KERESÉS search-close

híradós

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "híradós"

Ilyen Szabados Ági egy napja

A Story Extra stábja ezúttal egy egész napjára kísérte el Szabados Ágit, aki a forgatás alatt elárulta, hogy milyen új tervei vannak a könyves mozgalmával és azt is elárulta, hogyan tud formában maradni!

Közösségteremtő az RTL híradósának kihívása

Szabados Ágnes nemcsak a hírek, hanem az irodalom szerelmese is. Ági szenvedélyét másokkal is megosztotta egy januártól induló kihívásban. A csoport célja nem más, mint minden hónapban elolvasni legalább egy könyvet. A „Nincs időm olvasni” kihívás célja bebizonyítani, hogy az olvasás nem csak magányos tevékenység lehet. Ezt jól bizonyítja a híradós által szervezett első csoporttalálkozó, amin nemcsak a kihívás tagjai, hanem egyszerzős írók, bloggerek és három nagy kiadó munkatársa is részt vett. Az biztos, hogy üres kézzel senki sem tért haza!

Az esménynek a FSZEK Budafoki Könyvtár adott otthont.

Így nyaral a gyönyörű műsorvezető!

Szabados Ágnes az elmúlt időszakban végre időt szakíthatott egy kis pihenésre. Sőt, álmai helyére is ellátogatott!

5+1 fotó, amit sosem látott Szabados Ágiról

Hétvégenként hírolvasóként, hétköznapokon az RTL Híradó riportereként találkozhatnak Ágival az RTL Klub képernyőjén. Most olyan képeket mutatunk, amelyek bár élete nagy mérföldkövei, nem munkához kapcsolódnak.

Szabados Ági tejhabba rajzolná az álmait

A csinos híradós több mint egy éve örvendezteti meg jelenlétével a tévénézőket. Az egyik legnagyobb gyermekkori vágya volt, hogy az RTL Klub képernyőjén oszthassa meg az országgal a legfrissebb híreket. Az álom megvalósult!

Szabados Ági mert nagyot álmodni

A kiskunhalasi lány mindig határozott léptekkel haladt céljai megvalósítása felé, mígnem másfél évvel ezelőtt révbe ért. Ám állítása szerint ő még mindig ugyanaz a cserfes, naiv lány, aki egykor volt.

Story Extra 2016-01-22


szerző:
2016.01.22. 17:25
Erős Antónia mindennap mesél a gyerekeinek

A híradós négyéves ikrei, Szonja és Mátyás mindennap kikövetelik maguknak a mesét, és ezt a kérésüket az édesanyjuk a legnagyobb örömmel teljesíti.

Szellő István gyermekei nem követik a példáját

A híradós fiatalon komoly sikereket ért el párbajtőrözőként, és szerette volna, ha egyszer a gyermekei is a pástra lépnek. A terve azonban – legalábbis egyelőre – nem sikerült.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való