KERESÉS search-close

heti gazda

30 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "heti gazda"

Brigi dunnyhát kapott az arcába, a többiek pedig finom falatokat

Gergő szemében most már a cigi is vörös posztónak számított, így Brigi ismét kihúzta a gyufát Attila győzelmi buliján. Dia egy lányra hagyta a Heti gazda székét, a Farmerek pedig ízletes gulyással indíthatták az új hetet. Nézzük, mi történt a legutóbbi adásban!

Te kit választanál Heti gazdának a Farmerek helyében? Szavazz!

Most ismét a Te véleményedre vagyunk kíváncsiak! Klikk!

Lejárt a hétalvó Cintia türelmi ideje a Heti gazdánál?

A Farmerlány továbbra sem hajlandó a tyúkokkal kelni, hiába költözött Norbi ágyába. Este kiderül, hogy lesz-e következménye a sorozatos renitenskedésnek.

Brigi nem csak a piros kendőt, hanem az új hálótárs szerepét is kiosztotta

Sanya és Attila közül egyvalaki már nyugodtabban hajthatta álomra a fejét. Reggel a Farmerekre és a tanya sertéseire is izgalmas nap virradt, este azonban Brigi ismét megvillantotta a keményebb oldalát is.

Ezt a heti értékelést nem teszik zsebre a Farmerek?

Brigi úgy döntött, Heti gazdaként elbeszélget a többiekkel vacsora közben. Este kiderül, hogy újabb összetűzés lesz-e a dologból...

Sanya döntött: egy női csuklóra került a piros kendő

A harmadik kiválasztáson megint hárman kerültek képbe: Henit, Vivit és Sándort szerették volna a többiek a tanya kerítésén kívül tudni. A Heti gazda kihirdette, kit küld közülük párbajozni.

Heni hangja elapasztotta Tina tejét?


szerző:
2016.04.06. 19:30
Heni hangja elapasztotta Tina tejét?

Ismét bolhából csináltak elefántot a pajtában. Heni szerint ő már profi szinten űzi az ottani teendőket, Norbinak, a tapasztalt tehénfejőnek viszont erről egészen más a véleménye. A vita elfajult, a tej elapadt, és természetesen mindenki a másikra mutogat.

Norbi megbüntette Cintiát


szerző:
2016.04.05. 19:55
Norbi megbüntette Cintiát

Nem mindenki szeret korán kelni, ezt viszont nem nézik jó szemmel a dolgos emberek. Cintia sokáig maradna ágyban, ám az új Heti Gazda a lány párját kérdezte meg arról, ő mit tenne a helyében. Norbi pedig előállt a legjobb büntetési javaslattal.

Sanya Heti gazdát térdre kényszerítette a helyesírás

Sanya épp főnöki kötelességeinek eleget téve listát írt a hiányzó dolgokról, azonban mikor elért a ricinusolaj szóhoz... Szerencsére Norbi és Gergő a közelben volt, hogy kisegítse.

Az új Heti Gazda kiverte a biztosítékot

Laura beváltotta az ígéretét, és Sanyát jelölte meg Heti Gazdának, de ezzel nem csak eddigi kinevezésétől fosztotta meg Attilát. Úgy tűnik, nem mindenki örül az események alakulásának.

Attila jól megdolgoztatta a lányokat


szerző:
2016.04.02. 20:15
Attila jól megdolgoztatta a lányokat

Amikor a munka munkát ér: Attila teljes mértékben kihasználta Heti Gazda címét, és minden feladatot a lányokra dobott. Locsoltak, rönköt húzkodtak megállás nélkül és ennek tetejébe még a fát is velük cipeltette.

Hamarosan érkezik az új jövevény


szerző:
2016.04.01. 19:25
Hamarosan érkezik az új jövevény

Már nincs sok hátra, és újra gyarapodik a Farm lakóinak száma. Ehhez azonban gondoskodásra és sok odafigyelére lesz szükség. Attila úgy tervezi, kiköltözik az állatokhoz.

Három farmer esélyes a Párbajra!


szerző:
2016.03.30. 19:45
Három farmer esélyes a Párbajra!

Megtörtént a második kiválasztás. A farmerek felkalapálták a jeleket a táblára, így kiderült, kiket tudnának a kerítésen kívül a versenyzők. Attilának három ember közül kell kiválasztania azt, aki már biztos, hogy párbajozni fog a hétvégén.

Parázsvitát tálaltak vacsorára


szerző:
2016.03.29. 19:50
Parázsvitát tálaltak vacsorára

Az éhezéstől sokkal feszültebb mindenki. A farmerek már reggelire és ebédre is vitával készültek, így nem is csoda, hogy vacsorára se jutott más -elszabadultak az indulatok az asztal körül.

Szilveszter gazda csepegtetett némi Farm-tudást

Miután megérkezett Szilveszter gazda, azonnal maga mellé kapta Attilát és körbenéztek a birtokon. Mindent ellenőriztek, és eközben a Heti Gazda szorgalmasan jegyzetelt mindent az új füzetébe: a magvetéstől egészen a tehén fésülésig.

Heni és Attila egymásnak estek a konyhában

Attila teljes mértékben kihasználja a Heti Gazda címet, és mindenkit ott kap el, ahol csak ér. Henit például a konyhában ordította le, miután nem volt megelégedve a séf teljesítményével. Ehhez persze Heninek is volt pár szava.

Attila: "Úh, de fognak utálni"


szerző:
2016.03.28. 19:25
Attila:

Miután Dani kiesett, egy búcsúlevélben hagyta hátra választását: Attila lesz a Heti Gazda. Neki sem kellett több, azonnal kiosztotta a feladatokat és már előre röhögött, hogy mennyire a többiek nyomában lesz egész héten.

Attila és Aladdin a vécén


szerző:
2016.03.28. 14:36
Attila és Aladdin a vécén

Attila vasmarokkal irányítja a ház körüli munkákat, közben nem csak egy cigire, hanem kedvenc nótájára is rágyújtott, ami meglepő módon az Aladdin c. rajzfilm egyik slágere. Még a pottyantós vécén trónolva is eldudorászta, azonban a dolgát végző Attila látványa helyett inkább megmutatjuk, milyen meghitten barkácsolt Márk és Cintia ezzel egy időben...

Farm-magyar szótár: Heti hetes


szerző:
2016.03.27. 09:00
Farm-magyar szótár: Heti hetes

A tanyán nincs is tévé, akkor meg mégis miről beszél Sanya?! Semmi gond, most mindent elmagyarázunk: itt a tanyasi szakkifejezéseket megmagyarázó sorozatunk legelső szócikke.

Dani búcsúlevelében választotta meg a Heti Gazdát

A kiesés után Nádai Anikó fogadta Danit, aki búcsúlevelet hagyott a Farmon. A játék szabályai szerint Dóri nem élvez védettséget győzelme miatt. A Heti Gazda ezúttal az a farmer lesz, akit a kieső nevezett meg a leírt soraiban.

Végzetes hibát követett el Sándor?


szerző:
2016.03.25. 19:30
Végzetes hibát követett el Sándor?

Jelenleg minden Sándor felelőssége, hiszen ő a Heti Gazda. Szilveszter hiába látta el jó tanácsokkal pár napja, úgy tűnik éhezésre kárhoztatta a farmereket. Mi lesz ebből?

Szilveszter gazda: „Tönkre lett téve a kecske!”

Visszatért a Farmra Szilveszter gazda, de nem nagyon örült annak, amit talált. A kecske nagyon rossz állapotban volt a felelőtlen állattartásnak köszönhetően. Vagy talán valaki szándékosan akarta így?

Farm 5. rész


szerző:
2016.03.25. 18:55

Farm-magyar szótár: Heti hetes


szerző:
2016.03.25. 14:05
Farm-magyar szótár: Heti hetes

Sanya már most jól tolja a tanyasi szlenget, a Heti gazdát például következetesen Heti hetesnek nevezi.

Sándor nem a szívére és a taktikára, hanem az eszére hallgat a döntésnél

A tegnapi kiválasztáson Heni és Dani ugyanannyi szöget kapott a neve alá, ezért a szabályzat értelmében Sándor, a Heti gazda fogja eldönteni, melyikőjük megy párbajozni. Ma este 18:55-kor kiderül!

A lányok szava elakadt a levéltől


szerző:
2016.03.23. 13:27
A lányok szava elakadt a levéltől

Ezúttal különösen fontos üzenetet hozott a postás a Farm lakóinak: elérkezett a legelső kiválasztás ideje! Most még 14-en vannak versenyben a fődíjért, azonban egyvalakinek hamarosan távoznia kell. Ma este kiderül, ki lesz az első személy, akit a lakók párbajozni küldenek.

Súlyos levelet hozott a postás a farmereknek

A tanya lakói véresen komoly üzenetet kaptak, amitől a lányoknak még a lélegzete is elállt. Nehéz döntést kell hozniuk: ma este kiderül, ki lesz az első személy, akit párbajozni küldenek!

Még biztosan nem olvastad a Heti gazda jogkörét versbe szedve

Rögtön a legelső napon az ex-tűzoltó Sándornak szó szerint sikerült megához ragadnia az irányítás, mikor a trágyából kihalászta a piros pántlikás kulcsot. De mit is jelent Heti gazdának lenni? A költészet világnapja alkalmából íme a Heti gazda munkaköri leírása rímekbe szedve!

Trágyában talált kulcsért Heti Gazda cím jár!

Mielőtt a versenyzők beköltözhettek volna a Farmra, egy próbatételt kellett kiállniuk: egy trágyarakásban kellett megkeresniük a kamra kulcsát. A megtaláló nyeri el a Heti Gazda címet. Ő lesz a főnök, ő osztja be a többiek munkáját, és neki az adott héten nem kell fizikai munkát végeznie. Sőt: ő az, aki védettséget élvez!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való