KERESÉS search-close

hazug

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hazug"

Szélhámos próbálja behálózni Hajnalt

Tomi egy igazi szoknyavadász, aki hazugságok révén próbálja meg behálózni Hajnalt. Ám János nem nézi jó szemmel, ahogy a titokzatos hódító átveri szerelmét. Vajon a közbelépésnek hála meghiúsul Tomi terve, vagy sikerül elcsábítania a lányt? Az Oltári csajok mai epizódjából többek között erre is fény derül.

Fókusz 2017-09-15


szerző:
2017.09.15. 17:20
Bori Majának:

Maja nekilát a takarításnak, és beleejti a felmosó vödörbe Karola vázlatfüzetét. Mivel a lány attól fél, hogy a többiek utálni fogják, ha ez kiderül, Borira próbálja kenni a dolgot, azonban beég a béna próbálkozásával.

A csalás akár örömet is okozhat?!

Egy elmélet szerint, akik csalás során érnek el sikereket, azok közül a legtöbben nem éreznek szégyent, hanem boldogabbak lesznek. Szily Nórával utánajártunk, hogy egyeseknek miért okoz örömet a csalás és miért nincs bűntudatuk, ha érdemtelenül sikereket érnek el.

Hazudj, ha tudsz!


szerző:
2014.07.21. 11:58
Hazudj, ha tudsz!

Pali Róbert testbeszéd szakértő osztotta meg műsorvezetőinkkel, mik azok az egyértelmű jelek, amik elárulják, hogy hazudunk.

Hazugságok szövevényes hálózata

Hazudni kell? Miért hazudunk, és egyáltalán hányszor tesszük mindezt 24 órán belül? Ezt a kérdést járjuk körbe egy szociálpszichológussal és egy fotós-antropológussal.

Füvezett az esztergomi polgármester?

Kompromittálónak szánt felvételt tett közzé egy blogger Esztergom fideszes polgármesteréről. Meggyes Tamás szerint lejáratásról van szó.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való