KERESÉS search-close

holttest

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "holttest"

A koronavírus miatt nem tudják hazaszállítani a Máltán elhunyt férfi holttestét

Lengyel Ildikó testvére, a 6 éve Máltán élő Pál augusztus 23-án vesztette életét motorbalesetben. 17 nap telt el baleset óta és a holttestet azóta sem sikerült Magyarországra szállítani, a koronavírus miatt folyamatosan akadályokba ütközik a család. Hiába fizették ki a helyi temetkezési vállalkozónak a hazaszállítás több, mint négyezer eurós költségét, még mindig nem tudni, hogy mikor és hogyan kerül haza Pál teste.

A koronavírus-járvány miatt nem tudja hazahozatni testvére holttestét

A koronavírus-járvány miatt nem tudja hazahozatni Máltán elhunyt testvérének holttestét egy magyar nő. Öccse augusztus 23-án halt meg motorbalesetben. A holttest szállításának költségét már kifizette a család, de a járvány miatt akadályokba ütköztek. Azt mondják, a máltai konzultól, majd a római nagykövetségtől is hiába kértek segítséget. Pedig Máltán legfeljebb 30 napig tárolják a holttestet.

Életfogytiglan az áldozatait fagyasztójában rejtegető gyilkosnak

Életfogytiglani börtönbüntetést kapott az brit férfi, akinek fagyasztójában egy magyar és egy brit nő holttestét találták meg tavaly áprilisban, Londonban. A 34 éves Szűcs Henrietta 2016-ban tűnt el, a háromgyerekes brit nő 2018-ban. A bíróság szerint a gyilkosuk egy manipulatív ragadozó, aki kihasználta kaotikus életet élő áldozatai gyengeségét. A holttesteket évekig rejtegette a fagyasztóban, és egy villanyóra leolvasónak köszönhetően bukott le.

 Magyarországon évente több ezren tűnnek el és sokaknak már csak a holtteste kerül elő

Hosszú éveken át tartó nyomozás, megkeseredett családtagok és több millió forintnyi nyomravezetői díj. Magyarországon évente több ezren tűnnek el és sokaknak már csak a holtteste kerül elő. 14 év nyomozás után a napokban Koncz Judit földi maradványait találta meg a rendőrség. A szentesi nő még 2006  júliusában tűnt el az albérletéből, még a két éves gyermekét is magára hagyta a lakásban, biciklire pattant majd nyoma veszett. Judit édesapjával még idén februárban készítettünk interjút, aki a mai napig tisztán emlékszik arra az estére.

14 év után a holtteste lett meg a fiatal nőnek

14 év után találták meg egy fiatal nő holttestét. Az élettársával közösen bérelt szentesi házban egyedül találták meg a két éves kislányát. A rendőrök ma jelentették be, hogy előkerült a holtteste. A gyanú szerint egykori élettársa gyilkolhatta meg, őt Olaszországban fogták el. Elképzelhető, hogy társa is lehetett.

Néhány óra alatt elfogták a 36 éves gyanúsítottat

Egy nő ölhette meg a budapesti Kámfor utcában azt a 29 éves férfit, akinek összeszurkált holttestére szerdán bukkantak egy használaton kívüli épületben. A 36 éves gyanúsítottat néhány óra alatt elfogták.

Az anya ölhette meg a csecsemőt

Titkolta családja előtt a terhességét, majd megölte és elrejtette csecsemőjét – ezzel gyanúsítanak egy 27 éves tiszakécskei nőt. Egy ismeretlen telefonált be a rendőrségre hétfőn, azt állította, a nő egy hete egy csecsemő holttestét rejtette el.

Másfél napig nem vitték el a koronavírusban meghalt nő holttestét

Másfél napig nem szállították el egy koronavírus fertőzésben meghalt nő holttestét Nápolyban - így a családjának halott rokonukkal kellett otthon lennie. A helyi temetkezési vállalkozó csak azután vitte el a testet, hogy a család kétségbeesett videót tett közzé a Facebook-on. Eddig több mint 600 áldozata van a vírusnak Olaszországban, messze a legtöbb Európában.

Megölte élettársát - ezzel a hírrel csengetett be a rendőrkapitányságra

Megölte élettársát - ezzel a hírrel csengetett be reggel a tárnoki rendőrkapitányságra egy helyi férfi. A rendőrök megtalálták a nő holttestét a település szélén egy házban. A szomszédok azt mondták stábunknak, hogy a pár rendezett körülmények között, csendesen élt, az utcában élőkkel nem nagyon barátkoztak. A gyilkosság gyanúsítottját adásunk idején hallgatják ki a rendőrök.

Holttestét kerekesszékestül az erdőbe vitték gondozói

Kerekesszékben ülő, amputált lábú idős férfi holttestét találták meg Szentmártonkátánál az erdőben. Kiderült, a gyanú szerint azok felelősek a haláláért, akik vállalták a gondozását. Egy fiatal pár és ismerősük gondozta volna, ehelyett azonban elvették a teljes nyugdíját. Később egy tanyára költöztek, itt halt meg az idős ember.

Felmentették a férfit, aki egy hónapig együtt élt lakótársa holttestével

Felmentette a bíróság az emberölés vádja alól azt a férfit, aki késsel sebesítette halálra lakótársát tavaly októberben Pécsen. A bíróság szerint a későbbi áldozat támadt rá, ő csak megvédte magát. A bíróság azzal nem foglalkozott az ítéletében, hogy a tragédia után a férfi egy hónapig élt együtt az erősen oszló holttesttel, és azonnal szabadlábra helyezte a 63 éves késelőt. Az ítélet nem jogerős.

Holttestet találtak egy félreállított vonat WC-jében a Nyugatinál

Holttestet találtak egy félreállított vasúti kocsi WC-jében a Nyugati pályaudvaron.

Megölte és kukában rejtegette nagyapját

Megölte nagyapját, majd két éven keresztül egy kukában rejtegette a holttestet az a budapesti férfi, aki ellen a napokban zárta le a nyomozást a rendőrség. A gyanúsított 2015-ben végezhetett nagyapjával. Ezután a rendőrök szerint még két éven át felvette annak nyugdíját. A nyomozók végül egy kőbányai garázsban bukkantak rá a holttestre. Az unoka mindent beismert.

A lábszár után a holttestet is megtalálták Mezőlaknál

Először egy lábszárra bukkantak, most pedig a holttestet is megtalálták a Veszprém megyei Mezőlak határában. Az azonban továbbra is rejtély, hogy mi történhetett. Az áldozatot munkások találták meg a nádasban, egy mély vizesárokban. Sikerült azonosítani, mert nála voltak a papírjai. Nem környékbeli, valószínűleg hajléktalan lehetett. A falu polgármestere azt mondta, sokkolta a látvány.

Előkerült a Hableány matrózának holtteste

A Hableány magyar matrózának holttestét találták meg csütörtök este a Duna partjánál, a Bálna magasságában. Járókelők vették észre, a vízirendőrök emelték ki. Az 56 éves férfi öccse azt mondta, testvére évekig hivatásos katona volt Szolnokon. A rendőrök már nem csak a déli határig keresik az áldozatokat.

A Terrorelhárítási Központ megerősítette, újabb áldozatot találtak

A holttestet magyar búvárok fedezték fel délelőtt a Margit híd közelében, egy felderítő merülés során. Megjelölték a helyét, majd délután dél-koreai búvárok a felszínre hozták. Ahogy azt helyszíni tudósítónktól hallhatták, egy fekete paravánnal takarták el a műveletet a kamerák elől. Ezzel kilencre nőtt a megtalált áldozatok száma.  Délelőtt Budapesttől több mint száz kilométerre, Hartánál fedezték fel a nyolcadik áldozatot.

Az osztrák hegyekben eltűnt férfi holttestét találhatták meg

Megtalálhatták annak a magyar fiatalembernek a holttestét, aki majd két hónapja tűnt el Ausztriában. A 25 éves férfi pincérként dolgozott Tirolban, egy szurdokhoz ment kirándulni egyedül, amikor nyoma veszett. Egy hete az Inn nevű folyóban találtak egy holttestet, a helyi újságok szerint valószínűleg a magyar férfi az.

Tartozás miatt ölhették meg az újpesti autókereskedőt

Az újpesti autókereskedő holttestét hajnalban hantolták ki a rendőrök Szentendre határában. A férfit május 7-e óta keresték. Élettársa akkor jelentette be az eltűnését. Hamar kiderült, hogy gyilkosság történhetett. Három embert gyanúsítanak a rendőrök, ketten közülük bevallották, hogy megfojtották a vállalkozót, majd elásták a holttestét. Harmadik társuk nem tett vallomást.

Egy londoni lakás fagyasztójából került elő a magyar nő holtteste

Egy londoni lakás fagyasztójában találták meg egy három éve eltűnt magyar nő holttestét. A 34 éves magyar áldozaton kívül a fagyasztóban volt még egy 38 éves, háromgyermekes anya holtteste is. A londoni rendőrség egyelőre nem tudja, hogy mi történt a két nővel, csak annyit közöltek, hogy haláluk előtt súlyos sérüléseket szenvedtek. Úgy tudjuk, a magyar áldozat miskolci. 2016-ban tűnt el, miután egy magyar ismerősével beszélt telefonon.

Felgyújtotta a lakást a gyilkos

Először csak lakástűznek hitték, de kiderült, gyilkosság történt. A gyanú szerint megölte főbérlőjét, majd felgyújtotta annak lakását egy férfi Budapesten hétfő délután. A lángokat oltó tűzoltók vették észre, hogy több helyiségben is vér van, ők találták meg az összeégett holttestet is. A rendőrök 20 perc alatt elfogták az albérlőt, egy 27 éves sátoraljaújhelyi férfit. Azt gyanítják, először megszúrta 49 éves szállásadóját, majd felgyújtotta a szobát.

KOLLÉGIUMI TŰZ: Videók a helyszínről!

Szerda este tűz ütött ki Budapesten a Markusovszky téren lévő református kollégiumba. Mintegy 80 diáknak kellett elhagyni az épületet. A lángok a második és a 3. emeleten csaptak fel – egyelőre ismeretlen okból. 80 tűzoltó érkezett a helyszínre, az épületben egy megégett holttestet találtak a lépcsőfordulóban.

Miért mondott le a bűnügyi igazgató?

Egy női holttest miatt mondhatott le a Szabolcs megyei bűnügyi igazgató. A rendőrség elfogadta a lemondását. Állítólag napokig állt a rendőrség udvarán egy autó, anélkül, hogy bárki észrevette volna, hogy egy holttest van a csomagtartójában. Erről korábban már beszámoltunk, amit megnézhetnek ITT.

Nem vették észre a holttestet a rabláshoz használt autóban

Több mint két napig nem vette észre a nyíregyházi rendőrség, hogy holttestet rejtettek az udvarukban lévő kocsi csomagtartójába. Az autót rabláshoz használta egy férfi, a kesztyűtartóból elő is kerültek bizonyítékok, a csomagtartót viszont nem vizsgálták át a nyomozók.

Elégették VV Fanni holttestét?

A rendőrök már többször kihallgatták azt a csalásért ülő fogvatartottat, aki új fejleménnyel állt elő az elmúlt év legrejtélyesebb bűncselekményével kapcsolatban. Azt állítja, hogy Novozánszky Fannit halottaskocsin vitték el a lakásáról, egyenesen egy krematóriumba.

Halálos sebbel próbált menekülni

Ingatlanügynök volt az férfi, akinek holttestére csütörtök reggel találtak rá Budapesten a Szilas patakban. Úgy tudni, hogy a férfit találkozóra hívták az elhagyatott helyre. Megkéselték és lelőtték. A rendőrök pénteken csak annyit mondtak, hogy az információk nem tőlük származnak, az ügy részleteiről pedig a nyomozás érdekében nem beszélnek.

Titok: holtan találták a német párt

Úgy tudjuk, hogy a nőt egy zacskóval a fején találták meg, férje pedig mérget ihatott. A házaspár 18 éve költözött a magyar faluba, de a helyiek szinte sosem látták őket.

Portik Tamás eltűnt bizalmasának találhatták meg holttestét

Elképzelhető, hogy a 2002-ben, Tárnokról eltűnt Radics család maradványait találták meg a rendőrök a pilisi erdőben. Radics Attila és élettársa, valamint egyik gyerekük 2002 januárjában tűnt el. Az ügyben emberölés miatt indult nyomozás, amit a rendőrök két éve felfüggesztettek, de Híradónknak csütörtökön nem mondták meg, hogy újraindították–e a vizsgálatot. Radics Attila az alvilági leszámolások miatt börtönben ülő Portik Tamás bizalmasa volt.

 

Barátnője volt az áldozat

Őrjöngött miután megtudta, hogy barátnője a bécsi kannibálként elhíresült férfi áldozata. Híradónk telefonon beszélt annak a nőnek az ismerősével, akinek a maradványait még áprilisban a Fertő-tóban találták meg, miután meggyilkolták. A Blikk derítette ki, hogy ki az áldozat.

 

Ha nincs holttest, lehet-e gyilkosságról beszélni?

Eltűnt személyek, rejtélyes gyilkosságok, megoldott vagy épp megoldatlan ügyek. Az elkövetés módszere és a helyszín minden esetben más, de egy valami közös a történetekben. A holttestek soha nem kerültek elő. A Farkas Helga ügy mára elévült, Novozánszki Fannit november vége óta nem találják. De, ha holttest nincs, akkor gyilkos sincs?

Magyar nő az áldozat


szerző:
2018.05.08. 18:00
Magyar nő az áldozat

Fordulat a Fertő-tóban talált holttest ügyében: kiderült, hogy magyar az áldozat. Erről az osztrák sajtó elsők között számolt be az ügyészségre hivatkozva. A holttestről hetekig nem lehetett tudni, hogy kié. Végül lakossági bejelentés alapján azonosították.

Napokig nem vette észre senki a holttestet

Napokig feküdt egy holttest egy makói utca csatornájában – de hiába nagy forgalmú az utca, sokáig nem vette észre senki. A nagy melegben gyorsan oszlásnak induló testet végül az egyik ház tulajdonosa látta meg.

Hivatalos: nem VV Fanni holttestét találták meg a Fertő tónál

Most már biztos: nem az egykori valóságshow-szereplő, hanem egy cseh vagy szlovák prostituált maradványait találhatták meg, még április közepén a Fertő tóban.

 

Újabb testrészeket találtak a Fertő-tónál!

Pár napja bukkantak először egy fej és végtagok nélküli holttestre az ausztriai Ruszt közelében. Az osztrák lapok nem zárják ki, hogy a VV Fanniként ismert egykori valóságshow szereplő holtteste került elő. A rendőrök nem nyilatkoznak, de úgy tudjuk: nem az ő holtteste került elő!

Elképzelhető, hogy VV Fanni testét találták meg?

Már az osztrák lapok sem zárják ki, hogy talán a novemberben eltűnt Novozánszki Fanni holtteste került elő a Fertő tóból, de ezt egyelőre nem tudták megerősíteni. A Fanni megölésével gyanúsított B. László sajtóhírek szerint Bécsben is megfordult az őrizetbe vétele előtt.

 

Oltás után találtak rá a testre

Egy férfi meghalt, miután kigyulladt egy melléképület Győrben. A fa kerti tároló kedd kora délután kapott lángra - egyelőre nem tudni miért. Mire a tűzoltók kiértek, már az egész épület lángolt. A férfi holttestére az oltás után találtak rá. Hogy mi okozta a halálát vizsgálják. 

Másik településen találtak rá

Megtalálták annak a negyven év körüli nőnek a holttestét, aki két hete hétvégén tűnt el a somogyhatvani erdőben. Korábban beszámoltunk róla, hogy anyósával indult medvehagymát gyűjteni, amikor beleeshettek egy erős sodrású patakba.

Hamarosan kiderülhet, ki ölte meg VV Fannit?

Tavaly novemberben tűnt el a ValóVilág egykori játékosa, azóta kiderült, hogy valószínűleg meggyilkolták. A holttestet azonban még nem találták meg. Most mégis úgy tűnik, célegyenesbe ért a nyomozás.

„Véletlenül” ölte meg a kislányt

Megtalálták annak a kilenc éves francia kislánynak a maradványait, aki tavaly augusztusban egy esküvőről tűnt el a francia Alpokban. A gyilkossággal egy egykori katonát vádolnak, akinek az autójában megtalálták a gyerek DNS-ét. A 34 éves férfi mostanáig mindent tagadott. Ám amikor a rendőrség azzal szembesítette, hogy a legújabb vizsgálat a kislány vérét is kimutatta a kocsijában, bevallotta a gyilkosságot, és elárulta a rendőröknek, hova rejtette a holttestet.

Brutális: megkínozta majd hagyta meghalni

Felgyújtotta a haját, ecettel öntötte le és vascsővel ütötte hajléktalan társát a gyanú szerint egy 45 éves férfi. A ruháit elégette, majd kihúzta áldozatát az udvarra és magára hagyta. A kihűlt férfit a rendőrök találták meg. Hiába vitték kórházba, még aznap éjjel belehalt a kínzásba.

Mumifikálódott holttest egy kisvárdai lakásban

Mumifikálódott holttestet találtak egy kisvárdai lakásban múlt szerdán - erről a Blikk írt elsőként. Az 50 éves férfi évek óta halott lehetett, de senkinek sem tűnt fel. 

Fókusz 2018-01-04


szerző:
2018.01.04. 18:50
A tárgyalás alatt végig remegett a keze

Beszélni sem akart az a nő, aki több mint egy évig rejtegette kislánya holttestét. A vád szerint 2015 végén megszülte, majd megfojtotta az újszülöttet a házuk melletti bokorban. A terhességet eltitkolta, ahogy a szülés után sem szólt senkinek. Idén év elején élettársa anyja találta meg a nejlonba rejtett testet.

VV Fanni anyukája reménykedik

VV Fanni anyukája, Katalin nem adta fel a reményt: bízik benne, hogy megtalálják lánya holttestét és szülővárosában tudják végső nyugalomra helyezni. Fanni anyukája egy interjúban azt mondta: képtelen lenne találkozni a feltételezett gyilkossal, most csak az a gondolat élteti, hogy tisztességes temetést adhasson imádott lányának. 

Éveken keresztül rejtegette édesanyja holttestét a pincében

Elkezdődött annak a férfinak a pere, akinél tavaly télen a rendőrök egy mumifikálódott holttestet találtak a családi ház alagsorában Dunakilitin. A tárgyaláson kiderült, hogy a férfi élettársának fel sem tűnt, hogy anyósa meghalt. A férfi korábbi vallomásaiból kiderült, hogy a holttestet csak hetekkel később rejtette el, plédbe csavarta és ledobta a pincébe.

Gyilkosság: új eljárás, nincs holttest

Nincs elég bizonyíték, nincs holttest - új eljárás lesz a darnózseli gyilkosság ügyében, a bíróság ugyanis hatályon kívül helyezte az elsőfokú határozatot, amelyben felmentették a felesége megölésével vádolt hentest. A férfi ma is csak annyit mondott a bíróságon, hogy nem követte el a bűncselekményt. Az asszony 3 éve tűnt el mosonmagyaróvári munkahelyéről, később az otthonuk közelében lévő réten és férje kocsijában megtalálták a DNS-ét.

Levágták a fejét és a végtagjait

A DNS-vizsgálat bebizonyította, hogy annak a svéd újságírónőnek a megcsonkított holttestét sodorta partra a víz Koppenhágánál, aki egy gyanús körülmények között elsüllyedt tengeralattjáróról tűnt el több mint egy hete. A tengeralattjáró tulajdonosát gyilkossággal vádolják, de hogy pontosan mi történhetett, egyelőre nem lehet tudni.

Pincében rejtegette anyja holttestét

Attól tartott, hogy elveszti a házát, ezért rejtegette anyja holttestét a pincében egy férfi Dunakilitin. Az asszony valamikor 2014-ben halt meg, miután fokozatosan leépült. A vád szerint 35 éves fia nem gondozta, ezért bíróság előtt kell felelnie. A nő mumifikálódott holtteste több mint két évig volt a pincében. Fia azért rejtette el, mert a házon jelzálog volt és félt, hogy anyja halála miatt elveszik tőle az ingatlant.

Horror: 10 éve halott férfit találtak a lakásban

Jártunk annál a szolnoki lakásnál, amelyben egy valószínűleg 9-10 éve halott férfi holttestére bukkantak a héten. A levélbedobó nyílást felhajtva is lehetett érezni a lakásban terjengő elviselhetetlen bűzt...

Kukába rejtette a holttestet


szerző:
2017.03.27. 18:06
Kukába rejtette a holttestet

Agyonverte ismerősét, majd egy kukába rejtette a holttestet az a férfi, aki ellen a napokban emeltek vádat. A gyilkosság estéjén italozni kezdtek, de valamin összevesztek. A vádlott először egy téglával esett ismerősének, majd kapanyéllel ütötte és magára hagyta. Mikor felébredt, akkor vette észre, hogy barátja meghalt. Egy nap alatt elfogták, akár húsz év börtönt is kaphat.

Nem segített a barátján

Ismerőse lakásán, meztelenül találtak rá egy férfi holttestére Alibánfán. A két férfi sokat ivott, majd egyikük miután felkelt, többször elesett, megütötte magát, végül a padlón töltötte az éjszakát. Barátja csak reggel vette észre, hogy a földön fekvő férfi nagyon rosszul van, ezért átment a szomszédokhoz segítségért. Mire visszaért, barátja már nem élt. A rendőrök szerint nem kizárt, hogy megmenthették volna a férfi életét, ha időben kap segítséget.

Megégett holttestet találtak

Megégett férfi holttestére bukkantak a tűzoltók Fülöpszállás határában, miközben tarlótüzet oltottak. A száraz idő miatt egyre több helyen gyullad meg az avar. Csak szombaton 150 ilyen esethez riasztották a tűzoltókat. Az erdészeti hatóság mindenkinek azt tanácsolja, hogy pár hetet még várjon a tarlóégetéssel.

Hazahozták az áldozatok holttestét

Hazahozták a veronai buszbaleset áldozatainak holttestét. A konvoj reggel indult Olaszországból, délután érkeztek meg a budapesti Honvédkórházba. A hozzátartozók is ott voltak. Nekik pszichológusokat és orvosokat is biztosított a kórház. A Híradónknak nyilatkozó szakember szerint csak most indul el az igazi gyászfolyamat, mert a családtagok most szembesülnek azzal, hogy a veszteségük végleges és szerettük többé nem tér vissza. 

Holttest a szeméttárolóban

Vérbe fagyva, egy szeméttárolóban találták meg egy 60 év körüli férfi holttestét Szombathely belvárosában. Vasárnap délután vette észre egy környéken dolgozó ember, amikor ki akarta dobni a szemetét. Az elhunyt férfi hajléktalanként élt Szombathelyen. Súlyos fejsérülése volt, amikor rátaláltak, de hogy emiatt halt-e meg, azt egyelőre nem lehet biztosan tudni.

Tökéletes bűntény vagy ártatlanul meghurcolt hentes?

A Darnózseliben történt bűnügy Hollywoodban is megállná a helyét. Adott egy hentes, akinek eltűnt a válófélben lévő felesége. Nyomozni kezdtek, és vádat is emeltek a hentes ellen: az ügyészek szerint a férfi megölte, és házi hentes üzemében feldolgozta az asszonyt. A holttest máig nem került elő, ennek ellenére az ügy meglehetősen egyértelműnek tűnt, legalábbis a nyilvánosság számára. Ám a bíróság meglepő döntést hozott.

Napokig hevert a holttest a kórház mosdójában

Napokig hevert észrevétlenül egy holttest a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet kilencedik emeleti mosdójában – írta meg a Blikk.

Brutális sorozatgyilkost fogtak

Valóságos horror történet az Egyesült Államokból. Egy konténerben leláncolva találtak meg a rendőrök egy augusztusban eltűnt nőt egy dél-Karolinai birtokon. A konténer mellett pedig megtalálták a nő barátjának holttestét is. A birtok tulajdonosát letartóztatták, majd további hét gyilkosságot vallott be. Feltételezések szerint további rémtettek derülhetnek ki.

 

9. évad, 22. rész - Piszkos ügyek

Stephanie McNamara holttestére bukkannak az erdőben, és mivel a körmét ugyanúgy letépték, mint a korábbi áldozatoknak, Bonesék azt gyanítják, hogy a Szellemgyilkosnak nevezett tettes visszatért. Ám hamarosan meglepetésszerű fordulatot vesz az ügy. A nyomozás szálai egy korábbi gyilkosság kapcsán 20 éve börtönbe vetett tanárhoz vezetnek, aki látszólag még az FBI-nál is többet tud a McNamara család piszkos ügyleteiről. Az igazgatóhelyettes bejelenti Booth-nak, hogy a mostani ügy sikerességén múlik a kinevezése.

Azonosították: 40 éves nő az áldozat

Azonosította a rendőrség a budapesti Népligetben két napja talált holttestet: egy 40 éves nőt gyilkoltak meg. Ennél többet egyelőre nem árul el a rendőrség. Most aki teheti, elkerüli a parkot, kutyások, sportolók alig mennek arra, és a prostituáltak is félnek, többségük szombaton ki sem ment a Népligetbe. Ők kamerán kívül azt mondták az RTL Híradónak, a megölt nő is prostituált volt.

9. évad, 21. rész - Döglött akta

Fiatal nő holttestét találják egy mocsárban, amely több furcsaságot is mutat. Úgy tűnik, mintha a különböző testrészeit különböző időpontban érte volna a halál, ráadásul a belső szervei mintha eltörtek volna. Hamarosan kiderül, hogy a nő a krionika, azaz hibernálás híve volt, és a közeli intézetben fagyasztották le. De vajon szabad akaratából? Miközben a csapat megpróbálja kideríteni az igazságot, Booth arról értesül, hogy a főnökei bekérték az aktáit, és talán előléptetik egy németországi bázis vezetőjévé.

Eltűnt a kórházból, holtan találták meg

Holtan találták meg a kórházból eltűnt beteget. A 73 éves asszonyt családja nyolc napja kereste, miután pizsamában és papucsban kisétált a fővárosi Bajcsy-Zsilinszky Kórházból. Az asszony holttestét két kilométerre találták meg az intézménytől, vasárnap délután. A család nem érti, hogyan mehetett ki észrevétlenül a kórházból, orvosai szerint 24 órás felügyeletre szorult. A kórház a belső vizsgálat lezárásáig nem nyilatkozik.
 

9. évad, 17. rész - A cselszövők

A laborba ezúttal egy egész szennyvízülepítő tartály érkezik, benne egy bűnöző, Benny Jerguson maradványaival. A nem éppen hálás feladatokra Bones az új gyakornokot, a Kubából disszidált Dr. Fuentest jelöli ki, aki véleménye szerint eszes, de túlzottan magabiztos. Kiderül, hogy Bennyt, aki a börtön után behajtással foglalkozott, halála előtt többször megverték, majd autóbalesetbe hajszolták. Booth feladata kideríteni, hogy vajon kinek állt érdekében megölni a férfit: a főnökének, egy csalódott adósnak, netán a volt cellatársának?

9. évad, 16. rész - Kettős célpont

Fiatal afgán nő holttestére bukkannak a halastóban. Kiderül, hogy Sari Azeri, az áldozat bátyjával együtt egy éve kapott letelepedési engedélyt Amerikában, mert a CIA-nek segített kézre keríteni egy veszélyes terroristát Afganisztánban. A nyomozás során felmerül a gyanú, hogy a megölt terrorista esetleg mégsem halt meg a bombázáskor, és maga is Amerikában van, hogy bosszút álljon azokon, akik elárulták. Azonban ez korántsem az egyetlen teória, mert Sari az elnyomott afgán nők szószólójává vált, ami sokaknak csíphette a szemét.

9. évad, 15. rész - A fiatal mostoha

A laborba fiatal lány holtteste érkezik. Az azonosítás nem könnyű, mert a testet lúgba mártották, és a fogait is szándékosan szétroncsolták. Hamarosan kiderül, hogy egy igen gazdag család sarja, aki azonban a jólét ellenére boldogtalan volt, s régóta a szökést tervezgetett szerelmével. Booth arra is fényt derít, hogy nem sokkal halála előtt a lányt elrabolták és óriási váltságdíjat követeltek érte. Vajon a mostoha keze van a dologban?

Ukrajnában találták meg a fiú holttestét

Két hét után, Ukrajnában találhatták meg annak a 15 éves fiúnak a holttestét, aki öccsével még augusztus elsején tűnt el a Tiszában Benknél. A 12 éves kisfiút 2 nappal később találták meg, bátyját azonban tegnapig keresték. Turisták találtak rá. Még nem tudták azonosítani a gyermeket, de a vízimentők szerint, szinte biztos, hogy a két hete eltűnt kisfiút sodorta partra a víz.

Miért rejtély már 3 éve a soroksári gyilkos kiléte?

Továbbra sem tudják, ki a soroksári gyilkosság tettese. 2013 szeptemberében az egész országot felkavarta a hír, hogy egy fiatalasszony futás közben eltűnt. Nem sokkal később a holttestét megtalálták, gyilkosát azonban máig nem. A nyomozók most egy autót keresnek, hátha tulajdonosa segíthet a nyomozás folytatásában.

 

Nincs gyilkosság, de még nyomoznak

Nem történt gyilkosság, de a rendőrség tovább nyomoz. Az igazságügyi orvosszakértői vélemény szerint nem ölték meg a nőt, akinek holttestével valószínűleg évekig élt együtt fia Dunakilitin – tudta meg Híradónk. A rendőrség most gondozási kötelezettség elmulasztása miatt tovább vizsgálódik

Két évig élt együtt a holttesttel

Négy hónap után sem tudni mit történt azzal az asszonnyal, akinek holttestével két évig élt együtt fia Dunakilitin. A rendőrség a gyilkosság miatt indított nyomozást meghosszabbította – tudta meg az RTL Híradó. Az orvos-szakértői véleményre várnak, amiből kiderülhet, hogy a nő maradványain talált sérülések mikor, és hogyan keletkeztek. Ahogy arról korábban Híradónkban is beszámoltunk január végén, a dunakiliti családi ház pincéjében találták meg az asszony holttestét a rendőrök.

Egy év után találták meg a kútban a testét

Egy év után egy kútban találták meg a rendőrök annak az 55 éves salgótarjáni nőnek a holttestét, akit tavaly tavasz óta kerestek. Az asszonyt a gyanú szerint volt élettársa először megverte, majd megölte és a háza udvarán lévő kútban rejtette el. A rendőröknek már a nő eltűnésekor gyanús volt a férfi, de nem találtak ellene bizonyítékot.

Lefagyasztotta halott csecsemőjét

Megrázó történet! A mélyhűtőben rejtegette újszülött csecsemője holttestét két éven át egy szlovákiai asszony. A háromgyerekes anya még Magyarországon, akkori élettársánál hozta világra a babát. Amikor elköltözött tőle, volt barátja utánavitte Szlovákiába a csecsemő holttestét, az anya ott is a fagyasztóban rejtette el. A rendőrséget a volt élettárs értesítette.

10. évad, 4. rész - Bagoly mondja verébnek...

Angela Olsen életveszélyben van, legalábbis nővére ezt állítja, miután egy titokzatos telefonáló megfenyegette. Horatio hisz a halálra rémült lánynak, s hamarosan megtalálnak egy női holttestet az erdőben. Meglepetésükre nem Angela, hanem egy ismeretlen lány az áldozat, melyből arra következtetnek, hogy sorozatgyilkossal van dolguk.

Kutyával keresték az eltűnteket a vízben

Két nap alatt két folyóban is kutattak eltűntek után a speciális mentők Borsodban. Egy középkorú nőnek már csak a holttestét tudták kiemelni a vízből, egy 55 éves férfit pedig egyelőre hiába keresnek. A férfi biciklijét a Sajó partján megtalálták, valószínűleg horgászni indult. Speciális műszerekkel vizsgálták át a folyót, de egyelőre eredménytelenül.

Szemetesbe rejtette a holttestet

Agyonverte ismerősét, majd egy kukába rejtette a holttestet az a férfi, akit csütörtökön fogtak el a budapesti rendőrök. A gyanú szerint a 45 éves román férfi italozni ment át barátjához még hétfőn, valamin összevesztek és a gyanúsított agyonverte ismerősét, aztán egy kerti szemetesbe rakta a holttestet. A nyomozók napokon át helyszíneltek, és csütörtökön meglátták az utcában a gyanúsítottat, akit azonnal el is fogtak.

10. évad, 3. rész - Elfújta a szél

Wolfe és Walter tornádóba kerülnek. A hatalmas viharban Ryan eltűnik, és nem sokkal később a romok alatt találnak rá. Ugyanerre a sorsa jut annak a fiatal lánynak a holtteste is, akinek az ügyében helyszíneltek. Horatio és Natalia a helyszín közelében elkapnak egy piti tolvajt egy fontos bizonyítékkal. Nem sokkal később egy újabb életveszélyes állapotban lévő férfi is előkerül, aki jelen volt a fiatal lány halálakor, szerepe azonban nem tisztázott.

Vérbefagyott holttesteket talált az ágyban

Vérbe fagyott holttesteket találtak egy újpesti házban. Az ott lakó nő hívta a rendőröket szerdán este, amikor hazaért, hogy férje és egy idegen asszony fekszik holtan a hálószobájukban az ágyon. A helyiek úgy tudják, lőtt sebek miatt vesztették életüket. Az egyik szomszéd szerint a férjnek néhány hónapja infarktusa volt, akkor a felesége mentette meg az életét, mert gyorsan hívta a mentőket.

Két holttest volt az égő autóban

Két elszenesedett holttestet találtak egy autóban Budapesten! A tűzoltókat hajnali egy órakor hívták egy autótűzhöz. Mire kiértek, a kocsi teljesen kiégett. Kiderült, hogy két ember maradványai vannak benne. Úgy tudjuk, egy volt tűzoltó végzett barátnőjével, majd magára gyújtotta az autót és így lett öngyilkos.

Pincében rejtegette anyja holttestét

Éveken keresztül a pincéjében rejtegette anyja holttestét egy dunakiliti férfi. Úgy tudni attól félt, hogy a házat, amelyben élt, és amelyet anyja lízingelt elveszik tőle, ha kiderül, hogy a nő halott. A szomszédoknak lett gyanús, hogy rég nem látták az asszonyt. A nyomozókat először be sem akarta engedni a férfi, pedig a rendőrök meglepően reagáltak az esetre.

Holtan került elő az Aranykéz utcai robbantó

Megvan az egyik Aranykéz utcai merénylő - legalábbis, a holtteste. Már biztos, hogy annak a Jozef Hamalának a hulláját találták meg Csehországban, aki részt vett a 18 évvel ezelőtti brutális merényletben. 1998. nyarán 4-en meghaltak és huszan megsebesültek, amikor bomba robbant Budapest belvárosában. A feltételezett tettes hullája egy erdőben került elő, fejbe lőtték.

Az ÁNTSZ-től kérhetik az exhumálást

A család hétfőn dönti el, exhumáltatják-e a nagypapa sírját, miután szerintük a helyi temetkezési vállalkozó a rokonuk helyett tévedésből másnak a holttestét tette a koporsóba Miklósfán.

Holttesteket esznek a kóbor állatok

Horror. Ezt mondta egy harcokban edzett iraki katona, amikor Ramadi felszabadított részein meglátta, hogy kóbor kutyák és macskák halott embereket esznek. A fővárostól, Bagdadtól 100 kilométerre lévő várost májusban foglalta el az Iszlám Állam, amelynek erőire az irakiak szárazföldről, az amerikaiak a levegőből mérnek sorozatos csapásokat.

Holttestekkel teli szellemhajók értek partot

Oszladozó holttestekkel teli szellemhajókat sodort partra a tenger Japánnál. Két hónap alatt 11 ilyen csónakot találtak, bennük 25 ember maradványait. Egyelőre találgatják, hogy kik lehettek ők és hogy kerültek a távol-keleti szigetország partjaihoz.

HALÁLOS BALESET: Döbbenetes látvány fogadta a tűzoltókat

A baleset kedden éjjel történt a 3-as úton, Aszód közelében. A BMW sofőrje nekirohant egy fának, miután lesodródott az útról. Hatalmas volt az ütközés, a sofőr kirepült a szélvédőn, testét egy fán találták meg a tűzoltók.

Bevallotta az anya, hogy megölték a kislányukat

Egy évi nyomozás után vettek őrizetbe egy nőt és egy férfit, akik - a gyanú szerint - megölték saját újszülött kislányukat. A csecsemő holttestét tavaly októberben egy budapesti szeméttárolóban találta meg egy hajléktalan. A rendőrök egymillió forint nyomravezetői díjat is felajánlottak annak, aki segít megoldani az ügyet, de végül a pénzt nem fizették ki, mert a nyomozók találták meg a gyilkost. Figyelem felkavaró riport következik.

17 év után fogták el a nőt, aki kukába dobta újszülött gyermekét

Napra pontosan 17 évvel azután fogtak el egy 34 éves nőt, hogy megölte a csecsemőjét Székesfehérváron.  Az újszülöttet 1998. október elsején találták meg egy kukában. A kislány holtteste ágyneműbe és zacskóba volt bugyolálva, a szájába gyerekzoknit tettek.17 évvel ezelőtt a rendőrök nem találták meg a tettest, most azonban úgy tűnik megvan az anya, aki elfogásakor nem tiltakozott az ellene felhozott vádak ellen. A kérdés azonban akkoris felvetődik, hogy miért csak most, 17 év után sikerült az ügy végére járnia a hatóságoknak, mi történt az elmúlt több, mint másfél évtized alatt? Ennek szeretnénk most kicsit utánajárni Dr. Magyar Györggyel, aki most, mint független jogi szakértő volt vendégünk, és meglehetősen tapasztalt az ehhez hasonló, több évig, évtizedig elhúzódó ügyek terén is.

Holttestet találtak a leégett telken

Elszenesedett holttestet találtak a tűzoltók Csepelen, ahol éjszaka kigyulladt egy szeméttel telezsúfolt telek. Több száz köbméternyi fa égett, főleg bútorok, a tűzoltók órákig dolgoztak az oltáson. A holttestet csak reggel vették észre.

Sokkoló látvány – megfulladtak a menekültek

Legkevesebb 20, de akár 50 menekült holtteste is lehet abban a magyar rendszámú teherautóban, amelyet a határtól nem messze Ausztriában találtak csütörtök délelőtt. A menedékkérők már napokkal ezelőtt megfulladhattak a raktérben.

Bosszúból végzett gyermekeivel a családirtó?

Felakasztotta két kisgyerekét, majd magával is végzett a felbőszült apa, miután gyermekei anyjával végleg megromlott a kapcsolata. A holttesteket a helybéliek szerint, a gyerekek édesanyja fedezte fel, amikor szombat délelőtt haza akarta vinni a lurkókat a láthatásról. Mi visz rá egy szülőt, hogy ilyen borzalmas tettet vigyen véghez? Az esetről Dr. Bilkei Pál kriminálpszichológust kérdeztük.

Gyerekeket is menteni kellett a Balatonból

A szombat délelőtti hőségben két ember is eltűnt a Balatonban. Egyikük holttestét vasárnap reggel találták meg Balatonfüred partjainál. A másik, 30 év körüli férfit még nem találják.

6. évad, 10. rész - Hamis barátok

Egy gazdag, egyedülálló nő holtestére bukkannak a saját fürdőszobájában, az esetet az áldozat barátja fedezi fel. Booth és Brennan az Amerikában élő kínai kolónia tagjai között kezdi el keresni a tettest. A nyomozás során kiderül, hogy a vélelmezett áldozat nem halt meg, és a holttest az egyik ismerőséé. Booth-nak, Brennannek és Hannah-nak közösen kell elrendezniük hármójuk sajátságos kapcsolatát.

6. évad, 9. rész - Tükörkép


szerző:
2015.07.20. 21:20
6. évad, 9. rész - Tükörkép

Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

Eltűnt sírjából a Nosferatu rendezője!

A klasszikus Nosferatu megvolt már, ugye? Ha nem, akkor mindenekelőtt pótoljátok (érdemes), utána pedig lehet borzongani, ugyanis Murnau örök pihenését pár megszállott megzavarta volt.

Brutálisan végzett édesanyjával

Vádat emelt az ügyészség egy hercegszántói férfi ellen, aki 25 késszúrással végzett édesanyjával tavaly karácsony előtt. A gyilkos pszichiátriai kezelés alatt állt, gyógyszert is szedett. A hivatalos megfogalmazás szerint rendkívüli embertelenséggel végzett édesanyjával, akinek holttestét megpróbálta elrejteni közös otthonukban.

6. évad, 2. rész - Szerelem mindhalálig

Egy nemzeti park egyik barlangjában két holttestet találnak: egy férfit és egy nőt, szinte még egymás karjaiban. Clark Edison, aki visszatért a Jefferson intézetbe, segít Brennannek kideríteni, hogy ki és miért lökhette le a párt egy szirtfalról. Booth-t is nagy meglepetés és öröm éri, amikor Hannah visszatér Afganisztánból, de mind neki, mind Brennannek meg kell tanulnia kezelni ezt az új helyzetet.

Belefulladt egy 18 éves fiú a Sajóba

Csak a holttestét találták meg annak a tizennyolc éves fiúnak, aki elmerült a Sajóban Szirmabesenyőnél a hétvégén. Szemtanúk szerint a fiú úgy gondolhatta, sekély a folyó, így a parthoz közel sétált a vízben, ami váratlanul elragadta.

Tudott a rablásokról, ezért ölhették meg

Akár életfogytig tartó börtönt is kaphat az a férfi, aki a vád szerint megfojtotta ismerősét, majd a nő holttestét szőnyegbe csavarva egy ágyneműtartóban rejtette el. A pere most kezdődött a bíróságon. Az ügyészség szerint a nőnek azért kellett meghalnia, mert tudott arról, hogy a férfi korábban több bankot is kirabolt Pest megyében.

5. évad, 18. rész - Édes végzet


szerző:
2015.06.09. 21:20
5. évad, 18. rész - Édes végzet

Holtan találnak egy cukrászt, akiről kiderül, hogy az ír maffia tagja, ugyanakkor az FBI beépített embere. Gyilkosát az ír maffia tagjai között kell keresni, de csak egy újabb beépített ember derítheti ki, mi történt. Ryanről, aki feleségével kisbabát vár, megdöbbentő dolog derül ki.

Vízbe borultak a fiúk, egyikük megfulladt

Tragédiák az első kánikulai hétvégén. Megfulladt egy 17 éves fiú a délegyházi tóban, miután két barátjával gumimatracukkal a vízbe borult. A két fiú ki tudott úszni, ő azonban elmerült. Végül búvárok keresték meg és emelték ki a szerencsétlenül járt fiatal holttestét. Rajta kívül még hárman haltak meg a szabad vizekben az első kánikulai hétvégén. Csesztregen egy 22 éves fiatalember fulladt meg.

Vízbe fulladt egy 14 éves fiú

A fiú, aki egyébként egy osztálykiránduláson volt társaival, szerdán tűnt el fürdőzés közben a tóban. A búvárok csütörtökön hozták a felszínre a holttestét. A román hatóságok bűnügyi vizsgálatot indítottak. Reggel Dr. Nagy József ügyvéddel beszéltünk arról, hogy ki lehet a felelős, és milyen következményei lehetnek, ha egy ilyen tragédia történik.

Meggyilkolták és elásták az asszonyt

Kút mellett elásva találták meg a rendőrök egy 50 év körüli asszony holttestét a Bács-Kiskun megyei Borotán. Úgy tudjuk, már két hónapja halott volt. Az asszony nemrég fiatal szeretőjével és annak gyerekeivel költözött a faluba a Dunántúlról. Értesülésünk szerint a gyilkossággal három embert gyanúsít a rendőrség. A fiatalembert, feleségét és egy büntetett előéletű férfit.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való