KERESÉS search-close

gyerekszépségverseny

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gyerekszépségverseny"

A kifutók pici sztárjai


szerző:
2017.08.22. 19:30
A kifutók pici sztárjai

A gyerekszépségversenyeken állítólag csak akkor sírnak a kicsik, amikor haza kell menni, hiszen mindenki kap koronát vagy valamilyen díjat. A legtöbbjüknek az egész csak egy játék.

A teljes adást ITT nézheti meg!

GYEREKSZÉPSÉG: játéknak érzi a versenyt

Egy gyerekszépségverseny nyertes kislány apukája mesél arról, családjuk miért vágott bele a kislány versenyeztetésébe, és mi benne a jó nekik és a gyereknek.

A Fókusz teljes riportját ITT nézheti meg!

Habos babos szépségek


szerző:
2016.09.12. 17:35
Habos babos szépségek

„Az én gyerekem a legszebb”. Nincs szülő, aki ne érezné ezt. Aztán vannak azok a szülők, akik szeretnék is bebizonyítani, hogy az ő lányuknak vagy fiuknak tényleg nincs párja. Ezért vannak a gyerekszépségversenyek. Ezúttal Bulgáriában volt egy viadal, ahol magyar gyerekek is nyertek. De vajon miért fontos ez a szülőknek? Erre is választ kaptunk.

Farmos fiúk zsűriztek a magyar gyerekszépségversenyen

Farm Sanya és Farm Márk szerencsére egy olyan gyerekszépségversenyen zsűriztek, ahol a természetesség volt a nyerő. Ráadásul nem csak pontoztak, tanácsokat is adtak a szülőknek, hogy tisztában legyenek a siker és a reflektorfény árnyoldalaival.

Story Extra 2016-07-19


szerző:
2016.07.19. 17:25
Gyerekszépségverseny: tényleg növeli az önbizalmat?

A szegedi Szekeres Roland még csak kilenc éves, de őt választották a világ legszebb kisfiújává. Imádja a focit, a kézilabdát és a pózolást is, kicsi kora óta. Édesanyja azt mondta, eléggé felbolydult az életük, de ők továbbra is szerénységre nevelik a fiukat, hogy a korán jött siker ne okozzon később problémát.

Fókusz 15-03-25


szerző:
2015.03.25. 19:20
Fókusz 15-03-25

Fókusz: Az utolsó pillanatok - Mit láthattak a repülőgép becsapódása előtt az utasok? Szimulátorral berepültünk a Francia Alpok hegycsúcsai közé! Meghódították a világot - A magyar testvérpár a divat fellegvárában! Vanessa és Gréta mesébe illő története. Legyen már elég! - Ön döntene a saját haláláról, ha nem bírná tovább a szenvedést? Veronika megtenné! Az eutanázia zsákutcái!

Fókusz 14-06-25


szerző:
2014.06.25. 19:30
Fókusz 14-06-25

Fókusz: Mi vagyunk a legszebbek! - Mindketten megnyerték a nemzetközi gyerekszépségversenyt. Bemutatjuk a hat éves Patrikot, és a kilenc éves Angelikát. Nincs kegyelem - Kamiont széttépő tornádó, és szupercella Szekszárdnál. Viharvadászokkal jártuk az országot. Rejtély - A vendégek háborognak, a szervezők felszívódtak. Miért marad el a Balatonföldvárra tervezett fesztivál?

Magyar kislány a világ legszebb gyermeke

A 9 éves Maját egy nemzetközi versenyen választották korosztályában a világ legszebb kislányának. Mindössze 1 éve modellkedik, korábban reklámfilmekben tűnt fel, sőt, Jude Law Budapesten forgatott új filmjében is szerepet kapott.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való