KERESÉS search-close

gyanúsított

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gyanúsított"

A Mátyás király tér egyik lakója akarta megölni Gergőt?

Oszi és Zsolt nyomozásba kezdett, és egy komoly nyomra bukkantak...

Olaszországban fogták el egy évekkel ezelőtti gyilkosság gyanúsítottját

Átadták egy 14 évvel ezelőtti gyilkosság gyanúsítottját az olaszok a magyar hatóságoknak. A férfi a rendőrök szerint 2006-ban megölte volt élettársát. A szentesi nőt évekig eltűntként keresték, holtteste néhány hete került elő. A gyilkossággal korábbi párját gyanúsították meg, de kiderült, a férfi Olaszországban él, végül ott fogták el.

Újabb fordulat a Madeleine-ügyben

Újabb fordulat a Madeleine McCann-ügyben. Egy portugál nőt is megerőszakolhatott az a férfi, akit a kislány eltűnésével gyanúsítanak. Christian B. feltehetően nem messze attól a portugál üdülővárostól támadta meg a 37 éves nőt, ahol Maddie eltűnt 2007-ben.

Bajban lehet András herceg

Gyanúsított lehet András yorki hercegből. A brit királyné harmadik gyereke azután kerülhet a hatóságok látókörébe, hogy letartóztatták a gyermekprostitúcióval vádolt Jeffrey Epstein volt barátnőjét. A herceg Epsteinnel és a nővel is jó barátságot ápolt. Az áldozatokat képviselő ügyvéd szerint több lehet egyszerű tanúnál.

Új gyanúsítottja van az elmúlt évtizedek leghíresebb gyermekrablási ügyének

Új gyanúsítottja van az elmúlt évtizedek leghíresebb gyermekrablási ügyének: a brit hatóságok egy 43 éves német elítéltet hoztak összefüggésbe Madeleine McCann elrablásával. A 4 éves Madeleine McCann 2007-ben szüleivel nyaralt Portugáliában, amikor egyik este - miután lefektették, és mialatt szülei a közelben vacsoráztak -, eltűnt.

Egy kútban találták meg holtan az emberölés gyanúsítottját

Holtan találták meg csütörtök délután tanyájához közel a kiskunmajsai emberölés gyanúsítottját.

Nem tett beismerő vallomást a Ladik utcai gyilkosság gyanúsítottja

A rendőrök szerdán jelentették be, hogy azonosították a 26 éves férfit, aki a III. kerületben körülbelül két héttel ezelőtt megölhette barátnőjét. Közben kiderült, hogy a férfit lopás miatt hónapok óta keresték, kétszer is elfogatóparancsot adtak ki ellene, mert nem jelent meg a bírósági tárgyalásán.

Nem akar vallomást tenni a kőbányai gyilkosság gyanúsítottja

Továbbra is hallgat, nem akar vallomást tenni a kőbányai gyilkosság gyanúsítottja. Csütörtökön hozták haza Németországból, azóta sem a rendőröknek, sem pedig a bíróságon nem beszélt. A gyanú szerint július végén végzett korábbi barátnőjével, többször megszúrta, mert nem tudta elviselni, hogy a lány szakított vele, ezután menekült külföldre. A bíróság szombaton egy hónapra letartóztatta.

Őrizetben a szállodahajó ukrán kapitánya

Gyanúsítottként hallgatták ki a dunai hajókatasztrófa után a szállodahajó kapitányát. A férfi tagadja, hogy szabályt szegett vagy bűncselekményt követett volna el. Az RTL Híradó által megkérdezett szakértő azt mondja: szerinte a kapitány figyelmetlen volt a szerencsétlenségnél.

Ismét ellenőrizték Bige László cégét

Gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség az ország ötödik leggazdagabb emberét. Bige László szolnoki műtrágyagyáránál ottjártunkkor is éppen ellenőrzést tartott a Katasztrófavédelem. Tavaly novemberben több százan tartottak kétnapos razziát az üzemben, hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt indult nyomozás.

Gyanúsított az európai főügyészjelölt

Gyanúsítottként hallgatták ki Romániában az európai főügyészi poszt várományosát, Laura Codruta Kövesit. A román korrupcióellenes ügyészség volt vezetője szerint így akarják megakadályozni megválasztását, amit Bukarest a jelölése óta hevesen ellenzett. A leváltásáig több magas rangú politikust is rács mögé juttató Kövesi nem hagyhatja el Romániát, és nem is nyilatkozhat az ellene folyó eljárásról.

GYEREKGYILKOSSÁG GYANÚSÍTOTTJA: Teljes kirekesztettségben élt, nem tudott beilleszkedni

Egy 3 éves gyermek értelmi szintjén áll, de tudatában volt annak, mit cselekszik. Ezt mondta korábbi javítóintézeti felügyelője a 6 éves szekszárdi kislány meggyilkolásával gyanúsított férfiról. A felügyelő ma nyilatkozott az RTL Híradónak, azt mondta, a most 19 éves férfi nem tudott beilleszkedni a közösségbe és várható volt, hogy szörnyű tragédia történik vele, ha kiengedik.

Elesett és mérgében visszapillantókat tört

Elesett a hóban, ez pedig annyira feldühítette, hogy rongálni kezdett. Ezt mondta a rendőröknek az a fiatalember, aki a gyanú szerint több autó visszapillantó tükrét is letörte éjjel Debrecenben. Úgy tudjuk, hogy a gyanúsított részeg volt. A rendőrök még a helyszínen elfogták.

Tagad a budapesti órabolti rablási kísérlet gyanúsítottja

A férfit egyébként a térfigyelő kamera vette fel, és a DNS-ét is megtalálták a helyszínen. Ezek alapján azonosították. A bíróság pénteken letartóztatta. A döntés ellen fellebbeztek, ezért nem jogerős. A gyanú szerint egy hónapja akart kirabolni egy még meg sem nyílt budapesti óraüzletet. A bolt munkatársa azonban nem ijedt meg tőle.

 

Amint lejárt a büntetése, ismét kattant a csuklóján a bilincs

Letartóztatta a bíróság azt a férfit, akit a soroksári kocogó nő meggyilkolásával gyanúsít a rendőrség. Eddig betörések miatt volt börtönben, büntetése a napokban járt le. A nyomozók ezért őrizetbe vették és bíróságra vitték, ahonnan ismét börtönbe került. A férfi eddig nem tett vallomást, de azt tagadja, hogy bármi köze lenne Gyurik Krisztina megöléséhez, annak ellenére, hogy lebukott a DNS vizsgálaton és áldozata telefonját is megtalálták nála.

Egy évvel ezelőtt tűnt el VV Fanni, még most sem tudjuk mi történt vele

Novozánszki Fanni 24 éves és pontosan egy éve nem tudni róla semmit. Mindössze annyit, hogy valószínűleg megölték. Fanni tavaly november 20-án tűnt el Budapestről. Az utolsó felvételen, ami róla készült, az látszik, hogy egy férfi cipeli le XIII. kerületi lakásából. Akkor már biztosan eszméletlen volt. Azóta mindenhol és mindenhogyan keresték, egyelőre eredmény nélkül.

Megoldódik a villanyszerelős rejtély?

Jövő héten lejár az előzetes letartóztatása annak a férfinak, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte a húsvétkor eltűnt győri villanyszerelőt. A férfi továbbra is tagadja, hogy köze lenne a villanyszerelő eltűnéséhez, a bíróságnak viszont döntenie kell, hogy továbbra is rácsok mögött maradjon-e.

Már ül a feltételezett gyilkos

Évek óta börtönben ülő férfi ölhette meg a soroksári futónőt még 2013-ban. A gyanúsítottat egy hónappal a gyilkosság után betöréses lopások miatt fogták el Siófokon. Akkor nem vettek tőle dns-mintát, mert nem volt kötelező, most egy rutinellenőrzés buktatta le. A férfi annak idején hajléktalanként élt a gyilkosság helyszínének környéké. Az ügyben tartott teljes sajtótájékoztatót megnézheti: ITT.

Exkluzív interjú a gyilkosság gyanúsítottjával

Megtaláltuk és interjút készítettünk azzal a nővel, akinek a férjét gyanúsítják az egyik győri villanyszerelő megölésével, sőt egy másiknak az eltűnésével is kapcsolatba hozták. A férfi a hazugságvizsgálat több pontján is megbukott, bár egyelőre holttesteket még nem találtak, viszont nagyon sok a gyanús körülmény az ügyben.

Börtönben marad VV Fanni feltételezett gyilkosa

Meghosszabbította a bíróság az egykori valóságshow-szereplő meggyilkolásával gyanúsított férfi előzetes letartóztatását.

Megbánta a gyilkosságot

Egész nap a szobában ül, nem mozdul ki a házából a mezőnyárádi gyilkosság gyanúsítottja - ezt az ügyvédje mondta Híradónknak. Az idős ember, akit azzal gyanúsítanak, hogy fél éve megölte párját egy farönkkel, teljesen magába roskadt.

RTLII: Beismerte tettét a 15 éves fiú

Beismerte tettét a 15 éves fiú, akit egy 8 éves sólyi kislány meggyilkolásával gyanúsítanak. Ezt este jelentették be a rendőrök Veszprémben. A kislány még péntek délután tűnt el, meztelen holttestét másnap hajnalban találták meg egy patakban.

Előzetesben a 15 éves fiú

Előzetes letartóztatásba helyezték azt a 15 éves fiút, akit egy 8 éves sólyi kislány meggyilkolásával gyanúsítanak. A kislány még péntek délután tűnt el, lemeztelenített holttestét szombat hajnalban találták meg egy patakban, néhány kilométerre a falutól.

Egyre rejtélyesebb VV Fanni eltűnésének ügye

VV Fanni holttestét még mindig nem találták meg, a nyomozásban viszont egy új részletre derült fény. A Bors úgy tudja, az előzetesben letartóztatásban levő B. László ügyvédjét márciusban azért váltották le, hogy tanúként hallgathassák ki.

Egy 20 évvel ezelőtti gyilkosság lehet Gyárfás Tamás veszte

Elég meglepő látvány volt Gyárfás Tamás egykori újságíró, médiavállalkozó, nagyhatalmú úszószövetségi vezető bilinccsel a kezén. Annak ellenére, hogy már jó régóta pletykálják, hogy köze lehetett Fenyő János pont 20 évvel ezelőtti kivégzéséhez. Moskovics Judit visszament az időben, hogy kiderüljön, hogy keveredett Gyárfás Tamás gyilkossági ügybe.

Megbukott a teszten!


szerző:
2018.04.24. 16:15
Megbukott a teszten!

A Blikk úgy tudja, hogy VV Fanni megölésével gyanúsított B. László a hétfői poligráfos vizsgálaton elbukott. A férfit emberöléssel gyanúsítják és hónapok óta előzetesben van: ő viszont azt állítja, nem ő végzett a lánnyal.

 

Nyomkövetőt kapott Gyárfás Tamás

Nyomkövetőt kell viselnie és 30 napig nem hagyhatja el Budapestet Gyárfás Tamás. A bíróság végül nem helyezte házi őrizetbe, hanem lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el ellene. Az egykori médiavállalkozó, akit azzal gyanúsítanak, hogy a Fenyő-gyilkosság egyik felbujtója volt, a döntés után azt mondta: áldozatnak tartja magát, semmi köze az egészhez. Ügyvédje szerint egy összevágott hangfelvételen kívül – amin Portik Tamással beszélget – semmilyen bizonyíték nincs ellene.

570 forintja volt a gyilkosnak

Újabb részletek az érdi kettősgyilkosságról: a gyanúsított, egy negyven éves érdi nő, állítólag pénz akart kérni az áldozataitól, de nem kapott, ezért gyilkolt.

 

Karóval verte a házaspárt

Álmukban támadtak rá egy házaspárra, egy helybeli férfi az éjszaka közepén rontott be a házukba. A férjet egy karóval ütötte verte, majd elmenekült.

Családja még reménykedik, hogy élve kerül elő

Felesége nem érti, mit akarhattak eltűnt férjétől. Mácsik Zoltánt a rendőrség továbbra sem találja, miközben tegnap előzetes letartóztatásba helyezték a férfit, akivel utoljára találkozott a villanyszerelő.

Két ember eltűnését vizsgálják

Előzetesbe került az a vállalkozó, akit egy eltűnt férfi megölésével gyanúsítanak. A gyanúsított még március végén egy Győrhöz egy közeli benzinkúton találkozott az egyik alkalmazottjával, együtt távoztak, az alkalmazott ezután tűnt el.

VV Fanni ügye: beszélt a gyanúsított!

Megszólalt az a férfi, aki Novozanszky Fanni eltűnése és feltételezett erőszakos halála miatt még mindig előzetesben van. A VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László saját verzióval állt elő…

Hat embert vádolnak a veronai busztragédiáért

Akár 18 év börtönbüntetést is kaphatnak a gyanúsítottak, akik közül öt közvetett szerepet játszott a tragikus balesetben. Ők mindannyian az érintett autópályaszakasz üzemeltetésében, felügyeletében játszanak valamiféle szerepet. A magyar buszsofőr mellett a biztonsági korlát tervezője és tesztelője is bíróság elé állhat.

Kettős gyilkosság Rákóczifalván

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei falu két szomszédos házában találtak egy-egy holttestet még csütörtök este. Akkor még nem lehetett tudni, mi történt velük, mostanra viszont kiderült, a szomszédokat meggyilkolták. Már gyanúsított is van, egy 25 éves helyi férfit őrizetbe vettek a rendőrök. A falubelieket megdöbbentette a gyilkosság.

Széfrablók: 12 millió forint hiányzik

A gyanúsítottat elfogták, 12 millió forint viszont még mindig nincs meg. Három hétig bujkált a rendőrök elől az a 49 éves férfi, aki a gyanú szerint két társával ellopott egy széfet egy debreceni házból. Alaposan előkészítettek mindent és biztosra mentek: a széfben 36 millió forint volt, amit egyenlően elosztottak. A banda két tagját még aznap elfogták, harmadik társuk viszont hetekig menekült. Most már ő is rács mögött van, de a zsákmány rá eső része továbbra sincs meg.

83 éves férfit gyanúsítanak a gyilkossággal

Nyolcvanhárom éves férfit gyanúsít a rendőrség azzal, hogy meggyilkolta 71 éves élettársát. A rendőröket kedd este hívták a házhoz, azzal, hogy a nő nem mozdul. Hamar kiderült, hogy feltehetően meggyilkolták.

Nem kell előzetesbe mennie a 17 éves fiúnak

Hazaengedték a budapesti Újlak utcai gyilkosság gyanúsítottját. A bíróság házi őrizetbe helyezte azt a 17 éves fiút, aki pénteken többször nyakon szúrta 19 éves, volt barátnőjét a XVII. kerületben. A döntés szerint nyomkövetőt kell viselnie otthon.

VV Fanni holtteste még mindig nem került elő, mi lesz így a gyanúsítottal?

Másfél hónapja keresik VV Fanni holttestét a rendőrök, egyelőre hiába. A lány meggyilkolásával ifjabb B. Lászlót gyanúsítják, aki ellen személyi szabadság korlátozása és emberölés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A férfi májusig biztosan előzetes letartóztatásban marad, de mi lesz azután, ha addig sem kerül elő a holttest?

Videó készülhetett VV Fanni gyilkosáról

Erőszakos embernek ismerték Kulcson azt a férfit, akit a rendőrség az egykori valóságshow szereplő, a VV Fanniként ismertté vált 24 éves nő meggyilkolásával gyanúsít. Információnk szerint autójában megtalálták a lány vérét.

Bilincsben érkezett, de szabadon távozott

Bilincsben érkezett, de szabadon távozott a bíróságról a Dózsa György úti baleset gyanúsítottja. Nem helyezték előzetesbe, házi őrizetet kapott. Otthon azonban nem kell nyomkövetőt viselnie. Május 15-én két kocsi ütközött a Dózsa György úton. Két ember halt meg a balesetben. A baleset okozásával gyanúsított férfit szombaton vették őrizetbe, a szakértők szerint több, mint 130-al száguldott az ütközés előtt, ráadásul kokaint is találtak a szervezetében.

Mélygarázsba omlott egy családi ház szobája, azóta is a romos házban laknak

Egy műszaki vezetőt gyanúsíthatnak a debreceni házomlás ügyében. Tavaly októberben, egy éppen épülő mélygarázsba omlott egy családi ház egyik szobája. Csaknem 10 hónapja folyik a nyomozás az ügyben. A rendőrség közölte: már van gyanúsítottjuk. Bár senki sem sérült meg, a beomlott lakásban élőknek nem volt hova menniük, ezért azóta is a romos házban laknak.

Tiltakozott, gyanúsított lett

Költségvetési csalással és magánokirat-hamisítással gyanúsították meg azt a férfit, aki tavaly ősszel visszaigényelte az általa befizetett adót. Szentesi Kálmán szerint értelmetlen dolgokra költik a közpénzt, ez ellen akart tiltakozni. Az adóhatóság szerint törvénysértés, ha valaki nem fizet adót. A Transparency International korrupcióellenes szervezet szerint Szentesi Kálmán csak a véleményét mondta el, vagyis egy figyelmeztetés is elég lett volna.

Segítője ölhette meg a beteg nőt

Megöltek egy idős asszonyt az otthonában Tolnán. A rendőrség az asszonnyal együtt élő 65 éves férfit gyanúsítja a gyilkossággal, már őrizetben van. A szomszédok szerint a 72 éves áldozata néhány hete fogadta be a férfit, hogy gondozza őt és a ház körüli kertet.

Konyhakéssel ment rabolni

Könyhakést fogott az eladóra a trafikrabló, már elfogták a gyanúsítottat. Múlt héten egy nyíregyházi dohányboltban körülbelül nyolcvanezer forintot zsákmányolt. A rendőrök egy huszonkét éves fiatalt gyanúsítanak a rablással, de úgy tudjuk, mindent tagad.

Lelőtték a berlini gyanúsítottat

Hajnalban lelőtték a berlini kamionos támadás gyanúsítottját Milánóban. A tunéziai Anis Amri egy utcai igazoltatáskor keveredett tűzharcba két olasz rendőrrel - egyikőjüket megsebesítette, a másik pedig egyetlen golyóval végzett vele. A rendőrök nem is tudták, kit lőttek le, ez csak később derült ki az ujjlenyomatából. A férfit azóta körözték, hogy megtalálták iratait abban a kamionban, amely hétfő este 12 embert gázolt halálra a berlini karácsonyi vásárban

Hajsza a berlini merénylő után

Teljes erővel folyik a hajsza a berlini terrortámadás gyanúsítottja után, akinek megtalálták a papírjait a kamion egyik ülése alatt. A rendőrség egy huszonéves tunéziai férfit keres. Augusztusban egyszer már őrizetbe vették és kiutasították Németországból, de aztán nem tudni miért, elengedték, azóta pedig eltűnt a hatóságok elől. A rendőrség szerint a támadó is megsérülhetett.

Nem mondja meg, miért tette

Előzetesbe került a pénteki fővárosi emberölés gyanúsítottja. Egy 58 éves férfi ölte meg az élettársát, majd feladta magát a rendőrségen. Úgy tudjuk, hogy azóta sem adott magyarázatot a tettére. Információink szerint a késelő egyszer szúrta meg élettársát, és később a rendőröktől tudta meg, hogy az asszony meghalt.

Sírva nyilatkozott a rabló

A családját akarta eltartani, ezért rabolt – ezt mondta Híradónknak és még el is sírta magát az a 20 éves férfi, aki a gyanú szerint négy társával hetekig fosztogatott Debrecenben. A rendőrség szerint 12 üzletet fosztottak ki, csak üres polcok maradtak utánuk. Négy autót törtek fel, egyet fel is gyújtottak – így akarták eltüntetni a nyomokat. Több millió forintot zsákmányolhattak.

BETÖRŐ: Sírva adott interjút a gyanúsított

Sírva adott interjút az RTL Híradónak az egyik gyanúsított, megbánta, hogy betört a dohányboltba. A 20 éves férfi annak az ötfős betörő bandának a tagja, akiket egy tucat debreceni lopással gyanúsítanak, volt közte dohánybolt és zöldséges is, sőt, autókat is feltörtek. A banda tagjai most előzetesben vannak.

Apja agresszivitása hathatott rá

Megszólalt a Teréz körúti robbantás gyanúsítottja. Úgy tudjuk, tagadja, hogy ő követte el a merényletet, amelyben két rendőr sérült meg szeptember végén. Apja agresszív viselkedése hatással lehetett a Teréz körúti robbantás gyanúsítottjára - ezt mondta a Híradónknak nyilatkozó kriminálpszichológus. A merénylet miatt előzetesben lévő fiatalember hozzátartói a Fókusznak nyilatkoztak 15 éve, miután az apa külföldre vitte az akkor 7 éves kisfiút és testvérét.

9. évad, 23. rész - Bevetésen


szerző:
2016.10.24. 22:15
9. évad, 23. rész - Bevetésen

Booth az előléptetési meghallgatására készül, ezért Sweets vezeti Brian, a főiskolai úszóedző halálával kapcsolatos nyomozást. Kiderül, hogy Briannek a munkáján kívül más hobbija is volt, péntek esténként nőnek öltözve táncolt egy transzvesztita klubban. Bones és csapata mindent megtesznek, hogy a gyilkos minél hamarabb kézre kerüljön, ám most is, több az indíték és a gyanúsított, mint a fellelhető bizonyíték. A kedélyeket tovább borzolja Bones legújabb gyakornoka, a rendkívül okos, de meglehetősen szemtelen Ms. Warren.

DNS alapján fogták el a körúti robbantót

Nem bérgyilkos, nem külföldi nem volt rendőr vagy volt katona… A terrorelhárítók elfogták a körúti robbantót. A gyanúsított nem tett vallomást, viszont panasszal élt a gyanúsítás és az őrizetbe vétel ellen is. Az ügyészség kezdeményezte előzetes letartóztatását. A 10 millió forintos nyomravezető díj sorsa is kiderült.

Gyanúsított lett Mengyi Roland

Meggyanúsította az ügyészség Mengyi Roland fideszes képviselőt befolyással üzérkedés és költségvetési csalás kísérletével. Korábban a 168 óra írta meg, hogy Mengyi Roland 10 millió forint úgynevezett alkotmányos költségért cserébe elintézte volna, hogy két tiszaújvárosi vállalkozó 500 millió forint uniós támogatást nyerjen. Mengyi Roland a négy órás kihallgatás után csak Híradónknak nyilatkozott, továbbra is azt állítja, nincs köze az ügyhöz.

MENGYI ROLAND: Meggyanúsította az ügyészség

Ügyvédje társaságában érkezik a Központi Nyomozó Főügyészségre Mengyi Roland fideszes képviselő. Az ügyészség szerint 5 millió forint kenőpénzt kapott két tiszaújvárosi vállalkozótól azért, hogy elintézze nekik: nyerhessenek egy 500 millió forintos uniós pályázaton. Az 500 milliós pályázati összeg nagy részét pedig maguk között osztották volna el. Mengyi Roland korábban azt mondta, semmi köze az ügyhöz, és visszaéltek a nevével. Az ügyészségen most gyanúsítottként hallgatták ki.

Feladta magát a gyilkosság gyanúsítottja

Bécsben szólított le egy rendőrt, így adta fel magát a kőbányai gyilkosság gyanúsítottja. A férfi napokon át bujkált, miután a gyanú szerint hétvégén megölt egy harminckét éves nőt a fővárosban. Az áldozat holttestét a lakásában találták meg a nyomozók kedden. A negyvennégy éves támadó és a nő egy közösségi oldalon ismerősei voltak egymásnak, de egyelőre nem tudni, mi állhat a gyilkosság hátterében.

Román orvos lőhetett rá a szülőkre

Kolozsváron fogták el a nyíregyházi gyilkosság gyanúsítottját. Egy Magyarországon élő román orvosról van szó. Híradónk úgy tudja, hogy a lelőtt asszony korábban együtt élt a férfival, de szakítottak, majd 7 éves ikergyermekeivel együtt visszaköltözött a férjéhez. Az orvos azonban nem tudta feldolgozni a szakítást. Végül ez vezethetett odáig, hogy a gyanú szerint szerda délután elment a család otthonába és a gyerekek szeme láttára rálőtt a szülőkre. A nő azonnal meghalt, a férfit életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

Őrizetbe vettek egy nőt Nizzában

Őrizetbe vett a rendőrség pénteken egy nőt Nizzában, aki az első feltételezések szerint kapcsolatba hozható a csütörtök esti terrortámadással. A nő kendővel takarta az arcát, a körülötte levők pedig igyekeztek megakadályozni, hogy felvétel készülhessen róluk. Az őrizetbe vett nőt maszkot viselő rendőrök vitték el a helyszínről.

Újabb videók a brüsszeli terrorról

Harmincötre nőtt a brüsszeli terrortámadás áldozatainak száma, miután négy súlyos sérült a kórházban belehalt sebesüléseibe. A belga hatóságok ma nyilvánosságra hozták azokat a felvételeket, amelyeken az a terrorista látszik, aki nem robbantotta fel magát a reptéren, hanem elmenekült. Egy szemtanú pedig azt a brüsszeli rendőrségi akciót vette fel telefonjával, amikor egy gyanúsítottat egy kislány mellől lőttek ki mesterlövészek.

TEK AKCIÓ: Volt, akit fürdőköpenyben fogtak el

Hihetetlen luxusban élt az a Csongrád megyei bűnbanda, amelynek tagjai a gyanú szerint lányok futtatásából gazdagodtak meg. Drága kocsikat, házakat, ékszereket és rengeteg készpénzt foglaltak le náluk több százmillió forintnyit. 2014 óta toborozták a lányokat, akiket Franciaországban dolgoztattak prostituáltként. 12 férfit fogtak el, volt, akit fürdőköpenyben és papucsban. A hajnali rajtaütésben több települést is elleptek a gépfegyveres rendőrök.

Ottó az első számú gyanúsított

Minden gyanú Ottóra terelődik. Ágnes erős érvekkel támadja le a nyomozót, a fiatal fiú elég nagy bajba kerülhet.

Most akkor Ottó a tettes, vagy mégsem?

Csak kapkodjuk a fejünket a feltételezett gyilkosok után. Rengeteg név került már szóba, kivéve Ottót, aki jelenleg az első számú közellenség a Mátyás király téren, és azon is túl.

Hogy került a fideszes képviselő egy gyilkossági ügybe?

Nemigen fordul elő, hogy a politikus gyilkossági ügybe keveredik. De most ez történt. Egy dunaújvárosi fideszes képviselő is gyanúsítottja lett egy emberölési ügynek. Molnár Antal vállalkozó 2013-ban tűnt el, és csak most derült ki, hogy megölték. Ki volt az áldozat, és kik a gyilkosok? Mit lehet tudni róluk? Honnan ismerték egymást és milyen kapcsolat volt köztük? És hogy került a politikus az ügybe? Szondi Vanda rengeteg ismerősükkel beszélgetett, hogy bemutassa a rejtélyes gyilkossági ügy szereplőit és a köztük lévő kapcsolatot.

Gyilkosságért ült az újabb gyanúsított

Újabb gyanúsított került előzetes letartóztatásba a dunaújvárosi emberölés ügyében. A férfit tegnap fogták el a Liszt Ferenc Repülőtéren, a bíróság már ma döntött, hogy 30 napra rács mögé kerül. Úgy tudjuk, hogy már korábban is volt büntetve, méghozzá gyilkosság miatt. Az ügyben így már három embert gyanúsítanak emberöléssel, köztük egy dunaújvárosi önkormányzati képviselőt. Az áldozat egy dunaföldvári vállalkozó, aki még 2013-ban tűnt el.

Azt állítja, nem ő ölt, mert irtózik a vértől

Egy napos hajtóvadászat után elfogták a rendőrök a pestszentlőrinci gyilkosság gyanúsítottját. A 24 éves fiatalember késelhette halálra a középkorú férfit, akinek holttestét egy forgalmas kereszteződésnél találták meg kedd este. A támadásnak több szemtanúja volt, és biztonsági kamera is felvette. A gyanúsított a rendőröknek tagadta a gyilkosságot, azt mondta, évek óta barátok voltak, és a vértől is irtózik. A kommandósok az áldozat autójában találták meg.

A rablást elismerte, a gyilkosságot nem

Az RTL Híradó kamerája előtt mesélt a rendőröknek a brutális támadásról az egyik férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy még decemberben három társával együtt betört egy idős házaspár otthonába, majd megkötözték és megverték őket. A bántalmazásba a férj nem sokkal később a kórházban belehalt.

Korábban már megkéselte a feleségét

Azzal gyanúsítanak egy debreceni férfit, hogy még pénteken baltával megölte volt feleségét, aztán rágyújtotta a szobát. Ezután magával is végezni akart, de a rendőrök időben értek a helyszínre és kihívták a mentőket.

Előző rész (2016. január 14.)

Elosztja Nikol és Krisztián az egymilliót? Ádám újra szeretné kezdeni Hannával, de Hanna ezt nem akarja. Júlia gyanúsítottá lép elő Róbert ügyében a sporttáska miatt.

Gyanúsított lett a jobbikos EP-képviselő

Gyanúsítottként hallgatta ki a Központi Nyomozó Főügyészség Kovács Béla, jobbikos Európai Parlamenti képviselőt. A politikust uniós intézmények elleni kémkedéssel gyanúsítják, mentelmi jogának felfüggesztését a legfőbb ügyész kérte az Európai Parlamenttől. Kovács Béláról először a Magyar Nemzet írta meg, hogy moszkvai tanulmányai idején beszervezhették és az orosz titkosszolgálatok kémje lehet. A jobbikos politikus ezt tagadta.

Bekeményít Európa


szerző:
2015.11.19. 08:09
Bekeményít Európa

Nem csillapodnak a kedélyek Párizsban. A pénteki terrorcselekmények után a francia rendőrség kommandósai tegnap hajnalban akciót indítottak Párizs egyik külvárosában több gyanúsított ellen, akiket összefüggésbe hoztak a pénteki támadásokkal. Mire lehet még számítani, mire készül most Európa? Erről Kaiser Ferenc, biztonságpolitikai szakértőt kérdeztük.

Egymilliárdos vagyont foglaltak le

Egymilliárd forintnál is több készpénzt, ingatlanokat és járműveket foglaltak le a NAV nyomozói, miután egy nap alatt két bűnszervezetre csaptak le az ország különböző részein. A cégek munkaerő-kölcsönzéssel foglalkoztak, és a gyanú szerint körülbelül 3 milliárd forintnyi adót és járulékot csaltak el. A két ügynek több mint 30 gyanúsítottja van, ha bíróság elítéli őket, akár 20 év börtönt is kaphatnak.

Újabb gyanúsított rendőrkézen

Hétfőn újabb gyanúsítottat, egy 37 éves budapesti férfit vettek őrizetbe a rendőrök a budapesti Fészek Klub előtt történt tömegverekedés miatt. Szeptember 20-án hajnalban egy 15 fős társaság csapott össze a biztonsági őrökkel.

Csalással gyanúsítják az ismert borászt

Lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a bíróság az ország egyik legismertebb borásza, Szeremley Huba ellen. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei testület nagy értékű csalás miatt intézkedett az üzletember ellen, társát pedig előzetes letartóztatásba helyezték.

Áramlopással gyanúsítják a zenész-vállalkozót

Őrizetbe vették Galambos Lajost, művész nevén Lagzi Lajcsit. A mulatós zenészt kedden délelőtt vitték el a rendőrök boldogasszonypusztai birtokáról, feleségével együtt. A nyomozók egy másik férfit is őrizetbe vettek, mindhármukat lopással és vesztegetéssel gyanúsítják. Úgy tudjuk, hogy a gyanú szerint a zenész birtokán, cégének telephelyén és az általa épített lakóparkban éveken keresztül illegálisan jutottak gázhoz, vízhez és áramhoz.

17 menekült a raktérben, csempészeket fogtak

Egy újabb bolgár férfit fogott el a magyar rendőrség, aki a teherautóba zárt 71 menekült haláláért lehet felelős. Az Indexnél közben jelentkezett egy kamionos, aki szerint fél nappal korábban történt a tragédia. Azt állítja, látta, amikor a jármű sofőrje kinyitotta a hátsó ajtót, és pánikszerűen elmenekült. A rendőrök egy másik ügyben két magyart vettek őrizetbe, akik 17 szírt zsúfoltak egy kisteherautóba, és Mátészalkára vitték őket, pedig bécsi úti célt ígértek nekik.

Előzetes: A menekülttragédia újabb gyanúsítottját fogta el a rendőrség

Újabb gyanúsítottat, egy bolgár férfit fogott el a rendőrség a teherautóba zárt 71 menekült halálával kapcsolatban. Az Indexnél közben jelentkezett egy kamionos, aki azt állítja, látta, amikor a sofőr kinyitotta a teherautó hátsó ajtaját az osztrák autópálya leállósávjában, majd pánikszerűen elmenekült. Közben újabb embercsempészeket fogtak el a rendőrök. A két magyar férfi a gyanú szerint 17 szírt zsúfolt egy kisteherautóba, majd átverték őket. Hogy hogyan, elmondjuk 6-kor az RTL-Híradóban.

19 milliárdos kárt okozott a takarékszövetkezet

19 milliárd forintos kárt okozhattak a nyomozás adatai szerint a Soltvadkert és Vidéke Takarékszövetkezet vezetői, miután 2012-ben kiderült, hogy éveken át úgy adtak kölcsönöket gazdasági társaságoknak, hogy semmilyen fedezetet nem kértek cserébe. A hiteleket a társaságok egy része nem törlesztette, így lassan fizetésképtelenné vált a takarékszövetkezet. A rendőrség a napokban zárta le a nyomozást, összesen 72 gyanúsított ellen emelhetnek hamarosan vádat hűtlen kezelés gyanúja miatt.

Szegedi támadás: újabb börtönőrt gyanúsítanak

Korábban egy börtönőrt már előzetesbe helyeztek, aki a gyanú szerint ütötte-verte a fiatal nőt. Az egyetemista lányra azért rontottak rá, mert meg akarta védeni színes bőrű barátját, akit a támadók menekültnek néztek.

Tíz év után bukott le a rabló

Éveken át bujkált egy fegyveres rablás gyanúsítottja egészen hétfőig, amikor véletlenül lebukott Komáromban. Egy buszmegállóban állt le furgonjával, hogy cigarettát vásároljon. A rendőrök a tilosban parkolás miatt igazoltatták, de a nyilvántartásból kiderült, hogy a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök már 10 éve keresik. Rögtön letartóztatták.

Fogalma sem volt róla, hogy fia drogot árult

Ezt mondta a rendőröknek, annak a férfinak az édesanyja, akit két hete tartóztatták le debreceni otthonában. Azzal gyanúsítják, hogy kábítószerrel kereskedett. Éppen a drogot mérte ki, amikor a rendőrök lecsaptak rá.

Előzetes: 19 évvel ezelőtti gyilkosság gyanúsítottját fogták el

Az akkor még 18 éves fiatalember a gyanú szerint megölte középkorú ismerősét, aki akkoriban rendkívül élénk társasági életet élt az egyik zalai faluban. Hogy miként történt a gyilkosság, elmondjuk este hatkor az RTL Híradóban.

Meggyilkolták és elásták az asszonyt

Kút mellett elásva találták meg a rendőrök egy 50 év körüli asszony holttestét a Bács-Kiskun megyei Borotán. Úgy tudjuk, már két hónapja halott volt. Az asszony nemrég fiatal szeretőjével és annak gyerekeivel költözött a faluba a Dunántúlról. Értesülésünk szerint a gyilkossággal három embert gyanúsít a rendőrség. A fiatalembert, feleségét és egy büntetett előéletű férfit.

Előzetes: Két hónapja halott volt, egy árokban találtak a holttestre

Egy kút melletti árokban találták meg elásva egy régóta eltűnt asszony holttestét Bács-Kiskun megyében. A rendőrök nála jóval fiatalabb élettársát gyanúsítják a gyilkossággal. Az asszony a férfival és annak gyerekeivel költözött a faluba, de egy idő után megjelent a fiatalember felesége is. A gyanú szerint ő is közreműködött a gyilkosságban, és volt még egy segítőjük is.

Már külföldön lehet a prostituált gyilkosa

Egy 32 éves kínai férfi lehet a gyilkosa a május elején megölt budapesti prostituáltnak. A 19 éves nő holttestét anyja találta meg. Úgy tudjuk, támadója megkéselte és ki is fosztotta a fiatal nőt.

Tudta, hogy ki a gyilkos, 17 év után szólt

Valaki tudta, hogy ki ölte meg a szegedi taxist, de csak most, 17 évvel a gyilkosság után szólt a rendőröknek. Az RTL Híradó információi szerint így akadt a rendőrség a gyanúsított nyomára, aki egyébként évek óta Németországban élt. A férfit egy hónapon belül hazahozhatják, ekkor hallgatják ki. Az eset akkoriban óriási felháborodást váltott ki, Szegeden sokáig rettegtek a taxisofőrök.

Előzetes: 17 év után kiderülhet, ki a gyilkos

Valaki tudta, hogy ki ölte meg a szegedi taxist, de csak most, 17 évvel a gyilkosság után szólt a rendőröknek. Az RTL Híradó információi szerint így akadt a rendőrség a gyanúsított nyomára, aki egyébként évek óta Németországban élt. A férfit egy hónapon belül hazahozhatják, ekkor hallgatják ki. Az eset akkoriban óriási felháborodást váltott ki, Szegeden sokáig rettegtek a taxisofőrök. A rejtélyes ügy részletei hatkor az RTL Híradóban.


 

Előzetesben a kaposvári trafikos gyilkosság gyanúsítottja

A 20 éves fiatalember szerda délután ölte meg egy helyi dohánybolt ugyancsak 20 éves eladónőjét több késszúrással. A gyilkosság óta félnek a kaposvári trafikosok. Többen nyitva hagyják az üzletük ajtaját, van, ahol az előírások ellenére leszedték a fóliát a bolt ablakáról, hogy be lehessen látni.

Fókusz 15-04-23


szerző:
2015.04.23. 18:00
Fókusz 15-04-23

Fókusz: Megvan a gyilkos! - Elkapták a kaposvári trafikos gyilkosság feltételezett elkövetőjét. A férfi szerdán egy 21 éves lányt késelt halálra. Megérte túlélni - Éva két gyermekét is elveszítette a szülés után. Feldolgozta a tragédiát, majd két egészséges gyermeket szült. Kutya, vagy macska? - Sorra vettük a két házikedvenc előnyeit és hátrányait, segítünk eldönteni a nagy dilemmát!

5. évad, 11. rész - Buli extrákkal

Megölnek egy fiatal DJ lányt. Az ügy fő gyanúsítottja egy utcagyerek, aki bármire képes azért, hogy boldoguljon az életben. Esposito nem hisz a fiú bűnösségében, és a nyomozás során váratlan dolgok derülnek ki az ő múltjáról is.
 

Napokon át figyelhette áldozatát a gyilkos

Alig pár száz méterre lakott áldozatától az a férfi, aki még 2013 decemberében meggyilkolt egy idős asszonyt a XVII. kerületben. A gyanúsított miután megölte a nyugdíjas asszonyt, összepakolta az aranyékszereket és a pénzt a házban, majd hazasétált. A nyomozók néhány nappal később fogták el, most zárták le a nyomozást az ügyben. Az RTL Híradó úgy tudja, azóta is tagadja, hogy ő lenne a gyilkos, de hamarosan vádat emelnek ellene.

Hozzátartozó gyilkolhatta meg a házaspárt

Csak rendőri engedéllyel lehet bemenni Hosszúpályiban abba az utcába, ahol szombaton agyonvertek egy idős házaspárt. Holttestükre aznap este talált rá 11 éves unokájuk. A rendőrség azóta folyamatosan helyszínel. Még vasárnap őrizetbe vettek egy 27 éves debreceni férfit, őt gyanúsítják a kettős gyilkossággal.

Brutálisan, több késszúrással öltek meg egy férfit

Az egyik szomszéd hívta a rendőrséget, amikor valaki dörömbölt az ajtaján. A rendőrök a házban fogták el a gyilkossággal gyanúsított férfit. Egy késsel a kezében bolyongott, csupa vér volt. A késelő nevelt lánya azt mondta Híradónknak, hogy a férfi féltékenységből ölt.

Rátámadtak a kocsmában és halálra verték

Két embert már azonosított a rendőrség a szerdai Népszínház utcai gyilkosság kapcsán. A nyomozók egy 28 és egy 33 éves férfit keresnek, akik a gyanú szerint egy harmadik társukkal együtt agyonvertek egy férfit egy VIII. kerületi kocsmában, majd elmenekültek.

Elfogták a 18 éves lány gyilkosát

Elfogták az ivádi lány feltételezett gyilkosát. Egy 38 éves salgótarjáni férfit gyanúsítanak azzal, hogy megölte a 18 éves lányt, akinek holttestére március elején talált rá egy vadőr a Heves megyei település határában, az erdőben. A gyanúsítottat ma, autóvezetés közben fogták el a rendőrök.

Elfogták az ivádi lány feltételezett gyilkosát

A 38 éves, salgótarjáni férfi autójával közlekedett, amikor lecsaptak rá. Tegnap még 2 millió forintot ajánlottak fel a nyomravezetőnek, egyelőre nem lehet tudni, ez segített-e abban, hogy megtalálják a gyanúsítottat. A 18 éves lány holttestét március elején fedezték fel a Heves megyei település határában, a fején súlyos sérülések voltak. Újvári Mihály riportja.

Előzetes: Elfogták az ivádi lány feltételezett gyilkosát

Egy 38 éves salgótarjáni férfit gyanúsítanak azzal, hogy megölte a 18 éves lányt, akinek holttestére március elején talált rá egy vadőr a Heves megyei település határában, az erdőben. Az áldozat fején sérülések voltak, már akkor gyanították, hogy gyilkosság történt.

Megölte édesanyját, előzetesbe került

Előzetesben van az újpesti anyagyilkosság gyanúsítottja. A férfit azért tartóztatták le, mert tartanak attól, hogy megszökik, vagy elmenekül. A rendőrség szerint agyonverte 73 éves édesanyját csütörtökre virradóra. A szomszédok az RTL Híradónak azt mondták, hogy a férfi édesanyja gyámja volt.

Otthonában verhették agyon az idős embert

Otthonában verhettek agyon egy idős embert Kótajban. Először arra gyanakodtak, hogy a férfi elesett, és úgy megütötte magát, hogy belehalt, de az orvosi vizsgálatok után kiderült, súlyosan bántalmazták, ez végezhetett vele. A szabolcsi községben mindenki ismeri azt a 37 éves férfit, akit gyanúsítanak. A rendőrség előzetes letartóztatásba helyezte.

46 milliós sikkasztással vádolnak két családsegítőt

Tokajban egy helyi családsegítő és gyermekjóléti szolgálat két vezető tisztségviselője a gyanú szerint 2005 óta összesen 46 millió forintot sikkasztott el. A bűncselekményre csak nemrégiben derült fény, a két nő viszont ártatlannak vallja magát az ügyben. Az egyik gyanúsított ügyvédje, Dr. Lichy József mondta el a legfrissebb fejleményeket az üggyel kapcsolatban.

Öt év után gyanúsítottak meg négy embert

Az ügyészség most közölte, hogy négy embert, köztük a tolatásvezetőt hallgatták ki a rendőrök a vonatból kiesett lány ügyében. A lány 2010. március 15-én zuhant ki egy mozgó szerelvényből.

Van két gyanúsított


szerző:
2015.03.07. 18:40
Van két gyanúsított

Őrizetbe vettek két gyanúsítottat Oroszországban a Nyemcov-gyilkossággal kapcsolatban. Az orosz ellenzék egyik legfontosabb alakját, Borisz Nyemcovot múlt héten pénteken este lőtték le, miközben egy hídon sétált át barátnőjével. Az orosz hatóságok most nyomokat találtak abban a kocsiban, amit a politikus meggyilkolásához használtak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való