KERESÉS search-close

gyilkosság

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gyilkosság"

Egy testvérpár ölhette meg a 94 éves asszonyt

Letartóztattak egy testvérpárt a Borsod megyei Hegymegen csütörtökön történt gyilkosság miatt. A két férfit gyanúsítják azzal, hogy megvertek, kiraboltak, majd magára hagytak egy 94 éves asszonyt a házában. Holtestére másnap talált rá egyik ismerőse. A támadók a gyanú szerint aznap egész nap ittak, majd sötétedés után bementek az asszonyhoz. Százezer forintját vitték el.

Tagadta, hogy 17 késszúrással ölt meg egy 37 éves nőt

Tagadta bűnösségét a kegyetlen oroszlányi gyilkos. A férfi tavaly szilveszter előestéjén 17 késszúrással ölt meg egy 37 éves helyi nőt. Hogy miért, arra máig nem adott magyarázatot. A férfi egyébként a ’80-as években a Securitate, azaz a román titkosszolgálat egyenruhás tagja volt és részt vett a Szovjetunió afganisztáni háborújában is. Ha bűnösnek találják, akkor élete végéig börtönbe kerülhet.

Élete végéig börtönbe zárná az ügyészség a nagykereki gyilkosság vádlottját

Élete végéig börtönbe zárná az ügyészség a nagykereki emberölés vádlottját. Az 58 éves férfit azzal vádolják, hogy kegyetlenül összeverte nála 20 évvel fiatalabb élettársát az otthonukban. A vádlott rendszeresen verte és terrorban tartotta a nőt. Kiderült, hogy a férfi korábban már ült börtönben nők elleni erőszak miatt. A tárgyaláson nem ismerte be, hogy bűnös.

Előre megáshatták neki a gödröt

Tégladarabbal, üveggel és kalapáccsal ütötték, majd megkéselték a 77 éves asszonyt, holttestét pedig egy előre megásott gödörbe rejtették. Brutális gyilkossági ügyben emeltek vádat egy Pest megyei pár ellen. Az ügyészség szerint azért ölhették meg ismerősüket, mert az rájöhetett, hogy a pár korábban többször is lopott tőle, és feljelentést akart tenni.

TŰZ: Szándékosan gyújthatta a családra a házat

A rendőrséghez hétfőn hajnali 3 órakor érkezett bejelentés, hogy Budapest XV. kerületében, a Pázmány Péter utcában kigyulladt egy épület. A járőrök egy 12 éves gyereket mentettek meg, aki a tetőről kiabált segítségért. Az égő épületből néhány perccel később tűzoltók eszméletlen állapotban egy nőt és egy férfit hoztak ki; a kisfiú nagyapja a helyszínen, a nagyanyja a kórházban vesztette életét. A tűzeset kapcsán felmerült az idegenkezűség gyanúja, ezért a rendőrök több emberölés bűntett miatt nyomoznak.  

Emberevéssel vádolnak egy tanárt Németországban

Gyilkossággal és kannibalizmussal vádolnak Németországban egy tanárt, akit szerda este vettek őrizetbe a rendőrök. A gyanú szerint szexuális indíttatásból végzett egy 44 éves férfival, akinek maradványait egy közeli erdőben találták meg. Az emberevés vádját az áldozat lecsupaszított csontjaira alapozzák, valamint arra, hogy a tanár számítógépén is találtak olyan adatokat, amelyek világosan arra utalnak, hogy érdeklődött a kannibalizmus iránt.

Tagadja a brutális gyilkosságot az unoka

Tagadja a gyilkosságot az unoka, aki a vád szerint brutálisan végzett nagyapjával tavaly Budapesten. A 60 éves férfi holttestét egy kocsiban találták meg. Az ügyészség szerint unokája vágta el a torkát, mert azt gyanította: nagyapja szexuálisan közeledett a barátnőjéhez. A 29 éves férfi korábban beismerte a gyilkosságot, de ma már tagadott, és nem tett vallomást.

A férfi el akarta hagyni, az asszony ezért végezhetett vele

15 év fegyházbüntetésre ítélte a bíróság azt a dávodi asszonyt, aki a vád szerint eszméletlen állapotban lévő élettársának a fejére szemeteszsákot húzott, majd elásta a kertben. A gyilkosság még tavaly nyáron történt. A férfi el akarta hagyni, az asszony ezért végezhetett vele. A nő a bíróságon nem ismerte be a gyilkosságot. Az ítélet nem jogerős.

Magasságával védekezik a vádlott

Nem ő a gyilkos, mert magassága miatt be sem fért volna a hátsó ülésre, ahonnan megfojtották az áldozatot - ezzel védekezik az a férfi, aki az ügyészség szerint tavaly egy dróttal végzett egy újpesti vállalkozóval egy kocsiban. Ezután a támadó két barátjával egy erdőben temethették el az autókereskedőt. Pénteken mindhárman tagadtak a bíróságon.

Elmeorvos vizsgálja a szegedi férfit, aki megölte terhes párját

Elmeorvos vizsgálja a szegedi feleséggyilkost. Pénteken végzett terhes párjával a 38 éves férfi, a gyilkosságot a hároméves gyermeke is végignézte. A családapa eddig nem tett vallomást. A Híradónak nyilatkozó pszichológus szerint a gyilkosságot végignéző kisgyermek életét akkor is meghatározza a trauma, ha nem is emlékszik majd a történtekre.

Bőröndben hozta haza élettársa maradványait egy nő

Megrázó riport!
Megölte, majd feldarabolta élettársát. Brutális gyilkossági ügyben javasolnak vádemelést a rendőrök egy Jász-Nagykun-Szolnok megyei nő ellen. A gyanú szerint tavaly Bécsben végzett párjával. Bőröndben, telekocsival hozta Magyarországra a német férfi maradványait, majd egy csatornában elrejtette azokat Jászalsószentgyörgyön. A rendőrök szerint ebben anyja segített neki.

Az ügyészség most emelt vádat különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt

Megrázó tudósítás
Két késsel, 17-szer sújtott le áldozatára az oroszlányi gyilkos az ügyészség szerint. Ahogy arról Híradónkban is beszámoltunk, a férfi még tavaly szilveszter előtt végezhetett a 36 éves asszonnyal, abban a lakásban, ahol az áldozat szívességből lakott. Az ügyészség most emelt vádat különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt. A férfi mindvégig tagadta a gyilkosságot, de ha bűnösnek találják, akár életfogytig tartó fegyházbüntetést is kaphat.

Halálra szurkálta terhes feleségét egy férfi

Megrázó történet!
Halálra szurkálta terhes feleségét egy férfi Szegeden. Hajnalban végzett a párjával, ezután egy közeli településre, az édesanyájához utazott, akinek mindent bevallott. Az asszony hívta a rendőröket. A szomszédok szerint a házaspár normális körülmények között élt, második gyereküket januárra várták.

Meghalt Szita Bence nevelőapja


szerző:
2020.11.04. 16:47
Meghalt Szita Bence nevelőapja

55 évesen meghalt a 8 éve meggyilkolt kisfiú, Szita Bence nevelőapja. Sándor régóta daganatos betegséggel küzdött, ennek ellenére utolsó hónapjait is megpróbálta méltóságteljesen tölteni. Interjút ekkor már nem szívesen adott, az utolsót a Bűnös lelkek című műsor készítette vele.

Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélték a féltékenységből gyilkolt férjet

Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélték a szentpéterszegi férfit, aki 2018 őszén féltékenységből agyonszúrta feleségét. Korábban többször is a nőre támadt, de volt, hogy közös fiúknak is nekiment. A bíróság döntése szerint legkorábban 30 év múlva szabadulhat. A vádlott enyhítésért fellebbezett, így az ítélet nem jogerős.

Italozás közben késelték halálra a 20 éves férfit Pécsen

Agyonszúrtak egy húszéves férfit szombat este Pécsen, a gyilkosság a szomszédok szerint féltékenységből történhetett. A tragédiát italozás és verekedés előzte meg, amiben egy 54 éves férfi is megsérült. A rendőrség egy idősebb férfit és egy fiatal párt gyanúsítja az emberöléssel.

Féltékeny unokája ölhette meg

Nagyapja szexuálisan közeledett a barátnőjéhez, ezért végezhetett vele az unokája - a budapesti férfi ellen most emeltek vádat. Az ügyészség szerint késsel vágta el a nagyapja torkát. A gyilkosság tavaly februárban történt. Az unoka tagad és azt is mondja, sok mindenre nem emlékszik.

Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélték a zsámboki gyilkosság vádlottját

Jogerősen életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélték a zsámboki gyilkosság vádlottját, legkorábban 30 év múlva szabadulhat. Az ügyészség szerint 3 éve brutális kegyetlenséggel végzett egy 88 éves, ágyhoz kötött asszonnyal a Pest megyei településen. Vascsővel ütötte a fejét, majd közösült is vele. 

A csantavéri mészáros rezzenéstelen arccal beszélt arról, hány embert ölt meg

A börtönből adott interjút a csantavéri mészárosként elhíresült Dér Csaba az RTL bűnügyi tudósítójának, Bányai Viktornak. Tagadja, hogy bérgyilkos lenne. Ahogy ő mondta: sajnálja, hogy embereket ölt, de kényszerhelyzetben volt - magát védte a maffiaháborúban. Az ügyészség itthon két gyilkossággal vádolja. Korábban viszont Belgrádban is ölt. Ott is hidegvérrel gyilkolt.

Újszülött-gyilkosság: fulladás okozta a halált

Fulladás okozta a kisbaba halálát - ezt állapította meg az orvosszakértői vélemény a március végén Tiszakécskén történt újszülött-gyilkosság kapcsán. A 27 éves nőnek több gyereke is van. Legutóbbi terhességét viszont eltitkolta. A gyanú szerint, miután otthon megszülte az egészséges a kisfiát, kegyetlen módon végzett vele.

Huszonegy év fegyházat kapott az egykori darnózseli hentes

21 évet kapott az egykori darnózseli hentes, aki 2014-ben megölte feleségét, a holttestet pedig a házukban lévő húsfeldolgozóban feldarabolta, maradványait elégette. Első fokon bizonyítottság hiányában felmentették, másodfokon azonban elítélték, de csak 7 évre, testi sértés miatt. A férfi végig ártatlannak vallotta magát, és felmentését kérte. A Kúria a lehető legsúlyosabb büntetést szabta ki rá. Az áldozat testvér az ítélethirdetés után azt mondta, családja megkönnyebbült.

Interjút adott az RTL Híradónak a csantavéri mészárosként elhíresült Dér Csaba

Sajnálja, hogy embereket ölt, de kényszerhelyzetben volt, magát védte a maffiaháborúban - ezt mondta az RTL Híradónak adott interjújában a csantavéri mészárosként elhíresült Dér Csaba. Az ügyészség két gyilkossággal vádolja. Korábban Belgrádban is ölt; a szerb rendőrök szerint az alvilág bérgyilkosa volt. Ezt ő Híradónknak most tagadta. Azt mondta: azért gyilkolt, mert az életére törtek. Ha elítélik, lehet, hogy sosem szabadul a rácsok mögül.

Nem válaszolt a bíró kérdéseire a támadó

Nem tett vallomást és a bíró kérdéseire sem válaszolt a Veszprémi Törvényszéken az a férfi, aki a vád szerint 2019 augusztusában halálra verte lakótársát Balatonfűzfőn. A támadó többször állt már bíróság előtt, most is egy korábbi büntetését tölti. Az ügyészség szerint különös kegyetlenséggel végzett áldozatával, a gyilkosságot pedig balesetnek akarta álcázni.

Úgy megverték az idős asszonyt, hogy belehalt a sérülésekbe

Életfogytig tartó fegyházra ítéltek két férfit, akik aranygyűrűje miatt törtek be egy idős asszonyhoz tavaly Pocsajban. Úgy megverték áldozatukat, hogy az később belehalt sérüléseibe. A támadóknak volt egy akkor még fiatalkorú társuk is, ő 14 év börtönt kapott. Az ítélet nem jogerős.

Ítélethirdetés helyett elrendelte a darnózseli hentes letartóztatását a Kúria

Ítélethirdetés helyett elrendelte darnózseli hentesként elhíresült férfi letartóztatását a Kúria. A legfelsőbb bírói testület ülésén a felesége megölésével vádolt férfi nem volt jelen. A 6 és fél évvel ezelőtti gyilkossági ügyben már több ellentétes ítélet született, ezért került az ügy a Kúriára. A férfit kétszer már felmentették, legutóbb pedig halált okozó testisértés miatt 7 évre ítélték.

MEGDÖBBENTŐ: Eddig nem látott felvételek a Dzsamál Hasogdzsi ügyében zajlott helyszínelésről

Eddig nem látott felvételeket mutattak be az isztambuli Szaúd-arábiai konzulátus épületében zajlott helyszínelésről Dzsamál Hasogdzsi ügyében. A feltételezések szerint ott végeztek a szaúdi titkosügynökök a szaúdi ellenzéki újságíróval még 2018-ban. A férfi eltűnése után csak jóval később engedték meg a török helyszínelőknek, hogy átvizsgálják a konzulátus területét. A törökök szerint miután megölték, feldarabolhatták Hasogdzsi holttestét. Az újságíró földi maradványai azóta sem kerültek elő.  

Családi vérengzés Párizsban

Családi dráma Franciaországban. Egy nőt és négy gyereket meggyilkoltak egy Párizs északi részén lévő házban. A mentők további öt embert kórházba szállítottak különböző sérülésekkel. A rendőrség megtalálta a mészárláshoz használt kést és kalapácsot is. Az áldozatok valamennyien egy családhoz tartoztak. A hatóságok szerint az egyik, szintén eszméletlen állapotban talált sérült lehetett a támadó.

11 év börtönbüntetésre ítélték a bátai gyilkost

Azért ölte meg baltával barátját, mert nem tudta feldolgozni, hogy befogadta korábbi barátnőjét. A rendőrök csak egy hét múlva találták meg az áldozatot a ház udvarán lévő pincében, szőnyegek és törmelékdarabok alatt. A férfi fellebbezett, így az ítélet nem jogerős.

Előre kitervelhette apja megölését

Nem kizárt, hogy előre kitervelte apja megölését az a férfi, akit a hétvégén fogtak el a rendőrök Ózdon. Azzal gyanúsítják, hogy egy kalapáccsal megölte apját, majd megpróbálta eltüntetni a holttestét.

Saját fia ölhette meg

Megölte az apját a gyanú szerint egy férfi Ózdon. Egyelőre nem tudni, hogy szombat délután min veszhettek össze. A szomszédok kimondottan jónak látták az apa és fia viszonyát. Nemrég közösen költöztek haza külföldről, ahol együtt dolgoztak. A gyanúsított mindent tagad, jelenleg őrizetben van.

Újabb részletek a miskolci gyilkossággal kapcsolatban

Újabb részletek derültek ki az egy héttel ezelőtti miskolci gyilkossággal kapcsolatban. A rendőrség egy 26 éves férfit fogott el még kedden. A gyanú szerint közös italozás után támadt lakótársára, akit többször megszúrt, majd a holttestét ágyneműbe csavarta és kútba dobta. A gyanúsított mindent tagad, de a bíróság elrendelte letartóztatását. Ha bebizonyosodik, hogy bűnös, akár tizenöt évet is kaphat.

 

Életfogytig tartó börtönt kért az ügyészség a polgári gyilkosság vádlottjára

Életfogytig tartó börtönt kért az ügyészség a polgári gyilkosság vádlottjára! A 39 éves támadó a vád szerint többször hátba szúrta gyerekkori barátját, lánya szeme láttára a tavalyi, újkenyér ünnepi koncerten. Az áldozat a mentőautóban meghalt. A támadót még a helyszínen elfogták. Most az előkészítő ülésén tagadta a vádakat, csak annyit ismert be, hogy kábítószert fogyasztott.

Első fokon felmentették a 13 évvel ezelőtti nagykanizsai gyilkosság vádlottját

Fordulat a bíróságon – első fokon felmentették a 13 évvel ezelőtti nagykanizsai gyilkosság vádlottját. 2007-ben egy kisszékkel vertek agyon egy 81 éves férfit, aki a rendőrség és az ügyészség szerint rajtakapott egy betörőt. Az ügy vádlottja egy most 44 éves férfi, ellene csak 12 évvel a gyilkosság után találtak elegendő bizonyítékot. A bíróság szerint azonban ez alapján sem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy bűnös. Az ítélet nem jogerős.

Azt hitte, hogy az ördög beszél hozzá, ezért végzett brutálisan feleségével

Megrázó történet!
Azt hitte, hogy az ördög beszél hozzá, ezért végzett brutálisan feleségével egy férfi tavaly Tárnokon. A bíróság azonban felmentette a különös kegyetlenséggel vádolt férjet. Betegsége miatt ugyanis nem büntethető. Elrendelték a kényszer gyógykezelését, így az igazságügyi megfigyelő és elmegyógyító intézetbe vitték.

A Diósgyőri vártól néhány méterre ölhették meg a férfit

Egy 26 éves férfit gyanúsít a rendőrség annak a középkorú férfinak a meggyilkolásával, akinek a holttestét tegnap találták meg Miskolcon. A gyilkosságot a Diósgyőri vártól néhány méterre egy lakatlan házban követhették el. A gyanúsítottat éjszaka fogták el a rendőrök. Mindent tagad.

Elmeorvos is vizsgálja majd a várpalotai kettős gyilkosság vádlottját

Elmeorvos is megvizsgálja a várpalotai kettős gyilkosság vádlottját - tanúk meghallgatásával folytatódott kedden a 2018-ban történt családi tragédia tárgyalása. A vád szerint volt barátnőjét és annak kisfiát ölte meg a férfi, miután a nő szakított vele és közölte, hogy gyereke vér szerinti apjával tervezi a jövőt. 

18 év fegyházbüntetésre ítélték másodfokon Csenge gyilkosát

18 év fegyházbüntetésre ítélték másodfokon a borsodnádasdi K. Csenge gyilkosát. Az ítélet szerint a 22 éves férfi végzett a lánnyal 2017 szeptemberében, akit egy vízaknában találtak meg. B. Roland idén márciusban elsőfokon gondatlanságból elkövetett emberölés miatt 4 év fogházbüntetést, és ugyanennyi közügyektől való eltiltást kapott, ami országos felháborodást váltott ki.br

4 helyett 18 év másodfokon Csenge gyilkosának

Négy év helyett 18 év fegyházat kapott Csenge gyilkosa. A 17 éves lányt három éve ölte meg egy Borsodnádasd közeli erdőben. A vád szerint először bántalmazta, majd az eszméletlen lányt egy vízelvezetőaknába dobta, ahol megfulladt. Első fokon csak gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolták, most azonban aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosságért ítélték el. Csenge édesanyja azt mondta a híradónak, az ítélet megnyugvást jelent neki, de soha el nem múló gyásszal éli tovább az életét.

Sósavval tüntethették el VV Fanni holttestét

Lassan 3 éve tűnt el Novozánszky Fanni, szerdán folytatódott a gyilkossággal kapcsolatos per, ahol a vádlott, B. László is megjelent. Siófoki apartmanjában 25 liter sósavat találtak. Az igazságügyi orvosszakértő szerint volt már rá példa, hogy Magyarországon maró anyaggal tüntettek el embereket.

A vád szerint egy telefon miatt verte halálra az asszonyt

Életfogytig tartó börtönt kér az ügyészség arra férfira, aki a vád szerint egy telefon miatt vert halálra egy asszonyt Ózdon tavaly novemberben. Az áldozat holttestét testvére találta meg, miután a szomszédok szóltak neki, hogy az asszony bejárati ajtajára valaki ürülékkel obszcén szót írt. A támadás gyanúsítottját pár nappal később a fővárosban fogták el.

Megsebesítette élettársát, és meggyilkolta az asszony két fiát - életfogytiglant kapott

Életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte első fokon a Miskolci Törvényszék azt a férfit, aki megsebesítette élettársát, és meggyilkolta az asszony két fiát Ózdon. A családi tragédia 2018 novemberében történt. A férfi késsel támadt a családjára. Először megsebesítette a nőt, majd megölte az asszony védelmére kelő két kamaszfiút.

Elkezdődött a Charlie Hebdo-per

Tizennégy vádlott ellen kezdődött per szerdán Párizsban, a Charlie Hebdo szatírikus lap szerkesztőségében öt éve végrehajtott vérengzés és egy zsidó szupermarket elleni terrortámadás miatt. 2015 januárjában összesen 17-en haltak meg, amikor az Al-Kaida és az Iszlám Állam terrorszervezetek nevében gyilkolt három férfi a francia fővárosban bosszúból azért, mert a napilap Mohamed prófétáról közölt karikatúrákat.

Rendszeresen verte gyerekeit, és feleségét is az a férfi, akit januárban halálra késelt a fia

Rendszeresen verte gyerekeit, és feleségét is az a férfi, akit januárban halálra késelt a fia a Bács-Kiskun megyei Orgoványban – az ügyészség emberölés miatt emelt vádat a 15 éves fiú ellen. A fiatalt és testvéreit már tavaly kiemelete a gyámhatóság a családból, mivel a szülők rendszeresen ittak és elhanyagolták őket. A fiú a tragédia napján a gyermekotthonból szökött haza, de a szülők újfent ittak és verekedtek. Az apa a fiúval is dulakott, aki leszúrta. Az ügyészség szerint nincs szó önvédelemről.

Több késszúrással megölte feleségét egy férfi, majd feltehetően öngyilkos lett

Családi tragédia a Zemplénben. Több késszúrással megölte feleségét egy férfi Pácinban, majd  feltehetően öngyilkos lett. Az asszony pár hete az egyik lányával költözött a településre. A férfi kedden este megjelent a háznál, és hangos vita után megölte az asszonyt. Ezután kocsiba ült, majd Sárospatakra hajtott, ahol a belvárosban egy parkoló autónak ütközött. Mire a mentők a helyszínre értek, meghalt, feltehetően öngyilkos lett.

Tüntetők közé lőtt és megölt két embert

Egy 17 éves tinédzsert gyanúsítanak azzal, hogy a tüntetők közé lőtt és megölt két embert egy amerikai kisvárosban. A tiltakozók a feketékkel szembeni rendőri erőszak ellen vonultak utcára. Mivel a demonstrációk eddig minden este zavargássá fajultak, ezért helyi fehér civilek puskával a kezükben járőröztek az utcákon. Köztük volt a most letartóztatott, fegyvermániás fiatal is.

Brutálisan végeztek áldozatukkal, most emeltek vádat ellenük

Az interneten keresett rá, hogyan kell embert ölni - fojtózsinórral végzett áldozatával egy férfi, majd két barátja segítségével eltemették a szentendrei erdőben. A tavalyi, brutális gyilkosság ügyében most emeltek vádat. Az egyik vádlott 10 millióval tartozott a tavaly Újpesten eltűnt autókereskedőnek, aki már követelte vissza a pénzét - ezért ölhették meg.

Megölhették az aszódi férfit, de sok a rejtély az ügyben

Rejtélyes haláleset Aszódon. Házában találták meg egy 73 éves férfi holttestét. Hogy pontosan hogy halt meg, nem tudni, a rendőrök szerint lehetséges, hogy meggyilkolták ezért nyomozást indítottak. A helyiek úgy tudják, hogy az idős férfit az egyik rokona találta meg még tegnap reggel, aki szerint az idős férfi otthonát feldúlva találta. A rendőrök még ma is a háznál dolgoztak.

Feldarabolták az áldozataikat, feltehetőleg a vagyonért öltek

Brutális darabolós gyilkosság gyanúsítottjait fogták el két évvel az áldozatok megtalálása után. Egy szlovák párt lőttek le négy évvel ezelőtt Budapesten egy luxuslakásban, feldarabolták a holttestüket és Pilisszentivánnál elásták. Két férfit fogtak el a nemzetközi nyomozásban, a gyanú szerint a vagyonukért ölték meg a párt.

Folytatódik a gyilkos moszkvai lányok büntetőpere

Folytatódik annak a három moszkvai lánynak a büntetőpere, akik két éve 40 késszúrással végeztek apjukkal, aki rendszeresen bántalmazta őket és drogokkal kereskedett. Az egész Oroszországot megrázó ügyben a bíróság egyszer már kimondta, hogy tettüket önvédelemből követték el - a nyomozó hatóság viszont azzal vádolja őket, hogy hazudtak a vallomásukban.

Olaszországban fogták el egy évekkel ezelőtti gyilkosság gyanúsítottját

Átadták egy 14 évvel ezelőtti gyilkosság gyanúsítottját az olaszok a magyar hatóságoknak. A férfi a rendőrök szerint 2006-ban megölte volt élettársát. A szentesi nőt évekig eltűntként keresték, holtteste néhány hete került elő. A gyilkossággal korábbi párját gyanúsították meg, de kiderült, a férfi Olaszországban él, végül ott fogták el.

Zsinórral fojtotta meg, majd elásta élettársa holttestét

Zsinórral fojtotta meg, majd elásta élettársa holttestét egy albertirsai férfi. A tavalyi gyilkosság ügyében most elkészült vádirat szerint féltékenységből ölhetett. Úgy akarta félrevezetni a családot és a hatóságot, hogy meggyilkolt élettársa telefonjáról sms-t küldött az asszony lányának azzal, hogy majd jelentkezik.

Fordulat a hajógyári-szigeti gyilkosság ügyében

Perújítást rendelt el a Fővárosi Ítélőtábla a Hajógyári-szigeten 9 éve történt gyilkosság ügyében. Akkor találták meg egy 22 éves fiatal holttestét a Dunában. A bűncselekménnyel az egyik szórakozóhely két biztonsági őrét vádolták, de végül mindkettőjüket jogerősen felmentették. Most azért tárgyalják újra az ügyet, mert jelentkezett egy tanú, aki azt állítja: látta mi történt.

Megölte anyját, majd bankba ment

Reggelizés közben arra jutott, ezt nem lehet megúszni, és feladta magát az a férfi, aki a gyanú szerint nem sokkal korábban megölte anyját Csorváson. Az asszonyt több készszúrás is érte. Holttestét fia az udvaron ásta el, és megpróbálta eltüntetni a nyomokat. Miután megreggelizett és meggondolta magát, még bement a bankba ügyeket intézni és meglátogatta az egyik rokonát, csak ezután adta fel magát. Megrázó történet következik.

Megfojtotta, majd házuk emésztőgödrébe dobta édesanyját

Párnával fojtotta meg alvó édesanyját, majd a holttestet tóalmási házuk emésztőgödrébe dobta. A hét évvel ezelőtti gyilkosságot a csütörtöki előkészítő ülésen beismerte az áldozat fia. Mégsem ítélték el, mert a fiú azt állítja, hogy nem tervelte ki előre tettét. Rettegett anyjától, és nem kapott segítséget, ezért ölte meg. Így a családi dráma körülményeit ősszel tisztázza a bíróság.

Életfogytiglan a gyilkosnak

Életfogytiglant kapott a nyéstai idős asszony gyilkosa, négy másik társára 12-20 év közötti szabadságvesztést szabtak ki. A Debreceni Ítélőtábla jogerősen mind az öt vádlott büntetését súlyosította. A társaság akkor tört be az idős nőhöz, amikor ő már aludt. Rátámadtak, az egyik férfi egy vascsővel halálra verte. A bíró szerint amit tettek, felér egy orvtámadással.

Négy gyereket lőttek le az Egyesült Államokban a hétvégén

Legalább négy gyereket lőttek le az Egyesült Államokba az elmúlt két napban. A legfiatalabb áldozat mindössze 6 éves volt. Atlantában, az eddigi információk szerint a rendőri erőszak ellen tüntetők végeztek egy 8 éves kislánnyal. Szakértők azonban úgy vélik, hogy az egyre több gyilkosság mögött nem az elmúlt hetek tiltakozáshulláma, hanem a koronavírus miatti bezártság állhat. 

Élve temette el áldozatát

Élve temette el áldozatát, miután többször megszúrta - életfogytiglanra ítélték azt a volt rendőrt, aki a bíróság szerint 3 éve brutális kegyetlenséggel végzett ismerőse feleségével. Pénzt akart zsarolni a nőtől, de ő nem adott neki. Aztán megijedt, hogy feljelentik, a bíróság szerint ezért végzett a nővel.

Rosszul lett a rekonstruáláskor a borsodnádasdi gyilkosság áldozatának anyja

Rosszul lett a borsodnádasdon meggyilkolt 17 éves lány édesanyja, amikor a helyszínen rekonstruálta a másodfokú bíróság a három évvel ezelőtti bűncselekményt. A vádlott egy 22 éves férfi, aki első fokon négy évet kapott, amiért a vád szerint bedrogozva, részegen összeverte a lányt, majd levetkőztette és egy vízelvezető aknába dobta. 

13 év után a DNS-e buktatta le a gyilkost

A rendőrség a kezdetektől fogva a 41 éves férfit gyanúsította a nagykanizsai gyilkosság ügyében, ám egészen tavalyig nem találtak ellene semmilyen bizonyítékot. A gyilkost végül a DNS-e buktatta le, amit egy szabóollón találtak az áldozat házában.

Beismerte bűnösségét a bíróságon az Egyesült Államok egyik legismertebb sorozatgyilkosa

A most 74 éves egykori rendőr még a 70-es, 80-as években tartotta rettegésben Kalifornia lakóit. A 13 gyilkosság mellett egy sor nemi erőszakot és betörést írnak a számlájára. Beismerése miatt nem végzik ki, de élete végéig rács mögött maradhat.

Bíróság előtt a brutális apa

Bíróság előtt a brutális apa, aki 10 hónapos kisfia szeme láttára ölte meg egykori élettársát. A vád szerint a férfi tavaly februárban Kajárpécen támadt gyermeke anyjára, aki már külön élt tőle. A gyilkosság után síró gyermekét a halott édesanyával hagyta, fél nap után találtak rájuk.

Esze ágában sincs beismerni a gyilkosságot

Esze ágában sincs beismerni a gyilkosságot - ezt mondta a bíróságon a kőbányai emberölés vádlottja. Pedig az ügyészség szerint ő végzett brutális kegyetlenséggel volt barátnőjével, tavaly nyáron. A fiatal a keddi előkészítő ülésen azt állította: ő csak pizzázni ment a lány lakására, és mások ölhették meg, miután ő hazament.

Egyszer beismerte, azóta tagadja a vádakat

Összeverte részeg barátját, majd megpróbálta újraéleszteni, de áldozata a kórházban meghalt. A két évvel ezelőtti ügy vádlottja egy gerendási férfi, aki a keddi előkészítő tárgyaláson mindent tagadott, így nincs döntés az ügyében. Már 13 hónapot volt letartóztatásban, most hazamehetett a bíróságról.

Nem baleset volt, gyilkosság - tizenkét évvel ezelőtti ügyet vett elő a rendőrség

Nem baleset, gyilkosság lehetett. Egy 12 évvel ezelőtti ügyet vettek elő újra a rendőrök, a gyanúsítottat a napokban azonosították. Kiderült, 2008-ban felgyújtotta ismerősét, miután összevesztek 10 ezer forinton. A feltételezett gyilkos már korábban is ölt, nemi erőszak miatt pedig most is börtönben van.

Egész éjszaka ütötték és rugdosták áldozatukat

Egész éjszaka rugdosták és ütötték áldozatukat, kedden letartóztatták a két komáromi férfit. Ahogy arról Híradónkban is beszámoltunk, egyikük vasárnap hívta a mentőket és a rendőröket, hogy lakótársuk meghalt. Az ügyészség szerint a 60 év körüli áldozat már 4 nappal korábban elhunyt. Úgy tudjuk, társai egy szőnyegbe tekerték a holttestét. Az ügyészség szerint a gyanúsítottak nem először követtek el bűncselekményt, most halált okozó testi sértés miatt nyomoznak ellenük.

 

Beismerte, hogy halálra késelte

Letartóztatták a füzesabonyi gyilkosság 19 éves gyanúsítottját. A bíróság szökés, elrejtőzés és bűnismétlés lehetősége miatt döntött az elzárásról. A fiatal férfi és áldozata együtt ivott kedden este egy kocsmában. Később felmentek az áldozat albérletébe és ott szórakoztak tovább. Reggel a főbérlő talált rá a holttestre.

Apa lesz a Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolt férfi

A Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolt férfi ősszel apa lesz. Fanni holttestét a mai napig nem találták meg. A család ügyvédje szerint babát vállalni egy ilyen bizonytalan helyzetben, ítélethírdetés előtt, háziőrizetben nem szerencsés. A bíró gondolhatja azt is, hogy tudatosan időzítve ejtette most teherbe barátnőjét, aki hisz a férfi ártatlanságában.

Ki vesz olyan házat, ahol korábban gyilkosság történt?

Negyven millió forintért hirdetik a 150 négyzetméteres, rossz állapotban lévő házat, ahol nemrég meggyilkolták az ismert színészt, Szilágyi Istvánt. Ha el tudná adni, az özvegy talán ki tudná fizetni hiteltartozásait. De ki vesz olyan házat, ahol korábban gyilkosság történt? Egy olyan házat, ahol korábban gyilkosság történt nem könnyű eladni, így sokszor az enyészeté lesz.

16 év után lehet meg a gyilkos

16 év után fogták el az apát, aki a gyanú szerint megölte újszülött gyerekét a Pest megyei Péteriben. 2004-ben a szeméttelepen találták meg a csecsemő holttestét. A rendőrök most a fejlettebb technikának köszönhetően tudták azonosítani az apát.

Korábban is késelt a támadó

Nem először késelt a férfi, aki megölte egy iskola igazgató-helyettesét, majd megszúrta volt osztályfőnökét és két gyerekre is rátámadt csütörtökön a szlovákiai Ruttka egyik általános iskolájában. Az ámokfutót a rendőrök lelőtték. A férfi egy éve késsel támadt egy vasúti utaskísérőre, de ítélték már el veszélyes fenyegetésért is. Most épp feltételesen volt szabadlábon.

A Madeleine McCann gyilkosság nyomában

Madeleine McCann 13 éve tűnt el rejtélyes körülmények között egy portugáliai nyaralóhelyen. Bár a holttest a mai napig nem került elő, a legfrissebb hírek szerint megtalálták az elkövetőt. De vajon hogyan lehet bizonyítani ezt ennyi év után? Ebben Stotz Gyula, kriminológus volt a segítségünkre.

Beismerte, hogy féltékenység miatt esett neki a lánynak

Letartóztatták a dombrádi gyilkosság gyanúsítottját. A nyomozók szerint agyonverte barátnőjét múlt pénteken. Beismerte a rendőröknek, hogy féltékenység miatt esett neki a lánynak, mert párja bejelentette: új kapcsolata lett. Puszta kézzel ütötte-verte áldozatát, majd elmenekült. Két nap múlva találták meg a rendőrök, nem először volt büntetve.

Agyonverte a legjobb barátját

Fojtogatta legjobb barátját, és egy nehéz tárggyal addig ütötte, amíg meghalt. A koronavírus járvány miatt távmeghallgatással kezdődött meg annak a férfinak a pere, aki a vád szerint agyonverte barátját tavaly októberben Bátán. Azon dühödhetett fel, hogy a későbbi áldozat befogadta magához a volt barátnőjét. 15 év börtönt is kaphat.

Egyre több gyerek eltűnésével hozzák összefüggésbe a McCann-ügy gyanúsítottját

Egyre több gyerek eltűnésével hozzák összefüggésbe azt a német férfit, akinek Madeleine McCann elrablását is a számlájára írják. Portugáliában kettő, Belgiumban és Németországban egy-egy, évekkel ezelőtti ügy aktáit nézik át újra.

Élettársa verhette agyon a 24 éves nőt

Élettársa verhetett agyon egy 24 éves nőt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Dombrádon. A 23 éves férfi elmenekült, még keresi a rendősrég. A nő holttestét otthonukban találták meg péntek este. Úgy tudjuk, valamin összevesztek, és az élettársa úgy megverte, hogy már nem lehetett megmenteni az életét.

Drótkötéllel fojtotta meg élettársát és kutyáját – 12 évre ítélték

Megrázó riport!
Drótkötéllel fojtotta meg élettársát és kutyáját egy zalaegerszegi férfi – 12 év börtönt kapott, nem jogerősen. A férfi azt vallotta, anyagilag tönkrementek, végső elkeseredésében ölte meg élettársát, akivel már 20 éve együtt voltak. Magával is végezni akart, de végül feladta magát a rendőrségen.

„Nem értem, hogyan tehettem meg, amikor ugyanezeken mentem keresztül”

A százhalombattai rém. Balogh Lajos különös kegyetlenséggel ölt meg 4 fiatal lányt. 25 év telt el a szörnyű tragédiák óta. Balogh jelenleg is börtönben van. Azt mondja nem ez a legnagyobb büntetés. Hanem az, hogy nap, mint nap szembe kell nézni a borzalmakkal, amiket tett. Sokszor álmodik az áldozataival.

Így készült a Bűnös lelkek százhalombattai rémről szóló adása

A százhalombattai rém, Balogh Lajos négy nőt ölt meg, de állítása szerint apjával is ő végzett. A kilencvenes évek egyik legrettegettebb sorozatgyilkosa volt. Lassan 25 éve van börtönben és utoljára 16 évvel ezelőtt nyilatkozott a Fókusznak.

Szemeteszsákkal fojtotta meg élettársát

Szemeteszsákot húzott eszméletlen élettársa fejére és azzal fojtotta meg a férfit egy dávodi nő. Még tavaly történt a gyilkosság, most emeltek vádat ellene. Az ügyészség szerint az áldozat próbálta elhagyni az asszonyt, de ő nem akart kiköltözni a férfi által bérelt lakásból, ezért ölte meg.

Vérengzés: elbújtak a gyerekek

A szobába menekült, ott bújt el testvéreivel egy 14 éves kislány, miközben anyjukra bozótvágó késsel támadt gyilkosa. Sokkoló részleteket hoztak nyilvánosságra a rendőrök a tavaly decemberi, Harmat utcai emberölésről. A gyanúsított brutális kegyetlenséggel végzett a 42 éves családanyával, akivel egy házban lakott. Ügyében most zárták le a nyomozást.

Gyilkosság lett az érettségi utáni ünneplés vége Gyulán

A gyanú szerint egy 18 éves fiú agyonszúrt egy 27 éves férfit majd saját, 17 éves barátját is megsebesítette hajnalban. A vérző fiatal egy közeli házba menekült, ahol a Magyar Narancs újságírója lakik. A támadót hamar elfogták, úgy tudjuk, rendészeti iskolában tanult. Egyelőre nem tudni, hogy miért késelt.

Különös viselkedésével Nagy László azonnal magára vonja a nyomozók figyelmét

Amikor Nagy Lászlót először behívják a kapitányságra, különös viselkedésével azonnal magára vonja a nyomozók figyelmét. A házkutatás aztán minden kételyt eloszlat: lakásán előkerülnek a korábbi rablásoknál és gyilkosságoknál használt tárgyak. Nincs kétség, hogy a móri gyilkossal ülnek szemben. Az elképesztő bizonyíték-arzenál ellenére ő folyamatosan tagad.

„Mindig eszembe jut, hogy itt mészárolták le a testvéremet”

Csaknem két évtized telt el minden idők legbrutálisabb magyarországi bűncselekménye, a móri bankrablás óta. Az áldozatok családja azóta sem felejt. Szűcs Sándor még most is borzongva emlékszik vissza arra a tragikus napra. Néhány perc alatt örökre megváltozott az élete – elvesztette a hozzá legközelebb álló embert, a testvérét.

Eddig még nem látott helyszínelési fotók a móri bankrablásról

A halottak látványa olyan sokkoló, hogy a hozzátartozókat sem engedik oda hozzájuk. Fényképek és személyes tárgyak segítségével azonosítják őket. Ezeket az eddig még nem lát ott helyszínelési fotókat is csak kitakarva mutatjuk. A bank padlóját mindenhol töltényhüvelyek borítják. A fegyverszakértő szemében ezek egy-egy részletet jelentenek az események láncolatában.

Előzetes: A magyar kriminológia legkegyetlenebb rablógyilkossága

A magyar kriminológia történetének legkegyetlenebb rablógyilkossága. A nyolc halálos áldozatot követelő móri mészárlás. A gyilkos az utolsó pillanatig tagadott.

Előzetes: A gyilkos az utolsó pillanatig tagadott

Mindegy volt nő vagy férfi, kérdés nélkül lőtt. Voltak, akik új életet akartak kezdeni. Öt év után a véletlennek köszönhetően kerültek elő az igazi gyilkosok.

„Az ölelés vágya és az izgalma vezette Nagy Lászlót”

Nagy László kettős életet él. Az elfogása előtti években egy festéküzletben dolgozik, ez a polgári arca. A nyomozás azonban kideríti, hogy van egy elvetemült, ördögi arca is. Nagy a megbánás legkisebb jelét sem mutatja – mintha egyáltalán nem érintette volna meg, hogy csak Móron 8 emberéletet oltott ki. Sőt: úgy tűnik, mintha büszke lenne arra, amit tett.

Bosszúból gyilkolhatott a pándi gyilkosság vádlottja

Akár életfogytig tartó büntetést is kaphat a pándi gyilkosság vádlottja. Az ügyészség most emelt vádat a férfi ellen, aki egy idős embert vert agyon tavaly tavasszal. A padláson keresztül mászott be hozzá, és lapáttal esett neki. Az ügyészség szerint bosszúból támadt rá, pedig áldozata korábban többször is segített rajta.

Részegen, drog hatása alatt ölhetett a Deák téri késelő

Részegen, drog hatása alatt ölhetett a Deák téri késelő - ezt a fiú anyja mondta a Borsnak. Szerinte a gyilkossággal gyanúsított fia sosem volt agresszív, és mindig rendesen viselkedett. Anyja úgy gondolja: a tudatmódosító szerek miatt késelhette halálra áldozatait, két fiút. Barátai azonban arról beszéltek, hogy az egész környék rettegett tőle, mert mindenkibe belekötött.

Két év után is alig tud beszélni a tragédiáról a Sólyban megölt 9 éves kislány édesapja

Minden héten kimegy a temetőbe és nem érti, miért történt velük ez a szörnyűség. A vád szerint 2018. májusában, a kislányt későbbi gyilkosa a Séd patak partjára csalta, majd brutális kegyetlenséggel végzett vele. A 16 éves tinédzsert februárban, a maximálisan kiszabható 15 évre ítélték. A Fellebbviteli Főügyészség szerint előre eltervezhette a gyilkosságot.

“Hamar belekerültem a nyilvántartási adatbázisba”

Pénteket Öcsinek hívja az édesanyja. Elmeséli, hogy amikor a fia megszületett már egyedül nevelte a gyermeket, mert az apja börtönben volt. A pécsi szál azonban megmaradt, hiszen édesapja innen származott, itt lakott a nagynénje és unokatestvérei is. Anyja szófogadó, jó gyereknek írja le Lászlót, élettársa viszont már teljesen mást mond róla.

16 éves korától 6 és fél évet töltött börtönben

De ki is Péntek László? A gyilkosság elkövetésekor 26 éves férfi, akit a barátai úgy hívnak, Feka. Jól ismeri a börtönök világát, 16 éves korától 6 és fél évet töltött börtönben. A Forró Nyomon riportere, Máté Krisztina 3 hónappal a bűncselekmény után a pécsi börtönben keresi fel Lászlót.

Elmeorvos-szakértő véleménye: Péntek László magas intellektussal rendelkezik

Az igazságügyi elmeorvos-szakértő véleménye szerint Péntek László magas intellektussal rendelkezik, legalábbis sokkal magasabbak, mint az az alapfokú végzettségéből feltételezhető. Exhibicionista személyiség, imád szerepelni ugyanakkor hajlamos agresszív cselekedetekre, de hamar lehiggad. A pszichológus szakértő szerint Péntek hiába ittas és hiába fogyaszt drogot a gyilkosság idején nincsen emlékezetkieséssel járó beszűkült tudatállapotban.

Bándy Kata-ügy: máig nem tudni az okokat

Csaknem 8 évvel a tragédia után sem ismeri be, hogy ő ölte volna meg Bándy Katát - ezt mondta a börtönben a gyilkosság miatt elítélt Péntek László. Hosszú idő után a Bűnös lelkek stábja készített vele interjút. Ahogy korábban a rendőrségen, úgy most a kamerák előtt is ellentmondásokba keveredett. Így máig nem derült ki: miért végezhetett a fiatal rendőrségi pszichológusnővel.

Megölte keresztapját, majd bement a rendőrségre, hogy feladja magát

Megölte keresztapját, majd bement a rendőrségre, hogy feladja magát egy férfi Kiskunhalason. Összevesztek valamin, majd a 23 éves unokaöcs késsel többször megszúrta rokonát, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a vitát.

Gyilkosság miatt nyomoz a rendőrség egy háztűz ügyében

Gyilkosság miatt nyomoz a rendőrség egy háztűz ügyében. A Komárom-Esztergom Megyei Süttőn szombaton hajnalban csaptak fel a lángok egy családi házban. Hárman voltak a lakásban: az ott élő házaspár meghalt, a feleség öccse kimenekült, de súlyos égési sérülésekkel vitték kórházba. Kiderült, hogy a házaspárt megölhették.

Előzetes: A Bándy Kata-gyilkosság rejtélyei

Nyolc évvel a tragédia után sem ismeri el Péntek László, hogy ő ölte meg a rendőrségi pszichológus Bándy Katát. A lány aznap barátaival ünnepelt, majd hazaindult. Aztán valamiért meggondolta magát a ház előtt és tovább ment. Máig rejtély, hogy miért. A rendőrök arra gyanakodtak, hogy el akarta csalni támadóját. Péntek több vallomást is tett. Volt, hogy azt mondta, hogy semmi köze a gyilkossághoz, volt, hogy beismerte, és olyan vallomása is van, hogy ismerték egymást Katával. Péntek László hosszú idő után először nyilatkozott a börtönben nekünk.

Szíven szúrta testvérét egy oroszlányi férfi

Késelésig fajult a dulakodás egy oroszlányi testvérpár között. Az egyik szomszéd hívta ki a rendőröket a társasházhoz miután a két férfi hangosan szitkozódott és verekedett. A vita hevében a fiatalabb felkapott egy kést, amivel mellkason szúrta bátyját. A vérző áldozat a lépcsőházig menekült, ott viszont összeesett. A mentők hiába próbálták újraéleszteni, belehalt sérülésébe.

Eladó a ház, ahol a gyilkossággal vádolt hentes feldarabolhatta a feleségét

Eladó a ház, ahol a gyilkossággal vádolt hentes feldarabolhatta a feleségét még hat évvel ezelőtt. A Győr Moson Sopron megyei Darnózselin lévő házat úgy hirdetik, hogy csendes, nyugodt utcában van. A rendőrök többször is átkutatták az épületet, de nem találtak nyomokat. A férfi ma csak annyit mondott, nem akar elköltözni a településről.

Az életükkel fizettek azért, mert szembekerültek a skálás gyilkosokkal

Bene László és Donászi Aladár fontosnak tartották, hogy „képezzék” magukat. Pont egy ilyen lőgyakorlat alkalmával fogtak fegyvert két vadászra, akik azt hitték, hogy orvvadászokat fogtak. Mindkettőjüket hidegvérrel megölték.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való