeit.

HAAGEN IMRE: „A végén úgy éreztem magam, mint egy lisztes zsák, akit ottfelejtettek!”

Súlyos betegséget diagnosztizáltak a Drága örökösök bukott polgármesterét alakító Haagen Imrénél. Négy éve, hosszas kivizsgálások után derült ki, hogy laphámrákja van, ráadásul áttétes.

Mesevilágot varázsolnak a kórház falai közé

A súlyos beteg gyerekek közül sokan még csak a gyógyulás útjának elején vannak. Még nem elég erősek, ők még nem vehetnek részt a táborban. Őket a Bátor Tábor kórházi önkéntesei látogatják. Hogy hacsak rövid időre is, de gyereknek való mesevilágot varázsoljanak nekik. Így lehet adományozni!

A hintabaleset súlyos sérültje már ki tudja mondani, hogy mama

Mama – másfél év után ez volt az első szava a várpalotai hintabalesetben súlyosan megsérült fiúnak. Krisztofer a tragédia után, néhány hete szólalt meg először. Anyukájával rendszeresen tornáznak, hogy végleg elhagyhassa a tolószéket és számolni is tanulnak. A fiatalember 2017-ben zuhant le az úgynevezett kalapácshintáról, a szerkezet valószínűleg egy hibás alkatrész miatt szétesett alatta. Egy évig volt kórházban.
A Híradó korábbi riportját Krisztoferről ide kattintva nézheti meg.

A Barátok közt színészét titokzatos betegség támadta meg

Volosinovszki György több mint egy éve kétségbeesetten kereste a választ arra, hogy miért fogyott le egyik pillanatról a másikra 16 kilót. Szörnyű időszak áll a fiatal színész mögött.

Gyebnár Csekka: „Nem leukémiáról van szó”

A Barátok közt színésznője őszintén mesélt az elmúlt két év nehézségeiről, fájdalmairól, és arról, mi is történt a párjával.

KRISZTOFER ANYUKÁJA: Az a legnagyobb ajándék, hogy együtt lehet a család

Krisztofert két hete vitték haza Budapestről, csaknem másfél évig volt kórházban. Ő a két évvel ezelőtti várpalotai hintabaleset legsúlyosabb sérültje. Amióta otthon van, rengeteget fejlődik, pár betűt már újra le tud írni. A család vágya az volt, hogy idén karácsonykor a 19 éves fiú is otthon és ne a kórházban ünnepeljen.

Egymillió forintot nyerhettek gyógyulások történetével

Egy pénzintézet már 15 éve támogatja a gyermekegészségügyet, a jubileumi alkalomra pedig egy különleges pályázattal készültek. A már felépült kicsik egymillió forintot nyerhettek csodás gyógyulásuk történetével annak a kórháznak, ahol visszanyerték az egészségüket.

PÁVÓ RÉKA: „Meg kell tanulni egy ilyen küzdelemben nevetni önmagunkon”

Pávó Réka története egy begyulladt bölcsességfoggal és véraláfutásokkal kezdődött, majd egy borzalmas vérképpel folytatódott. A fiatal lány pontosan felépített élete tavaly augusztusban változott meg egyik pillanatról a másikra, amikor kiderült, hogy leukémiája van. Azóta viccet csinál a rémálomból, blogot ír, de vidám, jópofa képivel elsősorban jókedvre deríteni akar: saját magát és bajtársait is. Nézd meg a Fókusz riportját is!

Aradi Balázs: „A fájdalomtól nem tudok aludni!”

A Barátok közt színésze nemrég súlyos balesetet szenvedett otthonában. Balázs a Reggeliben mesélt az átélt borzalmakról.

FOTÓ: Demi Lovato elhagyta a rehabot!

A fiatal énekesnő július 24-én került kórházba kábítószer-túladagolás gyanújával. Szerencsére, azóta már jobban van a világsztár és úgy tűnik, 90 nap után elhagyhatta az elvonót, és jobban néz ki, mint valaha.

Súlyos balesetet szenvedett a Barátok közt színésze!

Aradi Balázs kis híján maradandó sérülést szenvedett el otthonában, csak az orvosoknak köszönheti, hogy van esély a teljes gyógyulásra.

Legyűrte betegségeit és visszatért Avril Lavigne!

Az énekesnőnek több, igencsak kemény betegséggel kellett megküzdenie az elmúlt öt évben, legújabb albumával azonban üzeni: visszatért!

Daganatos gyerekek gyógyulását szuperhősök segítik!

A világegyetemben csupán néhány olyan hely létezik, ahol békésen megfér egymás mellett az Erő mindkét oldala. Itt találkoznak egymással az univerzumközi szupercsapatok, és még az is előfordul, hogy Darth Vader többet védekezik, mint támad. És hogy melyek ezek a mágikusnak hitt helyek? A kórháza, ahol önkéntesek segítenek a gyógyulásban - erről számoltunk be pontosan egy évvel ezelőtt.

Gábor és Laura újra intim közelségbe kerültek egymáshoz

Laura rávette Gábort az orvos által előírt tornára, ami közben közelebb kerültek egymáshoz…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Rendhagyó Portré: Varga Sarolta és Kulka János

Varga Sarolta klinikai logopédus pontosan tudja, hogyan segítsen azokon az embereken, akik nem tudják elmondani a gondolataikat. Nem véletlen rendhagyó a Portré vasárnapi adása. Sarolta ugyanis azt kérte, had legyen mellette Kulka János színművész is, legyen ez az ő missziójuk. A színész súlyos betegségből lábadozik, afáziával küzd, ezért döntöttek úgy közösen, hogy kiállnak a nyilvánosság elé, és Sarolta segítségével János megformált gondolatait megosztják a közönséggel erről a betegségről, a hétköznapokról, a nehézségekről. Tartsanak velünk a vasárnapi portréban, ahol immáron hagyománnyá válik egy-egy üzenet, így aztán Kulka János is üzent, Törőcsik Marinak!

Rékasi Károly nagy bejelentést tett!

Pont egy évvel ezelőtt számoltunk be a hírről, hogy véget ért Rékasi Károly kényszer száműzetése. A színész 2015-ben egy súlyos motorbaleset után, azaz két év után térhetett a Barátok köztbe és a színpadra is. Arról mesélt a Fókusznak, hogy élte meg a felépülést, és a baleset utáni időszakot.

 

Itt az újabb fejlemény Demi Lovatóról!

A drog-túladagolással kórházba szállított énekesnő már túl van az életveszélyen, sőt, üzent is rajongóinak. Most pedig az is kiderült, mi lesz a sorsa az őszi turnéjának.

Exkluzív: Kulka János őszintén mesélt a gyógyulásáról!

A Kossuth-díjas színész 2016 áprilisában kapott stroke-ot. Jobb karja lebénult, és a beszédközpontja is sérült. A betegsége óta most először adott interjút: terapeutájával együtt elmesélik, hogyan tanult meg újra mozogni és beszélni.

Demi Lovato jobban van, rajongóinak üzent!

Az énekesnő egy szívszorító bejegyzésben köszönte meg a rengeteg támogatást, amit az elmúlt napokban kapott.

Megszólalt stábunknak Kulka János logopédusa

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész 2016 áprilisában kapott agyvérzést. Varga Sarolta a gyógyulás folyamatáról mesélt a Story Extra stábjának.

Kétszer is legyőzte a rákot

Másodszor is legyőzte a rákot a Fradi jégkorongozója. A 25 éves Hardi Richárd év elején őssejt átültetésen esett át, másfél hete pedig már újra edz.

 

HARDI RICHÁRD: Türelem és fokozatosság!

Hardi Richárdnál, a Fradi jégkorongozójánál először három éve fedeztek fel nyirokcsomó daganatot, legyőzte a rákot, de egy év tünetmentesség után tavaly augusztusban kiújult a betegsége, elölről kezdődött a küzdelem. Richárd megint győzött, és újra edzhet!

 

ÁBRIS: fantasztikus gyógyulási folyamaton megy keresztül

A súlyos izomsorvadásban szenvedő kisfiú betegségére itthon nem találtak gyógymódot, ezért Ábrist 10 hónapig Belgiumban gyógyult. Az kisfiú jól reagált a kezelésre, már a kezét is tudja mozgatni. Ábris édesanyjának az a legnagyobb álma, hogy egyszer Ábris talpra fog állni.

Barthának ez volt az utolsó húzása!

Krisztián azon volt, hogy segítsen Zsoltnak, de csak eddig… 

Sikeres volt az első gyerek tüdőátültetés

Sikeresen elvégezték az első magyarországi gyerek tüdőtranszplantációt. Az orvosok szerint a márciusban megműtött Dorka pénteken haza mehet a kórházból. Még a kórteremből üzent legjobb barátnőjének, unokatestvérének. Elmondta, hogy jól van, és amint lehet, szeretné bepótolni az elmúlt 13 évet, megtanulna például síelni.

Így gyógyítja magát Iszak Eszti

Betegség döntötte le a lábáról Iszak Esztit - írta legújabb szelfije mellett az Instagramon. Ritkán náthás a műsorvezető - amire büszke is, de legutóbbi kirándulása egy szál dzsekiben most megbosszulta magát.

 

Rékasi Károly: „Már nincs halálfélelmem!”

A színésznek újra szembe kell néznie a kilátástalansággal és a fájdalmakkal, ugyanis az általa alakított karakter, Barha Zsolt sorsa kísértetiesen hasonlít a sajátjához...

Robotok segítik Vanessza gyógyulását

Rehabilitációs robotok segítésével gyógyul a tavaly júliusban súlyos balesetet szenvedett Burkus Vanessza. A 19 éves lány hetekig volt kómában, majd hónapokig kórházban, miután Bulgáriában autóbalesetük volt.

Gyógyulás lézer segítségével


szerző:
2018.03.21. 09:07
Gyógyulás lézer segítségével

Sokan csak a Csillagok háborújából ismerik a lézert. Mára viszont egyre több helyen alkalmaznak egy új, magyar lézeres gyógyítási módszert. Meghívtuk a stúdióba a gyártó cég ügyvezetőjét, Rózsa Tamást.

Hazamehetett a megmentett dabasi focista

Hamarosan akár újra futballozhat az a dabasi focista, akit januárban 11-szer kellett újraéleszteni. Haza engedték a kórházból, még orvosai is csodát emlegetnek. A 16 éves fiú anyja könnyeivel küszködve köszönte meg az orvosok munkáját.

 

Meggyógyult az a nő, akibe tavaly villám csapott a strandon

Egy kivételével elhagyhatta gyógyszereit, már csak a vérhígítót szed korábbi tüdőembóliájára. Nem fáj semmije és azt mondja: lelkileg is túljutott a történteken. Gyermekei a közelből nézték végig a történteket. A nő az RTL Híradónak mesélt arról, hogyan jutott túl az egész család azon a szerencsétlen napon.

 

Hazaengedték Törőcsik Marit a kórházból

Kisebb megszakításokkal egy évet töltött kórházban Törőcsik Mari  - most újra hazatérhetett velemi otthonába. Legutóbb az intenzív osztályon kezelték Szombathelyen - de már megerősödött annyira, hogy kiengedjék az intézményből.

Naptárral segítettek a tűzoltók a beteg kislányon

Félmillió forintot gyűjtöttek a dunaújvárosi tűzoltók az ötéves Letíciának. A pénz a róluk készült naptár eladásából jött össze. A kislány születésekor kapott agyvérzést, nem tud beszélni, járni, mászni, de még ülni sem egyedül. Most édesanyjával együtt a tűzoltóságot is megnézhette, ahol jelképesen átadták neki a pénzt.

Nem rettegünk többé a ráktól!


szerző:
2018.01.24. 07:35
Nem rettegünk többé a ráktól!

Tavaly novemberben Dr. Peták István már beavatta a nézőket a modern gyógymód rejtelmeibe. Az Oncompass tudományos igazgatója Bernáth Gusztávné Katalinnal érkezett a stúdióba, akinél 2012-ben diagnosztizáltak tüdődaganatot, de azóta már makkegészséges!

Rékasi Károly vallomása: „Előre kell nézni”

A színész 2015. június 30-án szenvedett balesetet, amikor motorjával egy személyautót előzött. Megsérült a lába, a feje és a gerince is. Két évvel ezelőtt elmesélte a Fókusznak, hogy még lábadozik, és hiába állt munkába, az orvosai mégis kényszerpihenőt fújtak.

Kornél most már Rózsát csókolja?

Pár órája még Pirossal estek (volna) egymásnak, ám egy váratlan fordulatnak köszönhetően Rózsa ágya mellett találta magát Kornél. 

A teljes adásért kattints IDE!

Fókusz 2018-01-16


szerző:
2018.01.16. 18:55
Újra a régi formában Balázs Fecó!

Több kilót hízott, újra egészségesnek érzi magát Balázs Fecó. Egy interjúban mesélt arról, hogy szívritmus zavar diagnózisa után fél évig pihent, de most újra készen áll arra, hogy színpadra álljon.

Malacok segítenek a gyógyulásban

Terápiás törpemalacokat állítottak szolgálatba egy floridai kórházban. Régóta ismert, hogy a betegek gyógyulásához hozzájárulhatnak az állatok is. Főként kutyákat használnak erre a célra, ám a malacokat sem veszi körbe kevesebb szeretet. A San Francisco-i reptéren már beváltak.

 

Kutyájával gyógyít a gyerekorvos

Rex egy nehéz időszakban került a gazdájához, Dr. Varga Károlyhoz, aki akkor még  nem is sejtette, hogy hű barátja sokat fog segíteni a beteg gyermekek gyógyításában.

Dopeman elindult a gyógyulás útján!

A rapper édesapja pár napja stroke-ot kapott, ezért a Pityinger testvérek minden szabadidejüket vele töltik a klinikán. A rosszullét után azonnal kórházba szállították, ahol 48 órát töltött kritikus állapotban, de szerencsére már elindult a gyógyulás útján.

Shakira komoly betegséggel küzd!

Az énekesnőt azonnali hatállyal eltiltották az orvosai a koncertezéstől.

Csoda, ahogy eddig gyógyul Krisztofer

Kis mosollyal fogadja édesanyját, és már puszit is tud dobni a 18 éves Krisztofer, aki szeptember elején zuhant ki egy körhintából Várpalotán. A 33 méter magas hinta kettétört, a fiú kizuhant az ülésből, a betonjárdának csapódott, és súlyos agysérülést szenvedett. Akkor még azt sem tudták, hogy egyáltalán életben marad-e. Édesanyja szerint kisebb csoda, ahogy eddig gyógyul Krisztofer. Az orvosok is bizakodnak, de azt még nem tudják, mennyire sérült az agya a balesetben.

A tánc orvosság a depresszióra

András a reggeli csúcsforgalomban szenvedett motorbaleset, majd egy műtéti hiba miatt kerekesszékbe került. A mai napig bízik benne, hogy egyszer még talpra fog tudni állni, ráadásul táncórákat is tart lelkes fiataloknak. András és Gabriella fiát, Sebestyént egy autóbusz gázolta el, aki Andrásnál vesz táncórákat. A szülők a tánctanárnak köszönhetik, hogy fiuk kigyógyult a depresszióból, és örökké hálásak lesznek neki.

Dr. Tóth 80. rész


szerző:
2017.10.20. 23:00

Dr. Tóth 79. rész


szerző:
2017.10.19. 23:00

Dr. Tóth 78. rész


szerző:
2017.10.18. 23:00
Solti Ádám üzent az aggódó rajongóknak!

Pár napja még az a hír járta, hogy a Barátok közt színésze öregkorára kerekesszékbe kerülhet.

Dr. Tóth 77. rész


szerző:
2017.10.17. 23:00

Dr. Tóth 76. rész


szerző:
2017.10.16. 23:00

Dr. Tóth 75. rész


szerző:
2017.10.13. 23:00

Dr. Tóth 74. rész


szerző:
2017.10.12. 23:00

Dr. Tóth 73. rész


szerző:
2017.10.11. 23:00

Dr. Tóth 72. rész


szerző:
2017.10.10. 23:00

Dr. Tóth 71. rész


szerző:
2017.10.09. 23:00

Dr. Tóth 70. rész


szerző:
2017.10.06. 23:00

Dr. Tóth 69. rész


szerző:
2017.10.05. 23:00

Dr. Tóth 68. rész


szerző:
2017.10.04. 23:00

Dr. Tóth 67. rész


szerző:
2017.10.03. 23:00

Dr. Tóth 66. rész


szerző:
2017.10.02. 23:00

Dr. Tóth 65. rész


szerző:
2017.09.29. 23:00

Dr. Tóth 64. rész


szerző:
2017.09.28. 23:00
Bréking: Rékasi Károly visszatér a Barátok köztbe!

A színész a ma Reggeli műsorban elárulta, hogy hamarosan újult erővel forgathat a „Mátyás király téren.”

Dr. Tóth 63. rész


szerző:
2017.09.27. 23:00

Dr. Tóth 62. rész


szerző:
2017.09.26. 23:00

Dr. Tóth 61. rész


szerző:
2017.09.25. 23:00

Dr. Tóth 60. rész


szerző:
2017.09.22. 23:00

Dr. Tóth 59. rész


szerző:
2017.09.21. 23:00

Dr. Tóth 58. rész


szerző:
2017.09.20. 23:00

Dr. Tóth 57. rész


szerző:
2017.09.19. 23:00

Dr. Tóth 56. rész


szerző:
2017.09.18. 23:00

Dr. Tóth 55. rész


szerző:
2017.09.15. 23:00

Dr. Tóth 54. rész


szerző:
2017.09.14. 23:00

Dr. Tóth 53. rész


szerző:
2017.09.13. 23:00

Dr. Tóth 52. rész


szerző:
2017.09.12. 23:00

Dr. Tóth 51. rész


szerző:
2017.09.11. 23:00

Dr. Tóth 50. rész


szerző:
2017.09.08. 23:00

Dr. Tóth 49. rész


szerző:
2017.09.07. 23:00

Dr. Tóth 48. rész


szerző:
2017.09.06. 23:00

Dr. Tóth 47. rész


szerző:
2017.09.05. 23:00

Dr. Tóth 46. rész


szerző:
2017.09.04. 23:00
Írásban már kommunikál Burkus Vanessza

Csetel, papírra ír és reagál a hangokra, de még nem épült fel teljesen Burkus Vanessza. A fiatal lány július végén szenvedett autóbalesetet Bulgáriában, egy hónapja szállították repülővel Szegedre. Többször megműtötték, hétfőn pedig az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetbe szállították, itt kezelik tovább.

Dr. Tóth 45. rész


szerző:
2017.09.01. 23:00

Dr. Tóth 44. rész


szerző:
2017.08.31. 23:00
Rékasi Károly: ˝Bartha Zsolt visszatér a Barátok köztbe!˝

A színész őszintén vallott fájdalomról, örömről és az újrakezdés csodáiról.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való