KERESÉS search-close

ikrek

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ikrek"

Első szülinapjukat ünneplik a berlini panda-ikrek

Gondozóik egy igazán különleges, céklaléből, édesburgonyából, almából és bambuszból készült fagyasztott tortával lepték meg a testvérpárt és még egy kis havat is becsempésztek nekik a pingvinházból. Pit és Paule voltak az első pandák, akik Németországban születtek és azóta ők az állatkert szupersztárjai. Ma már mindketten több mint 60 kilósak.

Ugyanabba a 39 éves férfiba szeretett bele az ikerpár

Az ausztrál ikrek megtévesztésig hasonlítanak egymásra és ez nem csak a kinézetükre igaz. A jelenleg 34 éves ikerpár 8 éve ugyanabba a 39 éves férfiba szeretett bele. Anna és Lucy közel 50 millió forintnyi ausztrál dollárt költöttek már arra, hogy a legapróbb különbség se legyen köztük: a szájukat, melleiket és a szemöldöküket is plasztikáztatták már. A két lány szó szerint minden együtt csinál, így nem meglepő, hogy ugyanazt a férfit választották életük párjának.

68 évesen hunyt el a világ legidősebb sziámi ikerpárja

Ronnie és Donnie Galyon volt a világ legidősebb élő sziámi ikerpárja. A hasuknál összenőtt férfiak a múlt hétvégén hunytak el Ohio államban 68 éves korukban.

Ikerbabák születtek napjaink leghíresebb amerikai zenészcsaládjába

Három éve mutattuk be: a hétvégén röppent fel a hír, hogy megszülettek Beyoncé és Jay-Z ikrei. A celebportálok szombaton több meg nem nevezett forrásra hivatkozva arról számoltak be, hogy a gyermekek egy Los Angeles-i kórházban jöttek a világra a héten. A hír hallatán számos barátjuk, kollégájuk köszöntötte őket a vörös szőnyegről az évente megrendezett dalszövegírók gáláján.

Sárgaszakállú maki ikrek születtek a Nyíregyházi Állatparkban

Sárgaszakállú maki ikrek születtek a Nyíregyházi Állatparkban. A kistestű majmok természetes élőhelye a Madagaszkár környéki szigetek, de a szűkülő életterük miatt az állatkertek fajmegőrzési programot indítottak. A kicsik a megszólalásig egyformák, mégis könnyű megkülönböztetni őket: az egyik makibébi álomszuszék, a másik igazi rosszaság.

Fókusz anno: Hogy születhetett ennyi iker Besenyszögön?

Fókusz anno rovatunkban most egy tizenkilenc éves riportot idézünk fel. Az ikrek falujában forgattunk, Szolnoktól nem messze. Besenyszög nevű településen ugyanis akkoriban már természetes volt, hogy a helyi iskolában szinte minden osztályban van ikerpár, vagy hármas iker. A helyiek az ivóvízben, a falu földrajzi fekvésében is keresték a gyakori ikerszülések okát.

Ikertestvérével viccelte meg a hűtőt és a zsűrit

Szabó Edina „Ha a hűtőnk beszélni tudna” videójának hihetetlenül vicces a csattanója.

100 év különbséggel két világjárványban haltak meg egy ikerpár tagjai

Száz év különbséggel, két világjárványban haltak meg egy ikerpár tagjai. Samuel alig néhány hetesen a spanyolnáthában, Philip pedig most a koronavírus miatt. Unokája elmesélése szerint a háborús veterán egész életében attól tartott, hogy a történelem megismétli önmagát.

Egyszerre lett terhes Amerika két legendás női pankrátora

Egyszerre lett terhes Amerika két legendás női pankrátora, Nikki Bella és Brie Bella. A dolog attól igazán pikáns, hogy az orvosok szerint kevesebb, mint két hét a különbség a terhességeik között.

Hogy történhet meg, hogy egy anya, csak egy rácson keresztül láthatja gyermekeit?

Néhány napja mutattuk be Ibolya történetét. A biológus nő 2019. március 18. óta csak egy rácson keresztül láthatja másfél éves kislányait. Egykori párja egy séta alkalmával elvitte az ikreket, és küldött neki egy sms-t, hogy innentől nála lesznek. Mégis hogyan lehetséges ez napjainkban? Mit tesznek vagy mit nem tesznek a megfelelő szervek? Hogyan állhat fenn ilyen sokáig ez a helyzet, és miként hat mindez a gyerekekre? Próbáltuk kideríteni.

Vészesen csökken a pandák és koalák természetes élőhelye

Végre elnevezték a berlini állatkert óriáspandaikreit, és az is kiderült, hogy mindkettő hím. Szerencsére nem ők az egyetlen pandababák az elmúlt években: a Természetvédelmi Világszövetség 2016-ban a veszélyeztetett besorolást „végveszélyben”-ről „sebezhető”-vé enyhítette. Ekkor 1864 felnőtt és 2060 kölyök példányra becsülték a faj populációját. Sajnos a bambuszerdők kiterjedésének csökkenése miatt ez csökkenhet a közeljövőben. Sajnos a koalák is élettere is rohamosan szűkül, köszönhetően a mezőgazdasági és ipari fejlesztéseknek, a különböző járványoknak, valamint az erdőtüzeknek, melyek idén sem kímélték Ausztráliát.

Csak a rácson keresztül láthatja ikreit egy édesanya

Március óta csak egy rácson keresztül láthatja másfél éves kislányait egy anya. A biológus nő úgy érzi, veszélynek vannak kitéve a gyerekei, nem csak fizikailag, de lelkileg is hatalmas trauma átélni, hogy az édesanyjukat csak egy rács mögül láthatják.

TESTVÉRSORREND: Azon múlik minden, hogy hányadik gyereknek születtünk?

Személyiségünk fejlődését megannyi dolog befolyásolhatja, ezek közül az egyik fontos tényező az, hogy hányadik gyerekként érkezünk a családba. Megszokott, hogy a kisebbik gyermek teljesen más utat választ, mint az idősebb. Azonban az is sokat számít, hogy a szülő hogy élte meg saját szerepét a testvérsorrendben.

Mennyi az esélye annak, hogy négyes ikrek születnek egy családban?

A szülőket szinte sokkolta a hír, hogy egy helyett négy babát várnak. Nagyon ritka és veszélyes az ilyen terhesség, de vajon mennyi az esélye annak, hogy négyes ikrek születnek?

Megszökött a kórházból, most szeretné, ha a börtönben nevelhetné ikreit

A vád szerint a 19 éves Nóra és társa, a még fiatalkorú Norbert 2018 februárjában brutálisan megverték egy ismerősüket ásóval és seprővel egy zuglói házban. Bódult állapotban, alkohol és nyugtatók hatása alatt. A nő azzal védekezik, hogy a sértett molesztálta őt, ezért ütötte meg.

Fehér oroszlán ikrek születtek egy kínai vadasparkban

Fehér oroszlán ikrek születtek egy kínai vadasparkban. A kölykök vasárnap, öt naposan nyitották ki először a szemüket. Egyikük nőstény a másik hím, teljesen egészségesek. A fehéroroszlán az afrikai oroszlánok ritka, albínó változata. A gondozók szerint azt pedig különösen ritka, hogy egyszerre két fehér oroszlán szülessen. A kölyköket egyelőre a park alkalmazottai gondozzák, mivel anyjuk nem tudta, hogy mit kezdjen velük. A nőstény most szült először.

Egymás után háromszor szült ötös ikreket egy asszony

Negyvennégy gyereket szült Uganda legtermékenyebb nője. Miriam Nabatanzi mindössze 40 éves, 13 évesen hozta világra első gyermekét és 44 teljesen természetes úton született gyermekéből 38 maradt életben.

Ikrei születtek a berlini állatkert óriáspandájának

Ikrei születtek a berlini állatkert Meng Meng nevű nőstény óriáspandájának. Mivel a német fővárosban még soha nem született óriáspanda, az ikrek érkezése dupla szenzációnak számít. A bocsok anyját mesterségesen termékenyítették meg áprilisban.

Ada Németországba költözik a gyerekeivel!

Ada 4 éve van együtt orvos szerelmével, Mátéval. Eddig többlaki életet éltek: Máté Nürnbergben, Ada Pesten, a fiúk pedig Ada szüleivel Angliában éltek. Bár gyakran látogatták meg egymást, most nagy lépésre szánták el magukat: összeköltöznek Németországban!

Életveszélyben az egyik iker


szerző:
2019.08.14. 21:01
Életveszélyben az egyik iker

Életveszélyesben a szétválasztott sziámi ikrek egyike. Ezt a műtétet szervező alapítvány közölte.

Az ikrek édeshármasra csábítanák Vanesszát

Renátó és Rodrigo szerint ők a leghelyesebb ikerpár Magyarországon, most pedig hódítani szeretnének. Nem is akárhogy! Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Ilyen cukik Beyoncé ikrei


szerző:
2019.07.14. 10:00
Ilyen cukik Beyoncé ikrei

Két éve mutattuk be: Beyoncé ikrei pontosan egy hónappal korábban jöttek világra. Az énekesnő addig rejtegette őket, ám ezen a napon egy tündéri fotót posztolt a babákról. Az immár háromgyerekes anyuka terhességét is az egyik közösségi oldalon jelentette be egy fotósorozattal. 

Már 3 éves az az ikerpár, amelynek az egyik tagja fekete, míg a másik fehér bőrű!

Már három éves az az ikerpár, amelyben a kisfiú fekete bőrű, mint a szülei a kislány pedig hófehér bőrrel és világos hajjal született. Egymillió ikerpárból egynél történhet hasonló, hogy az egyik testvér szervezetéből teljes mértékben hiányzik a melanin nevű festékanyag.

Egy nap után feladta magát a kórházból elszökött, letartóztatásban lévő terhes nő

A zuhanyzón keresztül szökött meg egy letartóztatott terhes nő a SOTE szülészeti klinikájáról. A 20 éves nő egy nap után feladta magát. Ügyvédje Híradónknak azt mondta: néhány órán belül meg is szülte ikergyermekeit, őket azóta inkubátorban ápolják. A nőt egy korábbi bűncselekmény miatt emberölés kísérletével gyanúsítják.

SEGÍTSÉG: Még mindig albérletet keres a mozgássérült ikerlányokat nevelő anyuka

Még mindig bajban a mozgáskorlátozott ikerpárt nevelő édesanya. A családot két hónapja mutattuk be az RTL Híradóban. Hónapok óta hiába keresnek, nem találnak új albérletet, mert az anya szerint alig van akadálymentes albérlet Budapesten. Az ikrek kilenc éve csak azért költöztek ide édesanyjukkal, hogy a Pető Intézetbe járhassanak. Ha segíteni szeretne a családnak, az rtlhirek@rtl.hu emailcímre írva megteheti.  

 

 

 

Öt babára számítottak, hat lett belőle

Az orvosok is  csodálkozva nézték a lengyel hatosikreket, ugyanis még a műtőben is csak öt baba érkezésére készültek fel. A kicsik jól vannak, az orvosok szerint annak ellenére, hogy hatan osztozkodtak egy anyaméhen és 11 héttel korábban kellett világra segíteni őket, meglepően szépen fejlődtek.

Elhagyhatja a győri kórházat a két árva kisfiú, akikről szívbetegségük miatt mondtak le

Elhagyhatja a győri kórházat az a két árva kisfiú, akikről szüleik mondtak le, súlyos szívbetegségük miatt. Az elmúlt másfél évben nővérek és orvosok gondozták a gyerekeket. A Kisalföld információi szerint most egyikük nevelőszülőkhöz került. A másik kisfiút pedig napokon belül egy nevelőotthonba költöztetik, és neki is családot keresnek.

Végre láthatjuk Erős Antónia ikreit

Tavaly ezen a napon mutatta be a Fókusz: Erős Antónia és férje 8 év után megmutatták lassan 9 éves gyermekeiket. A Story Magazin készített róluk lélegzetelállítóan aranyos képeket, a fotózásba pedig mi is bepillanthattunk.

Gyermeke megszületése után 26 nappal ikreket szült egy nő!

A gyermeke megszületése után 26 nappal ikreket szült egy bangladesi nő. Mint kiderült a 20 éves anyukának két méhe van, ezért volt lehetséges, hogy kevesebb, mint egy hónap alatt újra teherbe essen. Szerencsére mindhárom baba egészséges, a kórház szülőorvosa pedig elmondta, hogy még soha nem találkozott hasonló esettel.

TIGRISKÖLYKÖK: A négyesikrek már öt hónaposak

Egy hónapja él együtt az egész család, akkor engedték össze őket apjukkal is. Bár eleinte a hím sokat marakodott a kölykeivel, mostanra rendezett családi életet élnek. Birkóznak és kergetőznek, egymáson tanulnak vadászni a győri állatkert fehér bengáli tigriskölykei.
A Híradó riportját itt nézheti meg.

Három hetesek a szentesi hármasikrek

Hármas iker lányok születtek a szentesi Varga családba. 8 évnyi sikertelen lombik program után, két éve született meg Liliána, majd a család legnagyobb meglepetésére nem sokkal később az anyuka hármas ikrekkel lett állapotos. Mind a négy gyerek végül természetes úton fogant. A picik három hetesek. Mindannyian két kiló fölötti súllyal születtek és makkegészségesek.

ADA: így zajlik a karácsony az ikrekkel

Vajon könnyű dolga van Adának karácsonykor ikerfiaival? A műsorvezető családi kulisszatitkokba avatta be a Fókusz stábját!

Hazamehetett a szétválasztott sziámi ikerpár

11 nappal a szétválasztásuk után végre elhagyhatta a kórházat a hasfaluknál összenőtt sziámi ikerpár. A 15 hónapos bhutáni lányok 6 órás műtétjén 18 specialista dolgozott. Szerencsére Nimának és Dawának a létfontosságú szerveik közül csak a májuk volt közös. Az orvosok szerint jó esély van rá, hogy a kicsik tökéletesen felépüljenek.

Tényleg ikreket vár Harry herceg felesége?

Feltételezések szerint ikrekkel várandós Harry herceg felesége, Meghan Markle. Már javában zajlanak a fogadások a kisbaba nemét illetően, az egyik fogadóirodában pedig meglepően sokan tippelnek arra, hogy a hercegné ikreket vár.

CUKISÁG: Így ismerkednek a világgal a fehér bengáli tigriskölykök

Fehér bengáli tigrisek születtek a győri állatkertben. A fehér bundájú ragadozók nagyon ritkák a természetben, most egyszerre 4 kistigris is született. Az öt hetes ikrek hősiesen tűrték az első vizsgálatokat, mind a négyen makkegészségesek.

Szétválasztották őket, mégsem akarnak külön lenni egymástól

Szétválasztották őket, mégsem akarnak külön lenni egymástól a bhutáni sziámi ikrek. A 15 hónapos kislányok, Dawa és Nima a hasuknál voltak összenőve és hat órás műtéttel múlt hét pénteken választották el egymástól őket. Orvosaik szerint jól vannak, de feltűnő, hogy csak egymás közelében érzik jól magukat.

Apukák Gyesen


szerző:
2018.09.27. 18:27
Apukák Gyesen

Magyarországon még mindig rácsodálkoznak barátok, ismerősök, családtagok, ha egy férfi átvállalja a hagyományos anyuka szerepet. A most következő édesapák ezt örömmel tették, és azt mesélik, etetés, öltöztetés, sétálás, pelenkázás közben teljesen megváltozott a véleményük az anyákról.

Makk egészségesek a vörös bundájú panda ikrek

Anyjuk még az orvosi vizsgálattól is óvta kölykeit, mindent megtett, hogy kiszabadítsa a gondozó és az állatorvos kezéből a 9 hetes kicsiket. A Nyíregyházi Állatpark vörös bundájú iker pandáit végül sikerült megvizsgálni. Mindkettő nőstény és makk egészségesek.

FÉLTŐ-ÓVÓ: Nem tágít a pandamama a kölykök mellől

A 9 hetes vörös bundájú ikerkölykök nem örültek a rivaldafénynek, kétségbeesetten hívták anyjukat, aki végig a közelben somfordált. A vizsgálatot persze így sem úszták meg. Végül kiderült, hogy mindkét kölyök nőstény és makk egészségesek.

Cukiság: végre láthattuk Beyoncé ikreit!

Beyonce ikrei egy évvel ezelőtt jöttek világra. Az énekesnő egy hónapig rejtegette őket, ám végül egy tündéri fotót posztolt a babákról. Ekkor véget értek a találgatások, a képaláírásból kiderült: egy fiúval és egy lánnyal bővült a család, akiket a Sir Carter és Rumi névre kereszteltek.

A Jégvarázs című film ihletett meg az ikreket

Tévézés közben a picik sorra veszik a jeleneteket és utánozzák a figurákat, kívülről fújják, hogy mi következik. Az újdonsült színésznők nagyon élvezik a spontán jött filmforgatást: gügyögnek és vihorásznak is közben.

Megszülettek a popdíva ikrei!

Egy évvel ezelőtt, pont ezen a napon röppent fel a hír, hogy megszülettek Beyoncé és Jay-Z ikrei. A celebportálok szombaton több meg nem nevezett forrásra hivatkozva arról számoltak be, hogy a gyermekek egy Los Angeles-i kórházban jöttek a világra a héten. A hír hallatán számos barátjuk, kollégájuk köszöntötte őket a vörös szőnyegről az évente megrendezett dalszövegírók gáláján.

Meglátogattuk Baby Gabit és a tündéri ikreit!

Baby Gabi, a ’90-es évek egykori sikeres magyar lánybandájának énekese, aki egy évvel ezelőtt 9 hónapos és 9 kilós ikerfiúival várta a Fókusz stábját. A cukiságmérőnk nekünk akkor kiakadt, és nektek?

 

Cristiano Ronaldo ismét apa lett!

Egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy egy spanyol lapértesülés szerint a portugál sztárfocistának egy fia és egy lánya született 2017. június 8-án. A Real Madrid csillaga azonban nem örülhetett felhőtlenül, ugyanis a spanyol ügyészség 15 milliós euró adócsalással vádolta meg akkoriban.

Milyen kihívásokkal kell szembenéznie egy koraszülött baba szüleinek?

Egy koraszülött baba ma már lényegesen kevesebb veszélynek van kitéve, mint az elmúlt években, ám még mindig akadnak olyan nehézségek, melyekkel szüleiket kihívás elé állítják. Ada osztja meg velünk élményeit, akinek ikrei szintén idő előtt érkeztek a világra.

Ikercunami: a hírességeknél még a babák is párban járnak!

Mostanában mintha Hollywoodban és Magyarországon is kizárólag csak duplán érkeznének a gyermekek. Nézzük most az elmúlt évek leghíresebb külföldi és magyar iker celeb babáit.

58 évesen lett anyuka!


szerző:
2018.04.30. 05:00
58 évesen lett anyuka!

Pont egy éve mutattuk be azt a mexikói nőt, aki 58 évesen szült ikreket. Mindkét gyerek -a kislány és a kisfiú- is egészségesen jöttek a világra. A Híradónk által megkérdezett szülész- nőgyógyász azt mondta, egyre több nő vállal gyermeket 40 felett, vagy annál is idősebben.

George és Amal Clooney ikrei júniusban lesznek egyévesek

George és Amal Clooney ikrei júniusban lesznek egyévesek, szüleik hosszú interjúban meséltek fejlődésükről.

 Lotfi Begi gyerekei még emlékezetesebbé teszik a nyaralást

Három kisgyerekkel vágott neki a Vörös-tengernek Lotfi Begi és felesége.

 

Lotfi Begi és kislánya a Reggeliben meséltek az ikres életről

Lotfi Begi és Zazi a keddi Reggeli vendégei voltak, ahol többek között arról is szó esett, hogy a zenész hogyan tudja összeegyeztetni a munkát a magánélettel és a gyermekneveléssel, valamint az ikrekről is mesélt Begi és kislánya.

Enrique Iglesias imádja az ikreket!

Enrique Iglesias és Anna Kournikova ikrei egy igazán szerető családba érkeztek. A spanyol énekes legutóbb egy olyan videót osztott meg követőivel, amelyen épp kisbabáját halmozza el puszikkal és egyszerűen képtelen abbahagyni.

Duplán kopogtatott be hozzájuk a gólya

Beyonce és Jay-Z, George Clooney és felesége csak néhány, akiket rögtön két csöppséggel ajándékozott meg a gólya.

Ilyen ikrekkel az élet!


szerző:
2018.02.02. 09:13
Ilyen ikrekkel az élet!

Az élet sok furcsaságot hoz, amelyekre az emberek általában felkapják a fejüket. Mégis minden furcsaságok között is talán a legfurcsább, azaz talán éppen a legszerencsésebb helyzetet tudhatják magukénak a Reggeli vendégei: Dr. Vörös Anna, Dr. Kovács Eszter, és Dr. Páczai Anita - összesodort ugyanis az élet három szülész-nőgyógyászt, mindhármójuknak ikreik vannak és még ráadásul egy munkahelyen is dolgoznak.

Megtörtént a csoda: Enrique Iglesias egy hónap után mutatta meg ikreit!

Tavaly decemberben derült ki a nagy hír, hogy Enrique Iglesias és kedvese, Anna Kournikova szülők lettek, ráadásul egy ikerpár adatott meg nekik. Most pedig elérkezett a pillanat, hogy te is megcsodáld a piciket!

Könnyes boldogság, dupla öröm: Joci apa lett!

Joci a kórházból rögtön értesítette a srácokat, akik nagyon izgultak az ikrek születése miatt. Amíg Joci a szülőszobán segített Szonjának, Bálint elmesélte Dávidnak, hogy Zsófi és Péter összejöttek, Dávid pedig elmondta, hogy a gyerekek miatt megpróbálják újra Tamarával. Ekkor rohant ki Joci, és kürtölte világgá az örömhírt, hogy apa lett!

SZÍVSZORÍTÓ: Három kisgyerek maradt árván

Három gyerek maradt árván a Jász- Nagykun -Szolnok megyei Fegyverneken, közülük a legidősebb 9 éves. Mostantól már nemcsak látogatóba jönnek a nagyszülőkhöz: haza már nem mehetnek. Édesapjuk még tavasszal halt meg egy balesetben, anyukájukkal éltek néhány utcára a nagyszülőktől. A gyerekek karácsony második reggelén arra ébredtek, hogy édesanyjuk nem mozdul, hiába szólítgatják.

Titokban jöttek világra Enrique Iglesias ikrei!

Enrique Iglesias és Anna Kournikova immár büszke szülők, ráadásul ikreik születtek. A dolog különlegessége, hogy eddig abban sem lehettek biztosak a rajongók, hogy az énekes és az egykori teniszezőnő egyáltalán babát várnak. Felmerült, hogy talán béranya segítségét kérték - mivel azonban a sztárpár eddig is nagyon védte magánéletét az újságírók elől, lehet, hogy soha nem fény derül ki a rejtély.

 

Jáksó és Stohl együtt kutatták a leghasonlóbb ikreket

Jáksó László ebben a műsorban, Stohl András oldalán tapasztalta meg először igazán, milyen egy nagy szabású produkció részesének lenni. Igazán tudományos alapokon folyt a kutatás, hogy aztán megtalálhassák a leghasonlóbb ikerpárt. Vajon mi történt azóta a győztesekkel?

Napi poszt: Sztár ikrek!


szerző:
2017.11.14. 08:51
Napi poszt: Sztár ikrek!

Beyoncé ikreit, a kis Sir és Rumi Cartert már láthattuk profi képeken, most azonban egy sokkal természetesebb környezetben fotózták a kicsiket.

Itt vannak az újabb képek Beyoncé ikreiről!

A két baba ennél cukibb már nem is lehetne.

Assim és Azar: Igazi perzsa neveket kaptak a leopárdok

A négy hónapos leopárd ikrek, kihasználva a meleget, szinte az egész napot lustálkodással töltik a Nyíregyházi Állatparkban. Régen még uralták a Közel-Keleten, de az orvvadászat és élőhelyük irtása miatt számuk jelentősen csökkent. Mára a szabadban mindössze 1000-1200 példány él. Az állatkertekben is 100 van belőlük az egész világon.

ÉNB Maja babát vár!


szerző:
2017.11.02. 11:35
ÉNB Maja babát vár!

Maja 4 év után búcsúzott az Éjjel-Nappal Budapesttől, és most magánélete egy fontos fordulóponthoz érkezett, ugyanis babát vár! Vagy babákat? Mutatjuk!

Hogyan lehet feldolgozni egy ikertestvér halálát?

Hauszgénusz Virág, 7 éves. A pici lány ugyanolyan önfeledten nézegeti magát a tükörben, mint bármelyik 7 éves kislány. Virág szeme sarkában azonban van egy alig észrevehető szomorúság. Néhány hónapja egyedül maradt, mert ikertestvére Kiara örökre elaludt.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Így változtatta meg Teréz és Katalin életét a „Keresem a családom!”

Az ikertestvérek 53 év kihagyás után már a harmadik születésnapjukat ünneplik együtt.

Lotfi Begi apai teendői


szerző:
2017.09.20. 17:25
Lotfi Begi apai teendői

Lotfi Beginek manapság nem csak a Konyhafőnök VIP 3 szigorú zsűrijének kell megfelelnie, hanem otthon, 3 gyermekes apukaként is helyt kell állnia.

Nyugodt délután Cristiano Ronaldóéknál

Ikerbabáival, kisfiával és várandós barátnőjével közös fotót posztolt Cristiano Ronaldo tegnap Instagram oldalain. A kis Mateo és Eva teljesen egészségesek, az utóbbi hetek felhőtlen boldogságban teltek a Ronaldo családban. Igaz, a futballsztár pár meccsen eltiltás miatt nem léphet pályára – ennek egyetlen pozitív hozadéka, hogy talán nyugodtabban töltheti idejét családjával a mérkőzések napján is.

A sztárpár elárulta, miért ezt a nevet adták gyerekeiknek

Beyoncé és Jay-Z ikrei már tízhetesek, a sztárszülők azonban csak most árulták el, mi alapján választottak nevet nekik.

J. Lo nem bír a gyerekeivel


szerző:
2017.08.22. 18:00
J. Lo nem bír a gyerekeivel

Jennifer Lopez ikrei már 9 évesek. Az énekesnő nosztalgiából most egy több mint 6 évvel ezelőtti képet posztolt instagramjára, amelyen gyerkőceit egyszerre cipeli. Ma már nem bírná el őket így…

Hihetetlen! Van egy ikertestvére a híres énekesnőnek?

A világsztár nemrég az Instagramjára posztolt egy képet, ami miatt elsőre azt gondoltuk, hogy duplán látunk, de aztán kiderült az igazság! Miről lehet szó? Mutatjuk!

Nem engedik a gyerekek közelébe a nagypapát!

Lassan egy hónapja a leghíresebb ikrek a földön Beyonce és Jay-z babái, az énekesnő apukája azonban még nem találkozhatott velük. Egy amerikai lap úgy tudja, a nagypapa nem szívesen látott vendég a házaspárnál, bár az okok egyelőre ismeretlenek. Az biztos, hogy nem esett jól az énekesnőnek, hogy először apukája osztotta meg a sajtóval a gyermekek nemét még februárban. Beyonce papája egyelőre tagadja, hogy nem látta unokáit, úgy fogalmazott, szerető kapcsolatot ápol lányával.

 

Családok, ahol hármas ikrek születtek!

Két évvel ezelőtt bizony nem káprázott a nézők szeme, jól látták, valóban hármasikreket láttak a tévénézők. Már akkor kiderült, szülő legyen a talpán, akik rögtön megkülönbözteti gyerkőceit, hiszen első ránézésre teljesen egyformák voltak.

Ádám:

Ádám azért jött az Anikó Show-ba, hogy rendezze a viszonyát egy testvérpárral. A fiú Nikinek és Szandinak is csapta a szelet, mindkettőjüket elvitte állatkertbe, mégsem velük, hanem a testvérek egyik barátnőjével jött össze. A lányok jót nevettek Ádám monológján, és nem kímélték a srácot...

Cuki: Beyonce megmutatta ikreit!

Beyonce ikrei pontosan egy hónappal ezelőtt jöttek világra. Az énekesnő eddig rejtegette őket, ám ma egy tündéri fotót posztolt a babákról. Az immár háromgyerekes anyuka terhességét is az egyik közösségi oldalon jelentette be egy fotósorozattal. Ma véget értek a találgatások - a képaláírásból kiderült: egy fiúval és egy lánnyal bővült a család, akiket a Sir Carter és Rumi névre kereszteltek.

 

Beyonce nem akárhogy mutatta meg a nyilvánosságnak ikreit!

Végre megmutatta pár hete megszületett ikreit Beyonce – ha pedig már ennyit kellett várni a dologra, elég nagy felhajtást csinált belőle. Nem egy paparazzó kapta le őket, és nem is egy magazinnak adta el az első fotókat. Instagramjára töltött fel egy beállított és gondosan utómunkázott fotót magáról, ahogy karjaiban tartja Rumit és Cartert. Minden irányból gyönyörű virágok veszik körül a triót, a végeredmény pedig már-már egy szentképre hajaz. 

Íme az első fotó Beyoncé ikreiről!

Egy hónapot kellett várnunk az első képre Beyoncé és Jay-Z ikreiről, de megérte a várakozás! Mutatjuk a tündöklő anyukát és a sztárbabákat!

Cristiano Ronaldo nem tud betelni ikreivel!

Cristiano Ronaldo ikrei már több hetesek, a büszke apuka persze nem tud betelni velük. Egymás után teszi fel a fotókat Instagramra kisbabáiról, egyiken nagyobbik fia is szerepel. Az ifjabb Ronaldo is boldog, hogy ő most a legnagyobb testvér, és 7 évesen is ügyesen tartja kezében kistestvérét. Meg kell becsülni ezeket a pillanatokat, hiszen a nyár végével kezdődik Ronaldo számára a felkészülési időszak és így kevesebb időt tud tölteni a családjával a futballsztár.

Lotfi Begi őszintén az apaságról!

Az ország egyik legnépszerűbb lemezlovasának pár hete születtek meg ikerfiai, Zalán, és Zorán. De hogy lehet valaki az Év Dj-je és 3 gyermekes apuka? Anna és Mikike kiderítette!

A Heckmann ikreket először a róluk szóló vers, aztán Adri duplikálódása sokkolta

A Heckmann ikrek a stúdióba érve még nem is sejtették, hogy hamarosan óriási meglepetésben lesz részük. A srácok elmesélték, hogy milyen videókat gyártanak,  és csajozós sztorikat is meséltek. Aztán eljött Adrienn nagy pillanata, és elszavalta nekik a róluk szóló verset, majd megjelent ikertestvére, Melinda...

A Heckmann ikreket sokkolta Melinda és Adri lehengerlő személyisége

Adri és Melinda Youtube-csatornája nagyon népszerű. Az ikrek azért jöttek el az Anikó #show-ba, hogy két legyet üssenek egy csapásra: bepasizzanak és kicsit népszerüsítsék saját Youtube-csatornájukat. Adri és Melinda verssel is készültek a Heckmann ikreknek, de a produkció előtt egy picit megviccelték a srácokat.

Megszülettek Beyoncé és Jay-Z ikrei

A hétvégén röppent fel a hír, hogy megszülettek Beyoncé és Jay-Z ikrei. A celebportálok szombaton több meg nem nevezett forrásra hivatkozva arról számoltak be, hogy a gyermekek egy Los Angeles-i kórházban jöttek a világra a héten. A hír hallatán számos barátjuk, kollégájuk köszöntötte őket a vörös szőnyegről az évente megrendezett dalszövegírók gáláján.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Megszülettek Beyonce ikrei


szerző:
2017.06.19. 17:50
Megszülettek Beyonce ikrei

Az énekesnő februárban Instagram posztban jelentette be, hogy ikrekkel várandós. Azóta semmilyen információt nem tudtunk meg a babákról, akiket a sztárpár 5 éves kislánya, Blue Ivy is nagyon várt már. A hétvégén aztán több amerikai lap is megírta, hogy Beyonce kórházban van és testőre már két bébi hordozót, valamint egyéb, a babák érkezésére utaló dolgokat szállítottak neki egy Los Angeles-i kórházba.

Megszülettek Beyoncé ikrei?


szerző:
2017.06.19. 14:32
Megszülettek Beyoncé ikrei?

A minap szárnyra kelt a pletyka, miszerint a gyönyörű énekeső életet adott ikerbabáinak...

Fókusz 2017-06-16


szerző:
2017.06.16. 18:55
Megszülettek Cristiano Ronaldo ikrei

Spanyol lapértesülés szerint a portugál sztárfocistának egy fia és egy lánya született június 8-án. A Real Madrid csillagának öröme azonban nem felhőtlen. A spanyol ügyészség ugyanis 15 milliós euró adócsalással vádolta meg a napokban.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

 

George Clooney-t szedálni kellett: megszülettek az ikrei!

Eljött a nagy nap, az örök agglegényből lett szerető férj most apuka lett! Sosem gondoltuk volna, hogy ezt valaha leírjuk. George Clooney és sztárügyvéd felesége két tündéri babát köszönthetnek a családjukban.

Megszülettek George Clooney ikrei

Kedden megszületettek George és Amal Clooney gyermekei.

Végre felfedezték a kifutót a császárbajszú tamarin ikrek

Kameránk előtt másztak le anyjuk hátáról és kóstoltak bele a nagyoknak kirakott gyümölcsökbe az alig másfél hónapos császárbajszú tamarin ikrek. Eddig anyjuk hátán lovagoltak naphosszat, ma azonban úgy döntöttek, felfedezik dél-amerikai kifutójukat.

 

Mutatjuk, hogy kikkel ünnepelte Beyoncé az ikrei érkezését!

Hamarosan megszületnek a gyönyörű énekesnő babái, ezért a legjobb barátnői és közeli hozzátartozói egy emlékezetes bulit szerveztek neki.

Két majomikerpár is született

Gyűrűsfarkú maki ikrek születtek a győri állatkertben, ráadásul 2 pár is. A kicsik még március végén látták meg a napvilágot, a legtöbb időt még anyjukon csüngve töltik, de már ismerkednek a környezetükkel. Kameráink előtt másztak le anyjukról. Nagyon játékosak, egyelőre még anyatejet isznak, de már kóstolgatják a zöldségeket, gyümölcsöket is.

Az utolsó adásban Kati is a pulton keresztül mászott be a konyhába

Mariann után Kati is a pulton keresztül kerülte ki a pánikgombot, így bent tölthetett a konyhában 30 másodpercet. Bár szerette volna pótolni a hiányzó alapanyagokat, csak a tej jutott eszébe, így gyorsan visszamászott a pultba.

Eljött az ikerpárok ideje a Hagyjál főzni-ben!

A Hagyjál főzni! című műsorban az ikerpárok ideje jött el. Nem lehet egyszerű mutatvány egyszerre két gyereket irányítani a konyhában, főleg nem akkor, ha csúszós a talaj. Tegnap Aurelio akkora hátast dobott, hogy kész csoda, hogy felállt. Az esést látva nehéz elhinni, hogy a főzések előtt valaki titokban nem vakszolja fel a konyha kövét.

Évike bevallotta, hogy gombafóbiája van

Évi elmondta Bencének, hogy bár ügyesek a lányok, és jól működik a munkamegosztás, Évike irtózik a gombáktól, így biztosan nem fogja megkóstolni a szószt.

Töltött karalábé szerecsendiós krumplipürével

A krumplipürébe sok szerecsendió került, és ragacsos lett. A karalábé kicsit főhetett volna még, de a pörkölt ízes lett. Összességében az étel ehetőre sikerült.

Lerántotta a leplet!


szerző:
2017.03.31. 17:25
 Lerántotta a leplet!

George Clooney és Amal Clooney ikreket várnak – ezt már február óta tudjuk. Az azonban eddig titok volt, hogy vajon milyen neműek lesznek a picik: most úgy tűnik, egy régi barát fellebbentette a fátylat a dologról. Cindy Crawford Instagramjára posztolt egy fotót két rugdalózóval a kezében, amelyeket a Clooney csemetéknek szán. Az egyiken kék, a másikon rózsaszín felirattal – a hagyományok szerint így fiús és lányos ruha is van így az ajándékok között.

Mariann:

Rita már az elején bepánikolt, amikor néhány alapanyag hiányzott. A lányok még a főzés után is azon aggódtak, megsült-e a husi, és elmesélték, min vesztek össze. Mariannék nagyon jól érezték magukat a konyhában, de most már mindent máshogy csinálnának.

Bence hasznos trükköt mutatott Zitának

Amíg Rita klopfolta a húsokat, Zita a hagymát pucolta. A műsorvezető aztán jófej akart lenni, és azt tanácsolta Zitának, hogy vegyen vizet a szájába, és akkor nem fog sírni a hagymától, de Mariann rendre utasította.  

Az Odaát sztárjának ikreinél nincs imádnivalóbb!

Jensen Ackles a picik érkezésének bejelentését is nagyon cukin tette meg, de a pár hónapos ikerpárnál is kevés édesebbet láttunk eddig! Egyszóval, jöhetnek a képek? Mutatjuk!

Így gömbölyödik Beyoncé pocakja! – FOTÓK!

A Grammy-díjas énekesnő több mint egy hónapja tudatta a világgal, hogy ismét anyai örömök elé néz. Jelenleg a popdíva legújabb képein ámul a világ, melyeket most meg is mutatunk!

Clooney már nagyon várja az ikreket

Végre a sztárpár is megszólalt! Világsztárok és közeli barátok is nyilatkoztak arról, hogy George és Amal Clooney mennyire várják már születendő ikreiket, a házaspár azonban most beszélt először erről az időszakról. A sármos színész úgy fogalmazott a brit sajtóban, kalandos időszakra számít, de tárt karokkal várják a jövevényeket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való