KERESÉS search-close

harc

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "harc"

PATAKY ATTILA: „Először volt ilyen az életemben, hogy feladjam!”

Az Edda frontembere a koronavírus elleni harc során sokszor úgy érezte, hogy fel kell adnia a küzdelmet, ám a kórházban töltött ötödik napon hirtelen megváltozott minden: Attila kijött a depresszióból és javulni, gyógyulni kezdett. Sokat segített neki a felesége és a rajongók üzenetei.

Imre megbosszulja Annát


szerző:
2020.04.17. 22:30
Imre megbosszulja Annát

A zsandárhadnagy feltett mindent egy lapra, és már nem érdekli semmi más, csak az, hogy Sándor megkapja, ami jár neki.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Kiderült, ki árulta el Károlyt és Móricot!

A báró jól sejtette, hogy a főispán magától nem jöhetett rá arra, hogy igazából nincs a tulajdonukban a Torzsa birtok – az „áruló” pedig felfedte kilétét.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Róka Adri óriási harcot vívott az idővel

Adrinak meggyűlt a baja a hamis wellingtonjával. A tészta fellázadt ellene.

JÓFIÚK BEST OF: íme a legakciódúsabb jelenetek!

Lövöldözés? Fegyverropogtatás? Bunyó? Volt itt minden a sorozat első évadában!

Lerántjuk a leplet! Így készültek fel a Jófiúk az akciójelenetekre

Katona Kinga és Mészáros Tibor beavatnak titeket a fegyverhasználat kulisszatitkaiba!

Elkapta a polip a rá vadászó sast

Egy polip és egy sas között zajló nem mindennapi küzdelmet kaptak lencsevégre kanadai halászok. A harc úgy kezdődött, hogy a sas lecsapott a polipra és magával akarta ragadni a vízből, ám a dolog fordítva sült el: a polip erősebbnek bizonyult, és ha a halászok nem avatkoznak közbe, lehúzta volna a mélybe a madarat.

Durva küzdelem a lépcsőházban: csak úgy ropogtak a fegyverek!

Gyuláék nem akárkit terítettek le Kristófvárosban: ellenfelük egy vérbeli, orosz bérgyilkos volt. Bár sikerrel zárult a küldetés, egyikük golyót is kapott...

Cinthya Dictator: Nem egy eljátszott testképet akarok megmutatni

Harcol a közösségi oldalakon mutatott tökéletesség ellen, és bármikor feltölt magáról egy olyan fotót is, amin nem a legjobb formáját hozza. Ezzel is próbálja rajongóit az önelfogadásra buzdítani.

A vádlottak szerint nem kutyaviadal volt

Nem szervezett harc volt – ezt mondta a bíróságon az egyik vádlott, aki az ügyészség szerint tiltott kutyaviadalt rendezett Mohácson. A vád szerint társával két harci kutyájukat eresztették egymásnak, a viadalon bíró is volt, ő is vádlott. Ha bűnösnek találják őket, mindhárman börtönbe kerülhetnek, akár évekre. 

Újabb ezer katonát vezényel a Perzsa-öbölbe az Egyesült Államok

Újabb ezer katonát vezényel a Perzsa-öbölbe az Egyesült Államok. Az amerikai vezetés szerint minderre az iráni fegyveres erők ellenséges tevékenysége miatt van szükség. Az elmúlt bő egy hónap alatt Irán partjai közelében 6 olajszállító hajót ért támadás. Washington szerint az irániak a felelősek, de ezt Teherán továbbra is tagadja. Az irániak hétfőn bejelentették: felpörgetik az urándúsítást.

 

Ők a Konyhafőnök történetének legharcosabb versenyzői

A második feladatban csontos húsok vártak a versenyzőkre, akik azonnal rávetették magukat a pultra, amint Zé engedélyt adott rá.

Induljon a kiképzés! Kezdődik a Konyhafőnök - Visszavágó elődöntője!

A Válogatónak vége, kialakult a két séf 12 fős csapata! Az elődöntőkben a séfek mentorként tanítják a versenyzőket, és felkészítik őket a végső küzdelemre. A két séfnek egy hete van a kiképzésre, így az elvárások kemények...

Zé kiharcolt egy utolsó esélyt a kieső versenyzőnek?

Bea étele egyik séfet sem győzte meg annyira, hogy beválogassák a csapataikba, azonban Zé ezzel nem értett egyet. Vajon a zsűritag beszéde meggyőzi valamelyik séfet?

Vadon Jani:

A két producerlegenda csatájával startol az ország legszórakoztatóbb házibulija, ráadásul mivel Hajdú Péter régebben karatézott, Vadon Jani szerint nem árt vigyázni vele...

Tart az ostrom az Iszlám Állam terrorszervezet utolsó állása ellen

Tart az ostrom az Iszlám Állam terrorszervezet utolsó állása ellen Szíriában, miközben Európában egyre komolyabb fejfájást okoz a politikusoknak, hogy mit kezdjenek terroristának állt állampolgáraikkal. Amerika azt szeretné, ha az szövetségesei hazavinnék őket. A magyar külügyminiszter azt mondta Brüsszelben: mindent meg kell tenni, hogy ezek ne jöhessenek vissza.

Napok kérdése, hogy teljesen felszámolják az Iszlám Államot

Heves harcok folynak Szíriában az Iszlám Állam utolsó támaszpontjának az elfoglalásáért. Az amerikai légi támogatással előrenyomuló kurd vezetésű csapatok egyre szorosabbra fonják az ostromgyűrűt a mostanra már mindössze pár négyzetkilométerre szűkült terület körül.

Rácz Jenő és Király Peti a végsőkig küzdöttek a tésztáért

Peti házi tésztát szeretett volna készítnei, de valami gond volt az állagával. Mentorával perceken azon dolgoztak, hogyan menthetnék meg a főételt.

Előző rész (2018. november 09.)

Joe befogadta Renit. Bence és Marci összetűzésbe került. Tamara igent mondott a hirtelen érkező, csábító állásajánlatra.

Joe-val nem érdemes ujjat húzni

A hősszerelmes férfi bármit megtenne szerelméért, és még a verekedés sem tántorítja vissza…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Kárpátalja: két tűz között?

Ukrajna félig-meddig háborúban áll az ország keleti részén orosz támogatással önállósodó szakadárokkal. Hosszabb távon az ország szeretne NATO-tag lenni – ezt Oroszország aligha tolerálná – és közeledni az Európai Unióhoz. Ebben a keretben lehet elhelyezni a magyar-ukrán kapcsolatok feszültségeit.

A Barátok közt színészeinek saját magukat kellett legyőzniük!

Mezei Léda és Kiss Péter Balázs vállalkozott arra, hogy végigcsinálja a Survivor kegyetlen akadálypályáját. Az eredmény pedig magáért beszél…

Tengeri csata a kagylókért

Brit és francia halászhajók vívtak valóságos tengeri csatát a két ország között a La Manche-csatornán. Az összecsapást a franciák kezdeményezték, akik szerint a britek elhalásszák előlük a kagylókat, miközben rájuk halászati tilalom vonatkozik. A túlerőben lévő francia flotta végül a petárdákkal és kövekkel vívott ütközetben megfutamította az ősellenséget.

 

Brutális gladiátorharc: egymást pofozták a villalakók!

A kvízkérdések után újabb feladattal kellett szembenézniük a játékosoknak, és bizony a védősisakokra is nagy szükségük volt…

Két fiú is küzd Beatrix kegyeiért

Bár Attila tudja jól, hogy Beatrix párkapcsolatban él, mégsem mond le róla. Épp ezért a lány barátjával, Márkkal is szembeszállt…

Hazajöhet a kétéves magyar kisfiú, akit elszakítottak családjától

Most már biztos, hogy hazajöhet az Egyesült Államokban rekedt magyar kisfiú. A kétéves Levente szüleit 6 hete vették őrizetbe a kanadai határnál, illegális határátlépés gyanúja miatt, a gyereket pedig nevelőszülőkhöz adták. Nővére 6 hete harcol azért, hogy hazavihesse, már ki is utazott, és kedden végül a bíróság is úgy döntött, hazaviheti Leventét.

HARDI RICHÁRD: Türelem és fokozatosság!

Hardi Richárdnál, a Fradi jégkorongozójánál először három éve fedeztek fel nyirokcsomó daganatot, legyőzte a rákot, de egy év tünetmentesség után tavaly augusztusban kiújult a betegsége, elölről kezdődött a küzdelem. Richárd megint győzött, és újra edzhet!

 

Mormoták verekedtek: harc a szerelemért

Két fiú mormota fitogtatta erejét, hogy elnyerjék választottuk kegyeit. A harcnak nem találhattak volna jobb helyet, mint Kína, Gansu tartományának egyik hegyi útját. Az a videóból nem derül ki, hogy a nőstény mormota elégedett-e az ereménnyel.

Ellenségek a suliban: összebalhéznak az iskola macsói

Most szombaton 20:00-kor jön A Tanár harmadik része, amiben elharapóznak az indulatok. Az iskola két macsója Ábel és Laci egymásnak feszülnek... nem is egyszer!

Harc Stephen Hawking agyáért

Stephen Hawking még csak 5 napja hunyt el, de agyáért máris tudósok szálltak harcba: a legtöbben, azért tartanak igényt a zseni szürkeállományára, hogy különböző vizsgálatokkal kiderítsék, hogyan tudott életben maradni több, mint 50 éven át degeneratív idegrendszeri betegségével.

Nézd újra Az utolsó Jedik legmenőbb jelenetét!

A film ugyan megosztó volt, de azt nem tagadhatjuk, hogy ez a jelenet ütött rendesen!

Ez volt minden idők legdurvább ketrecharcra Magyarországon

Pont egy évvel ezelőtt történt, hogy az ellenfelének üzent a Fókuszon keresztül Budapesten a 25 éves Laszák Zoltán K-1 világbajnok. Már akkor tudtuk, hogy adrenalin és vérre menő harc lesz. Kiderült, az MMA és a K-1 harcosai egymást és magukat sem kímélték a ringben.

˝Létezik, hogy te rányomultál a testvéred szerelmére?˝

Hoppá-hoppá! Ezt még Angéla le látta előre, pedig számíthatott volna az érkezésére: Hajni csalódottan és idegesen szembesítette nővérét önző tettével.

A teljes adásért kattints IDE!

„Orbán hatalmon akar maradni!”

Az ellenzéki pártok kritizálták a miniszterelnök beszédét. Hogy, mi volt a kritika? Kiderül a riportból!

Csalódottság Katalóniában

Nem kér menedékjogot a Madrid által menesztett katalán miniszterelnök. Azt mondta a katalán függetlenedés fő kezdeményezője, hogy akkor megy haza, ha megkapja a lehetőséget a tisztességes eljáráshoz, mivel zendüléssel vádolta meg Madrid.

Kegyetlen küzdelem döntött a védettségi nyaklánc sorsáról

Csak egy valaki maradhatott a tengerben felállított pályán, ami azt jelentette, hogy a szigetlakóknak le kellett lökniük egymást az építményről a vízbe. Vajon kinek sikerült a legtovább talpon maradni?

Nóra döntött: küzdeni fog Ábelért!

Az ügyvédnő nem adja magát könnyen, és szembe megy Anettel!

Felícia és Dzsenifer cicaharca az Anikó Show-ban!

Felícia és Dzsenifer egy diszkóban ismerkedtek meg. Friss kapcsolatuk egy gyönyörű barátság kezdete is lehetett volna, ha Dzsenifer nem hajt rá Felícia barátjára, Sanyira. Felícia többször is próbálta már leállítani újdonsült barátnőjét, de eddig mindhiába. Szerinte Dzsenifer egy „simlis csaj”, aki szántszándékkal bosszantja őt. Felícia tűzbe menne barátjáért, de vajon megbízhat Sanyi hűségében?

Nincs többé Ibon és Buwaya

A Survivor csupa meglepetés, ezt hétfő este ismét bebizonyosodott. A műsor a feléhez ért, a játék első része lezárult. Nincs többé Ibon és Buwaya. A két törzs egyesült, és ezzel elkezdődött a harc a túlélésért.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Annamari sírva küzd családjáért

Annamari 11 éve van együtt férjével, Istvánnal. A lány úgy érzi, Pisti tökéletes férj, de szülei nem tudják őt elfogadni. A kétségbeesett lány évek óta harcol szüleivel, akik ráadásul új fiúkat is bemutatnak neki, hátha elhagyja férjét. Most azonban eljött az idő, hogy Pisti és anyósa megküzdjön egymással…

Survivor: a legnagyobb harcot önmagukkal vívják a játékosok

Survivor. Itt csak az győzhet, aki ellenáll minden természeti csapásnak, éhezésnek, marásnak és csípésnek, érzelmi és fizikális hullámvölgynek – a versenyzők kizárólag magukra és egymásra vannak utalva. Bálint után Tamást és Krisztiánt teperte le a sziget, végérvényesen.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Hoppá! Kitört a harc Zsófi és Balázs között!

A kékeknél csatatérré alakult a konyhapult: a csapattársak semmiben sem értettek egyet. Zsófi utasított, Balázs ellenkezett, Balázs hibázott, Zsófi kiborult. Vajon milyen ételek születtek ebből?

Roland: „Ha még egy ujjal hozzám érsz, neked annyi!”

Dani továbbra is azt hiszi, hogy Roland csempészte a drogot a táskájába, ezért csapdába csalja a fiút, hogy bosszút álljon rajta. A lakótársak alig bírják lecsillapítani a dühös Danit…

Előző rész (2017. szeptember 01.)

Hogyan vált Ágnes és Ludwig kapcsolata azzá, ami? Ágnes vagy Ludwig éli túl kettőjük harcát?

Következő rész (2017. szeptember 1.)

Hogyan vált Ágnes és Ludwig kapcsolata azzá, ami? Ágnes vagy Ludwig éli túl kettőjük harcát?

George Clooney a gyűlölet ellen

Egymillió dollárt, átszámítva közel 260 millió forintot ajánlott fel George Clooney és felesége, Amal Clooney egy civil szervezet számára, amely a szélsőséges csoportok tevékenységét figyeli.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Kareszék megfogadják, hogy tovább harcolnak a lányokért!

Karesz kétségbeesik és Milán dolgai sem alakulnak jobban Hajninál. Ezután a srácok megfogadják, hogy támogatják egymást a lányok szívéért folytatott küzdelemben, nem számít, mennyi visszautasításban lesz még részük...

Előző rész (2017. július 12.)

Ágnes úgy dönt, felveszi a harcot Ludwig ellen. Gizella és Stella elutaznak Londonba. Tóbiás elhatározza, hogy elárulja Attilának, hogy Ludwig él, és a házban van. Nóra úgy dönt, hogy ő idézteti be Vilmost a bíróságra.

Story Extra 2017-07-05


szerző:
2017.07.05. 17:25
Dani megesküszik, hogy tovább harcol az igazságáért!

Daninak feltűnt, hogy mióta Gréta és ő külön vannak, Roland folyamatosan azon van, hogy közelebb kerüljön a lányhoz. Amikor Rolandot Móni lakásán találta, összeállt benne a kép, és biztos volt abban, hogy a történtek mögött Roland áll...

Dani úgy dönt, hogy tovább harcol Grétiért

Dani elköltözik, de rájön, hogy nem futamodhat meg az érzései elől, ezért visszatér, és közli a lakókkal, hogy harcolni fog a szerelméért.

István évek óta nem éri el a Mongóliába vitt gyerekeit

Tíz éve követjük a három gyerekes apa küzdelmét azért, hogy láthassa gyerekeit, akiket Mongóliába csempészett az anyjuk. Gyerekeivel négy éve már kapcsolatba lépni sem tud, korábban, ha titokban beszéltek az apukájukkal bántották őket ezért. Az apa a magyar és a mongol illetékes minisztériumot is megkereste, tüntetett, most azt mondja, minden vagyonát eladja és Mongóliába költözik, hátha akkor valami módon közelebb kerülhet a saját gyerekeihez.

Következő rész (2017. május 18.)

Irma rögtönzött főzőcsapatot alapít Rudival és Tóbiással. Kristóf úgy dönt, harcolni fog a családi örökségéért. Félix félreért egy beszélgetést Emília és Miklós közt. Péter majdnem ismét megcsalja Hannát.

Következő rész (2017. május 17.)

Gábor véletlenül felfedezi, hogy Niki fent van egy internetes társkereső oldalon. Evelin továbbra sem akarja feladni a Voiláért vívott harcot. Karesz és Milán felültetik a barátnőiket, hogy Győzővel szórakozzanak.

Vadon Jani gyomorszájon rúgta Sebestyén Balázst!

A két rádiós nagyágyú, Sebestyén Balázs és Vadon Jani harccal indították a hetet, bár az összecsapás elég egyoldalúra sikerült...

Barátok közt: Berényi Miklós vs. Bartha Zsolt!

Öt évvel ezelőtt élhették át azt a nézők, mikor a Mátyás király tér Rózsa kávézójában csúnyán átejtették a nagy Berényi Mikit. Habár nem sokszor történt ilyesmi, de Attilának és Zsoltnak sikerült becsapniuk a mindig magabiztos cégvezetőt.

Ervin és András ölre mentek a vérnarancsért?

A színész kapta meg az első feladat előnyét, és két társa kosarát kicserélhette. Hogy kiket választott és miért? Ervinnek konkrét elképzelései voltak a hátráltatásról.

Felejthetetlen pillanat: Berényi Miklós csúnyán kihozta a sodrából Claudiát!

Öt évvel ezelőtt a híres sorozat egyik emlékezetes jelenete valóban felejthetetlen pillanatokat tartogatott a nézőknek. Berényi Miklós és Berényi Claudia viharos kapcsolata nem újdonság a Barátok közt kedvelőinek. Miklós mesterien tudta feldühíteni Claudiát, sokszor elég volt egy odaszólás és a harc már el is kezdődött közöttük.

Hétfőn a legsikeresebb és egyben legönveszélyesebb család csap össze!

Elérkeztünk a Hagyjál főzni! második évadának utolsó hetéhez. Ezen a héten az első és a második évad nagyágyúi csapnak össze, elsőként a legsikeresebb de egyben legönveszélyesebb párosok. Az első évadból a Bak család, akik 5 családot főztek le, a második évadból pedig a Gyovai család, akik összesen 3 család felett arattak győzelmet.

A pirosak állag-harcot vívtak a tésztával

Steve és Angéla már szinte mindent belepakolt a tésztába, az mégsem akart jó lenni. Annyi állagot felvett már, hogy egyik pillanatban folyékony, majd azonnal szilárd állapotot öltött.

Előző rész (2017. április 10.)

Evelin elhatározza, hogy tovább harcol Daniért. Paula és Tamás újra egymásra találnak.

Következő rész (2017. április 10.)

Evelin elhatározza, hogy tovább harcol Daniért. Paula és Tamás újra egymásra találnak.

Győző hiába bujkált, András újra megajándékozta egy hátránnyal

A színész már akkor sejtette, hogy újra ő lesz András kiszemeltje, amikor a műsorvezető a zsűri mellé lépett. El is rejtőzött a pultja mögött... de mind hiába!

Eljött az idő: Győző végre visszavághatott Andrásnak!

Miután az első feladatban Győző volt a legjobb, a második főzésnél előnyhöz jutott: eldönthette, hogy ki pucolja meg helyette az óriási polipot. A választása senkinek sem okozott meglepetést!

Az András-Győző párviadal örökké tart majd? Utánajártunk!

A kulisszák mögött elkaptuk a versenyzőket, ahol feltettük a kérdést: meddig tart ez a harc kettejük között? András és Győző viccesen meséltek a csatáról, és a polip pucolás árnyoldalairól.

Még mindig harcol az igazáért a lúggal leöntött nő

Négy év után kerülhet pont a lúggal leöntött nő ügyének végére. Erika többször elmondta már, hogy mi történt vele azon a borzalmas estén. Az orvos, akit vádolnak, és aki akkor a barátja volt, azóta tagadja, hogy ő tette tönkre a nő életét. Most előzetes letartóztatásba került a férfi, Erika pedig úgy érzi, kezd helyreállni a világ.

Peller Annán kifogott a „retardált palacsinta”?

Anna idegesen állt neki a második feladatnak, ahol ráadásul még egy lepény is összeesküdött ellene! De nem adta fel: háromszor is nekiment a palacsintának! Szerinted ki került ki győztesen a harcból?

18. rész - Az asszony harcol elhanyagolt unokájáért!

Az 55 éves nagymama igencsak meglepődik, mikor egyik nap munkából hazatérve az ajtó előtt találja éhes unokáját, akit azelőtt csak ritkán látott. Az aggódó nő cselekvésre szánja el magát!

Erika és Teca harcba száll a török férfi kegyeiért

Teca magához csábítaná a török kamionsofőrt, azonban ezt nem engedi Erika, aki végül hajba kap a kocsmárossal, ám végül az összecsapást a férfi bánja...

Damu Roland nem adja fel!


szerző:
2017.02.01. 17:25
Damu Roland nem adja fel!

Damu Roland feljelentést tett kiskorú veszélyeztetése miatt, mert az anyósa és felesége jelenlegi egészségi állapota kétségbe ejti. A színész közben egy kétszemélyes kamaradarabban is játszik, a szerep megformálása rendkívül nehéz volt a számára, mert egy olyan kiégett karaktert alakít, aki már nem hisz a szerelemben. Dilemmáját az okozza, hogy őt bár sokszor átverték, még mindig hisz… Az előadás előtt beszélgettünk vele.

Fókusz 2017-01-20


szerző:
2017.01.20. 19:00
Joe úgy dönt, harcolni fog Barbiért!

Barbi egy felkavaró beszélgetést követően azt kéri, tartsanak szünetet a házasságukban, Joe teljesen padlóra kerül. Sári biztatja Joe-t, harcoljon a házasságukért.

Előző rész (2016. december 13.)

Tamás együtt látja Márkot és Paulát a klubban, és eluralkodik rajta a féltékenység. Simon buzdítására Evelin elhatározza, hogy új állást keres. Pepe felgyújtja az romházat, ami Karesz utcai bandájának az otthona!

Vivi és Dávid gladiátorharca

A két párbajozó gladiátornak öltözve csapott össze, így készülve a pénteki Párbajra. Vajon milyen érveket tudott felsorakoztatni a másik ellen Vivi és Dávid?

Következő rész (2016. december 12.)

Pepe párbajra hívja Kareszt. Janka tudomást szerez a Paula és Márk között elcsattant csókról, és elmondja Tamásnak. Roland szexszel jut pénzhez.

A Kihívás után azonnal kialakult a Párbaj hangulat

Miután Dávid Vivire tette a kék kendőt, meg is kezdődött a harc kettejük között. Utána a villalakók csapatokra oszlottak és kezdődhetett a stratégiák kiépítése.

Előző rész (2016. december 06.)

Kiderül, hogy Vince az elejétől kezdve csak kihasználta Borit. Levi nővére, Patrícia és a családja Budapestre költözik. Karesz és Pepe tovább folytatják a harcukat.

Dávid és Krisztián harci indulót írtak Atihoz

Ati támogató azt a feladatot kapták, hogy írjanak Atinak egy harci kedvet meghozó dicshimnuszt. Dávid és Krisztián annyira komolyan vették a feladatot, hogy még  harci festést is készítettek.

Következő rész (2016. december 06.)

Kiderül, hogy Vince az elejétől kezdve csak kihasználta Borit. Levi nővére, Patrícia és a családja Budapestre költözik. Karesz és Pepe tovább folytatják a harcukat.

Ecsettel a bombák ellen

Ecsettel harcolnak a békéért. Nemzetközi összefogás lett a Tanúságtétel programból, ami Horgas Péter tervező kezdeményezésére indult. Gyerekek és felnőttek viszik vászonra azt, hogy ők hogyan látják az aleppoi bombázásokat. Így emlékeznek a szíriai háború áldozataira és küzdenek a békéért. A különálló képeket összevarrják, így lesz belőlük egy óriási festmény. A kezdeményezéshez rengetegen csatlakoztak. Most Szabadkán készülnek újabb alkotások.

Feltalált egy cipőt, majd 14 évig pereskedett érte

Oroszi László a világ egyik legnagyobb sportszergyártója ellen nyert pert. A mostani döntés szerint az történt ugyanis, hogy a cég történetének egyik legsikeresebb focicipőjéhez engedély nélkül használta fel Oroszi úr korábban bejegyzett szabadalmát. Bár jogerős ítélet van, lehet, hogy még nincs vége az ügynek.

Harc az élelemért Moszulban

Döbbenetes jelenetek Moszulban, ahol egymást tapossák az emberek az élelmiszerért. A szállítmányok folyamatosan érkeznek az ostromlott város felszabadított részébe, de egyelőre nem jut mindenkinek segítség. A városban forgatott Dörmer Csaba is. A Fókusz riporterének tudósítását pénteken láthatták, de az internetes oldalunkon újra megtekinthetik.

Őszintén vall súlyos betegségéről!

Decemberben rákot diagnosztizáltak nála, pár hónap múlva életmentő műtétet kellett végrehajtani Pataky Attilán. Hogyan birkózott meg testileg és lelkileg a halálos kórral?

Szabó Zsófiból parancsnokként előtört a diktátor

Négy éve történt ezen a napon, mikor Aurelio és Szabó Zsófi igen csúnyán összevesztek. A fiatal lány kapta meg a tábor főnök szerepét, és nem engedett abból, hogy a fiúnak el kell fogadnia, bizony neki kell kipucolnia a mellékhelyiséget, ha törik, ha szakad.

Következő rész (2016. szeptember 07.)

Bözsi aggódik, hogy a második házassága nem lesz hosszú életű. Vajon hogy tetszik László focicsapatának az új csapattag? Vajon Miklós hajlandó lesz elvégeztetni az apasági tesztet? Vajon ki kerül ki nyertesként Ágnes és Félix harcából?

Ki lesz majd a Nyerő Páros?


szerző:
2016.08.26. 19:20
Ki lesz majd a Nyerő Páros?

Mi lesz abból, ha nyolc hírességet összezárunk a szerelmükkel együtt? Vajon melyik sztárpár tud a legjobban összefogni, ki lesz a nyerő? Először láthatják azt a különleges malomból átalakított rezidencát, amibe a híresség hétfőn költöznek be. Csak egy pár élhet majd a 115 négyzetméteres luxuslakosztályban, viszont ketten még az udvarra is kiszorulnak.

Hürrem: „Rabszolgából az Oszmán Birodalom szultánája lettem”

Egyre nehezebb helyzetben van Hürrem, ugyanis Sah szultána rést talált a pajzson. Támadás indul az uralkodó háreme ellen.

Pénzért harcoló oroszok Szíriában

Havi egymillió forint – a brit Sky hírcsatorna szerint ennyit kapnak orosz zsoldosok Szíriában. Egy magáncég alkalmazza és a legvéresebb csatákban veti be őket. A moszkvai kormány eddig visszautasított minden vádat, amely szerint oroszok vennének részt a szír kormányerők oldalon a szárazföldi harcokban. Moszkva hónapok óta légicsapásokkal támogatja az Asszad-rezsimet.

Szombaton rajtol a kviddics világbajnokság – Harry Potter nélkül

Gőzerővel készülnek a csapatok a szombaton kezdődő kviddics világbajnokságra. A sportesemény Németországban lesz, és 23 nemzet vesz rajta részt. A versenyt egyértelműen az Egyesült Államok uralja, eddig két világbajnokságot rendeztek, és mind a kettő az USA valamelyik csapata nyerte meg. A kviddics a Harry Potter filmekből ismert játék, ami a valóságban a kézilabda, a röplabda és a rögbi egy sajátos keveréke.

Gordon visszavág a legyőzőinek, vagy mégsem?

A receptversenyben már többször is alulmaradt a mindig üvöltöző szakács, most egyszerre két ember ellen áll ki (akik ráadásul már leverték egyszer korábban). Jöjjön az almás desszertek háborúja.

Annak ellenére, hogy óriási harcot vívtak a sült kacsáért a konyhában, eléggé jó eredményt hoztak az össze a végére, hiszen a vendégek többsége odavolt a fogásért!

Két legenda csapott össze a konyhában!

Gordon és Hugh Fearnley-Whittingstall csapott össze a nagy desszert-háborúban! A cél ismét az volt, hogy midnketten a saját receptjükkel nyűgözzék le a zsűrit. Vajon melyik gesztenyés édesség lett a nyerő?

Evelinék albérletében folytatódik a csajok háborúja

Evelin és Szabina között kisebbfajta háború alakul ki, amiben egymást szárnyalják túl a szemétkedésben, amivel Máté idegeire mennek.

Vajon a sztáranyukák is versengenek egymással?

Anyukák mesélték, hogy kész verseny folyik köztük, hogy kinek a gyereke a szebb, az ügyesebb, kié járt, vagy beszélt hamarabb. Körbekérdeztünk, ki akartuk deríteni ugyanis, hogy mit gondolnak erről a sztáranyukák.

Story Extra 2016-06-01


szerző:
2016.06.01. 17:25
Hidegzuhannyal állt bosszút Attila Cintián

A lány nem bírt magával. Először Gáborral húzott újat, majd Attila is közéjük keveredett. Cintia először csak fröcskölte a farmert, aki nem aprózta el a revanst.

Gábor álcsúcson csapná a csulázó lámát

Egyirányú szócsatának indult, de tettlegességig fajult a nézeteltérés. Gábor hiába fenyegette a különös állatot, az nem értett a szép szóból...

Nazli szörnyű halála


szerző:
2016.05.11. 23:00
Nazli szörnyű halála

Hürrem és Hatice szultána folytonos vitája egy újabb ártatlan ember halálát követelte. Vajon ezzel véget ér a szultánák szörnyű harca?

Ő Hatice vs. Hürrem csatájának újabb áldozata

Ibrahim halála sem volt elég ahhoz, hogy a szultánák közti harc alábbhagyjon. A folytonos gyűlölködés nem ért véget, és kegyetlen háborújuk egy újabb ártatlan ember életét követelte.

Szulejmán utolsó imája – „Átjárja szívemet a vér”

Az uralkodóra most igen nagy felelősség hárul, serege Velence ellen indul. Mindezek mellett nincs már Ibrahim, aki a legnehezebb órákban is hű társ volt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való