KERESÉS search-close

interjú

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "interjú"

VV Zsuzsu: ˝Nem fogok megváltozni a pénz miatt!˝

 A ValóVilág első női győztese elárulta, mire fogja költeni a 36 milliós nyereményét. Az is kideürült, hogy kivel szeretné tartani a kapcsolatot ezután is, illetve hogy mire számít majd, ha visszanézni a VV9 adásait.

Ezek voltak VV Greg első szavai kiesése után

A VV9 sellője 106 nap után, bronzéremmel távozott a Villából. Greg többek között azt is elárulta, hogy erre az eredményre egyáltalán nem számított, amikor meglátta a fantomképeket és a százalékokat. Ha szeretnél vele személyesen is találkozni, van egy jó hírünk!

Sandokan, azaz Kabir Bedi hosszú idő után újra Budapesten!

A ’80-as évek sztárja Kabir Bedi, a Maláj tigris tegnap késő este érkezett Budapestre, és a fárasztó út ellenére, hosszasan mesélt a Fókusz stábjának magánéletről és karrierről egyaránt!

Az RTL Híradónak mesélt először betegségéről Grecsó Krisztián

Fél él évre eltűnt a nyilvánosság elől Grecsó Krisztián - ennyi idő telt el a betegsége felfedezése és a kezelések vége között. Az író az RTL Híradónak mesélt először kamera előtt a szenvedésről, az élet szeretetéről, és arról, miért baj, ha a betegeket hibáztatják állapotukért. Stábunk épp abban a pillanatban érkezett, amikor egy rég várt telefonhívást kapott.
Az íróval készült interjút ide kattintva nézheti meg hosszabban.

Grecsó Krisztián: „Nem szégyen gyengének lenni”

Fél évre eltűnt a nyilvánosság elől Grecsó Krisztián - ennyi idő telt el a betegsége felfedezése és a kezelések vége között. Grecsó Krisztián korábban nem érzékenyült volna el a kamera előtt. Azt mondja, túl céltudatos volt ahhoz, hogy elgyengüljön. Ahhoz is, hogy bevallja, beteg. Ám ma már azt mondja, erről igenis beszélni kell: azért is, hogy az egészségesek tudják, hogyan lehet segíteni. Az író az RTL Híradónak mesélt először kamera elé ülve a szenvedésről, az élet szeretetéről, nos és arról, miért baj, ha a betegeket hibáztatják állapotukért. Stábunk épp abban a pillanatban érkezett, amikor egy rég várt telefonhívást kapott.
A Híradó riportját ide kattintva nézheti meg.

Exkluzív interjú! A ValóVilág9 utolsó párbajozóit kérdeztük

Zsuzsut és Rolit, a ValóVilág9 powered by BigBrother utolsó párbajának résztvevőit arról kérdeztük, hogy mit is gondolnak egymásról és hogy bírják a játékot.

Kulisszatitkok a Villából – Így készül a ValóVilág9

Most megmutatjuk, kik és hogyan készítik az ország legsikeresebb valóságját. A műsort mindig is legendák övezték, de most lerántjuk a leplet!

LOVÁSZ LÁSZLÓ: „Kötelességszerűen optimista vagyok!”

Lovász László, az MTA elnöke bízik abban, hogy sikerül megállapodni a minisztériummal. Ha ugyanis nem kapják meg az alapfinanszírozást, és a pályázati rendszer feltételeiről sem sikerül megállapodni, nem nyújtják be a támogatási igényeket.

Vanessa-Mae exkluzív interjút adott a Fókusznak!

A világ legsikeresebb hegedűművésze 32 évesen úgy döntött: visszavonul, és sízőként megpróbál kijutni a téli olimpiára. 2014-ben ez az álma is teljesült, részt vehetett a téli olimpián Szocsiban. Ő Vanessa-Mae, aki a zenéhez való visszatérése alkalmából Londonban adott exkluzív interjút a Fókusznak.

Elnézést kért Karácsony Gergely

Súlyos hibát követett el, ezért elnézést kért Karácsony Gergely azért, amit a HírTV-s interjúban mondott egy hete. Akkor arra a kérdésre, hogy „náci-e az, aki zsidó képviselőket listázna”, az ellenzéki politikus azt válaszolta, hogy nem. A MAZSIHISZ közleményben tiltakozott, a politikus ezután kért bocsánatot. Most már úgy fogalmazott: elfogadhatatlannak tartja az állampolgárok politikai célzatú listázását.

Nálunk koncertezett az X-akták sztárja

David Duchovny, akit a legtöbben még mindig sorozatsztárként ismernek, budapesti koncertje után interjút adott stábunknak!

Lilu: „A Cápák között a lehetőségek műsora!”

Interjú Liluval, a Cápák között műsorvezetőjével a szórakoztató üzleti tv-showról! Mit kell tudni a befektetőkről? Mi a műsor célja? Többek között ezekre is fény derül!

VV Reni interjút készített Greggel a közelgő bokszgáláról!

VV Reni átvette ÉNB Lali szerepét, és kérdésekkel bombázta Greget a közelgő bokszmérkőzésről!

A Barátok közt színésze először mesélt függőségéről

Tihanyi Tóth Csaba a Fókusz kamerájának vallott arról, hogy komoly szerencsejáték-szenvedélyben szenvedett.

Hány perc alatt lehet átírni?

Szakértők vizsgálják, hogy hogyan lehetett alig négy perc alatt átírni a meghekkelt Orbán interjút. 2016 év végén a Fejér Megyei Hírlapban olyan kiegészítésekkel jelent meg a miniszterelnöki interjú, amelyeket nem Orbán Viktor mondott. Hétfőn folytatódott az ügyben indított per, a vád szerint a felelős szerkesztő hibázott. Kollégái azonban azt mondják, néhány perc nem elég arra, hogy feltűnés nélkül módosítsák az interjút.

Istenes Bence médiatörténelmet írt, miközben élete legnehezebb évén van túl

Élete legdurvább évén van túl Istenes Bence. Két magyar és egy német showműsor házigazdája volt, utóbbival médiatörténelmet is írt, ugyanis a világon senki nem vezette még két különböző nyelven, két különböző országban az X-Faktort. Budapest belvárosában találkoztunk vele, hogy felelevenítsük az elmúlt év történéseit.
A beszélgetésből még több részletet ide kattintva láthat.

Műsorvezetőknek álltak a villalakók!

Zsuzsu lehetősége után most Vivi és Lacika is kipróbálhatták magukat riporterként, és bizony egy komoly veszekedés is született...

 

Czeglédy Csaba háziőrizetben nyilatkozott nekünk

Szombaton engedték ki a börtönből Czeglédy Csabát, az MSZP volt szombathelyi elnökét és önkormányzati képviselőjét, most házi őrizetben van. Több mint 6 milliárd forintos költségvetési csalással gyanúsították, amit utóbb felbujtásra módosítottak. Hosszasan mesélt nekünk börtönbeli és itthoni hétköznapjairól is.

Élet a sürgősségin innen és túl

Valójában talán mindig is a sürgősségi ellátás érdekelte, hiszen 18 évig mentőtiszt volt. Utána mégis egy toxikológiai osztályt vezetett, gyógyszerfüggő, drogos és alkohol-betegeket kezeltek, főnökként akkora tekintélye lett, hogy ilyen ügyekben a teljes magyar média rendre elsőként hozzá fordult, majd 2014-ben a magyar csúcsintézmény, a Honvédkórház sürgősségi ellátási központjának vezetője lett. Zacher Gábor orvos-, eszköz- és pénzhiányra hivatkozva három hónapja felmondott. Most itt van.

EXKLUZÍV INTERJÚ: az amerikai nagykövetet kérdeztük a CEU-ról

David Cornstein az RTL Híradónak adott exkluzív interjút, amelyben beszélt a CEU költözéséről és az Orbán-kormányról is. (magyar szinkronnal!) For English version click here!

Amerikai nagykövet a CEU-ról: Ez kudarc

Kudarcnak és szomorúnak tartja az amerikai nagykövet a CEU költözését. David Cornstein az RTL Híradónak adott exkluzív interjúban azt mondta, az Orbán-kormányt és az egyetem vezetését is hibásnak tartja azért, hogy nem született megállapodás. Szerinte más területeken folytatják az együttműködést, arra pedig kitérő választ adott, hogy szerinte az oktatás szabadsága sérült-e.

 

Ambrus Attila kislánya születésére készül

Ambrus Attila bankrablásért 17 évre ítélték, de jó magaviselete miatt 13 év után, 2012-ben  feltételesen szabadlábra bocsátották. Támadói és rajongói pedig még ma is vannak. Magánéletéről és feleségéről csak ritkán beszél. Idén nyáron derült ki, hogy párjával babát várnak. Azt mondja, sokáig azért nem vállalt gyereket, mert a rendőrök bármikor rátörhették volna az ajtót. Élete egyik legnehezebb feladata lesz majd a gyereke elé állni és elmondani neki, korábban miből élt.
A gyermekvállalással kapcsolatos érzéseiről Ambrus Attila még többet mesél, ha ide kattint.

Szikora Robi, aki nem fél szembe menni mindennel

Kisfiúként sok mindent kipróbált, sportolt, zenélt, s bár a családban mindenki mást akart, a Beatles feltette az i-re a pontot. Onnantól csak a zenének élt, és autodidakta módon tanult meg hangszereken játszani. A Hungária volt a csúcs, de a nézeteik nem egyeztek. A Hungária után mégsem volt megállás, bár az egyetlen lemezkiadó meg is fenyegette, hogy ha elhagyja az együttest, soha többé nem lesz nagylemeze. Ő azonban hátat fordított az exkluzív szerződésének, felesége pedig mindenben támogatója volt.

 

Brit nagykövet: maradhatnak Nagy-Britanniában a kint élő magyarok

Azok a magyarok, akik 2020 végéig mennek Nagy-Britanniába, utána is az országban maradhatnak, csak letelepedési engedélyt kell majd kérniük – erről is beszélt az RTL-nek adott interjújában Iain Lindsay, az Egyesült Királyság budapesti nagykövete. Ezt követően viszont már a tehetség, a tapasztalat és a képességek döntik el, kit fogadnak majd be. A diplomata arra számít, hogy az unió és Magyarország is méltányos, a reciprocitás elvén alapuló szabályokat hoz majd azzal kapcsolatban, a Brexit után hogyan telepedhetnek le vagy vállalhatnak munkát a brit állampolgárok a többi tagállamban. A nagykövetet a Brexit gazdasági hatásairól azt mondta: folyamatos párbeszédet folytatnak a magyar és brit vállalatokkal, és abban bízik, hogy a jövőben sikerül mindkét ország számára előnyös kereskedelmi kapcsolatot kialakítani. Iain Lindsay szerint a Theresa May miniszterelnök által beterjesztett megállapodás-tervezet, amely tartalmazza, hogyan lépne ki az ország az unióból, megadja a lehetőséget Nagy-Britanniának, hogy visszaszerezze az irányítást azokon a területeken, amelyek miatt a választók az unióból való kilépésére szavaztak korábban.

Steve Bannon: Orbán olyan, mint Trump, született tehetség

Steve Bannon egy Edinborough-i nemzetközi híradós konferencián beszélt arról, hogy tiszteli és hősnek tartja Orbán Viktort, és szerinte Magyarországon szabad a sajtó. Donald Trump korábbi főtanácsadója, a konferencia után exkluzív interjút adott az RTL Híradónak.

Steve Bannon exkluzív interjút adott az RTL Híradónak

Steve Bannon egy Edinborough-i nemzetközi híradós konferencián beszélt arról, hogy tiszteli és hősnek tartja Orbán Viktort, szerinte Magyarországon szabad a sajtó.

Kovács Kati sikere már 50 éve töretlen

Sokan nem jósoltak hosszú énekesi karriert Kovács Katinak, de ő rácáfolt a rosszindulatú megjegyzésekre. Az énekesnő sikere már 50 éve töretlen.

SARGENTINI: „Magyarország nem jó irányba halad”

A holland RTL-nek nyilatkozott hétfőn Judith Sargentini EP képviselő. Sargentini az interjúban arról beszélt, hogy Magyarországon aggasztó dolgok történnek, példaként említette a közigazgatási bíróságokat, a hajléktalantörvényt és a CEU-ügyet. Azt is elmondta, hogy a holland miniszterelnöknek a nemzetközi sajtóban is fel kellene emelnie a szavát Orbánnal szemben.

 

Így emlékszik vissza Alexandra és Tomi a szigeten töltött 41 napra!

A második elődöntőt Fanni nyerte, így Alexandrának és Tamásnak kellett elbúcsúznia a játéktól egy nappal a Finálé előtt. Exkluzív interjúnkól kiderül, hogy mi mindent adott nekik a Survivor!

Ott voltunk, amikor Jérémy felhívta a szerelmét!

A Holtak Szigetéről legutóbb távozó játékos kameránk előtt hívta fel telefonon a barátnőjét. Ha kíváncsi vagy a srác gondolataira a kiesésével kapcsolatban, nézd meg exkluzív videónkat!

CSALÁDI TARGÉDIA: A szülők nem értik mi zajlik körülöttük

Egy édesanya és egy édesapa, akik harcolnak a gyerekeikért. Ők azok a szülők, akiknek négyéves kislányát a gyanú szerint megerőszakolták. Napvilágot láttak olyan hírek is, hogy korábban elveszítette gyermekük otthon hunyt el. Azt mondják ez sem igaz. A szülők nem értik mi zajlik körülöttük.

Beni: „Semmi tüske, semmi harag nincs bennem!”

Benivel közvetlenül a kiesése után készítettünk interjút, amiből kiderül, hogyan értékeli a játékát, és hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve.

Ujj Mészáros Károly:

Az X - A rendszerből törölve című film rendezőjével, Ujj Mészáros Károllyal, a film díszbemutatóján beszélgettünk. Ha kíváncsi vagy a legújabb magyar krimi előzetesére, ide kattintva megnézheted!

Eszter: „Esélyem sem volt!”


szerző:
2018.10.24. 20:08
Eszter: „Esélyem sem volt!”

Eszter az első játékos, aki a Holtak Szigetéről távozott. Exkluzív interjúnkból kiderül, hogy mit gondol a lány a játékáról, mit változtatott meg benne a Survivor és mi lesz az első dolga a civilizációba visszatérve!

Kiss Ramóna könnyek között adott interjút!

Bár több mint 16 évig láthattuk már a Barátok köztben és feltűnt más produkciókban is, mindössze néhány hete vezette élőben a Reggelit Fehér Tibivel, egy évvel ezelőtt pedig az élete első egész estés élő showműsorát vezette. Hogy milyen érzésekkel ért véget Rami estéje az X-Faktor után, arról ő maga mesélt pont egy évvel ezelőtt a Fókusznak!

Válságban van Beckhamék házassága?

Az ex-sztárfocista meglepő őszinteséggel nyilatkozott a feleségéről, a szerelmükről és az elmúlt évek nehézségeiről.

„Tisztázni kell a helyzetet”

Nem az ő hibája, hogy meghalt a beteg - így reagált híradónknak az elbocsájtott szívsebész a főügyészségi nyomozás hírére. Székely László azt mondta, ő legfeljebb adminisztrációs hibát vétett. Egy betege azután halt meg, hogy őt elbocsátották az Országos Kardiológiai Intézetből, szabályszegésekre hivatkozva. A főügyészség kedden közölte, hogy nyomozás indul, szerintük nem zárható ki, hogy az orvos hibázott.
A szívsebésszel készült interjút itt nézheti meg hosszabban.

Balázs: „Nem lehet ezt szív nélkül játszani, és az én szívem otthon maradt...”

Balázs exkluzív videónkban mesél arról, hogy miért adta fel a játékot, és mit érzett azután, hogy elmondta a társainak, hogy haza fog menni.

Kitty: „Végre rájöttem, hogy ki vagyok, mit akarok és merre tartok!”

A Gagamba kiesője a Survivorben töltött három hétről exkluzív interjúban mesél!

Viki: „Nem tudom, hogy örüljek-e vagy sírjak”

Viki a kiesését követően összefutott Robival a szállodában, majd szemügyre vette magát a tükörben. Exkluzív interjúnkból kiderül, hogyan élte meg kiesését a lány!

ÉNB Lali: „Nagyon nehéz dolga van a nőknek!”

Lali viszonozni szerette volna Szabó Zsófinak, hogy múlt héten elénekelte a Lali popot, ezért úgy döntött, hogy most ő fog Zsófi bőrébe bújni. A 30+-os versenyző nem gondolta, hogy ennyire nehéz a nőknek, de volt egy dolog, amitől még jobban félt a produkciója előtt!

Nagy Alexandra édesapja emléke előtt tisztelgett produkciójával

Nagy Alexandra kezdetben úgy gondolta, hogy az édesapja elvesztése és ennek feldolgozása kizárólag csak rá tartozik, azonban rájött, hogy ha a közönséggel is megosztja az érzéseit, azzal az édesapja előtt is tiszteleg.

Szabó Zsófi: „Hiszem, hogy mindenki le tudja küzdeni a saját félelmeit!”

Szabó Zsófi az utolsó pillanatban ugrott be Michl Juli helyett, ugyanis Juli eltörte a lábát a próbák alatt. Exkluzív interjúnkból kiderül, hogyan készült fel Zsófi mindössze három nap alatt, és hogy mi volt számára a legnagyobb kihívás!

Szívszorító interjú a meggyilkolt kisgyerek apjával

A várpalotai brutális gyilkosságban meghalt kisfiú apukája mesélt nekünk érzéseiről. Felkavaró történet!  

Interjú az idei Nobel-békedíjassal a Fókuszban!

Nadia Murad emberi jogi aktivista, az Iszlám Állam egykori foglya és az ENSZ jószolgálati nagykövete kapta meg egy kongói nőgyógyásszal együtt a Nobel-békedíjat. Nadia idén februárban mesélt a Fókusz Plusznak az elszenvedett kínzásokról és népirtásról, amelyet az Iszlám Állam fegyveresi tettek a népe ellen Irakban.

Eszti: „Az egyik szemem sír, a másik nevet”

Eszti úgy döntött, hogy feladja a játékot. Exkluzív interjúnkból kiderül, hogy milyen változást eredményezett a Survivor az életében, és ki fog neki a legjobban hiányozni a törzséből.

Nyári Dia: „Naponta háromszor-négyszer sírtam”

A színésznő most először mesélt hosszabban kisfia születéséről és az első hat hét nehézségeiről.

Bence hatalmasat csalódott két társában

Bencével közvetlenül a kiesését követően készített exkluzív interjúnkból kiderül, hogy mit szólt a Törzsi Tanács végeredményéhez az óvóbácsi, mit csinálna másképpen, ha újrakezdhetné a Survivort, és szerinte kik azok, akik akár a döntőig is eljuthatnak a törzséből.

MEGRÁZÓ: A meggyilkolt kisfiú nagymamájával beszéltünk

Elmesélte a csütörtökön meggyilkolt kisfiú nagymamája, mit él át most a család, miután meggyilkolták unokájukat és annak édesanyját.

Mire válaszolnál, amit még nem tettek fel?

Van olyan sztár, aki azért nem ad interjút, mert már gyakorlatilag minden lehetséges kérdésre válaszolt. A nap kérdése rovatunkban arra keressük a választ, hogy sztárjaink számára van-e olyan kérdés, amire szívesen adnának választ, de még nem volt rá alkalmuk, mert soha senki nem tette fel nekik.

Fecsó: „Most már nem lehet azt mondani, hogy nem vagyunk Nyerő Páros!”

A 2018-as év Nyerő Párosa közvetlenül a finálé után adott exkluzív interjút, melyben elmondják, hogyan érintette őket a győzelem és hogyan emlékeznek vissza az elmúlt hetekre.

Kovács Dóri: „Felülmúltuk önmagunkat!”

Kovács Dóri és Tokár Tomi a Nyerő Páros fináléja után meséltek élményeikről és az utolsó megmérettetésről, ami során ismét bebizonyították, hogy igazi harcosok.

Jöhet a trónörökös Solti Ádáméknál!

Solti Ádámmal és Kis Bernivel közvetlenül a kiesésükkor készített exkluzív interjúnkból kiderül, hogy milyen újdonságokat tudtak meg egymásról a Nyerő Páros alatt, és hogy mik a terveik a közeljövőre nézve.

Tagadja az erőszakot a két pólós

Kameránk elé állt és elmondta a saját verzióját a nemi erőszakkal vádolt olimpikon vízilabdázó. Kósz Zoltán januárban kapott levelet a kislány anyukájától, az ügy azonban csak most robbant ki. Az olimpikon mindent tagad, a Fókusznak erről is mesélt.

KÓSZ ZOLTÁN: „Egy ujjal nem nyúltunk hozzá a kislányhoz”

Kameránk elé állt és elmondta a saját verzióját a nemi erőszakkal vádolt olimpikon vízilabdázó. Kósz Zoltán az óriási botrány egyik szereplője, aki egy kislány szerint többször is megerőszakolta őt még 11 éves korában. A sztársportoló már januárban kapott levelet a kislány anyukájától, az ügy azonban csak most robbant ki, az olimpikon mindent tagad, a Fókusznak erről is mesélt.

Sánta Laci: „A Nyerő Páros nagyon jót tett a mi kapcsolatunknak!”

Nézd meg exkluzív interjúnkat Sánta Lacival és Sánta-Széphalmi Juliskával, ami közvetlenül a kiesésük után készült!

Kelemen Anna garázsvásárt nyitott?

Kelemen Anna kisöpörte a ruhásszekrényét, azt mondta, ideje volt már, nagyon nehezen szabadul a dolgaitól. Az persze kérdés, hogy sikerült-e lezárnia élete zűrösebb korszakát – erről mesélt pont egy évvel ezelőtt a Fókusz stábjának.

Alinda: „Nekünk ez egy kirándulás volt!”

Veiszer Alinda és László Pál nulla szavazatot kapott a hétfői kiszavazáson, ezért nekik kellett elhagyni a Nyerő Páros villát. Nézd meg velük készült exkluzív interjúnkat, amit közvetlenül a kiesésük után készítettünk velük!

Hogyan legyünk boldogok és miért érdemes élni?

Interjú az Amerikában élő, magyar származású, világhírű pszichológussal, Csíkszentmihályi Mihállyal. A pozitív pszichológia egyik atyjával arról beszélgetünk, hogyan találjunk célokat az életünkben, hogy lelkileg, szellemileg is virágozni tudjunk, és a maximumot hozzuk ki magunkból.

Sarah Jessica Parker felrobbantotta a veronai divatshow-t

Amikor testőreivel megjelent úgy tűnt borul az őszi-téli fehérnemű-bemutató forgatókönyve. Kolléganőnk nem hagyta magát és elkapta a Szex és New York sztárját. És megtalálta az egyetlen magyar modellt is, aki szerepelhetett a kifutón.

Kefir: „Ez egy nagyon-nagyon jó játék!”

Kefirék a kiesésüket követően meséltek a hullámvölgyekről, amiket a Nyerő Párosban megéltek. Nézd meg velük készült exkluzív interjúnkat!

Dobó Ági: „Sokkal tovább terveztük ezt a játékot...”

Dobó Ági és Kis Csaba közvetlenül a kiesésük után meséltek a Nyerő Párosban nyújtott teljesítményükről, a kapcsolatuk alakulásáról és a legkedvesebb élményeikről.

Cserbenhagyó váddal illették ÉNB Lalit!

A sorozat ismert szereplőjét igen erős vádakkal illették több mint egy éve. Egy autóbaleset áldozata volt, vagyis egy kanyarban elveszítette az uralmát az autója felett, és egy árkon keresztül hajtva egy mezőn állt meg. Két ismerős hölgy is utazott Lalival a kocsiban akkor. A baleset körülményei körül sok félreértés volt, ami a médiában keringtek sokáig. Egy évvel ezelőtt ÉNB Lali a Fókusz kamerája elé állt, és elmondott mindent az esetről.

Delhusa Gjon: „Váratlan meglepetések értek”

Elsőként Delhusa Gjoni és kedvese, Molnár Fanni búcsúztak a Nyerő Párostól. Közvetlenül a kiesésüket követően készítettünk velük interjút, melyben az elmúlt három nap történéseiről és élményeikről meséltek.

Kiss Ramóna: „Úristen, terhes vagyok!”

A gyönyörű műsorvezető először mesélt a Fókusz stábjának arról, hogy párjával, Lékai Mátéval mióta szeretnének kisbabát, hogyan élték meg a hírt, hogy jön a baba, és pontosan most mi is lesz az esküvőjükkel.

Székhelyi József sosem adta fel

A Story Extrának június közepén adott interjút, mikor rákbetegségével épp a legkeményebb harcot vívta: elszántsága azonban mit sem változott a diagnózis óta eltelt majd’ egy év alatt.

Sebestyén Balázs is szívesen beköltözne a Nyerő Páros villába

A Nyerő Páros új évadának is Sebestyén Balázs lesz a műsorvezetője, aki elárult néhány kulisszatitkot a műsorról, a játékokról és a kilenc párosról.

Jason Derulo: „A sorsom a saját kezemben van”

Az amerikai énekes nemcsak óriási show-jával kápráztatta el a magyar közönséget, hanem a tőle jól megszokott hiányos öltözetével is sikerült megdobogtatni több ezer hölgyrajongó szívét…

Csak az RTL stábja forgathatott Pinkkel!

Vagány öltözék, tiszta hang, még akkor, ha éppen repül és pörög a közönség felett – Pink hatalmas show-val nyitotta meg a jubileumát ünneplő Sziget fesztivált az egy évvel ezelőtti éjszakán. Magyarországon csak az RTL Klub kapott engedélyt, hogy forgasson az amerikai énekesnő koncertjén. Pink lemezt dedikált és elkérte egy rajongója telefonját is, amivel lefotózta magát.

Jason Derulo a Story Extrában

Vasárnap lépett színpadra Budapesten Jason Derulo! Az amerikai énekes-dalszerző-táncos nemcsak óriási show-jával kápráztatta el a közönséget, hanem a tőle jól megszokott hiányos öltözetével is sikerült megdobogtatni több ezer hölgyrajongó szívét. A világsztár a koncert előtt állt a Story Extra rendelkezésére.

Beyoncé életveszélyes állapotba került a terhessége alatt?

Az amerikai énekesnő először vallott élete legnehezebb pillanatáról: az ikergyermekeit sürgősségi császármetszéssel kellett a világra hoznia.

EXKLUZÍV: A teljes interjú Vona Gáborral

Nem akar pártpolitikával foglalkozni - vlogger, vagyis videóblogger lesz Vona Gábor. A Jobbik volt elnöke Híradónkank adott exluzív interjúban azt mondta: nem bánta meg, hogy a néppártosodás útjára vitte a pártot. A jövőben sem kell szerinte minden baloldali párttal együttműködni, de az LMP-vel igen. Azt mondta: a Jobbik vezetőinek tiszta a keze, azt viszont szégyelli, és vállalhatatlan hibának tartja hogy az ÁSZ bírság törlesztésére gyűjtött pénzt a kampányra költötték.

PÁSZTOR ANNA: Azt írta, be fog teljesedni a végzetünk

A zaklató 9 hónappal ezelőtt kezdett el írogatni az énekesnőnek, aki ahogy minden rajongójának az elején még kedvesen válaszolt, később azonban 4 különböző profilját volt kénytelen letiltani.

Exkluzív interjú Alice Cooperrel!

Húsz évet várt a magyar közönség Alice Cooperre, aki hatvankilenc évesen sem okozott csalódást és vérbeli rock keresztapaként szántotta fel a színpadot. A könnyűzene egyik legnagyobb hatású előadója exkluzív interjúban mesélt a Fókusz riporterének barátságáról John Lennonnal és Johnny Deppel – pont egy évvel ezelőtt.

Kulka János nyilatkozott az RTL-nek!

Majd meglátjuk! Ezt válaszolta Kulka János arra, hogy láthatják-e még valaha a nézők színpadon, filmen. A Kossuth-díjas színész a Fókusznak adott először televíziós interjút életmentő műtéte óta. Kulka János 2016 áprilisában kapott stroke-ot, jobb karja lebénult és beszédközpontja is sérült. Logopédusával együtt meséltek a Fókusznak. A Fókusz teljes anyagát megnézheti itt: http://rtl.hu/3ki3wl3vv

Nem lesz gyalogoshíd a Lánchíd

A Lánchíd nem alkalmas gyalogoshídnak, erről beszélt szakértői véleményre hivatkozva Tarlós István. A főpolgármester ugyanakkor azt mondta, támogat egy csak gyalogosoknak készülő átjárót, ami a Margit-szigetre vezetne. Tarlós István interjút is adott az RTL Híradónak.

Íme hat dolog, amit biztosan nem tudtál Palvin Barbiról!

Lakatos Márk exkluzív interjút készített a gyönyörű modellel, és hat olyan dologra is fény derült, amit nem is sejthettünk Barbiról.

Újabb világsztárral készítettünk interjút!

Rita Ora után LP-vel, azaz Laura Pergolizzival is interjút készített a Story Extra stábja!

A legnagyobb nevekkel dolgozott már együtt - erről is mesélt nekünk Akon

Valószínűleg nincs olyan ember, aki ne ismerné legalább egy dalát a szenegáli származású, amerikai világsztárnak, Akonnak. A zenész már 15 évesen is bárokban énekelt, de 14 éve tört be igazán a zeneiparba. Ott voltunk Debrecenben, a Campus fesztiválon, ahol koncertet adott és nekünk interjút.

John Newman volt az interjúalanyunk

A 28 éves, jellegzetes hangú angol énekes és dalszerző John Newman ismét Magyarországon koncertezett. Ezúttal a velencei EFOTT-on pezsdítette fel a zömmel egyetemistákból álló közönséget.

 

David Cornstein: nem aggódnak amiatt, hogy Magyarország közel kerülne az oroszokhoz

Nem aggódnak Washingtonban amiatt, hogy Magyarország túl közel kerülne Oroszországhoz - erről is beszélt az RTL Híradónak adott exkluzív interjújában az új amerikai nagykövet, David Cornstein.   

 

EXKLUZÍV: teljes interjú az új amerikai nagykövettel

A magyar kormánynak akart üzenni azzal, hogy megérkezése után a CEU-ra látogatott - ezt mondta az RTL Híradónak az új amerikai nagykövet. David Cornstein szerint a Trump-kormány figyelemmel kíséri az egyetem sorsát, szerinte a magyar kabinetnek minél hamarabb alá kellene írnia az egyetem fennmaradását garantáló megállapodást. Az új nagykövet határozott és erőskezű vezetőnek nevezte Orbán Viktort, a miniszterelnök washingtoni látogatásáról azonban szerinte nincs döntés.

RTLII Híradó: Nagyon fontos kérdés a Trump-kormánynak a CEU-ügy

Nagyon fontos kérdés a Trump-kormánynak a CEU-ügy, ideje, hogy elháruljon az egyetem Budapesten maradásának utolsó akadálya, és a magyar kormány aláírja a megállapodást New York állammal - egyebek közt ezt mondta az RTL Híradónak adott exkluzív interjúban az új amerikai nagykövet. David Cornstein a lehetséges Orbán-Trump találkozóról és a magyar-orosz barátkozás amerikai megítéléséről is beszélt. Rédli Balázs interjúja.

Exkluzív: ott voltunk A Hangya és a Darázs európai premierjén!

Három évvel az első Hangya-kaland után itt az újabb szuperhős-film, amely a Marvel-univerzum sorrendben huszadik mozifilmje. Magyar tévék közül egyedül az RTL Klub lehetett ott a Hangya és a Darázs vörös szőnyeges európai premierjén és kérdezhettük a szereplőket, köztük Paul Rudd-ot és Michael Douglast.

Reese Witherspoon könnyekig hatódott!

Reese Witherspoon a filmek és sorozatok mellett a saját útját is járja: tévéműsorában inspiráló nőket faggat az élet nagy kérdéseiről. Most egy igazi legendát sikerült megszóltatnia, sőt, dalra fakasztania: Dolly Partont.

Ziggy Marley randira hívta a Fókusz riporterét?

A 36 éves korában elhunyt Bob Marley első szülött fia most járt először Magyarországon, és most adott interjút először a Fókusznak. Minket azonnal levett a lábunkról...

Rita Ora őszintén beszélt Avicii haláláról a Balaton Soundon!

A teltházas koncertje után adott interjút az énekesnő, melyben őszintén mesélt az érzéseiről, amit a híres DJ elvesztése után érzett.

Exkluzív interjú a Linkin Parkkal!

Exkluzív interjút adott az RTL Klubnak a Linkin Park egy évvel ezelőtt. Az amerikai rockbanda hatvan millió eladott lemezzel és két Grammy-díjjal a zsebében először, és sajnos utoljára koncertezett Magyarországon.

Ittasan vezetett Burány Sándor

Burány Sándor mentelmi jogának felfüggesztését kéri a parlamenttől a legfőbb ügyész. Így derült ki, hogy a szocialista képviselő, aki most a Párbeszéd frakciójában ül még január 19-én egy közúti ellenőrzésen lebukott. Megfújatták vele a szondát. A képviselő együttműködött a rendőrséggel, és elismerte nekik, hogy alkoholt ivott, mielőtt a volán mögé ült. Hogy mit és mennyit, erről is beszélt Híradónknak.

 

Karácsony Gergely nem bojkottálna

Semmit sem érhet el az ellenzék a parlamentben, mégsem lehet bojkottálni sem az országgyűlési munkát, sem a jövő évi európai parlamenti választásokat - mondta az RTL Híradónak adott interjúban Karácsony Gergely. Az MSZP-Párbeszéd korábbi miniszterelnök-jelöltje azt mondja: azt is el tudta volna fogadni, ha az elmúlt héten a szocialisták nem Tóth Bertalant választják elnöknek, akivel még nem tárgyaltak arról, kettejük közül ki vezetheti az ellenzéki összefogást - ha lesz ilyen.

Brandmánia 2018-06-21


szerző:
2018.06.22. 00:05

Ice-T Budapesten!


szerző:
2018.06.21. 16:45
Ice-T Budapesten!

Ice-T a Body Count nevű formációjával lépett színpadra, és nem csak a szabadtérnek volt köszönhető az, hogy a kőkemény zene gyakorlatilag mellbe vágott mindenkit. Kellett hozzá egy olyan karizmatikus személyiség is, mint Ice-T, akivel a Story Extra is készíthetett interjút.

 

RTLII: Tóth szerint legenda Puch alkuja

Nem tud fideszes ügynökökről az MSZP-n belül vagy Népszavát érintő alkuról a szocialisták vasárnap megválasztott új elnöke. Az RTL Híradónak adott interjúban Tóth Bertalan azt mondta, akár az összes jelentős ellenzéki párttal együttműködne, hogy sikeresen szerepeljenek az önkormányzati és az európai parlamenti választáson. Litauszky Balázs interjúja.

Brandmánia 2018-06-14


szerző:
2018.06.15. 00:15

Brandmánia 2018-06-07


szerző:
2018.06.08. 01:10
Az opera és a balett bűvöletében - a Harangozó család

Világhírű édesapja sosem akarta, hogy a fia is táncos legyen, de Gyulát már gyermekkorában megfertőzte a színház, s amíg más kisfiúk rendőrök, és tűzoltók akartak lenni, addig ő bizony Diótörőt és Coppéliát nézett az Operában. A vasárnapi Portréban az opera és a balett ötvözetén keresztül megismerhetik a Harangozó család múltját, jelenét, jövőjét.

Brandmánia 2018-05-31


szerző:
2018.06.01. 01:05
RUBIK ERNŐ: „Az ember számára nincs lehetetlen!”

A Fókusz stábja ott volt a Rubik kocka világbajnokság selejtezőjén, amit az első sorból, Rubik Ernő is végig nézett. A kocka feltalálója ritkán szokott interjút adni, de a verseny alatt örömmel nosztalgiázott a kockáról.

Brandmánia 2018-05-24


szerző:
2018.05.25. 01:00
Benkő László reagált az őt ért pletykákra

Pont egy évvel ezelőtt aggasztó hírek terjedtek Benkő Lászlóról, több újság is megírta, hogy a zenész rákos. A billentyűs egy koncertje után érezte rosszul magát, azt hitte szíve rendetlenkedik, a kórházban a tüdőembólia gyanúja mellett daganatra is gyanakodtak. A zenész reagált a szóbeszédre és a sajtóban megjelentekre, interjúnk után egyébként azonnal koncertezni indult Németországba.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való