KERESÉS search-close

házirend

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "házirend"

Ismerd meg a Párkapcsolat Házirendjét!

Anita nem üres kézzel érkezett a stúdióba… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Irénke angoltudás nélkül is dalra fakadt

Miután a nő felolvasta leghőbb kéréseit férjének, egy szerelmes számmal is meglepte a férfit. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Mit tegyek? A barátnőm utálja a házimunkát

Alexet teljesen kiborítja lakótársa lustasága, aki egyáltalán nem veszi ki a részét a takarításból. A fiú most egy tervet eszelt ki a megoldásra. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Íme az Anyósok Házirendje!


szerző:
2018.05.31. 18:00
Íme az Anyósok Házirendje!

Alexa nem bírja tovább az anyósa, Erzsébet viselkedését, aki nem csak a gyereknevelésbe szól bele, de még a fiatalok párkapcsolatába is. A lány most egy házirenddel érkezett, ami 7 pontot tartalmaz…

Este 10 után tűsarkúban mászkálni tilos!

Bizonyára Önök is hallottak már furfangos házirendekről, tenyérbemászó szomszédokról, kötözködő közös képviselőkről. Csokorba gyűjtöttük, mi mikkel találkoztunk eddig. Ha az Önök háza táján is előfordulnak hasonlók, küldje el nekünk, nevessünk együtt!

Fókusz 12-10-17


szerző:
2012.10.17. 20:50
Fókusz 12-10-17

Fókusz: Elment a magyar Elvis! - Horváth Charlie szerint Komár volt az első mohikán, a felesége karjaiban hunyt el. Házirend - Stone és Zámbó nem tudnak megegyezni a házimunkában, a többiek viszont megosztják a feladatokat. Valóra vált - Végre meglátogathatja Kambodzsában évek óta nem látott édesanyját az egy perc és nyersz játékosa.

Szükségmegoldás: karikatúrák a képviselőkről

Miután a házelnök két lap fotósait is kitiltotta az ülésteremből, a hétfői ülésről csak rajzok készültek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való