KERESÉS search-close

ideális férfi

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ideális férfi"

Milyen az ideális férfi?


szerző:
2018.03.12. 16:50
Milyen az ideális férfi?

90-60-90 - ezek voltak a tökéletes női test ismérvei egy időben. Érdekes, hogy a tökéletes férfi testet nem definiálták még ennyire pontosan. Most arra kértük sztárjainkat, hogy mondják el, nekik milyen a tökéletes férfi.

Erőss Zsolt felesége túl van a nehezén

Már több, mint két éve annak, hogy Erőss Zsolt egy expedíció során eltűnt. Felesége, Hilda mesélt arról, hogyan őrzi férje emlékét. Práger Kittyvel és Csides Katával arról beszélgettünk, hogy vajon milyen az ideális férfi, Frabatotól pedig megtudhattuk, hogy mit jelentenek visszatérő álmaink. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

8:08 – Minden reggel 15-05-05

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Drogbotrány: megbuktak a kajak-kenusok a drogteszten!

Napok óta két sportoló állítólagos kokainozásától hangos a sajtó. Az élsportolók ügyéről a sportág szövetségének főtitkárát kérdeztük. Majd kiderítettük, hogy  Karcagi Dalma szerint milyen az ideális férfi, és megismerkedtünk a Konyhafőnök legújabb játékosával, Tetyánával. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül. 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való