KERESÉS search-close

hódítás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hódítás"

Előzetes: Péter szexi favágóként hódítja meg a hölgyeket (Apatigris 7. rész)

A sorozat 7. része már elérhető az RTL MOST+-on! Ne hagyjátok ki a folytatást! Az Apatigrisről itt még többet megtudhattok!

Erik meg szeretné mutatni, hogy tud ügyeskedni a kamerák előtt

A Love Island egykori párkeresője izgatottan mesélt arról, milyen érzések és gondolatok kavarogtak benne, mikor megtudta, hogy ő fogja alakítani a sorozat egyik legkihívóbb karakterét.

Claudia él Zsolt ellenállhatatlan ajánlatával?

Barthának nincs gondja azzal, hogyan kell meghódítani egy nőt. Már csak az a kérdés, hogy üzlettársát is le tudja venni a lábáról?

A legújabb részeket ITT tudod megnézni!

Lali a tánctudásával csavarta el Virág fejét

Bár a mulatós énekesnek először meggyűlt a baja a paso doble tánccal, végül rendesen belelovallta magát a spanyol ritmusba. Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Sári végre meghódítja Bencét?


szerző:
2019.11.17. 20:00
Sári végre meghódítja Bencét?

A Szűcs lány nem adja fel, és mindent megtesz, hogy elcsavarja a rendőr fejét. Ezúttal az éjszaka leple alatt próbálkozott a csábítással.

Anikó kampányolni kezdett: „Anna fogadd már vissza Gábort, olyan cuki!”

Gábor odavan volt barátnőjéért, mégis hiába a szerelem, mindig a barátai voltak az elsők. Éppen emiatt Anna pontot tett a kapcsolatukra. Gábor most azt szeretné: folytassák tovább. Ebben Anikó is nagy segítségére volt. A teljes beszélgetést itt nézheted meg!

Senki nem táncol úgy, mint Lali


szerző:
2019.10.05. 22:00
Senki nem táncol úgy, mint Lali

Lali nem titkolt vágya, hogy elnyerje egy lány szívét az idei X-Faktorban. Célja elérésének érdekében mindent bevetett, még táncleckét is vett, hogy a hódítást a legmagasabb szinten űzhesse. Ha kíváncsi vagy arra , hogy Lali megfogadta-e a tánctanár tanácsait, nézd meg az X-Stage első adását!

Dávid elárulta, mivel csábítja majd el a lányokat

Vajon hogyan hódítja meg a srác a villabeli csajokat? Most leleplezte titkát!

Dávid még egyetlen barátnőjéhez sem volt hűséges

Barátai szerint nem való a fiúnak párkapcsolat, mert előbb-utóbb minden nőt megbánt. Így tette ezt négy éve Csengével is… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Exkluzív! Nézz bele a Jófiúk ötödik részébe!

Gazsi mindent megtesz, hogy levegye a lábáról Sárit, ám most váratlan gikszer ütötte fel a fejét...

János 23 év után hódítaná vissza szerelmét

A férfi két évig volt együtt kedvesével, akinek tablóképét azóta is ereklyeként őrzi pénztárcájában. Vajon van még esély az újrakezdésre? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Norbi nagy csábító lesz?


szerző:
2019.09.24. 22:25
Norbi nagy csábító lesz?

A srác bevallotta, hogy melyik lányok mozgatják meg leginkább a fantáziáját a villában. Vajon kit fog elsőként meghódítani?

Tibi nem bírta tovább, és berontott a stúdióba…

A srác a titokszobából hallgatta Dani produkcióját, aki épp Tibi párját próbálta meghódítani. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Timi nem tudott magáról, mikor megcsalta barátját

Ricsi az élete szerelmét szeretné visszahódítani, és még a lány hűtlenségét is meg tudná bocsátani. De mégis mi történt pontosan azon a csalfa éjszakán? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Dani fehér lovon vonul az oltár elé

A fiatal fiú egykori szerelmét szeretné visszakapni, az esküvőre pedig már konkrét elképzelése is van. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

„Szeretek mit fogni, kutya játszik a csonttal”

A fiú lassan fél éve szingli, ám most megdobbant a szíve. Sőt, imádja Viki testét… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Pisti: „Kajakra kell nekem a nő!”

A fiú gyerekkora óta ismeri Nikit, most pedig úgy érzi, többet is el tudna vele képzelni. Vajon összejön a románc? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Ricsi már megízlelte Jennifer Lopez ajkait

A fiú úgy érzi, most először szerelmes igazán, ráadásul titokban randizgat Mercivel. Szerinte olyan vele a csók, akárcsak a világhírű énekesnővel… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Az ikrek édeshármasra csábítanák Vanesszát

Renátó és Rodrigo szerint ők a leghelyesebb ikerpár Magyarországon, most pedig hódítani szeretnének. Nem is akárhogy! Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Kiskutyával hódítaná meg kiszemeltjét!

Balázs önkéntes állatmentőként dolgozik, és egy baba chivavával szerette volna levenni lábáról kiszemeltjét, Biankát. Vajon a lány is így érez iránta? A teljes adásból kiderül!

Hagyd el a pasidat és költözz hozzám!

Dani chippendale táncosként ismerte meg Esztert. Azóta mindig beszélnek, azonban a távolság és a lány barátja miatt nem lehetett közöttük több ennél. Ezen Dani most változtatni szeretne. A teljes adásból kiderül, mit szólt a srác meglepetéséhez Eszter!

Peti lassúzásnak álcázta chippendale show-ját

A táncosként dolgozó Petihez érkezett Klaudia, aki 5 napja szingli. Vajon meghódíthatja szexi táncával a lányt? A teljes adásból kiderül!

Laci ráhajtott legjobb barátja csajára

A fiú több módszert is kidolgozott Ricsi barátnőjének meghódítására, ráadásul egy alkalommal női fehérneműket rejtett el barátja hálószobájában. Laci most bocsánatot szeretne kérni barátjától. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Laci nem hosszú távú kapcsolatot keres…

A fiú a kiszemeltjét, Malvint szeretné meghódítani, és bár tudja jól, hogy a lánynak férje van, szívesen lenne akár a szeretője is… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

László ittasan fogadott, most egyszarvú úszógumival hódít

A férfi a haverjaival random módon keresett rá egy Laura nevű lányra, akit egy doboz sörért randevúra is elhívott. Vajon beteljesül a románc? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Így szól Bon Jovi szaxofonon!


szerző:
2019.07.19. 18:00
Így szól Bon Jovi szaxofonon!

Gyula az exét, Tündét szeretné visszahódítani, ráadásul szerelme kedvenc dalát is eljátszotta a stúdióban. Vajon sikerrel járt? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Zsolt villantott egyet Anikónak…

A férfi az exét szeretné visszahódítani, akibe a mai napig szerelmes. Sőt, még egy rejtett tetoválása is van Ibolyáról… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Zsülien: „Egy patront mindenki megér!”

A fiúnak nagy mestersége a csajozás, és már egy könyvet is tervez írni a csábítás rejtelmeiről. Most azonban megdobbant a szíve, és elhatározta: meghódítja kiszemeltjét! Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Így hódít Sanyi, az electric boogie mestere

A fiú gyerekkora óta arról álmodik, hogy egyszer egy tánc világbajnokságon is elindul, így most bevetette tehetségét, és mindent megtett azért, hogy visszaszerezze szerelmét. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Erik nem veszekedni érkezett, mégis az lett a vége…

Bár a fiú azt remélte, nyugodt körülmények között sikerül megbeszélnie exével a múltban felmerülő problémákat, egyhamar elszabadult a pokol… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Zsolt nem akármilyen tetoválással hódít

A fiú friss tetkóval érkezett a stúdióba, hiszen kiszemeltjét, Szandit szeretné levenni a lábáról. Vajon sikerrel jár? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Mozgó tetoválás? Naná!


szerző:
2019.06.27. 18:00
Mozgó tetoválás? Naná!

Márió különleges tetkóját még a háziasszony sem hagyhatta szó nélkül, és hamarosan az is kiderült, hogy a fiú komoly szándékkal érkezett a stúdióba… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Anikó, a randiguru


szerző:
2019.06.10. 18:00
Anikó, a randiguru

Csaba egy szál rózsával érkezett a stúdióba, ami nem is véletlen, hiszen kiszemeltjét, Renit szeretné meghódítani. Ebben bizony a háziasszony is a segítségére volt. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Zsolt „gyökér lesz a levesben”?

Zsolt a kiszemeltjét, Vikit szeretné meghódítani, akit már nemegyszer elképzelt a vízparton szaladgálva, egyenesen a karjai közé. Vajon sikerül elhívnia a piros fürdőruhás lányt egy randira vagy végül kosarat kap? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

(18+) Szekeres Nóra ballonkabátban csábított

A műsorvezető pikáns tervet eszelt ki a hódításra, ám valamiért csúfos kudarcot vallott…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A szuperhősök hódításának korszakát éljük?!

Mára már nem csak a fanatikusok, hanem a kritikusabb szakma is kezd behódolni a szuperhősöknek. Az Oscar-díj történetében idén először egy képregény adaptáció, a Fekete párduc bekerült a legjobb filmek közé. Az RTL sem marad ki a szuperhős-hullámból. A hétvégén jön a Vasember, hogy újra megmentse a világot: a trilógia egyes részei vasárnaponként 18:55-től láthatók.

9 éves magyar fiú a Himaláján!

Egy kilenc éves magyar gyerek hódította meg a Himaláját. Happ Gellért a legfiatalabb magyar fiúként egy 5644 méteres csúcsra mászott fel édesapjával. Nővére sikere után kapott kedvet a mászáshoz: a 11 éves Panka egy hónapja jutott fel a Kilimandzsáróra, szintén a legfiatalabb magyarként.

Szilárd így hódította meg Lillát

Miközben Szilárd és Lilla Mirkót keresik, olyan helyre tévednek, ami előhoz egy régi szerelmes emléket a múltjukból.

A három lovag megharcolt Györgyi kegyeiért

A „hiszti királynőjének” döntenie kellett, kivel köti össze életét, és a véres párbajtól sem rettent vissza…

A hely, ahol meztelenül fürödnek együtt a párok

Botond egy nem mindennapi randira szeretné elhívni kiszemeltjét, Milettát, akiért már régóta dobog a szíve. Vajon a lány bevállalja a finn jakuzzit?

Hello, van egy cigid?


szerző:
2018.07.25. 18:00
Hello, van egy cigid?

Mivel Dávidnak egy buliban elfogyott a cigije, egy ismeretlen lánytól kért utánpótlást, és a szíve ekkor megdobbant. Elhatározta: meghódítja Noémit!

Az ikertestvéreket megőrjítik a nők!

Rodrigó és Renátó szerelmi élete nem éppen felhőtlen, hiszen a lányok folyamatos nehézségeket okoznak nekik. Most viszont a tettek mezejére léptek: Rodrigó az exét szeretné visszahódítani, míg Renátó egy volt iskolatársától szabadulna meg.

Márk visszahódítja nagy szerelmét?

Négy év telt el Márk és Reni tiniszerelme óta, ami akkoriban a fiú hisztizése miatt ért véget. Márk most viszont újra bizonyítani szeretne, hiszen még mindig Renit szereti.

„Megtaláltam álmaim nőjét!”

Tomi szerény srácnak tartja magát, és nehezen megy neki az ismerkedés, most viszont hódításra adta a fejét. A fiú egy szerelmes verssel készült kiszemeltjének, Juditnak.

Így udvarolj úszógumival!


szerző:
2018.07.09. 18:00
Így udvarolj úszógumival!

Gábor a kiszemeltjét, Grétit szeretné meghódítani, és nem is akárhogyan! A fiú egy hatalmas úszógumival érkezett a stúdióba. De vajon mi a célja vele?

A szeretet él?


szerző:
2018.07.03. 18:00
A szeretet él?

Dominik egy tanfolyamon ismerte meg Alexát, és bár nagy nőcsábásznak tartja magát, a lányt eddig nem sikerült meghódítania. Most egy Gáspár Laci dallal lepte meg Alexát.

Mi van Rajmund kosarában?


szerző:
2018.07.03. 18:00
Mi van Rajmund kosarában?

Rajmund a stúdióban találkozott először az internetes kiszemeltjével, Ritával. A férfi egy kosarat is hozott magával, hiszen egy romantikus piknikre szeretné meginvitálni a hőn áhított hölgyet.

„Az életem nélküled hiányos marad”

Dávid az elveszett szerelmét, Ritát szeretné visszahódítani, akinek most egy saját írású, szerelmes verssel készült.

A szex, mint szakmai ártalom?


szerző:
2018.06.27. 18:00
A szex, mint szakmai ártalom?

Krisztián a barátnőjét és 5 hónapos kislányát szeretné visszakapni, akikkel a szakítás után alig találkozik. A fiatal apuka nem tagadja hűtlenségét, de mivel taxisofőrként dolgozik, állítása szerint bármikor elcsavarhatják a fejét…

Zsolt dallal hódít


szerző:
2018.06.21. 18:00
Zsolt dallal hódít

Zsoltnak évek óta tetszik Szintia, de eddig minden egyes közeledése kudarcba fulladt a lány felé. Most egy dallal készült kiszemeltjének, és reméli, ezúttal meglágyul a szíve.

Krisztián: „Nem tudlak elfelejteni!”

Krisztián szeretné visszakapni exét, Adrit, azonban úgy érzi, hogy a lány nem tudja elhatározni magát. A fiú viszont belátta minden múltbéli hibáját, ráadásul a vallomáson túl egy saját verssel is készült Adrinak. Újra fellángolhat a szerelem?

Spanokból szerelmesek? Egy rappelés eldöntheti!

Dávid pár hónapja belevetette magát az internetes csajozásba, és nagyon megtetszett neki az egyik lány, akivel összehaverkodtak. Eldöntötte: egy rap számmal megpróbálja meghódítani Renit.

Tamás dalban vallott szerelmet exének

Piroska egyik napról a másikra szakított Tamással, a fiú nem értette, hogy miért. Tamás most egy dallal szerette volna felhívni a lány figyelmét, a produkció után pedig feltette a régóta benne érlelődő kérdéseit!

A biztonsági őr és a takarítónő szerelme

József a munkatársát, Csillát szeretné meghódítani, akinek a „tüzes szeme” és a mosolya teljesen levette a lábáról. Sőt, a férfi még egy olaszországi nyaralásra is meghívná kiszemeltjét.

Válás után ismét házasság?

Józsi és Erika 11 évig voltak házasok, ám a parányi lakás miatt csak egyre nőtt a feszültség közöttük, és egy idő után eltávolodtak egymástól. A férfi viszont még a válásuk után is reménykedik, és vissza szeretné hódítani ex feleségét.

„Szeretném, ha ez a lány lenne az, aki elvenné a szüzességemet”

Sanyinak már gyermekkorában volt öltönye, és ma sincs ez másképp. A fiú most is elegáns öltözetben érkezett, hiszen meg szeretné hódítani Amelitát, akivel egy „bensőségesebb, intimitásra feszülő” kapcsolatot szeretne kialakítani.

Zoli elhatározta: ma becsajozik!

Zoli mindig próbált nagyon óvatosan közelíteni Kornélia felé, hiszen attól tartott, hogy a lány tolakodásnak veszi az érdeklődését. Most azonban már nem bírja tovább, és a hódítás útjára lépett!

Párizsban más a szerelem?


szerző:
2018.05.04. 18:00
Párizsban más a szerelem?

Erik az interneten ismerte meg Fruzsit. A fiú állítása szerint „tizenötször találkoztak, amiből tízszer smároltak”, és akárhányszor felhívta magához a lányt, ő mindig talált valami kifogást. Lehet, hogy Fruzsi a romantikát hiányolja? Erik nem hagyta magát, és egy párizsi repülőjeggyel lepte meg kiszemeltjét.

„Dreams are my reality”


szerző:
2018.04.26. 18:00
„Dreams are my reality”

Ákos bármit megtenne, hogy meghódítsa kiszemeltjét, Szandit, akinek a nevetését egyszer felvette telefonra, és minden este meghallgatja lefekvés előtt. Most egy saját verssel készült a lánynak, és lassúzni is felkérte őt…

Bence, a „szeretetgombóc”


szerző:
2018.04.17. 18:00
Bence, a „szeretetgombóc”

Bence és Beatrix anno egy szórakozóhelyen táncoltak együtt, és ez épp elég volt ahhoz, hogy teljesen „megvaduljon” a fiú. Beatrix is hasonlóképpen vélekedik, hiszen szerinte Bence egy igazi „szeretetgombóc”. A táncos lábú fiú egy különleges produkcióval szeretné levenni a lábáról kiszemeltjét.

Vissza az exhez


szerző:
2018.04.17. 18:00
Vissza az exhez

Józsi már ezerszer megbánta, hogy elhagyta barátnőjét, így most egy saját rap szöveggel készült exének. Vajon ismét egymásra találnak a fiatalok?

Bambina összehozza a fiúkat?


szerző:
2018.04.16. 18:00
Bambina összehozza a fiúkat?

Andris az Instagramon ismerte meg Krisztiánt, de sosem találkoztak még személyesen. Mivel a fiú gyakran koncertezik egy nyugdíjas klubban, most kiszemeltjének készült egy nem mindennapi produkcióval, a Bambinával.

Beleszerettem a kolleganőmbe!


szerző:
2018.04.13. 18:00
Beleszerettem a kolleganőmbe!

Dávid már kiszemelte kolleganőjét, Petrát, de sosem mert kezdeményezni nála. Mivel azonban a lány nemrég szakított a párjával, a fiú úgy érzi, itt az alkalom a vallomásra!

Te feladnád a karriered a szerelemért?

István szívét kolleganője, Niki rabolta el, de mivel a „házi nyúlra nem lövünk” szabály miatt nem igazán közeledett eddig a lányhoz, a fiú a munkahelyét is otthagyná a románcért. Vajon van esélye?

„Vissza szeretném kapni a lányomat”

Krisztián és Reni közösen nevelték gyermeküket a lány családi házában, de Krisztián megelégelte a szülőkkel való együttélést. Döntését nem bánta meg, és vissza szeretné szerezni párját, de kizárólag a szülők nélkül. Viszont meg kell küzdenie Reni jelenlegi párjával, Ferivel is.

Kati és Anikó a Paradicsomban?

Katalin és Anikó anno egy-egy iszogatás alkalmával már közelebb kerültek egymáshoz, Kati viszont teljesen belehabarodott barátnőjébe. A szerelmes lány ádámkosztümben érkezett a stúdióba, és bármit megtenne azért, hogy meghódítsa Anikót.  

„Ez olyan, mint a Rómeó és Júlia”

Vivien két hete szakított Danival, akitől kislánya is született. Kapcsolatukat viszont sokáig titokban kellett tartaniuk, mert egyikőjük szülei sem nézték jó szemmel szerelmüket. A lány most vissza szeretné hódítani exét, ráadásul anyósával is meg kell küzdenie.  

Az örök rózsa örök szerelmet ígér?

János és Sára három hónapig voltak együtt, de mivel a fiú hűtlenségre gyanakodott, kapcsolatuk „csúnya véget ért”. Jani most egy örök rózsával érkezett, ráadásul a nagymamájától kapott gyűrűvel szeretné megkérni szerelme kezét.

 Urak, figyelem! Íme a vágyfokozó húsvéti kölni!

Erik az iskolatársát, Biankát szeretné meghódítani, ennek érdekében pedig egy saját locsolóverssel készült neki. Sőt, a siker érdekében még a vágyfokozó kölnijét is bevetette...

Szenvedélyem az Instagram


szerző:
2018.03.30. 18:00
Szenvedélyem az Instagram

István az Instagramról ismeri Vikit, akinek bő 22 ezer követője van a közösségi oldalon. A fiú most meg szeretné hódítani kiszemeltjét, viszont ha összejön a várva-várt románc, szeretné, ha Viki nem készítene többet túl intim fotókat…

„Mindent megtennék, hogy az enyém legyen”

Bence azért érkezett, hogy meghódítsa kiszemeltjét, Fruzsinát. A fiatalok anno többször is randiztak, és egyszer majdnem egy csók is elcsattant közöttük. A fiú azonban nem adja fel.

Ilyen Despacito-t még sosem hallottál!

Dani, alias Tyuki Balboa nyolc hónapja ismerte meg Esztert, és annyira megfogta őt a lány, hogy azóta is fülig szerelmes belé. Most a népszerű spanyol dallal és egy különleges tánccal készült Eszternek.

Levi minden este Barbival álmodik

Levi az interneten ismerte meg Barbit, és bár még sosem találkoztak személyesen, a fiú már kész párkapcsolatként kezeli a közöttük lévő viszonyt. A szerelmes fiú most egy rapszöveggel szeretné meghódítani kiszemeltjét.  

Peti megint veszélybe sodorja magát?

A fiatal fiú mindent megtesz azért, hogy Hannát visszahódítsa, emiatt még egy balhét is bevállal miatta…

Jót tesz a felmelegített kapcsolat?

Dávid és Nóri régebben már közelebb kerültek egymáshoz, azonban kiderült, hogy a fiú más lánynak is csapta a szelet. Dávid azóta nagyon megbánta a dolgot, és most elhatározta, hogy visszahódítja Nórit. Sőt, már az első randi helyszínét is kitalálta!

Ki ez a fiú a vidéken?


szerző:
2018.03.12. 18:00
Ki ez a fiú a vidéken?

Gyuri egy ideje már többet érez Emese iránt, és bár több alkalommal is összemelegedtek, egy ismeretlen fiú egyszer csak felbukkant a láthatáron. Vajon ő Emese pasija?

Alpár, a XXI. század költője

Alpár azért érkezett, hogy meghódítsa egykori osztálytársát, Krisztit, aki már diákkorában is megdobogtatta a szívét. A fiú most egy nem mindennapi, modern írással fejezte ki érzelmeit…

Robi: „Ne kínozz tovább, kérlek!”

Robi 4 éve az interneten ismerkedett meg Klaudiával, de a távolság miatt még sohasem találkoztak személyesen. A szerelmes fiú nem érkezett üres kézzel, hiszen nem csak egy plüssállattal, de egy saját dallal is készült.

Aleska igazi múzsa lett!


szerző:
2018.03.02. 18:00
Aleska igazi múzsa lett!

Tominak évek óta tetszik Aleska, ráadásul a fiú az interneten már többször is írt a lánynak, és minden vágya, hogy randira hívhassa őt. Most egy saját rajzzal készült, és még egy érzelmes verset is szavalt Aleskának.

Gábor: „Engem valami nagyon megfogott”

Gábor és Reni három hétig kavartak egymással, majd a fiúban fellobbant valami, és úgy érzi, hogy Reni számára a nagybetűs szerelem. Bár a lány kosarat adott, Gábor szíve nyughatatlan. Beteljesülhet a románc?

Johhny: „Minden percben elvarázsolsz teljesen”

Johnny érdeklődését hosszú idő óta senki sem keltette fel úgy, mint Klaudia. A fiatalok szerelme gyorsan virágzásnak indult, viszont hamarosan kiderült, hogy van más is a lány életében. Johnny azonban így sem adja fel, és még énekhangját is beveti, hogy meghódítsa Klaudiát.

Gergely Róbert újra megtanítaná udvarolni a férfiakat

A színész-énekesnek mindig nagyon jólesik, amikor valaki rajong érte, persze fiatalabb korában előfordult, hogy az ilyen találkozások néha kellemetlenre sikerültek. Ő ugyanis mindig is olyan férfi volt, aki szerette meghódítani a hölgyeket, pont ezért sem tudott mit kezdeni vele, ha valaki többet szeretett volna tőle.

Márk rájött, hogy miben rejlik a férfiak vonzereje

A srác szerint három tényezőre van szüksége egy férfinak ahhoz, hogy mehódítson egy hölgyet. János szkeptikusan fogadta barátja elméletét, de abban egyetértettek, hogy nyomozással lebuktathatják Manfréd "sötét oldalát" - már ha van neki olyan...

Márk, az „igazi csábító”

A fiú olyannyira népszerű a lányok körében, hogy állítása szerint már több mint száz csajjal volt együtt. Sőt, egy saját jegyzetfüzete is van, ami szeretői telefonszámaival van teleírva. Most viszont megdöbbentő dolog történt a fiú életében, ugyanis egy lány visszautasította őt…

Dávid beveti portörlőjét


szerző:
2017.12.20. 18:00
Dávid beveti portörlőjét

A takarítóként dolgozó Dávid munka közben ismerte meg szerelmét, és bizony Betti „belsője és külsője” is tetszik neki. A fiú most egy tánccal készült, és porolóját sem hagyta otthon!

Online szerelem


szerző:
2017.12.19. 18:00
Online szerelem

Laci és Niki a Facebookon ismerkedtek meg, és csetelés közben már meg is beszélték, hogy járnak egymással. Mivel azonban a személyes találkozásra még nem került sor, a szerelmes fiú a nagy pillanat alkalmával egy „négysoros rapszöveggel” szeretné meghódítani kiszemeltjét.

Csak egy csók, és más semmi?


szerző:
2017.11.28. 18:00
Csak egy csók, és más semmi?

Péter a kiszemeltjét, Szabinát szeretné meghódítani. A pár egy buliban lelt egymásra, de egy-két elcsattant csókon kívül semmi több nem történt. Péter viszont többet szeretne, így most egy saját „versikével” készült a lánynak, és hőn reméli, hogy nem csak a Szabinának hozott rózsa lesz bimbózó…

 

 

Szerelmes vagyok a szomszédomba

Józsi a szomszédját, Anitát szeretné meghódítani, akinek a mosolya már a költözése napján megdobogtatta a szívét. Bár tudja jól, hogy Anitának van barátja, szerelmes szíve nem hagyja nyugodni…

Feláldoznád a barátságot a szerelemért?

Dani a kiszemeltjét, Szandrát szeretné meghódítani, akivel kisebb elcsattant csókokon kívül semmi komoly nem volt közöttük. Bár a fiú tudja jól, hogy Szandrának hosszú évek óta tartó párkapcsolata van – ráadásul Dani egyik legjobb barátjával - mégsem adja fel a reményt, hogy lenne esélye a lánynál.

A „fain” lovag megküzd a szerelméért

Józsi egykori szerelmét, Bettit szeretné visszahódítani. A pár másfél évet volt együtt, de a fiú kicsapongó életmódja, és a kábítószer miatt véget ért a kapcsolat. Bár Józsi szakított a lánnyal – mert szerinte ő sokkal jobbat érdemelt nála – most mégis vissza szeretné kapni Bettit. Józsi most már teljesen tiszta, és olyan „fain ember”, hogy még Betti jelenlegi párjával, Ricsivel is szembeszáll.

Gitta csókja olyan, akár a „puncsolt fagyi”

Józsi szívét már régóta megdobogatja Gitta, és bár csak pár alkalommal találkoztak, a fiúban olyan erős érzelmek dúlnak, hogy össze szeretne jönni a lánnyal. Most elérkezett az idő, hogy Józsi szerelmet valljon a lánynak, akivel szerinte olyan lehet a csók, mintha egy nagyon finom „puncsolt fagyit nyalna”.

A múzsa visszakapja költőjét?

Mariann egykori szerelmét, Gábort szeretné visszahódítani. A költő fiú a saját verseivel hódította meg Mariannt, és romantikus költeményeivel egyből belopta magát a hölgy szívébe. Mariann összeomlott, mikor a fiú egyik pillanatról a másikra eltűnt az életéből, és a mai napig sem tudta kiszedni belőle a szakítás okát. Hőn reméli, hogy ezúttal sikerrel jár…

Robi nem kispályázik!


szerző:
2017.10.10. 18:00
Robi nem kispályázik!

Robi a kiszemeltjét, Renátát szeretné meghódítani. Ráadásul a fiatal fiú egy lakáskulccsal érkezett a stúdióba, ugyanis kibérelt egy szobát az éjszakára. Reméli, hogy a lány igent mond az ajánlatra, és eltölthetnek együtt egy szerelmes éjjelt...

Milyen az a legendás Gergely-hódítás?

Robi felesége, Timi mesélt a színész emlékezetes csajozós dumáiról, a lehengerlő búgó hangról és barátnői rajongásáról is.

Martin: „Én nem tudok csajozni

Martin hosszú idő után először úgy érzi, hogy szerelmes lett. A Tinderen ismerkedett meg Sárival, akivel pár napot beszéltek, de rájöttek, hogy „full kampec a dolog”. A fiú ennek ellenére mégis úgy érzi, hogy Sári élete szerelme, és hosszú távon is el tudja képzelni vele, így elhatározta, hogy meghódítja kiszemeltjét…

Sepa: “Le kell szállnod erről a buszról!”

Sepa évek óta működtet egy társkereső csoportot a Facebookon, ahol rendszeresen ismerkedik lányokkal. Jelenleg két vasat is tart a tűzben: egyikük a „szép keblű” Angelika, akivel eltöltött pár napot, de úgy érzi, nem működik közöttük a dolog. A másik lány Bettina, akivel élőben még nem találkozott, de reméli, hogy „lebetonozott szívét fel tudja majd nyitni”. A fiú elsőként le szeretné zárni a kapcsolatát Angelikával, majd elmondani érzéseit Bettinának. Vajon beteleljesül a szerelem, vagy két szék közül a pad alá esik?

Lajos: „Adj egy esélyt!”


szerző:
2017.09.15. 18:00
Lajos: „Adj egy esélyt!”

Lajos Túrkevéről érkezett, és a kiszemelt lányt, Viktóriát szeretné meghódítani. A fiatalok egy hónapon keresztül randizgattak, de Viki végül kijelentette: ő csak barátságot szeretne a fiútól. Lali mégis úgy érzi, hogy van köztük valami, és mindent megtesz azért, hogy meghódítsa a lányt. Vikiről viszont egy nagy titok derül ki…

Judit: „Te dolgozol Kukutyinban!”

Krisztián és Judit egy buliban ismerkedtek meg, és már aznap este összejöttek, de a fiú munkája miatt ritkán tudtak találkozni. Krisztián ugyanis Csopakon dolgozott, de Judit ennek ellenére nélküle is eljárt szórakozni. A fiú féltékenysége miatt szakítás lett a vége, de Krisztián most elhatározta: visszahódítja szerelmét!

Ha Bence megváltozik, elnyeri Szilvi kegyeit?

Bence szeretné visszahódítani ex „barátnőjét”, ugyanis azt állítja, hogy megkomolyodott, és már nem él zűrös életet. Szilvi és Bence sosem alkottak egy párt, és mivel a srác úgy érzi, hogy kiélte magát, szeretné elkötelezni magát a lány mellett. A nagydumás srác már alig várta, hogy Szilvia belépjen a stúdióba, aztán nem is húzta az időt, előállt neki a terveivel. 

Következő rész (2017. július 17.)

Lali reggel nagyon lelkes, amikor elindul az erotikusfilm forgatására. Karesz még mindig kétségbeesetten keresi a lehetőséget, hogy megnyerje magának Mesit. Gréti örül, hogy Karola végre bevallotta Szilárdnak az érzéseit.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való