KERESÉS search-close

halál

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "halál"

Miért számít még mindig tabunak és hogyan lehet nyíltan beszélni a halálról?

Az elhunytakkal dolgozók, halottszállítók, sírásók, temetkezési ügyintéző és lelkipásztor mesélnek munkájuk nehézségeiről, a kihívásokról és arról, hogyan lehet feldolgozni, amikor minden nap ilyen esetekkel találkoznak!

Mit szólna Norbi, ha Réka egy új társ oldalán találná meg a boldogságot?

Mit szólna Norbi, ha Réka egy új társ oldalán találná meg a boldogságot? A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Előzetes: ˝Laci meghalt!˝


szerző:
2020.10.09. 23:55
Előzetes: ˝Laci meghalt!˝

Adél nem is sejti, hogy vőlegénye mire készül. Már éppen átadná magát a nagy napnak, amikor hirtelen egy szörnyű hír árnyékolja be a pillanatot.

Meghalt a pápai idősotthon egyik koronavírusos lakója

Meghalt a pápai idősotthon egyik koronavírusos lakója, akit szobatársával együtt már napok óta kórházban kezeltek a fertőzés miatt. Vele együtt már 609-en haltak bele a fertőzésbe Magyarországon. Közben bebizonyosodott, hogy az ebola ellen kifejlesztett gyógyszer valóban hatékony a koronavírus ellen is, így eredményesebb lehet majd a kezelés.

Gizi borzalmas tragédiát jósol

Ha lehet hinni a kártyáknak, akkor valami szörnyűség fog bekövetkezni a Mátyás király téren…  

Meghalt egy rab a sátoraljaújhelyi börtönben, emberölés miatt nyomoznak

Intézkedés közben meghalt egy rab a sátoraljaújhelyi börtönben – az ügyészség emberölés miatt nyomoz. A férfi családja pedig nem érti mi történhetett, hiszen a férfi jövőre szabadult volna. Elsősorban lopásért és hasonló bűncselekményekért ült már évek óta. A Büntetés Végrehajtás Országos Parancsnoksága szerint, a férfi őrjöngött, miközben intézkedtek vele szemben, aztán elvesztette az eszméletét és nem tudták újraéleszteni.

Vajon van-e élet a halál után?

Időről-időre számos hollywoodi mozi és újságcikk boncolgatja a kérdést: vajon van-e élet a halál után? Létezik-e szellemvilág? A horrorfilmek rajongói egyértelmű igennel válaszolnak a feltételezésre. A témában több nagysikerű film is készült már. A felvetés megosztó, főleg azért, mert nincs megdönthetetlen bizonyíték a szellemvilággal kapcsolatban.

Elhunyt Elvis Presley unokája, Benjamin Keough

Elvis Presley unokája, Benjamin Keough vasárnap este tragikus körülmények között életét vesztette 27 évesen. A TMZ amerikai hírportál szerint egy fegyverrel, önkezével vetett végett életének Kaliforniában. Benjamin gitározott, de énekelni nem szeretett. Keveset szerepelt a közösségi médiában és nem gyakran mutatkozott a sajtó előtt. Utoljára 3 éve fotózták le Gracelandben, amikor édesanyjával együtt ott volt nagypapája halálának 40 éves évfordulóján

57 éves korában elhunyt Kelly Preston

John Travolta családjának szokása volt minden ünnepen beköszönni. A legutóbbi Apák napján Kelly Preston, Travolta felesége is kitett egy képet családjáról, az utolsót. A színésznő halálhírét hétfőn férje, John Travolta egy szomorú bejegyzésben közölte a közösségi oldalán.

Magyar túrázó vesztette életét a Medve-szurdokban

Meghalt egy ötvenéves magyar nő szerdán az ausztriai Medve-szurdokban, amikor szikladarabok zuhantak az éppen ott túrázókra. A lezuhanó kövek leszakították a falépcsőt, amin a turisták álltak. A magyar nő a mélybe zuhant és szörnyethalt. A nő a férjével indult túrázni, ő úgy tudjuk, jól van. A másik áldozat egy 21 éves osztrák nő. A Medve szurdok az egyik legnépszerűbb osztrák kirándulóhely. Csak néhány hete nyitották meg újra, előtte karbantartási munkákat végeztek.

Az Egyesült Államok tizenöt államában már hatodik napja tartanak a tüntetések

Az Egyesült Államok 15 államában, közel 50 nagyvárosban már hatodik napja tartanak a tüntetések, fosztogatások, gyújtogatások, lopások és összetűzések a rendőrökkel George Floyd halála után. Eddig 7200 tüntetőt tartóztattak le, sokan megsérültek, többen meghaltak és 125 esetben a rendőrök az újságírókat is bántalmazták, akik ezekről az eseményekről tudósítottak. 

A Fókusz riporterétől tudta meg Opitz Barbi, hogy meghalt egykori versenytársa

Opitz Barbi megrendülten emlékezett Petics Kristófra. Az énekesnő a Fókusz riporterétől tudta meg, hogy meghalt egykori X-Faktoros versenytársa.  Újfehértón vasárnap virradóra találták meg holtan egy tóban Petics Kristófot.

Egy híresség távozása még sok ideig foglalkoztatja az embereket

Egy ismert híresség távozása heteken, hónapokon, vagy akár évtizedeken keresztül foglalkoztatja az embereket. Szilágyi István tragikus halála is valószínűleg sokáig beszédtéma lesz még, ahogyan sok más magyar híresség korábbi szomorú története is, melyekről nem régiben a Toplista című műsorban emlékeztünk meg hosszabban.

Ìgy segít Szilágyi István özvegyén Galambos Lajos

Borzalmas körülmények között él Szilágy István özvegye, ezért aki tud, segít neki. Lagzi Lajcsi új ágyat, hűtőt és élelmiszert vitt Joli néninek. Mi lesz vele egyedül?

A koronavírus áldozatainak nagy része 70 évnél idősebb

A koronavírusban elhunytak száma csütörtök délután átlépte már a 10 ezer főt világszerte, vagyis egy kisebb magyar város teljes lakossága halt bele a fertőzésbe. A járvány áldozatainak száma naponta 1000 fővel nő, a legtöbb országban a halottak nagy része a 70 év feletti korcsoportba tartozik.

Mióta és miért tabu a halálról beszélni?

Mióta félünk kimenni a temetőbe? Mióta tabu a halálról beszélni? Nem az élet és halál értelméről beszélgettünk a forgatás során – a világirodalom összes könyve sem talált rájuk megnyugtató receptet. Inkább arról beszélgettünk, hogyan változott itthon a halál kultúrája. Meglepő, de sokat nevettünk közben. És megnyugtató szavakat is bőven hallottunk.

Előzetes: A halál kultúrája és a legnagyobb tabu

Régen természetes volt, ma tabu. Régen a gyermekek is tudtak róla, ma elhallgatjuk előlük. Milliókat költünk, ha bekövetkezik, csak épp nem beszélünk róla. De mit tudhatnak a nénik, akik kiválasztják a kedvenc helyüket és jókat pletykálnak ott, ahová sokan csak évente egyszer merészkednek. A búcsú, elengedés és tagadás, avagy a halál kultúrája a XXI. században, Veress Krisztina filmjében.

Elhunyt a legendás mesemondó, Csukás István

Meghalt Csukás István Kossuth-díjas író, a nemzet művésze. Az Újszínház tájékoztatása szerint gyors lefolyású betegség után hétfőn hunyt el.

Családi dráma és régóta várt csók - mit hoz a jövő a Bátrak földje szereplőinek?

Családi dráma és régóta várt csók: érzelmi hullámvasútban érezhették magukat a Bátrak földje nézői, a telenovella múlt heti részei után. Hogy Jakabbal mi lesz ezután nagy kérdés, ahogy az is, hogy a bizonyíték híján, szabadon engedett hídrobbantó Sándor tényleg szívéből viszonozza-e Katica érzéseit. A ma esti részben Imre és a fia olyan felfedezést tesznek az erdőben, ami valakinek az életét örökre megváltoztatja majd.

Sára halálának elviselhetetlen fájdalma közelebb hozza a gyászolókat egymáshoz

Rózsát gyötri a szörnyű bűntudat, úgy érzi, ő a felelős Sára és a kisbaba haláláért.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Előre jelzi a halál valószínűségét az új szoftver

Előre jelzi a halál valószínűségét a Semmelweis Egyetem Városmajori Szívklinikájának új szoftvere a szívelégtelen betegeknél. A mesterséges intelligencia segítségével működő program egy kockázatbecslést végez, hogy mekkora a beteg túlélési esélye a pacemaker beültetés után. Az orvosok így láthatják, mikor kell újra beavatkozni. A fejlesztést a klinika munkatársai készítették.

Így vett végső búcsút Gesztesi Károlytól a művészvilág

Nehezen tud felocsúdni a döbbenettől a művészvilág Gesztesi Károly halála után. Liptai Claudia közösségi oldalán levélben köszönt el volt férjétől, lánya édesapjától. Gesztesi Károlyra pályatársai, barátai a Vígszínházban emlékeztek hétfő este.

Még nincs felelőse a 22 éves rendőr halálának

Még mindig nincs felelőse 22 éves fiuk halálának, a nyomozás pedig újra és újra előhozza a tragédia emlékeit - ezt mondta Híradónknak annak a rendőrnek az édesanyja, aki 2017-ben halt meg egy balesetben. Az újpesti kereszteződésben két rendőrautó ütközött össze. A szülők szerint lassan halad a nyomozás, pedig a balesetről térfigyelő kamera felvétel is van. A nyomozó ügyészség csak annyit közölt, hogy már van egy gyanúsítottjuk.

Öregedés: Felül lehet írni a természet szabályait?

Az öregedés természetes biológiai folyamat. Az elmúlás kikerülhetetlen, ezért nincs mit tenni, arra kell törekednünk, hogy szépen, méltósággal, és ha lehet, egészségben öregedjünk meg. De mi van akkor, ha mégis felül lehet írni a természet szabályait?

Egy héttel az eset után értesültek a pszichiátrián ápolt rokonuk haláláról

Egy héttel az eset után, egy messenger üzenetből tudta meg a soproni család, hogy elhunyt hozzátartozójuk, aki az Ágfalvi Pszichiátriai Betegek Otthonában élt. A Katasztrófavédelem honlapján is közölte és több portál is lehozta a hírt, hogy vonatgázolás történt Ágfalván. A család azonban még ekkor sem sejtett semmit.

Arnold könnyek között mesélt kisfia elvesztéséről

Az apuka elérzékenyülve elevenítette fel a fájdalmas emlékeket. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Meghalt a Piramis billentyűse


szerző:
2019.09.16. 19:41
Meghalt a Piramis billentyűse

Gyászol a magyar zenevilág: vasárnap éjszaka elhunyt a Piramis zenekar billentyűse, énekese, szerzője és örökös tagja, Gallai Péter. 65 éves volt.

Figyelmetlensége miatt halt meg ötéves kisfia

Figyelmetlensége miatt halt meg ötéves kisfia, ezért bíróság elé kell állnia. A pest megyei Kosdon az apjuktól elcsent öngyújtóval gyújtott fel egy melléképületet tavaly nyáron két kisgyerek, egyikük még ki tudott menekülni a tűzből, a másikukat nem tudták megmenteni. A vád szerint mindezért az apa a felelős.

Agyonnyomta egy betonlap - az ügyészség szerint nem felelős barátja haláláért

Nem felelős barátja haláláért - jogerősen is felmentették azt a fiatalt, aki miatt az ügyészség szerint 2016-ban agyonnyomott egy betonlap egy kisfiút Szentdomonkoson. A gyerekek harmadik társukkal elrejtett cigarettájukat akarták kivenni a járda alól. A tragédia azután történt, hogy megemelték a 120 kilós betontömböt, amit egyikük elengedett, így a mázsás súly a járda alatt hasaló kisfiúra esett. A bíróság szerint barátja nem felelős a tragédiáért, így felmentették.

Halált okozott az e-cigaretta

Meghalt az Egyesült Államokban egy férfi, aki elektromos cigarettától lett beteg, és került kórházba. A hatóságok közlése szerint a tragédia pár hete történt, és a vizsgálatok még tartanak. Egyelőre annyit tudni, hogy csaknem 200-an lettek betegek az elektromos cigarettától. Többségük elismerte, hogy THC tartalmú anyag gőzét szívták be. A THC a marihuána fő hatóanyaga.

Legendás zenészek, akiktől búcsút kellett vennünk

Csak kevesen tudják, hogy a színpadon dicsőített és kirobbanó erővel koncertező zenészek miken mehetnek keresztül, amikor épp nincsenek a reflektorfényben. Sokszor hosszú éveken át küzdenek betegségekkel, függőségekkel vagy épp lelki problémákkal, amik után már csak a dalok maradnak, és a rajongók emlékei.

Két évig rejtegette nagyapja holttestét

Információink szerint egy disznőölő pisztollyal végzett nagyapjával az férfi, aki a gyilkosság után két éven át rejtegette a holttestet. A vád szerint egyebek mellett azért ölte meg nagyapját, hogy eladja annak lakását, garázsát és autóját, közben a nyugdíját is felvette. Most emeltek vádat ellene. Ha mindent bevall és lemond a tárgyalásról, 20 évet kaphat.

Meghalt Oszama bin Laden fia

Meghalt Oszama bin Laden fia, akit a néhai terroristavezér politikai örökösének, az al-Kaida terrorszervezet leendő vezérének tartottak - közölte több amerikai sajtóorgánum is hírszerzőkre hivatkozva. A névtelenül nyilatkozó tisztségviselők azt mondták: a harmincas éveiben járó Hamza bin Ladent egy hadműveletben ölték meg valamikor az elmúlt két évben, de csak most jutottak hozzá a megerősítő bizonyítékokhoz. 

Nem tudták megmenteni a 4 hetes kisbabát

Meghalt egy négyhetes csecsemő reggel a Bács-Kiskun megyei Császárszálláson. Információink szerint édesanyja babakocsiban tolta, amikor a kicsi hirtelen rosszul lett és nem kapott levegőt. Azonnal hívták a mentőket és megkezdték a baba újraélesztését, de már nem tudták megmenteni. Azt, hogy mi okozta a halálát, egyelőre nem tudni.

Ötödjére ítélték el, 3 év börtönt kapott

Visszaeső bűnöző, ketten meghaltak miatta, mégis csak három évet kapott! Ötödjére ítélték el azt a férfit, aki pancsolt szeszt főzött Nagyecsed határában egy bérelt tanyán 2017-ben.

Tragikus névnapi strandolás a Balatonnál

Meghalt egy férfi a Balatonban vasárnap Balatonfenyvesnél. Holttestét a vízben két méter mélyen találták meg. Az RTL Híradó információja szerint az 55 éves férfi a névnapját ünnepelte. Családjával volt a strandon, úszógumival ment a vízbe mielőtt eltűnt. Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi okozta a halálát. A hasonló esetek elkerülése érdekében a vízirendőrök jótanácsait megnézhetik ITT.

Halált okozhat a csodaszerként hirdetett MMS

Súlyos károsodásokat, és akár halált is okozhatnak az MMS néven, csodaszerként hirdetett cseppek. Az internet az utóbbi időben újból tele lett az egészségre veszélyes termékekkel, melyek magyar nyelvű oldalakról is elérhetők. A Nemzeti Népegészségügyi Központot az Egészségügyi Világszervezet figyelmeztette a veszélyre, mert már 18 országban okozott mérgezést.  

Exkluzív: „Tüdőgyulladásban haltam meg”

Halottnak nyilvánították, pedig él - egy ózdi férfi élettársát az önkormányzat hívta a napokban, hogy párja tüdőgyulladásban meghalt a fővárosi Honvédkórházban. A nő nem értette, hiszen élettársa otthon volt. A férfi azt mondja, sosem volt a kórház betege. Azt nem tudni, valójában ki halt meg, de szinte biztos, hogy az ózdi férfi adataival visszaéltek.

Forgalmi dugó alakult ki a világ legmagasabb pontján

Valóságos forgalmi dugó alakult ki a világ legmagasabb pontján: szinte mozdulni sem lehet a csúcs felé vezető úton, annyian szeretnék meghódítani a Mount Everestet. A zsúfoltság miatt most többen haltak meg, mint a szél vagy a hideg következtében.

Vadállatok fulladnak bele a fóliával borított öntözőcsatornákba

A Mezőhegyes és Battonya között húzódó öntözőcsatorna medrét a gazdák több kilométeres szakaszon fóliával borították, hogy megakadályozzák a víz elszivárgását. Emiatt viszont az állatok könnyen belecsúsznak és nem tudnak kimászni. Egy 500 méteres szakaszon évente akár 10-15 tetemet emelnek ki a vízből.

A kifutón halt meg egy brazil modell

Összeesett a kifutón és meghalt egy 26 éves férfi modell Brazíliában. Néhány manöken lefagyott a drámai látványtól, a nézők azonban nem értettek semmit, kezdetben azt hitték, hogy mindez a műsor része. Még nem tudni, mi okozta a tragédiát.

Tragikusan végződött máltai nyaralás változtatta meg a család életét

Angéla fiát 2016-ban egy máltai nyaralás során vesztette el, azután beteg férjét kellett ápolnia, aki nem tudta legyőzni a rákot. A lajosmizsei asszony most két fiával akar új életet kezdeni Németországban. Az asszony nem fél a változástól, azt mondja: "Megtanultam azt, hogy el kell engedni dolgokat. Jövünk, megyünk, nyomot hagyunk emberekben, helyeken, és aztán távozunk.”

Szabályokkal a vadászbalesetek ellen

Szigorú szabályokat kell betartaniuk a vadászoknak, hogy elkerüljék a tragédiákat, mondta Híradónknak egy szakértő. Szóládnál egy 52 éves férfit lőtt le véletlenül vadásztársa, egy rendőr. A baleset a vadászat után történt, amikor hazafelé készülődtek.

 

Andy Vajnára emlékezik a filmvilág

Gyászol a filmvilág, Andy Vajna hosszan tartó súlyos betegség után tegnap halt meg. Amikor kiderült, hogy daganatos betegséggel kell szembenéznie tabuk nélkül, őszintén beszélt érzéseiről a Fókusznak. Ennek éppen most kilenc éve. Andy Vajna boldogságát is megosztotta velünk, amikor megnősült. A világhírű producer életművét olyan filmek fémjelzik, mint az Evita, a Rambo, a Terminátor, vagy a Die Hard. Első magyar filmje a Miniszter félrelép volt, ami máig vezeti minden idők magyar nézettségi toplistáját. Andy Vajna 75 éves volt.

Rengeteg követője volt közösségi oldalán a jég alá szorult férfinak

Az egészséges, természetközeli életmódot hirdette az a férfi, aki tegnap belefulladt saját tavába. Léket vágott az egyhektáros tóba, úszás közben azonban a jég alá szorult, speciális búvárok már csak a holttestét találták meg. Az 53 éves áldozat korábban üzletember volt, majd 20 éve úgy határozott, hogy a családjával természetközeli, önellátó életre rendezkedik be.

18 éve halt meg Zámbó Jimmy

Szűk körben emlékeztek meg szerda délután Zámbó Jimmy-ről, halálának 18. évfordulóján. Különböző okok miatt sem a zenész özvegye, Edit asszony, sem fiai nem voltak ott a megemlékezésen.

Hírességek, akik 2018-ban hagytak itt minket

Avicii, Burt Reynolds vagy Aretha Franklin. Fiatalok és idősebbek. Közös bennük, hogy mind a szórakoztató iparban dolgoztak, és mindannyian az idén hunytak el. Rájuk emlékezünk.

Nyomoznak a rab halála miatt

Rokonai szerint megverhették azt a férfit, aki még két hete lett öngyilkos a Márianosztrai börtönben. Ezért feljelentést tettek. Tudomásukra jutott, hogy a férfit egy egyszemélyes zárkába vitték, mert összeveszett a cellatársaival. Azt azonban nem értik, hogyhogy nem vették észre, hogy mire készül, ugyanis a biztonsági zárkát folyamatosan kamerával figyelik. A Központi Nyomozó Főügyészség nyomozást rendelt el az ügyben.

A világhírű fotós szerint meggyilkolták Diana hercegnőt!

A világhírű fotós, Darryn Lyons szerint az egykori walesi hercegnőt, Dianát meggyilkolták. Harry és Vilmos édesanyja 1997. augusztus 31-én egy autóbalesetben halt meg, szeretőjével, Dodi-al Fayeddel együtt. A hivatalos vizsgálat szerint az autót vezető sofőr ittas állapotban volt, ám a baleset okait a mai napig sokan vitatják.

SZEKÉR GERGŐ: Eleinte titkolták, hogyan halt meg édesanyja!

Szekér Gergő, az X-Faktor versenyzője egy újságból tudta meg, hogy édesanyját meggyilkolták, ugyanis családja féltésből azt mondta az akkor még gyerek Gergőnek, hogy autóbaleset történt. A teljes riportot ITT nézheted vissza!

Véget ért egy korszak: meghalt Rüsztem pasa!

A pasa sosem gondolta volna, hogy majd végül a felesége, Mihrimah lesz az, aki elárulja őt, és beengedi a házukba a gyilkost. Azonban most eljött a pillanat, és Rüsztemnek szembe kellett néznie a sorsával, azaz a halállal.

Pálinkafőzés közben haltak meg

A három férfi egy présház pincéjében főzte a pálinkát Szekszárdon, és ihattak az előpárlatból, ez okozhatta a tragédiát. Szakemberek szerint a pálinkafőzéskor legelőször keletkező előpárlat nagyon mérgező, ezért fokozott óvatossággal szabad csak kezelni, és jobb nem kísérletezni vele.

Sebestyén Balázs már előző életében ismerte a gyermekeit?

A híres műsorvezető, Müller Péter és Lippai Mariann mesélt Peller Mariannak többek között a reinkarnációról, az újrakezdésről, a sorsról, az életfeladatról, a felébredésről és a hitbéli dolgokról. Az izgalmas beszélgetésen pedig a Story Extra is részt vett. 

Augusztus óta nem temették el

Még augusztusban meghalt egy újbudai férfi, de a mai napig sem temették el. Az egykori mozigépésznek barátja szerint nem voltak hozzátartozói, de a temetéséről gondoskodott, az erre félretett egymillió forint a halála után az önkormányzathoz került. Temetés azonban azóta sem volt, csaknem két hónapja hiába várnak rá a volt kollégái, barátai, hogy búcsút vehessenek tőle. Az önkormányzat szerint a halottvizsgálat tartott sokáig.

Nagy Alexandra édesapja emléke előtt tisztelgett produkciójával

Nagy Alexandra kezdetben úgy gondolta, hogy az édesapja elvesztése és ennek feldolgozása kizárólag csak rá tartozik, azonban rájött, hogy ha a közönséggel is megosztja az érzéseit, azzal az édesapja előtt is tiszteleg.

HÍRADÓ ARCHÍV: Gyász és döbbenet Beszlánban

Csaknem 12 órán keresztül folyamatos volt a káosz a beszláni 1-es számú iskolánál, ahol a túszdráma zajlott. A fegyveres akcióban végül 27 túszejtőt megöltek, 2-őt élve elfogtak. Több mint 300 túsz, köztük gyerekek meghaltak.

Meghalt Kulcsár Győző

Meghalt Kulcsár Győző, négyszeres olimpiai- és háromszoros világbajnok párbajtőrvívó, mesteredző. A párbajtőrvívás zsenijeként emlegették. Tanítványa volt az olimpiai bajnok Nagy Tímea és Szász Emese. Életműve elismeréseként 2000-ben tagja lett a Halhatatlanok klubjának. 2004-ben a Nemzet Sportolójává választották. Kulcsár Győző 77 éves volt.

Az orvos a felelős a sportoló haláláért?

Orvosi szabálytalanság okozhatta egy 17 éves birkózó halálát másfél éve. Az elhunyt fiú családjának ügyvédje Híradónknak azt mondta, a rendőrök most azt vizsgálják: a sportorvos hogyan adhatta meg a fiúnak a versenyengedélyt, amikor szívproblémák miatt ezt korábban megtagadták tőle. A birkózón egy úgynevezett vasgyári fogást alkalmazott ellenfele, ami után a fiú remegni kezdett, majd összeesett, és leállt a szíve. Már nem tudták megmenteni.

Szívszorító: Hürrem imája Ibrahimmért!

A szultána őszintén számot vetett magával, és pontosan tudja, hogy a pasa halála az ő lelkén szárad. Mielőtt őt is elérné a végzete, Hürrem úgy dönt, felkeresi a pasa sírhelyét, hogy végső búcsút tudjon tőle venni, és feloldozást nyerjen.

60 éves lenne Michael Jackson

Az egykori popkirály minden idők egyik legsikeresebb énekese volt, karrierjét viszont 2005-ben állítólagos molesztálási ügye törte ketté. 2009-ben halt meg, miután túladagolta magát az orvosa által felírt erős altatóból.Michael Jackson születésének évfordulójára világszerte különleges eseményekkel készülnek.

Megrendülten búcsúznak a színésztársak

Szinte az egész ország Székhelyi Józsefet búcsúztatja. A Jászai Mari-díjas művészről mindenki személyes történeteket oszt meg a Facebookon, a közös színházi- és filmélményekre emlékeznek kollégái. További személyes történetek színésztársaitól itt: http://rtl.hu/3k8x53wdn

Negyvenezer forintért kellett meghalnia

40.000 forint és egy telefon miatt kellett meghalnia egy hajléktalannak Tatabányán. Július végén rabolták ki a belvárosban, a gyanú szerint egy 19 éves helyi férfi és két társa támadta meg. A 67 éves áldozat menekülni próbált, de a fiatal úgy fejen ütötte, hogy néhány nappal később meghalt a kórházban.

Sztárok, akik a halál torkából tértek vissza

Peller Mariann különös réten sétált, Rubint Réka és férje, Schobert Norbi barna szárnyú angyalt látott - híres emberek meséltek nekünk a halálközeli élményeikről.

Natasa könnyek között búcsúzik el Vida Ruditól

Mikor a fiatal lány egyedül marad a temetőben Rudi sírja mellett, bevallja elhunyt szerelmének, hogy vele tudta elképzelni az egész életét.

Meghalt Orbán József


2018.07.30. 19:35
Meghalt Orbán József

Elhunyt a Paff a bűvös sárkány legendás előadója, Orbán József. A 100 Folk Celsius énekesénél tavaly ősszel diagnosztizáltak tüdőrákot. Halálának híre mindenkit megdöbbentett, hiszen utolsó interjúját idén áprilisban adta a Fókusznak. Akkor arról beszélt, hogy sokkal jobban érzi magát.

Meghalt Orbán Józsi


szerző:
2018.07.30. 16:50
Meghalt Orbán Józsi

 A 100 Folk Celsius énekese hosszan tartó, súlyos betegség után távozott.

Miért kellett meghalnia a fiatal rendőrnek?

Balázs azért lett rendőr, mert az embereken akart segíteni. És pont ekkor, szolgálat közben halt meg. Először a Fókuszban szólalnak meg az újpesti autóbalesetben elhunyt fiatal járőr szülei.

Tragédiák a családban: Kislánya tartja életben Henriettát

Pár nappal ezelőtt egy családapa a hétvégi faházban barkácsolt, miközben feltehetőleg rosszul lett és beleesett a tóba. A családanya szinte teljesen egyedül maradt ápolásra szoruló kislányával, Jázminkával.

"A testvérem meghalt, Édesanyám a karomban, ő szó szerint elfogyott, majd az első kislányom, utána született a kis csodánk, Jázminka, most a férjem..." - részlet Szita Henrietta írásából.

Továbbra sem tudni, miben halt meg Avicii

Továbbra is bizonytalan, mi okozhatta a világhírű svéd dj, Avicii halálát. Az amerikai TMZ megszerzett egy fotót, melyen egy nappal a tragédia előtt még barátaival lazít egy yachton - úgy tűnik, jókedvű és egészséges.

Döbbenten fogadta a sztárvilág Avicii halálát

Április 20-án elhunyt Tim Bergling, akit sokan csak Aviciiként ismertek. A DJ tragikusan fiatalon, mindössze 28 évesen halt meg. Összegyűjtöttük a zenészvilág reakcióit!

Barátok közt: tűz, könnyek, tragédia a ma esti részben!

Hihetetlen izgalmakra számíthatnak a sorozat rajongói, és ezt nemcsak mondjuk, hanem mutatjuk is!

Az utolsó nap: mit csinálnánk, ha tudnánk, mikor halunk meg?

Ki tudja, melyik lesz életünk utolsó napja? Talán épp a mai. Életünket úgy éljük, hogy ezzel a kérdéssel nem foglalkozunk, mindennapjainkat nem uralhatja el a félelem amiatt, hogy egyszer meghalunk. A háborús helyzetek, vagy  terrorcselekmények félelmet keltenek bennünk, és hirtelen az a teljesen nyilvánvaló tény, hogy egyszer szembe kell néznünk múlandóságunkkal, tudatosodik bennünk.

Másként élnénk, ha tudnánk, mikor jön el az utolsó huszonnégy óra?

Mit csinálna élete utolsó napján? Másként élnénk, ha tudnánk, mikor jön el az utolsó huszonnégy óra? A halálos diagnózist kapó betegek reakciói is szélsőségesek. Van, aki mindent pótolni igyekszik, más szinte megbénul és csak vár.

Társa okozhatta a rendőr halálát

Az újpesti balesetben elhunyt rendőr társa okozhatta a februári tragédiát – értesült Híradónk. A kereszteződésben két rendőrautó ütközött össze, mindkettő használta a megkülönböztető jelzést, de az egyik sofőr nem lassított a piros lámpánál, ezért karamboloztak.

Márk a halálos ágyán kérte meg Angéla kezét

A srác kitartott a végsőkig, hogy utolsó lehelletével megkérhesse szerelme kezét.

A teljes adásért kattints IDE!

Könnyeivel küszködve mesélt karakterének haláláról Jaskó Bálint

"Ez jön, aztán kész! Tök mindegy, hogy mit akarsz csinálni, valamikor már nem lehet..." - nyilatkozta a Márkot alakító színész, aki maga is elérzékenyült karaktere halálát követően.

Hogyan élte meg Angéla és az őt alakító színésznő, Horváth Sisa Anna Farkas Márk halálát? Extra videónkból kiderül! Ahogy az is, hogy mit jelent a legidősebb Erdész lány számára a kisbaba, akit a szíve alatt hord.

Jaskó Bálint nem tudta kihagyni az utolsó forgatást

Az utolsó rész oltári eseményit megelőzte egy drámai fordulat: a sorozat Márkja egy robbanás sérüléseibe halt bele. A Fókusz Plusz riportere az Oltári csajok Márkját megszemélyesítő, Jaskó Bálintot kérdezte arról, hogy mit szólt a sorozat végkifejletéhez.

Hürrem: „Nem akarok élni, nem akarok így!”

A szultána ráeszmél, hogy a saját hibája miatt halt meg a fia, és sosem gondolta volna, hogy Musztafa megöletésével Cihangir halálos ítéletét is aláírja. Hürrem annyira összetörik a fia elvesztése miatt, hogy önmaga halálát kívánja, mert úgy érzi, így már nem tud tovább élni. 

Mi okozhatta a 18 éves lány halálát?

Néhány napja vesztette el egyetlen, 18 éves lányát tüdőembóliában egy kecskédi édesanya, valószínűleg azért, mert másik fogamzásgátló tablettát kezdett el szedni a fiatal lány.

Meghal Pajkaszeg polgármestere?

Károly hirtelen rosszul lesz, és Janó sem tud túl sok jó hírrel szolgálni... Vajon túléli a polgármester? Szombaton este kiderül A mi kis falunk évadzáró epizódjából!

Megható pillanat: Cihangir utolsó útja a mennybe vezet!

A fiatal herceg feladta a harcot: egyszerűen nem tudott megbirkózni Musztafa elvesztésével és az apja iránti gyűlölettel. Cihangir végül Szulejmán karjai között hunyt el.

Szulejmán: ˝Én soha nem tudtam, milyen az apai szeretet˝

Az uralkodó úgy dönt, meglátogatja beteg fiát, és kiönti neki szívének bánatát. Szulejmán a könnyeivel küzdve próbálta megértetni Cihangirral, miért kellett Musztafának meghalnia. A fiatal herceg azonban egyáltalán nem kíváncsi az apjára, vagyis az uralkodóra, és senki másra sem, a gyásza és fájdalma mindennél erősebb.

Béla tagadja Gábor öngyilkosságát

Piros mindent megtesz azért, hogy megmentse mostohaapját a börtöntől, ezért kénytelen volt bevallani Angélának, hogy mi történt Gáborral valójában. A nagy szembesítéskor váratlan fordulattal kellett szembesülniük a lányoknak.

Cihangir: „Nem vagy az apám ettől kezdve!”

A fiatal herceg szíve darabokra tört, mikor megtudta, szeretett Musztafáját a szultán kivégeztette. Abban a pillanatban Cihangirban eltört valami, és onnantól kezdve már csak gyűlöletet képes érezni az uralkodóval szemben.

Piros fegyverrel áll bosszút Bélán?

A bátor Erdész lány elszántan nyomozott a lovardában Béla és édesapja halála után. A nagy megdöbbenés váratlan húzásra kényszerítette Pirost...

Erdész Gábor saját maga árulta el halálának rejtélyét

Piros végre kiderítette az igazat! Az Erdész lányok édesapja saját kezével alkotta meg a sorsdöntő bizonyítékot. 

A teljes adásért kattints IDE!

Erdész Gábor ismerte a gyilkosát?

A nyomozásnak köszönhetően egyre több részletre derül fény Bélával, illetve Gábor halálával kapcsolatban. Vajon sikerül Angélának és Kálmánnak rájönnie, hogy mi a teljes igazság?

Superman az internetről tudta meg, hogy pár napja elhunyt

Hazánkban is igen gyakori az a furcsa jelenség, amikor közismert emberek a világhálónak köszönhetően szereznek tudomást saját halálhírükről, így hát egyértelmű, hogy ezt a külföldi sztárok sem úszhatják meg.

Szerettei elbúcsúztatták Musztafát!

Dermesztő pillanat, mikor Musztafa édesanyja, szerelme, fia és testévre, Bayezid örök búcsút vesznek a szeretett hercegtől. A leggyötrelmesebb mégis az, mikor Mahidevran egyszerűen nem tudja feldolgozni, hogy a legdrágább kincse, a fia egyszerűen nincs többé.

Rejtély: eltitkolták a gyilkosságot?

Kik, és miért felelősek egy negyvenkilenc éves kétgyerekes apa halálában? Vilma nem érti, hogy férje kollégái miért hazudták neki, hogy részeg, amikor azért volt eszméletlen, mert súlyos fejsérülést szenvedett. Nem érti, miért nem segített az ügyeletes orvos, és miért kellett négy órát várni a kórházban a vizsgálatig.

 

Bélának köze lehet Erdész Gábor halálához?

Angéla Kálmán segítségét szeretné kérni, hogy utánajárjon nevelőapja titkos életének. Mivel a férfit nem találta otthon, ezért Márknak mesélt elméleteiről.

A teljes adásért kattints IDE!

Emlékszel még Tünde néni szeánszára?

Piros és Tünde a virágboltban próbálták megfejteni, hogy mit is tartogat még az élet az Erdész lányoknak. Akkor került ki a pakliból a baljós kártyalap. De vajon kinek üzent az univerzum?

Autólopás miatt vesztette el lányát

Dráma a tárgyalóteremben: sírva fakadt az az anya, akinek a lánya egy autólopás miatt halt meg Gödöllőn. A 24 éves nő meg akarta akadályozni, hogy elvigyék a kocsiját, belekapaszkodott, de az egy árokban borult és agyonnyomta. 

Vajon kit fenyeget a titkos lap?

Piros nem is sejti, hogy az egyik Erdész lány sorsáról az a lap árulkodik, amit Tünde gondosan eldugott előle.

A teljes adásért kattints IDE!

Egy újabb súlyos tragédia történt a Berényi családban!

Öt évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon nyomozók csöngettek be az özvegy Berényi Júliához. A fiatal nő teljesen összetörve nyitott ajtót, ugyanis előtte nem sokkal történt a tragédia, András lezuhant egy tetőről és azonnal meghalt. A rendőrök viszont egy újabb ténnyel álltak elő, kiderült, András halála nem véletlen baleset volt.

Könnyes búcsú: Afife asszony halála előtt elárul egy titkot!

Hürrem most nem hallgatott Sümbülre, és nagyobb óvintézkedés nélkül kimerészkedett a palotából, aminek pedig az lett a következménye, hogy majdnem egy szörnyű merénylet áldozata lett. Afife pedig olyan súlyosan megsérült, hogy nem lehetett már az életét megmenteni. Mielőtt lehunyná örökre a szemét, Hürremnek elárul egy igen fontos titkot.

Otthon szerették Stadlert

Szülőfalujában szerették és jó szívvel emlékeznek Stadler Józsefre. Az akasztói vállalkozó kedden halt meg. Ismerői szerint még halála előtt is azt tervezte, hogy újjáépíti a stadiont, ami híressé tette. Stadler Józsefet szombaton temetik.

Megható! Piros először mesél elhunyt édesapjáról

Lehelnek szüksége volt Pirosra, ugyanis egy számára rendhagyó megrendelést kellett teljesítenie. Úgy tűnik, a lány barátra talált a virágkötő személyében...

A teljes adásért kattints IDE!

A falu, ahol vidáman búcsúznak a halottaktól

Nem messze Magyarországtól, színes fejfák díszítik a szaploncai temetőt. Az ott élők a szokásostól eltérően sok humorral fogják fel az elmúlást. Élcelődnek egykori szeretteiken, az emléktábláikra pedig nem csak azt írják mettől meddig éltek, hanem azt is hogyan haltak meg.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való