KERESÉS search-close

gyerekvállalás

99 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gyerekvállalás"

KEFIR ÉS MARIANN: Az esküvő után rögtön bele is vágtak a babaprojektbe

Az ifjú házasok rövid időn belül gyerekeket is szeretnének. Hogy mennyit, azt még nem tudják: Kefir szerint addig nem állnak meg, amíg lesz fiuk és lányuk is. Remélik, hogy tíz év múlva már velük együtt fognak interjút adni, és ugyanolyan boldogok és szerelmesek lesznek, mint most, friss házaspárként.

Cookyék őszintén meséltek a gyereknevelés nehézségeiről!

Még két év sem telt el, hogy Cooky és menyasszonya megmutatták a nagyvilágnak elsőszülött fiúkat, azóta pedig újabb taggal bővült a család. Cookyéknál nem is volt kérdés hogy Kevinnek lesz-e kistesója. Azon viszont ők maguk is meglepődtek, hogy ez ilyen gyorsan összejött. Náthán tavaly augusztus 17-én született, amikor a nagytesója még csak 19 hónapos volt. Cookyék nem kertelnek és őszintén beszélnek a nehézségekről is, hiszen a sok jó pillanat mellett azért akadnak nehezebb napok is.

Igazi nagycsaládot tervez a szépségkirálynő

Tavaly ezen a napon mutattuk be: Konkoly Ági és férje, az egykori profi labdarúgó nem áll meg két gyereknél! Azt mesélte, szerelmével mindig is nagy családot terveztek, most viszont mindkettejük számára feladat megosztani a figyelmüket és szeretetüket két pici között.

Gyerekvállalás férfi nélkül

Charlize Teron és Lucy Liu után újabb híresség vállal férfi nélkül gyereket. Miért dönt így Natalie Imbruglia-hoz hasonlóan egyre több nő?

SÁNTA LACI & JULISKA: a gyerektől váltak családdá, de ne ettől várjuk a kapcsolat megmentését

Sokan tévesen várják kapcsolatuk megmentését egy gyerektől. Sőt még a kifejezetten jól működő házasságot is próbára teheti egy baba érkezése. Sánta Juliska például kisfiuk, Lacika érkezése után hetekre, hónapokra előre beosztotta, hogy mikor randizzanak a férjével.

Tóth Andi hamarosan anyai örömök elé néz?

Az X-faktor egykori győztese már össze is költözött szerelmével, Szabó Ádámmal. Az énekesnő a kapcsolatukról mesélt Anikónak, és azt is elárulta, mi a helyzet a családalapítással… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A pizzafutár, aki éjt nappallá téve dolgozik, hogy legyen elég pénzük a lombik programra

A pizzakészítés után Melhem Saad, a Pizza King alapítója futárnak állt. Így ismerkedett meg Tomival, aki hónapok óta sikertelenül próbál családot alapítani kedvesével. A teljes adásért kattints IDE!

Pénz és nyelvtudás nélkül mentek ki Dublinba szerencsét próbálni

Dalmáról és Balázsról először 2016-ban halhattak a nézők az RTL Híradóban, amikor is Dalma nyílt levélben közölte az egész ország előtt, hogy a magyar fiataloknak csak külföldön van esélyük. Az IVM stábja két évvel a levél után a fiatal párral Dublinban találkozott. Ahogy ők fogalmaznak, Miskolcról Anglia helyett, Írországba repítette őket a sors. Egyelőre semmi sem úgy alakult, ahogy tervezték.

Népességfogyás: ”a kedv nő”

Folyamatosan nő a gyerekvállalási kedv - ezt válaszolta az Emberi Erőforrások Minisztériuma, amikor arról érdeklődtünk, hogy mikorra várják a születésszám emelkedését az új családtámogatások hatására. Kedden számoltunk be arról, hogy az év első hónapjában jóval nagyobb mértékben csökkent a népesség, mint egy évvel korábban. Majdnem ötszázzal kevesebb gyerek született és több mint kétezerrel többen haltak meg, mint tavaly januárban. Kevesebb volt a házasságkötés is.  

Baukó Éva már az anyaszerepre készül!

Az egykori villalakó, Baukó Éva szívesen belevágna az anya szerepbe. A szókimondó híresség 36 évesen úgy érzi, hogy készen áll a családalapításra, már csak a megfelelő férfi hiányzik az életéből.

Pataki Zita és Az utolsó lombik vlog kulisszatitkai

Egyed Rita segít Pataki Zita személyes vlogjának elkészítésében - íme a részletek!

Szinte naponta derülnek ki újabb részletek a családvédelmi akciótervről

Nemcsak első házasok és gyermektelenek, de elváltak és özvegyek is felvehetik a három gyermek születése után vissza nem térítendő támogatássá alakuló kedvezményes kölcsönt. Erről Novák Katalin családügyi államtitkár beszélt. Mióta a miniszterelnök bejelentette, hogy a 40 év alatti nők 10 milliós hitelt kaphatnak, szinte naponta derülnek ki újabb részletek a családvédelmi akcióterv pontjáról. A kormány szerint a végleges szöveg még februárban a parlament elé kerülhet.

 

Mi tartja életben a szerelmet a gyerekvállalás után?

Két éve járt utána a Fókusz, hogy milyen változásokon megy át egy kapcsolat, ha már megvan a baba és megváltozik a szülők körül minden? Egy párkapcsolatban ez a legboldogabb korszak, de egyben a legnehezebb is. A gyerek sír, már semmi sem ugyanaz. Hiába keresi a férfi azt a nőt, akit annak idején megismert, az a nő már édesanya és sosem lesz ugyanaz a cserfes csaj, mint aki a gyerek születése előtt volt.

A sok gyerek egyenlő a boldogabb családdal?

Vajon, hogy működik a sok gyermekes családokban a logisztika és mi motiválja a szülőket arra, hogy egyre több és több gyermeket vállaljanak? Ha igaz az az állítás, hogy a sok gyerek egyenlő a boldogsággal, akkor Magyarország egyik legboldogabb apukája válaszolta meg a Story Extra stábjának kérdéseit.

Voksán Virág kismamaként tündököl

A szexi lemezlovas és szerelme épphogy csak kimondta egymásnak, hogy mostantól bármikor jöhet a kis trónörökös, a baba máris bejelentkezett.

 

Magyar nők: szolgasorban?

Mit gondolunk a nőkről és mit gondolnak ők magukról egy országban, ahol az országgyűlési képviselők 12 százaléka nő, fekete afrikai országok is megelőznek minket, s ahol a Magyar Tudományos Akadémia tagjainak alig 6 százaléka nő, a női vállalatvezetők aránya pedig a padlót súrolja?

Tízmilliót kért tőlünk egy nő, hogy béranyaként megszülje a gyerekünket

10 millió forint. Ennyit kért tőlünk az a nő, aki béranyaként hirdeti magát az interneten, és akit most sikerült a Fókusz stábjának egy rejtett kamerával lebuktatnia. A nő nem csak pénzt kért tőlünk, hanem sok minden mást is azért, hogy titokban kihordja a gyermekünket. A béranyaság, vagyis az, hogy valaki a méhét bérbe adja és ott egy másik pár magzatát kihordja tilos Magyarországon. Ezt a magyar törvények súlyos börtönbüntetéssel sújtják.

 

Megható történet: A leukémiás Elizabet készen áll az anyaságra

A leukémiában szenvedő Elizabet rá szeretné venni a párját, Nikolettet az újbóli gyerekvállalásra. Elizabet korábban már teherbe esett, de mivel elvesztette a babát, ismét próbálkozni szeretne. Nikolett számára pedig nagy a dilemma: mi történik, ha szerelme betegsége végzetesre fordul? Így is bevállalja a gyereket?

Ismerősök kellemetlenkedő kérdései a házasságról és a gyerekvállalásról

Hogyan reagálnak a legidegesítőbb kérdésekre az ifjú szerelmesek, és fiatal házasok? Egyáltalán kinek mi köze hozzá, hogy mikor jön a baba, vagy lesz-e már lakodalom?

Fehér Tibi apa lesz?


szerző:
2018.01.25. 08:30
Fehér Tibi apa lesz?

Ma reggel felmerült a babatéma is, Tibi pedig elárulta, hogy bár nagyon imádja a gyerekeket, még nem érzi azt, hogy itt lenne az ideje az apaságnak.

Hajni: ˝Nem biztos, hogy megszülöm!˝

Ildikó egyáltalán nem leplezi, hogy mennyire lelkes a gondolattól, hogy hamarosan nagymama lehet. Ám sajnos Hajni nem osztozik édesanyja örömében, sőt az is lehet, hogy hallani sem akar babáról...

A teljes adásért kattints IDE!

Barni: „Ha alszol, elcsorgatom rajtad a nyálam”

Barni régóta szerelmes lakótársába, Bélába, aki úgy elbűvöli, hogy még a fiú „nyála is kicsordul”, amikor néző őt alvás közben. Barni a jövőben nővé szeretné operáltatni magát, és gyereket is szeretne szülni a két gyermekes apukának.

Zoltán elszórta magvait


szerző:
2017.10.27. 18:00
Zoltán elszórta magvait

Zoltán már ezerszer megbánta azt a bizonyos egyéjszakás kalandot, mikor alkalmi partnerét, Erikát teherbe ejtette. A nő el sem akarta árulni neki, hogy áldott állapotban van, de végül mégis kibújt a szög a zsákból. Zoli nem tud abba belenyugodni, hogy csak kéthetente láthatja kisfiát, és szerinte gyermeke sokkal jobb életet élhetne nála…

A meddő fiúnak gyereke lett!


szerző:
2017.10.19. 18:00
A meddő fiúnak gyereke lett!

Gyöngyi torkig van párja viselkedésével. Anti ugyanis minden kis apróságba beleköt, ráadásul nem egyszer meg is ütötte a lányt. Sőt, azt állította, hogy nem lehet gyereke, de Gyöngyi most mégis terhes lett. Anti nekiesett a lánynak, és azzal vádolja, hogy megcsalta őt. Gyöngyi véget szeretne vetni a kapcsolatnak, és még egy anyaotthonba is bevonulna párja agresszivitása elől…

Story Extra 2017-10-02


szerző:
2017.10.02. 16:50
Bárki lemondhat következmények nélkül a gyerekéről?

Több szülő is szívesen örökbe fogadná a súlyos szívbetegséggel küzdő Zsombort. A hat hónapos győri kisfiúról nemrég lemondtak a szülei, miután kiderült, hogy beteg: szívelégtelenséggel született. A jog szerint egy szülő bármikor lemondhat a gyerekéről, és ezt meg sem kell indokolnia.

 

Extrém szülések: fiatal anyukák és gyermekeik

Egy négyévesen teherbe esett perui anyuka tartja a legfiatalabban szült nő rekordját. Magyarországon szerencsére ilyen extrém eset nincs: Szinetár Dóra tizenkilenc, míg Shell Judit húsz évesen esett teherbe; Dudás Miki édesanyja pedig 15 évesen adott életet a világbajnok kajakos testvérének.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Miért nem tartják teljes értékű nőnek azokat, akik nem akarnak gyermeket vállalni?

A gyermeket nem vállalók internetes fórumokon név nélkül szívesebben osztják meg az érzéseiket, gondolataikat anélkül, hogy a társadalom vagy a környezetük elítélné őket. Például az egyik kommentelő azt írta, hogy az agyára mennek, visítanak, és persze napi nyolc-tíz órában sem lehet a gyerekek mellett dolgozni.

A teljes adást ITT nézheti meg!

A bosszúszomjas exbarátnő bármire képes!

Kata volt barátja, Ádám mennyasszonyának a szemét szeretné felnyitni. Mindent ki akar tálalni Zsuzsinak, hiszen véleménye szerint exe „egy féreg”. Kata többször is próbálta már elérni Ádámot, mert van egy közös kisfiuk is, de a férfi teljesen eltűnt. Ráadásul „egy fityinget sem fizet”. A fiatalok a stúdióban találkoztak, ahol kapásból elindultak az indulatok…

Gyuszi: „Nem tudnék más nővel élni soha!”

Gyuszi és Anita 2 és fél éve vannak együtt, de a közöttük lévő 8 év korkülönbség miatt a fiú sokszor úgy érzi, szerelme nem veszi őt komolyan, és néha túl gyerekesnek tartja. A 20 éves fiú csak akkor fogja elhinni, hogy idősebb párja valóban szereti őt, ha közös gyerekük születik.

Kíra elmenekül Bécy gyerekvállalási terveit hallva

Milán teljesen lemond Kíráról, amikor a lány az előesküvői buli előtt megint egyértelműen visszautasítja a lakóhajón. Amikor Bécy kijelenti a vendégek előtt, hogy amilyen gyorsan csak lehet, családot szeretne alapítani Kírával, a lány pánikba esik, és elmenekül.

Mi lesz Kim Kardashian és Kanye West harmadik gyerekének a neve?

A pár bejelentette, hogy már kiválasztották azt a béranyát, aki kihordja Kim helyett North és Saint West húgát vagy öccsét. A leghíresebb Kardashian az elmúlt fél évben- elmondása szerint- rengeteget változott. Még most sem sikerült feldolgoznia, hogy túszul ejtették. A Forbes magazin listáján a celebnő a világ 47. legjobban fizetett híressége. Éppen emiatt járt pórul tavaly ősszel, párizsi utazása során egy szállodában tízmillió dollár értékű ékszert loptak el tőle.

Szó sincs harmadikról!


szerző:
2017.04.26. 17:25
Szó sincs harmadikról!

Nem valószínű, hogy Vilmos és Katalin még egy gyereket vállal  - pedig korábban hármat szerettek volna. György és Sarolta megszületése után már sokan azt várták, hamarosan újra teherbe eshet Katalin, de egy, a párhoz közel álló forrás szerint ez nem fog bekövetkezni.

Fókusz 2017-04-05


szerző:
2017.04.05. 17:25
Teljes a harmónia Lovasi András és Földes Eszter között

Lovasi András és Földes Eszter egy hullámhosszon vannak: már a gyerekszoba is elkészült házukban. A sztárpár a hétköznapjaik mellett elmeséli azt is, mit éreztek, mikor először találkoztak egymással.

Élet a gyermekvállalás után: Mitől loboghat tovább a tűz?

Egy férfi és egy nő szerelme, amiből aztán egy család lesz. Egy párkapcsolatban ez a legboldogabb korszak, de egyben a legnehezebb is. A gyerek sír, már semmi sem ugyanaz. Hiába keresi a férfi azt a nőt, akit annak idején megismert, az a nő már édesanya és sosem lesz ugyanaz a cserfes csaj, mint aki a gyerek születése előtt volt.

 

Nem lesz újabb baba!


szerző:
2016.12.01. 17:25
Nem lesz újabb baba!

Erdei Zsolt párja, Réka szeretne, a bokszoló viszont egyelőre nem akar újabb gyereket. Tavaly nyáron született meg Gréta lányuk, aki a vártnál hamarabb, hat hónapnyi terhesség után jött világra. Sokáig az sem volt biztos, hogy életben marad a 920 grammal született pici, de szerencsére átvészelték az első pár nehéz hónapot.

Joci Szonjának:

Joci elment Szonjához, hogy újra kérdőre vonja exbarátnőjét, miért csináltatta meg a beültetést az ő tudta nélkül. Joci elkeseredésében arra kérte Szonját, hogy vetesse el az ikreket, de a lány felnyitotta Joci szemét, hogy a 13. hétben van, így az abortusz kizárt, és a gyerekek akkor is meg fognak születni, ha ő nem akarja!

Ők avattak be az Operettszínház kulisszái mögé

Ott jártunk, ahol tévéstáb még nem forgatott: az Operettszínházban avatott be minket az ország három ifjú tehetsége – Gömöri András Máté, Kerényi Miklós Máté és Kocsis Dénes a mindennapjaikba, és a magánéletük titkaiba. Ráadásul Gömöri Máté csak nekünk beszélt arról, hogy szerelmével, Polyák Lillával terveznek-e gyermeket.

A Barátok közt sztárja apa lesz!

Négy évvel ezelőtt a sorozat Novák Lacijának azaz Tihanyi Tóth Csabának az élete teljesen felfordult, mikor megtudta a nagy hírt. A színész feleségével, Ritával akkor már nyolc éve vártak arra, hogy megtörténjen a csoda és köszönjön be hozzájuk a gólya.

Soma: „Látom, hogy szoliból jött a baba”

Atti és Soma apai örömök elé néztek. Soma amint megpillantotta gyermekét, megállapította, hogy szép barna a bőre, kicsit brazilos, és kék a szeme, így az lett a neve, hogy...

Vajon összehozza Dávidot és Evelint a közös baba?

Eléggé viharos a kapcsolatuk a fiataloknak, de most egymásra hangolódhatnak a közös feladattal. Vagy talán pont, hogy közéjük áll majd a baba?

Dina:

A turbékoló szerelmesek ezúttal a jövőbe tekinthetnek? Az biztos, hogy kiderül milyen lenne számukra a házasélet...

Hoppá! Gyereket vállalnak a villalakók

Fontos, hogy a szülők olyan társat válasszanak, akiket megfelelőnek tartanak genetikailag a "feladatra". Erre most sor került a Villában is...

Nem biztos, hogy mindenki anyaságra született

Híres színészek, énekesek, akiknél adottnak tűnik a lehetőség, mégsem vállalnak gyereket. Választotta életforma vagy épp más okok állnak a háttérben? A Story Extra ennek próbált utána járni.

Jolly és Suzy : A siker ára


szerző:
2016.07.28. 18:00
Jolly és Suzy : A siker ára

Magyarország talán leghíresebb mulatóspárosa, Jolly és Suzy a Story magazinnak adott interjújában azt mondta, nem tudnak több gyereket vállalni, mint elmondták, nem szeretnének lelkiismeret-fordulással élni. Egyetlen kislányuk Suzy négy éve született: édesanyja várandósan is folyamatosan fellépett, megszületése után pedig rengetegszer kellett a család segítségét kérni, főleg mikor külföldön léptek fel. Sok együtt töltött időről kellett tehát lemondania Jollyéknak, de ezt szerintük még tudják pótolni. Egyelőre így, hármasban – a zenészpáros teljesnek és boldognak érzi életét.

Karola belátja, hogy Nimródnak is joga van a gyerekéhez

Nimród elmondja Marcinak, hogy mennyire szenved a jelenlegi helyzettől, Marci pedig közvetít közöttük, és odarendelni Nimródot egy közös találkozóra.

Fókusz 2016-07-14


szerző:
2016.07.14. 18:55
Egynemű párok, akiknek a szerepét az élet írja

Egy videómegosztóra néhány napja felkerült film kapcsán indultunk el, a nyitottság jegyében. Megkerestük azokat az egynemű párokat, akik a Több, mint kapcsolat főszereplői. Akiknek szerepét az élet írja, mert nem könnyű az egynemű pároknak. A bejegyzett élettársi közösségben élők például nem vállalhatnak gyereket, pedig arra találták ki a hivatalos kapcsolati formát, hogy a házastársakéval egyenlő jogokat biztosítson a mindennapokban.

ÉNB Joe mégis babát szeretne?

Felejthetetlen pillanatokat okozott nekünk Joe és Barbi viharos párkapcsolata. Az egyik emlékezetes vitájuk két éve történt. A bokszoló meggyanúsította a lányt azzal, hogy direkt nem szedte be a gyógyszereit, így akarván gyereket. Óriás vita alakult ki, aztán Joe véletlen belefutott valakibe, aki merőben megváltoztatta az addigi nézeteit.

Mikor vállaljunk gyermeket?


szerző:
2016.06.10. 18:00
Mikor vállaljunk gyermeket?

Igazi dilemma a nőknek mikor menjenek el szülni, majd utána mikor térjenek vissza dolgozni. A gyerekvállalás fontos és nehéz kérdés. Sztárjaink viszont egytől-egyig azt vallják, az anyaság érzését semmire nem cserélnék el.

Vajon a sztárok mekkora családra vágynak?

Először sztárjainkat kérdeztük a gyermekvállalással kapcsolatos terveikről, elképzeléseikről. Egy gyerek vagy jó sok? Ez a nap kérdése.

Story Extra 2016-05-02


szerző:
2016.05.02. 16:55
Magyarul Balóval 2016-01-14

10 millió az államtól ingyen és hozzá még 10 milliós kedvező hitelt is – új építésű lakásra ha van három gyereke vagy megígéri, hogy lesz. És ha megfelel a szigorú – de sokak szerint igazságtalan – feltételeknek. Hogy kiknek kedvez és kiknek elérhetetlen a Családi Otthonteremtési Kedvezmény, már látszik. Ami nem látható: hogy mibe kerül a költségvetésnek. Politikai vita a CSOK-ról. 

Nem mindegy, mekkora házat vennének

Lakásnál gyerekenként legalább 20, háznál 30 négyzetméternyi alapterületű ingatlant kell venni - egyre több részlet derül ki a kormány új otthonteremtési programjáról. A tervek szerint 10 millió forintot kaphatnának a legalább 3 gyerekes családok, vagy azok, akik ennyi gyereket vállalnak.

Gyereket mindenáron!?!


szerző:
2015.12.08. 15:50
Gyereket mindenáron!?!

Joci és Szonja 15 éve élnek együtt, és ahogy ez lenni szokott, családot szeretnének alapítani. Igen ám, csak nem mindig olyan egyszerű, és könnyű teherbe esni, mint ahogy azt gondolnánk. A parancsszóra való együttlét megöli a kapcsolatot? Esetleg egy gyerek megmentheti a házasságot?

Következő rész (2015. július 9.)

Péter tényleg ki tudja vásárolni a közös cégből Hannát? Vajon mire készül Ágnes? Folytatja-e Zsófi és Tóbiás a gyerek projektet?

Szülőnek lenni nehéz?

Leendő szülőként sokan nem tudják, hogy mire is vállalkoznak, ha egy gyermek érkezik az életükbe. Varga Feri énekes tapasztalatait osztotta meg, Sz. Mikus Edit szexológus pedig a sokszor embert próbáló pillanatokról mesélt.

Fókusz 15-06-19


szerző:
2015.06.19. 19:25
Fókusz 15-06-19

Fókusz: Honnan menekülnek? - Hányan vannak és hol szeretnének élni? Tisztázzuk a menekült-ügy legfontosabb kérdéseit. Már, amit lehet. Pasi vagy poronty? - Megnehezíti a gyerek az egyedülálló anyukák társkeresését? Hogyan oldják meg ezt a Szelfi szereplői? Észak-Korea titkai - Suki bepillanthatott a világ legelzártabb országába, ahol mindenkinek a hős vezért kell dicsőítenie.

Nem jön a baba: pszichés gátak?

Szinte mindenki környezetében van olyan barát, rokon, aki szeretne gyereket, de nem jön össze, vagy akinek nagyon sokat kellett rá várni. Soma Mamagésával próbáltuk kideríteni ennek a lelki okait.

Nők, akik nemet mondtak a gyerekvállalásra

Rados Virág írónő, és az egykori valóságshow szereplő, Molnár Anikó is vall döntése okairól. Miért nem akartak szülni, és nem akarnak gyereket nevelni? Azt mondják furcsa, hogy ha egy férfi dönt így, őket soha senki nem veti meg ezért.

Nők, akik lemondtak a gyerekvállalásról

Önzőség vagy sem gyereket vállalni, vagy éppen nem vállalni? Meglehetősen provokatív a kérdés, hiszen a legtöbb nő - és a legtöbb férfi számára is - egy kisbaba érkezése az élet kiteljesedését jelenti. Most olyan hölgyek vallanak erről a témáról, akik életük egy szakaszában úgy döntöttek, nem akarnak gyereket. Temesvári Csilla riportja.

Fókusz 15-02-27


szerző:
2015.02.27. 19:20
Fókusz 15-02-27

Fókusz: Mi történik Koszovóban? - Miért hagyják el tömegesen az emberek szülőföldjüket? Exkluzív riportunk Koszovóból. Édes mostohák - Hírességek vallomásai, akik szerelmükkel gyereket is kaptak. Hogyan tanultak meg együttélni? Nem kapott enni - Megkezdődött annak az agárdi házaspárnak a pere, akik a vád szerint halálra éheztették gyermeküket.

„Döntöttem: Egyedülálló anya leszek!”

Napjainkban egyre későbbre tolódik a szülés. Sokan a negyedik x-hez közeledve azért vállalnak gyereket, mert úgy érzik, hogy egyszerűen nem várhatnak már tovább, ugyanis nincs kire és mire. Hogy mennyire fogadja el ezt a környezetük, ki tartja önzésnek és ki bátorságnak, arról Szily Nórát kérdeztük.

Molnár Andrea: hogyan tovább a dzsungel után?

Molnár Andrea végtelen türelemmel viselte az őket ért támadásokat, amely végül meghozta gyümölcsét,a táncos hölgy ugyanis bezsebelhette a dzsungelkirálynői címet.  Hazaérkezése után rengeteg üzenet várta, sokan rajonganak az újdonsült celebért.
 

Mikor érik meg egy férfi az apaságra?

Mindenkinél máskor jön el az a pillanat, amikor úgy érzi, szülő szeretne lenni. Vajon mitől függ a gyermekvállalás időpontja? Erről beszélgettünk Kánya Katával, Balázs Palival és Sasvári Sándorral.

VV Teo gyereket vállal barátnőjével

Az ex-villalakóról köztudott volt, hogy nem kedveli a kisgyerekeket, mostanra viszont megváltozott véleménye, hiszen párja hamarosan megszületendő gyermekét fogja nevelni. Teo arról is mesélt műsorvezetőinknek, hogyan készül a szülői szerepre.

Reflektor 13-09-23


szerző:
2013.09.24. 01:00
Reflektor 13-09-23

Reflektor: Bozsek Márknak nincs szerencséje a szerelemben. Sikeres színész, ígéretes énekes – ezek után szinte érthetetlen, hogy miért nincs szerencséje a nőknél, vagy ahogy ő fogalmaz, miért nem csípik a csajok. Szabó Erika már készen áll az anyaságra. A Barátok közt egykori Tildája úgy érzi, eljutott abba a korba, hogy akár családot is alapíthatna.

Reflektor 13-05-31


szerző:
2013.06.01. 01:00
Reflektor 13-05-31

Reflektor: Bagi Iván színészkarrierről álmodik. Hajdu Steve nem sieti el a családalapítást. A Heti hetes sztárja és angol felesége, Alexandra már több mint tíz éve alkotnak egy párt, mindeddig azonban nem gondolkodtak a gyermekvállaláson. Egészen mostanáig.

Gyerekvállalás: jobb későn, mint soha

Ezt vallja fél Hollywood, és most már a hazai sztárjaink is. A gyereksírás és az átvirrasztott éjszakák nem tántorították el sem Meryl Streepet, sem Susan Sarandont, amikor ismét gyermeket szültek, pedig már bőven elmúltak 40 évesek. Ám úgy tűnik, a férfiak még bevállallósabbak.

Reflektor 13-02-25


szerző:
2013.02.26. 00:50
Reflektor 13-02-25

Reflektor: Stohl Andrást meglepték a barátai. Gyerekvállalás: jobb későn, mint soha.

Csonka András szíve vágya, hogy apa legyen

Csonka András gyereket szeretne – adta hírül egy pénteken megjelent hetilap. A színész-műsorvezető a Fókusznak azt mondta, úgy érzi, még nem késett le semmiről, és jó ideje foglalkoztatja ez a téma.

Reflektor 12-10-09


szerző:
2012.10.10. 00:20
Reflektor 12-10-09

Reflektor: Stone rossz apa volt? Jordán Adél még egy gyereket szeretne.

Fókusz 12-09-25


szerző:
2012.09.25. 20:50
Fókusz 12-09-25

Fókusz: Babavárás tűsarkúban. Hét hónapos terhesként is fotózást vállalt a szupermodell, Ebergényi Réka. Párizsi otthonában fogadott minket Richard Clayderman, akivel még négykezest is játszottunk. A Csillag Születik legapróbb sztárja is leckét vett a világ legjobb táncosaitól. Jönnek a street dance királyai.

Bódi Sylvi mindenkinek megmutatta

Bódi Sylvi kecses idomait mindenki megcsodálhatta már, a magánéletéről azonban keveset hajlandó elárulni. Ezért is volt meglepő, hogy vállalkozott arra, hogy nagyközönség előtt feltárják a tudatalattija titkait.

A szerelem rabjai 12-05-08

A szerelem rabjai, 125. rész - Laurát bántja, hogy Tango többet foglalkozik Carolinával és Miával, mint vele és Panchóval. Isabella gyereket szeretne Carlostól. Rosario felajánlja Alejandróéknak, hogy költözzenek hozzájuk, amíg elkészül a házuk. Tatiana túljut az életveszélyen, látványosan javulni kezd. Victoria el szeretné mondani Juannak, hogy Tatiana valójában az ő és Conrado lánya. Kiderül, hogy Paz terhes.

Reflektor 12-04-27


szerző:
2012.04.28. 00:50
Reflektor 12-04-27

Reflektor: Szabó Győző életveszélyben volt. A népszerű színész évekig a kábítószer rabságában élt, és ez végül majdnem az életébe került. Marót Viki három gyereket szeretne. Az énekesnő életét teljesen megváltoztatta a kisfia, Ádám. A szülők már a következő gyereken gondolkodnak.

Zimány Linda ikreket szeretne


szerző:
2012.03.15. 07:30
Zimány Linda ikreket szeretne

Zimány Linda az anyaságra készül. A modellnek már a születendő gyermekei számáról és neméről is határozott elképzelései vannak. A leendő apa kiléte azonban egyelőre bizonytalan.

Fókusz Plusz 12-02-04


szerző:
2012.02.04. 19:30
Fókusz Plusz 12-02-04

Fókusz Plusz: Mi a titok? - Szűcs Judith, Sütő Enikő és Kóbor János felesége hosszú évtizedeket vártak a boldogságra. Hogyan maradtak fiatalok? A sikertelenség átka - Nincs esélyük a győzelemre, mégis ez az életük. Síugrás, tollas és trambulin. Jönnek az elátkozott sportágak!

Nincs frigy, nincs válás?


szerző:
2011.12.08. 19:00
Nincs frigy, nincs válás?

Olyan kevesen kötnek házasságot, hogy lassan nincs, aki elváljon. Viccelődtek a Központi Statisztikai hivatal munkatársai, miközben elemezték a válások számát. Több házasság bomlik fel, mint amennyi köttetik.

Házon kívül 11-12-06


szerző:
2011.12.06. 22:45
Házon kívül 11-12-06

Házon kívül: Három, gazdagnak egyáltalán nem mondható családnál jártunk, ahol összesen 26 gyerek van, ők mesélték el, miért alakult az életük úgy, hogy ennyien lettek. Jól éltek, tehetősek voltak, fizették a havi félmilliós törlesztést, mégis megjelent náluk a végrehajtó. A családot egy régi jóbarát verte át, miattuk úszott el mind a három ingatlanuk. Egy bosszús nézőnkkel indultunk el megérteni, miért alkották érthetetlenre a fővárosi parkolási rendszert.

Reflektor 11-11-10


szerző:
2011.11.11. 00:35
Reflektor 11-11-10

Reflektor: Justin Bieber apa lesz? Bemutatkozik Jáksó László menyasszonya. Rippel Kristofer Herkules csodagyerek?

Fél kettő 11-10-20


szerző:
2011.10.20. 14:15
Fél kettő 11-10-20

Fél kettő: Etikai vagy jogi kérdés? - Vajon másképp állna sok szülő a gyermekvállaláshoz, ha megválaszthatnák a baba nemét? Átváltozás - Hogyan élte meg Szőke Zoltán haja elvesztését? Tragikus sors - színházi darab Bajor Gizi életéről, vendégünk volt Máté Gábor.

Miért tartunk a gyerekvállalástól?

10 történet arról, hogy vajon miért születik egyre kevesebb gyerek Magyarországon. A Házon kívül rendhagyó adása nézőink sorsán keresztül mutatja be a lehetséges okokat.

Házon kívül 11-10-04


szerző:
2011.10.04. 22:45
Házon kívül 11-10-04

Házon kívül: 10 történet arról, hogy vajon miért születik egyre kevesebb gyerek Magyarországon. A Házon kívül rendhagyó adása nézőink sorsán keresztül mutatja be a lehetséges okokat.

Csak csajok 11-10-04


szerző:
2011.10.04. 09:05
Csak csajok 11-10-04

A keddi Csak csajok központi témája az anyaság volt: arra kerestük a válaszokat, vajon miért nem akar sok nő anya lenni?

Egyre később akarnak gyereket a magyarok

Az RTL Híradó közvélemény-kutatása szerint, egyre később vállalnak gyereket a magyarok.

Fókusz 11-08-18


szerző:
2011.08.18. 20:20
Fókusz 11-08-18

Fókusz: Depressziós? Újabb gyermekre vágyik? Nagy Feró maga döbbent meg leginkább a róla szóló újságcikkeken. A Fókuszban bevallja, bizonyos híreknek van igazságalapja. Vajon hogyan folytatódik a Barátok közt? Internetezők, rajongók és maguk a szereplők is elmondták véleményüket. Ott voltunk a legizgalmasabb jelenetek forgatásakor.

Fél Kettő 11-02-24


szerző:
2011.02.24. 14:20
Fél Kettő 11-02-24

Fél Kettő: Elveszített bizalom - Válságban VV Olivér párkapcsolata, mi történt pontosan? Életállomások - Kecskés Karina egy váltásnak köszönheti, hogy most élete legjobb szerepeit játszhatja. Lényeges döntés - Ki döntse el, hogy mit és mikor sportoljon a gyerek? Vendégünk volt Kőbán Rita.

Fél Kettő 11-02-18


szerző:
2011.02.18. 14:20
Fél Kettő 11-02-18

Fél Kettő: Vissza a csúcsra - Igaly Diána 46 évesen készül az olimpiára. Beteges mániák - Hogyan lehet együtt élni a kényszerbetegséggel? Egy életen át kell játszani - Családról és karrierről is beszélgettünk Hevesi Tamással.

Fél Kettő 11-02-14


szerző:
2011.02.14. 14:20
Fél Kettő 11-02-14

Fél Kettő: Diagnózis szimattal - A speciálisan kiképzett kutyák a rákos elváltozásokat is képesek kiszagolni. Emberfeletti küzdelem - Rippel Ferenc felesége súlyos betegség után esett teherbe. Szerelem a színfalak mögött - Polyák Lilla és Homonnay Zsolt hétköznapjai.

Több gyereket szeretne Medvegyev

Az elnök kedvezményekkel és juttatásokkal ösztönözné a családokat, hogy vállaljanak három vagy több gyereket..

Évente 30 ezerrel kevesebb a magyar

A népességfogyás megállításának egyik módja az lehet, ha a párok korán vállalnak gyereket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való