KERESÉS search-close

illegális

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "illegális"

Letartóztatták az illegális kutyaszaporítókat

Letartóztatta a bíróság az illegális kutyaszaporítókat. Egy helyi férfi és élettársa a gyanú szerint mostoha körülmények között tenyésztett több helyszínen kutyákat és macskákat. Kecskéket pedig azért tartottak, hogy azzal etessék a legyengült anyaállatok kicsinyeit. Tavaly márciusban állatkínzás miatt pénzbírságot kaptak, de új telephelyeken később újra nekiláttak a szaporításnak.

ELFOGÁS: Engedély nélkül tartott lőfegyvereket otthonában

Kocsival vitte az önkormányzatra élettársa illegálisan tartott fegyvereit egy fehértói asszony. A nő ugyanis megrémült a férfitól, mivel korábban összevesztek és az 56 éves osztrák férfi megfenyegette. A férfit végül a Terrorelhárítási Központ kommandósai fogták el. Házában további lőfegyvert és 1700 darab golyós lőszert találtak, amelyekre a férfinek nem volt engedélye.

Zsolt egy igen piszkos üzletet ajánl Aliznak

A fiatal anyuka egyelőre nem igazán érti, hogy az a biznisz, amit Zsolt vázol neki, mennyire kockázatos, és mennyire illegális. A kérdés az, hogy Barthának sikerül-e rábeszélnie sógornőjét, hogy beszáljon a dologba.

Drónfelvétel készült az illegális hulladékégetőről

Drónfelvétel készült arról a kaposvári területről, ahol évek óta égetnek illegálisan hulladékot. A sűrű füst és a bűz többször a pár száz méterre lévő lakótelepet is elérte. A lakók szerint ócska háztartási gépekből kiszerelt alkatrészekről égetik le a műanyagot. Ezt bizonyítja a drónfelvétel egy helyi ellenzéki képviselő szerint.

Szaporító és kutyacsempész nagyhatalom lettünk?

Már a francia média is a magyar kutyaszaporítókról beszél. Több újságcikk és egy helyi televízió is az illegális kutyakereskedelemmel foglalkozott a napokban, aminek az egyik fő forrása a francia riport szerint Magyarország. Manapság a feketén értékesített kutyák sokkal nagyobb üzletnek számítanak a feketepiacon, mint a drog vagy a fegyverkereskedelem.

Pottyantós WC-be dobták a bizonyítékokat

Ijedtükben egy pottyantós WC-be dobálták eszközeiket az illegális cigarettacsomagolók. Nemrég csapott le a rájuk a NAV egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei háznál. Titkos lépcsősor vezetett egy pincébe, ahol nagyüzemben csomagolták a cigarettát. Innen egyszerű volt felhozni a lefoglalt árut, a kerti vécéből viszont mágnes segítségével kellett kihalászniuk az eszközöket.

Hulladéklerakónak használják a vasúti sínek környékét

Kibelezett számítógépek, háztartási hulladékok és építési törmelék – sokan hulladéklerakónak nézik a vasúti sínek környékét. Egyetlen év alatt 2255 tonna illegális hulladékot gyűjtött be a MÁV a saját területén. A vasúttársaság eddig 155 millió forintot költött a takarításra, és még nem ért véget a munka.

ILLEGÁLIS CIGARETTAGYÁR: 1 milliárdos kárt okoztak Magyarországon

Ebben az 1800 négyzetméteres bérelt raktárban működött az illegális cigigyár egy budapesti ipartelepen. Javában zakatoltak a gépek, amikor a NAV kommandósai lecsaptak az üzemre. Az üzemben több tucat külföldi munkás dolgozott. Ők ott is éltek a csarnokban, az épületet ugyanis nem hagyhatták el, bezárták őket. Élelmet azok vittek be nekik, akik a cigaretta-alapanyagot szállították a gyártáshoz.

Egyre több a gond a drónokkal

Akár tömegszerencsétlenséget is okozhatnak az illegálisan repülő drónok, amik egyre nagyobb gondot okoznak a légiközlekedésben. Az innovációs és technológiai miniszter az RTL Híradónak beszélt arról: már dolgoznak azon, hogyan lehet hatékonyan, fizikailag megakadályozni az illegális reptetéseket. A Hungarocontroll pedig drón-felderítőrendszer kifejlesztésébe kezd.

Felmentették a szülőket, akiknek kisfia áramütésben halt meg

Nem bűnösök a bíróság szerint azok a tiszavasvári szülők, akiknek hároméves kisfiát halálra rázta a zárlatos hűtőszekrényük még négy éve. Iskolázatlanságuk miatt nem tudták felmérni mekkora veszéllyel jár az illegálisan bekötött áram.

Illegális gyorsulók: Volt, aki 50 helyett 125-tel száguldott

Szabálytalanul átalakított autókra és illegális gyorsulókra vadásztak a rendőrök péntek éjjel Budapesten. A főváros több kerületében is ellenőrizték az autósokat azokon a területeken, ahol gyakran rendeznek illegális versenyeket. Az ellenőrzéseken négy átalakított autót állítottak meg és elkaptak egy olyan sofőrt is, aki 125-tel hajtott a megengedett 50 km/h helyett a fővárosban.

Elviszik az oroszlánokat egy érdi állattanyáról

A Veresegyházi Medveotthon fogadja be azokat az oroszlánokat, amelyeket a hatóságok szerint engedély nélkül tartottak egy érdi állattanyán. A Noel Tanya már 2016 óta működött: a kormányhivatal szerint illegálisan. Két hónapja zárt be végleg, az ott maradt oroszlánoknak azonban helyet kellett keresni, különben el is altathatták volna azokat.

Dávid elbukta Bécy tesztjét?

Tamásban realizálódott, hogy mit tett. Bécy tesztelte Dávidot. Mesinek döntenie kellett.

Illegális cigiüzem volt a házban

Ipari mennyiségben sodorhatták a cigarettát egy üzemmé alakított családi házban Nyíregyháza közelében. A NAV nyomozói a helyszínen 25 millió forint értékben foglaltak le dohányt. Úgy tudjuk, 7 férfit hallgattak ki, a gyanú szerint nemcsak Szabolcsban, de Borsod megyében is terítették az árut.

Illegális gyorsulási versenyen razziáztak a rendőrök

A rendőrök két teljes utcát zártak le péntek este Újpesten, így senki sem menekülhetett az illegális gyorsulási versenyről. Összesen 53 autót ellenőriztek, 9-nek nem voltak rendben a papírjai, ezért azonnal bevonták a forgalmijukat.

Börtönt kaphatnak a kutyaviadalért

Évekre börtönbe küldené az ügyészség azt a három férfit, akik a vád szerint tiltott állatviadalt szerveztek tavaly júliusban Mohácson. Két harci kutyát eresztettek egymásnak, a viadalra közönséget is hívtak, volt, aki csak ezért utazott a városba Spanyolországból.

Drága kocsiból szemeteltek, kamera buktatta le őket

Drága autókból dobtak ki több zsák hulladékot az út mellé Soroksáron. Az illegális szemetelők azonban nem vették észre, hogy térfigyelő kamera van a helyszínen. Így minden mozdulatukról felvétel készült. Az Önkormányzat szerint sikerült azonosítani az autósokat, és feljelentést tettek. Az Innovációs és Technológiai miniszter épp a napokban jelentette be, hogy szigorítanák az illegális szemetelésért járó büntetést. 

100 köbméter illegális szemét gyűlt fel a határban

Szemetet szedtek a Bács-Kiskun megyei Felsőszentiván határában. Az egykori lőtérnél lévő gödröt kezdték hulladékkal feltölteni ismeretlenek, több mint 100 köbméternyi gyűlt össze. A helyiek szerint nem ők szemetelnek, az önkormányzat is hiába próbálja a területet kitakarítani. A kormány tervei szerint az illegális hulladékkihelyezés a jövőben bűncselekménynek számíthat majd.

Kamerával az illegális szemetelők ellen

Jóval több a feljelentés, amióta kamerák figyelik a hulladékgyűjtő szigeteket Szegeden. Az illegális szemetelők ellen szerelték fel a készülékeket, ott, ahol a tapasztalatok szerint a legtöbben szabálytalankodnak. A városban egy hónapja működik a zöldkommandó, amelynek emberei ha kell, civil autókból is fotóznak.

Illegális dohánygyár: csak a kishalakat kapták el

Csak a kishalakat fogták el, a társaság vezetőit azóta sem találják. Felfüggesztett börtönbüntetést kaptak az illegális dohánygyár munkásai. Az öt moldáv férfit még két és fél éve kapták el Szigethalmon. Egy komplett cigaretta gyártó üzemben dolgoztak. Bekötött szemmel vitték őket a gyárba és csak sötétedés után mehettek ki friss levegőt szívni. Hogy kik voltak a főnökeik, azóta sem tudni.

Sok illegális kutyagyár működik

Virágzanak az illegális kutyagyárak Magyarországon - ezt mondják az ebtenyésztők egyesületénél. Szerintük a szaporítókat nehéz megfogni, mert az állatvédelmi törvény nem egyértelmű. A napokban a Somogy megyei Barcson foglaltak le 106 tacskót, a kutyákat 9 állatvédő szervezet fogadta be. Állatvédők szerint azok is felelősek, akik az internetről vesznek olcsón kiskutyát, mert ezzel fenntartják az állandó keresletet.

Szeméthegy a belvárosban

Elfoglalja a fél járdát, már a csótányok is megjelentek benne, de a rengeteg szemét egyelőre gazdátlanul áll. Napok óta borzasztó látvány fogadja az embereket az egyik belvárosi utcában Budapesten. Nézőnk szerint már több hivatalnak is szóltak az illegálisan kirakott lomok miatt, egyelőre hiába, mert - ahogy fogalmaztak -, mindenki másra mutogat.

 

Óriáspatkányok és orrfacsaró bűz az utcán

Emberi fekália orrfacsaró bűzére, óriáspatkányokra és járványveszélyre panaszkodnak egy csepeli utca lakói. A 444.hu írta meg, hogy a kertes házak mögötti úton évek óta egy illegális hulladéklerakó keseríti meg az életüket. A csepeli hivatalban az RTL Híradónak azt mondták, hogy tudnak a problémáról, és már dolgoznak a megoldáson. Pénteken reggel pedig már fel is gyulladt a szemétdomb. A házaktól alig tíz méterre csaptak fel a lángok.

Kutyaviadal a vágóhídon

Illegális kutyaviadalra csaptak le a rendőrök a hétvégén Mohácson. Az állatvédők szerint a kutyák felépülnek majd a fizikai sérüléseikből, a beléjük nevelt agresszió miatt azonban nehéz lesz őket újra emberhez szoktatni.

Több köbméternyi építési hulladék az erdőben

Több köbméternyi építési hulladékot raktak le a Debrecenhez közeli Pallagi erdőben. Napokkal ezelőtt egy polgárőr talált rá a halmokban álló műanyagzsákokra és hungarocell darabokra. A szemét között egy pizzásdoboz is volt, abban pedig egy cím, ahonnan feltehetően a hulladékot hozhatták. Valószínűleg egy panelfelújításból származó szeméttől szabadulhattak meg így.

Illegális, de milliókat ér a béranyaság

Milliókat kérnek nők azért, hogy kihordják más gyermekét. Illegális, mégis virágzik a béranyaság Magyarországon. A Fókusz számolt be arról, hogy sikerült beszélniük egy nővel, aki 10 millió forintot kér azért, hogy béranya legyen. Sok pár választja ezt a törvénytelen módot ahhoz, hogy mielőbb gyermekük lehessen.

Tízmilliót kért tőlünk egy nő, hogy béranyaként megszülje a gyerekünket

10 millió forint. Ennyit kért tőlünk az a nő, aki béranyaként hirdeti magát az interneten, és akit most sikerült a Fókusz stábjának egy rejtett kamerával lebuktatnia. A nő nem csak pénzt kért tőlünk, hanem sok minden mást is azért, hogy titokban kihordja a gyermekünket. A béranyaság, vagyis az, hogy valaki a méhét bérbe adja és ott egy másik pár magzatát kihordja tilos Magyarországon. Ezt a magyar törvények súlyos börtönbüntetéssel sújtják.

 

Bicikliútra hordják a szemetet

Szeméthegy torlaszol el egy kerékpárutat a XI. kerületben. A Budaörsre vezető egyik legforgalmasabb főút mellett, mintegy 100 méter hosszan áll az illegális hulladék. Egy néző szólt arról az RTL Híradónak, hogy az első kisebb szemétkupacot a múlt héten látta ott, ám azóta a többszörösére nőtt. Még akkor is hoztak újabb adag szemetet, amikor stábunk a helyszínen volt.

Harc az illegális hulladék ellen


szerző:
2018.03.08. 08:06
Harc az illegális hulladék ellen

2017-ben Ozone Zöld-díjjal jutalmazták a hulladekvadasz.hu oldal környezetvédelmi tevékenységét. A JÖN Alapítvány által működtetett országos mozgalom újabb és újabb ötletekkel, kezdeményezésekkel harcol a hazai illegális hulladékhegyek ellen.

Bartha Zsolt ismét rosszban sántikál?

A Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. február 23-ai epizódjaiból!

Bírság jár az agancsgyűjtésért

Nem törődnek a milliós bírsággal, csak a szarvasagancs érdekli őket. A Híradónak nyilatkozó vadász szerint illegális gyűjtők sokszor úgy jutnak trófeához, hogy az állatokat fának vagy kifeszített drótnak hajtják, hogy letörjön az agancsuk. Kilónként akár tizenkétezer forintot kapnak érte a feketepiacon. A szarvasok február elejétől március végéig hullatják el természetes módon az agancsukat, ez a gyűjtők szezonja is.

Illegális szeszfőzde Polgáron

Az ország egyik legnagyobb illegális szeszfőzdéjét leplezték le a Nemzeti Adó - és Vámhivatal nyomozói. Polgáron egy garázsban 30 hektoliter alapanyagot, ízesítőt és színezékeket találtak, a lefoglalt szeszről kiderült, mérgező anyagokat is tartalmaz. A NAV két férfi ellen költségvetési csalás és orgazdaság miatt indított nyomozást.

 

Komoly bírságra számíthatnak a petárdázók

Csomagtartóba rejtett petárdákkal sefteltek illegális árusok az egyik budapesti áruház parkolójában – ezt az RTL Híradó stábja vette észre egy forgatáson. Petárdázni pedig tilos, akár 150 ezer forintos bírság is kapható érte. A tűzijátékokat viszont bármelyik felnőtt megveheti, de felhasználásukra szigorú szabályok vonatkoznak. Az állatvédők arra figyelmeztetnek, hogy a zaj miatt sok kutya elszökhet szilveszterkor, ezért érdemes stresszoldót adni nekik vagy bezárni a kedvenceket.

Megszólalt egy volt ebkereskedő

Kitálalt egy volt illegális állatkereskedő. Andreas K egy ismeretlen helyen tárt fel részleteket erről a törvénytelen üzletről egy állatvédő szervezet kamerája előtt. Azt mondta: borzalmas dolgokat látott, ahogy fogyóeszközként bántak a kutyákkal, mit sem törődve az állatok szenvedéseivel

Illegális hajófoglalás + ideges tulaj = ?

Mivel a csapat már több mint 10 órája úton volt, és mindeközben beesteledett, úgy döntöttek, hogy elfoglalnak egy hajót, a probléma azonban csak akkor kezdődött, amikor megjelent a fedélzeten a tulaj is...

Nikol: ˝Komplett idiótának látszom?˝

A szőkeség nem viccel, és Krisztián most tényleg bajba került.

Megmarta a saját kígyója, elítélték

Gyorsított eljárásban bíróság elé állították, és már el is ítélték azt a férfit, akit saját, illegálisan tartott csörgőkígyója mart meg Felsőtárkányban. Az eset júliusban történt, a férfit azonnal kórházba kellett vinni, ahol ellenanyagot kapott, így életben maradt. A rendőrök azonban eljárást indítottak ellene, mert az otthonában 11 texasi csörgőkígyót tartott, mindenféle engedély nélkül.

Illegális fogadóirodát találtak

Illegális fogadóirodát számoltak fel a rendőrök hétfőn este egy budapesti, II. kerületi családi házban. A rendőrséget az egyik szomszéd hívta, aki segélykiáltásokat hallott a házból. Mint kiderült, egy tajvani férfi 35 tajvani nőt és férfit dolgoztatott a házban, ők intézték a fogadásokat. Egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan kiknek és mire lehetett fogadni, ezt még vizsgálják a rendőrök.

Lopta a netet a szomszédoknak

Lopott antennákkal szolgáltatott illegálisan internetet a szomszédoknak egy tatai férfi - a gyanú szerint. Családi házának tetőterében rendezte be a házilag barkácsolt szerverszobát. Onnan biztosította pénzért az internetelérést a környéken élőknek. A férfi ehhez három faluból lopta el a térfigyelő kamerák antennáit. Az eszközöket egy kiránduláson szemelte ki, majd egy társával ment vissza értük. Elfogta őket a rendőrség.

Milán rájön, hogy Karesz az egyetlen igaz barátja

Karesz mindenáron meg akarta akadályozni, hogy Milán részt vegyen a csibe futamon. Végül Sárival és Lizával az utolsó pillanatban érkezett meg a találkozó helyre, és halálmegvető bátorsággal ugrott be Milán autójába....

Felrobbant a petárdagyár

Felrobbant egy illegális petárdagyár Kínában, öten meghaltak és sokan megsérültek. A detonáció akkora volt, hogy több környékbeli lakóház is megsemmisült. A gyár tulajdonosát őrizetbe vették.

Rothadó állatmaradványok Ecser mellett

Rothadó hús, koponyák és állatmaradványok Ecser mellett! A Liszt Ferenc reptértől nem messze találtak rá a több száz kiló illegális hulladékra. A település polgármestere feljelentést tett és azt mondta, hogy ez mindennapos probléma. Idén már három illegális hulladéklerakót számoltak fel.

Lekapcsolták Arnold Schwarzeneggert

Nyakon csípte egy müncheni rendőr a város pályaudvarán illegálisan kerékpározó Arnold Schwarzeneggert. A Terminátor azzal magyarázta a tekerést, hogy fájnak a lábai ezért szeretett volna végigtekerni a német vasútállomáson. Az élelmes rendőr végül egyfajta büntetésként egy közös szelfire kötelezte a világsztárt, akinek ezután azért mégis csak a biciklije mellett kellett kisétálnia a pályaudvarról.

Nemzetközi banda gyártott cigit a nagyüzemben

Illegális cigi gyártó üzemre csaptak le a NAV kommandósai. Több tonna dohányt, cigarettagyártó és csomagoló gépeket foglaltak le Budapesten. Grúzok, moldávok, izraeli állampolgárok működtették a nemzetközi bandát. A magyarországival egy időben, Szlovákiában és Ausztriában is hasonló akciók voltak.

Ilyen egy illegális gyorsulási verseny Budapesten!

Pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon mutatta be a Fókusz azt a megdöbbentő riportot, melyben Budapest utcái szinte a Halálos iram című film helyszínévé változtak. Füstölő gumik, gyorsulás, szívdobogás!

Kétmilliót fizettek lézerdetektorra

Lézerblokkoló vagy lézerdetektor – ez itt a kérdés. Varga Zoltán, a DK képviselője szerint a debreceni polgármesteri hivatal több autóján van illegális lézerblokkoló, ami összezavarja a traffipaxokat, amik így nem mutatják ki a gyorshajtást. A város jegyzője szerint azonban erről szó sincs. Ők ugyanis legálisan használható lézerdetektorokért fizettek több mint kétmillió forintot. A szerkezetek előre jelzik, ha mérnek az úton.

Illegális cigigyárat számoltak fel

Az üzem egy szigethalmi autóbontó épületében volt. A csalók odabent öt moldáv állampolgárt dolgoztattak éjjel-nappal. Az üzemben több mint 4 tonna dohányt és 33 millió szál cigarettát találtak. A nyomozók becslése szerint, aki az üzemet működtette, legalább kétmilliárd forint kárt okozott az államnak. 

Plafonig állt a csempészcigaretta

Lebukott Debrecen egyik legjelentősebb illegális cigarettakereskedője. Titkos raktárában több mint 70 ezer doboz cigit, és 15 tonna dohányt találtak a nyomozók. A csempészt is elkapták, akitől az elmúlt hónapokban összesen 165 millió forintot érő dohányárut foglaltak le. A férfi egyébként ugyanezért már volt börtönben.

200 millió áfát csalhatott a húskereskedő

Rövid idő alatt két illegális hús szállítmányt találtak az adónyomozók! Kedden az M1-es autópályán egy teherautót állítottak meg, amley hűtés nélkül szállított több mint egy millió forint értékű nyershúst. Budapesten pedig egy telephelyre csaptak le, ahol a cég a gyanú szerint 215 millió forint áfát csalt el Lengyelországból származó csirke és disznóhússal.

Áramütés érhette fürdőzés közben

Egy 55 éves nőt megrázott otthonában az áram, és belehalt. A kiérkező mentők már a klinikai halál állapotában találták a nőt, és hiába próbálkoztak az újraélesztéssel.  A helyiek szerint illegálisan kötette be a nő az áramot, és emiatt történhetett a baj. A rendőrség nyomoz.

Illegális húsüzem, autóműhelyben működő halfeldolgozó

5 ezer helyet ellenőrzött az élelmiszerbiztonsági hivatal a karácsonyi szezonban, 185 cégre kellett bírságot kiszabniuk. A karácsonyi időszakon kívül is sok szabálytalanságot találnak, de arra nincs lehetőségük, hogy örökre bezárjanak bármilyen üzemet, hiszen ha a tulajdonos javítja a hibákat, újra kinyithat.

GYOMORFORGATÓ: Betonkeverőben készült a gyros

Belül még látszik a húsmassza és a fűszerek nyoma, ebben a betonkeverőben készült a gyroshús egy pomázi húsüzemben. Mellette koszos műanyagvödörben állt a pácoláshoz való joghurt és fűszer. Az asztalokon véres húscafatok hevertek, a földön pedig a ládák mellett eldobált cigarettacsikkek voltak. A földön lévő rácsok és a padló is koszos, ahogy azok a műanyagládák és vödrök is, amelyekben a nyers húst tárolták, hűtés nélkül.

Marihuána-ültetvény és illegális szeszfőzde

Éppen pálinkát főzött a lakiteleki férfi, amikor kopogtattak nála a vámosok. Az illegális szeszfőzde mellett a ház mögötti fóliasátorban egy marihuána-ültetvényt is találtak. Értesítették a rendőrséget, a nyomozók 270 tő cannabist, és több mint ezer liter pálinkát foglaltak le.

Embercsempész apukával beszélgettünk

A férfi azt állítja, csak egy fuvarja volt, azt is megbánta, míg mások több tízezer eurót keresnek a folyamatos embercsempészettel.

Joe lemond a boxklubbról

Joe összepakolja a cuccait a bokszklubban, kénytelen csalódottan megállapítani, hogy a srácok Miki mellett állnak.

Több mint 200 kilométer per órával száguldoztak Budapest utcán!

Tomboló lóerők, egekbe szökő adrenalin és égett gumiszag. Nem, ez nem a Halálos Iramban 8. részének filmelőzetese, hanem egy éjszakai illegális gyorsulási verseny. Forgó Viktor riportja.

Tetten értünk egy illegális gyorsulási versenyt!

Tomboló lóerők, egekbe szökő adrenalin és égett gumiszag. Nem, ez nem a Halálos Iramban 8. előzetese, hanem egy éjszakai illegális gyorsulási verseny.

Belvárosi bordélyra csaptak le a rendőrök

Illegálisan működő bordélyházra csaptak le a rendőrök Budapesten, a Váci utcában. Az álca egy masszázsszalon volt, ahol a kiírt árak szerint egy teljes testmasszázs 20 ezer forintba, ugyanez olajjal 24 ezer forintba került. A nyomozók nem várt ellenőrzése közben még a 41 éves tulajdonos is betoppant. Őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

RAJTAÜTÉS: Masszázsszalon helyett bordélyházat találtak a rendőrök

Egy alagsorban, Budapest belvárosában működött az illegális bordélyház.  Az itt dolgozók nem számítottak a nyomozókra. A rendőrség felvételekein az is látszik, ahogy a masszázsszobába váratlanul benyitva tetten érik az itt dolgozó egyik lányt.  A bordélyház masszázsszalonként működött, ahol egy óra teljes testmasszázs 20 ezer forintba, ugyanez olajjal 24 ezer forintba került.

Illegális gyorsulás miatt halt meg egy lány?

Életét vesztette egy 19 éves lány a kalocsai repülőtéren. A tragédia kapcsán egy vezetéstechnikai oktatóval elemeztük a baleset körülményeit.

Tragédiával végződött az illegális száguldás

Két baleset is történt a hétvégén valószínűleg illegális gyorsulási verseny miatt. A debreceniről döbbenetes felvétel is készült, a kalocsaiban sajnos egy lány életét vesztette. Süle László riportja.

Illegális verseny áldozata a 19 éves lány

Illegális gyorsasági verseny áldozata lett egy 19 éves kalocsai lány is vasárnap este. A gyanú szerint két társaság az egykori katonai reptéren rendezett versenyt. A fiatalok hatalmas sebességgel mentek, amikor a két autó összeütközött. A balesetben meghalt lány az utasa volt annak az autónak, aminek a sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett. A másik autóban ülő két huszonéves férfi karcolásokkal megúszta a balesetet.

Engedély nélkül kereskedtek a fémhulladékkal

Nagyüzemben kereskedett illegális fémhulladékkal két cég Pest megyében. 15 tonna fémkábelt és alumíniumtömböket találtak náluk a pénzügyőrök. Kiderült: a cégeknek semmilyen engedélyük sem volt és az áru eredetéről sem tudtak papírt mutatni. Az ellenőrök azt is kiderítették, hogy az egyik vállalkozónak 271 milliós adótartozása van. A kábeleket lefoglalták, a vállalkozókat megbüntették.

Szemét és bűz: ki a felelős?


szerző:
2015.06.22. 19:05
Szemét és bűz: ki a felelős?

Riporterünk nem akart hinni a szemének, amikor meglátta az óriási szeméthegyet Budapest egyik külső kerületében. Hogy került oda? Kik azok, akik mindezt hagyták? És mi fog bennünket megmenteni tőle, ha folyamatosan nő, és látszólag semmi sem történik? Ezekkel a gondolatokkal indult a nyomozásunk, és bár kaptunk válaszokat, sokkal nyugodtabbak nem lettünk! Újvári Mihály riportja.

Gigantikus méretű szeméthegy Zuglóban

Riporterünk nem akart hinni a szemének, amikor meglátta az óriási szeméthegyet Budapest egyik külső kerületében. Hogy került oda? Kik azok, akik mindezt hagyták? És mi fog bennünket megmenteni tőle, ha folyamatosan nő, és látszólag semmi sem történik? Ezekkel a gondolatokkal indult a nyomozásunk, és bár kaptunk válaszokat, sokkal nyugodtabbak nem lettünk! Újvári Mihály riportja.

Egyre több hamis gyógyszert árulnak az interneten

Az illegális szerek hatása kiszámíthatatlan. Honnan tudhatjuk, hogy egy gyógyszer hamis és milyen típusú készítményekkel kell különösen elővigyázatosnak lennünk? Erről beszélgettünk Dr. Tóth Frank gyógyszerésszel.

Illegális autóstalálkozó Miskolcon

Akár tragédiával is végződhetett volna az az illegális autóstalálkozó, amit néhány napja tartottak egy miskolci hipermarket parkolójában. A résztvevők drifteltek, azaz autóikat csúsztatták az aszfalton és gumit füstöltek. A Híradó által megkérdezett vezetéstechnikai szakértő szerint ilyesmit, csak megfelelően felkészített kocsikkal és speciális gumival lehetne csinálni. Az utcai gumi akár szét is robbanhat és súlyos, akár halálos sérüléseket is okozhat.

Illegális munkásszálló az üres gyárban

Illegális munkásszállás működik Győrben a város melletti ipari parkban. Egy üresen álló gyár épületében borzasztó körülmények között szállásoltak el több mint negyven román állampolgárt, köztük tíz gyereket. Napi néhány ezer forintért főleg mezőgazdasági munkát végeznek.

Veszélybe került Johnny Depp két kutyája

Kiskutyái miatt került bajba Ausztráliában Johnny Depp. A hollywoodi szupersztár ugyanis anélkül vitte magával a két yorkshire terriert a kontinensre, hogy erről értesítette volna a helyi állategészségügyi hatóságokat. Az ausztrál mezőgazdasági miniszter 72 órát adott Deppnek, hogy vigye el az országból a kutyákat, különben elaltatják őket.

Szomszédját is lebuktatta a csempész

Lakcímkártyája buktatta le a csempészt, aki a szomszédját is bajba sodorta. A kiskunhalasi férfi kocsiját megállították a vámosok, de hirtelen gondolt egyet és elhajott. Iratait, köztük a lakcímkártyáját a vámosok kezében felejtette. Ők elmentek a házához, és azt látták, a szomszéddal épp kartondobozokat pakolnak át a kerítésen. A csomagokban csempészett cigi és illegálisan főzött szesz volt. A szomszédnak orgazdaságért is felelnie kell.

Nincs, aki eltakarítsa a belvárosi szeméthegyet

Engedély nélkül működött az a cég, amely pécsi nagyberuházásoknál rendszeresen bontási munkákat vállalt, és az onnan származó hatezer tonna törmeléket évek óta illegálisan tárolja. Eddig csaknem 400 millió forint környezetvédelmi bírságot szabtak ki a vállalkozásra, de az sosem fizetett. A pécsi önkormányzat keresi az ügyben a megoldást, de egyelőre a szeméthegy még mindig ott áll, ahol eddig. 

Taxis hiénák zaklatják az utasokat

Egyre durvábban zaklatják a Liszt Ferenc reptéren az érkezőket az illegális taxisok, erről panaszkodnak utasok. Egyikük videóra is vette a történteket. A felvételen az látható, hogy néhány engedély nélkül dolgozó úgyneveztett "taxis hiéna" körülvesz egy kisgyerekes anyát, majd kiveszik a kezéből a bőröndöt. Így akarják arra kényszeríteni, hogy az ő autójukba szálljon.

Illegális húsfeldolgozóra bukkantak

Illegális húsfeldolgozó üzemet lepleztek le a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal munkatársai Pest megyében. Az ott előállított húskészítményeket a gyanú szerint egy nagykereskedelmi raktárban tárolták, majd Budapestre szállították. A hatóságok több, mint másfél tonna nyershúst foglaltak le.

Házilag gyártottak üzemanyagot

Tízezer liter házilag előállított üzemanyagot, és egy komplett olajlepárló berendezést foglaltak le a vámosok egy ágasegyházi ingatlannál. A ház udvarán több munkagép és autó is az illegális üzemanyaggal volt megtankolva. Azt azonban egyelőre még vizsgálják, hogy a gyanúsítottak kereskedtek-e az illegális áruval.
 

Lakókat kérdeztünk a csütörtöki gázrobbanásról

A csütörtök délutáni gázrobbanásban kilenc ember sérült meg, közülük egy 2 éves gyerek még mindig életveszélyes állapotban van. Délután három órakor egy illegálisan tartott gázpalackot akart kicserélni az egyik lakó, amikor az felrobbant. Hubai Antal riportja.

Szabálytalan gázpalack robbanhatott fel

Egy szabálytalanul bekötött gázpalack okozhatta a csütörtök délutáni robbanást Zuglóban. A legfrissebb információk szerint az egyik földszinti lakásban éppen cserélni akarták az illegálisan bekötött palackot, amikor az felrobbant. A detonációban összesen kilencen sérültek meg, köztük négy gyerek.

Előzetes: Illegálisan bekötött palack okozhatta a robbanást

Szabálytalanul bekötött gázpalack okozhatta a csütörtök délutáni robbanást Zuglóban. Részletek este hatkor az RTL Híradóban.

Kétmilliárdot csaltak illegális parfümökkel

A Neoton Família egykori billentyűsének fia is gyanusított a milliárdos parfüm csalási ügyben. Akár 20 évet is kaphatnak annak az illegális parfümmel kereskedő bandának a tagjai, amit csaknem két éve füleltek le, és a gyanú szerint több, mint két és fél milliárd forintnyi áfát csaltak el.

Illegális dohánygyárra csaptak le Vecsésen

A törvénytelenül működő gyárban a legmodernebb gépsorokkal készítették a Nyugat-Európába szánt cigarettát. Az alapanyagot titokban kamionok szállították, és a külföldről toborzott munkások maguk is a gyárban éltek.
 

Levágott állatfejek az illegális üzemben

Illegálisan működő bőrfeldolgozó üzemet zártak be az élelmiszerellenőrök Bács-Kiskun megyében. Két épületben, több mint 40 tonnányi előkészített állati bőrt foglaltak le és küldtek el megsemmisítésre. A padlón szanaszét hevertek az állati belsőségek és a megnyúzott fejek. A tetemek jó része nem tudni, hogyan került a telepre.

GYOMORFORGATÓ: Illegális bőrfeldogozó telepet zártak be

Halomban az állati bőrök, vödörben a levágott szarvasmarha és juh fejek. Elképesztő körülményeket találtak a NÉBIH ellenőrei egy engedély nélkül működő Bács-Kiskun megyei bőrfeldolgozó üzemben.
 

Illegális autóbontókat lepleztek le

Mindkét telephely a főváros X. kerületében működött. Kocsikból kiszerelt alkatrészeket és a bontáshoz szükséges eszközöket találtak az ellenőrök.

Illegális fémtelepet buktattak le a pénzügyőrök

Egy egész sorompót, vascsöveket, de még motorokat is találtak egy illegális fémtelepen a pénzügyőrök, Abonyban. 12 tonna fémet foglaltak le. A telepen lakók Híradónknak azt mondták, hogy mindenről volt számla.

Szervezett kutyacsempészet Magyarországról?

Magyar kutyacsempész botrány Angliában. Brit állatvédők fél éves nyomozás után ugyanis azt állítják, magyar állatorvosok és tenyésztők is részt vettek abban, hogy tömegesen csempésszenek kutyákat a szigetországba.

Magyar hatóságok kapták el a terroristákhoz készülő lányt

Az Iszlám Államhoz akart csatlakozni egy Magyarországon feltartóztatott holland lány. A tizenhat éves lány a Budapest -Belgrád vasútvonalon tartott Szíriába, a testvére nevére kiállított hamis okmánnyal. A fiatalkorút eltűntként keresték a holland hatóságok. Tudták, hogy olyan közösségi oldalakat látogatott, melyeket a szélsőséges iszlamisták propaganda és toborzási céllal üzemeltetnek. A Terrorelhárítási Központ a fiatalt átadta a holland hatóságoknak.
 

Magyar hatóságok tartóztatták fel a terroristákhoz tartó lányt

Az Iszlám Államhoz akart csatlakozni egy Magyarországon feltartóztatott holland lány. A tizenhat éves lány a Budapest-Belgrád vasútvonalon tartott Szíriába, a testvére nevére kiállított hamis okmánnyal. A fiatalkorút eltűntként keresték a holland hatóságok. Tudták, hogy olyan közösségi oldalakat látogatott, melyeket a szélsőséges iszlamisták propaganda és toborzási céllal üzemeltetnek. A Terrorelhárítási Központ a fiatalt átadta a holland hatóságoknak.
 

60 méteres titkos járat a föld alatt

60 méter hosszú, földalatti, titkos járat vezetett egy illegális gyógyszerüzemhez a XXII. kerületben. Az üzemet egy domb rejtette, az oda vezető folyosót pedig egy szekrénnyel álcázták, ami gombnyomásra kinyílt - akárcsak egy akciófilmben.
 

1 milliárdot érnek a lefoglalt kecskerákok

Rekord méretű, 1 milliárd forint értékű csempészett kecskerák szállítmányt foglaltak le péntek éjszaka Nagylaknál.

Átvernek és lehúznak az illegális cigiárusok

Amióta 1000 forint körül van egy doboz cigi, egyre többen veszik feketén. Megvannak a helyek, ahol sokkal olcsóbban lehet vásárolni. Budapesten a Keleti pályaudvar környéke ilyen például. De aki idejön, komoly kockázattal számolhat. Mert a cigiárusok egy része lehúzásra megy, az átverés lényege ki is derül Serdült Szilvia riportjából. De nem csak ez fura: hanem az is, hogy a csalókról rengetegen tudnak, a hatóságok mégis tehetetlennek tűnnek. Az, hogy egy plakáttal próbálják megfélemlíteni őket, nem igazán célravezető.
 

10 méteres törmelékhalmok illegálisan

10 méteres halmokban áll az építési törmelék a Pécs-Vasasra vezető főút mellett. A hulladékot a helyeik szerint a 400 ágyas klinika felújításáról vitték oda.

Forró nyomon 13-09-14


szerző:
2013.09.14. 20:00
Forró nyomon 13-09-14

Forró nyomon: Rutinműtétnek indult, majdnem belehalt az asszony. Beáta kálváriája két éve, tart, de kérdéseire azóta sem kapott választ. Aztán bemutatjuk a legidősebb polgárőröket, és megmutatjuk azt is, hogy zajlik egy átlagos éjjel a magyar-ukrán határ cigicsempészei között.

Egy majdnem hat évtizede várt találkozás

Az Aranycsapat kapitányának özvegye, Puskásné Erzsébet asszony újra köszönetet mondhatott annak a férfinak, aki az 1956-os forradalom idején segített elmenekülni neki és kislányának Magyarországról.

Forró nyomon - Best of 13-08-25

Forró nyomon - Best of: Olyan nyugdíjasokat láthatnak, akik úgy döntöttek, nem lesznek áldozatok. Aztán megmutatjuk, mennyi idő alatt lehet illegálisan gyógyszerekhez hozzájutni, és arra is keressük a választ, hogy lehet az, hogy még gimnazista lányoknak is kínálnak erotikus munkát?

Házhoz jönnek a halálos orvosságok

Néhány kattintás az interneten, és máris otthonunkba érkezik az egyébként vényköteles, és szigorú orvosi ellenőrzés mellett szedhető szívgyógyszer. Évente többszázezren döntenek így, és nem is tudják, hogy akár bele is halhatnak, ha beszedik őket.

Forró nyomon 13-02-13


szerző:
2013.02.13. 22:00
Forró nyomon 13-02-13

Forró nyomon: A kórházból elkóborolt, majd halálra fagyott. Több ilyen esetről is tudunk, a miértekre keressük a választ. Aztán: Bankot rabolt, életfogytiglani börtönbüntetést kapott. Mészáros László interjút adott a Forró nyomonnak. És utánajárunk, hogy lehet az, hogy még gimnazista lányoknak is kínálnak erotikus munkát.

Hat horgászból hétnek nincs engedélye

Sokszor folyik szabad rablás Csepelnél, a hírhedt Francia-öbölben. Ám csak addig, amíg fel nem bukkan Balázs és Zsolt, a két régi motoros, vagy inkább motorcsónakos halőr. Harcsabajusz, kellő szigor és fellépés, és máris megvannak a zsiványok.

Ekkorát még a vámosok sem láttak

Gigantikus méretű, 300 literes, illegális pálinkafőző üstöt foglaltak le a pénzügyőrök Miskolcon, egy családi ház garázsában.

A politikusokat is lézer védi a gyorshajtástól?

Van, ami törvényes, de valamiért mégis sokaknak szúrhatja a szemét. Ilyen lehet a lézerblokkoló, ami jó drága, de ha valaki megveszi és használja is, sok gyorshajtási bírságot meg tud vele spórolni.

Embercsempészek akadtak horogra Hegyeshalomnál

Embercsempészeket és migránsokat fogtak el szerda hajnalban a hegyeshalmi határátkelőnél.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való